-
[QUOTE=Ilan;1406216]הסיפור מועתק מהבבלים עובדה שיש שם "ה' ברא את התנינים הגדולים" סתם מיתוס זה לא אמיתי בשיט אפילו אם אלוהים קיים אין שום הוכחה שזה קרה.
הסיפור סותר את ההיגיון בכך שלפי זה הצמחים נוצרו לפני השמש ובכלל השמש לפני כדור הארץ כאשר הוכח שכדור הארץ נוצר אחרי השמש חוץ מזה זה גם אומר שכדור הארץ הוא מרכז היקום משהו שהוא לא קרוב אפילו.. כל הכוכבים נוצרו הרבה לפני כדור הארץ..[/QUOTE]
תזכיר לי מתי מוזכרת המילה כדור הארץ?
אלוהים יצר שמים והבדיל בין השמים והארץ
[B]ארץ[/B] ולא כדור הארץ.
הוא יצר משטח.
מלבד זאת גן עדן בכלל לא נמצא על כדור הארץ כך שיכול להיות שכשברא את הארץ ברא את גן עדן ואז ביום הרביעי ברא את [B]כדור[/B] הארץ
לא עזה קשה אחי
וברור שאין הוכחה שאלוהים קיים
בגלל זה אומרים מאמינים - אנשים שמאמינים בקיומו של ה׳
בנוגע לקטע עם התנינים הגדולים לא הבנתי מה הבעייה
-
[QUOTE=Joey Tribbiani;1406218]תזכיר לי מתי מוזכרת המילה כדור הארץ?
אלוהים יצר שמים והבדיל בין השמים והארץ
[B]ארץ[/B] ולא כדור הארץ.
הוא יצר משטח.
מלבד זאת גן עדן בכלל לא נמצא על כדור הארץ כך שיכול להיות שכשברא את הארץ ברא את גן עדן ואז ביום הרביעי ברא את [B]כדור[/B] הארץ
לא עזה קשה אחי
וברור שאין הוכחה שאלוהים קיים
בגלל זה אומרים מאמינים - אנשים שמאמינים בקיומו של ה׳
בנוגע לקטע עם התנינים הגדולים לא הבנתי מה הבעייה[/QUOTE]
הבעיה היא שזה מוכיח שכל סיפור הבריאה זה אנטיטזה לסיפור הבבלי.
גן העדן גם לא היה קיים אתה יודע כמה סתירות יש גם בזה בסדר בסיפור גן העדן אין אבל בקין והבל יש ממלא סתירות על "אם הם בני האדם היחידים אז.. איך הם התרבו"
עזוב אותך אמונה זה מפגר אבולוציה זה אח.
-
-
קיצר ארכאוס יצר את היקום מהר קרונט עם דיאלגה פאלקיה וגירטינה ואיתם את מיספיריט אוקסי ואזלף ומשם הוא יצר את מיו שהוא אב של כל הפוקימונים ואז בתהליכים אבולוציונים רבים נוצרו כל הפוקימונים ואיכשהו גם בני האדם.
-
[QUOTE=Ilan;1406223]קיצר ארכאוס יצר את היקום מהר קרונט עם דיאלגה פאלקיה וגירטינה ואיתם את מיספיריט אוקסי ואזלף ומשם הוא יצר את מיו שהוא אב של כל הפוקימונים ואז בתהליכים אבולוציונים רבים נוצרו כל הפוקימונים ואיכשהו גם בני האדם.[/QUOTE]
ארכאוס סתם עומו
-
שחר צודק,
אילן תפסיק להיות עומו ):
-
[QUOTE=Tasha Godspell;1406225]שחר צודק,
אילן תפסיק להיות עומו ):[/QUOTE]
אנשים תתעדו!!!
שאקד הסכים איתי על משהו
:( מרגשששששש
-
-
בינתיים יש רק דבר אחד טוב בבוקר הזה, והוא שיוסטון דינאמו העפילו לפליי אוף של הmls.
-
הא, ווי פיי, זה אתה.
קיצר, עוד ארבע ימים אני יחזור לבית שלי ול- לוווווווול
-
[QUOTE=Ilan;1406149][url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1406145#post1406145[/url]
יום חמישי זה חגיגה בפורומי הפוקימון :D
איך בחורה יכולה לאנוס גבר.. כאילו כמה פייל הוא צריך להיות בשביל זה..[/QUOTE]
או כמה גברית היא צריכה להיות
-
[QUOTE=evelynn;1406128]אפשר להצטרף?[/QUOTE]
בטח,אני גם שאלתי את רותם אם הוא יאשר לי לפרסם כתבה על הפרויקט ועל איך הפכתי אותו למשהו שיכול לעבוד.
