-
[quote=roi857;639964][CENTER][COLOR=DarkGreen]
[COLOR=Navy]אדם:
ראדי אמר בהתעניינות: "סינדאקוויל אה? צא קווילאבה", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/156.png[/IMG] ההתפתחות של סינדאקוויל יצא
[COLOR=Blue][COLOR=Sienna]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"אממ סינדוקוויל תיתקוף בלהביור " אומר לסינדוקוויל...
-
[CENTER][COLOR=Navy]אדם:
הלהביור היה קצת חלש והתפטל לצדדים אחרים, סינדאקוויל עדיין לא שלט בו, הגוף חסין האש שנוצר לקווילאבה כשהתפתח הגן עליו מהלהביור ללא שם פגע
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'יקוריטה לא הצליחה לשחרר את השוטי גפן שלה מזנבו של גלמיאו
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;640437][CENTER][COLOR=Navy]
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'יקוריטה לא הצליחה לשחרר את השוטי גפן שלה מזנבו של גלמיאו
[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לצ'יקוריטה" תשתמשי בחבטה על הזנב של גלמיאו אם זה יצליח אז תשתמשי בשוטי גפן על גלימיאו"
-
[quote=roi857;640437][CENTER][COLOR=Navy]אדם:
הלהביור היה קצת חלש והתפטל לצדדים אחרים, סינדאקוויל עדיין לא שלט בו, הגוף חסין האש שנוצר לקווילאבה כשהתפתח הגן עליו מהלהביור ללא שם פגע
[COLOR=Sienna]
[/quote]
"סינדוקוול תיתקוף במסך עשן ומיד אחר כך בבלימה" אומר לסינדוקוויל
-
[CENTER][COLOR=Navy]אדם:
קווילאבה ראה בתוך המסך עשן בדיוק כמו סינדאקוויל והגיב לבלימה במתקפה מהירה, נוצרה התנגשות, המסך עשן התחיל להתפרס, לפתע יצא משם לאוויר קווילאבה שהתייצב שם, המסך עשן עבר וראו שם את סינדאקוויל מובס
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'יקוריטה הצליחה להתייצב באוויר והשתמשה בשוטי גפן כדי להתקרב לגלמיאו, לפתע גלמיאו הורידה את פניה לגובה הזנב ודרק קרא: "היפנוזה"
-
[quote=roi857;640475][CENTER][COLOR=Navy]אדם:
קווילאבה ראה בתוך המסך עשן בדיוק כמו סינדאקוויל והגיב לבלימה במתקפה מהירה, נוצרה התנגשות, המסך עשן התחיל להתפרס, לפתע יצא משם לאוויר קווילאבה שהתייצב שם, המסך עשן עבר וראו שם את סינדאקוויל מובס
\[COLOR=Sienna]
[/quote]
"חזור סינדוקוויל, אותך דארי אני עוד יביס " אומר בזמן שאחזיר את סינדוקוויל לפוכדור ואז אמשיך ללכת בדרך 2 ...
-
[QUOTE=roi857;640475][CENTER][COLOR=Navy]
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'יקוריטה הצליחה להתייצב באוויר והשתמשה בשוטי גפן כדי להתקרב לגלמיאו, לפתע גלמיאו הורידה את פניה לגובה הזנב ודרק קרא: "היפנוזה"
[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לצ'יקוריטה" תנסי להתחמק מן היפנוזה ואז תשתמשי בעלי טער ושוטי גפן על גלמיאו"
-
[QUOTE=roi857;640413][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=Teal]סם:
לא נראה שהיה אכפת להם
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"לא יודע אני חושב שכדאי שנמצא פוקימון מעופף יותר טוב" אומר ואלך עם פוניטה וטוטודייל לחפש עוד אימון
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
אתה נכנס ליער ורואה שיש בו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/436.png[/IMG]
[COLOR=Sienna]ליאור:
גלמיאו מחזיקה חזק את השוטי גפן ואת צ'יקוריטה, צ'יקוריטה מהופנתת ומובסת
[COLOR=Navy]אדם:
אתה מגיע לעיר מג'ירה
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;640537][CENTER][COLOR=Teal][COLOR=Sienna]
[COLOR=Navy]אדם:
אתה מגיע לעיר מג'ירה
[/quote]
אלך למרכז הפוקימונים ..
