-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510084][FONT=times new roman]
[COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-[/B]
"ובכן במידה ובאמת אתה רוצה לבדוק אותם הם מארגנים נשף התרמה נוסף בעוד שבוע בעיר אופריט- אם תספיק להגיע לשם בזמן אולי תוכל לדבר עם מישהו" מציעה בחיוך תמי בזמן שווארמפל, מסתער על מיאו, אשר מסתער בחזרה כנגדו של ווארמפל. שני הפוקימונים מתנגשים חזיתית- ווארמפל נושך את מיאו ואילו מיאו מנסה לשסף את גופו האדמוני של ווארמפל, אבל בזכות גמישות ייתר, ווארמפל מצליח להתגמש מסביב ידיו של מיאו- וככה למנוע את פציעתו.
לאחר הפגיעה- ווארמפל שולח חוט נוסף- מושך את עצמו אחורנית- בזמן שמיאו נופל על הצד, מעולף.
בדיוק כשמיאו מתעלף, ווארמפל מתחיל לזהור באור לבן ובהיר ונראה שהוא מתעגל ומתעצב מחדש- במקומו עומד לפניך פוקימון לבן ובוהק עם עיניים אדומות ובוהקות [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/silcoon.png[/IMG].[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"זה מעניין, אני בהחלט אעיף מבט." אענה לה. "vamos! כל הכבוד וורמפל, וכל הכבוד על ההתפתחות לסילקון! זה היה קרב טוב מאוד! vamos, pokeballon!" אני ממש אשמח מהתוצאה, ואזרוק פוכדור על מיאו. בצד אני אחשוב שהייתי מעדיף דסטוקס על פני ביוטיפליי, אבל אני עדיין אשמח שוורמפל התפתח. כל דבר עדיף על וורמפל בכל מקרה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510084][FONT=times new roman][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
"קדימה סוואבלו!" אתה קורא בהתלהבות ומציץ באלכסיס, שמחייכת חיוך רחב "אני שמחה שאתה לומד משהו במכונים הרשמיים שלנו" אומרת בנימה עוקצנית ומסתכלת ישירות לג'ניפר.
בינתיים סוואבלו מנסה לפלס את דרכה בין הכדורי אבן, אשר נשלחים לעברה, למרות שמרובן היא מתחמקת, המקצת שפוגעים בה, מסבים לה סבל רב, למרות זאת מקורה מתחיל לזהור באור לבן ובהיר, והוא מתארך בכמה סנטימטרים טובים, והיא מנקרת בחוזקה את מוטים בבטנו, למרות ניסיונותיו הכושלים להתחמק.
"סיבוב פרסה!" קוראת במהירות אלכסיס- עוד לפני שאתה מספיק להגיב אנרגיה כחולה מקיפה את מות'ים והוא טס לעבר סוואבלו, אשר בידיוק טסה במהירות אליו, מתחילה לצרוח, אבל עם זאת מות'ים מתנגש בה בחוזקה ואז במהירות שיא נשלח אחורנית. במקומו עומד פוקימון, עכבישי למראה בצבע צהוב עם גוונים כחולים [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/galvantula.png[/IMG] "גאלואנטולה רשת משולשת" קוראת. סוואבלו שעדיין שאמצע הצרחה שלה, פוגעת בפוקימון הצהוב, אבל במהירות בזק, היריב המהיר שלה פותח את פיו ורשת עכביש ענקית- צהובה ודביקה נשלחת לכל עבר, מכסה את הזירה ברשת, המעבירה גם גלי חשמל בסוואבלו, אשר מסתבכת בתוך הרשת.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
בחיוך מלא ביטחון "סוואבלו, אל תלחצי חמודה. זכרי את מוגנת. עכשיו צריך לעבוד מהר!" אומר לסוואבלו בשביל להרגיע ועתה להתרכז בדברי. "השתמשי בהגנת כותנה, נפחי אותה עוד ועוד במרווח שנוצר פרצי והתחמקי מהרשתות מעלה." אדריך אותה ביסודיות. "השתמשי בשירה, נסי להרדים אותו ומשם השתמשי במהרה במתקפת ניקור פעם נוספת! בכל הכוח!"
אקווה מאוד שזה יצליח, 'אם היא תרדם יש לי תכסיס, נהיה על הגל...' אחשוב לעצמי בציפייה מרובה.
[B]
[FONT=times new roman][COLOR=#9999ff]רובי:[/COLOR][/FONT][/B][COLOR=#9999ff][FONT=times new roman]
מגיע לך אוסקר, משחק אותה תמים ומאחל הצלחה במציאתה והמשך יום טוב, מסתובב (דמיין את הפרופסור משובר שורות) ויוצא בחיוך ערמומי מהמרכז.
אתה נושם לרווחה מעבר לדלת, ומתקדם במטרה לחפש אימון גם לנידורן שלך. אתה מסתובב בעיר, יושב לאכול באיזו מזללה בחוץ, מסתובב ולא מוצא עניין בדבר אימון הפוקימונים שלך. כשאז, ממרחק, אתה מבחין במשהו נוצץ על הרצפה. אתה מביט לצדדים ואתה דיי בודד בסביבתך. אז אתה מדלג בזריזות אל עבר החפץ כשאז אתה מגלה כיזאת [U]אבן אש[IMG]http://www.interload.co.il/upload/7373481.png[/IMG]![/U]
אתה תוחב אותה לתיקך במהירות ומאוד מרוצה מכך, 'יום המזל?' אתה שואל את עצמך כשאז, רעש ילדים קוראים מפריע באוזנייך אתה מגלה שזה מגיע מאחת הכניסות לפארק. אתה הולך לשם.
אתה מבחין באסיפת ילדים ובקרב בין[IMG]http://www.interload.co.il/upload/2182706.png[/IMG]ל-[IMG]http://www.interload.co.il/upload/7349692.png[/IMG]. כשמעל כולם, על ארגז עץ גדול, מלהטט לו ליצן[IMG]http://www.interload.co.il/upload/2603777.png[/IMG].
קורא בצהלה "איזה יופי של קרב, מי ינצח באתגר? מי ילחם על פרס יקר? יביס אותי ויזכה באוצר!" הוא קורה. ילד שמנמן שעל ידך מסביר לך שהמטרה היא לנצח בקרב את "באגי הליצן".
ומי שינצח יקבל פרס!
לא חולפות 10 דקות ואתה נדהם לגלות שדווקא מאוואק נפל מעולף עם פניו לקרקע שכעליו טימבאר שחצן ועליז מניח על עורפו קורת העץ בעזות-מצח משפילה.[/FONT]
[/COLOR]
-
[QUOTE=NivX10;1510087][B]
[COLOR=#9999ff]רובי:[/COLOR][/B][COLOR=#9999ff]
מגיע לך אוסקר, משחק אותה תמים ומאחל הצלחה במציאתה והמשך יום טוב, מסתובב (דמיין את הפרופסור משובר שורות) ויוצא בחיוך ערמומי מהמרכז.
אתה נושם לרווחה מעבר לדלת, ומתקדם במטרה לחפש אימון גם לנידורן שלך. אתה מסתובב בעיר, יושב לאכול באיזו מזללה בחוץ, מסתובב ולא מוצא עניין בדבר אימון הפוקימונים שלך. כשאז, ממרחק, אתה מבחין במשהו נוצץ על הרצפה. אתה מביט לצדדים ואתה דיי בודד בסביבתך. אז אתה מדלג בזריזות אל עבר החפץ כשאז אתה מגלה כיזאת [U]אבן אש[IMG]http://www.interload.co.il/upload/7373481.png[/IMG]![/U]
אתה תוחב אותה לתיקך במהירות ומאוד מרוצה מכך, 'יום המזל?' אתה שואל את עצמך כשאז, רעש ילדים קוראים מפריע באוזנייך אתה מגלה שזה מגיע מאחת הכניסות לפארק. אתה הולך לשם.
אתה מבחין באסיפת ילדים ובקרב בין[IMG]http://www.interload.co.il/upload/2182706.png[/IMG]ל-[IMG]http://www.interload.co.il/upload/7349692.png[/IMG]. כשמעל כולם, על ארגז עץ גדול, מלהטט לו ליצן[IMG]http://www.interload.co.il/upload/2603777.png[/IMG].
קורא בצהלה "איזה יופי של קרב, מי ינצח באתגר? מי ילחם על פרס יקר? יביס אותי ויזכה באוצר!" הוא קורה. ילד שמנמן שעל ידך מסביר לך שהמטרה היא לנצח בקרב את "באגי הליצן".
ומי שינצח יקבל פרס!
לא חולפות 10 דקות ואתה נדהם לגלות שדווקא מאוואק נפל מעולף עם פניו לקרקע שכעליו טימבאר שחצן ועליז מניח על עורפו קורת העץ בעזות-מצח משפילה.
[/COLOR][/QUOTE]
"אני מוכן לנסות אותך" אומר בחיוך וארים באוויר את הכדור של נידורן.
במידה והוא יסכים אשחרר אותו מהפוקדור "תתחיל עם סופר סוניק! ואז המשך את המתקפה עם בלבול!" אקרא בהתלהבות 'מעניין מה הפרס' אחשוב לעצמי בעניין.
[FONT=times new roman][COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-[/B]
כל מה שאתה צריך חנות חחח לא יעזור לך אימונים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיקאצ'ו מתנער מהמתקפה ותופס מרחק ממרקרוו (שאם אתה לוכד אתה נותן לו כינוי כי לכתוב את השם שלו זה זין)ומתחיל לרוץ במהירות לעבר יריבו השחור, אשר עדיין מנסה לשלוח עוד כמה כדורי צל- אחד אחרי השני, אבל פיקאצ'ו שלך מצליח להתחמק מכולם, אפילו אחד אינו מצליח אפילו לשפשף אותו. באותו זמן שהוא רץ, הוא מטעין כדור חשמלי, צהוב ומסוכן למראה. מרקרוו בניסיון נוסף מנסה לשלוח כדור צל נוסף לעבר פיקאצ'ו, אבל הוא ניפגע חזיתית מהמתקפה של פיקאצ'ו, והוא מועף לאחור, רק כדי לחוסל סופית מהכדור חשמל שפיקאצ'ו שלך משחרר ישר אחרי הפגיעה.[/COLOR]
[COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-
[/B]תנסה להוסיף טיפה מעבר לא יכול לחרטט המשכים סתם חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק כדור לעבר המיאו המעולף, ואכן אחרי כמה גלגולים- הפוקדור נעצר. מיאו נלכד!
"כל הכבוד!" אומרת לך בהתלהבות תמי "אבל אני לא יודעת אם הם יתנו לך את מה שאתה מבקש.. אחרי הכל אתה לא חלק מהם, לא?" מוסיפה, בזמן שאתה מחזיר את סיליקון לכדור שלו ומרים את הפוקדור של מיאו ומכניס את שניהם לכיס.[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
סוואבלו שלך מנערת את כנפיה, וגלים של כותנה לבנה וצחורה מתחילים להתפשט בזירה, והיא יוצרת מרווח בינה לבין הרשת המשולשת של [RIGHT][I]גאלואנטולה, והיא מצליחה לטוס מעל הרשת, ולהגיע לאזור מוגן. "קדימה לא לוותר השתמש בהסוואה ואז עבוד לחיתוך זעם!" קוראת כנגדך אלכסיס. בינתיים סוואבלו מתחילה לזמר, בקול ברור בהיר ומרדים, אבל לא נראה שהשירה שלה משפיעה בכלל על [/I][I]גאלואנטולה. מיד לאחר מכן, מקורה של סוואבלו מתחיל לזהור באור לבן ובהיר, ולהתארך בכמה סנטימטרים והיא טסה במהירות לעבר יריבה הקשוח, אבל שנייה לפני הפגיעה, [/I][/RIGHT]
[/COLOR][/FONT][COLOR=#000000][RIGHT][FONT=&][I]גאלואנטולה פשוט נעלם באוויר- ולא נראה יותר. סוואבלו מסתכלת בהיסוס, מנסה לאתר אותו, אבל נפגעת באור ירקרק, אשר פוגע בה בגבה.[/I][/FONT][/RIGHT]
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#000000][FONT=&][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510089][FONT=times new roman]
סוואבלו שלך מנערת את כנפיה, וגלים של כותנה לבנה וצחורה מתחילים להתפשט בזירה, והיא יוצרת מרווח בינה לבין הרשת המשולשת של [RIGHT][I]גאלואנטולה, והיא מצליחה לטוס מעל הרשת, ולהגיע לאזור מוגן. "קדימה לא לוותר השתמש בהסוואה ואז עבוד לחיתוך זעם!" קוראת כנגדך אלכסיס. בינתיים סוואבלו מתחילה לזמר, בקול ברור בהיר ומרדים, אבל לא נראה שהשירה שלה משפיעה בכלל על [/I][I]גאלואנטולה. מיד לאחר מכן, מקורה של סוואבלו מתחיל לזהור באור לבן ובהיר, ולהתארך בכמה סנטימטרים והיא טסה במהירות לעבר יריבה הקשוח, אבל שנייה לפני הפגיעה,
[/I][I][COLOR=#000000][FONT=&][I]גאלואנטולה פשוט נעלם באוויר- ולא נראה יותר. סוואבלו מסתכלת בהיסוס, מנסה לאתר אותו, אבל נפגעת באור ירקרק, אשר פוגע בה בגבה.[/I][/FONT][/COLOR] [/I]
[/RIGHT]
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]חחחח "בהחלט, אסטרטגיה מרגיזה... כמו שאמרת" אגיד ואפנה מבטי אל ג'ניפר בחיוך. אנסה לשמור על קור-רוח ואנגב טיפות זיעה קטנות ממצחי. אחשוב מעט ואז אפנה אל אלכסיס ואומר "נראה שקצת תפסת אותי לא מוכן, אבל מקווה שאת מוכנה" ואז אקרא אליי אל סוואבלו. "סוואבלו הקשיבי היטב" אגיד לך בקול נמוך ואתחיל להדריך אותה.
"השתמשי בערפל. ואז רחפי מעלה סביב תוך שימוש 'בהגנת כותנה' מס' פעמים, התרכזי וצרי אותם בערך בדמותך ואז פזרי אותם בזירה" אדריך אותה. 'נבלבל את גלאוונטולה, עם גרסא שלנו לצוות כפול' אתכנן במוחי.
לאחר מכן בעוד היא תתבלבל מהצלליות המפוזרות בערפל. אפקוד על סוואבלו להגיע מעליה ולהשתמש במתקפת 'היפר-קול' ואז 'כנף ברזל'. אקווה שהאסטרגיה הזאת תשנה את פני הקרב.
[B]
[COLOR=#9999ff][FONT=times new roman]רובי:[/FONT][/COLOR][/B][FONT=times new roman][COLOR=#9999ff]
"אני מוכן לנסות" אתה קורה מחוייך ובטוח, כבר משחרר את נידורן החוצה. "או איזה נחמד זה נידורן, הוא והמאמן שלו מצטרפים לבלאגן, שמה ינצח או יהיה המפסידן?" הוא שוב מדבר בחרוזיו המרגיזים.
בעוד אתה תוהה מהו הפרס המדובר אתה כבר מתדרך את נידורן, שצווח לו בקולי קולות וגלי-קול סגולים נפערים מפיו. "טימבור מהר אל תוך האדמה, הלום בו מכה שתיצור קצת תדהמה!" חורז באגי הליצן. וטימבור בזריזות מרשימה זורק את קורת העץ שלו מעלה ומתחיל לחפור בחריצות. הוא והמקל שלו שנופל חזרה היישר אל הבור מתחמקים ממתקפת הסופרסוניק שלכם.
נידורן מביט סביב בחדשנות שלפתע המטה ואיתו טימבור פורצים מהאדמה תחתיו והולמים בו בעצמה. וזה לא נגמר "סיבוב, ו... הקפה מלאה טימבוררר!" מזמר הליצן ומיד לאחר המכה בעוד השניים באוויר טימבור מסתחרר במקום וכמו שחקן פוטבול הולם עם מתקפת חבטה בנידורן. טימבור הזה מאומן היטב, והליצן הזה לא כל-כך ליצן שמדובר בקרבות כנראה.
עף כמו כדור בייסבול אך נוחט היישר על רגליו, מסתובב ולפקודתך משתמש בעל חושי, הילה דקה ותכולה מקיפה אותו ואז גם את טימבור, נידורן דופק אותו בקרקע מס' פעמים ואז משליך אותו לאחור. טימבור מתעשט מיד לאחר המהלומה. יושב על קורת העץ שלו וזורח בהילה אדומה וחמימה ושריריו נעשים גדולים וחזקים יותר ([/COLOR][B][URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Trip_Conkeldurr_Bulk_Up.png"][COLOR=#3399cc]Bulk Up[/COLOR][/URL][/B][COLOR=#9999ff]).
החרוז לא מאחר להגיע "עכשיו טימבור מתחזק, השעון דופק, מי ינצח? בהחלט מרתק!" קורא באגי.[/COLOR][/FONT]
-
כל מה שאתה צריך חנות חחח לא יעזור לך אימונים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיקאצ'ו מתנער מהמתקפה ותופס מרחק ממרקרוו (שאם אתה לוכד אתה נותן לו כינוי כי לכתוב את השם שלו זה זין)ומתחיל לרוץ במהירות לעבר יריבו השחור, אשר עדיין מנסה לשלוח עוד כמה כדורי צל- אחד אחרי השני, אבל פיקאצ'ו שלך מצליח להתחמק מכולם, אפילו אחד אינו מצליח אפילו לשפשף אותו. באותו זמן שהוא רץ, הוא מטעין כדור חשמלי, צהוב ומסוכן למראה. מרקרוו בניסיון נוסף מנסה לשלוח כדור צל נוסף לעבר פיקאצ'ו, אבל הוא ניפגע חזיתית מהמתקפה של פיקאצ'ו, והוא מועף לאחור, רק כדי לחוסל סופית מהכדור חשמל שפיקאצ'ו שלך משחרר ישר FONT=&][/FONT][/COLOR][/RIGHT][/QUOTE]
חחחח אני רוצה לאמן איתו שיהיה חזק ממש ואז לפתח אותו.