-
[QUOTE=The Venom;1406249]בטח,אני גם שאלתי את רותם אם הוא יאשר לי לפרסם כתבה על הפרויקט ועל איך הפכתי אותו למשהו שיכול לעבוד.[/QUOTE]
על מה יהיה המשחק? ):
-
[QUOTE=Kirito;1406248]או כמה גברית היא צריכה להיות[/QUOTE]
פעם הסבירו לי איך :( אני עדיין מתחרט
-
אפשר לאמר ששני גיבורים בסיפור שלי נאנסו על ידי נשים בעברם/ עתידם (כשהווה = הרגע שבו עזבתי את הסיפור בפורום), כי הם לא היו כשירים להסכמה....
-
[QUOTE=LordAbizi;1406259]אפשר לאמר ששני גיבורים בסיפור שלי נאנסו על ידי נשים בעברם/ עתידם (כשהווה = הרגע שבו עזבתי את הסיפור בפורום), כי הם לא היו כשירים להסכמה....[/QUOTE]
חחחחח ואתה קורא להם גיבורים
-
[quote=scrapi;1406260]חחחחח ואתה קורא להם גיבורים[/quote]
בוודאי. אחד מהם היה תשוש לגמרי ובקושי הצליח ללכת קודם לכן, והשני היה במצב דומה, וגם היה מאוד שיכור. לכן הם לא היו כשרים להסכמה, ולכן, מבחינה משפטית, הם נאנסו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1406261]בוודאי. אחד מהם היה תשוש לגמרי ובקושי הצליח ללכת קודם לכן, והשני היה במצב דומה, וגם היה מאוד שיכור. לכן הם לא היו כשרים להסכמה, ולכן, מבחינה משפטית, הם נאנסו.[/QUOTE]
doesnt metter has sex?
-
[QUOTE=Kirito;1406251]על מה יהיה המשחק? ):[/QUOTE]
כרגע זה סוד(כי בא לי) אבל כמו שבטח הבנת,הוא בשיטת המחזור שאביב יצר רק שאני מעבד אותה למשהו יותר ברור
-
המחשב שלי מעצבן אותי קצת אז עכשיו, זמן שמוקצב בדרך כלל לציו 5, ילך כנראה על שכתוב פרק 15, שהוא ההתחלה של סדרת פרקים אי שפויים לחלוטין שמסבים לי עונג ובחילה בכל פעם שאני קורא אותם.
-
[QUOTE=Ezreal;1406224]ארכאוס סתם עומו[/QUOTE]
מה מה מה?!
אני לא עומו ))):
-
[QUOTE=Sagi030;1406183]נכון בתמונה זה לא אבן זה תפוח אדמה?[/QUOTE]
וואו שגיא אתה אידיוט
-
-
לא הוא לא.
המוח שלו דמיוני.
-
-
-
-
[QUOTE=Flupy;1406289]לא כינוי משהו[/QUOTE]
שקט הוא כינוי שמעקסי!
-
[QUOTE=DragonPlatypus;1406290]שקט הוא כינוי שמעקסי![/QUOTE]
מה זה בחתימה שלך
-
[QUOTE=DragonPlatypus;1406286]כינוי חדש![/QUOTE]
חשבתי שתaנה את הכיוני לאלאדין החרמן.
ממתי פרי הוא דרקון?
-
[QUOTE=The Venom;1406291]מה זה בחתימה שלך[/QUOTE]
אלאדין.
אוף כואבת לי היד לאללה!אני רק מחזיק את העט כואב לי!
-
-
אממ מתי אני יכול לשנות שם -.-?
-
-
-
[QUOTE=Joey Tribbiani;1406294]עמית יא חרמן[/QUOTE]
אני חרמן רק על פרי הפלטיפוס.
-
-
[QUOTE=Flupy;1406299]מגרד לי בבולבול ):[/QUOTE]
אני מציע לך לגרד אותו.
-
[QUOTE=Flupy;1406299]מגרד לי בבולבול ):[/QUOTE]
גם לי ):
-
[QUOTE=DragonPlatypus;1406300]אני מציע לך לגרד אותו.[/QUOTE]
יאללה יא חרמן לכו אתה ופרי ותגרדו לו. אל תשחק אותה עכשיו.
חחח אני ומגל הפסדנו לבוטים נונו ואש ))))))))))))))))))))))))))))):