-
[QUOTE=roi857;640537][CENTER][COLOR=Teal]
[COLOR=Sienna]ליאור:
גלמיאו מחזיקה חזק את השוטי גפן ואת צ'יקוריטה, צ'יקוריטה מהופנתת ומובסת
אני אומר לצ'יקוריטה" הית טובה עכשיונ תנוחי" אני מחזיר אותה ומוציא את צ'ימצ'אר" צ'ימצ'אר תשתמש בגחלת ואז בסחרור אש על גלמיאו"
-
[quote=roi857;639964][CENTER][COLOR=DarkGreen]ברנדון:
גולדק נעלם מהאופק, אחרי כמה שניות צ'רמיליון קם[COLOR=Navy][COLOR=Blue][COLOR=Sienna]
[/quote]
ארפא את הפוקימונים ואמשיך בדרך לכיוון העיר הבאה.
-
[QUOTE=roi857;640537][CENTER][COLOR=Teal]סם:
אתה נכנס ליער ורואה שיש בו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/436.png[/IMG]
[COLOR=Sienna]
"אימון בשבילך פוניטה השתמשי בגחלת!" אומר לה
-
[quote=roi857;640413][CENTER][COLOR=sienna][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=sienna][/CENTER]
[CENTER][COLOR=sienna]האינפרנייפ שדי הופתע יצא למתקפת נגד אחרי שמאדקיפ יצא עוד פעם להתקפה, הוא תקף באגרוף חשמלי אדיר, מאדקיפ הובס והחשמל זרם אצלו באופן אדיר[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=sienna][/COLOR][/COLOR][/quote]
"בלוטיס משאבת הידרו בכל הכוח עליו!"אני אומר.
-
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
שתי הבלסטויס הדפו את המשאבת הידרו עם אגרופים חשמליים
[COLOR=Teal]סם:
ברונזור נפגע, לפתע הוא תקף את פוניטה בבלבול, פוניטה התחילה להשתגע ולדפוק את ראשה בקיר
[COLOR=DarkGreen]ברנדון:
אתה ממשיך בדרך 4 ולפתע אתה רואה שלט: "מכון לא רשמי, המכון של קאי"
[COLOR=Sienna]ליאור:
הגחלת פגעה בגלמיאו אבל הוא יצא משם, צ'ימצ'אר שלח סחרור אש, מעגלי אש הקיפו את גלמיאו ששברה אותם בעזרת זנב ברזל, דרק קרא: "עכשיו גל הלם!", הגל הלם נורה מהזנב של גלמיאו והיה בדרך לצ'ימצ'אר
[COLOR=Navy]אדם:
אתה מגיע למרכז פוקימונים והאחות ג'וי ריפאה את הפוקימונים שלך
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;640993][CENTER][COLOR=Blue][COLOR=Teal][COLOR=DarkGreen][COLOR=Sienna]
[COLOR=Navy]אדם:
אתה מגיע למרכז פוקימונים והאחות ג'וי ריפאה את הפוקימונים שלך
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
אצא מהמרכז פוקימונים ואחפש את בית אימוץ הפוקימונים של העיר ...
-
[QUOTE=roi857;640993][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Teal]סם:
ברונזור נפגע, לפתע הוא תקף את פוניטה בבלבול, פוניטה התחילה להשתגע ולדפוק את ראשה בקיר
[COLOR=DarkGreen]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
איזה קיר בדיוק? אנחנו ביער אין ביער קירות....
"פוניטה תשתלטי על עצמך! תעצרי ותירגעי ואחר כך התקיפה בגחלת!" אומר לה
-
[QUOTE=roi857;640993][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Sienna]ליאור:
הגחלת פגעה בגלמיאו אבל הוא יצא משם, צ'ימצ'אר שלח סחרור אש, מעגלי אש הקיפו את גלמיאו ששברה אותם בעזרת זנב ברזל, דרק קרא: "עכשיו גל הלם!", הגל הלם נורה מהזנב של גלמיאו והיה בדרך לצ'ימצ'אר
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" מהר חפירה ואז גלגל להבה על גלמיאו"
-
[quote=roi857;640993][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]שתי הבלסטויס הדפו את המשאבת הידרו עם אגרופים חשמליים[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"אוקי יש לי עוד אפשרות..."אני אומר ותופס את פוקימון הדשא שהותקף למשימה.