"מצוין!!!!" אצעק באושר, למרות שלילה כרגע, אוציא פוכדור ריק מהתיק שלי "הגיע הזמן מורקרו" אגיד בנחישות ואזרוק על מורקרו את הפוכדור, אביט בהתרגשות במורקרו נכנס לפוכדור. אקווה שייתפס. במידה והוא נתפס אני מחבק את פיקאצו חזק "היית פשוט מעןלה" אומר לו בחיוך,אאחל לו לילה טוב ומחזיר אותו לפוכדור וחוזר לישון, בעודי חושב על כינוי למורקרו (אני אתן לו בבוקר חחח)
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510089][FONT=times new roman]
[COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-
[/B]תנסה להוסיף טיפה מעבר לא יכול לחרטט המשכים סתם חח
אתה זורק כדור לעבר המיאו המעולף, ואכן אחרי כמה גלגולים- הפוקדור נעצר. מיאו נלכד!
"כל הכבוד!" אומרת לך בהתלהבות תמי "אבל אני לא יודעת אם הם יתנו לך את מה שאתה מבקש.. אחרי הכל אתה לא חלק מהם, לא?" מוסיפה, בזמן שאתה מחזיר את סיליקון לכדור שלו ומרים את הפוקדור של מיאו ומכניס את שניהם לכיס.[/COLOR]
[/FONT][COLOR=#000000][RIGHT][/RIGHT]
[/COLOR][/QUOTE]
"הו, אני בהחלט לא מצפה מהם לתת לי את הדוחות הכספיים שלהם. אני גם לא אבקש, מן הסתם. אבל אני אנסה להתרשם מהם. לא נתקלתי בהם מעולם, את מבינה. רק שמעתי עליהם. הם לא באמת מעניינים אותי כשלעצמם. לדעתי, הם מסתירים משהו. למה או מה הם מנסים לעשות? לא יודע, ולא אכפת לי. אמרת שהם סוללים כביש במדבר אינסופי בקצה המחוז. למה בכלל שמישהו ירצה לעשות את זה? סוללים כביש כדי שיהיה אפשר לנוע ממקום למקום בקלות. למה לסלול כביש לשום מקום? אלו דברים שכאלו שגורמים לי לחשוד בהם. אולי אני סתם פרנואיד, יכול להיות. אבל זה פשוט לא מתחבר אצלי בראש." אסביר לה. "בכל מקרה, אין טעם לדבר על זה. אני לא חושב שאני אשכנע אותך, או את אותי, והשיחה הזאת לא מועילה לנו בשום דרך שהיא. מקודם אמרת שמיאו הוא מהיר וורמפל הוא איטי. נראה שאת מבינה דבר או שתיים בפוקימונים. אז מה את עושה בחיים, תמי?" אשאל אותה, ואמשיך ללכת, מקווה כבר שהדרך הארוכה הזאת תסתיים...
-
[QUOTE=NivX10;1510090][B]
[COLOR=#9999ff][FONT=times new roman]רובי:[/FONT][/COLOR][/B][FONT=times new roman][COLOR=#9999ff]
"אני מוכן לנסות" אתה קורה מחוייך ובטוח, כבר משחרר את נידורן החוצה. "או איזה נחמד זה נידורן, הוא והמאמן שלו מצטרפים לבלאגן, שמה ינצח או יהיה המפסידן?" הוא שוב מדבר בחרוזיו המרגיזים.
בעוד אתה תוהה מהו הפרס המדובר אתה כבר מתדרך את נידורן, שצווח לו בקולי קולות וגלי-קול סגולים נפערים מפיו. "טימבור מהר אל תוך האדמה, הלום בו מכה שתיצור קצת תדהמה!" חורז באגי הליצן. וטימבור בזריזות מרשימה זורק את קורת העץ שלו מעלה ומתחיל לחפור בחריצות. הוא והמקל שלו שנופל חזרה היישר אל הבור מתחמקים ממתקפת הסופרסוניק שלכם.
נידורן מביט סביב בחדשנות שלפתע המטה ואיתו טימבור פורצים מהאדמה תחתיו והולמים בו בעצמה. וזה לא נגמר "סיבוב, ו... הקפה מלאה טימבוררר!" מזמר הליצן ומיד לאחר המכה בעוד השניים באוויר טימבור מסתחרר במקום וכמו שחקן פוטבול הולם עם מתקפת חבטה בנידורן. טימבור הזה מאומן היטב, והליצן הזה לא כל-כך ליצן שמדובר בקרבות כנראה.
עף כמו כדור בייסבול אך נוחט היישר על רגליו, מסתובב ולפקודתך משתמש בעל חושי, הילה דקה ותכולה מקיפה אותו ואז גם את טימבור, נידורן דופק אותו בקרקע מס' פעמים ואז משליך אותו לאחור. טימבור מתעשט מיד לאחר המהלומה. יושב על קורת העץ שלו וזורח בהילה אדומה וחמימה ושריריו נעשים גדולים וחזקים יותר ([/COLOR][B][URL="https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Trip_Conkeldurr_Bulk_Up.png"][COLOR=#3399cc]Bulk Up[/COLOR][/URL][/B][COLOR=#9999ff]).
החרוז לא מאחר להגיע "עכשיו טימבור מתחזק, השעון דופק, מי ינצח? בהחלט מרתק!" קורא באגי.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"קדימה נידורן פעם נוספת סופרסוניק! ואז השתמש בהתנגדות בשנייה שהוא פוגע בך!" אקרא במהירות "בינתיים לכין את מתקפת הבלבול שלך לפגיעה ישר אחרי ההתנגדות!" אוסיף בנחישות, ואנסה להתעלם כמיטב יכולתי מהחרוזים הלא מצחיקים שלו.
[FONT=times new roman][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
"אמרתי לך שהיא בלתי נסבלת" אומרת בחריפות ג'ניפר מהמושבים מאחור ונראית זועפת במיוחד. "ובכן" אומרת אלכסיס בהתנשאות "אם אני לא טועה דווקא המועצה אהבה את יכולות הלחימה שלי אם זיכרוני אינו מטעה אותי" עוקצת בחזרה אל עבר ג'ניפר.
בינתיים בזמן שהבנות עוקצות אחת את השנייה, סואבלו שלך מנופפת בכנפיה, דמויות הענן, וערפל סמיך וכבד מתפזר בזירה, מכסה אותה לחלוטין. מיד לאחר מכן, אתה מצליח להבחין בדמויות קטנות ולבנות נעות בין ענני הערפל הסמיכים.
"טריקים כאלה לא יעזרו לך! רשת חשמלית!" קוראת במהירות אלכסיס. וככה מבין הערפל, אתה מבחין בפצצה חשמלית המתפרסת על כל הערפל, מעבירה גלי חשמל הרסניים בין העננים ומיד לאחר מכן אתה שומע צווחה של סוואבלו, אשר מזעזעת את אוזניכם. מעצמת הקול יחד עם הרשת החשמלית, הערפל מתפזר לחלוטין, ואתה רואה שוב בגלוי את הזירה. סוואבלו סבוכה ברשת חשמלית, אשר נדבקת לכנפיה ואילו [I]גאלואנטולה עומד חשוף לכל, עם מבט זדוני בעיניו.
[/I][/COLOR][I]
[COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-[/B]
אין רמות כפרעליך.. אתה יכול לפתח מתי שתרצה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
במהירות שיא, אתה זורק את הפוקדור לעבר מרקרוו המעולף, ותוך כמה סיבובים הוא נלכד!
אתה משבח את פיקאצ'ו, וחוזר לישון. אתה קם רענן מתמיד. אתה מביט ורואה שכבר כל הפוקימונים שלך כבר שיחררו את עצמם, והם משחקים להם בהנאה. אתה מפהק בקלילות, ומתחיל להתארגן, כשאתה שומע קולות מאחד השיחים. אתה קם במהירות והולך לבדוק את המקום. מתוך השיחים יוצאת נערה בעלת שיער לבן וארוך, לבושה, במ שנראה בגדי מעצבים יוקרתיים, אבל נראה שהם נהרסו לחלוטין. [/COLOR][/I][COLOR=#66cc66][IMG]http://up415.siz.co.il/up2/ddz4yzlajjmr.png[/IMG] הבחורה מסתכלת עליך במעט בחשש אבל למראה הפוקימונים שלך מחייכת "אוי יופי אתה מאמן" אומרת ונראה שהקלה נפרשת על פניה. "שמי ג'וליה. איבדתי את החבר שלי לפני כמה ימים, ומאז אני מסתובבת פה ביער ואני פשוט אפוסת כוחות. יש לך במקרה משהו לאכול??" שואלת בחיוך צנוע.[/COLOR]
תמי מרימה גבה ופורצת בצחוק מתגלגל "הם סוללים את השביל בדרך 35 לעיר רוקטה! המדבר השתלט שם על השביל!" ממשיכה בצחקוקה "אין צורך להגזים לא כולם רעים בעולם הזה" אומרת בזמן שאתם מתחילים לצעוד בשביל הסבוך. "אז מה את עושה בחייך?" אתה שואל בסקרנות. "ובכן אתה מסתכל על המנהיגת המכון הבאה של המחוז!" אומרת בגאווה "אני מתמחה בפוקימוני אבן ואדמה" אומרת בחיוך "אם אתה רוצה הדגמה, אשמח להראות לך מה אני מסוגלת" מוסיפה ומסיימת בקריצה חברית.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510093]"קדימה נידורן פעם נוספת סופרסוניק! ואז השתמש בהתנגדות בשנייה שהוא פוגע בך!" אקרא במהירות "בינתיים לכין את מתקפת הבלבול שלך לפגיעה ישר אחרי ההתנגדות!" אוסיף בנחישות, ואנסה להתעלם כמיטב יכולתי מהחרוזים הלא מצחיקים שלו.
"אמרתי לך שהיא בלתי נסבלת" אומרת בחריפות ג'ניפר מהמושבים מאחור ונראית זועפת במיוחד. "ובכן" אומרת אלכסיס בהתנשאות "אם אני לא טועה דווקא המועצה אהבה את יכולות הלחימה שלי אם זיכרוני אינו מטעה אותי" עוקצת בחזרה אל עבר ג'ניפר.
בינתיים בזמן שהבנות עוקצות אחת את השנייה, סואבלו שלך מנופפת בכנפיה, דמויות הענן, וערפל סמיך וכבד מתפזר בזירה, מכסה אותה לחלוטין. מיד לאחר מכן, אתה מצליח להבחין בדמויות קטנות ולבנות נעות בין ענני הערפל הסמיכים.
"טריקים כאלה לא יעזרו לך! רשת חשמלית!" קוראת במהירות אלכסיס. וככה מבין הערפל, אתה מבחין בפצצה חשמלית המתפרסת על כל הערפל, מעבירה גלי חשמל הרסניים בין העננים ומיד לאחר מכן אתה שומע צווחה של סוואבלו, אשר מזעזעת את אוזניכם. מעצמת הקול יחד עם הרשת החשמלית, הערפל מתפזר לחלוטין, ואתה רואה שוב בגלוי את הזירה. סוואבלו סבוכה ברשת חשמלית, אשר נדבקת לכנפיה ואילו [I]גאלואנטולה עומד חשוף לכל, עם מבט זדוני בעיניו.
[/I][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
סתם... סתם אני בונה פה אסטרטגיות... -_-
~~~~
"רררהעע..." אתרגז ואקמוץ את אגרופי השמאלי בכוח, 'לעזזל... למה כלום לא עובד?! נצטרך לשמור את סוואבלו לסיבוב אחר' אחשוב בתסכול ואחזיר אותה לפוקדור. במקומה אוציא החוצה את אריאדוס.
"אריאדוס חניתות רעל" מיד אפתח, שתחשוב פעמיים ליפני שהיא משתמשת בסיבוב פרסה. "השתמש בירי חוטים וסבך היטב את רגליו זו בזו, ואז שלח אליו 'צלב רעל' במלוא העוצמה!" אפקוד עליו. ואזרוק אל אלכסיס "שהעכביש הטוב ביותר ינצח" ואחייך.
[COLOR=#9999ff][FONT=times new roman][B]רובי:
[/B]בעוד טימבור מתחזק, אתם שוב מנסים שימוש ב'סופר-סוניק'. גלי הקול נשלחים אבל טימבור נשאר רגוע לפקודתך המאמן שלו, אפילו שרואים. הרעש צורם לו בהחלט. בעוד אתה ונידורן כבר דרוכים כשהוא מתודרך להשתמש 'בהתנגדות'.
טימבור ממשיך לשבת שם והפעם הוא זורח בהילה צהובה-וקורנת "טימבור קדימה, צבור עוד כוח. בקרוב תגיע מהולמה שהם לא יכולו לשכוח" שוב הוא חורז. זה כבר מרגיז...
לפתע טימבור מקפץ מהעלה שלו. אוחז שוב את המטה שלו כמו אלת בייסבול, רק שעכשיו הוא רחוק מנידורן מאוד. לפתע הוא מקים מהקרקע שלושה סלעים גדולים שמרחפים מלפניו והוא מכה בהם למשמע קריאה רמה "אל המטרוותתת, כווווןןןן, אששש!!!" מבאגי שלסיום גם מתגלגל מצחוק.
ארבעה סלעים גדולים טסים בזה אחר זה אל נידורן שנהלם בעצמה רבה, אבק רב מתפזר. זאת הייתה מכה קריטית (critical hit) והוא רועד מכאב. "חזקנו את ההתקפה, ואת המיקוד, עוד מכה אחת ואתה אבוד!" מסביר באגי, מכך אתה מבין שהמתקפות של טימבור חזקות מהרגיל עכשיו, ואם זה לא מספיק הסיכויים לפגיעה קריטית וממוקדת גדלו.
מתוך האבק נידורן זורח באור מוזהב ורץ להלום בטימבור עם כוח המתקפה שלו. והוא מנגח בעצמה את טימבור שנראה בסדר גמור. גריפת האנרגיה (bulk up) מחזקת גם את ההגנה...
נידורן משתמש שוב בבלבול ומתחיל להכות את טימבור עם המטה שלו עצמה כשבאגי נראה מתעצבן. [/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510093]"קדימה נידורן פעם נוספת סופרסוניק! ואז השתמש בהתנגדות בשנייה שהוא פוגע בך!" אקרא במהירות "בינתיים לכין את מתקפת הבלבול שלך לפגיעה ישר אחרי ההתנגדות!" אוסיף בנחישות, ואנסה להתעלם כמיטב יכולתי מהחרוזים הלא מצחיקים שלו.
"אמרתי לך שהיא בלתי נסבלת" אומרת בחריפות ג'ניפר מהמושבים מאחור ונראית זועפת במיוחד. "ובכן" אומרת אלכסיס בהתנשאות
אין רמות כפרעליך.. אתה יכול לפתח מתי שתרצה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
במהירות שיא, אתה זורק את הפוקדור לעבר מרקרוו המעולף, ותוך כמה סיבובים הוא נלכד!
אתה משבח את פיקאצ'ו, וחוזר לישון. אתה קם רענן מתמיד. אתה מביט ורואה שכבר כל הפוקימונים שלך כבר שיחררו את עצמם, והם משחקים להם בהנאה. אתה מפהק בקלילות, ומתחיל להתארגן, כשאתה שומע קולות מאחד השיחים. אתה קם במהירות והולך לבדוק את המקום. מתוך השיחים יוצאת נערה בעלת שיער לבן וארוך, לבושה, במ שנראה בגדי מעצבים יוקרתיים, אבל נראה שהם נהרסו לחלוטין. [/COLOR][/I][COLOR=#66cc66][IMG]http://up415.siz.co.il/up2/ddz4yzlajjmr.png[/IMG] הבחורה מסתכלת עליך במעט בחשש אבל למראה הפוקימונים שלך מחייכת "אוי יופי אתה מאמן" אומרת ונראה שהקלה נפרשת על פניה. "שמי ג'וליה. איבדתי את החבר שלי לפני כמה ימים, ומאז אני מסתובבת פה ביער ואני פשוט אפוסת כוחות. יש לך במקרה משהו לאכול??" .[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אבל ככל שפיקאצו חזק הוא יהיה ראייצו יותר חזק לא? מה שם יפה למורקרו? דאסק או נייט? (Night) ויולט אולי?
אביט בבחורה ואהיה דרוך. אני לא מכיר אותה והיא יכולה להיות מסוכנת, אאסוף את כל החפצים שלי, ואסמן לפוקימונים שלי להתקרב אליי, כשריהורן יעמוד ויהווה מעין מגננה כלפי הבחורה המסתורית. "נעים מאוד" אשיב לאותה נערה, "קוראים לי ג'סטין". אברור בתיק אחר אוכל, ואושיט לה אותו בזהירות, כל הזמן אני דרוך לכל התרחשות. "קרה לך משהו ג'וליה? את נראית קצת אבודה" רשאל אותה בסקרנות, אם היא תהיה נחמדה אציע לה להצטרף אלינו ולהתקדם לציוויליזציה שתוכל לעזור לעצמה, כשלרגע איזכר במאמן שישן איתי הלילה, ואזכור שהוא מחפש בחורה גם ששמה ג'וליה. במידה והיא תהיה עוינת אבקש ממורקרו להשתמש באובך ואסמן להם לאן לרוץ.
-
[QUOTE][B]לוקאס-
[URL]https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Dig_(move)[/URL] :punch:
אמרלד מחמיץ פרצוף "ברור שהוא יכול ללמוד חפירה- הוא פוקימון אדמה זה בסיסי" אומר ומנסה להדגים לוופר, שעדיין מנסה וגם הוא קופץ באוויר, אבל נופל על האדמה ונוחת על פרצופו.
