[quote=יגאל;768768]למה צריך מנהל שהיה מחובר לפחות פעם ביום[/quote]
מה הבעייה בלהיות מחובר פעם ביום?
בפורום לא פעיל יותר מדי כמו ספרות, לא צריך מנהל שישמור באופן אינטנסיבי. אם אכן קוראת בעייה, יש שלושה פקחים שיתמודדו איתה באופן מצויין.
Printable View
[quote=יגאל;768768]למה צריך מנהל שהיה מחובר לפחות פעם ביום[/quote]
מה הבעייה בלהיות מחובר פעם ביום?
בפורום לא פעיל יותר מדי כמו ספרות, לא צריך מנהל שישמור באופן אינטנסיבי. אם אכן קוראת בעייה, יש שלושה פקחים שיתמודדו איתה באופן מצויין.
[QUOTE=pokedex;768770]מה הבעייה בלהיות מחובר פעם ביום?
בפורום לא פעיל יותר מדי כמו ספרות, לא צריך מנהל שישמור באופן אינטנסיבי. אם אכן קוראת בעייה, יש שלושה פקחים שיתמודדו איתה באופן מצויין.[/QUOTE]
עם יש פחקים עז לא צריך גם מנהלים לפורום דיבורים משחקים וחת''ם
על מה אתם מדברים אני מת להיות מנהל בפורום ספרות, ואני מתכוון להחיות את הפורום בקרוב!
חזרתי מארוחת בוקר, היי כולם.
[quote=the charmander;768772]על מה אתם מדברים אני מת להיות מנהל בפורום ספרות, ואני מתכוון להחיות את הפורום בקרוב![/quote]
תציע את עצמך, בחודש ספטמבר נבחרים המנהלים לפורומים השונים.
[quote=יגאל;768771]עם יש פחקים עז לא צריך גם מנהלים לפורום דיבורים משחקים וחת''ם[/quote]
תקרא את מה שכתבתי למעלה:
לפורום מת צריך להיות מנהל מת. אם הפורום לא פעיל, אז גם המנהל לא צריך להיות פעיל. הכל צריך לתאום זה את זה בשלמות.
לעומת זאת לפורום כמו דיבורים וחת"ם צריכים להיות מנהלים חיים ופעילים, וזה אכן המצב (עבור פורום דיבורים הטענה מתקיימת באופן ריק, כי אין לו מנהל, וממילא מנהל פורום דיבורים הוא פעיל מאוד)
[QUOTE=the charmander;768772]על מה אתם מדברים אני מת להיות מנהל בפורום ספרות, ואני מתכוון להחיות את הפורום בקרוב![/QUOTE]
עם אתה רוצה להיות מנהל פורום ספרות תשלח הודעה למנכל הוא יקבל אותך
[QUOTE=pokedex;768750]מור, הוספתי את זה הרגע לחתימה D:[/QUOTE]
חחחח הייתי צריך להגיד את זה בסגנון אחר כמו:
"אתה מודע לזה שnilasak זה אתה?"
חחח יותר מצחיק לא?
[quote=יגאל;768776]עם אתה רוצה להיות מנהל פורום ספרות תשלח הודעה למנכל הוא יקבל אותך[/quote]
בכלל לא בטוח שהוא יקבל אותו. כשאני שאלתי את אור אם אני יכול להיות מנהל ספורט אז הוא אמר לי שבינתיים פורום ספורט לא פעיל מספיק כדי שהוא צריך שיהיו בו 2 מנהלים, אך אני יוכל להיות מנהל במידה ואבי יועבר להיות פקח/יפרוש מהתפקיד. לצורך ראייה, פורום ספורט יותר פעיל מפורום ספרות, אז אני חושב שהבנת את הקונספט.
[quote=MoR;768777]חחחח הייתי צריך להגיד את זה בסגנון אחר כמו:
"אתה מודע לזה שnilasak זה אתה?"
חחח יותר מצחיק לא?[/quote]
אני לא שיניתי מילה ממה שכתבת, ואני לא מתכוון. אני העתקתי בדיוק את ההודעות המקוריות ולשנות אותן זה יהיה כמו לרמות את קוראי החתימה.
[QUOTE=LordAbizi;768775]תקרא את מה שכתבתי למעלה:
לפורום מת צריך להיות מנהל מת. אם הפורום לא פעיל, אז גם המנהל לא צריך להיות פעיל. הכל צריך לתאום זה את זה בשלמות.
לעומת זאת לפורום כמו דיבורים וחת"ם צריכים להיות מנהלים חיים ופעילים, וזה אכן המצב (עבור פורום דיבורים הטענה מתקיימת באופן ריק, כי אין לו מנהל, וממילא מנהל פורום דיבורים הוא פעיל מאוד)[/QUOTE]
עם ישימו מנהל חדש שמשקיע הוא יכול להחיות את הפורום ספרות זה קשור רק במנהל עם המנהל נעדר אז למה שאנשים ירצו להיות פעילים בפורום מת ועם הוא פעיל ורושם סיפורים ושירים הם ירצו רק להחיות את הפורום
[QUOTE=SportMan;768773]חזרתי מארוחת בוקר, היי כולם.[/QUOTE]
היי מה קורה?
