אני צפיתי בכל הסדרה {המלאה, דהיינו עם הקטעים המיותרים} כמה פעמים בזמן שהיא שודרה בערוץ הילדים. עכשיו מעניין אותי יותר לראות את הרצף העלילתי. כמו כן גם לכאורה הם שיפרו כמה דברים בגרפיקה אבל לא כזה שמתי לב.
Printable View
אני צפיתי בכל הסדרה {המלאה, דהיינו עם הקטעים המיותרים} כמה פעמים בזמן שהיא שודרה בערוץ הילדים. עכשיו מעניין אותי יותר לראות את הרצף העלילתי. כמו כן גם לכאורה הם שיפרו כמה דברים בגרפיקה אבל לא כזה שמתי לב.
בהצלחה
@YoRt3m
אני לא יודע אם זאת טעות או לא, אבל זה נראה ככה לפחות..
כשלוחצים על ה'הודעות שלי' זה מוביל לדף הנושאים שלי, וכשלוחצים על כפתור 'הנושאים שלי' זה מוביל להודעות שלי..
נוווו תיוג מעצבן!! זה לא מצליח לי חח..
כי ניסית לתייג את רותם אחרי כניסת שבת אז ברור שזה לא ייתן לתייג אותו.
ברגע נדיר של השראה אני חש צורך לכתוב פה את "שיר הדרגון בול" שמבוסס על שיר הפתיחה השני של דרגון בול זי שהיה בארץ, רק עם מילים שונות שמתאימות לי. אני הייתי פריק של דרגון בול מאוד בכיתות ד-ו כזה. ואז הם הפסיקו לשדר את דרגון בול זי כי הם סיימו. ועדיין לא התחילו לשדר את gt וזה היה עוד כשחשבתי שgt שווה משהו. ואז חברים שלי ואני המצאנו את המילים הבאות: (עם הסברים)
[i]זמנים קשים עוברים על דניאל,
הוא לא יראה דרגון בול יותר.
אוסף את עולמותיי קדימה הלאה [/i](היה לי משחק דמיוני שבו המשכתי את הסדרה הלאה לכל מיני דברים הזווים ומומצאים. המשחק הדמיוני הזה נקרא 'עולם של דרגון בול'. לעולם הזה הכוונה פה)
[i]ברולי לא יהיה בgt איזה חרא.
לא חושב עכשיו על סל, או טראנקס,
כי שבת כפליים כבר נמאס! (כבר נמאס!) [/i](בערוץ הילדים באותה תקופה בימי שבת היו משודרים זוג פרקים של דרגון בול, בערך מסאגת סל, בזמן שהשידורים הסדירים היו בערך בבו)
[i]נו טן פייקוואן,
דניאל, אל תפחד. [/i](או שמא היה זה "תדאג"? לא זוכר)
[i]אי פאי, או פאי,
יש דרגון בול לעד!!
יש לי כח, להוריד,
פרקים, מלאים,
יש לי כח,
אני הדרגון בול...
Gt!!![/i]
@LordAbizi Best song ever!!
רק עכשיו התעוררתי :um_face:
מי עדיין פה? (מי שזוכר אותי)
אני לא זוכר אותך
אבל אולי את אותי
דרך אגב אני אלמוג
חחח כן אני זוכרת אותך
טללל צ'אן!!
מניינים?(עמית הפקח/מעדכן/מנהל אנימות לשעבר)
[QUOTE=Alice;1467050]חחח כן אני זוכרת אותך[/QUOTE]
פיניתי מקום.
למישהו יש רעיון לפייק?
היי חחח וואי האתר החדש הגדיל לי את החתימה בקטע מלחיץ
מה קורה טל?
אייל אולי תכין דביבון ?
שאל מי שלא זכר אותי חחח
[QUOTE=הנפש המתמטית;1467054]מה קורה טל?
אייל אולי תכין דביבון ?[/QUOTE]
דביבון מה? כאילו,מה הביסוס המשני?