-
[QUOTE=~The KoDaK~;1059983
[RIGHT][B][SIZE=4][COLOR=sienna][U]קניצ'י[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה רואה שהדובים לא מתייחסים אלייך, הם רק מפסיקים את הקרב, דוב הקרח הולך משם ובאים עוד אורסריינג.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]הם נותנים לו פירות וטדיאורסה אוכל אותם בכיף ולא מבין למה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]לפתע אתה רואה שדנה יוצאת ושואלת "היי ! זה כבר קרה ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]טדיאורסה רואה אותה והולך ומחבק אותה, האורסריינג נופלים על בירכם לאות כבוד לדנה וטדיאורסה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/B][/RIGHT][/QUOTE]
אני אלך ואעיר את מאנצ'י ואת קומבי
אם הדובים לא מתיחסים אלינו,אין לנו סיבה להתייחס אליהם-הם לא מהווים עלינו איום.
למרות שזה די מעניין לראות מה קורה איתם.הם ממש מתלהבים מטדיאורסה.
בכל מקרה-קומבי בוקר טוב,כולנו ערים בכל מקרה אז כדאי שכבר נמשיך להתאמן בינתיים,נגיע לתוצאות טובות בהקדם האפשרי לפי מה שראיתי כבר.
מאנצ'י-אתה וג'ולטיק תשימו עין על דנה-אם קורה משהו היא בעדיפות עליונה.
הודעה פרטית-היומולדת שלי זה ב-12.12
זה עומד בתנאים של לקבל עכשיו משהו-אם אני לא טועה,נכון?:P
-
[SIZE=5][B][U]ובפרס ההשקעה זוכה...[/U][/B][/SIZE]
[SIZE=3][B]קניצ'י ! תבחר פוקימון כלשהוא שאתה רוצה ! [/B][/SIZE]
[B][SIZE=4][COLOR=olive]אליס[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=olive]אתה הולך ומרפא את הפוקימונים שלך, לפתע האחות ג'ואי אומרת "אליס ? אמך הזמינה לך חדר באחד מהחדרים באזור.." היא אומרת ומובילה אותך לחדר קטן, שעל דלתו כתוב המספר 567.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808000]"כאן זה החדר..מחר תוכל כבר ללכת.." היא אומרת ומגישה לך מפתח.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808000]אתה נכנס ואתה רואה איש נחמד שאומר לך "שלום..כנראה אתה השותף שלי לחדר, נכון ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808000]אתה מסתכל סביבך ורואה מטבח,שירותים,סלון קטן,חדר שינה שמפוצל לשניים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808000]ולבסוף מקלחת ! אתה נזכר שלא התקלחת כבר הרבה זמן..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808000]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808000]~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אתה מקבל פוקימון מסוג אש והוא : [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/slugma.png[/IMG](סלגמה)[/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=blue]*זה 3 על 3, השתמשת בינתיים ב2 פוקימונים וגם לואיס ב2 [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לאירון מאריכה את ציפורניה ורצה לכיוון סימיסייג', היא שורטת אותו והוא נופל מיד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הפוקדע אומר :[/COLOR][/B]
[CENTER][B][COLOR=blue][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/simisage.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סימיסייג'[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פוקימון קוף הקוץ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הוא נלחם באמצעות הנפת זנבו הדוקרני במהירות,העלה שעל ראשו הוא מר מאוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]~~~[/COLOR][/B][/CENTER]
[RIGHT][B][COLOR=blue]סימיסייג' מיד קם על רגליו ומשתמש בסערת עלים חזקה שמעיפה את לאירון לכיוון אחד משלוליות הבוץ בזירה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה רואה שסימיסייג' עומד על שלולית מים קטנה ולואיס אומר "כוח נסתר ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה רואה שסימיסייג' זוהר בלבן ומתחיל להיות מוקף בכדורים לבנים וזוהרים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/B][/RIGHT]
[RIGHT][B][SIZE=4][COLOR=darkorchid]קווין[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkorchid]"תוכל לצאת היום למסע ! רק אל תשכח את ילקוטך ותתקשר ותבקר מדי פעם ! " אמך אומרת לך ואתה יוצא מביתך שמח ונרגש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]אתה רואה את מעבדת הפרופ' שלפתע אתה רואה את הדלת של המעבדה נפתחת באיטיות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]מה תעשה?[/COLOR][/B][/RIGHT]
[RIGHT][B][SIZE=4][COLOR=darkslategray]יוגי[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkslategray]גסטרודון + נומל נשלחו לפרופ' (תדבר איתו וכביכול הוא יאמר לך שזו מתנה מאימך וממנו)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]המתקפות יעודכנו בדף הראשי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]אתה ואמה ממשיכים בדרככם שלפתע מגיעה סופת חול גדולה, אתה לא רואה כלום שלפתע אתה שומע את קולה הצווחני של אמה "יוגי ! איפה אתה ?! " והיא נעלמת בחול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]לפתע אתה נחנק מהחול ומתעלף..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]כעבור כ15 דקות~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]אתה קם ואתה רואה שאתה בתוך מערה קטנה ובחוץ סופת חול, אתה מסתכל סביבך ואתה רואה חבורת סנדשרו קטנים נותנים לך כמה גרגירים ומאכילים אותך, אתה מבין שהם טיפלו בך והגנו עלייך מהסופה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]לפתע אתה רואה לידך גם סנדסלאש גדול יושב לו ומחכה לראות אם אתה בסדר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/sandshrew.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/sandslash.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=darkorange]בר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkorange]רוג'ר מנגב את דמעותיו ואתםם הולכים למכון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה רואה שם את המנהיגה, והיא שואלת אותך "היי ילד, באת להילחם ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה עונה שכן והשופט מסביר שהחוקים הם 4 על 4 .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה רואה שלפתע טרטוויג יוצא ומבקש להילחם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]רוז אומרת "צא רוגנרולה ! " ומוציאה פוקימון דמוי אבן כחולה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][IMG]http://www.israup.net/images/8fa5dba95b78794d27b47cb87c374fbe.bmp[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/roggenrola.png[/IMG][/COLOR][/B][/RIGHT]
[RIGHT][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkgreen]*תודה..:wink:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה הולך לקצה הנהר ואתה רואה שקורפיש מנסה לצאת ובאגון אוחז בו בשיניו כדיי לצאת גם,והם משתפים פעולה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]קורפיש לבסוף לא מצליח להדוף את הזרם ואתה לא מצליח להגיע אליו, אתה בודק אם אתה יכול להיכנס למים אבל מהר מאוד אתה רואה שלא, לפתע צץ בראשך רעיון, להוציא את טירטוג'ה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מוציא אותו והוא יושב בתוך השריון שלו, מציץ לכיוונך ומחייך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/B][/RIGHT]
[RIGHT][B][SIZE=4][COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=sienna]נכון, קיבלת 2 פוכדורי גרייטבול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#a0522d]~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]לפתע דנה אומרת "רגע למה אתה הולך ? מה לא שמעת על זה ? ישנו סיפור שכשלהקת אורסרינג פוגשת בטדיאורסה או אורסרינג זוהר, הוא הופך למנהיגם.." אומרת דנה ופונה אל האורסריינג "זה בסדר..תודה רבה..אתם יכולים ללכת.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]והם הולכים משם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/B][/RIGHT]
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1060675][SIZE=5][B][U]ובפרס ההשקעה זוכה...[/U][/B][/SIZE]
[B][SIZE=4][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=blue]*זה 3 על 3, השתמשת בינתיים ב2 פוקימונים וגם לואיס ב2 [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לאירון מאריכה את ציפורניה ורצה לכיוון סימיסייג', היא שורטת אותו והוא נופל מיד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הפוקדע אומר :[/COLOR][/B]
[CENTER][B][COLOR=blue][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/simisage.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סימיסייג'[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פוקימון קוף הקוץ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הוא נלחם באמצעות הנפת זנבו הדוקרני במהירות,העלה שעל ראשו הוא מר מאוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]~~~[/COLOR][/B][/CENTER]
[RIGHT][B][COLOR=blue]סימיסייג' מיד קם על רגליו ומשתמש בסערת עלים חזקה שמעיפה את לאירון לכיוון אחד משלוליות הבוץ בזירה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה רואה שסימיסייג' עומד על שלולית מים קטנה ולואיס אומר "כוח נסתר ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה רואה שסימיסייג' זוהר בלבן ומתחיל להיות מוקף בכדורים לבנים וזוהרים.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
רגע אני לא מקבל פרס?
פתחתי את עמוד 70...
--------------------
"לאירון תשתמשי בחפירה כדי להתחמק מהמתקפה הזאת במהירות!" אצעק לעבר לאירון
ואז שהיא תתחמק ישר אגיד:"אחרי שאת מתחת לסימיסייג' תשתמשי בציפורני ברזל בכול הכוח!"
