-
נכון. בתור יוון, עליך לחפש להיות כמה שיותר ידידותי אל ערי מדינה, למלא כמה שיותר את הקווסטים שלהם, ועל ידי מקסום העץ הזה, אתה תוכל למקסם את הבונוסים שתקבל מהם. (למשל - בונוס 25% מהמדע שכל עיר מדינה שהיא בעלת ברית מפיקה מתווסף למדע שלך, או הfinisher של זה, שאומר שבעלות ברית שלך ייתנו לך מדי פעם great people)
מצד שני, די קשה לשמר את המעמד כבעל ברית לעיר מדינה.
זה נכון לכל המדינות שהן לא שבדיה.
לשבדיה זה נורא קל: ברגע שיש לך great person אתה יכול לתת אותו לעיר מדינה במתנה, ואז היכולת המיוחדת של השבדים גורמת לכך שאתה מקבל מזה 90 השפעה עליהם. לכן בשמירה הנוכחית שלי יש לי איזה 15 ערי מדינה בעלות ברית ואני חותר לניצחון דיפלומטי.
-
אני באמת בן ברית של הרבה ערי מדינה
-
-
אבל לא פיתחתי את העץ הזה בכלל כי לא ידעתי מה היכולת המיוחדת של יוון >:
טוב סיימתי עם המשחק הזה להיום, נמשיך מחר עם הידע המוגבר שלי.
-
לכן אתה קורא לפני שאתה פותח משחק חדש מה היכולת של המדינה, ומה היחידות שלה (והמבנים שלה).
ככה אתה יודע לאיזה כיוון ללכת במשחק (תרבותי / מדעי / כיבוש / דייפלומטי) ובאיזה תקופה לתת את הpush העיקרי שלך להשגת המטרה הזו.
-
אתה צודק. לא לקחתי את זה לחשבון כי רציתי ללמוד יותר על המשחק עצמו מאשר על אסטרטגיות ספציפיות עם ציוויליזציות ספציפיות
-
אתה צודק. יש חשיבות ללמוד על המכניקה עצמה של המשחק. לדעת להשתמש במדינה כמו שצריך זה השלב הבא, והחשוב יותר, אחרי שתדע בערך את המכניקה. אבל כן, ברור שאין היגיון בלדעת ששבדיה ממש טובים בדיפלומטיה אם אין לך מושג בכלל איך נראית הדיפלומטיה...
-
-
כולכם נובים!
אני שיחקתי עכשיו עם השושוני.
12 מתמודדים ו41 מדינות קטנות.
ניצחון מלחמה היא הדרך היחידה לנצח.
וניצחתי בלי בעיה!
-
באיזה רמת קושי..?
ולמה בדיוק רק domination victory אפשרי?
-
[QUOTE=LordAbizi;1471000]באיזה רמת קושי..?
ולמה בדיוק רק domination victory אפשרי?[/QUOTE]
רמה 3:embarrassed:
ולמה לא? זה אתגר...
-
ניצחון כיבוש זה אחד הדברים היחידים שאני יודע לעשות טוב, ואם אני גם אנצח את המשחק הזה (רמה 5) עם שבדיה, אז אני גם אוכל להתפאר בזה שאני גם יודע (בהינתן הרמה שבה אני משחק) גם לנצח דיפלומטית עם המדינה הכי טובה לזה.
הרבה יותר קשה לי מנטלית לשחק על ניצחון תרבותי או משהו, כי אני מאודד אוהב להתרחב, וברמות קושי קלות גם נורא קל להתרחב.
אבל מה אני מתלהב עליך. לא במקום.
יפה! אז קדימה לרמה 4! אולי גם תעבור אותי בקרוב ואז אני אשאל אותך שאלות.
איזו גרסא אתה משחק? (רגיל, gods and kings, brave new world)
-
[QUOTE=LordAbizi;1471002]ניצחון כיבוש זה אחד הדברים היחידים שאני יודע לעשות טוב, ואם אני גם אנצח את המשחק הזה (רמה 5) עם שבדיה, אז אני גם אוכל להתפאר בזה שאני גם יודע (בהינתן הרמה שבה אני משחק) גם לנצח דיפלומטית עם המדינה הכי טובה לזה.
הרבה יותר קשה לי מנטלית לשחק על ניצחון תרבותי או משהו, כי אני מאודד אוהב להתרחב, וברמות קושי קלות גם נורא קל להתרחב.
אבל מה אני מתלהב עליך. לא במקום.
יפה! אז קדימה לרמה 4! אולי גם תעבור אותי בקרוב ואז אני אשאל אותך שאלות.
איזו גרסא אתה משחק? (רגיל, gods and kings, brave new world)[/QUOTE]
מה שיש למגל.
הכל עם הכל
-
יופי.
אז יש לנו פה אחוות brave new world קטנה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1471004]יופי.
אז יש לנו פה אחוות brave new world קטנה.[/QUOTE]
כבר חודשים שאני משחק....
אני מכווה שבחגים יהיה הנחות בסטים ואני יכול לקנות הכל מקורי ולשחק במולטי