-
[QUOTE=SKULL KID;1489990][B]אייס;
[/B]אתה מורה לנידורינה להתחמק, אבל אין ממה.
נראה שהיא מודעת אל סלירפאף, והם מדברים, מצחקקים, ומשחקים להם.
ספנסר מחייך חיוך קטן.[/QUOTE]
"נידורינה, תזהרי שלא יטעה אותך, אני חושב שזה טריק. תפסי מרחק ותמתיני לתנועה שלו לעברך, לאחר מכן תקפי בעוקצי רעל.
-
[QUOTE]לוקאס;
"אם ככה.. אז אני לא מתפלא, כל פוקימון והאופי שלו" מציין דון ג'ורג', ומביט על המתקנים.
"אתה רוצה לחזק את טורצ'יק? באיזו צורה?" הוא שואל ומביט על המתקנים השונים:
מירוץ מכשולים, ירי למטרות, בריכת שחייה, משקולות..
[/QUOTE]
"אני לא רואה איך הוא יוכל להרים משקולות או לשחות" אומר לו "אבל ירי למטרות נראה מבטיח, בוא ננסה את זה"
-
[QUOTE=SKULL KID;1489976][COLOR=#000000][B]
מליפאן;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]סרסקיט מגיב במהרה ומסתובב אל מאחורי אחת האבנים, מתחיל לירות בועות אל עבר הקראסטל הגדול.
הבועות מועפות במהרה אל עבר קראסטל, מתפוצצות אחת אחר השנייה.
"קראסטל!" קוראת לעברו רוקסן בדאגה, ולמרות הנזק הוא מהנהן לאות אישור.
רוקסן נרגעת מעט, "ריסוק קונכייה, ואז מספרי איקס!"
גופו של קראסטל זוהר באדום, כשלפתע הסלע הגדול שנמצא על גבו מתנפץ לרסיסים אדומים, וכעת כל מה שנותר הוא גופו הקטן של קראסטל, זוהר באור אדום ומאיים. קראסטל לא מבזבז אף רגע ורץ אל עבר סרסקיט, שיורה בועות.
במהירות מרשימה הוא מצליח לפוצץ את מטח הבועות האחרון, ואת האבן מאחוריה סרסקיט מתחבא, מעיף אותו מעט אחורה מחוזק הפיצוץ.
[/COLOR][/QUOTE]
"תשתמש ביריית חוט כדי מעט להאט אותו! לאחר מכן עבור אל מחסה של אבן אחרת ותירה עליו שוב קרן בועות!"
-
[QUOTE=SKULL KID;1489976][COLOR=#000000]
[/COLOR][COLOR=#000000][B]סהר;
[/B][/COLOR]אולי כן, אולי לא. מה שבטוח אולי.
--
פידג'י יוצאת החוצה, הכנף שלה נראת מעט טוב יותר אך עדיין זקוקה לטיפול רפואי מהאחות ג'וי.
טימבור מחליט לקחת על עצמו את הבאת העצים והענפים, בעוד פידג'י מדריכה אותו על אחד הענפים.
אתה מביט אל פנקין, היא עדיין לא בדיוק איתכם, מתבודדת מעט בצד הדרך. אתה בינתיים מארגן מספר שיחים ועלים ומוצא מקום נחמד לישון עליו.. איפשהוא על אחד מענפי העץ הגדול שניצב מולכם.
טימבור ופידג'י חוזרים, כשטימבור מחזיק מספר רב של ענפים, מניח אותם אל מול העץ הגדול.
אתה פונה אל פנקין, שנראת כי עדיין ממשיכה מעט להתבודד. "טימטימבור" אומר לה טימבור, והיא קמה קצת על רגליה- כנראה 'להכרת תודה', שולחת גחלת קטנה להדלקת המדורה- וחוזרת לשבת בצד, מעט בחושך.[/QUOTE]
'לפחות היא הסכימה להצית לנו את המדורה' אני חושב לעצמי בנחת ומעלה חיוך רגוע על פניי "שלושתכם עשיתם עבודה מצוינת, תודה רבה על הכל!" אני אומר לשלושת הפוקימונים שאיתי "עכשיו בוא נאכל קצת ונישן, מחר דבר ראשון על הבוקר זה למצוא את הדרך מחוץ ליער ולקחת את פנקין למרכז הפוקימונים למצוא את המאמן שלה ואותך פידג'י לטיפול" אני אומר לשלושתם, מוציא אוכל מהתיק ומתכונן לשנת לילה בשטח (היו לי יותר מידי כאלה בזמן האחרון חחחחחח, אבל זהו נגמר, הוציאו אותי מקרבי ועכשיו אני ממתין לשיבוץ חדש)
-
[QUOTE=SKULL KID;1489986][B]דור @EDGAR ;[/B][I]
פתחת את עמוד 70! זכית בפוקימון. רשימה תשלח אליך מיד..[/I]
----
בעזרת מעט כוח מהאילומינטי, אתה מנצח את ברוק ובכך זוכה בתג הראשון שלך.
"אבל.. איך..." הוא ממלמל בהלם, ועיניו נפערות בתדהמה.
"הנה לך תג האבן. כמו כן, בגלל שאתה חתיך, אני אביא לך פוקימון" הוא אומר ומושיט לך פוכדור.
[IMG]http://vignette2.wikia.nocookie.net/pokemontowerdefense/images/5/5d/Brock.gif/revision/latest?cb=20130608120719[/IMG][/QUOTE]
[IMG]http://38.media.tumblr.com/8e48e1c7866b9e62aaa41cd8ca1c0b1d/tumblr_mo13awlETo1qgf49xo5_400.gif[/IMG]
"כמה נדיב מצידך" אני אומר ולוקח את התג והפוקדור
"יאללה אני זז ביי" אני אומר ויוצא מהמכון בתהיה לאיזה עיר אני הולך לצאת
-
אוקיי @דניס^זה^אני החלטתי שאתה יכול להירשם.
אבל אל תעשה שטויות, פשוט תגיב עם הטופס.
[B]מייק; @THE^CHARMANDER ;[/B]
"אוקיי. פוכדור צא!" אתה קורא, ומביט בציפייה בעוד הפוכדור מועף על דירלינג, פוגע בגופה, ושואב אותה לתוכו.
הפוכדור נופל על הבוץ, ומתחיל להסתובב. אתה, אזוריל וקורה מביטים בציפייה
הפוכדור מחל להתנדנד, כשלבסוף עוצר במקומו, וננעל.
[B]אייס; @TOTODILE ;[/B]
אתה מורה לנידורינה ללכת אחורה, והיא נראת מעט כעוסה שאתה לוקח אותה מן סלירפאף, נראה כי נהנתה איתו.
היא הולכת אחורה, ואתם מחכים לתנועה מסלירפאף, אך הוא לא זז, רק מחייך.
"עוקץ רעל!" אתה מורה לנידורינה, אך היא לא תוקפת, נראה כי התחברה עם סלירפאף.
ספנסר מחייך, "עכשיו, כדור אנרגיה!" הוא מורה וסלירפאף תוקף במהירות את נידורינה, ממרחק קצר.
נידורינה מוטחת אחורה, נראה כי ההשפעה של משחק נחמד היא זו שהשפיעה על נידורינה
נידורינה קמה על ארבע רגליה, ומתחילה לרוץ אל עבר סלירפאף, במטרה לפגוע עם מתקפה מסוימת.
"רוח קסומה!" מורה ספנסר, וסלירפאף שולח רוח קסומה המעיפה את נידורינה פעם נוספת אחורנית, והיא נופלת על בטנה.
"זהו זה, נידורינה לא יכולה להילחם!" מכריז תום, קצת בבאסה.
[B]לוקאס; @AIIS ;[/B]
אתה נפרד מדון ג'ורג ומתחיל ללכת אל עבר אולם גדול, שעל קירותיו מספר מטרות. חלקן גבוהות, חלקן פחות.
בחלק השני של האולם המטרות אינהן על הקיר, אלא נעות. (*לא יודע איך להסביר אני מניח שאתה תבין)
"קרייג, יותר מהר!" אומר ילד משמאלך, ולצידו פוקימון דרקון מרשים ואצילי.
הפוקימון שולח כדור הזוהר באור כחול-זוהר, מפרק שלוש מטרות שניצבו בדרך, ואז הכדור מתפוצץ ונעלם, לפני שמספיק להוריד עוד כמה מהמטרות. "אתה יכול יותר" מעודד אותו המאמן, וניגש אל מתג שנמצא על הקיר, לוחץ עליו.
המטרות שהופלו חוזרות לעלות, ומתחילות 'לרקד' מחדש מול הגאבייט, שממשיך ומתאמן.
לצדך כפתור זהה, עם מסלול מטרות נעות זהות גם כן.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/444.gif[/IMG]
[B]
מליפאן; @LORDABIZI ;[/B]
סרסקיט תוקף ביריית חוט, פוגע ישירות בקראסטל ומתחיל להתהדק סביבו. "קראסט?" הוא קורא בחוסר מודעות למצב
סרסקיט מתחיל לירות בועות אל עבר קראסטל, שמנסה להתגונן בפני עצמו עם מספרי X, אך חוטף נזק רב, נראה כי קראסטל עייף ואף קרוב לעלפון. "מגלשת אבן!" קוראת רוקסן, הרבה יותר לחוצה ממקודם. קראסטל יוצר שער מעל סרסקיט, מפיל לעברו אבנים רבות. סרסקיט מחל לרוץ במהרה, מתחמק מרובן, כשלפתע נופלת עליו אבן כבדה.
נראה כי אחת מרגליו נתפסה, והוא מתקשה לנוע
"קראסטל, חורבן אבן!" מורה רוקסן, וקראסטל מחל ליצור את מתקפת האבן העוצמתית שלו, שעלולה לסיים את הקרב.
[B]סהר @Pikachu^4^Ever ;
[/B]איזה כיף
זתומרת שיותר תגובות במ''ת?
--
אתה מודה לפוקימונים, פידג'י וטימבור צוהלים בהסכמה, ואוכלים מעט מהאוכל.
אתם יושבים סביב המדורה בעוד פנקין בצד, ואתה ממשיך לדבר ולספר להם על חוויותיך, ולבסוף עולה על העץ, נשכב על הענף.
אתה מביט על הפוקימונים למטה, נראה שפידג'י וטימבור נרדמו מהר.
אתה מביט על פנקין, שיושבת באי נוחות בצד, מייללת מעט. היא מביטה לעברך ואתה ממהר להוריד את הראש, שלא תראה כי התבוננת.
כי מתהלכת לה מעט, מתקרבת אל האש, ובוהה בה.
