-
[QUOTE]
[COLOR=#008080][B]עומר~טום רידל-
[/B]"האמת שהם טעימים בערך כמו הפרי שאכלת מקודם, אבל עם החוש טעם שלך.. לך תדע".[/COLOR]
[COLOR=teal]ארוו דורך בטעות על אחד הפאקסים שמולך, והוא מתפוגג לאבק, בעוד ארוו נבהל ומחסל שניים מהפאקסים שמולו בדהרה בהולה.[/COLOR]
[COLOR=teal]לאחר כדקה, הפאקס האחרון מתפוגג לאבק ביריית חץ מתוחה ועצבנית של ארוו, שלא מרוצה מהמקרה.[/COLOR]
[/QUOTE]
'אם הוא טעים הוא הפרי המגעיל הזה,אני מעדיף לא להסתכן' אחשוב לעצמי בגועל,אסתכל על ארוו ואומר לו:"חיסלנו את הפאקסים האלה אבל מה הצעד הבא שלנו?".
-
[QUOTE=DareDevil;1277148][[B][COLOR=purple]לי אוזומאקי+קיבה ג'ונסון[/COLOR][/B]
[COLOR=#800080]בגלל שלשה"ם אין זמן או כוח, לי מעך ופצפץ את כל הפאקסים שקיבה ואייס לא חיסלו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הבעיה היחידה היא שקיבה מצא את עצמו קבור למחצה באדמה, עקב כך שלי דרס אותו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אחרי שקיבה חפר את דרכו החוצה, אייס נחת על הקרקע ולי התאושש מהסחרחורת, הם חיפשו משהו חשוד.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אייס בוחן צד אחד, אתם בוחנים את השני.[/COLOR]
[COLOR=#800080]לפתע אתם רואים משהו אפור, נע מאוד מהר ונראה שהוא מרחף מעל לפני הקרקע, הוא כחמישים מטרים מכם ותכף יעלם ביער.[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשו?[/COLOR][/QUOTE]
XD
אני אומר לקיבה" מצטער שדרסתי אותך.אני לא שולט בגלגול שלי ". בהקשר למה שקיבה אר לאייס אומר לאייס" תגיד אולי תעוף למעלה כדי לברבר מה הדבר הזה ואז תחזור אלינו ותגיד לנו מה זה "
-
[B][COLOR=teal]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B]
[COLOR=teal]"למצוא רוח ולברר בעדינות אם היא שותפה של דינאקס" ארוו אומר בלעג קל.[/COLOR]
[COLOR=teal]לפתע אתה חש משב רוח מהיר מאוד ועוצמתי חולף על פניך, משהו אפור המרחף מעל לאדמה טס במהירות ועומד להעלם משדה הראייה שלך.[/COLOR]
[COLOR=#008080][/COLOR]
[B][COLOR=purple]קיבה ג'ונסון~לי אוזומאקי[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]"זו רוח אגדית!" אייס אומר "שמעו, צריך לברר בזהירות אם היא לצד דינאקס".[/COLOR]
[COLOR=purple]"אם לא נברר בעדינות וייתברר שהיא בצד שלנו, אולי היא תחליט לעבוד צד".[/COLOR]
[COLOR=purple]הרוח מסתובבת לשניה של מבט ממושך בכם.[/COLOR]
[COLOR=purple][SPOILER][url=http://tektek.org/avatar/48053014][img]http://img141.imageshack.us/img141/3315/tek4f26cf634a7cf6235371.png[/img][/url][/SPOILER][/COLOR]
-
[quote]קיבה ג'ונסון~לי אוזומאקי
"זו רוח אגדית!" אייס אומר "שמעו, צריך לברר בזהירות אם היא לצד דינאקס".
"אם לא נברר בעדינות וייתברר שהיא בצד שלנו, אולי היא תחליט לעבוד צד".
הרוח מסתובבת לשניה של מבט ממושך בכם.[/quote]
"איך אנחנו נברר את זה?" אשאל את אייס ולי "יש רעיונות?"
-
[quote]קיבה ג'ונסון~לי אוזומאקי
"זו רוח אגדית!" אייס אומר "שמעו, צריך לברר בזהירות אם היא לצד דינאקס".
"אם לא נברר בעדינות וייתברר שהיא בצד שלנו, אולי היא תחליט לעבוד צד".
הרוח מסתובבת לשניה של מבט ממושך בכם.[/quote]
אני אומר לקיבה ולאייס" יש לי רעיון.בוא נגיד לרוח המוזרה הזאת שאנחנו בצד של דיאנקיס.אז נראה לפי התגובבה של הרוח אנחנו נבין באיזה צד הרוח.אם רוח לא בצד שלנו אז כדי שנהרוג אותה.מה אתם אומרים ?"
-
[QUOTE]
[/B]"למצוא רוח ולברר בעדינות אם היא שותפה של דינאקס" ארוו אומר בלעג קל.[/COLOR]
[COLOR=teal]לפתע אתה חש משב רוח מהיר מאוד ועוצמתי חולף על פניך, משהו אפור המרחף מעל לאדמה טס במהירות ועומד להעלם משדה הראייה שלך.[/COLOR]
[/QUOTE]
אני שואל את ארוו:"למה דווקא רוח?".
אחרי זה אסתכל על הרוח ואשאל אותה:"שלום לך,תגידי,מה דעתך על דינאקס?".
-
[QUOTE=~Donphan~;1277297]"וואו, אני מניח שאחת היכולות המ'דהימות' שלנו היא למשוך צרות" אמלמל אל רין.