"אז יש סיבה מסוימת או מסורת?" אתה שואל אותו, אבל בתגובה הוא מחמיץ פנים "אם אתה לא יודע אבא שלי היה אלוף מחוז הואן במשך חמש שנים ברציפות! אלו אפילו אותם בגדים שהוא לבש בזמן שזכה בפעם הראשונה! ואין ספק שהם יעניקו לי מזל!" אומר בגאווה ומרים את חזהו. "והשיטה זאת השיטה הכי ישנה בספר, אנשים פשוט מתעצלים וקונים בכסף לימודי מתקפות כמו דיסקים או מלמדי מתקפות! הרעיון הכללי הוא פשוט להסביר להם צעד אחרי צעד מה אתה רוצה שהם יעשו. בהתחלה זה קשה, אבל אם אתה מבין את הטריק מהר, אתה יכול ללמד אותם במהירות כמעט כל מתקפה שיש" מוסיף בחיוך.[/B][/QUOTE]
"מעניין מעניין מאוד" אומר לו "אלוף הואן אה? אז אתה אמור להיות טוב"
"כמה תגים יש לך? אני הולך לאתגר את מנהיג המכון של העיר ג'נטה, אשמח אם תבוא איתי לשם אם זה מעניין אותך, לא יזיקו לי כמה עצות לפני המכון הראשון שלי"
אזכר שלא הצגתי לו את הפוקימונים שלי ואוציא אותם מהפוקדורים "אלה בלדום וטיילו, תגידו שלו"
אם הוא לא ירצה אפרד ממנו ואמשיך בדרכי, אם כן אז נמשיך ביחד לכיוון ג'נטה
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510093][FONT=times new roman]
תמי מרימה גבה ופורצת בצחוק מתגלגל "הם סוללים את השביל בדרך 35 לעיר רוקטה! המדבר השתלט שם על השביל!" ממשיכה בצחקוקה "אין צורך להגזים לא כולם רעים בעולם הזה" אומרת בזמן שאתם מתחילים לצעוד בשביל הסבוך. "אז מה את עושה בחייך?" אתה שואל בסקרנות. "ובכן אתה מסתכל על המנהיגת המכון הבאה של המחוז!" אומרת בגאווה "אני מתמחה בפוקימוני אבן ואדמה" אומרת בחיוך "אם אתה רוצה הדגמה, אשמח להראות לך מה אני מסוגלת" מוסיפה ומסיימת בקריצה חברית.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
טוב, קצת קשה לי לומר דברים אינפורמטיביים גיאוגרפיים כי אין לי תמונה כל כך של איך הכל מתחבר...
--
"כפי שאמרתי, לא אוכל לשכנע אותך, ואת לא אותי. אז בואי נניח לכך." אענה לגבי הנהורים. "זאת מטרה שאפתנית. זה טוב. וזה טוב שאת רוצה להתמחות במשהו שלא מצריך כל הזמן התמצאות ביערות, eh? אני מתנצל. ולא, אולי אחר כך. הפוקימונים שלי כבר נלחמו די הרבה מאז הבוקר. אני לא רוצה להעמיס עליהם. אבל, היי, תשאירי את ההצעה על השולחן, טוב?" אענה לה על ההצעה לקרב, כשמה שאני לא אומר לה זה שאני לא נלחם בה כי אין לי counter טוב לסוגים האלו כרגע. "אז איך הופכים למאמני מכון? יש איזשהי הכשרה שצריך לעבור?"
-
[QUOTE=NivX10;1510094]
[COLOR=#9999ff][FONT=times new roman][B]רובי:
[/B]בעוד טימבור מתחזק, אתם שוב מנסים שימוש ב'סופר-סוניק'. גלי הקול נשלחים אבל טימבור נשאר רגוע לפקודתך המאמן שלו, אפילו שרואים. הרעש צורם לו בהחלט. בעוד אתה ונידורן כבר דרוכים כשהוא מתודרך להשתמש 'בהתנגדות'.
טימבור ממשיך לשבת שם והפעם הוא זורח בהילה צהובה-וקורנת "טימבור קדימה, צבור עוד כוח. בקרוב תגיע מהולמה שהם לא יכולו לשכוח" שוב הוא חורז. זה כבר מרגיז...
לפתע טימבור מקפץ מהעלה שלו. אוחז שוב את המטה שלו כמו אלת בייסבול, רק שעכשיו הוא רחוק מנידורן מאוד. לפתע הוא מקים מהקרקע שלושה סלעים גדולים שמרחפים מלפניו והוא מכה בהם למשמע קריאה רמה "אל המטרוותתת, כווווןןןן, אששש!!!" מבאגי שלסיום גם מתגלגל מצחוק.
ארבעה סלעים גדולים טסים בזה אחר זה אל נידורן שנהלם בעצמה רבה, אבק רב מתפזר. זאת הייתה מכה קריטית (critical hit) והוא רועד מכאב. "חזקנו את ההתקפה, ואת המיקוד, עוד מכה אחת ואתה אבוד!" מסביר באגי, מכך אתה מבין שהמתקפות של טימבור חזקות מהרגיל עכשיו, ואם זה לא מספיק הסיכויים לפגיעה קריטית וממוקדת גדלו.
מתוך האבק נידורן זורח באור מוזהב ורץ להלום בטימבור עם כוח המתקפה שלו. והוא מנגח בעצמה את טימבור שנראה בסדר גמור. גריפת האנרגיה (bulk up) מחזקת גם את ההגנה...
נידורן משתמש שוב בבלבול ומתחיל להכות את טימבור עם המטה שלו עצמה כשבאגי נראה מתעצבן. [/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'חייב למצוא דרך מהירה להשתיק את הקרב הזה' אחשוב לעצמי בזעף בזמן שאגבש תוכנית. "אוקי נידורן השתמש בסופר סוניק, על מנת לבלבל אותו" אתחיל "כשהוא לא מרוכז השתמש בבלבול על עצמך! תרים את עצמך גבוהה באוויר ואז שחרר עוקץ רעל! כשהוא עדיין מתגונן מהמתקפה הזאת, בעודך באוויר, השתמש בניקור!" אסביר לו בהתלהבות ואחכה לראות אם המהלך שלי יעבוד.
אתה מחזיר את סואבלו במהירות לכדור שלה ומשחרר את ארידוס במקומו. "קרב העכבישים" אומרת מאחורייך ג'ניפר בחיוך. "זה יהיה קטן על הארידוס שלך" מוסיפה בקריצה- אחרי הכל מאמנת פוקימוני על שעזרה לך בעצמה ללמד את ארידוס מתקפות, אין ספק שזה מרומם לך את הביטחון.
מיד לאחר שיחרורו ארידוס מסתובב במהירות באוויר, ומשחרר עשרות מחטים סגולים ועבים לתוך האדמה- אשר מכסים לגמרי את הזירה. "יפה ככה תרעיל את הפוקימונים הבאים שלי שיגעו באדמה" מחמיאה לך אלכסיס בחיוך, מעט פלרטטני, אבל אז מתרכזת בחזרה בקרב- כששני הפוקימונים הגדולים האלה משחררים חוט לבן, אחד לעבר השני ובתנועת מראה שניהם כובלים את רגלי יריבם, ומעיפים אותם לאחור.
ארידוס שלך, בעזרת צבתותיו, קורע במהירות את החוט של [I]גאלואנטולה ורץ עליו כשזרועתיו הקידמיות בוהקות באור סגול, ומצולבות כצלב, ואז בתנועת שיסוף מהירה פוגע חזיתית ב[/I][/COLOR][I][COLOR=#000000]גאלואנטולה- אשר מועף אחורנית פצוע קשה.
"קדימה תתאפס במהירות ואז השתמש שוב בהסוואה ואז גל ברק- שתק את ארידוס הזה" קוראת אלכסיס. לא נראה שהקרב הזה הולך להיגמר בקרוב.[/COLOR]
הם מתחזקים ככה או ככה עם הזמ, מין הסתם לא יהיה לך עכשיו ראיצ'ו OP, אבל הוא גם לא יהיה לא יעיל יותר.
נייט מגניב, זה גם יכול להיות אביר כי Knight לא שומעים את ה K
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה בהיסוס גדול, ואפילו במעט חשדנות ייתר אוסף סביבך את הפוקימונים שלך, מה שנראה שמעט פוגע בנערה,, אבל אז אתה מושיט לה מתיקך שני סנדוויצ'ים, והיא לוקחת אותם במעט בהיסוס למראה הרייהורן שלך, אבל אוכלת אותם בתאבון גמור. "וואי ממש תודה לך" אומרת בחיוך בזמן שהיא מנקה את פיה בשרוול ג'קטה. "ובכן יצאתי לסביב עם חבר, שמו מורגן. ובכל מקרה הוא רצה ללכת לאתגר את מכון הרעל ואילו אני יצאתי לחפש פוקימון ששמעתי שחי פה באזור ורציתי ללכוד אותו. מפה לשם, טעיתי בדרך ומורגגן נאבד לי והסוללה בטלפון מתה לי באותו היום" מספרת לך, ואתה מרגיש בטוח יותר מלשמוע את שמו של מורגן, הבחור שעזר לך ביער ואז החליט ללכת לחפש אותה בעצמו, ואילו הוא עכשיו נעלם. "בכל מקרה הגעתי לאזור של הויקטריבלים הקניבליים בצידו המזרחי של היער ורק בנס הצלחתי לברוח מהם! אין אני פשוט חסרת מזל, רק במזל הצלחתי גם להתחמק מלהקת הסנטלרים ששוכנת מצידו השני של היער! לכל הרוחות" אומרת ונראה שדמעה קלה נוזלת בעינייה
[/COLOR]
[COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
אמרלד צוחק ומרים את ידיו לאוויר מאחורי ראשו "עדיין לא השגתי במחוז הזה תגים, הגעתי לפה לפני יומיים" אומר וצחקוק מוזר עולה מגרונו, יותר דומה לנחרה האמת. "אבל אל תראה אותי ככה הגעתי למקודמות בליגה בהואן!" מוסיף בהתלהבות של ילד קטן ומראה לך קופסה של לא יותר מ 11 תגים שונים. "כל אלה מהואן!" מוסיף בהתלהבות. אחרי שיחה קלה והסכמתו להתלוות אליך למכון אתה משחרר את בלדום וטיילו ושניהם הולכים במיידית להכיר את וופר והשלושה משחקים להם בהנאה.
"ובכן ממה שהבנתי המנהיגי מכון פה משונים ויש להם שיטות מוזרות לקרבות" אומר אמרלד ונראה שהוא מנסה להיזכר בפרטים חשובים "דני, המנהיג הראשון הוא משתמש בפוקימוני פיה, אבל הקרבות איתו מושפעים ביכולות אחרות של הפוקימונים שלו- הוא גם חבר טוב של סברינה ממחוז קאנטו" מוסיף, כאילו זה אמור לרמוז לך משהו. לאחר הליכה ארוכה, בלי יותר מידי עצירות, אתם סוף סוף יוצאים מהחורשה ומגיעים היישר לעיר ג'נטה.
העיר הכפרית והשקטה נפרשת אל מול עינייך. כל העיר בנוייה מלבים לבנות וחלקות, מסותתות בעבודת יד של אמן.
אתה מבחין מרחוק את המרכז והחנות- וממש בקצה העיר אתה רואה את בניין במכון- לבן וגדול אבל מזכיר לך יותר טירת נסיכות בגלל הצריחים הגבוהים שלה.[/COLOR]
נכון, אבל יש לך מפת דרך בדף הראשון.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בהחלט" מוסיפה בחיוך ומחזירה את הכדור שלה לכיסה בזמן ששניכם מתחילים לצעוד. "ובכן, קודם כל אתה צריך להוכיח את עצמך בתור מאמן פוקימונים. הדרך הכי קלה היא לזכות בליגה, אבל זה לא מחייב" אומרת לך "הדבר השני שאתה צריך זה להשיג מיקום. מכיוון שכבר יש במחוז 8 מכונים, אתה צריך או להדיח אחד או שמנהיג יעזוב את התפקיד ואז המכון יתפנה לך" מוסיפה. "או אם יש לך מספיק כסף, זה לפתוח מכון לא רשמי ולקוות שבשלב כלשהו יקדמו אותך למכון רשמי- אבל אני לא חושבת שהמועצה עושה את זה הרבה" מסיימת את דבריה. אתם ממשיכים לצעוד במשך שעה, עד שלבסוף אתם יוצאים מהחורשה הגדולה, ולפניכם נחשפת העיר ג'נה. עיר כפרית ושקטה הבנויה כמעט כולה מאבן לבנה ומסותת. הבתים, הרחובות, הכבישים והשבילים. אתה צועד בעיר בביטחון מלא ומבחין בהמשך הרחוב את מרכז הפוקימונים, וממש בצמוד אליו את החנות- ואילו באופק אתה מבחין בטירת נסיכות, שאתה רק מניח שהוא המכון.
"ובכן אני חייבת לקפוץ למרכז הרבייה למסור למנהלת שסיימתי את מה שביקשה ממני. אז אני מניחה שניפגש כבר?" אומרת לך תמי בחיוך.[/COLOR][/I][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510102][FONT=times new roman][I]
נכון, אבל יש לך מפת דרך בדף הראשון.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בהחלט" מוסיפה בחיוך ומחזירה את הכדור שלה לכיסה בזמן ששניכם מתחילים לצעוד. "ובכן, קודם כל אתה צריך להוכיח את עצמך בתור מאמן פוקימונים. הדרך הכי קלה היא לזכות בליגה, אבל זה לא מחייב" אומרת לך "הדבר השני שאתה צריך זה להשיג מיקום. מכיוון שכבר יש במחוז 8 מכונים, אתה צריך או להדיח אחד או שמנהיג יעזוב את התפקיד ואז המכון יתפנה לך" מוסיפה. "או אם יש לך מספיק כסף, זה לפתוח מכון לא רשמי ולקוות שבשלב כלשהו יקדמו אותך למכון רשמי- אבל אני לא חושבת שהמועצה עושה את זה הרבה" מסיימת את דבריה. אתם ממשיכים לצעוד במשך שעה, עד שלבסוף אתם יוצאים מהחורשה הגדולה, ולפניכם נחשפת העיר ג'נה. עיר כפרית ושקטה הבנויה כמעט כולה מאבן לבנה ומסותת. הבתים, הרחובות, הכבישים והשבילים. אתה צועד בעיר בביטחון מלא ומבחין בהמשך הרחוב את מרכז הפוקימונים, וממש בצמוד אליו את החנות- ואילו באופק אתה מבחין בטירת נסיכות, שאתה רק מניח שהוא המכון.
"ובכן אני חייבת לקפוץ למרכז הרבייה למסור למנהלת שסיימתי את מה שביקשה ממני. אז אני מניחה שניפגש כבר?" אומרת לך תמי בחיוך.[/COLOR][/I][/FONT][/QUOTE]
אני ראיתי את המפרט, אבל אולי קראתי ברפרוף מדי ולא הצלחתי באמת להבין שהמדבר גובל ביותר מעיר אחת. לא חשוב.
--
"זה חייב להיות מבאס, שתצטרכי לחכות עד שאחד מהשמונה יתפנה. ואני מניח שאת לא היחידה שמחכה..." אענה לה לגבי המכון.
"אני מניח שאולי ניפגש אחר כך. אולי נחליף מספרי טלפון? זה יהיה קל יותר להיפגש ככה בעתיד." אציע לה. בלי קשר לתגובה שלה, אני אלך למרכז הפוקימונים וארפא (כנראה לא הכרחי למדי, אבל בכל זאת). לאחר מכן אני אסקור את האנשים שנמצאים במרכז הפוקימונים ואראה עם מישהו נראה מעניין שם. אני לא ממהר להילחם במכון, ואני לחלוטין בסדר עם לא לעשות את זה היום.
-
הם מתחזקים ככה או ככה עם הזמ, מין הסתם לא יהיה לך עכשיו ראיצ'ו OP, אבל הוא גם לא יהיה לא יעיל יותר.
נייט מגניב, זה גם יכול להיות אביר כי Knight לא שומעים את ה K
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה בהיסוס גדול, ואפילו במעט חשדנות ייתר אוסף סביבך את הפוקימונים שלך, מה שנראה שמעט פוגע בנערה,, אבל אז אתה מושיט לה מתיקך שני סנדוויצ'ים, והיא לוקחת אותם במעט בהיסוס למראה הרייהורן שלך, אבל אוכלת אותם בתאבון גמור. "וואי ממש תודה לך" אומרת בחיוך בזמן שהיא מנקה את פיה בשרוול ג'קטה. "ובכן יצאתי לסביב עם חבר, שמו מורגן. ובכל מקרה הוא רצה ללכת לאתגר את מכון הרעל ואילו אני יצאתי לחפש פוקימון ששמעתי שחי פה באזור ורציתי ללכוד אותו. מפה לשם, טעיתי בדרך ומורגגן נאבד לי והסוללה בטלפון מתה לי באותו היום" מספרת לך, ואתה מרגיש בטוח יותר מלשמוע את שמו של מורגן, הבחור שעזר לך ביער ואז החליט ללכת לחפש אותה בעצמו, ואילו הוא עכשיו נעלם. "בכל מקרה הגעתי לאזור של הויקטריבלים הקניבליים בצידו המזרחי של היער ורק בנס הצלחתי לברוח מהם! אין אני פשוט חסרת מזל, רק במזל הצלחתי גם להתחמק מלהקת הסנטלרים ששוכנת מצידו השני של היער! לכל הרוחות" אומרת ונראה שדמעה קלה ני. אז אני מניחה שניפגש כבר?" אומרת לך תמי בחיוך.[/COLOR][/I][/FONT][/QUOTE]
כשאבין את מצבה העגום של הנערה, אבין לליבה ואורה לפוקימונים שלי לרדת מהדריכות, "זה ממש מצער מה שקרה לך" אומר כנחמה על כל מה שקרה לה, "האמת... שפגשתי את מורגן. הוא עזר לי מאוד אבל התפצלנו. אני בטוח שהוא הולך לאותו כיוון שאני הולך כי אני צריך גם לאתגר את המכון הבא" אומר בחיוך. "אם תרצי כמובן, תוכלי להצטרף אליי,לי ולפוקימונים שלי לא תזיק קצת חברה" אוסיף ואלטף את ראשה הכובעי של נייט, כדי לבנות איתה את הקשר. במידה ותסכים אחזיר לפוכדורים שלהן את נייט ווסוואדלון, ואמשיך בדרך עם ריהורן ופיקאצו, בעודי מנסה להתחבר לג'וליה ולדבר איתה קצת
-
[QUOTE][I][COLOR=#008080][B]לוקאס-
אמרלד צוחק ומרים את ידיו לאוויר מאחורי ראשו "עדיין לא השגתי במחוז הזה תגים, הגעתי לפה לפני יומיים" אומר וצחקוק מוזר עולה מגרונו, יותר דומה לנחרה האמת. "אבל אל תראה אותי ככה הגעתי למקודמות בליגה בהואן!" מוסיף בהתלהבות של ילד קטן ומראה לך קופסה של לא יותר מ 11 תגים שונים. "כל אלה מהואן!" מוסיף בהתלהבות. אחרי שיחה קלה והסכמתו להתלוות אליך למכון אתה משחרר את בלדום וטיילו ושניהם הולכים במיידית להכיר את וופר והשלושה משחקים להם בהנאה.