[B]דור @EDGAR ;[/B]
[FONT=Verdana]אתה נפרד מברוק, ומתחיל ללכת אל עבר העיר הבאה.[/FONT]
[FONT=Verdana]אתה נכנס אל מרכז הפוקימונים במטרה לרפא את סניזל, כשלפתע אתה מוצא את עצמך במקום אחר לגמרי.[/FONT]
[FONT=Verdana]"שא..שלום?" אתה שואל, "שא-שאלום!" נשמע ההד שלך, מפחיד ביותר.[/FONT]
[FONT=Verdana]אתה ממשיך להתהלך ורואה כי התקרה גובהת וגובהת, ונירות תלויים על הקירות, מאירים בחשיכה. [/FONT]
[FONT=Verdana]על התקרה שאנדליר ועליו ילדה מתנדנדת
[/FONT][IMG]http://upng.co.il/uploads/c05498c6ec2ecfe256b048688a0fb317.png[/IMG]
-
[QUOTE=SKULL KID;1490051]אוקיי @דניס^זה^אני החלטתי שאתה יכול להירשם.
אבל אל תעשה שטויות, פשוט תגיב עם הטופס.
[B]מייק; @THE^CHARMANDER ;[/B]
"אוקיי. פוכדור צא!" אתה קורא, ומביט בציפייה בעוד הפוכדור מועף על דירלינג, פוגע בגופה, ושואב אותה לתוכו.
הפוכדור מחל להתנדנד, כשלבסוף עוצר במקומו, וננעל.
[B]אייס; @TOTODILE ;[/B]
אתה מורה לנידורינה ללכת אחורה, והיא נראת מעט כעוסה שאתה לוקח אותה מן סלירפאף, נראה כי נהנתה איתו.
היא הולכת אחורה, ואתם מחכים לתנועה מסלירפאף, אך הוא לא זז, רק מחייך.
"עוקץ רעל!" אתה מורה לנידורינה, אך היא לא תוקפת, נראה כי התחברה עם סלירפאף.
ספנסר מחייך, "עכשיו, כדור אנרגיה!" הוא מורה וסלירפאף תוקף במהירות את נידורינה, ממרחק קצר.
נידורינה מוטחת אחורה, נראה כי ההשפעה של משחק נחמד היא זו שהשפיעה על נידורינה
נידורינה קמה על ארבע רגליה, ומתחילה לרוץ אל עבר סלירפאף, במטרה לפגוע עם מתקפה מסוימת.
"רוח קסומה!" מורה ספנסר, וסלירפאף שולח רוח קסומה המעיפה את נידורינה פעם נוספת אחורנית, והיא נופלת על בטנה.
"זהו זה, נידורינה לא יכולה להילחם!" מכריז תום, קצת בבאסה.
[B]לוקאס; @AIIS ;[/B]
אתה נפרד מדון ג'ורג ומתחיל ללכת אל עבר אולם גדול, שעל קירותיו מספר מטרות. חלקן גבוהות, חלקן פחות.
בחלק השני של האולם המטרות אינהן על הקיר, אלא נעות. (*לא יודע איך להסביר אני מניח שאתה תבין)
הפוקימון שולח כדור הזוהר באור כחול-זוהר, מפרק שלוש מטרות שניצבו בדרך, ואז הכדור מתפוצץ ונעלם, לפני שמספיק להוריד עוד כמה מהמטרות. "אתה יכול יותר" מעודד אותו המאמן, וניגש אל מתג שנמצא על הקיר, לוחץ עליו.
לצדך כפתור זהה, עם מסלול מטרות נעות זהות גם כן.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/444.gif[/IMG]
[B]
מליפאן; @LORDABIZI ;[/B]
סרסקיט תוקף ביריית חוט, פוגע ישירות בקראסטל ומתחיל להתהדק סביבו. "קראסט?" הוא קורא בחוסר מודעות למצב
סרסקיט מתחיל לירות בועות אל עבר קראסטל, שמנסה להתגונן בפני עצמו עם מספרי X, אך חוטף נזק רב, נראה כי קראסטל עייף ואף קרוב לעלפון. "מגלשת אבן!" קוראת רוקסן, הרבה יותר לחוצה ממקודם. קראסטל יוצר שער מעל סרסקיט, מפיל לעברו אבנים רבות. סרסקיט מחל לרוץ במהרה, מתחמק מרובן, כשלפתע נופלת עליו אבן כבדה.
"קראסטל, חורבן אבן!" מורה רוקסן, וקראסטל מחל ליצור את מתקפת האבן העוצמתית שלו, שעלולה לסיים את הקרב.
כבר מגיב לסהר ודור[/QUOTE]
"חזרי נידורינה, היית נהדרת אבל את חייבת ללמוד להקשיב לי.
"מה עכשיו ספנסר? לא קבענו כמה על כמה הקרב, הוא נגמר?"
-
[QUOTE=SKULL KID;1490051][B]
מליפאן; @LORDABIZI ;[/B]
כבר מגיב לסהר ודור[/QUOTE]
'אם זה פוגע, היא ניצחה. אם אני פוגע, אז ככל הנראה אני אנצח. אני צריך לפגוע קודם!' חישוב מהיר מעולם לא הזיק; "סורסקיט, אני יודע שכואב לך, אך אתה חייב להתרכז כעת. אני צריך שתירה את הבועות, לאו דווקא הרבה מהן, אבל אני צריך שיהיו קצת בועות, ושהן יהיו ממוקדות, ושהן יפגעו בקרסטל מספיק מהר! תעשה את זה, וניצחנו!"
-
[QUOTE=SKULL KID;1490051]
[B]סהר @Pikachu^4^Ever ;
[/B]איזה כיף
זתומרת שיותר תגובות במ''ת?
--
אתה מודה לפוקימונים, פידג'י וטימבור צוהלים בהסכמה, ואוכלים מעט מהאוכל.
אתם יושבים סביב המדורה בעוד פנקין בצד, ואתה ממשיך לדבר ולספר להם על חוויותיך, ולבסוף עולה על העץ, נשכב על הענף.
אתה מביט על הפוקימונים למטה, נראה שפידג'י וטימבור נרדמו מהר.
אתה מביט על פנקין, שיושבת באי נוחות בצד, מייללת מעט. היא מביטה לעברך ואתה ממהר להוריד את הראש, שלא תראה כי התבוננת.
כי מתהלכת לה מעט, מתקרבת אל האש, ובוהה בה.[/QUOTE]
מקווה חחחח, אני מחכה לקבל תפקיד חדש, הרצון זה לעבור לשרת במודיעין ואם לא אז לבקש אפשרות לעשות או שבועיות או 5/9 יומיות בגלל שאני נמצא בבדיקות ובמעקבים רפואיים יומיים בשבוע וצריך להתחיל פיזיוטרפיה, אולי ייתחשבו בזה חחחחחח בהחלט מצבי הבריאותי ראה ימים יפים יותר חחחחחחחחחחחחחחחחח
----------------------------------------------------------
'לפחות נראה שטימבור פידג'י מסתדרים בניהם הצורה טובה ובנוסף נראה שטימבור נפתח טיפה אליי, זה משמח אותי מאוד!' אני חושב לעצמי בהנחה בעודי מתבונן על הפוקימונים שלי ישנים.
'מעניין למה פנקין מייללת? משהו קרה לה?' אני חושב לעצמי בעודי מתבונן בשועלה הקטנה מתקרבת לאש ובוהה בה 'כנראה שהאש נעימה לה, אולי עכשיו זה זמן טוב לנסות להתקרב אליה?' אני תוהה לעצמי ויורד מהעץ עליו אני נח ומתקדם בשקט לעבריה ומתיישב ליד המדורה.
"האש ממש נעימה נכון?" אני שואל אותה בחיוך "יש סיבה שאת מייללת לך ובוהה באש?" אני שואל את פנקין בקול שקט ורגוע
-
[QUOTE=SKULL KID;1490051]
[B]דור @EDGAR ;[/B]
[FONT=Verdana]אתה נפרד מברוק, ומתחיל ללכת אל עבר העיר הבאה.[/FONT]
[FONT=Verdana]אתה נכנס אל מרכז הפוקימונים במטרה לרפא את סניזל, כשלפתע אתה מוצא את עצמך במקום אחר לגמרי.[/FONT]
[FONT=Verdana]"שא..שלום?" אתה שואל, "שא-שאלום!" נשמע ההד שלך, מפחיד ביותר.[/FONT]
[FONT=Verdana]אתה ממשיך להתהלך ורואה כי התקרה גובהת וגובהת, ונירות תלויים על הקירות, מאירים בחשיכה. [/FONT]
[FONT=Verdana]על התקרה שאנדליר ועליו ילדה מתנדנדת
[/FONT][IMG]http://upng.co.il/uploads/c05498c6ec2ecfe256b048688a0fb317.png[/IMG][/QUOTE]
[IMG]http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/odoivkawxmcmk87ze4xi.jpg[/IMG]
"השתגעה לגמרי זאת" אני אומר וחוזר חזרה לדלת, פותח אותה וחוזר חזרה למרכז פוקימונים ויוצא פעם נוספת
-
[B]אייס @TOTODILE ;[/B]
ברור לך שזו ההשפעה של המתקפה, נכון?
גם לו הייתה מקשיבה לך, לא הייתה מצליחה לתקוף.
אולייייייייייי אם הקשר בינכם מספיק חזק.. סטייל אש פיקאצ'ו
--
"אני?" שואל ספנסר, "הא כן! יש לי עוד פוקימון.." הוא ממלמל, ומוציא את הפוכדור של סלירפאף ועוד פוכדור.
"סלירפאף, חזור!" הוא מורה לו, ולוחץ על הכדור, שואב אותו חזרה פנימה. "היית נהדר, צא צ'אטוט!" הוא קורא.
מהפוכדור שלו יוצא פוקימון דמוי תוכי.
"צא צ'אטוט צא צ'אטוט!" הפוקימון שלו חוזר אחריו, ומצחקק.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/441.gif[/IMG]
[B]מליפאן @LORDABIZI ;
[/B]סרסקיט תוקף בבועות, בעוד קראסטל שולח את האבן ומטיח אותה, מפוצץ כל אחת מהבועות בדרך.
סרסקיט נפגע כתוצאה מכך מהסלעים, מועף אחורנית, ונופל, זוהר באור אדום גם כן.
"סרסקיט לא מס-" מתחיל לומר מרטין, כשלפתע סרסקיט נעמד על רגליו, מותש, אך שרד את ההתקפה.
"הייתכן? נראה כי סרסקיט השתמש בסיבולת!" קורא מרטין מהספסל, וכולכם מביטים בסרסקיט הקטן, שזכה כעת בהזדמנות נוספת לנצח את הקרב.
[B]סהר @PIKACHU^4^EVER ;
[/B][I]נהדר:sunglasses:[/I]
------
אתה מתחיל לרדת מהעץ, ופנקין שומעת אותך מתקרב. היא הולכת מעט לאחור, וחוזרת לשכב.
נראה כי 'הפרעת' לה, ואתה מעט מתבאס על זה, וחוזר לישון, נרדם במהרה.