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1060675][SIZE=5][B][U]ובפרס ההשקעה זוכה...[/U][/B][/SIZE]
[RIGHT][B][SIZE=4][COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=sienna]נכון, קיבלת 2 פוכדורי גרייטבול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]לפתע דנה אומרת "רגע למה אתה הולך ? מה לא שמעת על זה ? ישנו סיפור שכשלהקת אורסרינג פוגשת בטדיאורסה או אורסרינג זוהר, הוא הופך למנהיגם.." אומרת דנה ופונה אל האורסריינג "זה בסדר..תודה רבה..אתם יכולים ללכת.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]והם הולכים משם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/B][/RIGHT][/QUOTE]
אני חושב שלפרס-יש לך הצעה טובה יותר?:P
תגובה:
דנה-אם הוא הופך למנהיגם אז למה הם עזבו אותו?ולמה הם הקשיבו לך?
אבל זה לא באמת משנה לי,אני עשיתי את שלי,אני מודה שהם היו ממש מפחידים(אני לא מספר לדנה מה עשיתי,אני פשוט אומר את המשפט הזה)
אגב מאנצ'י וקומבי-יש לנו חבר צוות אמיץ מאוד בשם ג'ולטיק-מגרד בחיבה את צידי הראש שלו
מה שנבחר זה מה שקומבי רוצה לעשות,אם היא תרצה להמשיך להתאמן-אז אני נשאר איתה ער ואתם מוזמנים לחזור לישון,אם היא רוצה לישון-כולנו נחזור לישון
אלא אם כן דנה,יש לך הצעות חדשות?
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1059983][B][SIZE=4][COLOR=darkslategray][U]
[B][SIZE=4][COLOR=teal][U]נוקו[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=teal]את לא מקבלת כלום לכבוד יום הולדתך..[spoiler]אחד באפריל ! את מקבלת: 2 גריגירי צ'רי שמרפאים שיתוק, ו2 גריגירי צ'סטו שמרפאים שינה [/spoiler][/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]את רואה שוורמפל לשבער לא זז ורק עומר "קוו..קוננ..."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]הפוקדע אומר:[/COLOR][/B]
[CENTER][B][COLOR=teal][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/silcoon.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]סילקון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]פוקימון הגולם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]הוא עוטף משי סביב ענפי העץ, הוא אוסף מי גשמים על המשי שלו בעודו ממתין להתפתחות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]*פיפ*[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]סילקון למד התקשות ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]~~~[/COLOR][/B][/CENTER]
[RIGHT][B][COLOR=teal]את רואה שסילקון הוא בצע שונה, לא כמו הסילקון בפוקדקס..[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/silcoon.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]מה תעשי?[/COLOR][/B][/RIGHT]
[/COLOR][/B][/RIGHT][/QUOTE]
חח לכולם אתה נותן פוקימונים ולי רק גרגירים?
חח סתם
~~~~~~~~~~~
"אממ מעניין, הייתה זוהר ממקודם אז ההתפתחות שלך גם זוהרת! מעניין אם תשתמש הרבה בהתקשחות תצליח להתפתח אוקי סילקון התקשחות!" אני אומרת בציפייה לראות אם הוא יתפתח או לא
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1060675]
[B][SIZE=4][COLOR=darkorange]בר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkorange]רוג'ר מנגב את דמעותיו ואתםם הולכים למכון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה רואה שם את המנהיגה, והיא שואלת אותך "היי ילד, באת להילחם ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה עונה שכן והשופט מסביר שהחוקים הם 4 על 4 .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה רואה שלפתע טרטוויג יוצא ומבקש להילחם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]רוז אומרת "צא רוגנרולה ! " ומוציאה פוקימון דמוי אבן כחולה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][IMG]http://www.israup.net/images/8fa5dba95b78794d27b47cb87c374fbe.bmp[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/roggenrola.png[/IMG][/COLOR][/B][/RIGHT]
[/QUOTE]
"עם ככה תרצה טרטוייג, ככה יהיה קדימה בואי נתחיל את הקרב בנינו" אגיד לרוז בנחישות.
"טרטוייג נתחיל בחבטה תרוץ מאוד מהר, אבל תוך כדי תשתמש במגן נבט שירוץ אתך שתיהיה מוגן מהמתקפות של הפוקימון שלה" אגיד לטרטוייג
-
[quote]יוגי
גסטרודון + נומל נשלחו לפרופ' (תדבר איתו וכביכול הוא יאמר לך שזו מתנה מאימך וממנו)
המתקפות יעודכנו בדף הראשי.
~~
אתה ואמה ממשיכים בדרככם שלפתע מגיעה סופת חול גדולה, אתה לא רואה כלום שלפתע אתה שומע את קולה הצווחני של אמה "יוגי ! איפה אתה ?! " והיא נעלמת בחול.
לפתע אתה נחנק מהחול ומתעלף..
כעבור כ15 דקות~
אתה קם ואתה רואה שאתה בתוך מערה קטנה ובחוץ סופת חול, אתה מסתכל סביבך ואתה רואה חבורת סנדשרו קטנים נותנים לך כמה גרגירים ומאכילים אותך, אתה מבין שהם טיפלו בך והגנו עלייך מהסופה.
לפתע אתה רואה לידך גם סנדסלאש גדול יושב לו ומחכה לראות אם אתה בסדר.
מה תעשה?[/quote]
"וואוו תודה!" אומר לסאסנדלש וסאנדשרוים "אתם בטח רוצים משהו בתמורה נכון?" ואחכה לתגובה מהם.
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1059983][B][SIZE=4][COLOR=darkslategray][U]
[RIGHT][B][SIZE=4][COLOR=darkred][U]עידן[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkred]"אוקיי..בסדר..ביי.." אומר פרד למישהו בטלפון ולא מתייחס אלייך, " תשתנה ! " אומר פרד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]לפתע אתה רואה שזורוארק משנה את צורתו והופך לרוח כחולה, עם צווארון ורדרד וראש לבנבן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]פתאום אתה קולט ! אתה רואה מולך דארקריי זוהר ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]דרומקה ישר מקבל שוק ומתחיל לרעוד מפחד, הוא ניגש לכיוונך ומרכים את ראשו בין רגלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]"חלל חושך ! " אומר פרד ואתה רואה שעיניו של דארקריי הופכות מתכולות לשחורות יותר ויותר והוא ממלא את המקום באפלה לאט לאט.. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/darkrai.png[/IMG][/B][/RIGHT]
[/COLOR][/B][/RIGHT][/QUOTE]
''וואהה פרד רק תאמר לזורוארק שהחלל לא יפגע בדרומקה אנחנו באותו צד!'',
אומר לפרד חושש מהדארקראי ואומר לדרומקה,''דרומקה מהר כל עוד הפוקימון עשב לא מסתכל עלייך,
תשתמש בגלגול להבה ואז בשריפה!'',אומר לדרומקה נחוש לנצח.