-
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר השתמש בחפירה מבולבל, אחרי כמה שניות הוא יצא ועמד, גלמיאו תקפה אותו בצורה קטלנית עם ציפורן צל
[COLOR=Teal]סם:
פוניטה המשיכה לדפוק את ראשה בעץ, עד שהלהבות שעל גופה שרפו אותו, האש התפשטה ואפילו הגיעה לברונזור
[COLOR=Navy]אדם:
אתה הולך לפי השלטים ומגיע לשם, אתה רואה מקום אחרי שריפה, חלקי דשא מפוזרים, אדמה קשה ומבנה גדול מאוד שבור ונטוש
-
[QUOTE=roi857;641133][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=Teal]סם:
פוניטה המשיכה לדפוק את ראשה בעץ, עד שהלהבות שעל גופה שרפו אותו, האש התפשטה ואפילו הגיעה לברונזור
[COLOR=Navy]
"קדימה תנצחי אותו בגחלת!" אומר לה
-
[QUOTE=roi857;641133][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר השתמש בחפירה מבולבל, אחרי כמה שניות הוא יצא ועמד, גלמיאו תקפה אותו בצורה קטלנית עם ציפורן צל
אני אומר לצ'ימצ'אר" תשתמש בגלגל להבה בתור מתקפת נגד ציפורן הצל ואז גיצים על גלמיאו"
-
[quote=roi857;640993] [CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]שתי הבלסטויס הדפו את המשאבת הידרו עם אגרופים חשמליים[/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"אוקי יש לי עוד אפשרות..."אני אומר ותופס את פוקימון הדשא שהותקף למשימה.
-
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
טוטרה נתפס אבל מהלכי העשב שלו לא עזרו מול אינפרנייפ
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר יצא בגלגל להבה, עם וגלמיאו התנגשו, לפתע הלהבה גדלה צ'ימצ'אר יצא משם שגלמיאו קם בקושי, את הגיצים גלמיאו העיף עם זנב הברזל
[COLOR=Teal]סם:
ברונזור הגן על עצמו בעל חושי והחזיר את הלהבות של הגחלת אל פוניטה, האש שהתקרבה אליו הורחקה גם בעזרת על חושי
-
[quote=roi857;641133][CENTER][COLOR=Sienna][COLOR=Teal]
[COLOR=Navy]אדם:
אתה הולך לפי השלטים ומגיע לשם, אתה רואה מקום אחרי שריפה, חלקי דשא מפוזרים, אדמה קשה ומבנה גדול מאוד שבור ונטוש
[/quote]
"וואוו מה קרה פה " אשאל את עצמי ואסתכל אולי יש שם בני אדם או פוקימונים בין ההריסות..