אתה קם בבוקר בצורה מאוד לא אופיינית, פידג'י מנקרת את פרצופך. אתה מביט סביב ורואה שכנראה מוקדם מאוד עדיין
אתה מביט למטה, ורואה שטימבור ופנקין נעלמו שניהם.
[B]
דור @EDGAR ;[/B]
אתה יוצא מהדלת בצרחות, בעוד הילדה רודפת אחריך, ומשנה את פרצופה לשד.
במהרה אתה סוגר את הדלת, ומגלה כי אתה נוחת אל תוך אגם.
בבום אחד גדול, אתה נופל לתוכו ונרטב כולך. אתה מתחיל לשחות אל תוך היציאה מהאגם, כשלפתע אתה מבחין בדמות אדומה וגדולה עוקבת אחריך בתוך המים.
[IMG]http://i.prntscr.com/c04c13ec4f1547cc9129601ec0f6fc61.png[/IMG]
-
[QUOTE=SKULL KID;1490074][B]
דור @EDGAR ;[/B]
בבום אחד גדול, אתה נופל לתוכו ונרטב כולך. אתה מתחיל לשחות אל תוך היציאה מהאגם, כשלפתע אתה מבחין בדמות אדומה וגדולה עוקבת אחריך בתוך המים.
[IMG]http://i.prntscr.com/c04c13ec4f1547cc9129601ec0f6fc61.png[/IMG][/QUOTE]
לפתע מתחילה מוזיקה
[url]https://www.youtube.com/watch?v=ZvCI-gNK_y4[/url]
אני מנסה לשחות מהר יותר אבל היצור האדום ממשיל במהירות
"טוב דספרט טיימס דספרט מז'רס" אני אומר ושולף את הפוקדור של סניזל
"יו סניזל צאי החוצה והשתמשי ברוח קרה כדי ליצור שכבת קרח שעליה נוכל לגלוש" אני אומר וזורק את הפוקדור
-
[QUOTE=SKULL KID;1490074]
[B]סהר @PIKACHU^4^EVER ;
------
אתה קם בבוקר בצורה מאוד לא אופיינית, פידג'י מנקרת את פרצופך. אתה מביט סביב ורואה שכנראה מוקדם מאוד עדיין
/QUOTE]
"מה קרה?" אני שואל את פידג'י בעודי מנגב את עיניי ומפהק, מנסה להכריח את עצמי לקום "איפה פנקין וטימבור?" אני לפתע שם לב לחוסר של שני הפוקימונים ויורד בבהלה מהעץ.
"טיבמור! פנקין! היכן אתם?!" אני צועק בלחץ ומחפש אותם בשני עיניי "פידג'י את יודעת איפה הם?!" אני שואל את פידג'י בלחץ 'אולי משהו קרה להם בזמן שישנתי? איך יכול להיות שלא התעוררתי כשהם נעלמו?!' אני חושב בלחץ וממשיך לחפש אחרי שני הפוקימונים
-
[QUOTE] מייק; The Charmander ;
הפוכדור מחל להתנדנד, כשלבסוף עוצר במקומו, וננעל.[/QUOTE]
"עשינו את זה קורההה! תפסנו אותם!" אקרא בקול. גאה בעצמי. לאחר שארגע טיפה אתפוס את אזוריל בשמחה רבה ואצחק בקול ואתן חיבוק עוצמתי. "אני לא הייתי יכול לעשות את זה ללא עזרתך מדהימה שלי! את מיוחדת במינך כל הכבוד!"
-
דור @EDGAR ;
סניזל יוצאת מהפוכדור, ואוחזת בך, בעודה שולחת רוח כפור לכיוון האגם.
האגם מתחיל לקפוא, יוצא שביל מאולתר אל היבשה, ואתם עולים ומתחילים לרוץ.
הפוקימון מתחיל להשתולל, ושובר חלק מהשביל. אתה תופס בסניזל ועושה קפיצה בלתי אפשרית, מגיע אל הצד השני.
הפוקימון ממשיך להשתולל באגם, כעוס על שלא תפס אתכם.
אתה רואה כיצד הוא טורף דייג תמים שהיה בצד האגם
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/s/130f.gif[/IMG]
[B]סהר @PIKACHU^4^EVER ;[/B]
אתה מתחיל לרוץ ביחד עם פידג'י, בחיפוש אחר טימבור ופנקין, לחוץ ודואג.
לפתע פידג'י מבחינה במשהו, ומצביעה שמאלה בעודה על כתפך.
אתה מתחיל לרוץ, ורואה אדם זר וחשוד ביחד עם פוקימון, הם תופסים בשק. אתה רואה שהבול עץ של טימבור מונח על הרצפה, מה שמעיד על דבר או שניים.. פנקין נוהמת בכעס, מאחורי עץ, כעוסה אך מפחדת.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/64.gif[/IMG]
[B]מייק @THE^CHARMANDER ;
[/B]אתה מחייך, ותופס את הפוכדור של דירלינג, מכניס אותו לחגורתך.
אתה מחבק את אזוריל חיבוק גדול, והיא נראת שמחה ביותר. גם קורה מחייכת לה מהצד
"מייק? תראה את זה.." ממלמלת לפתע קורה, ומצביעה על התיק שלך. הביצה בתוכו זוהרת לרגע, ואז מפסיקה.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490074][B]אייס @TOTODILE ;[/B]
ברור לך שזו ההשפעה של המתקפה, נכון?
גם לו הייתה מקשיבה לך, לא הייתה מצליחה לתקוף.
אולייייייייייי אם הקשר בינכם מספיק חזק.. סטייל אש פיקאצ'ו
--
"אני?" שואל ספנסר, "הא כן! יש לי עוד פוקימון.." הוא ממלמל, ומוציא את הפוכדור של סלירפאף ועוד פוכדור.
"סלירפאף, חזור!" הוא מורה לו, ולוחץ על הכדור, שואב אותו חזרה פנימה. "היית נהדר, צא צ'אטוט!" הוא קורא.
מהפוכדור שלו יוצא פוקימון דמוי תוכי.
"צא צ'אטוט צא צ'אטוט!" הפוקימון שלו חוזר אחריו, ומצחקק.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/441.gif[/IMG]
[B]מליפאן LORDABIZI ;
[/B]סרסקיט תוקף בבועות, בעוד קראסטל שולח את האבן ומטיח אותה, מפוצץ כל אחת מהבועות בדרך.
"סרסקיט לא מס-" מתחיל לומר מרטין, כשלפתע סרסקיט נעמד על רגליו, מותש, אך שרד את ההתקפה.
"הייתכן? נראה כי סרסקיט השתמש בסיבולת!" קורא מרטין מהספסל, וכולכם מביטים בסרסקיט הקטן, שזכה כעת בהזדמנות נוספת לנצח את הקרב.
[B]סהר PIKACHU^4^EVER ;
------
[B]
דור EDGAR ;[/B]
[IMG]http://i.prntscr.com/c04c13ec4f1547cc9129601ec0f6fc61.png[/IMG][/QUOTE]
את האמת שלא שמעתי על ההתקפה הזאת בחיים או לא זכרתי אותה
-----------
"יופי, זה עוד לא גמור. צ'אטוט הוא פוקימון מעופף כי בכל זאת... הוא ציפור. זאת אומרת שסנייבי חלשה נגדו כך שאו טוטודייל או טיילו ילחמו..." אחשוב ולאחר מכן אזרוק את הפוקדור: "צא טיילו וישר התקף בהתקפה מהירה, תנצל את המהירות שלך בתוספת למהירות של ההתקפה."
-
שם במשחק: איתי
פוקימון התחלתי: אממ אש, אלא אם אתה עושה לי פרוטקציות ואז אשמח לפנפי
הערות/הארות/בקשות/למה אתם שונאים אותי: בלי הרבה פוקימונים מדור 5 ומעלה, אני לא מכיר ולא אוהב ):
-
[QUOTE] מייק The Charmander ;
אתה מחייך, ותופס את הפוכדור של דירלינג, מכניס אותו לחגורתך.
אתה מחבק את אזוריל חיבוק גדול, והיא נראת שמחה ביותר. גם קורה מחייכת לה מהצד
"מייק? תראה את זה.." ממלמלת לפתע קורה, ומצביעה על התיק שלך. הביצה בתוכו זוהרת לרגע, ואז מפסיקה.[/QUOTE]
"וואי!" אקרא בהתרגשות ואוציא את הביצה מהתיק. "תראי אזוריל! הביצה בוקעת! בואו נחמם אותה קצת. צ׳ארמנדר, עמוד ליד הביצה עם הזנב. בעדינות וזהירות
-
[QUOTE=SKULL KID;1490081]דור @EDGAR ;
סניזל יוצאת מהפוכדור, ואוחזת בך, בעודה שולחת רוח כפור לכיוון האגם.
האגם מתחיל לקפוא, יוצא שביל מאולתר אל היבשה, ואתם עולים ומתחילים לרוץ.
הפוקימון מתחיל להשתולל, ושובר חלק מהשביל. אתה תופס בסניזל ועושה קפיצה בלתי אפשרית, מגיע אל הצד השני.
הפוקימון ממשיך להשתולל באגם, כעוס על שלא תפס אתכם.
אתה רואה כיצד הוא טורף דייג תמים שהיה בצד האגם
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/s/130f.gif[/IMG] [/QUOTE]
"הולי פאקינג שיט" אני אומר לסניזל
"... אני חייב לתפוס אותו" אני אומר לסניזל ושולח אותה לקרב בחשש
"התשתמשי ברוח קרה כדי להקפיא את המים סביב גרידוס בצורה כזאת שהוא יישאר תקוע במקום"
-
[QUOTE=SKULL KID;1490081]
[B]סהר @PIKACHU^4^EVER ;[/B]
אתה מתחיל לרוץ ביחד עם פידג'י, בחיפוש אחר טימבור ופנקין, לחוץ ודואג.
לפתע פידג'י מבחינה במשהו, ומצביעה שמאלה בעודה על כתפך.
אתה מתחיל לרוץ, ורואה אדם זר וחשוד ביחד עם פוקימון, הם תופסים בשק. אתה רואה שהבול עץ של טימבור מונח על הרצפה, מה שמעיד על דבר או שניים.. פנקין נוהמת בכעס, מאחורי עץ, כעוסה אך מפחדת.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/64.gif[/IMG]
[/QUOTE]
"היי אתה, תעצור מיד!" אני צועק לכיוון האדם החשוד "יכול להיות שבשק שאתה מחזיק נימצא הטימבור שלי, אני לא אתן לך לקחת אותו!" אני צועק אליו בעצבנות ורץ לעברו כדי לחסום את דרכו ולא לאפשר לו להתקדם.
