-
[QUOTE=LordAbizi;784044]ג'וני
אני יודע, ואין צורך להזכיר לי מה אני חייב לך, בשביל זה יש את הסעיף "חובות שלי", ואגב האם היה לך לילה במשחק?
--
סקווירטל שוב יורה פעימת מים, והיא גם יוצאת יותר מרוכזת וכשהיא מתפרקת זה על פחות שטח. פיצ'ו שולח מכת ברק ומעיף קצת יותר שבבי עץ, דרטיני מצליח להוציא יותר כח.
[/QUOTE]
יש שני ג'וני במשחק? ולא הבנתי שאם הייתי לילה במשחק.
"פיצ'ו כל הכבוד! רק עוד כמה פעמים ואז אני אנסה ללמד אותך מתקפה חדשה,תנסה שוב" אומר לו בחיוך ואפנה לסקווירטל "סקווירטל,יפה אתה מתחיל ללמוד את פעימת המים אבל אני רוצה שגם זה יתפשט על היריב ביותר עוצמה וביותר מרחק,תנסה לירות כדור מים גדול יותר,אתה מתקדם יפה" אומר לו בחיוך ואפנה לדרטיני "אוקי גם אתה משתפר,אני ורצה אבל יותר מרחק ויותר כוח,תנסה שוב" אומר לו ואחכה
-
ג'וני
לא, התבלבלתי. ושאלתי, האם עשיתי שיהיה לך בלילה משחק? האם היום הזה במשחק זה אותו יום שבו התחלת?
--
פיצ'ו שולח כמה מכות ברק אחת אחרי השנייה, ונראה שזה מתייצב לרמה סבירה. סקווירטל שולח כדור קצת גדול יותר אבל קשה יותר לרכז כדור כזה. לאחר מכן הוא יורה כדור קטן יותר שנשאר מרוכז יותר זמן. דרטיני מצליח לשחרר יותר כח.
-
[QUOTE=LordAbizi;784600]לי
"בידוף, שריטות ולאחר מכן חיתוך!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ודוחף את בידוף וזורק אותו מעט אחורה. בידוף קם ואז קופץ ושורט את סטארלי. סטארלי טס לבידוף ונותן לו מכה עם הכנף, שאחריה בידוף קופץ וחותך את סטארלי.
דן
צ'ארמנדר ומיאו קופצים זה אל זה ומתנגשים, גורמים בערך נזק שווה. מיאו מתכונן לנשוך את צ'ארמנדר.[/QUOTE]
אומר לצארמנדר להתנגש בוא שוב ואז לקפוץ עליו ולשרוט אותו
-
[QUOTE=LordAbizi;784600]לי
"בידוף, שריטות ולאחר מכן חיתוך!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ודוחף את בידוף וזורק אותו מעט אחורה. בידוף קם ואז קופץ ושורט את סטארלי. סטארלי טס לבידוף ונותן לו מכה עם הכנף, שאחריה בידוף קופץ וחותך את סטארלי.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"דחיפה ואז ניקור על בידוף"
-
[QUOTE=LordAbizi;780508]
תמיר
ביי
--
גאביט שולח דרקו מטאור שפוגע בפיינקו וזורק אותו לאחור. פיינקו מסתובב במהירות נע קדימה ופוגע בגאביט. גאביט מתרחק קצת ואז שולח מטר אבנים חדות אל פיינקו ופוגע בו, ואז בסוף פיינקו נושך אותו.[/QUOTE]
היי
--
"גאביט,דראקו מטאור ואז תן לו מכה עם הזנב שלך(הצלפת זנב)"
-
דן
צ'ארמנדר רץ אל מיאו ודוחף אותו, וזה נותן זמן למיאו לנשוך אותו. לאחר מכן צ'ארמנדר קופץ ושורט את מיאו, ומיאו בתגובה נוגח בצ'ארמנדר.
לי
"בידוף, נגיחה ואז שריטות!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ודוחף את בידוף, ולאחר מכן בידוף נוגח בו והודף אותו אחורה. סטארלי טס מטה ומנקר את בידוף, ובידוף מרחיק אותו בשריטות. בידוף נראה ממש עייף.
