-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 4 2009, 12:40 PM
[b] ניב-
"סילון אקווה ואז קרן בועות" אומר דרייק. אזומריל ממשיך עם הטורנדו, הוא מתחיל לירות קרן בועות והבועות יוצאות מכל מקום כאשר הם עוברות את קו הטורנדו. דיטו יוצא בסילון אקווה, הוא משתגר בכל כוחו ויוצא כמו טיל, כאשר הוא מגיע אל הטורנדו, הטורנדו מעיף אותו חזקה ואז פוגע בו בקרן בועות. לבסוף אזומריל יוצא מהטורנדו ונוחת על דיטו, דיטו מתעלף. "דיטו לא יכול להילחם יותר, אזומריל הוא המנצח" אומר השופט, "עד עכשיו זה היה החלק הקל" אומר דרייק "צאי דרגונייט" אומר דרייק ומוציא דרגונייט-[img]http://i29.tinypic.com/m783ug.png[/img] [/b][/quote]
"אוקיי זה רע, זה ממש רע.לי נשארו רק אזומרלי ודרטיני, ואני עדיין צריך לגבור על הדרגונייט של דרייק, עם אזומריל לא יצליח פה אני אבוד, דרטיני עדיין לא מאומן מספיק. טוב אזומריל עכשיו גלישה ואז מערבולת בועות (התרגיל ממקודם, סילון אקווה עם חבטת גוף בסיבוב ואז קרן בועות כשממשיכים את הסיחרור)"
-
פטריק-
סווינב נראה ממש להוט לקרב, כמה שיותר מהר הוא משתדל לזרוק בוץ, הרטטה רצה במהירות מסביבו ומפילה אותו כאשר היא דוחפת ומחזקת את ההתקפה בבלימה. סווינב ממהר לקום, הוא ישר מסתובב אל הרטטה בפנים כועסות, הרטטה נבהלת מסווינב מתחילה לברוח, סווינב לא נותן לה להיתחמק וקופץ עליה בבלימה-רטטה תקועה כאשר סווינב עליה
ניב-
"זעם דרקון דרגונייט, ואחר כך תכוף גבוה למעלה ותנחת באס השמיים" אומר דרייק. אזומריל שוב יוצר גל ענקי מגלישה, הוא מתקדם בכל כוחו עם הגל. דרגונייט ממלא את פיו בזעם דרקון ואז שולח אותו, זעם הדרקול דרטיני הוא בגודלו של הגל של אזומריל ואף יותר. אזומריל לא בורח, הוא מתעקש לנסות לפרוץ זעם הדרקון, גל זעם הדרקון וגל המים של אזומריל מתנגשים זה בזה, הגל של דרגונייט חוצה את זה של דרטיני ועובר על אזומריל, אחרי סיום כל הבלגן אתם רואים את אזומריל ממש פצוע
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 4 2009, 12:59 PM
[b] ניב-
"זעם דרקון דרגונייט, ואחר כך תכוף גבוה למעלה ותנחת באס השמיים" אומר דרייק. אזומריל שוב יוצר גל ענקי מגלישה, הוא מתקדם בכל כוחו עם הגל. דרגונייט ממלא את פיו בזעם דרקון ואז שולח אותו, זעם הדרקול דרטיני הוא בגודלו של הגל של אזומריל ואף יותר. אזומריל לא בורח, הוא מתעקש לנסות לפרוץ זעם הדרקון, גל זעם הדרקון וגל המים של אזומריל מתנגשים זה בזה, הגל של דרגונייט חוצה את זה של דרטיני ועובר על אזומריל, אחרי סיום כל הבלגן אתם רואים את אזומריל ממש פצוע [/b][/quote]
"אזומריל לא! תחזורף עשית מספיק. טוב, נקווה שהוא יצליח, זה כל מה שנשאר לי. צא דרטיני זעם דרקון!"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 4 2009, 12:59 PM
[b] פטריק-
סווינב נראה ממש להוט לקרב, כמה שיותר מהר הוא משתדל לזרוק בוץ, הרטטה רצה במהירות מסביבו ומפילה אותו כאשר היא דוחפת ומחזקת את ההתקפה בבלימה. סווינב ממהר לקום, הוא ישר מסתובב אל הרטטה בפנים כועסות, הרטטה נבהלת מסווינב מתחילה לברוח, סווינב לא נותן לה להיתחמק וקופץ עליה בבלימה-רטטה תקועה כאשר סווינב עליה [/b][/quote]
"כל הכבוד סווינוב, סיים בהשלחת בוץ!" אני קורן משחמה ומביט בסווינוב על רטטה.
