אולי אני אגיב לוקאס...
Printable View
אולי אני אגיב לוקאס...
[quote=רונלד מקדונלד;988189]ליאור אתה מגיב?[/quote]
לא כרגע
לוקאס אני בברית שלך נכון?
כן תומר
יופי לוקאס...
טוב תומר..
אתה מגיב היום?
XD לוקאס, יש לכם ברית מאוד יציבה, מאיפה הבאת את זה שסטיבן איתכם?
Shikamaru : Stinson: Nara the 16th אומר/ת:
הבעיה זה שהם אומרים שאתה בברית שלהם
סטיבן אומר/ת:
תגיד להם שאני לא
כתבתי לפני כמה הודעות אולי...
חחח סתם אמרתי סטיבן לא צריך אנחנו מספיק חזקים בלעדיו... אופיר אתה תהיה הראשון את אילן אני עוד סובל... תומר תגלה לי את המיקום של כל הסמויים ותזכה בחלק מהפרס שאני מקבל תהיה סמוי סמוי Xd
הראשון? בנאדם, אילן הוא זה שמחליט מי בכלל מועמד.
Who is a night surgry?
[QUOTE=Barney Stinson;988209]הראשון? בנאדם, אילן הוא זה שמחליט מי בכלל מועמד.[/QUOTE]
לא לגמריי בכל דבר יש פרצה וכל פרצה נועדה שייפרצו אותה ואני הוא הפורץ...
[quote=רונלד מקדונלד;988212]לא לגמריי בכל דבר יש פרצה וכל פרצה נועדה שייפרצו אותה ואני הוא הפורץ...[/quote]
תיקון, אתה הוא הגזען.
אתה לא באמת חושב שליאור יצביע לי נכון? הוא לא שונא אותי וגם אני עושה לו טובה.
[QUOTE=Barney Stinson;988214]תיקון, אתה הוא הגזען.
אתה לא באמת חושב שליאור יצביע לי נכון? הוא לא שונא אותי וגם אני עושה לו טובה.[/QUOTE]
והנה הוא מתחיל...
איזה טובה אתה עושה לליאור? אני מאמין שליאור רוצה לנצח ויודע שהברית זה סיכוי גדול בשבילו אני מאמין שכל ברית נועדה לשבור אותה בסוף וגם אנחנו נתקע סכינים בגב אחד והשני.. אבל קודם יש להתחיל באוייבים אחר כך אני אצביע למי שליאור או תומר ירצו..
[quote=רונלד מקדונלד;988216]והנה הוא מתחיל...
איזה טובה אתה עושה לליאור? אני מאמין שליאור רוצה לנצח ויודע שהברית זה סיכוי גדול בשבילו אני מאמין שכל ברית נועדה לשבור אותה בסוף וגם אנחנו נתקע סכינים בגב אחד והשני.. אבל קודם יש להתחיל באוייבים אחר כך אני אצביע למי שליאור או תומר ירצו..[/quote]
עיניינך מה אני עוזר לליאור?
אויבים? אני לא אויב של ניר ושל ליאור.
[QUOTE=Barney Stinson;988218]עיניינך מה אני עוזר לליאור?
אויבים? אני לא אויב של ניר ושל ליאור.[/QUOTE]
לא שלהם אבל שלי בני ברית הולכים אחד עם השני גם אם זה יביא לקריסתם החברתית ובנתיים לא וידאתי שכולם איתי בברית רק את תומר אבל אל תדאג... -_0 אתה תראה
אתם יכולים להפסיק לריב בבקשה?
[quote=יופלה שטוזים;988229]אתם יכולים להפסיק לריב בבקשה?[/quote]
אני לא רב אני מספר את תוכניותיי הגאוניות מרושעות בגלויי והוא מתנגד להם וקורא לי גזען ומקלל אותי ונעלבתי
מה מרושע בהם?
לוקאס אופיר מנסה להעביר אותי אליו, איזה אפס הוא
לגבי הברית, אני לא טענתי שאני איתך, אני טענתי שאני עם ליאור.
אולי אם אתה נפלת בברית אז זה לא הברית הנכונה, אבל תומר כן נפל נכון, כי הוא כן בברית.
אתה מנסה לתפוס הנהגה באח הגדול ולכן ברגע האמת אתה תודח ע"י מי שחשבת שיעזור לך, ברור?
