אני סופסוף ירוק
Printable View
אני סופסוף ירוק
מזל טוב?
[quote=chopper;1426685]אני סופסוף ירוק[/quote]
אם הייתי אתה לא הייתי כזה מתלהב מזה....
[QUOTE=Tasha Godspell;1426684]לא, הייתי חולה אז לא היה לי כוח והיום הייתי עם חברים + לסיים משהו בפוטושופ אז לא היה זמן ):
בקרוב אני אתחיל את זה[/QUOTE]
סבבה ):
אוף עמית חזר....
[QUOTE=chopper;1426698]אוף עמית חזר....[/QUOTE]
תרגיע ומהר!
[quote=~Ace Ventura~;1426708]תרגיע ומהר![/quote]
אפשר לפחות לגחך על זה שבחתימה שלו רשום [SIZE=7]שלום ולא להתראות[/SIZE] ?
התגעגעתי לפורום הזה... חבל ששינו את המראה שלו
[QUOTE=TreeCko;1426715]התגעגעתי לפורום הזה... חבל ששינו את המראה שלו[/QUOTE]
למה חבל? הוא נראה הרבה יותר יפה לדעתי..
[QUOTE=Omer2013;1426723]למה חבל? הוא נראה הרבה יותר יפה לדעתי..[/QUOTE]
הדעה שלך חרא
[QUOTE=~Ace Ventura~;1426708]תרגיע ומהר![/QUOTE]
אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר
[CENTER][B][SIZE="5"]אוף עמית חזר[/SIZE][/B][/CENTER]
[QUOTE=KookiPakuki;1426730]אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר אוף עמית חזר
[CENTER][B][SIZE="5"]אוף עמית חזר[/SIZE][/B][/CENTER][/QUOTE]
פקוקי,אתה יודע שאני לא אוהב את זה,פעם הבאה שתעשה את זה זה כבר אזהרה ואחרי זה נראה כבר מה יהיה.
מה העניינים חברים?
בסדר מה איתך?
[QUOTE=~Ace Ventura~;1426735]פקוקי,אתה יודע שאני לא אוהב את זה,פעם הבאה שתעשה את זה זה כבר אזהרה ואחרי זה נראה כבר מה יהיה.[/QUOTE]
אל תהיה מניאקהבטחת קינדר עכשיו אתה משנה?
[QUOTE=~Ace Ventura~;1426735]פקוקי,אתה יודע שאני לא אוהב את זה,פעם הבאה שתעשה את זה זה כבר אזהרה ואחרי זה נראה כבר מה יהיה.[/QUOTE]
פרוטקציות
כמה זמן הנ"וד הזה פועל...
[QUOTE=~Ace Ventura~;1426737]בסדר מה איתך?[/QUOTE]
משועמם תחת, לומד לפיזיקה..
[QUOTE=מונקי;1426766]כמה זמן הנ"וד הזה פועל...[/QUOTE]
שנתיים ורבע, למה אתה שואל?
זה לא היה שאלה אלה אמירה
[quote=מונקי;1426770]זה לא היה שאלה אלה אמירה[/quote]
טוב סליחה אל תצלוב אותי..
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=53375[/url]
ואו אשכרה כל דבר כאן גרוע יותר מהשני
אני אוהב את החתימה החדשה שלי ):
[COLOR="White"]חחחחחחח ידעתי שתכתוב לאף אחד לא אכפת אני נביאא[/COLOR]
[quote=מונקי;1426766]כמה זמן הנ"וד הזה פועל...[/quote]
חרא של נו"ד, אם היה לנו מותר לדבר כמו פעם ולא היינו מקבלים באנים על לומר בוז בציניות ולהגיב 20 עמודים ביום ולהפעיל טיפה את הפורום, אולי הייתה לו תקווה.
ריגשת... ):
+1
פקוקי רוגש
[QUOTE=Saber;1426781][url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=53375[/url]
ואו אשכרה כל דבר כאן גרוע יותר מהשני[/QUOTE]
נסה אתה שלוש שעות לשבור את הראש על רקעים
חוץ מזה נתתי את האפשרות להציע
לא רוצה
לא צריך
רק אל תתלונן אחר כך לא שזה באמת משנה לך אתה במילא לא עושה כלום בפורום הזה חוץ מלהציק ולעצבן
[QUOTE=Alice;1426805]נסה אתה שלוש שעות לשבור את הראש על רקעים
לא רוצה
לא צריך
רק אל תתלונן אחר כך לא שזה באמת משנה לך אתה במילא לא עושה כלום בפורום הזה חוץ מלהציק ולעצבן[/QUOTE]
מה
מה הקשר
קודם כל 3 שעות בשביל לכתוב 4 משחקי תפקידים זה כלום אז אל ממש תתגאי בזה
ב' כל מה שכתבת שם היה כזה בנאלי ולא מקורי שאני באמת לא מבין איך את יכולה בכלל לחשוב שזה טוב
"חוץ מזה נתתי את האפשרות להציע"
להציע מה, רעיונות? כי לא ראיתי אפשרות כזאת. וגם אם כן, לא הייתי מציע לך מהסיבה שאני לא חושב שאת היית מסוגלת לנהל משחק יותר מורכב
ותלמדי לקבל ביקורת במקום לבכות.
הרקעים האלה לא בנויים טוב באף צורה.
סייבר תקף
פקוקי רוגש
תקף
כולה ביקורת מה קרה
[QUOTE=Saber;1426812]תקף
כולה ביקורת מה קרה[/QUOTE]
ששש.. אל תוציא אותי טמבל ):
אה וטל
[QUOTE=Alice;1426805]נסה אתה שלוש שעות לשבור את הראש על רקעים
לא רוצה
לא צריך
רק אל תתלונן אחר כך לא שזה באמת משנה לך אתה במילא לא עושה כלום בפורום הזה חוץ מלהציק ולעצבן[/QUOTE]
חחחחחח טל
כל מה שהוא אמר זה שזה גרוע..
הוא לא התלונן, ולא נראלי שהוא מחפש לעזור למ״ת הזה.
חשוב לדעת לקבל ביקורת..
Just Sayin' :*
[QUOTE=KookiPakuki;1426813]ששש.. אל תוציא אותי טמבל ):
אה וטל
חחחחחח טל
כל מה שהוא אמר זה שזה גרוע..
הוא לא התלונן, ולא נראלי שהוא מחפש לעזור למ״ת הזה.
חשוב לדעת לקבל ביקורת..
Just Sayin' :*[/QUOTE]
אתה כבר טמבל
Just Sayin' :*
פלצן מעצבן
באמת טמבל
הא?
היי? X:
[QUOTE=Tasha Godspell;1426816]באמת טמבל[/QUOTE]
אשכרה טמבל
דור? ממתי נהיית כזה smartass?...
מי זה דור