"פידג'י אני יודע שאת פצועה אבל אני אצטרך את העזרה שלך עכשיו!" אני לוחש לפידג'י שעל כתפי "פידג'י מתקפת חול על האדם החשוד הזה והפוקימון שלו!" אני פוקד על פידג'י.
'אני חייב להסיח את דעתו ולנסות לקחת את השק בחזרה! החול אמור לספק הסחה מספקת כדי שאני יוכל להגיע למרחק קרוב מספיק אליו!' אני חושב לעצמי ושולף גם את הפוקידע שלי כדי לקבל מידע על הפוקימון של האדם שמולי
-
[COLOR=#000000][B]סהר @PIKACHU^4^EVER ;
[/B]אתה צועק אל עבר הגנב, שמקלל וממהר קצת את קצב הליכתו, כך גם אתה.
"עצור שם!" אתה צועק, ומתחיל לרוץ אך מועף אחורה בכוח מוזר ולא ברור, ואתה מחליט לבדוק את זה לעומק.
[/COLOR][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen2/crystal/064.gif[/IMG][COLOR=#000000]
"קדברה, הפוקימון העל חושי והצורה המפותחת של אברה.
קדברה מחזיק כפית מתכת בידו, אשר משמשת להגברת גלי האלפא במוחו. ללא הכפית, נאמר כי קדברה מסוגל רק לחצי מביצועיו" אומר הפוקידע, והאור הירוק נכבה.
פידג'י מתחילה לנפנף מעט עם כנפיה וגורמת לחול מועט לעוף על קדברה, אך נראה כי דבר לא קורה, היא חלשה מידי מכדי שיהיה אפקט.
"טימ טימבור!" קורא טימבור מתוך השק, "קדברה, בוא כבר!" דוחק בו הגנב.
[/COLOR][COLOR=#000000][B]
אייס @TOTODILE ;[/B]
PLAY NICE*
~~~~~~~~
אתה שולף במהרה את הפוכדור של טיילו, שיוצא החוצה בצווחה נוראית, אך נראה שמח לראותך.
הוא מעופף אל מול צ'אטוט, ומתחיל עם מתקפה מהירה שפוגעת בצ'אטוט, מעיפה אותו מעט הצידה.
"כנף ברזל!" מורה ספנסר, וצ'אטוט מתחיל לעקוב אחר טיילו בעוד כנפיו זוהרות באור כסוף.
[/B]אוי, לא התכוונתי ככה חחחח
~~~
הביצה זוהרת לרגע, וקורה אומרת לך להציץ.
אתה בהחלט מסתכל ורואה כי הביצה זוהרת פעם נוספת, אך מפסיקה.
אתה מחליט להוציא את צ'רמנדר וארבעתם מביטים בביצה, אך נראה כי למרות ההבהוב היא לא עומדת לבקוע.
"אני בעד שתחזיק אותה כרגע על ידיך.." מציעה קורה, "היא יכולה לבקוע כל רגע!" היא מוסיפה בהתרגשות.
"מעולם לא ראיתי ביצת פוקימון בוקעת.." היא ממלמלת.
[B]
דור @EDGAR ;[/B]
אתה שולח את סניזל לתקוף ברוח קרה, והיא מקפיאה את חלקת האגם סביב גרידוס בקלות.
נראה כי הרוח הקרה של התחזקה בהרבה, ואתה שמח על כך.
גרידוס מתנער מבעד לקרח, זוער באור אדום. אתה מזהה את המתקפה כהשתוללות זעם (Outrage)
הקרח נשבר בקלות, וגרידוס כועס. "זוז מכאן, גרידוס הולך להיות שלי!" אתה שומע קול, ומביט מאחוריך- ילד ולצידו פוקימון גדול, דמוי זברה, וקרניה בוהקות עם ניצוצות חשמליים.
"שמעת אותי?" הוא שואל בעודך מביט בזברה, "תתחפף! אני תופס את גרידוס הזה!"
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/523.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/041.gif[/IMG]
[QUOTE=דניס זה אני;1490087]שם במשחק: איתי
פוקימון התחלתי: אממ אש, אלא אם אתה עושה לי פרוטקציות ואז אשמח לפנפי
הערות/הארות/בקשות/למה אתם שונאים אותי: בלי הרבה פוקימונים מדור 5 ומעלה, אני לא מכיר ולא אוהב ):[/QUOTE]
עא, בסדר, שיהיה. רשום
[B]
התחלה לדניז @דניס^זה^אני ;
[/B]השעה כבר 08:00 ואתה מתחיל לצאת מעיר הבית, מהעיר פטאלבורג, מתרגש לקראת היום הראשון במסע שלך.
רק לפני רגע קיבלת חמישה פוכדורים ופוקדקס, כעת כל שנותר הוא הפוקימון ההתחלתי.
אמא עזרה לך לארגן תיק עם אוכל, ציוד מחנאות, וכל מיני דברים שאמהות דוחפות לתיק.. (קרם הגנה מישהו?), בעוד אבא לא הפסיק לחלק לך טיפים והמלצות, בינהן אפילו סיפר לך כי המכון הראשון נמצא בעיר רסטבורו, הנמצאת מעבר ליער.
קשה לעכל קצת שעזבת את הבית, גם אחותך תתגעגע אליך, אבל לא נורא. הבטחת לבקר לעתים קרובות, וכמובן לספר על הפוקימון ההתחלתי שלך, מי זה יהיה?
אתה ממשיך להתקדם אל עבר המקום בו קבעת להיפגש עם הפרופסור, דרך 104 החופית.
אתה מתחיל להתקדם בחול הים היבש, ומבחין בבחור המלא עם החלוק הלבן, אוחז בשתי ידיו בפוקימון אדום וחלקלק, "מג'יקרפ!" הפוקימון קורא, וקופץ אל המים בחלקלקות. "אוי.. בחיים לא אצליח לתפוס אותם!" מקלל הפרופסור, שבדיוק מבחין בך. "טוב לראות אותך דניז, בוקר טוב!" הוא אומר ומושך קצת באפו, בוחן אותך, את התיק והבגדים.
"נראה כי אתה מוכן.. אם כך, הרשה לי להציג לך את הפוקימון ההתחלתי שלך" הוא אומר, ומגיש לך פוכדור.
אתה לוחץ על הכפתור, ובבת אחת הפוכדור נפתח, חושף פוקימון קטן וחמוד, המנפנף באוזניו ברוגע.
"פאנפ.." הוא ממלמל בשקט, ובוחן עם אפו את הסובב אותו.
---
ואוו נשבע הבאתי לך פאנפי רק כי זה האהוב עליי, אל תתלהב דניז
[/COLOR][B]התחלה לרובי @Ritsuka^Kun ;
[/B][COLOR=#000000]"פלטצ'לינג!", קורא הפוקימון הקטן ומנקר מעט את פרצופך שתתעורר.
אתה פוקח את עיניך ורואה את הפלטצ'לינג הקטן של ההורים שלך, הוא רואה שאתה קם ומתחיל לעופף ללמטה.
'היום זה היום' אתה חושב לעצמך, ומתחיל להתלבש ולהתארגן.
אתה יורד ללמטה ורואה כי הוריך מחכים לך, אמא תופסת בתיק המפוצץ, ואבא מחייך חיוך גדול ופלטצ'לינג על כתפו. לצידם גם אחותך הקטנה, מביטה ומתקשה להבין. אבא מנסה להסביר לה שהיום אתה עוזב.
[/COLOR]"אני אתגעגע אליך" אומרת אמא, וניגשת לחבק אותך, ניתן בקלות לזהות בקולה כי היא מתרגשת.
"מהיום אתה במסע משלך, בדיוק כמו אבא שלך!" היא מוסיפה להתרגשות, ומגישה לך את התיק- שלא בדיוק כבד כפי שחשבת.
אבא לוחץ לך תיד ומסביר לך כמה הוא גאה.
"למתי קבעת עם הפרופסור, שעה 08:00, לא?" שואל אבא בדאגה, ואתה מהנהן בראשך, מביט אל השעון- השעה 07:56.
"אם ככה מוטב שתצא.. אנחנו נתגעגע אליך" אומר אבא שוב, ואוחז בידך. אמא מחבקת חיבוק אחרון, ואז נפרדת ממך גם כן.
"ביי רובי!" אחותך אומרת לך בחיוך קטן ותמים, ואתה יוצא מדלת ביתך אל העיר פטאלבורג.
אתה מביט סביבה, אין הרבה אנשים בשעה מוקדמת שכזו, אם כי יכול להיות שזה לטובה.
אתה מתחיל להתהלך בעיר הילדות שלך, כשפניך מופנות אל עבר דרך 104, שם קבעת להיפגש עם הפרופסור.
אתה מביט לכיוון חוף הים הפרוש על דרך 104, ונאנח קלילות. אכן, זה היום הראשון שלך במסע. אתה מתקדם לך, ומצליח להבחין בדמות לבנה עומדת על החוף עם תיק כבד, לא קשה להבין כי זה הוא הפרופסור.
"היי, חכה לי!" אתה שומע קול, ומביט אחורה. "גם אתה הולך אל הפרופסור?" שואל אותך אחד הילדים מהרחוב שלך, ג'ון הוא שמו.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490099][COLOR=#000000][B]סהר @PIKACHU^4^EVER ;
"עצור שם!" אתה צועק, ומתחיל לרוץ אך מועף אחורה בכוח מוזר ולא ברור, ואתה מחליט לבדוק את זה לעומק.
[/COLOR][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen2/crystal/064.gif[/IMG][COLOR=#000000]
קדברה מחזיק כפית מתכת בידו, אשר משמשת להגברת גלי האלפא במוחו. ללא הכפית, נאמר כי קדברה מסוגל רק לחצי מביצועיו" אומר הפוקידע, והאור הירוק נכבה.
פידג'י מתחילה לנפנף מעט עם כנפיה וגורמת לחול מועט לעוף על קדברה, אך נראה כי דבר לא קורה, היא חלשה מידי מכדי שיהיה אפקט.
"טימ טימבור!" קורא טימבור מתוך השק, "קדברה, בוא כבר!" דוחק בו הגנב.[/COLOR][COLOR=#000000]
[/COLOR][/QUOTE]
"או לא אתה לא!" אני צועק אל עבר הגנב "אני לא אתן לך לברוח!" אני ממשיך בצעקותיי "פידג'י תשתמשי בסופה!" אני פוקד על פידג'י החלשה "אני חייב שתנסי להשתמש בכמה שיותר כוח, אני יודע שאת פגועה וזה קשה לך אבל אני חייב שתעכבי אותם מספיק זמן כדי שאני אוכל להתעמת עם הגנב פנים אל פנים!" אני אומר לפידג'י.