-
[COLOR=blue][B]תומר[/B][/COLOR]
[COLOR=blue]*משתמש אחר פתח את העמוד, אך בגלל תגובת ספאם,ביקשתי מדניס למחוק אותה,וזה הקפיץ אותך לראשון.[/COLOR]
[COLOR=blue]בגלל זה אתה תקבל ביצת פוקימון מיסתורי.[/COLOR]
[COLOR=blue]סימיסייג' משליך על לאירון את הכדורים שהופכים מיד לבועות בוץ ולאירון מתחמקת מהמתקפה,לאירון מתחפרת באדמה אך לא מצליחה."אגרוף ממוקד ! " אומר לואיס וסימיסייג' רץ לכיוון לאירון, עוד שנייה נראה כי הסוף קרב אך לאירון מספיקה להתחפר באדמה.[/COLOR]
[COLOR=blue]סימיסייג' עולה על אחד מהעצים בזירה ומשתמש שוב בכוח נסתר תוך כדיי שהוא מחכה שהיא תצא מהאדמה.[/COLOR]
[COLOR=sienna][B]קניצ'י[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna]*זה יכול להיות כל פוקימון..אפילו לרבסטה האש/חרק מדור 5..מה שתרצה חוץ מאגדיים/פסאדו אגדיים..[/COLOR]
[COLOR=sienna]"הם הקשיבו לי כי הם ראו שאני ה"מנהיגה" של טדיאורסה ולכן אני כאילו ממש עליונה..חח..מצחיק,לא ? אבל אל תדאג, הם יעזבו אותנו לבינתיים.." היא אומרת.[/COLOR]
[COLOR=sienna]לפתע אתה רואה שטדיאורסה וקומבי רוצים קרב זה עם זה.[/COLOR]
[B][I]האם אתה מוכן לקרב או שתמשיכו בדרככם?[/I][/B]
[COLOR=teal][B]נוקו[/B][/COLOR]
[COLOR=teal]*לא רק את, גם לי קיבל 2 גרייט בול..[/COLOR]
[COLOR=teal]סלקון מציץ עם ענו היחידה ומשתמש בהתקשות מספר רב של פעמים עד שהוא מתעלף מרוב המאמץ ושוכב על גבו עם עין בצורת X.[/COLOR]
[COLOR=teal]רם צמיע להמשיך בדרך שלפתע את רואה מאמנת בערך קטנה ממכם הולכת מהאזור ובידה כדור סגלגל עם האות M .[/COLOR]
[B][I]האם תלכי אל הילדה או שתמשיכי עם רם בדרכך ?[/I][/B]
[COLOR=darkorange][B]בר[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange]*הוא לא יכול להשתמש במגן נבט תוך כדי בלימה, כי מגן נבט דורש זמן עד שטרטוויג יצמיח אותו, הוא צריך לעמוד ולהית מרוכז.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]טרטוויג רץ לכיון רוגנרולה תוך כדיי שראשו פונה לכיוונו, הוא משתמש בבלימה ורוגנרולה משתמש בהתקשת וסופג מעט נזק, רוגנרולה משתמש בבלימה ופוגע בטרטוויג ומעיף אותו אחורה.[/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]יוגי[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray]הסאנדסלאש והסנדשרו לא זזים, נרא שלשניי הם קפואים, ששנייה לאחר מכן הם נושמים לרווחה ואחד מהסנדשרו ניגש אלייך, בהתחלה הסנדשרו הראשון הולך לתיקך ולוקח משם אוכל לפוקימונים ומבקש ממך אותו.[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]אתה רואה שהחבורה ממש רעבה, כנראה הם הסתגרו במערה הרבה זמן.[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]פתאום בבת אחת אתה רואה שהמערה נחסמת ע"י אבנים ובמעבר עומד לו רייפיריור אחד שנראה עצבני ממש.[/COLOR]
[B][I]האם תסכים לסנדשרו ? [/I][/B]
[B][I]האם תבחר מהרייפיריור ותשאיר את החבורה לבד או שתילחם ברייפיריור ותגן עליהם ?[/I][/B]
[B][COLOR=darkred]עידן[/COLOR][/B]
[COLOR=darkred]"מצטער..חלל חושך פוגע בכל מי שבזירה.." הוא אומר ומגיש לך חפץ כלשהוא שדרקראי הולך ונותן לדרומקה.[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה רואה שחלל החושך פוגע ברוסרייד ובסוובאט חזק וכמעט מעלף את סוובאט.[/COLOR]
[COLOR=darkred]דרומקה מוגן ע"י אור חזק שמגיע מהחפץ שלפתע האור אוזל לאט ולאט וגם החושך מתפוגג.[/COLOR]
[COLOR=darkred]דרומקה משתמש בגלגל להבה ובשריפה שלפתע רוסרייק משתמש בסוג של אבקת נפץ כלשהיא, דרומקה ורוסרייד עולים בלהבות ומתעלפים, זורוארק חוזר לצורתו המקורית.[/COLOR]
[I][B]האם תודה לפרד או שתריב איתו שוב ?[/B][/I]
[I][B]האם תכעס על דרומקה שהוא הפסיד או שתעודד אותו שהוא עשה כל מה שיכל ?[/B][/I]
[I][B]האם תשמח מהניצחון ?[/B][/I]
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1060939][COLOR=blue][B]ת
[COLOR=teal][B]נוקו[/B][/COLOR]
[COLOR=teal]*לא רק את, גם לי קיבל 2 גרייט בול..[/COLOR]
[COLOR=teal]סלקון מציץ עם ענו היחידה ומשתמש בהתקשות מספר רב של פעמים עד שהוא מתעלף מרוב המאמץ ושוכב על גבו עם עין בצורת X.[/COLOR]
[COLOR=teal]רם צמיע להמשיך בדרך שלפתע את רואה מאמנת בערך קטנה ממכם הולכת מהאזור ובידה כדור סגלגל עם האות M .[/COLOR]
[B][I]האם תלכי אל הילדה או שתמשיכי עם רם בדרכך ?[/I][/B]
[/B][/I][/QUOTE]
"סילקון תחזור" אני אומרת ומחזירה אותו "רם בוא נלך אל הילדה!" אני אומרת וניגשת לילדה "שלום ילדה תוכלי לומר לי מזה הפוקדור הזה? זה פוקדור חדש מהחניות?" אני אומרת ומחייכת
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1060939][COLOR=blue][B]תומר[/B][/COLOR]
[COLOR=blue]*משתמש אחר פתח את העמוד, אך בגלל תגובת ספאם,ביקשתי מדניס למחוק אותה,וזה הקפיץ אותך לראשון.[/COLOR]
[COLOR=blue]בגלל זה אתה תקבל ביצת פוקימון מיסתורי.[/COLOR]
[COLOR=blue]סימיסייג' משליך על לאירון את הכדורים שהופכים מיד לבועות בוץ ולאירון מתחמקת מהמתקפה,לאירון מתחפרת באדמה אך לא מצליחה."אגרוף ממוקד ! " אומר לואיס וסימיסייג' רץ לכיוון לאירון, עוד שנייה נראה כי הסוף קרב אך לאירון מספיקה להתחפר באדמה.[/COLOR]
[COLOR=blue]סימיסייג' עולה על אחד מהעצים בזירה ומשתמש שוב בכוח נסתר תוך כדיי שהוא מחכה שהיא תצא מהאדמה.[/COLOR]
[/QUOTE]
רוצה להירשם למ"ת שלי?
יש מקום עם פידוב או סנייבי או פוקימון האבן.
-----------------------------
"לאירון תשתמשי בטיפוס סלעים על האדמה תוך כדי שאת באדמה כדי לשלוח לעבר סימסייג' את האבנים ואז תצאי אליו ותשתמשי אליו בציפורני ברזל שיסיימו את הקרב הזה!"אגיד ללאירון ואצפה בנחישות בקרב.
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1060939]
[COLOR=darkorange][B]בר[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange]*הוא לא יכול להשתמש במגן נבט תוך כדי בלימה, כי מגן נבט דורש זמן עד שטרטוויג יצמיח אותו, הוא צריך לעמוד ולהית מרוכז.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]טרטוויג רץ לכיון רוגנרולה תוך כדיי שראשו פונה לכיוונו, הוא משתמש בבלימה ורוגנרולה משתמש בהתקשת וסופג מעט נזק, רוגנרולה משתמש בבלימה ופוגע בטרטוויג ומעיף אותו אחורה.[/COLOR]
[/QUOTE]
טרטוייג תשתמש שוב בבלימה, קדימה אל תוותר לו אתה יותר חזק, והפעם תשתמש תוך כדי הבלימה בעלי תער שהרוגנרולה יפגע ודעתו תוסף ואז תפגע בו ישירות ותעיף אותו בחוזקה לקיר, קדימה חבר" אגיד לטרטוייג
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1060939]
[COLOR=sienna][B]קניצ'י[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna]*זה יכול להיות כל פוקימון..אפילו לרבסטה האש/חרק מדור 5..מה שתרצה חוץ מאגדיים/פסאדו אגדיים..[/COLOR]
[COLOR=sienna]"הם הקשיבו לי כי הם ראו שאני ה"מנהיגה" של טדיאורסה ולכן אני כאילו ממש עליונה..חח..מצחיק,לא ? אבל אל תדאג, הם יעזבו אותנו לבינתיים.." היא אומרת.[/COLOR]
[COLOR=sienna]לפתע אתה רואה שטדיאורסה וקומבי רוצים קרב זה עם זה.[/COLOR]
[B][I]האם אתה מוכן לקרב או שתמשיכו בדרככם?[/I][/B]
[/QUOTE]
אני לא ממש מכיר את החדשים-אבל Litwick נראה לי אחלה בחלה(לפוקימוני רוח במשחק יש את היכולת לעבור בין קירות וכדומה?כמו שהיה בסידרה?-אגב הסתכלתי בהתקפות שלו וראיתי שאיןלו את המתקפה הרדמה,הוא יוכל ללמוד אותה בכל מקרה?)
תגובה:
זה מה שחשבתי,למרות שלפי דעתי אם לאל שלך יש מנהיג זה מביש ורע,אבל אף פעם לא באמת הבנתי דובים:P
קומבי,את בטוחה שאת מוכנה?אם את מוכנה אז מעולה בואי נלך על זה.
דנה,תני לי שתי דקות לעשות שיחה קטנה עם קומבי ואני מוכן לקרב-אני מתרחק מדנה וטדיאורסה כדי שלא ישמעו)
קומבי:את מהירה יותר מטדיאורסה היות ואת מעופפת,בואי נשתמש ביתרון הזה ובמתקפה ששידרגנו כדי להביס אותו מהר.
דבר ראשון:עופי בדיוק מעל טדיאורסה ותפעילי ריח מתוק,טדיאורסה יושפה וינסה לקפוץ למעלה(כמובן שאת צריכה להיות בגובה מספיק שהוא לא יגיע אלייך).כשהוא יקפוץ תפעילי את סופה גירסה 2(או בקיצור V2) על מרכז הראש של טדיאורסה ומיד אחרי זה סופה רגילה שתעיף אותו על אחד הגזעים באיזור,זה יתן לו מהלומה כבדה.משם כברנאלתר אבל אם זה ילך-כנראה שננצח.