[QUOTE=The King Of The Werewolf;988234]מה מרושע בהם?[/QUOTE]
לא יודע.... אני מוחעחעחעחע סתם זה סתם עוד משחק שייגמר באסון כמו הסיפור של היטמן שנהיה גרוע יותר מרגע לרגע ושאנשים המשיכו לצחוק מזה אחרי שנהיה גרוע הבנתי לשאנשים פה יש הומור של כפית...
אני יודע ניר זה תמיד קורה אני רוצה לעוף כמה שיותר מוקדם כדי שאופיר ייצהל ואז יפתח שוב ריב...
[QUOTE=Knight of skulls;988235]לוקאס אופיר מנסה להעביר אותי אליו, איזה אפס הוא[/QUOTE]
לוקאס...
[QUOTE=Knight of skulls;988239]לוקאס...[/QUOTE]
תערוך ומהר כדאי לך לעזוב אותי כמה שיותר מהר.... לפני שנותנים לך אזהרה
[QUOTE=Knight of skulls;988235]לוקאס אופיר מנסה להעביר אותי אליו, איזה אפס הוא[/QUOTE]
הוא לא מנסה להעביר אותך אליו
הוא מנסה להפיל אותו משלטון, אתה רואה שאתה במבט שלוקאס המנהיג?
ואתה תגיד עכשיו לא. אף בן-אדם לא יגיד אפילו לעצמו שהוא מושפע ממישהו אחר.
אבל את זה רואים עכשיו, לכן אני מציע ללכת בדרך של אופיר ושלי ולהוריד את לוקאס משלטון, ברור?
[quote=יופלה שטוזים;988242]הוא לא מנסה להעביר אותך אליו
אבל את זה רואים עכשיו, לכן אני מציע ללכת בדרך של אופיר ושלי ולהוריד את לוקאס משלטון, ברור?[/quote]
אני לא מאמין שהשפעתי עליכם בצורה כזאת שום שלטון ושום נעליים אני עדיין לא פתחתי ברית חוץ מתומר שעוד לא מבין את המצב... אני מחכה להדחה כי אני יודע שאני ממילא אודח על ההתחלה אני רק מזרז את התהליך...
נ.ב
תומר איתי כי הוא חבר שלי לא כי הוא רואה בי כשליט
[quote=יופלה שטוזים;988242]הוא לא מנסה להעביר אותך אליו
אבל את זה רואים עכשיו, לכן אני מציע ללכת בדרך של אופיר ושלי ולהוריד את לוקאס משלטון, ברור?[/quote]
כן...
חזרתי המחשב שלי נתקע
אתם מושפעים...
היי ליאור
זהו לוקאס, נפלת משלטון.
הי תומר
ליאור מה קורה?
ניר אתה בן אדם מבוגר (אני חושב) איך לא הבנת מלחתחילה את זה אולי אני חכם יותר משחשבתי..
טוב עכשיו נחזור למציאות אין ברית ענקית שתשלוט פה ואין כלום אני שווה לכם אנשים אני רק אזרח פשוט!
אופיר רצית מימני משהו במסן?
[quote=רונלד מקדונלד;988253]ניר אתה בן אדם מבוגר (אני חושב) איך לא הבנת מלחתחילה את זה אולי אני חכם יותר משחשבתי..
טוב עכשיו נחזור למציאות אין ברית ענקית שתשלוט פה ואין כלום אני שווה לכם אנשים אני רק אזרח פשוט![/quote]
אני בן אדם מבוגר שקורא מהלכים רואה בריתות והורס תכסיסים.
והרעיון של הפלת הברית הענקית היה אחד המהלכים החזקים ביותר, גם אם אני הייתי בברית היא הייתה מסכנת אותי ואת כל מי שאיתי מ"המלך" שלה-שהיה בא ודוקר לכל הברית סכין בגב.
אופיר בפאניקה הוא שואל כל מי שאמרתי שאיתי אם הוא באמת איתי
הוא לא צריך, העבודה נגמרה.
על מה אתם מדברים?
[quote=יופלה שטוזים;988257]הוא לא צריך, העבודה נגמרה.[/quote]
אף פעם לא הייתה ברית ואני לא הייתי תוקע סכינים בגב כי השולט ב[b][u]סיפור[/u][/b] הוא לא אני!