"טימבור תשתמש באגרוף זריז ובחבטה על השק, תתפתל ותנסה לקרוע את השק מבפנים, אל תיתן לו להתקדם בשקט, תפריע לגנב כמה שאתה יכול מתוך השק ותנסה לשחרר את עצמך!" אני צועק לטמבור שבתוך השק ובנתיים מנסה להמשיך להתקדם אל עבר הגנב
-
[QUOTE=SKULL KID;1490099][COLOR=#000000]
[B]
[/B]השעה כבר 08:00 ואתה מתחיל לצאת מעיר הבית, מהעיר פטאלבורג, מתרגש לקראת היום הראשון במסע שלך.
אמא עזרה לך לארגן תיק עם אוכל, ציוד מחנאות, וכל מיני דברים שאמהות דוחפות לתיק.. (קרם הגנה מישהו?), בעוד אבא לא הפסיק לחלק לך טיפים והמלצות, בינהן אפילו סיפר לך כי המכון הראשון נמצא בעיר רסטבורו, הנמצאת מעבר ליער.
קשה לעכל קצת שעזבת את הבית, גם אחותך תתגעגע אליך, אבל לא נורא. הבטחת לבקר לעתים קרובות, וכמובן לספר על הפוקימון ההתחלתי שלך, מי זה יהיה?
אתה מתחיל להתקדם בחול הים היבש, ומבחין בבחור המלא עם החלוק הלבן, אוחז בשתי ידיו בפוקימון אדום וחלקלק, "מג'יקרפ!" הפוקימון קורא, וקופץ אל המים בחלקלקות. "אוי.. בחיים לא אצליח לתפוס אותם!" מקלל הפרופסור, שבדיוק מבחין בך. "טוב לראות אותך דניז, בוקר טוב!" הוא אומר ומושך קצת באפו, בוחן אותך, את התיק והבגדים.
"נראה כי אתה מוכן.. אם כך, הרשה לי להציג לך את הפוקימון ההתחלתי שלך" הוא אומר, ומגיש לך פוכדור.
אתה לוחץ על הכפתור, ובבת אחת הפוכדור נפתח, חושף פוקימון קטן וחמוד, המנפנף באוזניו ברוגע.
---
[/COLOR][/QUOTE]
חחחחחח בחרת לי את השם
יכלת לא להגיד לי את זה ולהרוויח נקודת זכות, too bad
חחח סתם
---
״שלום לך״ אחייך ברוגע ו״אלחץ״ ידיים עם האף שלו.
״למה אתה צריך מג'יקרפ בכל מקרה?״ אפנה אל הפרופסור ״הוא פוקימון דיי חלש ופתטי, לא סתם קוראים לו מג'י[B]קרפ[/B]״
״אילו התקפות פנפי יודע?״ אשאל את בירצ' ואוסיף בהתרגשות ״איפה אתה ממליץ להתאמן לקראת המכון הראשון בעיר ראסטוברו?״
׳אולי זה מוקדם מדי לשאול׳ אחשוב ׳אבל אני לא יכול להגיע לא מוכן, אין לי שם ייתרון מבחינת סוגים והכי טוב להגיע מאומן וחזק׳
-
[QUOTE=SKULL KID;1490099][COLOR=#000000]
[/B][COLOR=#000000]"פלטצ'לינג!", קורא הפוקימון הקטן ומנקר מעט את פרצופך שתתעורר.
אתה פוקח את עיניך ורואה את הפלטצ'לינג הקטן של ההורים שלך, הוא רואה שאתה קם ומתחיל לעופף ללמטה.
אתה יורד ללמטה ורואה כי הוריך מחכים לך, אמא תופסת בתיק המפוצץ, ואבא מחייך חיוך גדול ופלטצ'לינג על כתפו. לצידם גם אחותך הקטנה, מביטה ומתקשה להבין. אבא מנסה להסביר לה שהיום אתה עוזב.
[/COLOR]"אני אתגעגע אליך" אומרת אמא, וניגשת לחבק אותך, ניתן בקלות לזהות בקולה כי היא מתרגשת.
"מהיום אתה במסע משלך, בדיוק כמו אבא שלך!" היא מוסיפה להתרגשות, ומגישה לך את התיק- שלא בדיוק כבד כפי שחשבת.
"למתי קבעת עם הפרופסור, שעה 08:00, לא?" שואל אבא בדאגה, ואתה מהנהן בראשך, מביט אל השעון- השעה 07:56.
"אם ככה מוטב שתצא.. אנחנו נתגעגע אליך" אומר אבא שוב, ואוחז בידך. אמא מחבקת חיבוק אחרון, ואז נפרדת ממך גם כן.
"ביי רובי!" אחותך אומרת לך בחיוך קטן ותמים, ואתה יוצא מדלת ביתך אל העיר פטאלבורג.
אתה מתחיל להתהלך בעיר הילדות שלך, כשפניך מופנות אל עבר דרך 104, שם קבעת להיפגש עם הפרופסור.
אתה מביט לכיוון חוף הים הפרוש על דרך 104, ונאנח קלילות. אכן, זה היום הראשון שלך במסע. אתה מתקדם לך, ומצליח להבחין בדמות לבנה עומדת על החוף עם תיק כבד, לא קשה להבין כי זה הוא הפרופסור.
"היי, חכה לי!" אתה שומע קול, ומביט אחורה. "גם אתה הולך אל הפרופסור?" שואל אותך אחד הילדים מהרחוב שלך, ג'ון הוא שמו.[/QUOTE]
"בהחלט" אומר לו בחיוך ואתחיל ללכת איתו ביחד 'איזו התרגשות אני לא מאמין שסוף סוף זה קורה!' אחשוב לעצמי בהתלהבות וארגיש את הפרפרים בבטן.
-
[QUOTE]
מייק The Charmander ;
אוי, לא התכוונתי ככה חחחח
~~~
אתה מחליט להוציא את צ'רמנדר וארבעתם מביטים בביצה, אך נראה כי למרות ההבהוב היא לא עומדת לבקוע.
"אני בעד שתחזיק אותה כרגע על ידיך.." מציעה קורה, "היא יכולה לבקוע כל רגע!" היא מוסיפה בהתרגשות.
"מעולם לא ראיתי ביצת פוקימון בוקעת.." היא ממלמלת. [/QUOTE]
מקסים. אז הביצה לא מוכנה עדיין. טוב הרימהגיע הזמןצלקחת אותה בידיים למהר לעבר מרכז פוקימונים ושוב לצאת לעבר השדות כדי להתאמן לקרב המכון.
-
[QUOTE]לוקאס; AIis ;
לצדך כפתור זהה, עם מסלול מטרות נעות זהות גם כן.[/QUOTE]
אוציא את טורצ'יק ואומר לו
"אתה רואה את הגארצ'ומפ הזה? אתה צריך לעשות כמוהו, תפגע במטרות כמה שיותר מהר עם הגחלת שלך, מוכן?"
לאחר מכן אחכה שיתכונן מול המטרות ואלחץ על הכפתור
-
[QUOTE=SKULL KID;1490074]
[B]מליפאן @LORDABIZI ;
[/QUOTE]
"אין לי מושג איך עשית את זה, אבל מעולה! עכשיו תתקוף שוב עם קרן בועות!" אני אקרא בחוסר שלווה לסרסקיט, המום ממה שקורה גם כן.
-
[QUOTE=[B]לילי;[/B]
מה את עושה עכשיו? נותנת לשה''ם להוביל אותך
אגבבבבבבבבבבבבב הגבת את התגובה ה1000
ולכן את זוכה בפוקימון זוהר
מתנת
'פורום מייפורום. שם שונה, טעם זהה!'
--
"עבודה טובה.." את ממלמלת אל עבר ספיל, ומחזיקה אותו לפוכדור.
את מתכוונת לנאום בפני אמא של שון לגבי הקשר בין הפוקימונים אלייך, ומדוע עליה להסכים לשון, מנסה כל דרך אפשרית על מנת לגרום לאישה המרירה לאפשר לבן שלה להתחבר לפוקימונים, אך אמא של שון קוטעת אותך.
"האמ-.. האמת, האמת היא לילי, שאני שוקלת.." היא ממלמלת בחוסר מודעות, ומביטה בנידוקווין.
נידוקווין מביטה בה, מחייכת חיוך קטן, וגורמת גם לאמא של שון לחייך. "האמת היא.. שהרבה מאוד זמן לא יצא לי להילחם ככה, תביני, אני הפסקתי את המסע שלי בגיל צעיר מאוד.." ממלמלת, ושלושתכם מביטים בה בחוסר הבנה.
"העולם בחוץ מסוכן ומפחיד, אפילו שנהנתי במסע.. לא יכולתי לחשוב על המשך הדרך ומה שמחכה, ומה עלול לקרות לי" היא מספרת, וממשיכה. "אני לא רציתי ששון ייפגע, ואני עדיין לא רוצה. אבל ההרגשה הזו.. של להילחם שוב עם נידוקווין שלי.. ההרגשה הזו של הבטחון בה.. לא חוויתי את זה הרבה זמן.. את החברות בינינו" היא מספרת בטון מבואס, ואת מהנהנת.
"אני מבינה שאני לא יכולה לדכא את שון והאהבה שלו לפוקימונים. אני גם מבינה שהקשר ביני לבין נידוקווין חזק כמו הקשר בינו לבין באטרפרי.. ואני שוקלת לאשר את היציאה שלך למסע עם לילי וקאיטו" היא אומרת, ומביטה בנידוקווין.
הוא מתרגש וקופץ, "מה, באמת?! תודה אמא!", רץ לחבק אותה, באטרפרי על ראשו מביט במבוכה. "זה בסדר, גם אתה.." היא אומרת, וגם הוא מצטרף לחיבוק. "אבל.. אני עדיין לא חושבת שלהסתובב עם שני מאמנים מתחילים זה מספיק בטיחותי, אמנם אני רוצה ששון ובאטרפרי ייהנו וישיגו חוויות, אך זה לא אומר שאין דברים מסוכנים במחוז" היא אומרת ברצינות.
"שון, קח את שני אלה" היא אומרת, ומושיטה לו מכשיר נייד, ופוכדור.
"זה נייד עם פוק'מפה, כדי שלא תיאבדו בדרך, וכמובן נייד שתתקשר אליי, כל יום!" היא טוענת, ואז מביטה בפוכדור, "וזה.. זה למקרי חירום.." היא ממלמלת, ושלושתכם מהנהנים למרות שאתם לא בדיוק מבינים. היא פונה אל המשרת, ולוחשת לו משהו, הוא מיד ניגש להביא דבר מה.
אתם מחכים לו, והוא חוזר עם פוכדור אדום ובוהק- עם פוקימון בתוכו, "קחי, זה עבורך לילי" אומרת אמא של שון, "תודה לך."[/QUOTE]
'תודה! את יכולה לסמוך עלינו" אומר לאמא של שון.
