לעולם לא
Printable View
לעולם לא
היי.
מה קורה?
אונו זה אחד בספרדית.
דוס זאת מילה נרדפת לחרדי
סיבר זו מילה נרדפת לטיפש :)
[FONT=Arial][URL="http://www.myforum.co.il/member.php?u=296"]Charmander[/URL] זו מילה נרדפת לחבר אמיתי...[/FONT]
ואו המנגה של פוקימון ממש טוב!לומדים שם דברים שאין באנימה...
א' לא נכון, הפירוש של סייבר הוא חרב, אז אם כבר זאת מילה נרדפת לsword (ואם אתה רוצה להתחכם ולחפש מילה נרדפת בעברית, אז אבח)
ופספסת את הבדיחה
כאילו אונו זאת 1 בספרדית, דוס זה 2
למה 'תה טמבל אדם למה ):
[QUOTE=Amitlv;1430786]היי.
מה קורה?[/QUOTE]
מעולה, מה איתך?
בסדר...
אם הייתי מנהל שזה היה מענייין אותו, הייתי מאשים את Charmander בפגיעה חמורה ברגשות Saber, והייתי דואג אישית שיורידו אותו מניהול. (אחרי הכל ההנהלה מחליטה מתי המשתמש נפגע)
למזלי בפורום שניהלתי לא הייתי צריך להתמודד עם שטויות כאלו. בערך פעמיים פנו אליי בנוגע לקונפליקטים... אחד מהם השתמש בכפתור "דווח" במקום לשלוח לי הפ אז מצאתי את זה חודש מאוחר יותר בתיבת הדואר שאני לא משתמש בה.... במקרה השני פשוט אמרתי "תפתרו את זה ביניכם. אם הוא ממשיך עם זה, תפני אליי שוב" או משהו כזה.
[QUOTE=LordAbizi;1430802]אם הייתי מנהל שזה היה מענייין אותו, הייתי מאשים את Charmander בפגיעה חמורה ברגשות Saber, והייתי דואג אישית שיורידו אותו מניהול. (אחרי הכל ההנהלה מחליטה מתי המשתמש נפגע)
למזלי בפורום שניהלתי לא הייתי צריך להתמודד עם שטויות כאלו. בערך פעמיים פנו אליי בנוגע לקונפליקטים... אחד מהם השתמש בכפתור "דווח" במקום לשלוח לי הפ אז מצאתי את זה חודש מאוחר יותר בתיבת הדואר שאני לא משתמש בה.... במקרה השני פשוט אמרתי "תפתרו את זה ביניכם. אם הוא ממשיך עם זה, תפני אליי שוב" או משהו כזה.[/QUOTE]
כן, מה זה זה ):
שיתנו לו באן
חמוף
אתה בעצמך
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=8nvuEw9XcuU[/YOUTUBE]
<<<<<< נותן באן לעצמי...
יאי?
זה אפשרי בכלל?
נראלי אני חובה התקף לב....אויי וייי
עכשיו ממש ממש ממש בא לי להעלם....
מישהו רוצה להמליץ על משחק כיף ?
שחק בנדמה לי
"אמא, אבא, למה אתם רבים וצועקים?"
"חמודי, אנכנו לא רבים"
"אנכנו 'דנים'"
רק אל תתגרשו!!!!!!!!!!!
שיחקתי קצת(10+ משחקים בערך, לא יכולתי להחזיק את עצמי) והבנתי שמבין הנובים אני ממש ממש טוב! כאילו אני מחסל אנשים שלא מומחים במשחק על ימין ועל שמאל, כבר על כמה ברצף, אז לפחות טוב מבין הגרועים XD
הצוות בינתיים ככה:
Galvantula / Primeape / Klinklang / Archeops / Entei / Tangrowth
רציתי פריימיפ וגלבנטולה כדי לעשות וולטסויץ' טים אבל היו-טורן של פריימיפ סתם מעפן... הוא פשוט מחסל טנקים נורמליים וגם סטיליקסים ושטויות שזה נחמד. דווקא ארצ'פוס לא נראה לי עושה מספיק אצלי, אולי לא מתאים ביחס לסוגים של שאר הצוות...