"אוקיי, תקשיב לי בן אד-..צבוע. עליתם לי עד לפה אתם עם הדינאקס שלכם, ואם מישהו הולך להתכונן כאן למוות זה יהיה אתה!" אקרא לעברו. אצביע אל לינדה, "תשבי בצד, אני ורין נטפל בהם..".
"מוכנה?" אקרא לעבר רין, לאחר מכן אזרוק את החרב הכי רחוק שאני יכול ומסתער אל עבר הצבועים, תוך כדי שאני משתנה לצבע החול.. כשאגיע מאחוריי הצבועים אקח את החרב ואתחיל לשסף אותם.[/QUOTE]
'' כן! '' אומר לקודאק, ואנהם על הצבועים כדי למשוך את תשומת ליבם, על מנת שקודאק יוכל להסתער עליהם. ואם יהיה מישהו שינסה להתקרב אלי כדי לפגוע בי, אנסה לאשסף אותו עם חרבי או עם ציפורניי.
-
[B][COLOR=sienna]עומר~לוק קאסטלאן-[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]לפתע צ'אז אנטיפאקט מתחיל לרטוט, פיסות עור נושרות ממנו עד שעומד מולך לא אחר מאשר עוד דניקאר.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"הייתי צריך לדעת שהם עשו את ההחלפה" סיא אומר "צ'אז צריך להיות במקום רחוק מאוד מכאן".[/COLOR]
[COLOR=sienna]"נטפל בהם ונמשיך במשימה" הוא מצביע על שבעת הדניקארים.[/COLOR]
[B][COLOR=purple]לי אוזומאקי+קיבה ג'ונסון[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]"זה יכול להצליח" אייס מאשר "אבל רק אם היא לא תהרוג אותנו במקרה שהיא לא בצד של דינאקס".[/COLOR]
[COLOR=purple]"אתם בטוחים שאתם רוצים כל כך להסתכן?" אייס שואל "אפשר לרגל אחריה עד שנגלה באיזה צד היא".[/COLOR]
[COLOR=#008080]"למה לא?" ארוו מגחך "מפחד..?"[/COLOR]
[COLOR=#008080]"היא לא תשמע אותך ככה, חוץ מזה שאני חושב שזו לא הדרך לברר את זה".[/COLOR]
[COLOR=#008080]הרוח מתרחקת יותר ויותר, כעט אתה רואה רק נקודה קטנה וכסופה באופק.[/COLOR]
[COLOR=#008080][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]רין קאגאמינה+קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=#006400]ה"צבועים" מקיפים את רין, בעוד קודק הורג אחד ממאחור עם כריתת ראשו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הצבועים מגששים מבוהלים סביב הרוצח הלא נראה, רין מנצלת זאת לחמוק מהמעגל.[/COLOR]
[COLOR=#006400]לפתע, אחד נתקע בקודק, המנהיג, בעוד השאר ויתרו ורצו לטרוף את גופת חברם, ברבים ובצווחות.[/COLOR]
[COLOR=#006400]קודק נופל וחוזר לצבע הירקרק שלו, המנהיג החצי אנושי מביט בו לשנייה ארוכה, כאילו תוהה באיזו דרך יהרוג אותו.[/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;1278953][B][COLOR=sienna]עומר~לוק קאסטלאן-[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]לפתע צ'אז אנטיפאקט מתחיל לרטוט, פיסות עור נושרות ממנו עד שעומד מולך לא אחר מאשר עוד דניקאר.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"הייתי צריך לדעת שהם עשו את ההחלפה" סיא אומר "צ'אז צריך להיות במקום רחוק מאוד מכאן".[/COLOR]
[COLOR=sienna]"נטפל בהם ונמשיך במשימה" הוא מצביע על שבעת הדניקארים.[/COLOR]
[/quote]
'אין לי זמן לברר מה זה החלפה ואיך עושים את זה.. וואלה וואכבר!' אחשוב וארוץ לעבר הדניקארים, אעוף בקלילות למעלה ואפגע בדניקארים עם טפרי הרגליים שלי בראשים שלהם, כך שיעופו מהעץ. "נו כבר שיעופו!" אתעצבן עליהם "יש לי משימה לעשות!" אוסיף.אז אביט על סיא "אם אתה יודע עליהם כל כך הרבה, יש לך מידע לגבי נקודות החולשה שלהם?" אומר בהתנשפות ואתאמץ לחבוט בדניקארים בכל הכוח שלי כדי לאושש אותם ולעלף אותם.
-
[quote]
[color=#008080][b]עומר~טום רידל-
[/b]"למה לא?" ארוו מגחך "מפחד..?"[/color]
[color=#008080]"היא לא תשמע אותך ככה, חוץ מזה שאני חושב שזו לא הדרך לברר את זה".[/color]
[color=#008080]הרוח מתרחקת יותר ויותר, כעט אתה רואה רק נקודה קטנה וכסופה באופק.[/color]
[/quote]
אני אומר לארוו:"לא מפחד,פשוט לא נראה לי רוחות רפאים יעזרו לנו כול כך,ותגיד לי איך לברר עם רוחות,כי זו נעלמת לנו".
-
[quote]לי אוזומאקי+קיבה ג'ונסון
"זה יכול להצליח" אייס מאשר "אבל רק אם היא לא תהרוג אותנו במקרה שהיא לא בצד של דינאקס".
"אתם בטוחים שאתם רוצים כל כך להסתכן?" אייס שואל "אפשר לרגל אחריה עד שנגלה באיזה צד היא".[/quote]
"לא נראה לי שיש לנו מספיק זמן לזה, אבל נסתכן בלגלות באיזה צד היא." אומר לאייס ולי.