"ובכן ממה שהבנתי המנהיגי מכון פה משונים ויש להם שיטות מוזרות לקרבות" אומר אמרלד ונראה שהוא מנסה להיזכר בפרטים חשובים "דני, המנהיג הראשון הוא משתמש בפוקימוני פיה, אבל הקרבות איתו מושפעים ביכולות אחרות של הפוקימונים שלו- הוא גם חבר טוב של סברינה ממחוז קאנטו" מוסיף, כאילו זה אמור לרמוז לך משהו. לאחר הליכה ארוכה, בלי יותר מידי עצירות, אתם סוף סוף יוצאים מהחורשה ומגיעים היישר לעיר ג'נטה.
העיר הכפרית והשקטה נפרשת אל מול עינייך. כל העיר בנוייה מלבים לבנות וחלקות, מסותתות בעבודת יד של אמן.
אתה מבחין מרחוק את המרכז והחנות- וממש בקצה העיר אתה רואה את בניין במכון- לבן וגדול אבל מזכיר לך יותר טירת נסיכות בגלל הצריחים הגבוהים שלה.[/B][/COLOR][/I][/QUOTE]
'סברינה?' אחשוב לעצמי בעודי מקבל צמרמורת למשמע השם 'השם הזה מוכר לי'
"סברינה זאת לא המנהיגת מכון מסאפרון שהופכת מי שמפסיד לה לבובות נכון?" אומר בלחץ "אני מקווה שאין לו את אותן סטיות"
"תגיד אתה חושב שטיילו ובלדום יספיקו בשביל הקרב הזה? כדאי ללכוד עוד פוקימון? או להתאמן קצת יותר?" אשאל אותו "יש לך 11 תגים אתה בטח מבין בזה קצת, אחרי שראית אותם הם נראים לך מוכנים?" אומר לחוץ לפני קרב המכון הראשון שלי
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510102]
אתה מחזיר את סואבלו במהירות לכדור שלה ומשחרר את ארידוס במקומו. "קרב העכבישים" אומרת מאחורייך ג'ניפר בחיוך. "זה יהיה קטן על הארידוס שלך" מוסיפה בקריצה- אחרי הכל מאמנת פוקימוני על שעזרה לך בעצמה ללמד את ארידוס מתקפות, אין ספק שזה מרומם לך את הביטחון.
מיד לאחר שיחרורו ארידוס מסתובב במהירות באוויר, ומשחרר עשרות מחטים סגולים ועבים לתוך האדמה- אשר מכסים לגמרי את הזירה. "יפה ככה תרעיל את הפוקימונים הבאים שלי שיגעו באדמה" מחמיאה לך אלכסיס בחיוך, מעט פלרטטני, אבל אז מתרכזת בחזרה בקרב- כששני הפוקימונים הגדולים האלה משחררים חוט לבן, אחד לעבר השני ובתנועת מראה שניהם כובלים את רגלי יריבם, ומעיפים אותם לאחור.
ארידוס שלך, בעזרת צבתותיו, קורע במהירות את החוט של [I]גאלואנטולה ורץ עליו כשזרועתיו הקידמיות בוהקות באור סגול, ומצולבות כצלב, ואז בתנועת שיסוף מהירה פוגע חזיתית ב[/I][/COLOR][I][COLOR=#000000]גאלואנטולה- אשר מועף אחורנית פצוע קשה.
"קדימה תתאפס במהירות ואז השתמש שוב בהסוואה ואז גל ברק- שתק את ארידוס הזה" קוראת אלכסיס. לא נראה שהקרב הזה הולך להיגמר בקרוב.
[/COLOR][/I][/FONT][/QUOTE]
׳הסוואה?! לא עוד פעם השטות הזאת׳ אחשוב בכל כוחי. חייב להיות משהו שיפגע בה לא משנה מה...
״אריאדוס פעל מהר, הרם ראשך מעלה ושגר מטח עוקצי-רעל בכל הכוח, מטר כבד!״ אדריך אותו במהירות תוך כדי המהלך של גלאוונטולה. כשהיא תחשף אורה לו ״עכשיו, השתמש בצל לילה. העף אותה אלייך והתכונן לשסף אותה עם צלב רעל!״ אסיים.
אקווה בכל כוחי שזה יצליח.
[B]
[FONT=times new roman][COLOR=#9999ff]רובי:[/COLOR][/FONT][/B][FONT=times new roman][COLOR=#9999ff]
זעוף פנים, לחוץ, אתה מנסה לחשוב במרץ איך אתה הופך את הקרב לטובתך ומשתיק את הליצן המעצבן הזה.
אתה פוקד על נידורן להשתמש בסופר-סוניק פעם נוספת. הוא שוב צווח ואתה רואה אפילו איך שבאגי מתרגז כבר. טימבור מאוד מבולבל וסובל מהצליל המתכתי המחריד, ״עכשיו תראה דבר מעניין״ אתה קורא אל יריבך בבטחה ומדריך את נידורן.
נידורן פועל במשמעת מופתית, הוא משתמש בבלבול על עצמו ומעיף את עצמו מעלה לאוויר, אתה מסוגל לראות כמה נטפי זיעה נוטפים ממצחו המתוח אך הוא מצליח.
מגובהו הרם הוא משחרר מקרנו הקטנה מטר עוקצים רעילים וחדים. ששורטים ומנקבים בטימבור שנראה גם כי זה עתה הורעל! ״אע.. ביש מזל!״ חורק באגי מפיו, לא בחרוזים הפעם.
ואז קרנו של נידורן מתארכת וזוהרת בהילה לבנה והוא צולל אל טימבור הפגוע.
״מצב כזה טימבור, אל לך לברוח. השב למנוול ב׳כפת כוח׳ ״ (force palm) מזמר הליצן.
טימבור נפגע בחזהו מהדקירה הקטלנית של נידורן כשאז הוא מצמיד אליו את ידו שזורחת באור כתום בוהק ומלא באנרגיה ולפתע...
בוםםםם!!! פיצוץ גדול נשמע מהקרב ונידורן כאילו נורה לאחור בעצמה רבה, מטרים רבים לאחור.
והוא נראה מרוטש...
׳איזו מתקפה..׳ אתה ממלמל המום ונזכר כמה כוח יש לטימבור אחרי כל ההתחזקויות שביצע.
טימבור שוב מושפע מההרעלה. אוחז במקלו כדי להתייצב, ונידורן עוד על הרצפה, בהכרה. מתקשה לעמוד ושניהם מתנשמים בכבדות.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=NivX10;1510110]
[B][FONT=times new roman][COLOR=#9999ff]רובי:[/COLOR][/FONT][/B][FONT=times new roman][COLOR=#9999ff]
זעוף פנים, לחוץ, אתה מנסה לחשוב במרץ איך אתה הופך את הקרב לטובתך ומשתיק את הליצן המעצבן הזה.
אתה פוקד על נידורן להשתמש בסופר-סוניק פעם נוספת. הוא שוב צווח ואתה רואה אפילו איך שבאגי מתרגז כבר. טימבור מאוד מבולבל וסובל מהצליל המתכתי המחריד, ״עכשיו תראה דבר מעניין״ אתה קורא אל יריבך בבטחה ומדריך את נידורן.
נידורן פועל במשמעת מופתית, הוא משתמש בבלבול על עצמו ומעיף את עצמו מעלה לאוויר, אתה מסוגל לראות כמה נטפי זיעה נוטפים ממצחו המתוח אך הוא מצליח.
מגובהו הרם הוא משחרר מקרנו הקטנה מטר עוקצים רעילים וחדים. ששורטים ומנקבים בטימבור שנראה גם כי זה עתה הורעל! ״אע.. ביש מזל!״ חורק באגי מפיו, לא בחרוזים הפעם.
ואז קרנו של נידורן מתארכת וזוהרת בהילה לבנה והוא צולל אל טימבור הפגוע.
״מצב כזה טימבור, אל לך לברוח. השב למנוול ב׳כפת כוח׳ ״ (force palm) מזמר הליצן.
טימבור נפגע בחזהו מהדקירה הקטלנית של נידורן כשאז הוא מצמיד אליו את ידו שזורחת באור כתום בוהק ומלא באנרגיה ולפתע...
בוםםםם!!! פיצוץ גדול נשמע מהקרב ונידורן כאילו נורה לאחור בעצמה רבה, מטרים רבים לאחור.
והוא נראה מרוטש...
׳איזו מתקפה..׳ אתה ממלמל המום ונזכר כמה כוח יש לטימבור אחרי כל ההתחזקויות שביצע.
טימבור שוב מושפע מההרעלה. אוחז במקלו כדי להתייצב, ונידורן עוד על הרצפה, בהכרה. מתקשה לעמוד ושניהם מתנשמים בכבדות.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"קדימה נידורן לא להתייאש! השתמש בבלבול פעם נוספת!" אקרא בקול גבוהה "אבל השתמש גם בהתנגדות לייתר ביטחון במידה ואתה לא מצליח לחסל אותו- ככה עצמת שתי המתקפות יחסלו אותו סופית" אלחש לפוקימון שלי בשקט. 'אני חייב לסיים את הקרב הזה עכשיו!'
[FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-[/B]
לא רציני אתה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אחרי החלפת מספרי טלפון, תמי נפרדת ממך ונעלמת בהמשך הרחוב. אתה נכנס למרכז ומרפא את הפוקימונים שלך אצל האחות ג'וי החייכנית והנעימה. אתה מסתכל במכון ורואה כמה מאמנים היושבים במרכז יחד עם הפוקימונים שלהם. אתה מבחין בארבע שיושבים בקרבתך על כמה ספסלים [IMG]https://pokecharms.com/data/attachment-files/2016/10/thumb/390467_Yoosung.png[/IMG] אשר מקפיץ פוקדור בידו, עם מבט קשוח ומהורהר על פניו. מצידו השני של הספסל יושבת ילדה קטנה [IMG]https://pokecharms.com/data/attachment-files/2016/10/thumb/385521_Ib.png[/IMG] אשר קוראת ספר עב כרס בעיון. מולה מדברת נערה אחרת בטלפון הסלולרי שלה [IMG]https://pokecharms.com/data/attachment-files/2016/11/411491_Untitled2.png[/IMG], ואילו מצידו השני של החדר אתה מבחין בנערה יושבת על הרצפה ומשחקת עם הפוקימון שלה [IMG]https://pokecharms.com/data/attachment-files/2018/01/thumb/588493_breeder-beryl.png[/IMG] [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/deerling-spring.png[/IMG].[/COLOR]
בשנייה שאתה מספר לה שהכרת את מורגן, עינייה נפתחות באושר. "ראית את מורגן? הוא בסדר?" שואלת במהרה וקמה במהירות על רגליה ונראית נרגשת "וואי כל כך דאגתי לו! איפה ראית אותו לאן הוא הלך?" וככה ממשיכה להפציץ אותך בשאלות. לאחר שיחה שלמה שבה אתה מסביר לה את הכל, היא מסכימה להתלוות אליך, אבל מכריחה אותך בדרך לחפש אותו. וככה שניכם צועדים ואילו הפוקימונים שלך צועדים מאחוריכם, כאילו שומרים עליך מרחוק.
"ובכן אני האמת הגעתי לפה ממחוז קנטו, לייתר דיוק מהעיר סרוליין!" מגלה לך "אבל משהו במחוז הזה קרא לי והחלטתי להגיע לראות מה קורה פה. הכרתי את מורגן, ומאז אנחנו ביחד" מוסיפה בגילוי לב. "אז מה מוביל אותך ליער פה?" שואלת בנעימים.[/COLOR]
אמרלד משפשף בסנטרו ונראה מעט מהוסס "שמע," אומר לאחר כמה שניות "לא ראיתי אותם יותר מידי נלחמים אבל אני כשהתחלתי את המסע שלי בהואן, לפני המכון הראשון היו לי כבר 3 פוקימונים והטורצ'יק שלי התפתח לקמבוסקין" אומר בזמן שאתם הולכים."ולאן האמת טיילו אני לא חושב שהם כל כך מוכנים. בלדום אומנם עם יתרון סוגי, אבל הוא לא יודע כל כך הרבה מתקפות עד שהוא מתפתח. ואילו טיילו שלך עד כמה שהוא מהיר, הוא דיי שברירי והפוקימונים של דני יודעים מגוון רחב של מתקפות מסוגים שונים" ממשיך, אומנם פוגע מעט באגו שלך והחיבה לפוקימונים שלך, אבל אתה לוקח בתשומת לב חזקה לדבריו. כשאתה מסתכל קדימה אתה מבחין בשלושה םוקימונים כחולים רצים להם אחד אחרי השני, במאין משחק תופסת [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/oddish.png[/IMG].
[/COLOR]
[COLOR=#000000]
[B]אשטון-[/B]
ארידוס מגיב בחזרה לעומת הגל החשמלי במטר של עוקצי רעל, אשר מתפוצצים במגע עם הגל החשמלי. הפיצוץ מעיף את שני הפוקימונים לאחור, כשהזירה מתמלאת בעשן סמיך, אשר מתפזר במהירות. ארידוס במהרך בוהק לרגע באור שחור,הצל שלו נעלם לעבר העכביש הצהוב, אשר מנער את ראשו עדיין מנסה להתאושש מההדף של עצמת המתפות. לפתע מתוך הצל שלו, צילו של ארידוס מנתר, מעיף את ה[I]גאלואנטולה היישר לעברו של ארידוס, אשר מחכה לו עם צלב רעל, חזק במיוחד, אשר פוצע בחוזקה אותו.
"ארידוס חזק יש לך" אומרת אלכסיס ועינייה בוהקות מאושר מחוזקו של ארידוס "אבל לצערי הגיע הזמן להיפרד ממנו החלפת ווולט!" קוראת במהירות, וה[/I][I]גאלואנטולה שלה מתחיל לזהור בחשמל חזק, והוא מסתער על עבר ארידוס.[/I][/COLOR][/FONT]
-
Olor]
[color=#66cc66][b]ג'סטין-[/b]
בשנייה שאתה מספר לה שהכרת את מורגן, עינייה נפתחות באושר. "ראית את מורגן? הוא בסדר?" שואלת במהרה וקמה במהירות על רגליה ונראית נרגשת "וואי כל כך דאגתי לו! איפה ראית אותו לאן הוא הלך?" וככה ממשיכה להפציץ אותך בשאלות. לאחר שיחה שלמה שבה אתה מסביר לה את הכל, היא מסכימה להתלוות אליך, אבל מכריחה אותך בדרך לחפש אותו. וככה שניכם צועדים ואילו הפוקימונים שלך צועדים מאחוריכם, כאילו שומרים עליך מרחוק.
"ובכן אני האמת הגעתי לפה ממחוז קנטו, לייתר דיוק מהעיר סרוליין!" מגלה לך "אבל משהו במחוז הזה קרא לי והחלטתי להגיע לראות מה קורה פה. הכרתי את מורגן, ומאז אנחנו ביחד" מוסיפה בגילוי לב. "אז מה מוביל אותך ליער פה?" שואלת בנעימים.[/color]
[color=#008080][b]לוקאס-[/b]
.[/i][/color][/font][/quote]
אתרכז בסיפור שלה, אהנהן כשצריך ואשיב "אני רוצה להיות מאמן פוקימונים ולנצח את הליגה, אז אני מתקדם לעבר המכון הבא שלי". "זה חלום גדול שלי ושל ריהורן להיות הכי טובים שיש, וכמובן של כל הפוקימונים שלי" אומר ואעשה לריהורן ופיקאצ'ו טובה, אציע להם ממתקי פוקימון. "מחוז קנטו נשמע ממש מגניב, אני מאוד אוהב את הפוקימונים שבאים משם, כפי שאת רואה" אומר ואחייך כשאתכוון לריהורן ופיקאצ'ו, "אני בטוח שתמצאי אותו" אומר לה בביטחון, "אז מה בעצם רצית לעשות במחוז הזה? להיות מאמנת? מתאמת?" אשאל בסקרנות בעודי צופה באופק, מנסה לאתר דברים מעניינים או את העיר הבאה, אולי מקום פתוח לאמן בו את הפוקימונים שלי
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510112]
[FONT=times new roman][B]אשטון-[/B]
ארידוס מגיב בחזרה לעומת הגל החשמלי במטר של עוקצי רעל, אשר מתפוצצים במגע עם הגל החשמלי. הפיצוץ מעיף את שני הפוקימונים לאחור, כשהזירה מתמלאת בעשן סמיך, אשר מתפזר במהירות. ארידוס במהרך בוהק לרגע באור שחור,הצל שלו נעלם לעבר העכביש הצהוב, אשר מנער את ראשו עדיין מנסה להתאושש מההדף של עצמת המתפות. לפתע מתוך הצל שלו, צילו של ארידוס מנתר, מעיף את ה[I]גאלואנטולה היישר לעברו של ארידוס, אשר מחכה לו עם צלב רעל, חזק במיוחד, אשר פוצע בחוזקה אותו.
"ארידוס חזק יש לך" אומרת אלכסיס ועינייה בוהקות מאושר מחוזקו של ארידוס "אבל לצערי הגיע הזמן להיפרד ממנו החלפת ווולט!" קוראת במהירות, וה[/I][I]גאלואנטולה שלה מתחיל לזהור בחשמל חזק, והוא מסתער על עבר ארידוס.[/I][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
״ממש ממש לא!״ אקרא לעבר אלכסיס בחיוך ממזרי. ״אריאדוס מהר, פרצוף מפחיד! פגע לו במהירות והריכוז ונצל זאת לשלוח חוט לאחד העצים סביב ולהתחמק! התנדנד על החוט ואז חזור אליו ותקוף בעוקץ אכזרי״ אפקוד עליו בהתלהבות.
במבט רציני אקרא אליו להרים את מורלו ״קדימה אריאדוס תתרכז אתה חייב להצליח״
׳אם הוא לא יפגע הוא לא יוחלף...׳ אחשוב מתוח לחלוטין. מקווה שסוף-סוף אצליח להקדים את אלכסיס ולשנות תמצב לטובתי.
[B]
[FONT=times new roman][COLOR=#9999ff]רובי:[/COLOR][/FONT][/B][FONT=times new roman][COLOR=#9999ff]
אתה מנסה לעודד את נידורן המוטש. נידורן מנסה שוב על-חושי. ומיד טימבור משתמש בחפירה ונעלם לנידורן שוב ״מתחת לרדר״.
כמה שהקרב איתו מרגיז, הפעם הוא פורץ משמאלך הוא עשה אתזה רק כדי להתחמק.
טימבור משתמש שוב מרחוק בזריקת אבנים. ושוב מכה בהם עם מטהו לעבר נידורן. שסופג בדרך נס את המהלומה. ומגיב ׳בהתנגדות׳ הוא רץ לעבר טימבור. נחוש לנצח אותו עבורך!