-
[QUOTE=roi857;641182][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Teal]סם:
ברונזור הגן על עצמו בעל חושי והחזיר את הלהבות של הגחלת אל פוניטה, האש שהתקרבה אליו הורחקה גם בעזרת על חושי
"נו באמת פוניטה זה כל מה שאת מסוגלת? תראי לו שאת יותר חזקה ממנו קדימה מתקפת גחלת ואחר כך חבטה!" אומר לה
-
[QUOTE=roi857;641182][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר יצא בגלגל להבה, עם וגלמיאו התנגשו, לפתע הלהבה גדלה צ'ימצ'אר יצא משם שגלמיאו קם בקושי, את הגיצים גלמיאו העיף עם זנב הברזל
אני אומר לצ'ימצ'אר" תשתמש שוב בגלגל להבה ואז סחרור אש על גלמיאו"
-
[CENTER][COLOR=Navy]אדם:
אתה לא מוצא כלום, לפתע אתה רואה בין ההריסות ממחטה של צוות רוקט
[COLOR=Teal]סם:
הגחלת הייתה בזבוז זמן, פוניטה נפגעה בחזרה ממנו בעזרת על חושי, היא חבטה בברונזור וכך גם ברונזור בה
[/COLOR][/COLOR][CENTER][COLOR=Navy][COLOR=Teal][COLOR=DarkOliveGreen][COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר יצא בגלגל להבה וגלמיאו רץ לעברו עם זנב ברזל, נוצרה התנגשות ועשן התפרס לאורך שדה הקרב, העשן עבר וראו את צ'ימצ'אר באויר תופס את גלמיאו בצוואר ומשגר את עצמו למטה ביחד איתה (צ'ימצ'אר למד הטלה ססמית), ברגע שצ'ימצ'אר היה אמור לעזוב את גלמיאו ולעזוב היא חישמלה אותו ושתיהם נפלו והתרסקו, שתי הפוקימונים הובסו מה שאומר שדרק מנצח
[/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;641263][CENTER][COLOR=Navy]
[COLOR=Teal]סם:
הגחלת הייתה בזבוז זמן, פוניטה נפגעה בחזרה ממנו בעזרת על חושי, היא חבטה בברונזור וכך גם ברונזור בה
[/COLOR][/COLOR][CENTER][COLOR=Navy][COLOR=Teal][COLOR=DarkOliveGreen][COLOR=Sienna]
[/CENTER][/QUOTE]
"נו פוניטה! אל תעשי לי את זה! תנסי לעשות את גלגל הלהבה אבל תנסי שהוא יצליח ואחר כך גחלת!" אומר לה
-
[QUOTE=roi857;641263][CENTER][COLOR=Navy]
[COLOR=Teal]
[/COLOR][/COLOR][CENTER][COLOR=Navy][COLOR=Teal][COLOR=DarkOliveGreen][COLOR=Sienna]ליאור:
צ'ימצ'אר יצא בגלגל להבה וגלמיאו רץ לעברו עם זנב ברזל, נוצרה התנגשות ועשן התפרס לאורך שדה הקרב, העשן עבר וראו את צ'ימצ'אר באויר תופס את גלמיאו בצוואר ומשגר את עצמו למטה ביחד איתה (צ'ימצ'אר למד הטלה ססמית), ברגע שצ'ימצ'אר היה אמור לעזוב את גלמיאו ולעזוב היא חישמלה אותו ושתיהם נפלו והתרסקו, שתי הפוקימונים הובסו מה שאומר שדרק מנצח
[/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר" הית טוב חבל שהפסדת לא נורא " אני מחזיר את צ'ימצ'אר ואומר לדרק" יש סיכוי שנמשיך את הקרב יש לי עוד פוקימון"
-
[quote=roi857;641182][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]טוטרה נתפס אבל מהלכי העשב שלו לא עזרו מול אינפרנייפ[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/quote]
"קדימה טורטה תעזרי לפוקימוני המים בהתקפה מולם..."אני אומר ומחכה לראות את ההתקדמות.