מוכנה קומבי?יהיה מעולה=]
חוזר לדנה-דנה אנחנו מוכנים.
-
[quote]יוגי
הסאנדסלאש והסנדשרו לא זזים, נרא שלשניי הם קפואים, ששנייה לאחר מכן הם נושמים לרווחה ואחד מהסנדשרו ניגש אלייך, בהתחלה הסנדשרו הראשון הולך לתיקך ולוקח משם אוכל לפוקימונים ומבקש ממך אותו.
אתה רואה שהחבורה ממש רעבה, כנראה הם הסתגרו במערה הרבה זמן.
פתאום בבת אחת אתה רואה שהמערה נחסמת ע"י אבנים ובמעבר עומד לו רייפיריור אחד שנראה עצבני ממש.
האם תסכים לסנדשרו ?
האם תבחר מהרייפיריור ותשאיר את החבורה לבד או שתילחם ברייפיריור ותגן עליהם ?[/quote]
"קחו אוכל חברים!" אומר לסאנדשרו ולסאנדסלאש ואביא להם מאוכל הפוקימונים שיש לי.לאחר מכן אומר:"ולבינתיים,צא בוויזל!" ואוציא את בוויזל מהפוכדור ואומר לו:"בוויזל-השתמש באקדח מים על ריפיור!"
-
[quote=~The KoDaK~;1060675][B][SIZE=4][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/SIZE][/B]
[RIGHT][B][COLOR=darkgreen]*תודה..:wink:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה הולך לקצה הנהר ואתה רואה שקורפיש מנסה לצאת ובאגון אוחז בו בשיניו כדיי לצאת גם,והם משתפים פעולה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]קורפיש לבסוף לא מצליח להדוף את הזרם ואתה לא מצליח להגיע אליו, אתה בודק אם אתה יכול להיכנס למים אבל מהר מאוד אתה רואה שלא, לפתע צץ בראשך רעיון, להוציא את טירטוג'ה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מוציא אותו והוא יושב בתוך השריון שלו, מציץ לכיוונך ומחייך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/B][/RIGHT]
[/quote]
"טירטוג'ה" אגיד לו "הם צריכים עזרה לצאת מהנהר".
אסרוק את טירטוג'ה במבטי ואשאל אותו "אתה מוכן לתת לי להחזיק בך ושניכנס לנהר כדי להציל אותם?"
אסתכל אל עבר המשך הנהר בחשש ואחכה לתשובתו של טירטוג'ה.
"תחזיקו מעמד!" אגיד לבאגון וקורפיש "אני כבר בא!"
-
[B][U]אליס[/U][/B]
[B]ערכתי לך..[/B]
[B][COLOR=teal][U]נוקו[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]"אממ..לא..ואני מצטערת..אני חייבת..ללכ.." ואת רואה שלפתע אור מוזר מקיף אותה והיא נעלמת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]מה תעשי?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][U]תומר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]*לא כאן בבקשה, ה"פ יותר טוב, ושלחתי לך ה"פ בנוגע לזה..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לאירון משתמשת בטיפוס סלעים,וסלעים גדולים חלקם קטנים עפים לכיוון סימיסייג', סימיסייג' משתמש בקליע זרעים ומפרק אותם, "קרן סולארית ! " אומר לואיס, לאירון משתמשת בציפורני ברזל שפוגעות בסימיסייג' ומטיחות אותו על אחד מהעצים, אך הוא כבר טען את הקרן הסולארית, יורה על לאירון והיא מתעלפת, סימיסייג' מאוד תשוש מהמתקפה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][U]בר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]טרטוויג משתמש בבלימה ורוגנרולה מתחמק בקלות, טרטוויג גם שולח עליו עלי-תער שמטיחים את רוגנרולה על אחד מהקירות ומעליפ אותו במכה אחת ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]"יפה מאוד..תחזור רוגנרולה קדימה צא ! " רוז אומרת ומפוכדור יוצא חרק גדול וירוק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]*על מנת לדעת מי הוא אנא השתמש בפוקדקס[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=sienna]*כן, הוא סבבה..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]*לא, הוא יכול לעבור רק דרך דברים שהם: פוק' מסוג נורמל,חפתים מפלסטיק (מבטון לדוגמא הוא לא יכל..)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]*לא את מתקפת ההרדמה, אבל יכול להיות שהוא אחת מהמתקפות החדשות..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]*מה זה סופה V2 ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]קומבי מקשיבה לך אך אתה רואה שהיא עושה תנועת לא עם ראשה, אתה מבין שאתה לא מסביר טוב וקשה לה לזכור הכל לפניי הקרב.."נו בואו ! " אומרת לכם דנה ואתם באים לכיוונם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]"קרב מהיר נעשה, טדיאורסה חבטות זעם ! " אתה רואה את ציפורניו של טדיאורסה גודלות ומתחילות להתארך, הוא עומד לנסות להכות בהן עם קומבי מספר פעמים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=purple]יוגי[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=purple]החבורה מתחילה לאכול ותוך כ2 דקות הם גומרים את האוכל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]"בוויזל-השתמש באקדח מים על רייפיריור ! " אתה אומר לו ובוויזל שולף מפיו מים רבים לכיוון רייפיר(קיצור)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]רייפיר תולש אבן מן המערה וחוסם את אקדח המים הקטן וצוחק צחוק מרושע, הוא שולף את אגרופו וממלא אותו מטען חשמלי, הוא שולף אותו לעבר בוויזל ובוויזל מתעלף תוך כדי קריאות "בווי-בווי.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]'הוא יותר מדי חזק' אתה חושב לעצמך, לפתע החבורה רואה מה קרה לבוויזל והם מתחפרים באדמה, אתה לא רואה אותם באיזור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/rhyperior.png[/IMG][/B]
[B][COLOR=darkgreen][U]אייס[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]טירטוג'ה מהנהן בראשו, ומתחיל להיכנס לנהר באיטיות ובזהירות, הוא כמעט מחליק אך אתה עוזר לו להתייצב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה נכנס גם אתה ואתם מתחילים להיסחף בזרם אך טירטוג'ה עוזר לך להיסחף חלק מהרגיל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]לפתע אתה רואה סביבך אבנים רבות וענפים רבים, וטירטוג'ה נוגע לך בתיק, אתה רואה שהפוכדור של טיירוג נופל והוא יוצא.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]"טיי ? " שואל טיירוג והוא וטירטוג'ה מדברים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]טיירוג עולה על טירטוג'ה לוקח ענף ומתחיל לחתור בטירטוג'ה תוך כדי שהוא תופס בחלק מן האבנים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה רואה מרחוק את קורפיש ובאגון צועקים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1061316][B][U]אליס[/U][/B]
[B]ערכתי לך..[/B]
[B][U][COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=sienna]*כן, הוא סבבה..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]*לא, הוא יכול לעבור רק דרך דברים שהם: פוק' מסוג נורמל,חפתים מפלסטיק (מבטון לדוגמא הוא לא יכל..)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]*לא את מתקפת ההרדמה, אבל יכול להיות שהוא אחת מהמתקפות החדשות..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]*מה זה סופה V2 ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]קומבי מקשיבה לך אך אתה רואה שהיא עושה תנועת לא עם ראשה, אתה מבין שאתה לא מסביר טוב וקשה לה לזכור הכל לפניי הקרב.."נו בואו ! " אומרת לכם דנה ואתם באים לכיוונם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]"קרב מהיר נעשה, טדיאורסה חבטות זעם ! " אתה רואה את ציפורניו של טדיאורסה גודלות ומתחילות להתארך, הוא עומד לנסות להכות בהן עם קומבי מספר פעמים.[/COLOR][/B]
[/B][/QUOTE]
הסופה גרסה 2- זאת הסופה שבה קומבי מתמקדת בנקודה מסוימת(היא התאמנה על זה לפני הלילה הקודם)
וסופה רגילה זאת סופה רגילה:P
ולא הבנתי בקשר למה הוא כן יכול לעבור או דרך מה לא...סורי><
תגובה:
קומבי תשתמשי בסופה גרסה 2 על הראש של טדיאורסה-זה יפיל אותו אחורה וברגע הזה תתרוממי אל האוויר
תפעילי משם ריח מתוק.
כשתדיאורסה יקפוץ לכיוונך באוויר תשתמשי בסופה על טדיאורסה כדי להרים אותו גבוה יותר(כלומר הרוח תגיע מתחתיו)כדי שהוא יפספס אותך וכדי שהוא יגיע לגובה גבוה יותר.