״טימבור הקשב, הניצחון קרב. הנחט עוד ׳כפת כוח׳ מכל הלב״ טימבור מחייך חיוך מאומץ של כוחות אחרונים,
הוא זורק את המקל שלו לפנים לעבר נידורן בפשוט בכדי להאט אותו טיפה. בניבזיות הוא מכין כפת כוח נוספת. את נידורן זה לא מעניין. הוא זורח גם הוא בהילה זהובה מתנגשים זה בזה!
נוצר פיצוץ רב אדיר, אתה באגי ושאר המאמנים הצופים בכם מכסים עיניים. וכשהעשן מתמוגג אתה מגלה ששני הפוקימונים מעולפים!
״הוהוהו כמה חבל, הייתי בטוח כי בחלקי המזל״ שוב חורז באגי. ״אך אם להשלים עם הגורל, השלמת את המשימה וזכית בשלל!״ הוא מוסיף ואת כולל כולם המומים.
״המשימה הייתה להביס את טימבור, ואתזה ביצעתם. כל הכבוד!״ הוא מסביר, ללא חרוזים ומשחקים בחיוך רחב וטוב-לב.
נידורן עוד שרוע שם על הקרקע, הוא הועף תחת אחד מספסלי הגן.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510112]
[FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-[/B]
לא רציני אתה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אחרי החלפת מספרי טלפון, תמי נפרדת ממך ונעלמת בהמשך הרחוב. אתה נכנס למרכז ומרפא את הפוקימונים שלך אצל האחות ג'וי החייכנית והנעימה. אתה מסתכל במכון ורואה כמה מאמנים היושבים במרכז יחד עם הפוקימונים שלהם. אתה מבחין בארבע שיושבים בקרבתך על כמה ספסלים [IMG]https://pokecharms.com/data/attachment-files/2016/10/thumb/390467_Yoosung.png[/IMG] אשר מקפיץ פוקדור בידו, עם מבט קשוח ומהורהר על פניו. מצידו השני של הספסל יושבת ילדה קטנה [IMG]https://pokecharms.com/data/attachment-files/2016/10/thumb/385521_Ib.png[/IMG] אשר קוראת ספר עב כרס בעיון. מולה מדברת נערה אחרת בטלפון הסלולרי שלה [IMG]https://pokecharms.com/data/attachment-files/2016/11/411491_Untitled2.png[/IMG], ואילו מצידו השני של החדר אתה מבחין בנערה יושבת על הרצפה ומשחקת עם הפוקימון שלה [IMG]https://pokecharms.com/data/attachment-files/2018/01/thumb/588493_breeder-beryl.png[/IMG] [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/deerling-spring.png[/IMG].[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
אתקרב מעט אל הספסל. תחילה אנסה לראות אם אני יכול להבין משהו מהשיחה של זאתי בטלפון, או לקלוט את שם הספר שהשנייה קוראת. אם אצליח לקלוט חלק מהמידע הזה בטרם מישהו מהם יפנה אליי או הסחת דעת אחרת, אז אחליט מה לעשות בהסתמך על המידע.
-
[QUOTE=NivX10;1510114][B]
אתה מנסה לעודד את נידורן המוטש. נידורן מנסה שוב על-חושי. ומיד טימבור משתמש בחפירה ונעלם לנידורן שוב ״מתחת לרדר״.
כמה שהקרב איתו מרגיז, הפעם הוא פורץ משמאלך הוא עשה אתזה רק כדי להתחמק.
טימבור משתמש שוב מרחוק בזריקת אבנים. ושוב מכה בהם עם מטהו לעבר נידורן. שסופג בדרך נס את המהלומה. ומגיב ׳בהתנגדות׳ הוא רץ לעבר טימבור. נחוש לנצח אותו עבורך!
״טימבור הקשב, הניצחון קרב. הנחט עוד ׳כפת כוח׳ מכל הלב״ טימבור מחייך חיוך מאומץ של כוחות אחרונים,
הוא זורק את המקל שלו לפנים לעבר נידורן בפשוט בכדי להאט אותו טיפה. בניבזיות הוא מכין כפת כוח נוספת. את נידורן זה לא מעניין. הוא זורח גם הוא בהילה זהובה מתנגשים זה בזה!
נוצר פיצוץ רב אדיר, אתה באגי ושאר המאמנים הצופים בכם מכסים עיניים. וכשהעשן מתמוגג אתה מגלה ששני הפוקימונים מעולפים!
״הוהוהו כמה חבל, הייתי בטוח כי בחלקי המזל״ שוב חורז באגי. ״אך אם להשלים עם הגורל, השלמת את המשימה וזכית בשלל!״ הוא מוסיף ואת כולל כולם המומים.
״המשימה הייתה להביס את טימבור, ואתזה ביצעתם. כל הכבוד!״ הוא מסביר, ללא חרוזים ומשחקים בחיוך רחב וטוב-לב.
נידורן עוד שרוע שם על הקרקע, הוא הועף תחת אחד מספסלי הגן.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אתעלם ממנו וארוץ במהירות לנידורן וארים אותו בזרועותיי ואלטף את ראשו. "נידורן היית מעולה! אני כל כך גאה בך!" אומר לו בשקט ואמשיך ללטף את ראשו ואז אקום איתו, שעדיין בזרועותיי ואלך בחזרה לליצן "אוקי אז מה הפרס שלי?" אשאל ברצינות.
[FONT=times new roman][B]ג[COLOR=#66cc66]'סטין-[/COLOR][/B][COLOR=#66cc66]
"ובכן אני מאמנת" אומרת בחיוך טיפה מבויש "אבל כל הפוקימונים שלי נחלשו בטרוף בזמן שאבדתי פה ביער" אומרת בשקט ונראית נבוכה במיוחד. אחרי כמעט שעה של הליכה אתם מבחינים בבקתה, חצי נטושה אשר שוכנת ליד בריכה קטנה שמימייה עומדים מהחוסר רוח.
ג'וליה מסתכלת עליך במבט שואל, כשאתם מבחינים לפתע בזוג יוצא מתוך הבקתה ומתיישבים ומשכשכים את רגליהם במי הבריכה [IMG]https://pokecharms.com/data/attachment-files/2017/07/525918_Evan_Hansen_Sprite.png[/IMG], [IMG]https://pokecharms.com/data/attachment-files/2018/01/thumb/588491_neonpunk-joel.png[/IMG]. שניהם לא מבחינים בכם ונראה שהם שקועים בשיחה ארוכה.[/COLOR]
עיניו של ארידוס שלך זורחות באדום בהיר, ופרצוף של שד נותר מול, מה שמרתיע את גאלואנטולה, ונותן לארידוס את ההזדמנות להתחמק מהמתקפה. והוא נעלם על אחד מהענפי העצים הקרובים אליו
"לא לוותר! השתמש שוב בהסוואה ואז עבור רשת חשמלית" אומרת ברגוע אלכסיס מול התפנית של הקרב. גאלואטולה שלה מתנער, אבל לפני שהוא מספיק להגיב, ארידוס מפתיע אותו מלמעלה, מרסק אותו לחלוטין.
"גאלואנטולה לא מסוגל להלחם!" קורא השופט מהצד "ארידוס המנצח!" ממשיך.
אתה מחייך באושר, אבל מציץ באלכסיס ונראה שהיא דווקא מחייכת למראה ניצחונך, ונראית מרותקת לגמרי לארידוס שלך.
"קדימה מות'ים בוא נסיים את זה!" קוראת ומחזירה לזירה את מות'ים שלה "השתמש בהסוואה ואז על חושי!" קוראת, ושוב הפוקימון שלה נעלם באוויר, בלי זכר אליו.
[/COLOR]
[COLOR=#ff3333]
[B]מליפיאן-[/B]
בתנועה מהירה וקלילה, אתה מחליק על הספסל ומנוסה לצותת לשיחה טלפון, בזמן שאתה מציץ בספרה של הילדה.
"דיי קורטני!" קוראת בשמחה הנערה "אמרתי לך שכבר הסכמתי לו! אני לא מאמינה שהוא מציע לי להתלוות אליו לנשף שבוע הבא!" אומרת בהתלהבות "הוא כזה חתיך! ולא יודעת למה אבל הדרך שבה שהוא מתאמן עם הפוקימונים שלו,, כזה סקסי!" וככה היא ממשיכה לדבר עם חברתה בסלולרי על הבחור האלמוני. אתה מציץ בספר של הילדה ורואה שזה ספר אגדות על פוקימונים, אפילו היה לך אותו בתור ילד בגילה. היא בידיוק הגיע לפרק על סלבי והסיפור שלו, אגדה קסומה על מבוך שסלבי יצר אשר היווה פתח לזמן ועל ההרפתקאה של הילד שנכנס אליו.
הספר גורם לך להתקף קטן של נוסטלגיה נחמדה, לימים טובים יותר.[/COLOR][/FONT]
-
[FONT=times new roman][B]ג[COLOR=#66cc66]'סטין-[/COLOR][/B][COLOR=#66cc66]
"ובכן אני מאמנת" אומרת בחיוך טיפה מבויש "אבל כל הפוקימונים שלי נחלשו בטרוף בזמן שאבדתי פה ביער" אומרת בשקט ונראית נבוכה במיוחד. אחרי כמעט שעה של הליכה אתם מבחינים בבקתה, חצי נטושה אשר שוכנת ליד בריכה קטנה שמימייה עומדים מהחוסר רוח.
ג'וליה מסתכלת עליך במבט שואל, כשאתם מבחינים לפתע בזוג יוצא מתוך הבקתה ומתיישבים ומשכשכים את רגליהם במי הבריכה [IMG]https://pokecharms.com/data/attachment-files/2017/07/525918_Evan_Hansen_Sprite.png[/IMG], [IMG]https://pokecharms.com/data/attachment-files/2018/01/thumb/588491_neonpunk-joel.png[/IMG]. שניהם לא מבחינים בכם ונראה שהם
אביט במקום במעט חשש, אגש לשני כאנשים, בנחמדות אשאל אותם מי הם ומה זה המקום הזה
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510116][FONT=times new roman]
[COLOR=#ff3333]
[B]מליפיאן-[/B]
בתנועה מהירה וקלילה, אתה מחליק על הספסל ומנוסה לצותת לשיחה טלפון, בזמן שאתה מציץ בספרה של הילדה.
"דיי קורטני!" קוראת בשמחה הנערה "אמרתי לך שכבר הסכמתי לו! אני לא מאמינה שהוא מציע לי להתלוות אליו לנשף שבוע הבא!" אומרת בהתלהבות "הוא כזה חתיך! ולא יודעת למה אבל הדרך שבה שהוא מתאמן עם הפוקימונים שלו,, כזה סקסי!" וככה היא ממשיכה לדבר עם חברתה בסלולרי על הבחור האלמוני. אתה מציץ בספר של הילדה ורואה שזה ספר אגדות על פוקימונים, אפילו היה לך אותו בתור ילד בגילה. היא בידיוק הגיע לפרק על סלבי והסיפור שלו, אגדה קסומה על מבוך שסלבי יצר אשר היווה פתח לזמן ועל ההרפתקאה של הילד שנכנס אליו.
הספר גורם לך להתקף קטן של נוסטלגיה נחמדה, לימים טובים יותר.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
תחילה אני אשקול לומר לילדה איזשהי שורה איקונית מהסיפור הזה, אבל אז אחליט ש-: 1. אולי היא עדיין לא הגיעה לשם וזה ספויילר, 2. הפרש הגילים מעט נגדי, וזה שזר היספאני גדול יפנה אליה בצורה כזאת עלול להחשיד אותה ולהיתפס כפדופיליה מצד הסובבים. לכן פשוט אחייך ואעזוב אותה לנפשה. אני מניח שבסופו של דבר אפנה לבחור עם הפוכדור.
"Buenos dias, senjor, אני מליפאן דוס סנטוס סילבה אביזי y גראופרה. מליפאן אביזי, בקיצור. מה שלומך? אתה נראה בודד למדי באחר צהריים נעים זה, מה אתה עושה, אם זה לא חטטני מדי מצידי לשאול?"
-
[COLOR=#FF6600][RIGHT][FONT=tahoma]שם בפורום: (בלי התחכמויות) Element
שם במשחק: (לא צריך להסביר) קליו
רקע (שיהיה מושקע ולא בחפיף בבקשה) קליו לא בחר את הגורל שנכפה עליו, הוא נולד לתוכו. קליו נולד לזוג הורים נורמטיביים לחלוטין בעיירה קטנה, לצד אחות גדולה ותמונה אחת שמלווה אותו מאז שהוא קטן בראש - סבא שלו אשר נשק למצחו לפני שנעלם כאשר היה בגיל 3.
תמיד כאשר העלה את נושא השיחה, הוריו של קליו נמנעו מלספר על סבו, והוא לעולם לא ידע מדוע, והזכר היחיד שנשאר לו ממנו היה שרשרת בצורת טיפה שחורה מבזלת, אשר מצא במגירתו של אמא שלו ולא סיפר לה לעולם.
קליו הוא נער סקרן, אך לעולם לא הצליח ללמוד מעבר על סבו, עד שביום אחד בשיעור הסטוריה, כאשר המורה הסבירה על תנועת הצללים, השרשרת שקליו תמיד שמר בכיס התחילה להתחמם, להתחמם עד כדי כך שקליו ביקש לצאת מהכיתה לשירותים בכדי לזרוק אותה מהכיס. כאשר הגיע קליו לשירותים וניסה לזרוק את השרשרת מהכיס, נזרק רק החוט שעליו הייתה תלויה הטיפה, וכאשר הסתכל קליו על כף ידו ראה שנשאר כתם שחור, מין כוויה, בצורת אותה טיפה.
כשנה בדיוק לאחר המקרה המוזר הזה, אחותו של קליו נאבדה בעת מסע הפוקימונים שלה, משפחתו של קליו נכנסה לתוהו ובוהו, וקליו נשאר עם המון שאלות שלא נענו..
תמונה/ ספרייט: (עדיף ספרייט) [IMG]https://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/5b/Spr_B2W2_School_Kid_M.png[/IMG]
פוקימון התחלתי: (מה שאתם רוצים כל עוד יש לו שלוש היתפתחויות והוא לא דרקון) [IMG]https://cdn.bulbagarden.net/upload/1/1c/Spr_7s_280_s.png[/IMG]
תגים:
כסף:1000$
ציוד:[/FONT][/RIGHT][/COLOR][SIZE=2][RIGHT][COLOR=#333333][FONT=tahoma][COLOR=#FF6600] פוקדורים ([/COLOR][URL="http://www.siz.co.il/"][COLOR=#FF6600][IMG]http://up415.siz.co.il/up2/jmdihzmowzzr.png[/IMG][/COLOR][/URL][COLOR=#FF6600]),פוקדע([/COLOR][URL="http://www.siz.co.il/"][COLOR=#FF6600][IMG]http://up415.siz.co.il/up2/1imdnjtyzc2q.png[/IMG][/COLOR][/URL][COLOR=#FF6600]),אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים([/COLOR][URL="http://www.siz.co.il/"][COLOR=#FF6600][IMG]http://up415.siz.co.il/up3/hwyyrkdinnnt.png[/IMG][/COLOR][/URL][COLOR=#FF6600]),פנס([/COLOR][URL="http://www.siz.co.il/"][COLOR=#FF6600][IMG]http://up415.siz.co.il/up2/2jwnqgy5mhn0.png[/IMG][/COLOR][/URL][COLOR=#FF6600]),שעון([/COLOR][URL="http://www.siz.co.il/"][COLOR=#FF6600][IMG]http://up415.siz.co.il/up1/umgzni1wnjy0.png[/IMG][/COLOR][/URL][COLOR=#FF6600]).[/COLOR][/FONT][/COLOR][/RIGHT][/SIZE][COLOR=#FF6600][RIGHT][FONT=tahoma]
הערות/הארות: מתרגש כמו ילד קטן להצטרף למ"ת במיוחד לאחד שמנוהל על ידיך. מקווה מאוד להנות יחד איתך :)
[/FONT][/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510102][FONT=times new roman][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
"קדימה תתאפס במהירות ואז השתמש שוב בהסוואה ואז גל ברק- שתק את ארידוס הזה" קוראת אלכסיס. לא נראה שהקרב הזה הולך להיגמר בקרוב.[/COLOR]
[/I][/FONT][/QUOTE]
״אריאדוס ריכוז, והקשב היטב לסביבה... הוא נמצא איפה שהוא״ ארגיע ואחזק אותו בשביל להצליח את המהלך הבא. אחפש גם אני עם עיניי את מות'ים.
״ברגע שהוא יחשוף עצמו וירה עליך את הקרן, השב לכיוונה בקרן על-חושית משלך בכדי להגן על עצמך!״ אסביר תחילה.
״לאחר מכן, שלח אליו חוט. השתמש בעצמך כמשקולת. סובב אותו והטח אותו באחד העצים. קשור אותו סביב הגזע וחזור״
אומר ואחליף בינו לבין סוואבלו שתעלה בליווי פקודה לנסות שוב שימוש ב'שירה'.
[COLOR=#9999ff][FONT=times new roman][B]רובי:[/B]
אתה חולף על פני יריבך בריצה, מבלי להקשיב לו כמעט, מה שחשוב לך הוא נידורן המעולף והחבול. בקול חלוש, אתה מתוודא אליו כמה אתה גאה בו וכמה אתה שמח על הקרב שנתן!
הוא משחרר צליל אסיר תודה ותשוש ונראה מאוד מרוצה, רועד ואתה מרגיע אותו בחיבוק אוהב בין זרועותיך וחוזר אל באגי.
בחיוך רחב הוא מושיט אליך יד שאוחזת מעטפה צבעונית וססגונית[IMG]http://www.interload.co.il/upload/7941767.png[/IMG]שבתוכה פתק עם כתב סתרים מוזר. אינך מבין, אתה מתמלא בוז, במיוחד בשביל נידורן שהתאמץ כלכך. והוא אינו מוכן לחשוף בברור ״אל תיהיה פרצוף חמוץ, מטפה זו אינה קנה רצוץ״ הוא חורז שוב מתוך הבנה ומנסה לעודד בדרכו הייחודית...
אז, הוא חודל מהחרוזים. מניח יד על כתפיך ומסביר ״אחי שאגי נמצא בעיר איגטוטין. והוא יתן לך את הפרס כשיקבל ממך את המעטפה. אל דאגה יהיה לך קל לזהות אותו״ ועיניו כנות מאוד.