[QUOTE=pokedex;768779]בכלל לא בטוח שהוא יקבל אותו. כשאני שאלתי את אור אם אני יכול להיות מנהל ספורט אז הוא אמר לי שבינתיים פורום ספורט לא פעיל מספיק כדי שהוא צריך שיהיו בו 2 מנהלים, אך אני יוכל להיות מנהל במידה ואבי יועבר להיות פקח/יפרוש מהתפקיד. לצורך ראייה, פורום ספורט יותר פעיל מפורום ספרות, אז אני חושב שהבנת את הקונספט.
אני לא שיניתי מילה ממה שכתבת, ואני לא מתכוון. אני העתקתי בדיוק את ההודעות המקוריות ולשנות אותן זה יהיה כמו לרמות את קוראי החתימה.[/QUOTE]
בפורום ספורט יש מנהל פעיל בספרות אין בגלל זה הוא יכול להתקבל
[QUOTE=pokedex;768766]תתנחם בכך שתקרא את החתימה שלי :sorry:[/QUOTE]
נו.. תוסיף שם סימן שאלה בסוף ההודעה שלי..
שכחתי אבל צחקתם כבר אז לא ערכתי
[quote=monster;768782]היי מה קורה?[/quote]
סבבה, ואיתך?.
בוקר טוב כולם מה קורה?...:sleep:
[QUOTE=SportMan;768787]סבבה, ואיתך?.[/QUOTE]
אחלה הגבתי במשחק שלי
סבבה דור, ואיתך?.
[QUOTE=monster;768790]אחלה הגבתי במשחק שלי[/QUOTE]
כנ''ל ועוד כמה הודעות אתה עוקף את רומה
[quote=MoR;768785]נו.. תוסיף שם סימן שאלה בסוף ההודעה שלי..
שכחתי אבל צחקתם כבר אז לא ערכתי[/quote]
שוב, אני לא רוצה לרמות את קוראי החתימה. אם תתן לי אישור לשנות את הודעתך המקורית, אעשה זאת.
[quote=יגאל;768784]בפורום ספורט יש מנהל פעיל בספרות אין בגלל זה הוא יכול להתקבל[/quote]
זה עדיין יחס מקורי. פורום חצי פעיל = מנהל חצי פעיל, פורום פעיל = מנהל פעיל.
בכל מקרה, פורום חצי פעיל לא מצריך מנהל וחצי פעילים, ופורום פעיל לא מצריך שני מנהלים פעילים.
לעומת זאת, פורום פעיל X2 כמו חת"ם אכן מצריך שני מנהלים פעילים, ככה שאנחנו שומרים את היחס של מנהל לרמת פעילות.
ליאור למה אתה מכשיל אותי אני לא רציתי לפגוע בו חזק כל- כך אתה נתת לי מלא כוח!
[QUOTE=pokedex;768793]שוב, אני לא רוצה לרמות את קוראי החתימה. אם תתן לי אישור לשנות את הודעתך המקורית, אעשה זאת.
בכל מקרה, פורום חצי פעיל לא מצריך מנהל וחצי פעילים, ופורום פעיל לא מצריך שני מנהלים פעילים.
לעומת זאת, פורום פעיל X2 כמו חת"ם אכן מצריך שני מנהלים פעילים, ככה שאנחנו שומרים את היחס של מנהל לרמת פעילות.[/QUOTE]
אז אני אערוך ת'מקורית ואז זה יהיה טוב.
[QUOTE=SportMan;768791]סבבה דור, ואיתך?.[/QUOTE]
אתה יודע.. חיים :) אז מה נושא הדיבורים היום? XD
[quote=יגאל;768792]כנ''ל ועוד כמה הודעות אתה עוקף את רומה[/quote]
עוד הרבה יש לי לעשות נדמה לי בערך 300
[quote=MoR;768795]אז אני אערוך ת'מקורית ואז זה יהיה טוב.[/quote]
אין בעיה, תזכור שהחתימה שלי מובילה אל ההודעה המקורית ככה שאני מעדיף שתהיה התאמה של 100%.
[QUOTE=killerbee;768794]ליאור למה אתה מכשיל אותי אני לא רציתי לפגוע בו חזק כל- כך אתה נתת לי מלא כוח![/QUOTE]
אתה רצית ללמוד כדור הילה
[QUOTE=pokedex;768798]אין בעיה, תזכור שהחתימה שלי מובילה אל ההודעה המקורית ככה שאני מעדיף שתהיה התאמה של 100%.[/QUOTE]
יאללה ערכתי את זה,אתה תערוך את החתימה ותוסיף סימן שאלה?