מיד אחרי זה תשתמשי בסופה גרסה 2 על טדיאורסה(מלמעלה) ותסיימי את המהלך בסופה רגילה כלפי מטה
גו קומבי
מאנצ'י וג'ולטיק אני חושב שטיפה עידוד לקומבי לא יזיק לנו
-
[quote=~The KoDaK~;1061316][B][COLOR=darkgreen][U]אייס[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]טירטוג'ה מהנהן בראשו, ומתחיל להיכנס לנהר באיטיות ובזהירות, הוא כמעט מחליק אך אתה עוזר לו להתייצב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה נכנס גם אתה ואתם מתחילים להיסחף בזרם אך טירטוג'ה עוזר לך להיסחף חלק מהרגיל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]לפתע אתה רואה סביבך אבנים רבות וענפים רבים, וטירטוג'ה נוגע לך בתיק, אתה רואה שהפוכדור של טיירוג נופל והוא יוצא.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]"טיי ? " שואל טיירוג והוא וטירטוג'ה מדברים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]טיירוג עולה על טירטוג'ה לוקח ענף ומתחיל לחתור בטירטוג'ה תוך כדי שהוא תופס בחלק מן האבנים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה רואה מרחוק את קורפיש ובאגון צועקים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
"טיירוג רק תזהר לא ליפול" אזהיר את טיירוג שלי בעודי לוקח ענף ומתחיל לחתור איתו "כל הכבוד לך, תמשיך ככה!".
"טירטוג'ה כל הכבוד אתה מתקדם" אחמיא לטירטוג'ה וארגיע אותו "לאט ובזהירות, כל הכבוד!"
"אנחנו כבר באים!" אצעק את באגון ואל קורפיש "באגון תתפוס בקורפיש! קורפיש תנסה לשחות אלינו, אל תדאגו אנחנו נציל אותכם!"
כאשר נגיע אליהם אושיט אליהם את היד שלי רחוק ככל שאוכל ואנסה לתפוס אותם.
-
[quote=~The KoDaK~;1057821]
[B][COLOR=purple][U]אלמוג[/U][/COLOR][/B]
[COLOR=purple][B]*תקרא את ההודעה שלפניי שלמחה"ם..זה שהגיב לפנייך ? מעליו..[/B][/COLOR]
[B][COLOR=purple]אלג'יים משת[/COLOR][/B][B][COLOR=purple]מש בבלבול אך ספוינק קופץ במהירות ואלג'יים לא מצליח להתרכז,סנובר שולח רוח קרה אל איגליבאף שנפגע ממנה אך מעט מאוד בזכות הגלגול הגנה, הוא משתמש במתיקות ומוריד לסנובר ולספוינק את ההתקפה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal] [/COLOR][/B][/quote]
קראתי אני חושב...
--
"אגליבאף שירה ומיד אחרי זה חבטה על ספוניק,אלג'יים תשתמש בבלבול על בנובר."Tני אומר לפוקימונים שלי.
-
[quote]יוגי
החבורה מתחילה לאכול ותוך כ2 דקות הם גומרים את האוכל.
"בוויזל-השתמש באקדח מים על רייפיריור ! " אתה אומר לו ובוויזל שולף מפיו מים רבים לכיוון רייפיר(קיצור)
רייפיר תולש אבן מן המערה וחוסם את אקדח המים הקטן וצוחק צחוק מרושע, הוא שולף את אגרופו וממלא אותו מטען חשמלי, הוא שולף אותו לעבר בוויזל ובוויזל מתעלף תוך כדי קריאות "בווי-בווי.."
'הוא יותר מדי חזק' אתה חושב לעצמך, לפתע החבורה רואה מה קרה לבוויזל והם מתחפרים באדמה, אתה לא רואה אותם באיזור.
מה תעשה?
[/quote]
"בוויזל-חזור!" אומר ואחזיר את בוויזל לפוכדור בזמן שאומר:"עשית עבודה טובה".לאחר מכן בפחד מהריפיור הענק, ארוץ אל הבור שחפרו הסנדשרוים ואלך לכיוונם.
-
[COLOR=sienna][B][U]קניצ'י[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]*לא משנה..(בנוגע לליטוויק)[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]קומבי משתמשת בסופה, אך טדיאורסה מתחמק ממנה בקלות ושורט את קומבי.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מכה ראשונה, שנייה , שלישית , רביעית והפסיק ![/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]קומבי משתמשת בסופה ומעיפה את טדיאורסה די רחוק עד שהוא תופס את הרצפ בשריטה ומצליח לעמוד בסופה.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]טדיאורסה מתחמק מסופה 2 ומשתמש בשריטה ומפספס את קומבי.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]קומבי לפתע זוהרת בירוק.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B][U]אייס[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אתה מחזיק ענף ביידך ומתחיל לחתור, אתה מגיע לכיוון באגון וקורפיש וקורפיש מצליח לתפוס את המקל, באגון נושך לך את היד ואתם מצליחים לקחת אותם, לפתע אתם כמעט וטובעים אז אתה מחזיר את באגון ואומר לטיירוג לקפוץ על קורפיש.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אתם ממשיכים לשחות ויוצאים מהמים רטובים כולכם.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אתם מחכים מעט עד שהנהר נרגע ומתחיל להיות שקט, אתה רואה שכל החולצה שלך רטובה ממים ושהמים ממש ממש קפואים...[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#006400][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][U]אלמוג[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]איגליבאף מצליח להרדים את סנובר שמתחיל להירדם ולנחור, איגליבאף מתקרב לספוינק שמשתמש בבלבול ומעיף את איגליבאף אחורה, איגליבאף מתחיל להתבלבל ובטעות חובט באלג'יים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אלג'יים רואה זאת ומתרחק מעט, הוא משתמש בבלבול וסנובר מתעורר כתוצאה מהבלבול אך מתבלבל גם הוא ובטעות פוגע בספוינק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray][U]יוגי[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]אתה מנסה להיכנס לבור אך רואה שהוא צר מדי ואתה לא מצליח להיכנס, לפתע אתה שומע קול פיצוץ ורואה מאחורייך את ריפיור עומר ומאחוריו יש את מדבר הרוחות והמעבר פתוח !
אתה רואה בפתח המערה דמויות, אתה רואה את הסנדסלאש והסנדשרו שכנראה לא רצו להשאיר ותך לבדך ורק רצו לפתוח שם את העמבר ואתה רואה עוד דמות נוספת ששואלת בקול חזק "יוגי,אתה שם?" ואתה רואה שזו אמה ולידה עומד פוקימון ענק דמוי קוף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]ריפיור רואה אתכם ומתחיל להשתמש באגרוף קרח לכיוון אחד מהסנדשרו הקטנים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/infernape.png[/IMG][/COLOR]
-
[quote=~The KoDaK~;1061350][COLOR=darkgreen][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אתה מחזיק ענף ביידך ומתחיל לחתור, אתה מגיע לכיוון באגון וקורפיש וקורפיש מצליח לתפוס את המקל, באגון נושך לך את היד ואתם מצליחים לקחת אותם, לפתע אתם כמעט וטובעים אז אתה מחזיר את באגון ואומר לטיירוג לקפוץ על קורפיש.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אתם ממשיכים לשחות ויוצאים מהמים רטובים כולכם.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אתם מחכים מעט עד שהנהר נרגע ומתחיל להיות שקט, אתה רואה שכל החולצה שלך רטובה ממים ושהמים ממש ממש קפואים...[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"תודה טירטוג'ה" אודה לו מכל הלב ואחזיר אותו לפוקדור, אחר כך אחזיר גם את טיירוג לפוקדור "תודה גם לך".
"אז מה קורפיש..?" אשאל אותו "רוצה להצטרף אליי?"
אחר כך, כאשר אחוש בקור הצורם, אבדוק בתיקי אם יש לי חולצה להחלפה.
אם תהיה, אתלה את החולצה לייבוש על עץ ואחליף, אם אין רק אתלה את החולצה ואחכה שתתייבש.
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1061316][B][COLOR=blue][U]תומר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]*לא כאן בבקשה, ה"פ יותר טוב, ושלחתי לך ה"פ בנוגע לזה..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לאירון משתמשת בטיפוס סלעים,וסלעים גדולים חלקם קטנים עפים לכיוון סימיסייג', סימיסייג' משתמש בקליע זרעים ומפרק אותם, "קרן סולארית ! " אומר לואיס, לאירון משתמשת בציפורני ברזל שפוגעות בסימיסייג' ומטיחות אותו על אחד מהעצים, אך הוא כבר טען את הקרן הסולארית, יורה על לאירון והיא מתעלפת, סימיסייג' מאוד תשוש מהמתקפה.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"תחזרי לאירון היה קרב טוב, עכשיו תצא מרשטומפ!"אגיד בפתאומיות תוך כדי שאני מחזיר את לאירון לפוקדור שלה
ואז אוציא את מרשטומפ ואגיד לו:"מרשטומפ סימיסייג' תשוש אז תשתמש במהירות באקדח מים ואז תשלח במהירות גם פצצת בוץ!"
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1061350][COLOR=sienna][B]קניצ'י[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]*לא משנה..(בנוגע לליטוויק)[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]קומבי משתמשת בסופה, אך טדיאורסה מתחמק ממנה בקלות ושורט את קומבי.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מכה ראשונה, שנייה , שלישית , רביעית והפסיק !
