יהיה טוב בעזרת ה'
Printable View
יהיה טוב בעזרת ה'
הסופ"שים שלי מורכבים מלקום, טיול עם הכלב, פוקימון גו, ולגלוש במחשב.
[QUOTE=Hit Man;1506962]הסופ"שים שלי מורכבים מלקום, טיול עם הכלב, פוקימון גו, ולגלוש במחשב.[/QUOTE]
לא דבר רע.
הלוואי וניגריה ינצחו.
ארגנטינה עלו. הידד!
אמן מסי יקבל הרפס בתחת.
סוף סוף רגילה!
פוקימון גו זה כזה 2016. אני מתפלא שאנשים עוד משחקים בזה.
[QUOTE=YoRt3m;1506976]פוקימון גו זה כזה 2016. אני מתפלא שאנשים עוד משחקים בזה.[/QUOTE]
עם כמה שאני אוהב פוקימון, אני מסכים איתך.
היו לי ציפיות מטורפות מהמשחק הזה. הטריילר שהם שחררו גרם לי להתפוצץ מרוב המתנה למשחק. וכשהוא יצא? :tiresome:
מה מפליא אתכם? במיוחד כשהמשחק הבא של פוקימון למעשה הולך להיות משחק תומך לפוקימון גו.
[QUOTE=Hit Man;1506978]מה מפליא אתכם? במיוחד כשהמשחק הבא של פוקימון למעשה הולך להיות משחק תומך לפוקימון גו.[/QUOTE]
משחק הבא? תוכל לשפוך מעט אור על הנושא?
Let's go pikachu
lets' go eevee
[QUOTE=Hit Man;1506980]Let's go pikachu
lets' go eevee[/QUOTE]
מעניין.
חופש גדול ומרגיש פה כמו כיפור.
מתגעגע לחופש הגדול.
צבא, איכ.
האמת שאחרי 13 שנה מהשחרור, אני מתגעגע לצבא.
תקופת מבחנים. סיוט.
העיקר שבחמישי נגמר.
אם היה לי עשר אגורות על כל פעם ששמעתי את המילה "לא"...
סופש נעים ואיטי.
אי.טי לא חזר הביתה?
תגידו מישהו יכול להסביר לי מתי הייתה נקודת המפנה של הפורום? אני זוכר שנודים היו נסגרים תוך יומיים שלוה ולא 202 יום..
נקודת מפנה? כמה וולגארי. באופן טבעי יש התמעטות טבעית. בני אדם מוצאים דברים אחרים לעשות. זה גם קצת בונה את עצמו - ככל שיותר אנשים עוזבים אנשים מרגישים שיש פחות מה לעשות כאן.
והעניין הוא שאין שום כוח מאזן מהצד השני. הפלטפורמה הזאת של פורומים כבר מתה, ואין מה שימשוך לכאן אנשים חדשים. לכן אין תחלופה של אנשים, אלא רק התמעטות טבעית.
זאת התוצאה של תהליך איטי והדרגתי שהיה ברור מראש לכולם. או משהו.
[QUOTE=Element;1506993]תגידו מישהו יכול להסביר לי מתי הייתה נקודת המפנה של הפורום? אני זוכר שנודים היו נסגרים תוך יומיים שלוה ולא 202 יום..[/QUOTE]
עומר אתה אח שלי אתה
האמת שכבר בשנה השנייה של הפורום אנשים התחילו לצאת בקריאות של "משעמם", "מת פה", "אין מה לעשות", אז הכל יחסי.
[QUOTE=LordAbizi;1506994]נקודת מפנה? כמה וולגארי. באופן טבעי יש התמעטות טבעית. בני אדם מוצאים דברים אחרים לעשות. זה גם קצת בונה את עצמו - ככל שיותר אנשים עוזבים אנשים מרגישים שיש פחות מה לעשות כאן.
והעניין הוא שאין שום כוח מאזן מהצד השני. הפלטפורמה הזאת של פורומים כבר מתה, ואין מה שימשוך לכאן אנשים חדשים. לכן אין תחלופה של אנשים, אלא רק התמעטות טבעית.
זאת התוצאה של תהליך איטי והדרגתי שהיה ברור מראש לכולם. או משהו.[/QUOTE]
למען האמת הפורום התחיל לדעוך אחרי החלפת מערכת, משתמשים ותיקים יזכרו את המערכת הישנה הקודמת, אחריה הגיעו גל של פרישות (נדב, עומר, עומר, ניצן, יוסי, אלכס, תומר, שי ואני) ומאז הפורום ״עבר דור״ ופשוט התרוקן כי החדשים לא שרדו פה הרבה.
ממש לא בשנה השניה. הפורום נפתח ב-2007 ואני די בטוח שהדעיכה האמיתית התחילה רק בשנת 2011 בערך.
אין לך גישה לגרף של אנליטיקס כזה? או שיש לך רק נתונים מהתקופה האחרונה?
אני מאמין שאנליטיקס שיקרית, כי היום גוגל ימפה את האתר הזה טוב יותר, מה שיראה כאילו יש הרבה כניסות לאתר, מה שלאו דווקא מורגש בשטח מבחינת כוח אדם.
אתה רומז שאז לא היו בוטים?
פחות, אבל היו בוטים, כאשר אחד מהם קיבל תפקיד בהנהלה.
[COLOR=#1D2129][FONT=Helvetica][RIGHT][FONT=inherit][FONT=inherit][IMG]http://www.pocketmonsters.co.il/wp-content/uploads/2018/07/35102557_1875713742493037_6468619123172573184_n.png[/IMG]
אני מזמין את גולשי הפורום לבוא לכנס בנושא פוקימון. זה הכנס החמישי שאני מרים והוא מיועד לכל הגילאים. יהיו שם הרצאות תוכן, פעילויות נושאות פרסים, ודוכני מכירה. העלות היא סמלית על סך 40 ש"ח שנועדה רק לכיסוי עלויות. תבואו! יהיה כיף![/FONT][/FONT][/RIGHT]
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#1D2129][FONT=Helvetica][RIGHT][FONT=inherit][FONT=inherit]
[/FONT][/FONT][/RIGHT]
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#1D2129][FONT=Helvetica][RIGHT][FONT=inherit][FONT=inherit]אתר - [url]https://goo.gl/hBpLcW[/url][/FONT][/FONT][/RIGHT]
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#1D2129][FONT=Helvetica][RIGHT][FONT=inherit][FONT=inherit]דף אוונט בפייסבוק - [url]https://goo.gl/NYe9Zk[/url][/FONT][/FONT][/RIGHT]
[/FONT][/COLOR]
היי זה היום הולדת שלי.
אולי אני אבוא? אני לא יודע. נראה.
תבוא, נארגן לך עוגונית.
שבת שלום.
עוד שבוע לאוסף.
שבוע טוב.
זה קשה לצפות בגמר מונדיאל ווימבלדון בו זמנית.
איזו תקופה הזויה.
שאלוהים יעזור לי
החומר הזה של המכינה להנדסה על גבול הלא אפשרי :what:
לא אלוהים, את תעזרי לעצמך. ואם את צריכה עזרה מאנשים שהם לא את, יש אחלה קבוצת פייסבוק שנקראת מתמטיקה 101 ששם אנשים יכולים לשאול שאלות על מתמטיקה ברמה תיכונית / תואר ראשון והרבה אנשים ישמחו לעזור להם.