"קדימה, בואו נלך" אומר לכולם ואצא החוצה מהבית. "הגיע הזמן שתתחיל את המסע שלך" אומר לשון בלחישה וחיוך. "אוקיי, אתם רוצים ללכת למכון?" אשאל אותם תוך כדי שאברר איזה פוקימון נמצא בוקדור מאמא של שון.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490099][COLOR=#000000][B]סהר @PIKACHU^4^EVER ;
"טימ טימבור!" קורא טימבור מתוך השק, "קדברה, בוא כבר!" דוחק בו הגנב.
[/COLOR][COLOR=#000000][B]
אייס @TOTODILE ;[/B]
PLAY NICE*
~~~~~~~~
אתה שולף במהרה את הפוכדור של טיילו, שיוצא החוצה בצווחה נוראית, אך נראה שמח לראותך.
הוא מעופף אל מול צ'אטוט, ומתחיל עם מתקפה מהירה שפוגעת בצ'אטוט, מעיפה אותו מעט הצידה.
"כנף ברזל!" מורה ספנסר, וצ'אטוט מתחיל לעקוב אחר טיילו בעוד כנפיו זוהרות באור כסוף.
[/B]אוי, לא התכוונתי ככה חחחח
~~~
"מעולם לא ראיתי ביצת פוקימון בוקעת.." היא ממלמלת.
[B]
דור @EDGAR ;[/B]
גרידוס מתנער מבעד לקרח, זוער באור אדום. אתה מזהה את המתקפה כהשתוללות זעם (Outrage)
הקרח נשבר בקלות, וגרידוס כועס. "זוז מכאן, גרידוס הולך להיות שלי!" אתה שומע קול, ומביט מאחוריך- ילד ולצידו פוקימון גדול, דמוי זברה, וקרניה בוהקות עם ניצוצות חשמליים.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/523.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/041.gif[/IMG]
עא, בסדר, שיהיה. רשום
[B]
---
"היי, חכה לי!" אתה שומע קול, ומביט אחורה. "גם אתה הולך אל הפרופסור?" שואל אותך אחד הילדים מהרחוב שלך, ג'ון הוא שמו.[/QUOTE]
"טיילו! השתמש מהר במתקפה מהירה לכיוון אחד העצים כשאתה קרוב לעץ תחתוך לכיוון השמיים, ואז תבוא לצ'אטוט במתקפת כנף מלמעלה."
-
[QUOTE=SKULL KID;1490099][COLOR=#000000][B]
דור @EDGAR ;[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
"בסדר בסדר... הוא כולו שלך..." אני אומר ולוקח צעד אחורה
ואז אחשוב
[url]https://www.youtube.com/watch?v=jhpq89ph3X4[/url]
"eh eh eh eh eh eh ברגע שהוא יעלף את הגרידוס אני אתקוף את הזבסטריקה שלו, דבר שיבלבל את הדוש הזה ואזרוק פוקדור על הגרידוס בעצמי eh eh eh eh eh eh e"
-
[CENTER][COLOR=#4b0082][B][SIZE=4]אוקייייי שלום לכם חברים, ותיקים וישנים, חדשים וטריים.[/SIZE]
[/B]אז קודם כל אספר לכם שאיות ומיסטר @AIis הגיע אל מועדון הקרב, עידכנתי אותו בדף הראשי.
[IMG]http://i.imgur.com/l4mAp07.png[/IMG]
~~~~~~~~~~~~
[B]דבר שני ולא פחות חשוב:[/B]
בקרוב מאוד נעבור 80 עמודים של AQUA AND MAGMA- THE RETURN.
אני בטוח שלחלקכם התגבשה דעה, או הערה במהלך הזמן הזה. אשמח אם תוכלו לתת את דעתכם, מה אתם אוהבים במשחק ורוצים שאמשיך והיכן הייתם רוצים שאשפר מעט.
(קרבות מהירים יותר? מפורטים יותר? דף פתיחה יותר מפורט? :))
[B]דבר אחרון:
[/B]אני נכנס לתקופת מבחנים מאוד מאוד לחוצה, אנסה למצוא את הזמן להגיב פה בכל זאת.
נסו שלא לקבל זאת כמובן מאליו כאשר אני מגיב.
[/COLOR][/CENTER]
[B][COLOR=#000000]דור @EDGAR [/COLOR][COLOR=#000000];
[/COLOR][/B][COLOR=#000000]המאמן מצחקק, ודוחף אותך מצידי הדרך. סניזל מתכוונת להכות בו, אך אתה מורה לה לחכות.
"זבסטרייקה, מכת ברק!" מורה המאמן, ופסיו של זבסטרייקה זוהרים באור חשמלי וניצותות אשר נשלחים אל גרידוס, פוגעים בו בעוצמה. גרידוס שואג בכעס, שולח משאבת הידרו עוצמתית אשר כמעט ומטיחה את זבסטרייקה אל האינסוף
"עכשיו, רעם!" מורה המאמן לזבסטרייקה, אשר גורם לרעם וברק עוצמתי לרדת מהשמיים ולפגוע בגרידוס, ולהחליש אותו לגמרי. גרידוס הכעוס והרגוז זוהר באור אדמדם, ואז מתחיל לשעוט אל עבר זבסטרייקה- מטיח אותו הצידה עם זנבו החזק, ואז נתקל בו שוב עם גופו האדיר. זבסטרייקה נוחת על הרצפה מועלף[B]
סהר @Pikachu^4^Ever ;
[/B]פידג'י החלה לנופף בכנפיה הזעירות, יוצרת סופה קטנה אל עבר קדברה הרגוז. "קדברה, תטפל בה כבר!" מורה לו הגנב, ועיניו של קדברה זוהרות באור מכושף וכחול, ובן רגע חתכים קטנים מסתובבים לצידו- מועפים אל פידג'י הנופלת על האדמה, מתקשה ביותר להילחם. אתה מביט בחוסר אונים על השק, ורואה כי טימבור נאבק ומנסה להשתחרר, אך ללא הצלחה.
"פנ..", ממלמלת פנקין מהצד, ואז מדלגת לה- נעמדת מלפני פידג'י לבין קדברה.
"פנננננננננק!" היא קוראת, שולחת גחלת אל עבר קדברה, שנפגע ומוטח מעט אחורנית.
"פנקין!" היא קוראת שוב, ומהנהנת בראשה, מביטה אחורה ומחכה להוראות ממך. אתה מביט בה, מופתע.
[B]דניס @דניס^זה^אני ;[/B]
מה זה כל השאלות האלה לפרופ'.. תפסיק להיות כבדדדדד
---
אתה אוחז באפו של פאנפי הנראה מאושר ומחוייך, ונוהם לו בחולשה.
"הממ.. איבדתי אותך עם כל השאלות.." ממלמל פרופ' בירצ' ומגחך לו, מושך באפו. "אני מניח שאיות והמכון הבא הוא בעיר רסטבורו, להתאמן בדרכך אליו תהיה החלטה נבונה."
אתה מביט אל עבר כיוון העיר רסטבורו, יער גדול ניצב בינך לבינה.
[B]רובי @Ritsuka^Kun ;[/B]
אתה מתהלך עם ג'ון, מתרגש לקראת הרגע שקרב ובא. "אתה רובי, נכון?" מאמת איתך ג'ון, ואתה מהנהן.
לאחר מספר דקות הליכה אתם מגיעים אל הפרופסור, והוא מחייך חיוך גדול, "שלום לכם!" הוא מצחקק.
[/COLOR]"אם כן, בואו נתחיל." הוא מזרז עניינים, בעודו צופה בכם מתרגשים.
"זוהי הפוקידע, מכשיר אלקטרוני הנועד לעזור למאמנים לזהות פוקימונים חדשים ברחבי המחוז, הפוקידע יודע לזהות ומביא הסבר מדוייק על כל פוקימון הידוע לנו" מסביר הפרופ', ומוציא מתיקו שני יחידות אלקטרוניות אדומות, מחלק לכם.
אתה מכניס אותה לכסך, ופרופ' בירץ' ממשיך "ואלו.. הם פוכדורים, בהם תוכלו להשתמש על מנת לתפוס פוקימונים נוספים לצוות שלכם. השימוש בהם פשוט, אם ואתם רוצים לתפוס פוקימון עליכם להחליש אותו לאחר קרב פוקימונים, ואז זריקת הפוכדור על הפוקימון להבטיח את לכידתו בפוכדור, אם הפוכדור נשבר.. ייתכן כי עליכם לעייף את הפוקימון אף יותר, אך אם הוא נעצר, ברכותיי, לכדתם פוקימון חדש. שימו לב כי לא תוכלו שיהיה עליכם יותר משישה פוקימונים באותו הזמן" מסביר הפרופסור, ומגיש לכם חמישה פוכדורים מבריקים. "וכמובן.. פוקימון התחלתי, לכל אחד מכם" מוסיף הפרופסור, ומוציא שני פוכדורים אדומים ואף גדולים יותר מן הקודמים. "זה לך ג'ון" הוא אומר ומושיט לו פוכדור, "וזה לך, רובי".
נראה כי ג'ון לא יכול לחכות עוד, וזורק את הפוכדור באוויר בהתלהבות.
"צא!" צועק ג'ון, ומהפוכדור יוצא פוקימון דמוי קופיף המתחיל לחוג ולקפץ בשמחה, ג'ון מתלהב ומחבק את הפוקימון החדש שלו.
"ובכן?" שואל הפרופסור, מביט בך.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/511.gif[/IMG]
[B]מייק @THE^CHARMANDER ;[/B]
הממ.. לא אמרת בערך מה אתה הולך לעשות, רק דיברת.
--
אתה תופס בביצה, ומחזיר את צ'רמנדר אל הפוכדור- מחל ללכת עם קורה ואזוריל במעלה הגבעה.
לפתע קופץ מאחד העצים לצידכם נער, ולצידו פוקימון די גדול. "מי מכם רוצה קרב?" הוא שואל, ובוחן את האזוריל והביצה.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/512.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/024.gif[/IMG]
[COLOR=#000000]
[B]לוקאס @AIis ;[/B]
אתה מוציא את טורצ'יק, שמתנענע קצת ואז מסתובב, מביט עליך בחוסר הבנה,
אתה מסביר לו, והוא מהנהן, מכין את עצמו אל מול המטרות, ואתה לוחץ על הכפתור.
טורצ'יק מתחיל לירות גחלת, ולאחר מספר רגעים המטרה נשברת והמטרה אחריה נפגעת, אך לא נשברת.
טורצ'יק מתנשף מעט, ואתה לוחץ שוב על הכפתור, מאתחל את המטרות.
טורצ'יק נראה לחוץ, ושולח גחלת נוספת, הרבה פחות ממוקדת- מפספס לגמרי את המטרה.
'למה הוא נלחץ?' אתה חושב לעצמך, בעודך מביט בטורצ'יק שמאוכזב מעצמו, ומביט בך בעיניים דומעות.
[B]מליפאן @LordAbizi ;
[/B]סרסקיט מתחיל לשלוח קרן בועות אל עבר קראסטל, לא מאבד אף רגע מן הזמן הקצוב לכם.