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 3 2009, 04:09 PM
[b]
עומר-
האנטר נשאר באותו במצב, הוא מתחיל להיסתובב סביב הזירה ללא סיבה. "אגרוף ברק לעבר האנטר" אומרת הילדה בעלת הבלאזיקן, "אגרוף מסחרר אל אבומסנוו" אומרת הילדה הבלונדינית. "אגרוף קרח" אומרת כריסטינה, לופוני רצה בכל הכח אל אבומסנוו, אבו מסנוו רק מחכה שהיא תגיעה ואז הוא שולח אגרוף קרח לעברה, אתם רואים אותה בתוך גוש קרח. לבינתיים בלאזיקן מתמקדת על האנטר, האנטר לא מתייחס אליה וממשיך חופשי להיסתובב, בלאזיקן יורת לעברו להביור, אחרי שהיא מפסיקה לתקוף אתם רואים האנטר מותש ומסוחרר [/b][/quote]
"האנטר קדימה תשתמש בצוות כפול ואז היפנוזה אח"כ תשתמש באגרוף שאיבה!" אני אומר לו ומצביע על בליזיקן
-
פטריק-
סווינב זורק על הרטטה עוד בוץ, אחר כך הוא קם ממנה כדי לראות אם היא התעלפה כבר, הוא מסתכל טוב ולפתע רטטה קמה, היא שורטת את סווינב נסוגה לאחור.
ניב-
דרייק מתחיל לפרוץ בצחוק גדול, "לא מתכוון להעליב, אבל זה המהלך הכי מוזר שראיתי, אבל בכל זאת-עלה לאוויר דרגונייט ותנחת ברעידת אדמה". דרטיני מוציא מפיה זעם דרקון, זעם הדרקון שלה קטן וחלש, אינו מצליח להגיע אל דרגונייט. דרגונייט מגיע גבוה לאוויר, הוא מסתכל אל דרטיני, מחייך ואז נוחת בכל כוחו ברעידת אדמה, כל הזירה רועדת ונוצר הרס עצום, אתה רואה את דרטיני מסוחררת, אבל עדיין מחזיקה מעמד. דרטיני מזנקת אל דרגונייט בחבטה. באמצע הזינוק משהו קורה, דרטיני מתחילה להבהב, אחר כך לזהור, לבסוף היא משנה צורה, דרטיני היתפתחה לדרגונייר-[img]http://i27.tinypic.com/1051he9.png[/img] ולמדה חבטה, דרגונייר דוחפת את כל גופה בחבטה ומצליחה להפיל את דרגונייט המופתע
עומר-
האנטר משכפל את עצמו, בעזרת כל הכפילים הוא מקיף את הזירה. אחרי שהוא משוכפל הוא משתמש בהיפנוזה, אבומסנוו, לופוני ובלאזיקן נירדמים. ההאנטרים תוקפים את לופוני ובלאזיקן עד שהם מתחילים לקום... מסוחררים למדי
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 4 2009, 01:20 PM
[b] ניב-
דרייק מתחיל לפרוץ בצחוק גדול, "לא מתכוון להעליב, אבל זה המהלך הכי מוזר שראיתי, אבל בכל זאת-עלה לאוויר דרגונייט ותנחת ברעידת אדמה". דרטיני מוציא מפיה זעם דרקון, זעם הדרקון שלה קטן וחלש, אינו מצליח להגיע אל דרגונייט. דרגונייט מגיע גבוה לאוויר, הוא מסתכל אל דרטיני, מחייך ואז נוחת בכל כוחו ברעידת אדמה, כל הזירה רועדת ונוצר הרס עצום, אתה רואה את דרטיני מסוחררת, אבל עדיין מחזיקה מעמד. דרטיני מזנקת אל דרגונייט בחבטה. באמצע הזינוק משהו קורה, דרטיני מתחילה להבהב, אחר כך לזהור, לבסוף היא משנה צורה, דרטיני היתפתחה לדרגונייר-[img]http://i27.tinypic.com/1051he9.png[/img] ולמדה חבטה, דרגונייר דוחפת את כל גופה בחבטה ומצליחה להפיל את דרגונייט המופתע [/b][/quote]
לא עידכנת את דרטיני כבר מלא זמן, הוא למד זעם דרקון עוד הרבה לפני הקרב הזה
[b] פטריק-
סווינב זורק על הרטטה עוד בוץ, אחר כך הוא קם ממנה כדי לראות אם היא התעלפה כבר, הוא מסתכל טוב ולפתע רטטה קמה, היא שורטת את סווינב נסוגה לאחור.