-
[quote=DarkTiger;1278953]
[COLOR=darkgreen][COLOR=#000000][/COLOR][B]רין קאגאמינה+קודק סטורן[/B][/COLOR]
[COLOR=#006400]ה"צבועים" מקיפים את רין, בעוד קודק הורג אחד ממאחור עם כריתת ראשו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]הצבועים מגששים מבוהלים סביב הרוצח הלא נראה, רין מנצלת זאת לחמוק מהמעגל.[/COLOR]
[COLOR=#006400]לפתע, אחד נתקע בקודק, המנהיג, בעוד השאר ויתרו ורצו לטרוף את גופת חברם, ברבים ובצווחות.[/COLOR]
[COLOR=#006400]קודק נופל וחוזר לצבע הירקרק שלו, המנהיג החצי אנושי מביט בו לשנייה ארוכה, כאילו תוהה באיזו דרך יהרוג אותו.[/COLOR][/quote]
"וואו חם היום, לא?" אשאל את המנהיג בזמן שרין מתקדמת.
ואז אפעיל את לשוני הארוכה, ואלקק את פניו של המנהיג על מנת לטשטש למספר שניות חשובות את ראייתו.
אחר כך אקח את חרב הסמוראים שלי ואתחיל לשסף לשסף אותו מלפנים.
-
[quote]רין קאגאמינה+קודק סטורן
ה"צבועים" מקיפים את רין, בעוד קודק הורג אחד ממאחור עם כריתת ראשו.
הצבועים מגששים מבוהלים סביב הרוצח הלא נראה, רין מנצלת זאת לחמוק מהמעגל.
לפתע, אחד נתקע בקודק, המנהיג, בעוד השאר ויתרו ורצו לטרוף את גופת חברם, ברבים ובצווחות.
קודק נופל וחוזר לצבע הירקרק שלו, המנהיג החצי אנושי מביט בו לשנייה ארוכה, כאילו תוהה באיזו דרך יהרוג אותו.[/quote]
בזמן שקודאק מעסיק את המנהיג שלהם, אנסה ללכת מאחורי המנהיג שלהם בשקט, אשלוף את חרבי,
ואנסה לשסף את ראשו של המלך.
-
[B][COLOR=red]עמית~קיבה ג'ונסון-[/COLOR][/B]
[COLOR=red]לא הבנתי מה החלטת, תוכל להסביר לי בה"פ/לערוך כדי שיהיה יותר ברור?[/COLOR]
[COLOR=red]אגיב לך כשליאור יגיב.[/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]קודק סטורן+רין קאגאמינה[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]"לא!" לינדה פוצה את פיה בעוד רין מניפה את חרבה לעבר ראשו של מנהיג הצבועים.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]גל של להבות יוצר פיצוץ שמעיף אותכם מהצבוע, פרוותה של רין עולה באש.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"תעזבו אותנו, אין לנו אוכל בשבילכם" לינדה אומרת, לרגע נראה שהיא מהססת.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"פחח... אתה חושב שתוכל להשתמש דרכי בשביל לדבר? אני חסינה לתכסיסים העלובים שלכם".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"ואם לא תעזבו" היא מרימה גבה ולהב החנית שלה נוצץ "אני אדאג לשפד אותכם אחד אחד אישית".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"אל תגידו לי יותר לתת לכם להתמודד עם זה לבד, זה לא ייקרה" לינדה קורצת אליכם בעוד הצבועים דוהרים בפחד ונעלמים מאחורי כמה גבעות חוליות.[/COLOR]
[COLOR=teal]"תגיד לי אתה דפוק?!" ארוו נושך את השפה שלו בעצבנות "לא קלטת שזאת רוח אגדית?!"[/COLOR]
[COLOR=teal]"זאת המשימה שלך, תמצא דרך לברר" ארוו ממשיך לרעוד בזעם "אני כאן רק אם משהו יישתבש".[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה עדין רואה את הרוח, בקושי רב, אבל עדין רואה אותה.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אממ" סיא אומר בעוד אתה מנסה להטיס את אחד מהדניקארים אבל מפספס "אני לא ממש זוכר..."[/COLOR]
[COLOR=sienna]"למדתי עליהם כשהגעתי לאנימלנד, זה היה סוג של בית ספר כזה" הוא מהרהר ומתחמק מביס ענקי של אחד הדניקארים.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"לצערנו, אני לא ידוע בתור אחד ש[B]ער[/B] בשיעורים" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אבל יש לי רעיון מטורף עד כדי כך שהוא יכול להצליח!" סיא קורא בהתלהבות "אל תתן לראש שלהם להתחבר לגוף, ואז אולי הם ימותו".[/COLOR]
-
[QUOTE]
[/B]"תגיד לי אתה דפוק?!" ארוו נושך את השפה שלו בעצבנות "לא קלטת שזאת רוח אגדית?!"[/COLOR]
[COLOR=teal]"זאת המשימה שלך, תמצא דרך לברר" ארוו ממשיך לרעוד בזעם "אני כאן רק אם משהו יישתבש".[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה עדין רואה את הרוח, בקושי רב, אבל עדין רואה אותה.[/COLOR]
[/QUOTE]
אפרוס את כנפיי ואטוס אל הרוח האגדית 'מה זה לעאזאזל רוח אגדית ומה כול כך מיוחד בה!?' אחשוב בעצבנות,כשאדביק אותה אשאל אותה:"סלחי לי גברתי הרוח אך אוכל להטריד אותך באיזו שאלה קטנה?" אם כן אשאל אותה:"האם את משתפת פעולה עם העריץ המנוול חצי מכונה וחצי דינוזאור שאני לא מוכן לנקוב בשמו" ואם לא אחזור אל ארוו ואספר לו שלא הצלחתי.
