-
יש!! אני חולה היום אז אני לא צריך ללכת לבצפר!!!
-
סויפר קראת את "מלך הפניקס"?
-
-
-
אתה צריך עוד ארבעה משתמשים לטורניר שלך בשביל שהוא יתקיים
זכור את מה שאמרתי,אם הוא מצליח באופן מושלם [מה שלא יקרה] אתה חוזר למ''ת שלי
-
לא, לא קראתי את זה. על מה הספר מדבר?
-
-
-
אבל יש בעיה אחת,איפה תמצא עוד 4 משתמשים?
יש את מור,זה חמישה [אם הוא ירצה] ויש את ניב שהוא נעלם ועוד כמה שנעלמו,אייס ונטורה גם מתחבר קצת,תבקש ממנו
-
טוב על ילד אחד שמשחק כמו כולם במשחק הכי פופולרי(אתה לובש איזה משהו ומרגיש שאתה שם) ואתה דמות שאתה בוחר ומעצב ושולט בכמה דמויות ואז הוא נכנס לשם בצורת הדמות ונלחם בהתחלה במי שהוא אף פעם לא הצליח לנצח זה התקציר של חלק מהפרק הראשון.
-
נשמע קוליסטי ועצוב ביותר! אולי אקרא את הספר ואולי לא.
בעצם, רוב הסיכויים שלא. אבל עוד פעם, אולי כן.
-
אני אפרסם כמה פרקים כשאסיים 30 פרקים בסיפור אחד ואם אפרסם בו כל יום ואתה תגיב כל יום לא יקח המון זמן
-
אולי אגיב ואקרא את סיפורך הנפלא. [size="7"]ואולי לא![/size]
-
זה אומר שלא? אז אנעל זמנית ואפתח
-
תעשה את זה. אבל, יש סיכוי שמישהו אחר ירצה לקרוא את הסיפורים ה'מעניינים' שלך. אז אולי לא כדאי שתנעל.
[size="4"]ואולי כן כדאי![/size]
-
יש ספוילר קטן שיגרום לך להבין למה קוראים לספר "מלך הפניקס" רוצה לשמוע?
-
-
-
אולי אחכה לפרק השלישי. [size="7"]ואולי לא![/size]
-
-
מאסטר ליאון תפסיק לשלוח לי הודעןות ספאם בה.פ
-
-
-
1. מה הצבע האהוב.
2. האם הסיפור שלי אדיר או לא.
-
-
אני צריך הצעה למשחק שכדאי לי לשחק. משחק כמו רונקייפ או כל Mmorpg אחר. אפשר כל משחק אחר, פשוט משעמם לי מאוד.
-
היי ומי קרא את "מלך הפניקס"?
-
תראו מה זה, תיבת הה"פ שלי מלאה 100% ואני עוד בווינר.. !
-
[QUOTE=Cool Nick;1285194]תראו מה זה, תיבת הה"פ שלי מלאה 100% ואני עוד בווינר.. ![/QUOTE]
ואתה כבר לא בווינר XP
-
-
וואי! אני לא מאמין! חשבתי כבר שזה יימשך לנצח. /=
טוב אבל ליאור, עדיין יש לי את הווינר שלי ממך, תן לי אותו P=
-
[QUOTE=Cool Nick;1285200]וואי! אני לא מאמין! חשבתי כבר שזה יימשך לנצח. /=
טוב אבל ליאור, עדיין יש לי את הווינר שלי ממך, תן לי אותו P=[/QUOTE]
כבקשתי שיביאו לך אלון לא הביא לך כי היה לך כבר וינר
נראה לי עכשיו הוא יסכים לתת לך וינר
-
[quote=Cool Nick;1285194]תראו מה זה, תיבת הה"פ שלי מלאה 100% ואני עוד בווינר.. ![/quote]
אתה מקבל רק ליום אחד ווינר..
ולי יש 1109 ה"פים P:
-
-
טוב, עכשיו אני ידע להנות מהווינר .. אללה פורום Vip חחח Xd
ליאון, אולי תפסיק להספאים בהקדשות ובכאלה? תקשיב, ההקדשה שלי קרובה, ואני מבקש שלא תגיב בה, אוקיי? זה לא אישי פשוט זה הורס..
-
[quote]
פורסם במקור על ידי [B]מאסטר ליאון[/B] [URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1285197#post1285197"][IMG]http://www.myforum.co.il/images/styles/bluepallite/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]עוד פעם מזלט והבנתי שאם לא היינו רבים ולא היית מסלק אותי היינו מגיעים להקדשות שלנו בהרבה יותר זמן[/I]
[I]ותגיד אני מנסה לחפש מישהו שקרא את "מלך הפניקס", קראת?[/I]
[/quote]
אלון אני מבקש שתמחק את ההודעה של הציטוט הזה
ליאון כבר אמר לי מזל''ט ואין צורך שיעשה את זה שוב,והוא עשה את זה רק בשביל שירצה שאני אחזיר אותו ויקרא את הסיפור שלו,שני דברים [B]שלא יקרו בחיים [/B]
ואתה יודע מה,כמו שעומר קול ניק אמר,אני גם מבקש שלא תגיב בהקדשות שלי יותר
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1285212]אלון אני מבקש שתמחק את ההודעה של הציטוט הזה
ליאון כבר אמר לי מזל''ט ואין צורך שיעשה את זה שוב,והוא עשה את זה רק בשביל שירצה שאני אחזיר אותו ויקרא את הסיפור שלו,שני דברים [B]שלא יקרו בחיים [/B][/QUOTE]
1+
על זה אני מדבר..
[B]אגב, מישהו יכול להסביר לי איך ליאון פתח משתמש כפול ולא נכנס לבאן תמידי בסוף..?[/B]
-
[quote=Cool Nick;1285213]1+
על זה אני מדבר..
[B]אגב, מישהו יכול להסביר לי איך ליאון פתח משתמש כפול ולא נכנס לבאן תמידי בסוף..?[/B][/quote]
נתת לי רעיון קודם
כנראה דרגו זה לא הוא :(
-
טוב.. אני חושב שהוא פשוט לא מבין שהוא מספאים, אולי זה בגלל שהוא צעיר או שהוא פשוט מתעלם מכולם או לא יודע S:
-