[/b][/quote]
"Aיט" אני אומר בכעס ומביט ברטטה.
"טוב סווינוב שתמש בבלימה שוב, חסל אותה!"
-
[b]
עומר-
האנטר משכפל את עצמו, בעזרת כל הכפילים הוא מקיף את הזירה. אחרי שהוא משוכפל הוא משתמש בהיפנוזה, אבומסנוו, לופוני ובלאזיקן נירדמים. ההאנטרים תוקפים את לופוני ובלאזיקן עד שהם מתחילים לקום... מסוחררים למדי [/b][/quote]
"האנטר בילבול רק על בליזיקן ועל לופיני!"
-
ניב-
מה פתאום? אני מעדכן אותו ישר, אפילו תסתכל
-----------------------------------------------
"יפה מאוד, הרבה מאתגרים לומדים ממני שיטות, אתה הראשון שאני לומד ממנו" אומר דרייק ומצחקק "תהדוף בזעם דרקון, וכשהיא תופסת אותך מכת ברק". דרגונייר ממלאה את פיה בזעם דרקון, כאשר הפה שלה מלא היא שולחת אותו בכל כוחו, הפעם ההתקפה יוצאת חזקה יותר ומצליחה להגיע לדרגונייט. דרגונייט גם הוא יוצר זעם דרקון, שוב זעם הדרקון שלו נהיה גדול יותר, גל זעם הדרקון שואב לתוכו את זעם הדרקון של דרגונייר וממשיך להיתקדם אלה, לדרגונייר אין סיכוי להיתחמק, לבסוף הגל מתנפץ עליה ופוגע בה בחוזקה. אבל דרגונייר לא מוותרת, היא יוצאת אל דרגונייט ותופסת אותו בחוזקה, לפני שמספיקה לחשמל את דרגונייט, דרגונייט מוציא מכת ברק, מכת ברק מחשמלת בחוזקה את דרגונייר
פטריק-
סווינב רץ אל רטטה, רטטה מזנקת עליו, שורטת אותו בראשו ומפילה אותו, ואז בורחת אל מאחוריו. כנראה שהרטטה הזאת, לא תיכנע בקלות, עם זאת סווינב קם עצבני עוד יותר-נראה שגם הוא לא יוותר
עומר-
אבומסנוו ממשיך לישון, בעזרת כוח הבילבול של האנטר לופוני ובלאזיקן מתנהגות מוזר, הם מרביצות זו לזו באגרופים
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 4 2009, 01:34 PM
[b]
עומר-
אבומסנוו ממשיך לישון, בעזרת כוח הבילבול של האנטר לופוני ובלאזיקן מתנהגות מוזר, הם מרביצות זו לזו באגרופים [/b][/quote]
"יופי האנטר עכשיו תשתמש על שתיהן בקללה!"