[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]קומבי משתמשת בסופה ומעיפה את טדיאורסה די רחוק עד שהוא תופס את הרצפ בשריטה ומצליח לעמוד בסופה.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]טדיאורסה מתחמק מסופה 2 ומשתמש בשריטה ומפספס את קומבי.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]קומבי לפתע זוהרת בירוק.[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
אני אדבר איתך בקשר לפוקימון חדש היום בערב כשיהיה לי יותר זמן:P
קומבי?מה קורה לך?!?!?!
את בסדר?
תחזיקי מעמד-לא נשאר עוד הרבה,תשתמשי בסופה1 ותרחיקי את טדיאורסה ממך.
תעופי למאחוריו במהירות ותשמשי עוד פעם בסופה2- עוד מעט זה יגמר קומבי
הכל יהיה טוב,אנחנו ננצח את תראי
-
[B][COLOR=darkgreen][U]אייס[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה רואה שאין לך עוד חולצה,ולכן אתה מוריד את חולצתך ושם אותה לייבוש ונשאר ללא חולצה,אתה מרגיש קור באוויר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]קורפיש מסתכל עלייך ונזכר במה שעשית כדיי להציל אותם, הוא מפנה את מבטו לכיוון הנהר, הוא הולך לפתע לכיוון התיק שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]הוא מוציא משם פוכדור ומהנהן בראשו, לפתע אתה רואה צ'ימצ'אר קטן עומד ליד חולצתך ומחכה מעט, לידו עומדת ילדה בערך בגילך, "שלום לך! " היא אומרת ומחייכת תוך כדיי שמגישה לך את החולצה, אתה מרגיש שהחולצה חמה ונעימה מאוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/chimchar.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרשטומפ יוצא ולא מבין למה נתת לו קרב כשהיריב חזק ממנו, לואיס אומר "חח..חושב שתנצח אותי איתו ?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרשטומפ מתעצבן ומשתמש באקדח מים, שבקושי מזיק לסימיסייג' שמשתמש בקליע זרעים, אך מרשטומפ עוצר את המתקפה עם יריית בוץ.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לפתע מרשטומם יורה בועת מים גדולה מאוד לכיוון סימיסייג' , הוא נופל על הבוץ ומרשטומם מנצל את ההזמדמנות ומשתמש בסטירת בוץ שהוא כנראה ידע.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כתוצאה מכך סימיסייג' מתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לפתע הפוקדע אומר : * מרשטומפ למד פעימת מים ! *[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna][B]*איזה פוקימון חדש?[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]קומבי ממשיכה לזהור שלפתע היא עפה לכיוון טדיאורסה והושכת אותו בחוזקה, טדיאורסה לא מבזבז זמן ומשתמש ב3 חבטות זעם חזקות, קומבי נופלת על הרצפה,מתעלפת ומתחילה לבכות.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]לפתע הפוקדקס אומר : *קומבי למדה נשיכת חרק ! *[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][/COLOR]
[COLOR=sienna][B][/B][/COLOR]
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1061365][B][COLOR=blue][U]תומר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרשטומפ יוצא ולא מבין למה נתת לו קרב כשהיריב חזק ממנו, לואיס אומר "חח..חושב שתנצח אותי איתו ?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרשטומפ מתעצבן ומשתמש באקדח מים, שבקושי מזיק לסימיסייג' שמשתמש בקליע זרעים, אך מרשטומפ עוצר את המתקפה עם יריית בוץ.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לפתע מרשטומם יורה בועת מים גדולה מאוד לכיוון סימיסייג' , הוא נופל על הבוץ ומרשטומם מנצל את ההזמדמנות ומשתמש בסטירת בוץ שהוא כנראה ידע.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כתוצאה מכך סימיסייג' מתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לפתע הפוקדע אומר : * מרשטומפ למד פעימת מים ! *[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"יפה מאוד מרשטומפ, עכשיו לפי החישובים שלי המנהיג ישתמש בפוקימון אש, וזה אומר שאתה יותר חזק אבל בנתיים תאגור כוחות לפוקימון שיצא."
אומר למרשטומפ עד שהמנהיג מכון יוצא את הפוקימון שלו ומתי שהוא יוציא אותו אבדוק אותו בפוקגייד במהירות.
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1061365]
[COLOR=sienna][B]*איזה פוקימון חדש?[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]קומבי ממשיכה לזהור שלפתע היא עפה לכיוון טדיאורסה והושכת אותו בחוזקה, טדיאורסה לא מבזבז זמן ומשתמש ב3 חבטות זעם חזקות, קומבי נופלת על הרצפה,מתעלפת ומתחילה לבכות.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]לפתע הפוקדקס אומר : *קומבי למדה נשיכת חרק ! *[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][/COLOR]
[COLOR=sienna][B][/B][/COLOR][/QUOTE]
הפוקימון שאני צריך לקבל(מה"איוונט")
תגובה-לא נורא קומבי,היית מעולה-ואל תשכחי שאנחנו חדשים בכל הנושא של קרבות-ואת בטח עייפה מהאימונים בלילה.אל תדאגי-בקרוב מאוד את תוכלי לנצח את טדיאורסה בקלות.
והנה תראי-אפילו למדת מתקפה חדשה(שאין לי שמץ מה הרמת כח שלה אפילו-או מה היא עושה)זה אומר שאפשר לבדוק איך אפשר לשלב את המתקפה הזאת בין כל המהלכים שלך,רק התחזקת מזה.
הנה תראי-אפילו מאנצ'י וג'ולטיק מעודדים אותך.(אגב,ג'ולטיק לא מעודכן אצלי בדף הראשון).
דנה-קרב מעולה,אני ממש שמח שיש לידי מאמנת שאיתה אני אוכל לאמן את הקבוצה הבלתי מנוצחת שלי-טוב נו עכשיו היא מנוצחת אבל היא תהיה בלתי מנוצחת בעתיד הלא רחוק=]
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1061316]
[B][COLOR=darkorange][U]בר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]טרטוויג משתמש בבלימה ורוגנרולה מתחמק בקלות, טרטוויג גם שולח עליו עלי-תער שמטיחים את רוגנרולה על אחד מהקירות ומעליפ אותו במכה אחת ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]"יפה מאוד..תחזור רוגנרולה קדימה צא ! " רוז אומרת ומפוכדור יוצא חרק גדול וירוק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]*על מנת לדעת מי הוא אנא השתמש בפוקדקס[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"טרטוייג כל הכבוד, היית ממש טוב חיסלת אותו במכה אחת, אני רוצה לשמור אותך להמשך חזור כעת ותנוח קצת" אגיד לטרטוייג בשמחה ואחזיר אותו לפוכדור.
" נידורן, לקרב, אתה הבא בתור צא" אגיד ואוציא את נידורן לקרב.
"מעניין מי זה, אני צריך להסתכל בפוקדקס" אחשוב לעצמי אוציא את הפוקדקס ואסתכל מיהו.
לאחר מכן אגיד לנידורן: "נידורן קדימה חבר תמקד את האנרגיה ומיד לאחר מכן, תשתמש בניקור בכל הכוח עם האנרגיה שמיקדת קדימה, צא"
-
[B][COLOR=blue]כמו שחשבת לואיס באמת מוציא פוקימון אש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה בודק את הפוקימון בפוקדקס:[/COLOR][/B]
[CENTER][B][COLOR=blue][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/simisear.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סימייסיר[/COLOR][/B][/CENTER]
[B][COLOR=blue]פוקימון הגחלת[/COLOR][/B]
[LIST][*][CENTER][B][COLOR=blue]הוא אוהב ממתקים,כי הם הופכים אנרגיה לשירפת אש בגופו.[/COLOR][/B][/CENTER][*][CENTER][B][COLOR=blue]אש בוערת בגופו,הוא מפזר גחלים מראשו וזנבו כדי להכוות את יריבו[/COLOR][/B][/CENTER][/LIST][RIGHT][B][COLOR=blue]לואיס אומר "אוקיי..סימייסיר אל תאכזב אותי ! יום שמשי ! " ואתה רואה שהחדר מתמלא באור ומרשטומפ מתקשה לראות, "ועכשיו קשר עשב ! " ופתאום אתה רואה ששורשים מתחילים לצאת מהאדמה ולהיקשר.[/COLOR][/B]
[U][B][COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=sienna]*איזה איוונט ? ההקשעה ? אמרת ליטוויק,לא ? יש לך עד רביעי לחשוב על פוקימון !