-
[QUOTE=DarkTiger;1278953][B][COLOR=sienna
[COLOR=purple]"זה יכול להצליח" אייס מאשר "אבל רק אם היא לא תהרוג אותנו במקרה שהיא לא בצד של דינאקס".[/COLOR]
[COLOR=purple]"אתם בטוחים שאתם רוצים כל כך להסתכן?" אייס שואל "אפשר לרגל אחריה עד שנגלה באיזה צד היא".[/COLOR]
[/QUOTE]
אני אומר לאייס" טוב אני רואה שקיבה מסכים.אז גם אני מסכים לרגל אחר הרוח הזה.אז אייס אתה תרגל אחר הרוח מכייוןן שאתה יכול לעוך ואנחנו לא ."
-
[quote=DarkTiger;1279026]
[COLOR=darkgreen]"לא!" לינדה פוצה את פיה בעוד רין מניפה את חרבה לעבר ראשו של מנהיג הצבועים.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]גל של להבות יוצר פיצוץ שמעיף אותכם מהצבוע, פרוותה של רין עולה באש.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"תעזבו אותנו, אין לנו אוכל בשבילכם" לינדה אומרת, לרגע נראה שהיא מהססת.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"פחח... אתה חושב שתוכל להשתמש דרכי בשביל לדבר? אני חסינה לתכסיסים העלובים שלכם".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"ואם לא תעזבו" היא מרימה גבה ולהב החנית שלה נוצץ "אני אדאג לשפד אותכם אחד אחד אישית".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"אל תגידו לי יותר לתת לכם להתמודד עם זה לבד, זה לא ייקרה" לינדה קורצת אליכם בעוד הצבועים דוהרים בפחד ונעלמים מאחורי כמה גבעות חוליות.[/COLOR]
[/quote]
"לא הבנתי... כלום" אמלמל ואתחיל ללכת אל עבר רין. "את בסדר?" אשאל.
לאחר מכן אכריז "בואו נמשיך. לאן לינדה?" ואלך אחריה.
-
[quote=DarkTiger;1279026]
[COLOR=sienna]"אממ" סיא אומר בעוד אתה מנסה להטיס את אחד מהדניקארים אבל מפספס "אני לא ממש זוכר..."[/COLOR]
[COLOR=sienna]"למדתי עליהם כשהגעתי לאנימלנד, זה היה סוג של בית ספר כזה" הוא מהרהר ומתחמק מביס ענקי של אחד הדניקארים.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"לצערנו, אני לא ידוע בתור אחד ש[B]ער[/B] בשיעורים" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אבל יש לי רעיון מטורף עד כדי כך שהוא יכול להצליח!" סיא קורא בהתלהבות "אל תתן לראש שלהם להתחבר לגוף, ואז אולי הם ימותו".[/COLOR][/quote]
"נשמע מוזר, אבל שווה ניסיון.. אומר ואגש אל דניקאר אחד, "בוא נראה אם זה עובד" אמלמל ואחוג סביב אותו הדניקאר. אשסע לו את הראש עם הטפרים שלי, ואז אנסה לתפוס את הראש במקור, ולאחר מכן אעיף את הראש למטה בקרקעית העץ ואצחק עליו, "לך תפוס!"
-
[B][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]אגיב לך כשמאי תגיב.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אתה אידיוט" סיא אומר "פשוט תרחיק ממנו את הראש לכמה שניות".[/COLOR]
[COLOR=sienna]לפתע נשמעת שאגה חזקה מאוד ביער, הדניקארים בורחים ומסתלקים מהמקום.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"על היצור הזה- לא למדתי בבית הספר" סיא מגחך אבל אתה יודע שהוא מבוהל כמוך.[/COLOR]
[COLOR=purple]"זו המשימה שלכם, לא שלי" אייס אומר "אני כאן למקרה שמשהו יישתבש".[/COLOR]
[COLOR=purple]"או שתרגלו אחריה, או שתעשו משהו אחר, אבל תעשו משהו כי היא נעלמת לנו".[/COLOR]
[COLOR=teal]"עריץ מנוול?!" הרוח אומרת, אתה יכול להשבע שהיא בוערת מזעם לשניה.[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מתחיל לעוף לעבר ארוו, אבל הרוח טסה בעקבותיה, ולא נראה שהיא מתכננת משהו אחר מלבד אכילת כנפיי עורב צלויות לארוחת ערב.[/COLOR]
[COLOR=teal][SPOILER][url=http://tektek.org/avatar/48186690][img]http://img713.imageshack.us/img713/2334/tek4f34eb68c19693536870.png[/img][/url][/SPOILER][/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;1280203][B][COLOR=sienna]עומר~לוק קאסטלאן-[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]"אתה אידיוט" סיא אומר "פשוט תרחיק ממנו את הראש לכמה שניות".[/COLOR]
[COLOR=sienna]לפתע נשמעת שאגה חזקה מאוד ביער, הדניקארים בורחים ומסתלקים מהמקום.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"על היצור הזה- לא למדתי בבית הספר" סיא מגחך אבל אתה יודע שהוא מבוהל כמוך.[/COLOR][/quote]
"שיט, מה זה יכול להיות?" אומר וארחף למעלה. אחוג במעגלים למעלה כדי לאתר תזוזה מוזרה או משהו מוזר למטה
"יכול להיות שזה הרוח?" אשאל את סיא בטימטום, "אני כבר לא יודע איך אני אמור למצוא משהו בלתי נראה.." אוסיף.