האחרים סביב מוחאים כפיים לך ולנידורן![/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE][B]לוקאס-
אמרלד משפשף בסנטרו ונראה מעט מהוסס "שמע," אומר לאחר כמה שניות "לא ראיתי אותם יותר מידי נלחמים אבל אני כשהתחלתי את המסע שלי בהואן, לפני המכון הראשון היו לי כבר 3 פוקימונים והטורצ'יק שלי התפתח לקמבוסקין" אומר בזמן שאתם הולכים."ולאן האמת טיילו אני לא חושב שהם כל כך מוכנים. בלדום אומנם עם יתרון סוגי, אבל הוא לא יודע כל כך הרבה מתקפות עד שהוא מתפתח. ואילו טיילו שלך עד כמה שהוא מהיר, הוא דיי שברירי והפוקימונים של דני יודעים מגוון רחב של מתקפות מסוגים שונים" ממשיך, אומנם פוגע מעט באגו שלך והחיבה לפוקימונים שלך, אבל אתה לוקח בתשומת לב חזקה לדבריו. כשאתה מסתכל קדימה אתה מבחין בשלושה םוקימונים כחולים רצים להם אחד אחרי השני, במאין משחק תופסת [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/oddish.png[/IMG].[/B][/QUOTE]
"אוקיי, תודה על העצה, אולי הגיע הזמן לקצת אימונים" אומר לו 'אני לא חושב שאני אספיק לפתח אותם, אבל אולי אם אני אביא אותם לכוח מספיק גדול הם פשוט יביסו אותו מהר מספיק' אחשוב
'קרב של 3 על 2 זה יכול להיות אימון טוב'
"רוצה להישאר פה ולעזור לי קצת להתאמן עם האודישים האלה?" אומר לו "צאו טיילו ובלדום! טיילו תשתמש במיקוד אנרגיה ואז תצא אל האודישים במתקפת ניקור! בלדום תשתמש בראש ברזל!"
-
[QUOTE=NivX10;1510122]
[COLOR=#9999ff][FONT=times new roman][B]רובי:[/B]
אתה חולף על פני יריבך בריצה, מבלי להקשיב לו כמעט, מה שחשוב לך הוא נידורן המעולף והחבול. בקול חלוש, אתה מתוודא אליו כמה אתה גאה בו וכמה אתה שמח על הקרב שנתן!
הוא משחרר צליל אסיר תודה ותשוש ונראה מאוד מרוצה, רועד ואתה מרגיע אותו בחיבוק אוהב בין זרועותיך וחוזר אל באגי.
בחיוך רחב הוא מושיט אליך יד שאוחזת מעטפה צבעונית וססגונית[IMG]http://www.interload.co.il/upload/7941767.png[/IMG]שבתוכה פתק עם כתב סתרים מוזר. אינך מבין, אתה מתמלא בוז, במיוחד בשביל נידורן שהתאמץ כלכך. והוא אינו מוכן לחשוף בברור ״אל תיהיה פרצוף חמוץ, מטפה זו אינה קנה רצוץ״ הוא חורז שוב מתוך הבנה ומנסה לעודד בדרכו הייחודית...
אז, הוא חודל מהחרוזים. מניח יד על כתפיך ומסביר ״אחי שאגי נמצא בעיר איגטוטין. והוא יתן לך את הפרס כשיקבל ממך את המעטפה. אל דאגה יהיה לך קל לזהות אותו״ ועיניו כנות מאוד.
האחרים סביב מוחאים כפיים לך ולנידורן![/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"ובכן תודה.." אומר במעט זעף ואקח את המעטפה ואכניס לכיסי, אבל אז אעלה חיוך ואקוד קידה קלה לקהל ואנופף בידי בחיוך. 'אם נידורן התקשה כל כך בקרב הזה אני חושש שתיהיה לי בעיה רצינית במכון' אחשוב לעצמי ואלך איתו במהירות בחזרה למרכז, ארפא אותו ואחפש לעצמי מקום שקט להתאמן עם נידורן שלי. 'אני צריך ללמד אותו עוד מתקפה או שתיים' אחשוב לעצמי.
אתה ניגש בחשש לשני הנערים ומכחכח בגרונך, שני הנערים מסתובבים במהירות בבהלה ומסתכלים עליך "איך מצאת אותנו?" שואל הבחור עם השיער החום "נשבע שלא עשינו שום דבר!" אומר בחשש ומתרחק מהבחור השני, אשר נראה פגוע מעט "כן, העיקר ניהיה ביחד לנצח" אומר בזעף ומסתכל על חברו, אשר מושך בכתפיו ושומט אותן במהירות, נבוך מידי.
"היי. אני ג'רי וזה תומאס" אומר הבחור כחול השיער ולוחץ את ידך בחיוך "ובכן, באנו לפה בשביל לברוח טיפה מהעיר בשביל להיות קצת ביחד. הבקתה הזאת של המשפחה שלי כבר כמה שנים, אבל היא עומדת נטושה כל הזמן הזה" אומר בנועם. בינתיים ג'וליה מתקרבת מאחורייך, נראית מעט נבוכה מהסיטואציה "תגידו, ראיתם פה בחור בלונדיני, גבוה, מאוד שרירי?" שואלת בחיוך צנוע.
ג'רי מהסס להרגע, ונראה שהוא חושב על משהו "ובכן עכשיו שאת אומרת את זה, לפני יומיים ראינו פה מישהו שעובר פה לא רחוק. אבל היה חשוך ולא בטוח שזה הבחור שראית, אבל הוא הלך לכיוון של העיר" מוסיף ומצביע לכיוון כללי בהמשך הדרך. "אם תמישכו לצעוד ישר ובמורד הגבעה תגיעו ליציאה מוסיף בחיוך.
[/COLOR]
הבחור מסתכל עליך במבט שואל, מחזיר את הפוקדור לכיסו ונעמד "נעים מאוד שמי קאי" אומר בחיוך "ובכן, אני מחכה שהאחות ג'וי תטפל באחד מהפוקימונים שלי. הוא הורעל נגד קרב עם ארבוק של איזה מאמן" אומר "אז בינתיים אני מעביר את הזמן" מוסיף.
[/COLOR][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
אריזוס מתרכז, מסתכל סביב סביב, אבל מות'ים נשאר מוחבא מהעין. לפתע, ממש מעל ארידוס, אור כחול ובהיר נשלח במהירות לעבר ארידוס, מרים אותו באוויר, מסחרר אותו במהירות ומטיח אותו בעצמה אדירה באדמה, מרסק אותו לחלוטין.
"הארידוס שלך חזק" מתחילה אלכסיס לומר "אבל מות'ים שלי יותר" אומרת בחיוך מתנשא, אבל החיוך הזחוח נעלם, כשהיא מבחינה שארידוס עדיין עומד על רגליו, והוא ממשיך בתוכניתך ויורה עשרות חוטים לעבר מות'ים, כובל אותו ובתנועת לאסו חזקהלא רק קושר את מותים על העץ, על הדרך הוא מטיח אותו בחוזקה על הגזע.
"מה? איך!" קוראת אלכסיס בזעף, כשאתה מחזיר את ארידוס ומשחרר את סוואבלו אשר מתחילה לשיר בקול צלול ובהיר ועשרות תווים צבעוניים מתחילים להיווצר סביבה והם עפים לעברו של מות'ים, אבל הוא מגן על עצמו בעזרה הגנה.
"מות'ים תשתחרר מזה השתמש בכוח חבוי לקרוע על החוט ואז סופה על סוואבלו" קוראת ברוגע אלכסיס.
[/COLOR][COLOR=#ff3333][/COLOR][COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
אמרלד מהנן ומתיישב על האדמה, בישיבה מזרחית, כמו ילד בגן המקשיב למורה. בינתיים אתה משחרר את שני הפוקימונים שלך לעבר האודישים. טיילו זורח באור כתום-אדמדם ואז מקורו בוהק ומארך מעט, והוא מנקר בשני האודישים הקרובים אליו. האודישים המופתעים, פותחים את פיהם ושולחים נוזל סגול וחומצתי לעברו של טיילו ופוגעים בו מאוד.
מהצד השני בלדום שלך מרסק את ראשו הבובהק באודיש השלישי בחוזקה, ורק מכובד משקלו, פוצע קשה את האודיש.
האודיש, בעוד בלדום שלך עדיין עליו, מנער את העלים על ראשו, מפזר על כל הפוקימון שלך אבקה ורודה וריחנית, אשר גורמת לבלדום מעט להסתחרר, ואז במהירות קרן אור ירוקה בהירה נשלחת מפיו, מתלפפת סביב בלדום ונראה שהוא סופג ממנו מעט מהאנרגיה שלו.[/COLOR][/FONT][COLOR=#ff3333][FONT=times new roman]
[/FONT]
[/COLOR]עומר, סורי חיים אבל אני לא בנוי כרגע לעוד רשומים.[COLOR=#ff3333]
[/COLOR]
-
רן שלי. 'אני צריך ללמד אותו עוד מתקפה או שתיים' אחשוב לעצמי.
אתה ניגש בחשש לשני הנערים ומכחכח בגרונך, שני הנערים מסתובבים במהירות בבהלה ומסתכלים עליך "איך מצאת אותנו?" שואל הבחור עם השיער החום "נשבע שלא עשינו שום דבר!" אומר בחשש ומתרחק מהבחור השני, אשר נראה פגוע מעט "כן, העיקר ניהיה ביחד לנצח" אומר בזעף ומסתכל על חברו, אשר מושך בכתפיו ושומט אותן במהירות, נבוך מידי.
"היי. אני ג'רי וזה תומאס" אומר הבחור כחול השיער ולוחץ את ידך בחיוך "ובכן, באנו לפה בשביל לברוח טיפה מהעיר בשביל להיות קצת ביחד. הבקתה הזאת של המשפחה שלי כבר כמה שנים, אבל היא עומדת נטושה כל הזמן הזה" אומר בנועם. בינתיים ג'וליה מתקרבת מאחורייך, נראית מעט נבוכה מהסיטואציה "תגידו, ראיתם פה בחור בלונדיני, גבוה, מאוד שרירי?" שואלת בחיוך צנוע.
ג'רי מהסס להרגע, ונראה שהוא חושב על משהו "ובכן עכשיו שאת אומרת את זה, לפני יומיים ראינו פה מישהו שעובר פה לא רחוק. אבל היה חשוך ולא בטוח שזה הבחור שראית, אבל הוא הלך לכיוון של העיר" מוסיף ומצביע לכיוון כללי בהמשך הדרך. "אם תמישכו לצעוד ישר ובמורד הגבעה
"תודה רבה" אודה להם בחיוך, ואבש מגוליה והפוקימו ים שלי להמשיך, אני רוצה כבר להגיע לעיר, למצוא מקום לאמן את הפוקימומים שלי לבד בינם לבין עצמם. כשאמשיך ללכת אומר לגוליה"אל תדאגי, בקרוב נמצא את חבר שלך" אומר לה בחיוך, בינתיים כדי להעביר את הזמן, אתן לריהורן משימת אימונים קלילה "ריהורן, כל סלע שאתה חושב שהוא מספיק חזק או עץ, פשוט תרוץ לעברו ותתנגח בו, תתאמן על כוח ההתפרצות שלך" אומר לריהורן ואצפה בו. 'אני רוצה לאמן את הפוקימונים שלי, יש לי כמה תוכניות ואסטרטגיות עבורם' אחשוב לעצמי
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510125]
[FONT=times new roman][][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
אריזוס מתרכז, מסתכל סביב סביב, אבל מות'ים נשאר מוחבא מהעין. לפתע, ממש מעל ארידוס, אור כחול ובהיר נשלח במהירות לעבר ארידוס, מרים אותו באוויר, מסחרר אותו במהירות ומטיח אותו בעצמה אדירה באדמה, מרסק אותו לחלוטין.
"הארידוס שלך חזק" מתחילה אלכסיס לומר "אבל מות'ים שלי יותר" אומרת בחיוך מתנשא, אבל החיוך הזחוח נעלם, כשהיא מבחינה שארידוס עדיין עומד על רגליו, והוא ממשיך בתוכניתך ויורה עשרות חוטים לעבר מות'ים, כובל אותו ובתנועת לאסו חזקהלא רק קושר את מותים על העץ, על הדרך הוא מטיח אותו בחוזקה על הגזע.
"מה? איך!" קוראת אלכסיס בזעף, כשאתה מחזיר את ארידוס ומשחרר את סוואבלו אשר מתחילה לשיר בקול צלול ובהיר ועשרות תווים צבעוניים מתחילים להיווצר סביבה והם עפים לעברו של מות'ים, אבל הוא מגן על עצמו בעזרה הגנה.
"מות'ים תשתחרר מזה השתמש בכוח חבוי לקרוע על החוט ואז סופה על סוואבלו" קוראת ברוגע
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
נו מה... חחחח לא יעבוד לא הבנתי?!?
~~~~~
״רררר...״ ארטן ואתהה בליבי כיצד אצליח לעשות זאת. בנתיים בעוד הוא תוקף אבקש מהציפור שלי ״סוואבלו, צללי למטה מתחת לסופה ועופי אל מות׳ים בגובה נמוך במיוחד מעל הדשא״ ואקווה שתתחמק בהצלחה.
״עכשיו נווטי, בין כל העצים ושיחים בג׳ונגל הזה, זה יקשה עליו לפגוע בך״ אסביר לה, תוך שהיא מבצעת אמשיך להדריך אותה ״עופי סביבו במיומנות ביכוונים משתנים בין כל הצמחיה הזאת, כפי שאמרתי לך. ברגע שהוא מפקיר את צומת-ליבו תיקפי עם ניקור ומשם עברי לכנף ברזל!״
[FONT=times new roman][SIZE=2][B][COLOR=#6666cc][U]רובי-[/U][/COLOR][/B][COLOR=#6666cc]
אתה מודה לו, מצניע ממנו רגשות של חוסר שביעות-רצון. ואתה מסדר את המעטפה יפה בתיק.
הקהל ושמחה של נידורן שאט-אט מתעורר משפרים את מצב רוחך.
באגי שולף מכיסו תבלית קטנטנה צהובה, בצורת מעויין ומסביר לך ״שים זאת לנידורן במים ונער היטב עד שיתמוסס. זה ׳אקמול שיקום׳ זה יעזור״ (revive)
כך אתה עושה, משקה כמו תינוק בזרועתיך את נידורן שלפתע פוקח עיניו לרווחה והוא נראה מלא במרץ באנרגיה מחודשת!
אתה מודה לו ולקהל, קד קידת תודה קלה מולם. מנופף להם לשלום וממשיך בדרכך.
בהמשך הפארק אתה מבחין בזירת רחוב ישנה, לא מטופחת שרוב קווי הגבולות שלה מטושטשים, ועלים יבשים שנשרו מעיצי הפאר למטה נערמו קצת בכמה פינות בה.
נראה רעוע... אבל זה מקום שליו וריק מאדם להתאמן בו
[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510125][FONT=times new roman]
הבחור מסתכל עליך במבט שואל, מחזיר את הפוקדור לכיסו ונעמד "נעים מאוד שמי קאי" אומר בחיוך "ובכן, אני מחכה שהאחות ג'וי תטפל באחד מהפוקימונים שלי. הוא הורעל נגד קרב עם ארבוק של איזה מאמן" אומר "אז בינתיים אני מעביר את הזמן" מוסיף.
[/COLOR][/FONT][COLOR=#ff3333]
[/COLOR][/QUOTE]
"אה, נעים מאוד, senjor, קאי. אם כך, אני מבין שאתה מאמן. גם אני, הגעתי מניו טורטיק ליטרלי לפני שעה. אם יש לך כוח וזמן, אשמח לערוך נגדך קרב קצר. אחרי זה (או תוך כדי), אולי נדבר עוד קצת. מה דעתך?" אני כן רוצה להסתובב קצת בעיר ולראות מה יש בה, ויש לי שני פוקימונים שעדיין לא יצא לי לבדוק בכלל. אז הקרב הזה תהיה הזדמנות לבדוק אחד מהם. אחרי זה אני אולי אסתובב בעיר, אולי אלך לראות את מעון היום הזה, או מה לא. על המכון נחשוב כבר מחר. אלו השיקולים שמנחים אותי.
-
[QUOTE][COLOR=#000000][RIGHT][FONT="]
[/FONT][/RIGHT][/COLOR][COLOR=#008080][RIGHT][FONT="][B]לוקאס-
אמרלד מהנן ומתיישב על האדמה, בישיבה מזרחית, כמו ילד בגן המקשיב למורה. בינתיים אתה משחרר את שני הפוקימונים שלך לעבר האודישים. טיילו זורח באור כתום-אדמדם ואז מקורו בוהק ומארך מעט, והוא מנקר בשני האודישים הקרובים אליו. האודישים המופתעים, פותחים את פיהם ושולחים נוזל סגול וחומצתי לעברו של טיילו ופוגעים בו מאוד.
מהצד השני בלדום שלך מרסק את ראשו הבובהק באודיש השלישי בחוזקה, ורק מכובד משקלו, פוצע קשה את האודיש.
האודיש, בעוד בלדום שלך עדיין עליו, מנער את העלים על ראשו, מפזר על כל הפוקימון שלך אבקה ורודה וריחנית, אשר גורמת לבלדום מעט להסתחרר, ואז במהירות קרן אור ירוקה בהירה נשלחת מפיו, מתלפפת סביב בלדום ונראה שהוא סופג ממנו מעט מהאנרגיה שלו.[/B][/FONT][/RIGHT][/COLOR][/QUOTE]
"טיילו תעוף גבוה ותסתובב באוויר, תעיף ממך את הנוזל הזה!" אורה לו "מתי שאת גבוה מספיק תצנח אליהם עם ניקור ותסתובב, תגביר את הכוח של המכה עם הסיבוב!"
'זה לא טוב, אם הם הרעילו אותו הוא יכול להתעלף בקרוב מאוד' אחשוב בעודי מתחיל להילחץ 'אולי זה היה רעיון לא טוב לעשות קרב של 3 על 2'
"בלדום תמשיך להתנגח בו, תנסה לאגור עוד כוח בראש ברזל שלך!" אורה לו, אקווה לטוב 'לפחות בלדום עמיד לרעל' אנסה לעודד את עצמי
-
[QUOTE=NivX10;1510128]
[FONT=times new roman][B][COLOR=#6666cc][U]רובי-[/U][/COLOR][/B][COLOR=#6666cc]
אתה מודה לו, מצניע ממנו רגשות של חוסר שביעות-רצון. ואתה מסדר את המעטפה יפה בתיק.