[QUOTE=D.Teach;1430823]שיחקתי קצת(10+ משחקים בערך, לא יכולתי להחזיק את עצמי) והבנתי שמבין הנובים אני ממש ממש טוב! כאילו אני מחסל אנשים שלא מומחים במשחק על ימין ועל שמאל, כבר על כמה ברצף, אז לפחות טוב מבין הגרועים XD
הצוות בינתיים ככה:
Galvantula / Primeape / Klinklang / Archeops / Entei / Tangrowth
רציתי פריימיפ וגלבנטולה כדי לעשות וולטסויץ' טים אבל היו-טורן של פריימיפ סתם מעפן... הוא פשוט מחסל טנקים נורמליים וגם סטיליקסים ושטויות שזה נחמד. דווקא ארצ'פוס לא נראה לי עושה מספיק אצלי, אולי לא מתאים ביחס לסוגים של שאר הצוות...[/QUOTE]
איכס טאנגרוות', לא סובל אותו ):
אגב טנגלה עדיף
115 הגנה, אם אתה נותן לו אביולייט הוא מגיע ל173 הגנה ולטאנגרוות' יש רק 125
ON THE OTHER HAND יש לטאנגרוות' יותר חיים (והתקפה, אבל מי תוקף איתו בכלל חח)
בתכלס אני תוקף איתו מלא עם הג'יגה דריין, אפילו הידן פאוור אש. אם כי זה באמת עושה קצת נזק, בעיקר הג'יגה Xd ואם איבולייט כזה טוב לא כדאי לתת לטנגרות'? כי נתתי לה לפטאוברס
אביולייט=חפץ שמוסיף 50% להגנות (פיזי ומיוחד) לפוקימונים שלא מפותחים לצורה האחרונה
זאת הסיבה שאף אחד כבר לא משתמש בבליסי (כי ההבדל בין צ'נסי לבליסי בhp ובהגנות ממש מזערי, ככה שלצ'אנסי יש בערך 50% הגנה מיוחדת יותר מלבליסי=הוול המיוחד הכי שבור שיש במשחק כנראה)
תכלס אבל טאנגרות' לא עושה הרבה נזק, עדיף לקחת טנגלה עם איזה ליץ' סיד אומשו
כן אבל טנגרות' נראה כל כך הרבה יותר קול ם:
מה קורה? D:
[QUOTE=D.Teach;1430831]כן אבל טנגרות' נראה כל כך הרבה יותר קול ם:[/QUOTE]
כן אבל טנגלה דור ראשון וזה הופך אותו אוטומטית ליותר טוב!!!!!!!!!!!!!!!! (לא באמת)
אבל בכללי טנגלה יותר יעיל לדעתי חח
[QUOTE=Amitlv;1430814]זה אפשרי בכלל?
נראלי אני חובה התקף לב....אויי וייי
עכשיו ממש ממש ממש בא לי להעלם....[/QUOTE]
*חווה.
וגם לי זה קורה, זה סתם כאבים בחזה וזה עובר תוך כמה שניות..
[QUOTE=Dr.Dre;1430816]מישהו רוצה להמליץ על משחק כיף ?[/QUOTE]
Happy Wheels
מיינקראפט
DMC
Bioshock Infinite
מתכונת בגמרא בראבקקקקקק
מכווה שאנ אצה חי ממנה...
האמת פגשתי טנגרות' צ'ויס פקס, ועל נידוקווין הוא שם צ'ויס בנד. לא היה לי מושג מה הולך והפסדתי חזק Xd
טנגרוות' עם צ'ויס ספקס נשמע כמו חרא של דבר בתכלס ):
[QUOTE=Amitlv;1430838]מתכונת בגמרא בראבקקקקקק
מכווה שאנ אצה חי ממנה...[/QUOTE]
*מקווה.
*אני.
*אצא.
למה יש לך מתכונת בגמרא?איפה אתה לומד?
חמוף
איזה חמוף אתה!
תסבירו לי משהו מה זה חמוף?
רציתם לרשום חמור ואז יצא חמוף אז אתם משתמשים בזה? :oing: חחחחחח
לא