-
[COLOR=sienna]"הרוח היא לא בלתי נראית" סיא אומר, מסווה את הבהלה בציניות.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה מעופף, ורואה יצור מגודל דמוי דוב, בעל רגלי זאב וזנב זאב.[/COLOR]
[COLOR=sienna]היצור שואג בקולי קולות וכורת עצים בשיסוע, הוא מתקדם אליכם.[/COLOR]
[COLOR=sienna][SPOILER][url=http://tektek.org/avatar/48186728][img]http://img543.imageshack.us/img543/4854/tek4f34ef1b801d35483074.png[/img][/url][/SPOILER][/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;1280207][B][COLOR=sienna]עומר~לוק קאסטלאן-[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]"הרוח היא לא בלתי נראית" סיא אומר, מסווה את הבהלה בציניות.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה מעופף, ורואה יצור מגודל דמוי דוב, בעל רגלי זאב וזנב זאב.[/COLOR]
[COLOR=sienna]היצור שואג בקולי קולות וכורת עצים בשיסוע, הוא מתקדם אליכם.[/COLOR]
[COLOR=sienna][spoiler][URL="http://tektek.org/avatar/48186728"][IMG]http://img543.imageshack.us/img543/4854/tek4f34ef1b801d35483074.png[/IMG][/URL][/spoiler][/COLOR][/quote]
בלי להסביר הסברים לסיא, בהנחה שהוא כבר שמע את השאגות של היצור הזה, אעוף אל סיא.
"סיא קפוץ, לפני שהוא יגיע!" אומר לו בבהלה ואחכה שהוא יעלה על גבי. אשא את סיא בכל הכוח שניתן ואתאמץ לסבול את המשקל עד שאנחת לעץ אחר בקרבת מקום אבל רחוק מהרוח יחסית.
"ככה רוח נראית?!" אצעק לו בבהלה, מתנשף ובודק אם הרוח עוד רחוקה. "איך אמורים לנצח רוח? הוא מוצק?" אשאל אותו בתקווה.
-
[quote]
[COLOR=#008080][B]עומר~טום רידל-[/B][/COLOR]
[COLOR=#008080]"עריץ מנוול?!" הרוח אומרת, אתה יכול להשבע שהיא בוערת מזעם לשניה.[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מתחיל לעוף לעבר ארוו, אבל הרוח טסה בעקבותיה, ולא נראה שהיא מתכננת משהו אחר מלבד אכילת כנפיי עורב צלויות לארוחת ערב.[/COLOR]
[/quote]
אני טס לעברו של ארוו ואומר לו בצעקה:"אני חושב שהיה בעד הדיאנקס הזה,כדי שתברח" אני אטוס למשך כמה זמן עד שהיא תעלם לי.
-
"זו המשימה שלכם, לא שלי" אייס אומר "אני כאן למקרה שמשהו יישתבש".
"או שתרגלו אחריה, או שתעשו משהו אחר, אבל תעשו משהו כי היא נעלמת לנו".[/quote]
"קדימה, בואו נרגל אחריה." אומר לאייס ולי ואתחיל לעקוב אחרי הרוח.
-
[QUOTE=DarkTiger;1280203][B][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]אגיב לך כשמאי תגיב.[/COLOR]
[COLOR=purple]"זו המשימה שלכם, לא שלי" אייס אומר "אני כאן למקרה שמשהו יישתבש".[/COLOR]
[COLOR=purple]"או שתרגלו אחריה, או שתעשו משהו אחר, אבל תעשו משהו כי היא נעלמת לנו".[/COLOR]
][/QUOTE]
אני אומר לאייס" איזה רשע אתה .אתה אפילו לא יכול לעזור לחבר שלך ?"
אני אומר לקיבה "אוקי" ואז אתחיל לרגל אחר הרוח עם קיבה
-
[COLOR=sienna]אתה עף שוב ורואה שהרוח עדיין רחוקה.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"ככה רוח אגדית לא נשמעת" סיא אומר.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה מתאר לו את היצור, הוא מביט בך ואתה מבין שהוא לא מכיר את היצור.[/COLOR]
[COLOR=sienna]השאגה נשמעת שוב, קרובה יותר, חזקה יותר.[/COLOR]
[B][COLOR=purple]קיבה ג'ונסון+לי אוזומאקי[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]"אני אעזור" אייס אומר "רק אמרתי שאני לא אעשה לכם את הכל".[/COLOR]
[COLOR=purple]הרוח לפתע מסתובבת, היא מבחינה בכם מתגנבים אחריה.[/COLOR]
[COLOR=purple]"מה אתם רוצים?" היא שואלת בקול מתלחשש, עצבני.[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מנסה לברוח, אבל היא יותר מהירה, היא עוקפת אותך בקלות.[/COLOR]
[COLOR=teal]"אתה בסדר שם?" ארוו צועק, לא שמע את מה שצעקת אליו, הוא דוהר לכיוונך.[/COLOR]
-
[QUOTE]
[/B]אתה מנסה לברוח, אבל היא יותר מהירה, היא עוקפת אותך בקלות.[/COLOR]
[COLOR=teal]"אתה בסדר שם?" ארוו צועק, לא שמע את מה שצעקת אליו, הוא דוהר לכיוונך.[/COLOR]
[/QUOTE]
*תגיד לי איך אני אמור להביס את הדבר הזה?