-
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
דרק אמר: "מצדי אין בעיה! צא אוניקס!", הוא קורא כשהוא שולף פוקדור ושולח אותו לזירה, מהפוקדור יצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/95.png[/IMG]
[COLOR=Teal]סם:
פוניטה ניסתה גלגל להבה אבל התרסקה באדמה, ברונזור תקף בהיפנוזה כדי להפנט אותה
[COLOR=Blue]סמיט:
אינפרנייפ התחמק מסופת העלים של טורטרה בקפיצה, ואז זינק ותקף את שתי הלבסטויס באגרוף חשמלי
[/COLOR][/COLOR]
[/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;641274][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
דרק אמר: "מצדי אין בעיה! צא אוניקס!", הוא קורא כשהוא שולף פוקדור ושולח אותו לזירה, מהפוקדור יצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/95.png[/IMG]
[/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני מוציא את פאנפי"פאנפי אני סומך עליך תשתמש במגן גלגול ואז בגלגול"
-
[QUOTE=roi857;641274][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=Teal]סם:
פוניטה ניסתה גלגל להבה אבל התרסקה באדמה, ברונזור תקף בהיפנוזה כדי להפנט אותה
[COLOR=Blue]
[/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"חזרי" אומר ואחזיר אותה לפוכדור "תודה טוטודייל חזור גם אתה" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדורים ואלך לדרך 15 בשביל שאוכל לחפש שם מרכז פוקימונים ואומר "נו באמת חשבתי שהיא חזקה אבל טעיתי.. אם היא תאכזב אותי עוד פעם אחת אז אאלץ לשחרר אותה" אמלמל לעצמי ואחפש מרכז פוקימונים
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
אתה מגיע לכפר סלביון ומוצא את הכניסה לדרך 15, אין שם מרכז פוקימונים אבל אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/123.png[/IMG] זוהר
[COLOR=Sienna]ליאור:
פאנפי משתמש במגן גלגול, אוניקס מתחיל לחפור באדמה, הוא יוצא ממנה בדיוק מתחת לפאנפי שעף לאוויר, פאנפי מאבד שיווי משקל באוויר ובדרך לראש של אוניקס, לפתע הוא משתמש בהפלה על אוניקס, אוניקס נופל על האדמה ומובס, אבל גם פאנפי איבד את כוחותיו והתעלף
[/COLOR] [/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;641274]
[COLOR=sienna][CENTER][COLOR=sienna][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=sienna][/CENTER]
[CENTER][COLOR=sienna]אינפרנייפ התחמק מסופת העלים של טורטרה בקפיצה, ואז זינק ותקף את שתי הלבסטויס באגרוף חשמלי[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR]
[/COLOR][/quote]
"בלטויסים תשתמשו במתקפות על האויב,טורטה תגן על הבלטויסים!"אני אומר.
-
[QUOTE=roi857;641298][CENTER][COLOR=Teal]
[COLOR=Sienna]ליאור:
פאנפי משתמש במגן גלגול, אוניקס מתחיל לחפור באדמה, הוא יוצא ממנה בדיוק מתחת לפאנפי שעף לאוויר, פאנפי מאבד שיווי משקל באוויר ובדרך לראש של אוניקס, לפתע הוא משתמש בהפלה על אוניקס, אוניקס נופל על האדמה ומובס, אבל גם פאנפי איבד את כוחותיו והתעלף
[/COLOR] [/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לפאנפי" כל הכבוד למדת הפלה העכשיו תנוח" אני מחזיר את פאנפי ואומר לדרק " הפוקימונים שלך חזקים אך עדין ניצחת אותי 4 3"
-
[QUOTE=roi857;641298][CENTER][COLOR=Teal]סם:
אתה מגיע לכפר סלביון ומוצא את הכניסה לדרך 15, אין שם מרכז פוקימונים אבל אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/123.png[/IMG] זוהר
[COLOR=Sienna]
[/COLOR] [/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"ממ הוא יהיה טוב לצוות שלנו צא טוטודייל השתמש בסילון אקווה ואחר כך אקדח מים" אומר לו
-
[quote=roi857;641263][CENTER][COLOR=Navy]אדם:
אתה לא מוצא כלום, לפתע אתה רואה בין ההריסות ממחטה של צוות רוקט
[/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"מפלצות הצוות הזה מפלצות " אומר לעצמי ואקח א5ת הממחטה לאחר מכן אלך לשדה הקורב ואחפש פוקימון מים,אדמה או אבן להיתאמן עליו עם טרטוויג...
-
[CENTER][COLOR=Navy]אדם:
אתה הולך משם ולפתע אתה רואה שהממחטה נופל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem001.png[/IMG]
[COLOR=Teal]סם:
סייטר ניצח את טוטודייל בסריטה אחת פשוטה
[COLOR=Sienna]ליאור:
דרק חייך ואמר: "אלה פוקימונים חדשים שלי שאני מאמן, יש לי הרבה יותר חזקים"
[COLOR=Blue]סמיט:
אינפרנייפ אחד קם וקפץ מעל טורטרה, הוא ירה עליו להביור אדיר, טוטרה לא באש