הבועות פוגעות בקראסטל זו אחר זו, גורמות לנזק רב.
סרסקיט ממשיך לשוטט ולשלוח בועות, בעוד קראסטל מצליח להיעמד. "חורבן אבן!" מורה רוקסן, וברור כי הפעם סרסקיט לא יוכל להשתמש בסיבולת. סרסקיט ממשיך לשלוח בועות אל עבר קראסטל, לפתע אפילו נראה כי המתקפה משתנית בעודה נשלחת- הבועות מתלכדות והופכות לכדור מים קטן אשר נשלח בעוצמה אל עבר קראסטל.
קראסטל, מכין לעצמו את חורבן האבן, ומוכן כבר לירות אותו, נראה כי זה הולך להיות הסיבוב האחרון בהחלט.
"עכשיו!" קוראת רוקסן, שמורה לקראסטל לשלוח את חורבן האבן, בעוד מתקפת המים של סרסקיט נשלחת לעברו.
נוצר פיצוץ.
אבק ומים מאפפים את הזירה, ומבעד להם, ניתן לירות את שני הפוקימונים עומדים במקום, לא נעים.
האבק מתחיל לסגת, ופתאום.. קראסטל נוחת על הרצפה, תשוש ואינו יכול להילחם יותר.
"קראסטל לא יכול להילחם יותר! המנצח הוא סרסקיט, הזוכה בקרב המכון הוא המאתגר מליפאן!" אומר מרטין, זואי וטיילר נעמדים למחוא לך כפיים, סינדקוויל גם הוא מביע חיבה.
[B]לילי @Alice ;[/B]
אתם נפרדים מאימו של שון, וכמובן שהוא גם רץ למעלה ומספר לאביו הכל, ואתם עוזבים את הבית בנפנופי שלום.
"הגיע הזמן.." את ממלמלת אל שון בלחישה, והוא מחייך, באטרפרי גם כן.
אתם מתקדמים אל עבר המכון: את, קאיטו, שון ובאטרפרי, כשלפתע את נזכרת בפוקימון החדש.
את לוחצת על כפתור הפוכדור, וממנו יוצא פוקימון די מוכר- פוקימון הכבשה, מאריפ.
לעומת זאת, צבעיה שונים לגמרי..
בחור ובת זוגו מביטים עליכם מהצד בהתפעלות, "איזה מאריפ יפהפייה!" הבחור אומר, ואת מבחינה כי אנשים בהחלט נועצים מבט במאריפ המרהיבה שלך. היא משחררת מעט ניצותות חשמליים, ונראית נבוכה.
[/COLOR][IMG]http://sprites.pokecheck.org/s/179.gif[/IMG]
[COLOR=#000000]
[B]אייס @TOTODILE ;[/B]
אין עצים תגיב מחדש xd xd
(אני גם לא רואה איך להתקע בבניין עובד, אמרתי אתם נמצאים במגרש קטן וריק.*)[/COLOR]
-
[QUOTE=SKULL KID;1490215][CENTER][COLOR=#4b0082][B][SIZE=4]אוקייייי שלום לכם חברים, ותיקים וישנים, חדשים וטריים.[/SIZE]
[/B]אז קודם כל אספר לכם שאיות ומיסטר @AIis הגיע אל מועדון הקרב, עידכנתי אותו בדף הראשי.
[IMG]http://i.imgur.com/l4mAp07.png[/IMG]
~~~~~~~~~~~~
[B]דבר שני ולא פחות חשוב:[/B]
בקרוב מאוד נעבור 80 עמודים של AQUA AND MAGMA- THE RETURN.
אני בטוח שלחלקכם התגבשה דעה, או הערה במהלך הזמן הזה. אשמח אם תוכלו לתת את דעתכם, מה אתם אוהבים במשחק ורוצים שאמשיך והיכן הייתם רוצים שאשפר מעט.
(קרבות מהירים יותר? מפורטים יותר? דף פתיחה יותר מפורט? :))
[B]דבר אחרון:
[/B]אני נכנס לתקופת מבחנים מאוד מאוד לחוצה, אנסה למצוא את הזמן להגיב פה בכל זאת.
נסו שלא לקבל זאת כמובן מאליו כאשר אני מגיב.
[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/B][COLOR=#000000]המאמן מצחקק, ודוחף אותך מצידי הדרך. סניזל מתכוונת להכות בו, אך אתה מורה לה לחכות.
"זבסטרייקה, מכת ברק!" מורה המאמן, ופסיו של זבסטרייקה זוהרים באור חשמלי וניצותות אשר נשלחים אל גרידוס, פוגעים בו בעוצמה. גרידוס שואג בכעס, שולח משאבת הידרו עוצמתית אשר כמעט ומטיחה את זבסטרייקה אל האינסוף
"עכשיו, רעם!" מורה המאמן לזבסטרייקה, אשר גורם לרעם וברק עוצמתי לרדת מהשמיים ולפגוע בגרידוס, ולהחליש אותו לגמרי. גרידוס הכעוס והרגוז זוהר באור אדמדם, ואז מתחיל לשעוט אל עבר זבסטרייקה- מטיח אותו הצידה עם זנבו החזק, ואז נתקל בו שוב עם גופו האדיר. זבסטרייקה נוחת על הרצפה מועלף[B]
סהר @Pikachu^4^Ever ;
[/B]פידג'י החלה לנופף בכנפיה הזעירות, יוצרת סופה קטנה אל עבר קדברה הרגוז. "קדברה, תטפל בה כבר!" מורה לו הגנב, ועיניו של קדברה זוהרות באור מכושף וכחול, ובן רגע חתכים קטנים מסתובבים לצידו- מועפים אל פידג'י הנופלת על האדמה, מתקשה ביותר להילחם. אתה מביט בחוסר אונים על השק, ורואה כי טימבור נאבק ומנסה להשתחרר, אך ללא הצלחה.
"פנ..", ממלמלת פנקין מהצד, ואז מדלגת לה- נעמדת מלפני פידג'י לבין קדברה.
"פנננננננננק!" היא קוראת, שולחת גחלת אל עבר קדברה, שנפגע ומוטח מעט אחורנית.
"פנקין!" היא קוראת שוב, ומהנהנת בראשה, מביטה אחורה ומחכה להוראות ממך. אתה מביט בה, מופתע.
---
"הממ.. איבדתי אותך עם כל השאלות.." ממלמל פרופ' בירצ' ומגחך לו, מושך באפו. "אני מניח שאיות והמכון הבא הוא בעיר רסטבורו, להתאמן בדרכך אליו תהיה החלטה נבונה."
[B]רובי @Ritsuka^Kun ;[/B]
אתה מתהלך עם ג'ון, מתרגש לקראת הרגע שקרב ובא. "אתה רובי, נכון?" מאמת איתך ג'ון, ואתה מהנהן.
לאחר מספר דקות הליכה אתם מגיעים אל הפרופסור, והוא מחייך חיוך גדול, "שלום לכם!" הוא מצחקק.
[/COLOR]"אם כן, בואו נתחיל." הוא מזרז עניינים, בעודו צופה בכם מתרגשים.
"זוהי הפוקידע, מכשיר אלקטרוני הנועד לעזור למאמנים לזהות פוקימונים חדשים ברחבי המחוז, הפוקידע יודע לזהות ומביא הסבר מדוייק על כל פוקימון הידוע לנו" מסביר הפרופ', ומוציא מתיקו שני יחידות אלקטרוניות אדומות, מחלק לכם.
אתה מכניס אותה לכסך, ופרופ' בירץ' ממשיך "ואלו.. הם פוכדורים, בהם תוכלו להשתמש על מנת לתפוס פוקימונים נוספים לצוות שלכם. השימוש בהם פשוט, אם ואתם רוצים לתפוס פוקימון עליכם להחליש אותו לאחר קרב פוקימונים, ואז זריקת הפוכדור על הפוקימון להבטיח את לכידתו בפוכדור, אם הפוכדור נשבר.. ייתכן כי עליכם לעייף את הפוקימון אף יותר, אך אם הוא נעצר, ברכותיי, לכדתם פוקימון חדש. שימו לב כי לא תוכלו שיהיה עליכם יותר משישה פוקימונים באותו הזמן" מסביר הפרופסור, ומגיש לכם חמישה פוכדורים מבריקים. "וכמובן.. פוקימון התחלתי, לכל אחד מכם" מוסיף הפרופסור, ומוציא שני פוכדורים אדומים ואף גדולים יותר מן הקודמים. "זה לך ג'ון" הוא אומר ומושיט לו פוכדור, "וזה לך, רובי".
נראה כי ג'ון לא יכול לחכות עוד, וזורק את הפוכדור באוויר בהתלהבות.
"צא!" צועק ג'ון, ומהפוכדור יוצא פוקימון דמוי קופיף המתחיל לחוג ולקפץ בשמחה, ג'ון מתלהב ומחבק את הפוקימון החדש שלו.
"ובכן?" שואל הפרופסור, מביט בך.
[B]מייק @THE^CHARMANDER ;[/B]
הממ.. לא אמרת בערך מה אתה הולך לעשות, רק דיברת.
--
אתה תופס בביצה, ומחזיר את צ'רמנדר אל הפוכדור- מחל ללכת עם קורה ואזוריל במעלה הגבעה.
לפתע קופץ מאחד העצים לצידכם נער, ולצידו פוקימון די גדול. "מי מכם רוצה קרב?" הוא שואל, ובוחן את האזוריל והביצה.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/512.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/024.gif[/IMG]
[COLOR=#000000]
[B]לוקאס @AIis ;[/B]
אתה מוציא את טורצ'יק, שמתנענע קצת ואז מסתובב, מביט עליך בחוסר הבנה,
אתה מסביר לו, והוא מהנהן, מכין את עצמו אל מול המטרות, ואתה לוחץ על הכפתור.
טורצ'יק מתחיל לירות גחלת, ולאחר מספר רגעים המטרה נשברת והמטרה אחריה נפגעת, אך לא נשברת.
טורצ'יק מתנשף מעט, ואתה לוחץ שוב על הכפתור, מאתחל את המטרות.
טורצ'יק נראה לחוץ, ושולח גחלת נוספת, הרבה פחות ממוקדת- מפספס לגמרי את המטרה.
'למה הוא נלחץ?' אתה חושב לעצמך, בעודך מביט בטורצ'יק שמאוכזב מעצמו, ומביט בך בעיניים דומעות.
[B]מליפאן @LordAbizi ;
[/B]סרסקיט מתחיל לשלוח קרן בועות אל עבר קראסטל, לא מאבד אף רגע מן הזמן הקצוב לכם.
הבועות פוגעות בקראסטל זו אחר זו, גורמות לנזק רב.