אני אשלוף את חרב הסמוראי שלי ואנסה לחתוך את הרוח המוזרה הזו באמצע גופה [לא דקירה,אלא חתיכה,הקיצר אני רוצה לחצות אותה לחצי]
-
[QUOTE=DarkTiger;1282587][
[B][COLOR=purple]קיבה ג'ונסון+לי אוזומאקי[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]"אני אעזור" אייס אומר "רק אמרתי שאני לא אעשה לכם את הכל".[/COLOR]
[COLOR=purple]הרוח לפתע מסתובבת, היא מבחינה בכם מתגנבים אחריה.[/COLOR]
[COLOR=purple]"מה אתם רוצים?" היא שואלת בקול מתלחשש, עצבני.[/COLOR]
/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לקיבה ולאייס" תזרמו עם מה שאני עומד להגיד לרוח אוקי ". אני אומר לרוח " ה הוד רמומתך, הלורד רוח הגדול.אנחנו באנו מכפר רחוק קטן שאף אחד לא מכיר את שמו.הכפר הזה עני,אז דארקנס כבש אותו(הרע במשחק שלך-איך שלא קוראים לו) .הוא אמר לנו לשרת אותך."
-
[quote]קיבה ג'ונסון+לי אוזומאקי
"אני אעזור" אייס אומר "רק אמרתי שאני לא אעשה לכם את הכל".
הרוח לפתע מסתובבת, היא מבחינה בכם מתגנבים אחריה.
"מה אתם רוצים?" היא שואלת בקול מתלחשש, עצבני.[/quote]
"לטובת מי אתה?דינאקס או הטיטאנים?" אומר לרוח.
-
[QUOTE][B][COLOR=sienna]עומר~לוק קאסטלאן-[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]אתה עף שוב ורואה שהרוח עדיין רחוקה.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"ככה רוח אגדית לא נשמעת" סיא אומר.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה מתאר לו את היצור, הוא מביט בך ואתה מבין שהוא לא מכיר את היצור.[/COLOR]
[COLOR=sienna]השאגה נשמעת שוב, קרובה יותר, חזקה יותר.[/COLOR][/QUOTE]
אתפוס בחוזקה את סיא ואחוג במעגלים סביב העץ. אנסה לאתר את המקום שבו נמצא היצור ואז אצביע עליו.
"הנה, הדבר הזה!" אומר לסיא בהתנשפות מהמאמץ לסחוב אותו, "אתה חושב שאנחנו יכולים לדבר איתו בהגיון? אולי הוא יודע משהו? יש לנו בכלל סיכוי נגדו?" אשאל לדעתו בבהלה.
-
[QUOTE]"לא!" לינדה פוצה את פיה בעוד רין מניפה את חרבה לעבר ראשו של מנהיג הצבועים.
גל של להבות יוצר פיצוץ שמעיף אותכם מהצבוע, פרוותה של רין עולה באש.
"תעזבו אותנו, אין לנו אוכל בשבילכם" לינדה אומרת, לרגע נראה שהיא מהססת.
"פחח... אתה חושב שתוכל להשתמש דרכי בשביל לדבר? אני חסינה לתכסיסים העלובים שלכם".
"ואם לא תעזבו" היא מרימה גבה ולהב החנית שלה נוצץ "אני אדאג לשפד אותכם אחד אחד אישית".
"אל תגידו לי יותר לתת לכם להתמודד עם זה לבד, זה לא ייקרה" לינדה קורצת אליכם בעוד הצבועים דוהרים בפחד ונעלמים מאחורי כמה גבעות חוליות.
[/QUOTE]
[QUOTE=~Donphan~;1279088]"לא הבנתי... כלום" אמלמל ואתחיל ללכת אל עבר רין. "את בסדר?" אשאל.
לאחר מכן אכריז "בואו נמשיך. לאן לינדה?" ואלך אחריה.[/QUOTE]
" וואו, לינדה, את ממש יודעת לאיים D: " אומר ללינדה. " כן, אני בסדר."
אומר לקודאק, ואנער מעצמי את האבק והחולות, ואז אקום.
" מי אלה היו? " אשאל אותה. " ו.. אני צריכה לשירותים," אומר לה במבוכה.
" יש כאן כאלה באזור?" אשאל.