[QUOTE=pokedex;768793]שוב, אני לא רוצה לרמות את קוראי החתימה. אם תתן לי אישור לשנות את הודעתך המקורית, אעשה זאת.
לעומת זאת, פורום פעיל X2 כמו חת"ם אכן מצריך שני מנהלים פעילים, ככה שאנחנו שומרים את היחס של מנהל לרמת פעילות.[/QUOTE]
אבל עם יהיה מנהל פעיל בפורום הוא יחיה את הפורום הכל תלוי במנהל ולא בפורום
תגידו, שמתם לב שליאור כותב כל נו"ד 200+ הודעות, וכולם בקשר למשחק שלו/היי X מה קורה?
Xd
[QUOTE=monster;768799]אתה רצית ללמוד כדור הילה[/QUOTE]
לא רציתי לרצוח פוקימונים... במיוחד לא את שלי!
[QUOTE=killerbee;768804]לא רציתי לרצוח פוקימונים... במיוחד לא את שלי![/QUOTE]
מה לעשות תאשים תכדור הילה
[QUOTE=pokedex;768802]תגידו, שמתם לב שליאור כותב כל נו"ד 200+ הודעות, וכולם בקשר למשחק שלו/היי X מה קורה?
Xd[/QUOTE]
איתי ^
מעליך.
ד''א אנחנו ממש צריכים נושא ציטוטים..
[QUOTE=pokedex;768802]תגידו, שמתם לב שליאור כותב כל נו"ד 200+ הודעות, וכולם בקשר למשחק שלו/היי X מה קורה?
Xd[/QUOTE]
לא סמנו לב
וליאור זה הרבה 300 הודעות
[quote=יגאל;768801]אבל עם יהיה מנהל פעיל בפורום הוא יחיה את הפורום הכל תלוי במנהל ולא בפורום[/quote]
נכון, אבל לפני זה הוא צריך להוכיח את עצמו שאיתו הפורום יהיה X1.5 פעיל כדי שהוא יצריך מנהל וחצי.
[quote=MoR;768800]יאללה ערכתי את זה,אתה תערוך את החתימה ותוסיף סימן שאלה?[/quote]
אני אישית ממליץ לך להוסיף ", נכון" (עם הפסיק) לפני הסימן שאלה, סתם זה מצחיק יותר ככה...
[quote=יגאל;768807]לא סמנו לב
וליאור זה הרבה 300 הודעות[/quote]
כן אני יודע מקסימום מחר עוקף אותן
[quote=MoR;768806]איתי ^
מעליך.
ד''א אנחנו ממש צריכים נושא ציטוטים..[/quote]
הגבתי לך.
ומה הכוונה בנושא ציטוטים? אם כבר, צריך לשנות את המתכונת ככה שציטוט יוכל להכיל בתוכו ציטוט נוסף...
[QUOTE=monster;768809]כן אני יודע מקסימום מחר עוקף אותן[/QUOTE]
ליאור מונפרנו מת? מה האחות ג'וי תעשה לי? לשלוח עליה כדור הילה? כל זאת תדעו בתגובה הבאה של... ליאור מונסטר!
[QUOTE=killerbee;768811]ליאור מונפרנו מת? מה האחות ג'וי תעשה לי? לשלוח עליה כדור הילה? כל זאת תדעו בתגובה הבאה של... ליאור מונסטר![/QUOTE]
אני מחכה לתגובה שלך
Xd[/QUOTE]
כן שמתי לב לזה
[QUOTE=pokedex;768808]נכון, אבל לפני זה הוא צריך להוכיח את עצמו שאיתו הפורום יהיה X1.5 פעיל כדי שהוא יצריך מנהל וחצי.
אני אישית ממליץ לך להוסיף ", נכון" (עם הפסיק) לפני הסימן שאלה, סתם זה מצחיק יותר ככה...[/QUOTE]
טוב אני שם,
אתה עורך ת'ציטוט בחתימה או שאני אערוך לך? D:
[QUOTE=pokedex;768808]נכון, אבל לפני זה הוא צריך להוכיח את עצמו שאיתו הפורום יהיה X1.5 פעיל כדי שהוא יצריך מנהל וחצי.
[/QUOTE]
מי אמר מנהל וחצי אני אומר שצריך להעיף אותו מינהול ולהכניס את צ'רמנדר הוא איך שלא קוראים לו
[QUOTE=monster;768809]כן אני יודע מקסימום מחר עוקף אותן[/QUOTE]
מחז זה בסדר אבל היום אולי תצליח כי אני הצלחתי לכתוב אתמול 270 הודעות
[quote=MoR;768806]איתי ^
מעליך.
ד''א אנחנו ממש צריכים נושא ציטוטים..[/quote]
מה קורה מור?.