-
עומר-
האנטר משתמש על בלאזיקן ולופוני בקללה, מתחיל לכאוב להן ממנה. "אגרוף ממוקד על שניהם" אומרת כריסטינה, אתה מסתכל לצד ורואה את אבומסנוו, בעזרת אגרוף ממוקד הוא מעלף את בלאזיקן ולופוני. "בלאזיקן ולופוני לא יכולים להילחם יותר. עומר והאנטר, כריסטינה ואבומסנוו הם המנצחים" אומר השופט. אתם מתקדם ושוב רואים אתה המללוה, "הפעם תילחמו זה נגד זו בקרב זוגות" אומרת המלווה
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 4 2009, 01:43 PM
[b] עומר-
האנטר משתמש על בלאזיקן ולופוני בקללה, מתחיל לכאוב להן ממנה. "אגרוף ממוקד על שניהם" אומרת כריסטינה, אתה מסתכל לצד ורואה את אבומסנוו, בעזרת אגרוף ממוקד הוא מעלף את בלאזיקן ולופוני. "בלאזיקן ולופוני לא יכולים להילחם יותר. עומר והאנטר, כריסטינה ואבומסנוו הם המנצחים" אומר השופט. אתם מתקדם ושוב רואים אתה המללוה, "הפעם תילחמו זה נגד זו בקרב זוגות" אומרת המלווה [/b][/quote]
"בהצלחה" אני אומר לה בחיוך. (הם מרפאים לנו את הפוקימונים נכון?) אני מחכה לתחילת הקרב.
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 4 2009, 01:34 PM
[b] ניב-
מה פתאום? אני מעדכן אותו ישר, אפילו תסתכל
-----------------------------------------------
"יפה מאוד, הרבה מאתגרים לומדים ממני שיטות, אתה הראשון שאני לומד ממנו" אומר דרייק ומצחקק "תהדוף בזעם דרקון, וכשהיא תופסת אותך מכת ברק". דרגונייר ממלאה את פיה בזעם דרקון, כאשר הפה שלה מלא היא שולחת אותו בכל כוחו, הפעם ההתקפה יוצאת חזקה יותר ומצליחה להגיע לדרגונייט. דרגונייט גם הוא יוצר זעם דרקון, שוב זעם הדרקון שלו נהיה גדול יותר, גל זעם הדרקון שואב לתוכו את זעם הדרקון של דרגונייר וממשיך להיתקדם אלה, לדרגונייר אין סיכוי להיתחמק, לבסוף הגל מתנפץ עליה ופוגע בה בחוזקה. אבל דרגונייר לא מוותרת, היא יוצאת אל דרגונייט ותופסת אותו בחוזקה, לפני שמספיקה לחשמל את דרגונייט, דרגונייט מוציא מכת ברק, מכת ברק מחשמלת בחוזקה את דרגונייר [/b][/quote]
כשבדקתי לפני שהגבתי לא היה רשום לו זעם דרקון אפילו, שהוא למד נגד הפוליווג
ברור
--------
אתה הולך למקומך בזירה ומלך אתה רואה את כריסטינה. "זה קרב של שניים על שניים, המנצח בקרב ילחם מול מוח השטח" אומר השופט. "צאו אבומסנוו, לפרס" אומרת כריסטינה ומוציאה את שניהם
ניב-
מה פתאום, ישר איך שהוא למד רשמתי לו
--------------------------------------
"תעוף גבוה לאוויר שאף אחת מהתקפותיו לא תיפגע בך ואז אס השמיים" אומר דרייק. דרגונייט עולה לאוויר, דרגונייר מנסה לירות אליו לייזר אבל נכשלת. אחר כך דרגונייר ממלאה את פיה ושוב יורה זעם דרקון, זעם הדרקון מגיע במהירות אל דרגונייט, אבל לבסוף הוא מתחמק ממנו. דרגונייט כבר ממש גבוה באוויר, הוא יוצא בשיא המהירות אל דרגונייר באס השמיים, למרות שדרגונייר מנסה לברוח הוא מצליח להגיע אליה ומתרסק אליה, אתם מסתכלים בבור שהשניים יצרו באדמה, אתם רואים את דרגונייר מסוחררת