-
[COLOR=#008080]תיאלץ לגלות זאת בעצמך, השקעה בתגובות תוביל לרמזים.[/COLOR]
[COLOR=#008080]---[/COLOR]
[COLOR=#008080]אתה מנסה לחצות אותה לחצי, היא נחתכת בקלות.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"המושג 'בן אלמוות' אומר לך משהו?" היא אומרת בזלזול ובלעג.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"פאאאאאאאאאאאאאאאאאא" היא צורחת, נוזל כתום מבעבע יוצא מפרצופה.[/COLOR]
[COLOR=#008080]היא מחייכת בצורה מרושעת, הנוזל ממס כל דבר שנקרה בדרכו ונוזל בכיוונך.[/COLOR]
[COLOR=purple]חחח ליאור[/COLOR]
[COLOR=#800080]---[/COLOR]
[COLOR=purple]"הוד רמומתך, הלורד רוח הגדול. אנחנו באנו מכפר רחוק קטן שאף אחד לא מכיר את שמו. הכפר הזה עני,אז דינאקס כבש אותו. הוא אמר לנו לשרת אותך." לי אומר וקד קידה.[/COLOR]
[COLOR=purple]קיבה מנסה להוציא משהו מפיו אבל אייס חוסם לו את פיו במהרה ולוחש "זו לא האופציה הטובה לבירור".[/COLOR]
[COLOR=purple]"לשרת אותי?!" הרוח שואלת "למה שהלטאה הזקנה תשלח מישהו לשרת אותי?! חזרו אליו, ותגידו לו שאני לא רוצה את המשרתים העלובים".[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אני חושב שיש רק סיכוי אחד, לברוח!!" סיא אומר ובין רגע המפלץ כורת עץ קרוב אליך ונראה לעין, הוא עדיין רץ ומשסע כל דבר שבדרכו.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"תציל את עצמך, אם נהיה ביחד עכשיו לא יהיה לאף אחד מאיתנו סיכוי".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סיא מזנק על עץ ומתרחק בזינוקים מעץ לעץ, המפלץ רץ ועוד כמה שניות יפגע בך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"לא, יש את הטבע" היא מצביעה לכיוון מסוים, רין הולכת וחוזרת. (פירוט לא יהיה כאן)[/COLOR]
[COLOR=#006400]"תפקחו עין למשהו חשוד" לינדה אומרת "הרוח כאן בסביבה".[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתם מביטים סביב, ולפתע מבחינים בנקודה אפורה שנעה במהירות ומתרחקת.[/COLOR]
-
[quote]
[color=#008080][b]עומר~טום רידל-
[/b]תיאלץ לגלות זאת בעצמך, השקעה בתגובות תוביל לרמזים.[/color]
[color=#008080]---[/color]
[color=#008080]אתה מנסה לחצות אותה לחצי, היא נחתכת בקלות.[/color]
[color=#008080]"המושג 'בן אלמוות' אומר לך משהו?" היא אומרת בזלזול ובלעג.[/color]
[color=#008080]"פאאאאאאאאאאאאאאאאאא" היא צורחת, נוזל כתום מבעבע יוצא מפרצופה.[/color]
[color=#008080]היא מחייכת בצורה מרושעת, הנוזל ממס כל דבר שנקרה בדרכו ונוזל בכיוונך.[/color]
[/quote]
אני בורח במהירות מהנוזל הכתום המבעבע שנוזל מהרוח בעזרת כנפיי,אגיע לארוו ואומר לו:"תירה על הרוח הזו כמה שיותר חצים,ותיזהר מהנוזל הזה" אנסה לאסוף אבנים,כמה שיותר בגודל בינוני ואתחיל לזרוק על הרוח הזו.
-
[quote=DarkTiger;1286419][B][COLOR=sienna]עומר~לוק קאסטלאן-[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]"אני חושב שיש רק סיכוי אחד, לברוח!!" סיא אומר ובין רגע המפלץ כורת עץ קרוב אליך ונראה לעין, הוא עדיין רץ ומשסע כל דבר שבדרכו.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"תציל את עצמך, אם נהיה ביחד עכשיו לא יהיה לאף אחד מאיתנו סיכוי".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סיא מזנק על עץ ומתרחק בזינוקים מעץ לעץ, המפלץ רץ ועוד כמה שניות יפגע בך.[/COLOR]
[COLOR=#006400] [/COLOR][/quote]
"רגע,, מה לעזאזע-" אביט על סיא מתרחק ואעצור כשאביט על המפלץ שעוד כמה שניות ייפגע בי.
אגיב מהר מתוך רפלקס ואעוף אחורה , 'אלוהים, בבקשה שזה לא ייפגע בי..' אתפלל בשיתוק של פחד, ואחרי התנופה אעוף למעלה, ככל שאוכל.
'אני אטוס, עד שלא אשמע אותו.. ליתר ביטחון', אבטיח לעצמי ואמשיך לעוף למעלה, תוהה מה קורה עם סיא.
-
חחח ליאור
---
"הוד רמומתך, הלורד רוח הגדול. אנחנו באנו מכפר רחוק קטן שאף אחד לא מכיר את שמו. הכפר הזה עני,אז דינאקס כבש אותו. הוא אמר לנו לשרת אותך." לי אומר וקד קידה.
קיבה מנסה להוציא משהו מפיו אבל אייס חוסם לו את פיו במהרה ולוחש "זו לא האופציה הטובה לבירור".
"לשרת אותי?!" הרוח שואלת "למה שהלטאה הזקנה תשלח מישהו לשרת אותי?! חזרו אליו, ותגידו לו שאני לא רוצה את המשרתים העלובים".[/quote]
"יופי,זאת הייתה בחינה לבדוק בצד של מי את." אומר לרוח "אנחנו בצד הטיטאנים,תוכלי לעזור לנו במשימה שלנו?"
-
[QUOTE=DarkTiger;1286419][B][COLOR=teal]
[COLOR=purple]חחח ליאור[/COLOR]
[COLOR=#800080]---[/COLOR]
[COLOR=purple]"הוד רמומתך, הלורד רוח הגדול. אנחנו באנו מכפר רחוק קטן שאף אחד לא מכיר את שמו. הכפר הזה עני,אז דינאקס כבש אותו. הוא אמר לנו לשרת אותך." לי אומר וקד קידה.[/COLOR]
[COLOR=purple]קיבה מנסה להוציא משהו מפיו אבל אייס חוסם לו את פיו במהרה ולוחש "זו לא האופציה הטובה לבירור".[/COLOR]
[COLOR=purple]"לשרת אותי?!" הרוח שואלת "למה שהלטאה הזקנה תשלח מישהו לשרת אותי?! חזרו אליו, ותגידו לו שאני לא רוצה את המשרתים העלובים".[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לקיבה " טוב שאתה זורם איתי,עם מה שהחלתי ".