*אני אעדכן אותו..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna][/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]קומבי מתעודדת וג'ולטיק ומאנצ'י שמחים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]דנה שואלת "נו ? מתיי אתה רוצה שנמשיך בדרך ? " ואתה מסתכל ורואה שאתם בדרככם לדרך 3.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna](תסתכל בדף של הדרכים כדיי לדעת על הדרך..אני לא אסביר פעמיים..)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]בר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]נידורן שמח לצאת והפוקדע אומר :[/COLOR][/B]
[CENTER][B][COLOR=darkorange][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/scyther.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]סייטר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]פוקימון גמל השלמה[/COLOR][/B][/CENTER]
[LIST][*][CENTER][B][COLOR=darkorange]כאשר הוא עובר הוא נשאיר טשטוש,כשהוא עובר בדשא צבע המגן שלו הופך לבלתי נראה.[/COLOR][/B][/CENTER][*][CENTER][B][COLOR=darkorange]החרבות החדות שעל זרועותיו הופכות לחדות יותר ויותר,ע"י חיתוך באמצעות חפצים קשים.[/COLOR][/B][/CENTER][/LIST][RIGHT][B][COLOR=darkorange]נידורן משתמש במיקוד אנר' אך סייטר לא מבזבז זמן, הוא אומר "סייט סייט ! " ורץ במהירות לכיוון נידורן ומכה בו בחוזקה עם החרב החדה שלו (Fury Cutter)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לאחר מכן נידורן משתמש בניקור אך סייטר משתמש בגל וואקום ועוצר אותו בזמן (Vacuum Wave)[/COLOR][/B]
[/RIGHT]
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1061373][B][COLOR=blue][U]תומר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כמו שחשבת לואיס באמת מוציא פוקימון אש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה בודק את הפוקימון בפוקדקס:[/COLOR][/B]
[CENTER][B][COLOR=blue][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/simisear.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סימייסיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פוקימון הגחלת[/COLOR][/B][/CENTER]
[LIST][*][CENTER][B][COLOR=blue]הוא אוהב ממתקים,כי הם הופכים אנרגיה לשירפת אש בגופו.[/COLOR][/B][/CENTER][*][CENTER][B][COLOR=blue]אש בוערת בגופו,הוא מפזר גחלים מראשו וזנבו כדי להכוות את יריבו[/COLOR][/B][/CENTER][/LIST][RIGHT][B][COLOR=blue]לואיס אומר "אוקיי..סימייסיר אל תאכזב אותי ! יום שמשי ! " ואתה רואה שהחדר מתמלא באור ומרשטומפ מתקשה לראות, "ועכשיו קשר עשב ! " ופתאום אתה רואה ששורשים מתחילים לצאת מהאדמה ולהיקשר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/B][/RIGHT][/QUOTE]
"מרשטומפ תשתמש ביריית בוץ לעבר הקשרים שהם לא יעשו כלום! לאחר מכן תשתמש בפעימת מים לעבר סימיסייר ואז בסטירת בוץ ישר לפרצוף שלו!"אגיד למרשטומפ.
-
[B][SIZE=4][COLOR=olive]אליס[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=olive]אתה הולך ומרפא את הפוקימונים שלך, לפתע האחות ג'ואי אומרת "אליס ? אמך הזמינה לך חדר באחד מהחדרים באזור.." היא אומרת ומובילה אותך לחדר קטן, שעל דלתו כתוב המספר 567.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808000]"כאן זה החדר..מחר תוכל כבר ללכת.." היא אומרת ומגישה לך מפתח.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808000]אתה נכנס ואתה רואה איש נחמד שאומר לך "שלום..כנראה אתה השותף שלי לחדר, נכון ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808000]אתה מסתכל סביבך ורואה מטבח,שירותים,סלון קטן,חדר שינה שמפוצל לשניים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808000]ולבסוף מקלחת ! אתה נזכר שלא התקלחת כבר הרבה זמן..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808000]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808000]~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אתה מקבל פוקימון מסוג אש והוא : [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/slugma.png[/IMG](סלגמה)[/COLOR][/B]
?[/][/QUOTE]
"אז... אתה רוצה לעשות קרב פוקימונים אני אשאל אותו"
במידה והוא אמר כן אני אומר שעושים קרב 2 על שתיים.
במידה והוא סירב אני הולך לישון, נתקלח בבוקר
-
סליחה שלא הגבתי יש לי שיפוץ בבית ואני נימצע אצל סבא שלי ואני מגיב מהטלפון....
------------------------------------------------------------------------------------------------
אני אסתכל בסקרנות ואמשיל לעבר הדלת
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1061373]
[U][B][COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=sienna]*איזה איוונט ? ההקשעה ? אמרת ליטוויק,לא ? יש לך עד רביעי לחשוב על פוקימון !
*אני אעדכן אותו..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna][/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]קומבי מתעודדת וג'ולטיק ומאנצ'י שמחים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]דנה שואלת "נו ? מתיי אתה רוצה שנמשיך בדרך ? " ואתה מסתכל ורואה שאתם בדרככם לדרך 3.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna](תסתכל בדף של הדרכים כדיי לדעת על הדרך..אני לא אסביר פעמיים..)[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
כן כן זה בדיו קמה שהתכוונתי אליו:P
ועל מה אתה אמור להסביר לי?על הדרכים?אני כבר יודע שיש מפה:P
תגובה:
דנה?את תוכלי לבקש מטדיאורסה שיקרא לעדר של אורסרינגים שילוו אותנו עד לסוף הדרך?אני יודע שזה ניצל אבל ככה נגיע הכי מהר שאפשר.
אם הם לא יוכלו אז נלך בדרך הרגילה-אני מקווה שאנחנו מוכנים להתמודד בביצות.
הערפל לא יזיז לנו היות ויש לנו פוקימון שיודע סופה הבעיה היא שאני חושש הפוקימוים הללו יתקפו אותנו.
יש לך הצעה טובה יותר?
-
[quote=~The KoDaK~;1061350]
[B][COLOR=purple][U][COLOR=#a0522d][/COLOR]אלמוג[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]איגליבאף מצליח להרדים את סנובר שמתחיל להירדם ולנחור, איגליבאף מתקרב לספוינק שמשתמש בבלבול ומעיף את איגליבאף אחורה, איגליבאף מתחיל להתבלבל ובטעות חובט באלג'יים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אלג'יים רואה זאת ומתרחק מעט, הוא משתמש בבלבול וסנובר מתעורר כתוצאה מהבלבול אך מתבלבל גם הוא ובטעות פוגע בספוינק.[/COLOR][/B]
[/quote]
"איגליבאף תנסה לצאת מבלבול ולהשתמש בגלגל הגנה מפני התקפת אומפני עצמך! אלג'יים תשתמש בבלבול על סנובר."אני ואמר להם.
-
[quote=~The KoDaK~;1061365][B][COLOR=darkgreen][U]אייס[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה רואה שאין לך עוד חולצה,ולכן אתה מוריד את חולצתך ושם אותה לייבוש ונשאר ללא חולצה,אתה מרגיש קור באוויר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]קורפיש מסתכל עלייך ונזכר במה שעשית כדיי להציל אותם, הוא מפנה את מבטו לכיוון הנהר, הוא הולך לפתע לכיוון התיק שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]הוא מוציא משם פוכדור ומהנהן בראשו, לפתע אתה רואה צ'ימצ'אר קטן עומד ליד חולצתך ומחכה מעט, לידו עומדת ילדה בערך בגילך, "שלום לך! " היא אומרת ומחייכת תוך כדיי שמגישה לך את החולצה, אתה מרגיש שהחולצה חמה ונעימה מאוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/chimchar.png[/IMG][/COLOR][/B]
[/quote]
"תודה" אענה לה ואקח את החולצה "אני דניס, מי את?"
"קורפיש, הכנס לפוקדור" אגיד לו בשמחה בעודי לובש את החולצה.