תמיר
טוב לדעתי מיצינו את זה (את ההיי ביי)
--
גאביט שולח דרקו מטאור שפוגע בפיינקו. פיינקו לאחר מכן קופץ במהירות (עד כמה שזה אפשרי) ונושך את גאביט. גאביט נותן לפיינקו מכה עם הזנב. פיינקו מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;786264]
תמיר
--
גאביט שולח דרקו מטאור שפוגע בפיינקו. פיינקו לאחר מכן קופץ במהירות (עד כמה שזה אפשרי) ונושך את גאביט. גאביט נותן לפיינקו מכה עם הזנב. פיינקו מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
גם לדעתי
--
"גאביט,חזור!" אני קורא ומחזיר אותו.אני עוקף את עץ הפינקו במהירות כדי שלא יתקוף אותי,ואז ממשיך בדרך,בתקווה שהעיר הבאה קרובה.
-
[QUOTE=LordAbizi;785763]ג'וני
לא, התבלבלתי. ושאלתי, האם עשיתי שיהיה לך בלילה משחק? האם היום הזה במשחק זה אותו יום שבו התחלת?
--
פיצ'ו שולח כמה מכות ברק אחת אחרי השנייה, ונראה שזה מתייצב לרמה סבירה. סקווירטל שולח כדור קצת גדול יותר אבל קשה יותר לרכז כדור כזה. לאחר מכן הוא יורה כדור קטן יותר שנשאר מרוכז יותר זמן. דרטיני מצליח לשחרר יותר כח.[/QUOTE]
לא הבנתי אותך...
"אוקי פיצ'ו כל הכבוד! תנסה עוד פעם.צריכים להגיע למקסימום,אותו דבר לגביכם סקווירטל ודרטיני" אומר להם
-
תמיר
אתה בורח מפיינקו ואתה מגיע לנקודת האיחוד של הדרך הימנית והשמאלית מהפיצול ממקודם. אתה מבחין שיש יותר אור כי יש פחות עצים מסביבך. אתה רואה מסביבך כמה גלומים.
ג'וני
אין לי דרכים פשוטות יותר לשאול את זה: האם בתוך המשחק היה לך לילה? האם בתוך המשחק הלכת לישון מתישהו? האם כתבתי לך אי פעם שנהיה חשוך ואתה בתגובה הלכת למרכז הפוקימונים וישנת בו?
--
דרטיני שוב יורה את זעם הדרקון ונראה שהוא מצליח להוציא ממנו הכל, אבל הוא לא מצליח למקד את זה שזה יהיה מרוכז. זה מתפזר לכל הכיוונים. סקווירטל שולח את הפעימה והיא נראית יותר מרוכזת. פיצ'ו מנסה שוב, אבל יש אותה תוצאה.
-
[QUOTE=LordAbizi;786264]
לי
"בידוף, נגיחה ואז שריטות!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה ודוחף את בידוף, ולאחר מכן בידוף נוגח בו והודף אותו אחורה. סטארלי טס מטה ומנקר את בידוף, ובידוף מרחיק אותו בשריטות. בידוף נראה ממש עייף.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"גמור זאת בדחיפה וכנף ברזל את בידוף"
-
[QUOTE=LordAbizi;786264]דן
צ'ארמנדר רץ אל מיאו ודוחף אותו, וזה נותן זמן למיאו לנשוך אותו. לאחר מכן צ'ארמנדר קופץ ושורט את מיאו, ומיאו בתגובה נוגח בצ'ארמנדר.
לי
תמיר
--
גאביט שולח דרקו מטאור שפוגע בפיינקו. פיינקו לאחר מכן קופץ במהירות (עד כמה שזה אפשרי) ונושך את גאביט. גאביט נותן לפיינקו מכה עם הזנב. פיינקו מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
אומר להמשיך ולדחוף אותו ולנסות לנגוח בוא כל פעם שהוא בא לנשוך אותו
-
[QUOTE=LordAbizi;786727]
ג'וני
אין לי דרכים פשוטות יותר לשאול את זה: האם בתוך המשחק היה לך לילה? האם בתוך המשחק הלכת לישון מתישהו? האם כתבתי לך אי פעם שנהיה חשוך ואתה בתגובה הלכת למרכז הפוקימונים וישנת בו?
--
דרטיני שוב יורה את זעם הדרקון ונראה שהוא מצליח להוציא ממנו הכל, אבל הוא לא מצליח למקד את זה שזה יהיה מרוכז. זה מתפזר לכל הכיוונים. סקווירטל שולח את הפעימה והיא נראית יותר מרוכזת. פיצ'ו מנסה שוב, אבל יש אותה תוצאה.[/QUOTE]
אה כן אני זוכר פעם אחת
"אוקי כולכם,תנסו שוב את המתקפות אבל עם יותר ריכוז וכוח!" אקרא לעברם
-
אוקיי אז מה צפוי לנו בזמן הקרוב?