סרסקיט ממשיך לשוטט ולשלוח בועות, בעוד קראסטל מצליח להיעמד. "חורבן אבן!" מורה רוקסן, וברור כי הפעם סרסקיט לא יוכל להשתמש בסיבולת. סרסקיט ממשיך לשלוח בועות אל עבר קראסטל, לפתע אפילו נראה כי המתקפה משתנית בעודה נשלחת- הבועות מתלכדות והופכות לכדור מים קטן אשר נשלח בעוצמה אל עבר קראסטל.
קראסטל, מכין לעצמו את חורבן האבן, ומוכן כבר לירות אותו, נראה כי זה הולך להיות הסיבוב האחרון בהחלט.
"עכשיו!" קוראת רוקסן, שמורה לקראסטל לשלוח את חורבן האבן, בעוד מתקפת המים של סרסקיט נשלחת לעברו.
נוצר פיצוץ.
אבק ומים מאפפים את הזירה, ומבעד להם, ניתן לירות את שני הפוקימונים עומדים במקום, לא נעים.
האבק מתחיל לסגת, ופתאום.. קראסטל נוחת על הרצפה, תשוש ואינו יכול להילחם יותר.
"קראסטל לא יכול להילחם יותר! המנצח הוא סרסקיט, הזוכה בקרב המכון הוא המאתגר מליפאן!" אומר מרטין, זואי וטיילר נעמדים למחוא לך כפיים, סינדקוויל גם הוא מביע חיבה.
[B]לילי @Alice ;[/B]
אתם נפרדים מאימו של שון, וכמובן שהוא גם רץ למעלה ומספר לאביו הכל, ואתם עוזבים את הבית בנפנופי שלום.
"הגיע הזמן.." את ממלמלת אל שון בלחישה, והוא מחייך, באטרפרי גם כן.
אתם מתקדמים אל עבר המכון: את, קאיטו, שון ובאטרפרי, כשלפתע את נזכרת בפוקימון החדש.
את לוחצת על כפתור הפוכדור, וממנו יוצא פוקימון די מוכר- פוקימון הכבשה, מאריפ.
לעומת זאת, צבעיה שונים לגמרי..
בחור ובת זוגו מביטים עליכם מהצד בהתפעלות, "איזה מאריפ יפהפייה!" הבחור אומר, ואת מבחינה כי אנשים בהחלט נועצים מבט במאריפ המרהיבה שלך. היא משחררת מעט ניצותות חשמליים, ונראית נבוכה.
[/COLOR][IMG]http://sprites.pokecheck.org/s/179.gif[/IMG]
[COLOR=#000000]
[B]אייס @TOTODILE ;[/B]
אין עצים תגיב מחדש xd xd
(אני גם לא רואה איך להתקע בבניין עובד, אמרתי אתם נמצאים במגרש קטן וריק.*)[/COLOR][/QUOTE]
תפרגן לי פעם אחת בחייך
------------
"טיילו השתמש במתקפה מהירה על מנת להתחמק, ולאחר מכן התקף במתקפת כנף מצד שמאל של צ'אטוט."
-
[B]אייס;[/B]
טיילו חומק במהרה ממתקפת הכנף, על ידי שימוש נבון במתקפה מהירה.
לאחר מכן הוא הופך את המרדף, ומתחיל לעוף מאחורי צ'אטוט, כשכנפו הופכת לבנה.
"צ'אטוט, כנף ברזל גם אתה!" מורה ספנסר, וצ'אטוט מסתובב אל טיילו, חובט עם הכנף שלו בכנף של טיילו.
ההתנגשות מעיפה את שני הפוקימונים אחורה, והם מעופפים להם אחד מול השני.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490215]
"עכשיו, רעם!" מורה המאמן לזבסטרייקה, אשר גורם לרעם וברק עוצמתי לרדת מהשמיים ולפגוע בגרידוס, ולהחליש אותו לגמרי. גרידוס הכעוס והרגוז זוהר באור אדמדם, ואז מתחיל לשעוט אל עבר זבסטרייקה- מטיח אותו הצידה עם זנבו החזק, ואז נתקל בו שוב עם גופו האדיר. זבסטרייקה נוחת על הרצפה מועלף[/COLOR][/QUOTE]
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=rX7wtNOkuHo[/URL]
"הא הא!" אני צוחק על המאמן בפנים
"קארמה איז א ביץ' יא דוש" אני אומר ושולף פוקדור "תודה שעשית את כל העבודה הקשה, באמת!" אני טופח לו על השכם ומורה לסניזל לתקוף את גרידוס בטפרי מתכת עד שיתעלף ואז זורק את הפוקדור
-
[B]דור;
[/B]המאמן קופת על הזבסטרייקה שלו ועוזב את המקום במהרה, ואתה נשאר להילחם אל מול הבארון.
"סניזל, טופר מתכת!" אתה מורה לה, והיא מדלגת לה, עד שמגיעה אל אבן שממש בתוך האגם, קופצת על גופו החלקלק של גרידוס.
היא מטפסת עד לראשו, ומתחילה לשרוט אותו בחזקה, גורמת לו לנזק.
גרידוס מנסה להתנער ללא הצלחה, ואז קופץ אל תוך המים, צולל בחזקה.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490215][COLOR=#000000].
---
[/COLOR][/QUOTE]
במקום לבזבז את הזמן ולבלבל את השכל עם הפרופסור, יותר קל לסיים איתו מהר בתגובה אחת ולהתקדם
ודרל אגב רושמים היות
---
׳פףףף׳ אחשוב ׳טוב שיהיה׳
״להתראות פרופסור״ אנופף לו לשלום ואלך עם פנפי לתוך היער ״אתה מוכן לגרום לאיפה פוקימון מהיער להפוך לקצת אבק?״
בתוך היער אסרוק את הסביבה לראות אם יש משהו מעניין ואיך האיזור מורכב, כדי שאוכל לנצל אותו לקרבות שלי. בו בזמן אחפש פוקימון או מאמן שפנפי יוכל להתאמן מולו
-
[QUOTE=SKULL KID;1490223][B]דור;
[/B]המאמן קופת על הזבסטרייקה שלו ועוזב את המקום במהרה, ואתה נשאר להילחם אל מול הבארון.
"סניזל, טופר מתכת!" אתה מורה לה, והיא מדלגת לה, עד שמגיעה אל אבן שממש בתוך האגם, קופצת על גופו החלקלק של גרידוס.
היא מטפסת עד לראשו, ומתחילה לשרוט אותו בחזקה, גורמת לו לנזק.
גרידוס מנסה להתנער ללא הצלחה, ואז קופץ אל תוך המים, צולל בחזקה.[/QUOTE]
"איזי פיזי למון סקוויזי" אני אומר לסניזל "הכל פה תלוי בתזמון, שלחי רוח קרה ותקפיאי את האגם בזמן שגרידוס מנסה לעלות מהמצולות, ככה הוא ידפוק את הראש בקרח xd xd"
-
[B]דניס;[/B]
נה.. זה לא משחק פוקימון, קצת קשר אנושי זה חיוני.
--
אתה מתחיל להתקדם עם פאנפי אל עבר היער, לאחר שאתה נפרד מהפרפסור.
לאחר מספר דקות הליכה אתם מגיעים אל פתח היער, ונכנסים לתוכו.
הרבה קולות ורעשים מיד נשמעים, מכל כיוון, יער פעיל. בהחלט
אתם מתחלים להתקדם בתוך היער הירוק, עצים רבים נמצאים מסביבכם, והרבה פוקימונים גם כן.
"פאנפ אנ פאנסייג!", קורא לפתע פוקימון קטן ועובר בדרך. הוא מביט בך בבוז, ואוכל תפוז. (יצא חרוז!)
[B]דור;[/B]
סניזל משתמשת ברוח קרה, גורמת למים להיקפא, ולגרידוס גם כן.
קשה לך להביט מבעד למים, אך ניתן לראות כי סניזל בהחלט גרמה לגרידוס להאט, והוא מתחיל לצאת ולהיתקל בקרח, נוגח בו פעם אחר פעם, עד שלבסוף מצליח לשבור אותו ומעיף רסיסי קרח לכל כיוון, גורם לסניזל ליפול ממנו גם כן, על אחת האבנים.
הבארון העייף מביט בשניכם במבט רגוז, ופרצופו מתעוות למשהו ממש ממש מסוכן.
הוא זוהר באור אדום ומתחיל להשתולל
-
[QUOTE=SKULL KID;1490237][B]דניס;[/B]
נה.. זה לא משחק פוקימון, קצת קשר אנושי זה חיוני.
--
אתה מתחיל להתקדם עם פאנפי אל עבר היער, לאחר שאתה נפרד מהפרפסור.
לאחר מספר דקות הליכה אתם מגיעים אל פתח היער, ונכנסים לתוכו.
הרבה קולות ורעשים מיד נשמעים, מכל כיוון, יער פעיל. בהחלט
אתם מתחלים להתקדם בתוך היער הירוק, עצים רבים נמצאים מסביבכם, והרבה פוקימונים גם כן.
"פאנפ אנ פאנסייג!", קורא לפתע פוקימון קטן ועובר בדרך. הוא מביט בך בבוז, ואוכל תפוז. (יצא חרוז!)
[/QUOTE]
מה זה הברוקולי הזה?
ואנחנו נמצאים בקרחת יער או בין העצים?
---
׳הממ׳ אהרהר ׳אני לא מכיר אותו אבל נראה שהוא מסוג עשב וזה יכול להיות קרב קשה לפנפי כי עשב זה סוג שחזק על אדמה, אבל אני אלך על זה׳
״פנפי תשתמש בגלגול ותלך מסביב״ אגיד לפנפי בשקט ואצביע לו על פתח כלשהו מבין העצים שבצד ימין, כשאראה כי הוא מגיע אל מאחורי הברוקולי אצעק ״עכשיו! תתנגש בו עם הגלגול!״
-
[QUOTE=SKULL KID;1490237]
[B]דור;[/B]
סניזל משתמשת ברוח קרה, גורמת למים להיקפא, ולגרידוס גם כן.
קשה לך להביט מבעד למים, אך ניתן לראות כי סניזל בהחלט גרמה לגרידוס להאט, והוא מתחיל לצאת ולהיתקל בקרח, נוגח בו פעם אחר פעם, עד שלבסוף מצליח לשבור אותו ומעיף רסיסי קרח לכל כיוון, גורם לסניזל ליפול ממנו גם כן, על אחת האבנים.
הבארון העייף מביט בשניכם במבט רגוז, ופרצופו מתעוות למשהו ממש ממש מסוכן.
הוא זוהר באור אדום ומתחיל להשתולל[/QUOTE]
"מאיפה אתה מוצא את האנרגיה לזה? לפני רגע נפגעת קשות" אני אומר ומסמן לסניזל להתרחק
"טוב זה נראה משהו גדול, תנסי להתחמק מזה ואז להשתמש במשחק מלוכלך לתת לו מכה מתחת לחגורה"