אני אומר לרוח" הי אל תבעליבסי אותנו אנחנו באותו הצד ואנחנו אמורים להיות חברים"
-
[B][COLOR=black]וואן פיס הביא לי מוזה D=[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][/COLOR][/B]
[COLOR=#800080]"מה?!" האדמה רעדה לרגע, סדקים הופיעו סביבה.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אם יש דבר אחד שאני שונאת יותר מאת הלטאה המתה, זה את הטיטאנים עלובי הנפש!".[/COLOR]
[COLOR=#800080]"חוץ מזה" היא מחייכת ברשעות "שלטיטאנים אין צד, רובם ניטרלים. אז אני מניחה שאתם בצד של ארגון ה- AD?".[/COLOR]
[COLOR=#800080]"הנה עוד דבר שאני שונאת יותר מהלטאה!" האדמה החלה לרעוד בעוצמה.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אתם עכשיו, נגדי" הרוח אומרת "בדו קרב עד המוות!".[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשו?[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=#008080]אתה זורק אבנים על הרוח, הן רק נעטפות ונמסות לנוכח הנוזל המבעבע.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"חומצה, או לבה" ארוו נרתע לאחור, יורה כמה חצים אבל גם הם נמסים.[/COLOR]
[COLOR=#008080]הוא יורה חץ אחד לתוך העין שלה, נוזל כחול נוטף משם, הרוח רושפת מזעם.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"דם" הרוח אמרה בלחשוש "דם!!!!!!".[/COLOR]
[COLOR=#008080]"תמותו!" הנוזל הכתום המבעבע התחיל להשפריץ לכל עבר ולנזול מפיה בכמויות גדולות יותר.[/COLOR]
[COLOR=#008080]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#008080][/COLOR]
[COLOR=sienna]"זוז, תמצא את הטרף הקטן שלי" אתה שומע לחשוש, אתה נוחת על עץ אבל לא מזהה את קולו של הדובר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"הפעם סיא לא ייתחמק" אותה דמות המשיכה, מבעד לענפים והעלים אתה רואה אותה, דמות גבוהה, עם ברדס שחור שמכסה אותה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה לא רואה יותר פרטים על הדמות, הברדס שלה מאוד מלוכלך, מכוסה בטלאים וקרעים.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"סיא עוד ישלם" הדמות בברדס ליטפה את היצור המשונה שהבהיל אותכם, לרגע הברדס החליק מהיד שלה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]במקום שבו אמורה להיות יד- היה לא יותר מאשר גדם מצומק ושעליו הרבה דם שכבר התקשה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;1296377][B][COLOR=black]וואן פיס הביא לי מוזה D=[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][/COLOR][/B]
[COLOR=#800080]"מה?!" האדמה רעדה לרגע, סדקים הופיעו סביבה.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אם יש דבר אחד שאני שונאת יותר מאת הלטאה המתה, זה את הטיטאנים עלובי הנפש!".[/COLOR]
[COLOR=#800080]"חוץ מזה" היא מחייכת ברשעות "שלטיטאנים אין צד, רובם ניטרלים. אז אני מניחה שאתם בצד של ארגון ה- AD?".[/COLOR]
[COLOR=#800080]"הנה עוד דבר שאני שונאת יותר מהלטאה!" האדמה החלה לרעוד בעוצמה.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אתם עכשיו, נגדי" הרוח אומרת "בדו קרב עד המוות!".[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשו?[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לרוח " קוול,עכשיו החלום הגדול שלי אוכל להתגשם.עכשיו למות ולראות איך נראה גן עדן.קדימה תהרגי אותך רוח הוד מרומתך".
אני אומר לקיבה" קח מחסה ולהתראות ".
אני משתמש בכוח החצי חיה שלי ומתחיל לקפץ בכל האזור ומנסה לפגוע בכל דבר אפשרי תוך כדי שאני אומר " NAMI I LOVE YOU"
-
[quote]
[COLOR=#008080][B]עומר~טום רידל-[/B][/COLOR]
[COLOR=#008080]אתה זורק אבנים על הרוח, הן רק נעטפות ונמסות לנוכח הנוזל המבעבע.[/COLOR]
[COLOR=#008080][COLOR=#008080]"חומצה, או לבה" ארוו נרתע לאחור, יורה כמה חצים אבל גם הם נמסים.[/COLOR]
[COLOR=#008080]הוא יורה חץ אחד לתוך העין שלה, נוזל כחול נוטף משם, הרוח רושפת מזעם.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"דם" הרוח אמרה בלחשוש "דם!!!!!!".[/COLOR]
[COLOR=#008080]"תמותו!" הנוזל הכתום המבעבע התחיל להשפריץ לכל עבר ולנזול מפיה בכמויות גדולות יותר.[/COLOR]
[COLOR=#008080]מה תעשה?[/COLOR][/COLOR]
[/quote]
אומר אל ארוו:"תכוון אל העיניים" בינתיים אנסה להתחמק מין הנוזל הכתום המוזר והמסוכן הזה
-
[quote=DarkTiger;1286419]
[COLOR=#006400]"לא, יש את הטבע" היא מצביעה לכיוון מסוים, רין הולכת וחוזרת. (פירוט לא יהיה כאן)[/COLOR]
[COLOR=#006400]"תפקחו עין למשהו חשוד" לינדה אומרת "הרוח כאן בסביבה".[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתם מביטים סביב, ולפתע מבחינים בנקודה אפורה שנעה במהירות ומתרחקת.[/COLOR][/quote]
"רין, אנחנו באמצע קרב ואת רוצה לשירותים?" אשאל. (:oing:)
לאחר מכן כשנבחין בנקודה, אשאל את לינדה "זה... זה?", ולפני שתענה, אדאג להרים אבן לזרוק על ה"רוח", למקרה שתתקרב או תתרחק יותר מידי.