המערכת שלי מזעזת ונחמדה בעת ובעונה אחת: עד לתחילת אוקטובר יהיה לי זמן פחות או יותר, גם בגלל שיש חגים וגם כי אני לא לומד באוניברסיטה בזמן הזה. הימים היותר עמוסים שלי הם שלישי וחמישי (יום שלישי 10 שעות, חמישי 9 שעות). ימי ראשון ושני לעומת זאת, פנויים מאוד, כי אני לא לומד חצי מהמקצועות שם. עם זאת, בשבוע השני של אוקטובר יתחיל הדבר הבא: ביום שלישי תשכחו ממני. יום רביעי אני אהיה פעיל בערך מ3 עד 6, וכל שאר הימים כרגיל. מה גם שהבית ספר יגרום לי להיות טרוד נפשית מאוד, ולכן לפעמים לא יהיה לי מספיק כח נפשי להגיב. עמכם הסליחה.
לי
"בידוף, חיתוך ונגיחה!" אומר פול מורפי. בידוף קופץ אל סטארלי וסטארלי טס אל בידוף והם מתנגשים, סטארלי דוחף את בידוף. בידוף לאחר מכן קופץ וחותך את סטארלי. סטארלי מכה בבידוף עם כנפיים השלו, ולבסוף בידוף נוגח בסטארלי ומרחיק אותו. סטארלי נראה ממש עייף.
דן
צ'ארמנדר דוחף את מיאו, ולאחר מכן מיאו בא לנשוך אותו ואז צ'ארמנדר נושך לו את הראש. לאחר מכן צ'ארמנדר שוב דוחף אותו אבל מיאו שורט את צ'ארמנדר הפעם.
ג'וני
אוקיי.
--
הפוקימונים שולחים את המתקפות, ואצל כולם ניכר שיפור. הכדור של סקווירטל מחזיק מעמד יותר זמן, פיצ'ו מפורר עוד קצת את העץ, ודרטיני מרכז יותר את הכח שלו.
-
[QUOTE=LordAbizi;788356]אוקיי אז מה צפוי לנו בזמן הקרוב?
המערכת שלי מזעזת ונחמדה בעת ובעונה אחת: עד לתחילת אוקטובר יהיה לי זמן פחות או יותר, גם בגלל שיש חגים וגם כי אני לא לומד באוניברסיטה בזמן הזה. הימים היותר עמוסים שלי הם שלישי וחמישי (יום שלישי 10 שעות, חמישי 9 שעות). ימי ראשון ושני לעומת זאת, פנויים מאוד, כי אני לא לומד חצי מהמקצועות שם. עם זאת, בשבוע השני של אוקטובר יתחיל הדבר הבא: ביום שלישי תשכחו ממני. יום רביעי אני אהיה פעיל בערך מ3 עד 6, וכל שאר הימים כרגיל. מה גם שהבית ספר יגרום לי להיות טרוד נפשית מאוד, ולכן לפעמים לא יהיה לי מספיק כח נפשי להגיב. עמכם הסליחה.
לי
"בידוף, חיתוך ונגיחה!" אומר פול מורפי. בידוף קופץ אל סטארלי וסטארלי טס אל בידוף והם מתנגשים, סטארלי דוחף את בידוף. בידוף לאחר מכן קופץ וחותך את סטארלי. סטארלי מכה בבידוף עם כנפיים השלו, ולבסוף בידוף נוגח בסטארלי ומרחיק אותו. סטארלי נראה ממש עייף.
[/QUOTE]
מסכן
אני אומר לסטארלי"ניקור וכנף ברזל על בידוף"
-
[QUOTE=LordAbizi;788356
דן
צ'ארמנדר דוחף את מיאו, ולאחר מכן מיאו בא לנשוך אותו ואז צ'ארמנדר נושך לו את הראש. לאחר מכן צ'ארמנדר שוב דוחף אותו אבל מיאו שורט את צ'ארמנדר הפעם.
.[/QUOTE]
אומר לצארמנדר להשמיך ולדחוף אותו וכל פעם שהוא בא או לנגוח בוא או לשרוט אותו