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1061316][B][COLOR=teal][U]נוקו[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]"אממ..לא..ואני מצטערת..אני חייבת..ללכ.." ואת רואה שלפתע אור מוזר מקיף אותה והיא נעלמת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]מה תעשי?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מה קרה פה??" אני קוראת בבהלה ואז מתחילה להרגיע את עצמי "אולי היא רנגרית? או אולי מישהו רע?" אני אומרת ומביטה עוד פעם אל המקום ומנסה לסרוק אותו יותר טוב
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1061373]
[B][COLOR=darkorange]בר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]נידורן שמח לצאת והפוקדע אומר :[/COLOR][/B]
[CENTER][B][COLOR=darkorange][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/scyther.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]סייטר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]פוקימון גמל השלמה[/COLOR][/B][/CENTER]
[LIST][*][CENTER][B][COLOR=darkorange]כאשר הוא עובר הוא נשאיר טשטוש,כשהוא עובר בדשא צבע המגן שלו הופך לבלתי נראה.[/COLOR][/B][/CENTER][*][CENTER][B][COLOR=darkorange]החרבות החדות שעל זרועותיו הופכות לחדות יותר ויותר,ע"י חיתוך באמצעות חפצים קשים.[/COLOR][/B][/CENTER][/LIST][RIGHT][B][COLOR=darkorange]נידורן משתמש במיקוד אנר' אך סייטר לא מבזבז זמן, הוא אומר "סייט סייט ! " ורץ במהירות לכיוון נידורן ומכה בו בחוזקה עם החרב החדה שלו (Fury Cutter)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לאחר מכן נידורן משתמש בניקור אך סייטר משתמש בגל וואקום ועוצר אותו בזמן (Vacuum Wave)[/COLOR][/B]
[/RIGHT][/QUOTE]
"נידורן, קדימה חבר אל תוותר, אתה יותר חזק מסייטר, עכשיו תמקד את האנרגיה שלך כמה פעמים בקרן שלך, וכשהוא תוקף תחמוק ממנו, תמקד עד שאתה מרגיש שהקרן שלך ממש חזקה ואז תצא לעברו כשאתה נותן לו מכה חזקה וכואבת עם הקרן, קדימה אתה יכול לעשות את זה" אגיד לנידורן בעידוד
-
[COLOR=blue]תומר[/COLOR]
[COLOR=blue]מרשטומפ משתמש ביריית בוץ מלא פעמים ומצליח להרוס את קשרי העשב.[/COLOR]
[COLOR=blue]מרשטומפ שולח פעימת מים חזקה, אך הוא מסתנוור מהשמש באזור וסימיסייר מצליח להתחמק מהמים,[/COLOR]
[COLOR=blue]"קרן סולארית ! " אומר לואיס וסימיסייר שולח קרן צהובה-לבנה לכיוון מרשטומפ שכבר מבין שהוא לא יצליח להתקיף בסטירת בוץ.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=olive]אליס[/COLOR]
[COLOR=olive]"לא ענית לי..ואיך קוראים לך..אולי מחר..." הוא אומר, מפהק והולך לכיוון אחד מהחדרים, אתה הולך וישן, לפתע אתה חולם משהו מוזר.[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה רואה את עצמך כלוא בתוך עולם שחור כחלחל ובצד אחד יש דארקריי שילדו שער סגול, ובצד השני קרסליה שבצידה שער לבן ורדרד, אתה מתעורר מהחלום ואתה רואה שהשותף שלך לחדר צופה בטלוויזיה לאחר שהיה במקלחת והתרענן ולובש חולצה בצבע לבן עם כמה פוכדורים שחורים עליה..[/COLOR]
[COLOR=olive]"היי..התועררת..חח..כמה זמן אתה ישן ? לך להתקלח..שנהיה מאורגנים.." הוא אומר וגומר ללבוש את החולצה.[/COLOR]
[COLOR=olive]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]קווין[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]*פעם הבאה שיהיה מצוטט ! [/COLOR]
[COLOR=darkorchid]*להבא תגובות מושקעות יותר ! [/COLOR]
[COLOR=darkorchid]אתה רואה שמהדלת יוצא זנב של פוקימון קטן, ואחריו יוצא איש שמוכר לך, "שלום לך נערי ! אתה כנראה קווין, אני צודק ? היי, אני הפרופ' של המחוז, פרופ.רובין ! " אתה רואה שהפוקימון מתקרב לכיוונך ואומר בכעס "שינ שינקס ! " נושך אותך ברגל וחוזר ליד הפרופ'.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]"אני מצטער..הוא קצת שובב.." אומר הפרופ', אתה רואה שלפתע יוצא פוקימון, דמוי נמר גדול, מזכיר מעט את הפוקימון שנשך אותך ברגל, הוא יוצא וואמר לפרופ' "לאק לאקס ! " בשמחה והפרופ' מחזיר אותו לפוכדור.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkorchid][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/shinx.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/luxray.png[/IMG][IMG]http://www.israup.net/images/5b062913820f7aae973a719647bad8b6.bmp[/IMG][/COLOR]
[COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR]
[COLOR=sienna]*אני מתכוון, שאני לא הולך להסביר על הדרכים, יש מפה..[/COLOR]
[COLOR=sienna]"מצטערת..פעם אחת הייתה לנו..אי אפשר יותר לקרוא להם..מצטערת.." היא אומרת ואתם מתחילים ללכת לדרך הביצות.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתם מתחילים ללכת שלפתע אתה רואה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/buneary.png[/IMG] קטנה שתקועה בתוך הבוץ.[/COLOR]
[COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=purple]אלמוג[/COLOR]
[COLOR=purple]איגליבאף מצליח להשתמש בגלגל הגנה אך עדיין מבולבל, סנובר שמבולבל משתמש בעלי-תער, שמצליחים לפגוע באלג'יים,לאחר מכן סנובר יוצא מבלבול ומשתמש גם באבקת שלג שמכסה את איגליבאף כולו שלג, וגורמת לו לתחושה קרה בגוף..[/COLOR]
[COLOR=purple]ספוינק משתמש בגל פסיכו (אני יודע שהשם הזה מוזר..) ומנסה לתקוף את אלג'יים שמתחמק, אלג'יים לבסוף משתמש בבלבול ופוגע חזק בסנובר.[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=green]אייס[/COLOR]
[COLOR=green]"היי..אני ויקטוריה..אבל תקרא לי ויק ! " היא אומרת ומחייכת, "הקורפיש הזה שלך?" היא שואלת.[/COLOR]
[COLOR=green]אתה עונה לה שעוד לא, אך שהוא אולי יהיה שלך.[/COLOR]
[COLOR=green]אתה לובש את החולצה ואז זורק על קורפש פוכדור בשמחה:[/COLOR]
[COLOR=green]נדנוד ימינה..נדנוד שמאלה..נדנוד נוסף ימינה..והוא עוצר..תפסת קורפיש ![/COLOR]
[COLOR=green]אתה בודק אותו בפוקדע:[/COLOR]
[CENTER][COLOR=green][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/corphish.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=green]קורפיש[/COLOR]
[COLOR=green]הפוקימון הבריון (כמה שזה מוזר..:tiresome:)
ברגע שהוא תופס משהו עם מצבטיו,הוא לא ירפה לא משנה מה,הוא קשוח מהסיבה שהם יכולים לשגשג בכל סביבה כלשהיא.[/COLOR]
[COLOR=green]*פיפ*
[COLOR=green]יודעת: בועות,קשיחות,סגן אחיזה[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]ויק מרימה את הפוכדור של קורפיש ומגישה לך אותו, "נו ? אז מה אתה עושה כאן? ובדרך לאן אתה ?" היא שואלת.[/COLOR]
[COLOR=green]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=teal]נוקו[/COLOR]
[COLOR=teal]"מה קרה פה ?" רם שואל ואת לא מוצאת שום זכר לילדה...[/COLOR]
[COLOR=teal]רם מציע שתמשיכו בדרככם ואתם מגיעים לדרך 3.[/COLOR]
[COLOR=teal]מה תעשי? (כתוב על דרך 3 במפה, זו דרך מיוחדת )[/COLOR]
[COLOR=darkorange]בר[/COLOR]
[COLOR=darkorange]נידורן רץ לכיוון סייטר, וסייטר מתחמק ומשתמש שוב באותה המתקפה ממקודם, נידורן מצליח להתחמק ואז גם בועט בסייטר פעמיים רצוף.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]הפוקדע מודיע: "נידורן למד בעיטה כפולה !"[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkorange][/COLOR]
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1061754][COLOR=blue]תומר[/COLOR]
[COLOR=blue]מרשטומפ משתמש ביריית בוץ מלא פעמים ומצליח להרוס את קשרי העשב.[/COLOR]
[COLOR=blue]מרשטומפ שולח פעימת מים חזקה, אך הוא מסתנוור מהשמש באזור וסימיסייר מצליח להתחמק מהמים,[/COLOR]
[COLOR=blue]"קרן סולארית ! " אומר לואיס וסימיסייר שולח קרן צהובה-לבנה לכיוון מרשטומפ שכבר מבין שהוא לא יצליח להתקיף בסטירת בוץ.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אסתכל על הקרן הסולארית בנחישות וגם באי הבנה שסימיסייר יודע קרן סולארית
ואז ישר אפנה על מרשטומפ ואגיד לו בנחישות: "מרשטומפ תשתמש ביריית בוץ על הקרן הסולארית הזאת בשילוב עם פעימת מים בכול הכוח! אבל שאתה שולח ישר תתקופף ואז תשתמש בפעימת מים על הרגליים של סימיסייר במהירות!"
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1061754]
[COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR]
[COLOR=sienna]*אני מתכוון, שאני לא הולך להסביר על הדרכים, יש מפה..[/COLOR]
[COLOR=sienna]"מצטערת..פעם אחת הייתה לנו..אי אפשר יותר לקרוא להם..מצטערת.." היא אומרת ואתם מתחילים ללכת לדרך הביצות.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתם מתחילים ללכת שלפתע אתה רואה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/buneary.png[/IMG] קטנה שתקועה בתוך הבוץ.[/COLOR]
[COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR]
][/QUOTE]
זה בסדר דנה,אנחנו נלך טיפה יותר אבל לפחות זה לא יהיה מסוכן יותר מדי.
קומבי צאי
תשלפי את הבונרי שתקועה שם בבוץ(אני חושב שככה קוראים לה לפחות)
שימי אותה על השביל,לא לידינו.
אחרי זה אנחנו נמשיך לצעוד קדימה