הקהל ושמחה של נידורן שאט-אט מתעורר משפרים את מצב רוחך.
באגי שולף מכיסו תבלית קטנטנה צהובה, בצורת מעויין ומסביר לך ״שים זאת לנידורן במים ונער היטב עד שיתמוסס. זה ׳אקמול שיקום׳ זה יעזור״ (revive)
כך אתה עושה, משקה כמו תינוק בזרועתיך את נידורן שלפתע פוקח עיניו לרווחה והוא נראה מלא במרץ באנרגיה מחודשת!
אתה מודה לו ולקהל, קד קידת תודה קלה מולם. מנופף להם לשלום וממשיך בדרכך.
בהמשך הפארק אתה מבחין בזירת רחוב ישנה, לא מטופחת שרוב קווי הגבולות שלה מטושטשים, ועלים יבשים שנשרו מעיצי הפאר למטה נערמו קצת בכמה פינות בה.
נראה רעוע... אבל זה מקום שליו וריק מאדם להתאמן בו
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"יופי זה יהיה מושלם לאימונים" אומר בקול ואשחרר את הפוקימונים שלי ואסתכל עליהם בגאווה "חברים, אומנם לא הספקתם להכיר, אבל נינקדה שלנו התפתח לנינג'אקס ושדאונינג'ה!" אומר להם בהתלהבות למראה שני הפוקימונים החדשים, אשר היו פעם אחד.
"ובכן אנחנו עומדים להיכנס לקרב המכון השני שלנו וזה מכון של חרק אז לצערי כרגע אנחנו עוד לא מוכנים" אומר להם ברצינות ואסתכל על חמשתם "נינג'אקס,שאדוניג'ה וואלבי. אתם אני רוצה שתלמדו אס אווירי. זאת מתקפה חזקה שאינה יכולה לפספס! המטרה היא שתאגרו כמה שיותר אנרגיה ותטוסו כמה שיותר מהר לעבר המטרה ותפגעו בה" אסביר להם "זאת אמורה להיות מתקפה מאוד מהירה ומאוד חזקה שיכולה לעזור לנו בהמשך" אסביר להם עוד כמה פעמים בידיוק מה צריך לעשות ואז אפנה לסנובול ונידורן "אתם הולכים להילחם אחד בשנייה. סנובול אני רוצה שאיתך נעבוד על שתי מתקפות שאמורות להיות לך פשוטות יחסית. הראשונה זה אגרוף אש. את אותו כוח שאת משחררת בעזרת הפה, אני רוצה שתנסי להעביר לאגרופך ואז תשחררי אותו. לא רק שהמתקפה יותר חזקה היא גם יותר מדויקת. במידה ואת מצליחה אני רוצה שתנסי שוב, אבל במקום אש, תנסי ליצור קרח באגרוף" אסביר לה ואז אפנה לנידורן "נידורן, שוב כל הכבוד על הניצחון האחרון שלך" אשבח אותו בחיוך "אותך אני רוצה שננסה ללמוד מתקפה אחת. נעיצת רעל Poison Jab" אסביר לו במהירות "המטרה היא לרכז את הרעל שלך בנקודה אחת בגוף ואז להצליף במהירות ביריב. ככה העצמה יותר חזקה מהעוקץ רעל שלך, וגם יש סיכוי יותר גדול שתצליח להרעיל את היריב". אחרי שאוודה שכולם מבינים מה אמורים לעשות, אתן להם לנסות כמה פעמים בזמן שאני בוחן אותם ואנסה על הדרך לשפרם.
במהלך השעה הקרובה, ריהורן שלך מנגח כמעט בכל גזע של עץ שהוא רואה, אבל אתה לא מבחין באיזה שינוי היסטרי מנגיחה לנגיחה. "אולי הוא צריך יותר מיקוד בראש" מציעה ג'וליה, אבל הצעתה נשמעת לך מוזה כשהיא זורקת את זה לאוויר, אבל נראה שבסופו של דבר אתה מבין למה היא מתכוונת ואתה מורה לו לרכז את כל האנרגיה שלו בראשו הקשיח. לאחר כמה ניסיונות, אשר לא צולחים בפעם לאחר מכן, ראשו של ריהורן בוהק באור לבן ובהיר וכשהוא מתנגח בגזע העץ, אתה מבחין לפתע במשהו אשר נופל מצמרת העץ, ומבחין שזה פוקימון קטן וירוק [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/petilil.png[/IMG] . "איזו חמודה!" קוראת בהתלהבות ג'וליה למראה הפוקימונית הקטנה והמופתעת.[/COLOR]
סוואבלו מזנקת במהירות, מצליחה להתחמק ממטר של כדורי אנרגיה, אשר קורעים את החוטים של ארידוס ומתחילה לטוס לכל עבר במבוך העצים שאלכסיס בנתה במכונה. מימין לשמאל ואז שוב לשמאל עפה לה במהירות אדירה בזמן שמות'ים מנופף בכנפיו בחוזקה, יותר סופה שמרתיעה אפילו אותך לאחור. הרוח נושבת בחוזקה, מעיפה אחריה עלים וזרדים קטנים אשר נפלו מהעץ. אתה מגניב מבט לעבר אלכסיס- אבל לא נראה בכלל שהיא מרגישה את עצמת הרוח השואגת.
לפתע, ממש מאחורי מות'ים, סוואבלו צצה, והיא מנקרת בחוזקה אותו, מטיחה אותו קדימה, על האדמה הקשה. מות'ים, אשר מנסה להתרומם בחזרה, רק מוטח שוב בעזרת כנף ברזל חזקה, אשר מעיפה אותו קדימה למרגלות המאמנת שלו.
"כל הכבוד הראתה לה מה זה!" קוראת ג'ניפר בהתלהבות ומוחאת כפיים. "את לא חושבת שאת מזלזלת בי קצת?" אומרת בהתנשאות אלכסיס ומיישרה מבט אליך בחיוך פלרטטני "אל תדאג חמוד שלי עוד לא סיימתי" אומרת בקול רגוע ומתגרה וקורצת לך עין " דגירה ואז סיבוב פרסה!" קוראת במהירות אלכסיס ומת'ים הפצוע שלה בוהק ללרגע באור בהיר ולבן, ובשניות הוא מתחזק ונראה רענן מאי פעם.[/COLOR]
הנער מסתכל עליך במבט חושד אבל מהנהן בראשו בהסכמה "אם אתה רוצה לעשות איזה סיבוב קטן בזמן שאני מחכה לפוקימון שלי מהאחות ג'וי בשמחה" אומר קאי בחיוך "יש ממש מאחורי המרכז זירות אימונים. תפגוש אותי שם עוד איזה חצי שעה בערך?" שואל אותך ברצינות.
[/COLOR]
חומצה לא גורמת להרעלה acid
אבל הייתי מציע לך אולי לנסות ללמד את בלדום עוד משהוזה יעזור לך מאוד כי עד שהוא מתפתח, ויש עוד הרבה זמן לזה יהיה לך קצת קשה רק עם שתי מתקפות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טיילו מסתחרר באוויר, הרחק מעל האודישים, מעיף ממנו את החומצה המסריחה ואז במהירות צולל בחזקה מטה, כשראשו הקטן מופנה לקרקע ומקורו בוהק באור לבן ובהיר. תוך כדי הנפילה, הוא מסתחרר במהירות, ומתרסק על אחד מהאודישים, ומעיף אותו לאחור, אבל גם הוא נפגע בריסוק על האדמה. האודיש השני מנסה שוב לתקוף עם החומצה שלו, והוא פולט שוב גל סגול ומצחין אשר מכסה את טיילו לגמרי. מצד שני, בלדום מתאפס שוב והוא מתרסק שוב עם ראשו על האודיש המסכן. אודיש שוב מנער את עליו ואבקה ורודה מתפזרת על בלדום ואז שוב פותח את פיו לקרן ירוקה וקטנה, אשר מתלפפת סביב בלדום והוא סופג ממנו אנרגיה.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510132][FONT=times new roman]
הנער מסתכל עליך במבט חושד אבל מהנהן בראשו בהסכמה "אם אתה רוצה לעשות איזה סיבוב קטן בזמן שאני מחכה לפוקימון שלי מהאחות ג'וי בשמחה" אומר קאי בחיוך "יש ממש מאחורי המרכז זירות אימונים. תפגוש אותי שם עוד איזה חצי שעה בערך?" שואל אותך ברצינות.
[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"no problem, senjor" אומר לו, ואלך הצידה. בינתיים אני אשלח לאמא שלי הודעת וואטסאפ שאני עדיין חי. קודם כל אני אמצא את הזירה שהוא דיבר עליה. אחרי זה אני אסתובב בסביבה שלה, בזמן שאני מחפש באינטרנט רשימה של טופ 3 דברים לעשות בג'נה, שיהיה לי להמשך.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510132]"יופי זה יהיה מושלם לאימונים" אומר בקול ואשחרר את הפוקימונים שלי ואסתכל עליהם בגאווה "חברים, אומנם לא הספקתם להכיר, אבל נינקדה שלנו התפתח לנינג'אקס ושדאונינג'ה!" אומר להם בהתלהבות למראה שני הפוקימונים החדשים, אשר היו פעם אחד.
"ובכן אנחנו עומדים להיכנס לקרב המכון השני שלנו וזה מכון של חרק אז לצערי כרגע אנחנו עוד לא מוכנים" אומר להם ברצינות ואסתכל על חמשתם "נינג'אקס,שאדוניג'ה וואלבי. אתם אני רוצה שתלמדו אס אווירי. זאת מתקפה חזקה שאינה יכולה לפספס! המטרה היא שתאגרו כמה שיותר אנרגיה ותטוסו כמה שיותר מהר לעבר המטרה ותפגעו בה" אסביר להם "זאת אמורה להיות מתקפה מאוד מהירה ומאוד חזקה שיכולה לעזור לנו בהמשך" אסביר להם עוד כמה פעמים בידיוק מה צריך לעשות ואז אפנה לסנובול ונידורן "אתם הולכים להילחם אחד בשנייה. סנובול אני רוצה שאיתך נעבוד על שתי מתקפות שאמורות להיות לך
במהלך השעה הקרובה, ריהורן שלך מנגח כמעט בכל גזע של עץ שהוא רואה, אבל אתה לא מבחין באיזה שינוי היסטרי מנגיחה לנגיחה. "אולי הוא צריך יותר מיקוד בראש" מציעה ג'וליה, אבל הצעתה נשמעת לך מוזה כשהיא זורקת את זה לאוויר, אבל נראה שבסופו של דבר אתה מבין למה היא מתכוונת ואתה מורה לו לרכז את כל האנרגיה שלו בראשו הקשיח. לאחר כמה ניסיונות, אשר לא צולחים בפעם לאחר מכן, ראשו של ריהורן בוהק באור לבן ובהיר וכשהוא מתנגח בגזע העץ, אתה מבחין לפתע במשהו אשר נופל מצמרת העץ, ומבחין שזה פוקימון קטן וירוק [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/petilil.png[/IMG] . "איזו חמודה!" קוראת בהתלהבות ג'וליה למראה .[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"זה רגע מצוין להתאמן על הנגיחה שלך ריהורן" אומר בחיטל ובסיפוק מראה הפוקימונית, אבחין שג'וליה מתלהבת ממנה, אולי אציע לה ללכוד אותה כשאנצח אותה. "אוקיי ריהורן,התחלנו! ריהורן,במהירות תשתמש במבט מפחיד, במידה ותצליח ללכוד את עיניה של פטיל תנצל את המומנטום ותרוץ לכיוונה ותשתמש במתקפת קרן!" אדריך את ריהורן. "תשמור על עירנות, כל מתקפת נגד שלה תנסה לבלום בעזרת גופך המסיבי" אוסיף. 'חייבים לאמן את ריהורן לספוג מתקפות נגד, זה יהיה הסוד בלנצח אויבים חזקים' אחשוב לעצמי בסיפוק בעודי מאמין בריהורן.
-
[quote=ritsuka kun;1510132][font=times new roman]
[color=#008080][b]לוקאס-[/b]
חומצה לא גורמת להרעלה acid
אבל הייתי מציע לך אולי לנסות ללמד את בלדום עוד משהוזה יעזור לך מאוד כי עד שהוא מתפתח, ויש עוד הרבה זמן לזה יהיה לך קצת קשה רק עם שתי מתקפות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טיילו מסתחרר באוויר, הרחק מעל האודישים, מעיף ממנו את החומצה המסריחה ואז במהירות צולל בחזקה מטה, כשראשו הקטן מופנה לקרקע ומקורו בוהק באור לבן ובהיר. תוך כדי הנפילה, הוא מסתחרר במהירות, ומתרסק על אחד מהאודישים, ומעיף אותו לאחור, אבל גם הוא נפגע בריסוק על האדמה. האודיש השני מנסה שוב לתקוף עם החומצה שלו, והוא פולט שוב גל סגול ומצחין אשר מכסה את טיילו לגמרי. מצד שני, בלדום מתאפס שוב והוא מתרסק שוב עם ראשו על האודיש המסכן. אודיש שוב מנער את עליו ואבקה ורודה מתפזרת על בלדום ואז שוב פותח את פיו לקרן ירוקה וקטנה, אשר מתלפפת סביב בלדום והוא סופג ממנו אנרגיה.[/color][/font][/quote]
המתקפה היחידה שיש לי ללמד אותו זה zen headbutt חחחח
~~~~~
'טיילו סופג נזק כבד' אחשוב מתחיל לדאוג לטיילו 'כדאי לי לעצור את זה עכשיו?... לא, אני צריך להאמין בהם!'
"בלדום, טיילו תחליפו מטרות!" אורה להם 'בלדום חסין לרעל, אולי הוא יוכל להתמודד איתם יותר טוב, גם האודיש שהוא נלחם בו קודם כמעט גמור' אחשוב
"טיילו מיקוד אנרגיה, ואז ניקור על האודיש! תסיים את זה!" אומר בנחישות ואצביע על האודיש שבלדום תקף קודם
"אולי הגיע הזמן לנסות את השיטה שלך אמרלד" אומר לו "בלדום תנסה לאגור אנרגיה בראש שלך ותנגח באודישים שטיילו נלחם בהם!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510125]
[FONT=times new roman][/COLOR][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
אריאדוס מתרכז, מסתכל סביב סביב, אבל מות'ים נשאר מוחבא מהעין. לפתע, ממש מעל ארידוס, אור כחול ובהיר נשלח במהירות לעבר ארידוס, מרים אותו באוויר, מסחרר אותו במהירות ומטיח אותו בעצמה אדירה באדמה, מרסק אותו לחלוטין.
"מות'ים תשתחרר מזה השתמש בכוח חבוי לקרוע על החוט ואז סופה על סוואבלו" קוראת ברוגע אלכסיס.
[/COLOR][/FONT][COLOR=#000000]
[/COLOR]עומר, סורי חיים אבל אני לא בנוי כרגע לעוד רשומים.[COLOR=#ff3333]
[/COLOR][/QUOTE]
״אוי לא לא לא... היא תצטרך להחליף אבל לא ככה, רק בגלל הפסד!״ אמלמל לעצמי בלחץ, מאוד נרגז מזה שאנו קרובים ושוב מגיע החילוף הזה.
״סוואבלו קחי נשימה עמוקה, ובבת אחת התקכזי היטב והזתמשי בהגנת כותנה, צרי סביבך ענן כותנה גדול ככל שתוכלי והגני על עצמך מהמכה״ אדריך אותה
לאחר מכן כשהוא פוגע פוצצי את העננה מתוכה עם גלי ׳קול העל׳ שלך ופגעי במות׳ים. נסי לסיים אתזה לפני שהוא מתחלף לנו!״
אקווה בכל ליבי שזה ייצלח או שלפחות נשאיר לו נזק משמעותי להמשך.
לאחר התבוננות קלה בזירה הזו אתה מחליט שזה יהיה מקום מצוין לאמן בו את החבורה שלך. אתה מוציא את כולם, שמתמתחים בהנאה ונמרצות ושמחים מאוד לראות זה את זה. מבחינים גם בצמד-חמד החדש שהתפתחו מנינקדה. וגם הם מתמלאים גאווה, סנואובול לוטשת עיניים בשניהם במיוחד. גם היא רוצה ממש להוכיח את עצמה ולהתפתח.
אתה מעדכן אותם במטרה העיקרית שלכם בעיר הזאת והיא כמובן המכון של אלכסיס. וכולם מרותקים להסברים שלך בקפדנות ובחדות, לאחר שכולם הבינו הם גם מתחילים לעבוד ולבצע.
שלושת המעופפים שלך, או יותר נכון דומה ל-2, כך אתה מבין שאתה מביט ורואה שוואלבי לא מצליחה לעוף ליותר מכמה שניות.
אתה מסביר להם מה לעשות ושני החרקים עובדים על סיבובים באוויר על-מנת להצליח לעשות זאת. לנינג׳אקס המהיר זה הולך יותר בקלות, לשאדינג׳ה פחות בקלות...
הם עובדים נמרצות בעוד וואלביי בכלל לא מצליחה לעשות זאת, לא לעוף, לא לצבור מהירות מספיק גדולה. היא נראה מאוד מצוברחת ומאוכזבת.
מן העבר השני סנואובול לפקודתך יוצרת התקפות ניב אש בזה אחר זה, כמו שהיא מכירה. ומנסה לתעל אותן נכון לעכשיו לאגרוף אש. בכל פעם היא עושה אתזה, רצה לעבר נידורן אך מאבדת מהר שליטה והאנרגיה והתפרצות האש שיצרה שוות למקום המוכר לה בפיה והיא פולטת ניבי אש לא מתוכננים. אך עובדת עלזה ללא הפסק!
נידורן מאוד מזיעה ומתרכז כרגע בלהתחמק מסנאובול תוך כדי שהוא ממקד את האנרגיה בציפורני רגלו החזקה. אנרגיה סגולה בוהקת וגדולה שמפעם לפעם מהבהבת בידו ומציפה אותה בכוח, שלא נשלט ומחזיק להרבה זמן.
״יפה מאוד סנואובול... יופי חברים... נידורן לאט לאט! אצה מסוגל... כמעט שאדינג׳ה... מדהים נינג׳אסק, מדהים!״ קח אתה מסביר, מדרסן ומשבח את כל הפוקימונים שלך תוך עבודה ממושכת שמגיעה לכמעט 3 שעות כבר. הם וגם אתה מאוד מוטשים, ובנתיים נראה שנינג׳אסק שולט לחלוטין באס האווירי, סנאובול עוד לא שולטת באגרוף האש שלא נדבר על הקרח, וואלביי כנראה כלל לא מוכנה והיא לא מצליחה בכלל לשלוט באס האווירי. שאדינג׳ה צריך עוד עבודה.
ונידורן שעוד מאמן עצמו, רץ אל סנואובול במפתיע והינה ידו מתארכת ומתחדדת מעט כשהיא מוקפץ היא סגולה וחזקה והוא מכה בעצמה באדמה כשהיא מתחמקת בקוש, המגע נראה חזק וחומצי במיוחד. גם נידורן הצליח![/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=NivX10;1510137]
לאחר התבוננות קלה בזירה הזו אתה מחליט שזה יהיה מקום מצוין לאמן בו את החבורה שלך. אתה מוציא את כולם, שמתמתחים בהנאה ונמרצות ושמחים מאוד לראות זה את זה. מבחינים גם בצמד-חמד החדש שהתפתחו מנינקדה. וגם הם מתמלאים גאווה, סנואובול לוטשת עיניים בשניהם במיוחד. גם היא רוצה ממש להוכיח את עצמה ולהתפתח.
אתה מעדכן אותם במטרה העיקרית שלכם בעיר הזאת והיא כמובן המכון של אלכסיס. וכולם מרותקים להסברים שלך בקפדנות ובחדות, לאחר שכולם הבינו הם גם מתחילים לעבוד ולבצע.
שלושת המעופפים שלך, או יותר נכון דומה ל-2, כך אתה מבין שאתה מביט ורואה שוואלבי לא מצליחה לעוף ליותר מכמה שניות.
אתה מסביר להם מה לעשות ושני החרקים עובדים על סיבובים באוויר על-מנת להצליח לעשות זאת. לנינג׳אקס המהיר זה הולך יותר בקלות, לשאדינג׳ה פחות בקלות...
הם עובדים נמרצות בעוד וואלביי בכלל לא מצליחה לעשות זאת, לא לעוף, לא לצבור מהירות מספיק גדולה. היא נראה מאוד מצוברחת ומאוכזבת.
מן העבר השני סנואובול לפקודתך יוצרת התקפות ניב אש בזה אחר זה, כמו שהיא מכירה. ומנסה לתעל אותן נכון לעכשיו לאגרוף אש. בכל פעם היא עושה אתזה, רצה לעבר נידורן אך מאבדת מהר שליטה והאנרגיה והתפרצות האש שיצרה שוות למקום המוכר לה בפיה והיא פולטת ניבי אש לא מתוכננים. אך עובדת עלזה ללא הפסק!
נידורן מאוד מזיעה ומתרכז כרגע בלהתחמק מסנאובול תוך כדי שהוא ממקד את האנרגיה בציפורני רגלו החזקה. אנרגיה סגולה בוהקת וגדולה שמפעם לפעם מהבהבת בידו ומציפה אותה בכוח, שלא נשלט ומחזיק להרבה זמן.
״יפה מאוד סנואובול... יופי חברים... נידורן לאט לאט! אצה מסוגל... כמעט שאדינג׳ה... מדהים נינג׳אסק, מדהים!״ קח אתה מסביר, מדרסן ומשבח את כל הפוקימונים שלך תוך עבודה ממושכת שמגיעה לכמעט 3 שעות כבר. הם וגם אתה מאוד מוטשים, ובנתיים נראה שנינג׳אסק שולט לחלוטין באס האווירי, סנאובול עוד לא שולטת באגרוף האש שלא נדבר על הקרח, וואלביי כנראה כלל לא מוכנה והיא לא מצליחה בכלל לשלוט באס האווירי. שאדינג׳ה צריך עוד עבודה.
ונידורן שעוד מאמן עצמו, רץ אל סנואובול במפתיע והינה ידו מתארכת ומתחדדת מעט כשהיא מוקפץ היא סגולה וחזקה והוא מכה בעצמה באדמה כשהיא מתחמקת בקוש, המגע נראה חזק וחומצי במיוחד. גם נידורן הצליח![/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"טוב חברים הייתם מעולים" אומר להם בחיוך ואשבח אותם בזמן שאני מחזיר אותם לכדורים שלהם. 'ובכן ממש רציתי להשתמש בוואלבי וסנובול במכון הקרוב' אחשוב לעצמי 'אבל בעיה שהן לא מצליחות לבצע את המתקפות האלה' אמשיך להרהר לעצמי ואחזור במהירות למרכז על מנת לרפא את הפוקימונים שלי 'שינוחו בינתיים' אומר לעצמי בחיוב. לאחר שאצא מהמרכז אעשה סיבוב בעיר לראות אולי יש משהו מעניין לעשות בה לפני המכון.
[FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפיאן- [/B]
אתה עושה סיבוב קל ומאתר דיי בקלות את הזירת אימונים מאחורי המרכז, שכן אתה מבחין בכמה וכמה מאמנים נלחמים אחד בשני, או מתאמנים לבדם עם הפוקימונים שלהם על מתקפות.
לאחר שיחה עם אמך, אשר מעט כועסת שהשארת רק פתק קטן ועלוב בכניסה לבית, אתה פותח את גוגל ומחפש על העיר ג'נטה.
"ובכן" אתה מלמל לעצמך בזמן שאתה גולל את דף החיפוש ומגלה שאין כל כך הרבה דברים שיש לעשות בעיר.
העיר ידועה בשל מרכז הרבייה הגדול שלה, מה שכבר ידעת מתמי שסיפרה לך לפני כן. בנוסף, המכון כמובן והדבר הנוסף אתה מגלה שיש מבנה של תחרויות תיאום של פוקימונים בעיר.
[/COLOR]
עיניו של ריהורן זוהרות באור צהוב והוא מתמקד בפטיליל, אשר נרתעת מעט, אבל עד שהיא מתאפסת, קרנו של ריהורן שלך חובטת בה בחוזקה בפרצופה, והוא מעיף אותה אחורנית.
פטיליל, מנערת במהירות ועשרות קרניים ירוקות נשלחות ממנה וקושרות את ריהוהרן, ונראה שהיא שואבת ממנו אנרגיה "זאת הייתה ספיגת מגה" מגלה לך ג'וליה, כאילו לא ידעת זאת בעצמך, ריהורן מנסה להגן על עצמו מהמתקפה, אבל נראה שפטיליל מחזירה לעצמה את כל האנרגיה שריהורן פצע אותה.
פטיליל מנערת את העלים הקטנים על ראה ומפזרת אבקה ירוקה בהירה לעבר ריהורן.[/COLOR]
בחרת אחד שלא יודע כמעט כלום. תנסה להוציא ממנו מה שאפשר חחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טיילו ובלדום מחליפים צדדים. טיילו מזנק לאוויר, ומסתער על האודיש המבודד ואילו בלדום, מזנק לעבר שני האודישים , אשר מנסים לשלוח עליו גם חומצה מפיהם, אבל נראה שזה בכלל אינו משפיע על בלדום. מהצד השני, טיילו בוהק באור כתום אדמדם ואז מקורו זוהר באור לבן ומתארך מעט, והוא מנקר את האודיש הפצוע. למרות זאת, אודיש איכשהו מצליח לשרוד.
לפתע, שלושת האודישים מנערים את העלים הצומחים על ראשם, כמו ראש דשא, ואבקה ורודה וריחנית מתפזרת באוויר. הניחוח המתוק והמחוזק מתעתע את שני הפוקימונים שלך. בלדום,, שכבר הסתגל מעט יותר לריח, לא מוותר כמו טיילו, והוא דוחף עם ראשו את האודישים אחד על השני. אמנם לא מתקפה, אבל זה עושה את העבודה ושלושת הפוקימונים מועפים לאחור, מסוחררים מעט.
[/COLOR]
סוואבלו יוצרת במהירות אדירה כדור מגן העשוי בכותנה לבנה וצמרירית, אשר מגן עליה לחלוטין ממות'ים, אשר מסתער על הכדור, זוהר באור ירקרק חולני, אבל ברגע שהוא פוגע בכדור, חוטי הכותנה הקטנים נכרכים סביבו, כובלים אותו לגמרי למקום "מ.. מה?!" קוראת בפליאה אלכסיס בזמן שסוואבלו מנפצת את הכדור עם הקול על שלה, מעיפה את מות'ים לאחור.
אתה מסתכל בחיוך זחוח לעבר אלכסיס, ונראה שהיא מחליפה צבעים מהרס התוכנית שלה.
"מות'ים דגירה וחסל אותה עם כוח חבוי!" קוראת בזעף, ומות'ים שלה שהתרסק על אדמת הג'ונגל הלא פראי, זוהר שוב באור לבן ובוהק, מרפא את עצמו לחלוטין.
ואז זורח באור לבהן ועשרות כדורי אור חומים נוצרים סביבו, כמו שרשרת של אבנים מרחפות, והוא שולח אותם במהירות אדירה לעבר סוואבלו, אשר נפגעת בחוזקה, כדור אחרי כדור, מתרסקת על האדמה הקשה- מעולפת
"סוואבלו אינה מסוגלת להלחם!" קורא השופט "מות'ים המנצח!" קורא.
אתה מחמיץ פנים ומחזיר את סוואבלו לכדור שלה, שתנוח. אלכסיס מסתכלת עליך במבט מעט מתנשא ועל פניה נמרח חיוך "אל תדאג חמוד שלי, אם תכשל אני מוכנה כל יום לאתגר חדש" אומרת וקורצת לך.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510143]"טוב חברים הייתם מעולים" אומר להם בחיוך ואשבח אותם בזמן שאני מחזיר אותם לכדורים שלהם. 'ובכן ממש רציתי להשתמש בוואלבי וסנובול במכון הקרוב' אחשוב לעצמי 'אבל בעיה שהן לא מצליחות לבצע את המתקפות האלה' אמשיך להרהר לעצמי ואחזור במהירות למרכז על מנת לרפא את הפוקימונים שלי 'שינוחו בינתיים' אומר לעצמי בחיוב. לאחר שאצא מהמרכז אעשה סיבוב בעיר לראות אולי יש משהו מעניין לעשות בה לפני המכון.
אתה עושה סיבוב קל ומאתר דיי בקלות את הזירת אימונים מאחורי המרכז, שכן אתה מבחין בכמה וכמה מאמנים נלחמים אחד בשני, או מתאמנים לבדם עם הפוקימונים שלהם על מתקפות.
לאחר שיחה עם אמך, אשר מעט כועסת שהשארת רק פתק קטן ועלוב בכניסה לבית, אתה פותח את גוגל ומחפש על העיר ג'נטה.
"ובכן" אתה מלמל לעצמך בזמן שאתה גולל את דף החיפוש ומגלה שאין כל כך הרבה דברים שיש לעשות בעיר.
העיר ידועה בשל מרכז הרבייה הגדול שלה, מה שכבר ידעת מתמי שסיפרה לך לפני כן. בנוסף, המכון כמובן והדבר הנוסף אתה מגלה שיש מבנה של תחרויות תיאום של פוקימונים בעיר.
[/COLOR]
עיניו של ריהורן זוהרות באור צהוב והוא מתמקד בפטיליל, אשר נרתעת מעט, אבל עד שהיא מתאפסת, קרנו של ריהורן שלך חובטת בה בחוזקה בפרצופה, והוא מעיף אותה אחורנית.
פטיליל, מנערת במהירות ועשרות קרניים ירוקות נשלחות ממנה וקושרות את ריהוהרן, ונראה שהיא שואבת ממנו אנרגיה "זאת הייתה ספיגת מגה" מגלה לך ג'וליה, כאילו לא ידעת זאת בעצמך, ריהורן מנסה להגן על עצמו מהמתקפה, אבל נראה שפטיליל מחזירה לעצמה את כל האנרגיה שריהורן פצע אותה.
פטיליל מנערת את העלים הקטנים על ראה ומפזרת אבקה ירוקה תכשל אני מוכנה כל יום לאתגר חדש" אומרת וקורצת לך.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
'אוף' אחשוב ואחרוק שיניים. 'אני חייב למצוא דרך להימלט מהשאיבת מגה הזא ' אחשוב לעצמי. "יש לי" אומר בשקט. "אוקיי ריהורן! בוא נתחיל בזה שתתחמק במהירות מהאבקה הירוקה בעזרת גלגול, תנצל את הרגע כדי לפגוע בפטיליל ולהסב לה נזק חזק. לאחר מכן קח מרחק מפטיליל, ותתחיל לרוץ לעברה מצד לצד, תוך כדי שאתה מתאמן על הנגיחה שלך, אבל תרכז את כל הכוח שלך בראש בעת הנגיחה, אני מאמין בך ריהורן! בהצלחה!" אאחל לפוקימון שלי, אהיה בטוח שייתן את המקסימום "ועוד דבר, כשאתה מבחין שפטיליל שוב משתמשת בשאיבת מגה, תשתמש מהר בגלגול ותתרחק מהמקום" אוסיף 'בגלל שריהורן מתגלגל, הקרניים הירוקות לא יוכלו לתפוס בו ולשאוב ממנו אנרגיה' אחשוב לעצמי, ואצפה בהתלהבות לראות מה יקרה. אנסה להבחין בעוד פוקימון בסביבה, אולי נהפוך את העסק לקרב כפול
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510143]
[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
'טוב, בינתיים נכיר את הפוקימונים החדשים.' אלך לאחת הזירות הפנויות, ואוציא את מיאו ופידוב.
"vamos, מיאו, פידוב!" אוציא את הפויקמונים החדשים. *נאום על 104 בטקטיקת אימון פוקימונים* "שניכם פוקימונים מהירים ואגרסיביים. בואו תעשו חימום קצר. פידוב, תתקוף את מיאו עם מתקפות מהירות. אל תתמקד בכוח, זה חימום. מיאו, תרדוף אחרי פידוב ותנסה לשרוט אותו. גם אתה, זה חימום, תשמור על הכוח שלך. הקרב האמיתי יקרה בקרוב.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510143][FONT=times new roman]
סוואבלו יוצרת במהירות אדירה כדור מגן העשוי בכותנה לבנה וצמרירית, אשר מגן עליה לחלוטין ממות'ים, אשר מסתער על הכדור, זוהר באור ירקרק חולני, אבל ברגע שהוא פוגע בכדור, חוטי הכותנה הקטנים נכרכים סביבו, כובלים אותו לגמרי למקום "מ.. מה?!" קוראת בפליאה אלכסיס בזמן שסוואבלו מנפצת את הכדור עם הקול על שלה, מעיפה את מות'ים לאחור.
אתה מסתכל בחיוך זחוח לעבר אלכסיס, ונראה שהיא מחליפה צבעים מהרס התוכנית שלה.
"מות'ים דגירה וחסל אותה עם כוח חבוי!" קוראת בזעף, ומות'ים שלה שהתרסק על אדמת הג'ונגל הלא פראי, זוהר שוב באור לבן ובוהק, מרפא את עצמו לחלוטין.
ואז זורח באור לבהן ועשרות כדורי אור חומים נוצרים סביבו, כמו שרשרת של אבנים מרחפות, והוא שולח אותם במהירות אדירה לעבר סוואבלו, אשר נפגעת בחוזקה, כדור אחרי כדור, מתרסקת על האדמה הקשה- מעולפת
"סוואבלו אינה מסוגלת להלחם!" קורא השופט "מות'ים המנצח!" קורא.
אתה מחמיץ פנים ומחזיר את סוואבלו לכדור שלה, שתנוח. אלכסיס מסתכלת עליך במבט מעט מתנשא ועל פניה נמרח חיוך "אל תדאג חמוד שלי, אם תכשל אני מוכנה כל יום לאתגר חדש" אומרת וקורצת לך.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אנשום עמוק בכדי להרגע, אחייך לסוואבלו אקרא אליה בקול רם "סוואבלו, היית מעולה קטנה. נלחמת כמו אלופה אמיתית!" וכך אודה לה.
'זה היה אימון מדהים בשבילה, אני בטוח שכשהיא תתעורר היא תיהיה חזקה מהירה וחדה יותר' אהרהר בחיוך שמרוח על פניי תוך שאחזיר אותה לפוקדור. ואז, אוציא את אריאדוס בחזרה.
"אריאדוס, הבט בו. הוא לא נראה טוב ואנחנו במומנטום מעולה... בוא נסיים את זה במתקפה מדהימה!" אכניס אותו לאווירה ולמתח של הקרב. ואז אסביר לו נמרצות "השתמש בצל לילה. עכשיו מהר, שלח חוט על גזע עץ מהגבוהים שתראה כאן. נדנד את עצמך מעט והתחל לנתר מקור לקור, מענף לענף סביב מות'ים"
אומר ואזרוק אל אלכסיס עקיצה בחזרה "היי אלכסיס, את אוהבת הפתעות?" ואז מיד כשהצל עומד מעל מות'ים המרחף ונמתח עד עליו מלמטה אפקוד בתזמון "אריאדוס עכשיו זרוק את עצמך מעליו. פול עליו עם קבילה ואז מציצת חיים! תן הכל אלוף!!!"
ואחכה בהתלהבות שיא שאחוזה בכל עצמותיי
[COLOR=#9999cc][FONT=times new roman][B]רובי:[/B]
״הייתם מעולים חבר׳ה, עבודה מצוינת, תודה לכל אחת ואחד מכם!״ אתה משבח אותם. חלקם מרוצים יותר וחלקם פחות...
אתה מהרהר בראשך באיזה פוקימונים תבחר, היה לך תכנון מגובש, ובכל זאת, האימון הזה עשה לך קצת לחשוב. ובעוד אתה מתלבט, אתה מחזיר אותם בחזרה לפוקדורים שלהם.
כשאתה לפתע מבחין בסנובול הופכת לאנרגיה אדומה שנשאבת לפוקדור, הצלחת לראות בשבריר שניה שהיא מצוברחת במיוחד. אתה תוהה מדוע וחוזר למכרז הפוקימונים...
מרפא אותם וכשהם מוכנים שוב יוצא להסתובב עוד קצת בעיר, שעת בין ערביים, שמי העיר סגולים-כתומים ואין הרבה אנשים בחוץ. ישנם מספר מסעדות וחנויות הכל לפוקימון שעוד עובדות, בר קטן, בית גידול ואימון להשארת פוקימונים.
אתה יושב על ספסל, שומע שירים באוזניות וחושב מה לעשות כששתי ניידות משטרה "שורפות" את הכביש משמאלך ברעש צ'אקאלקות מחריד.[/FONT][/COLOR]