-
[quote=monster;766134][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]לפתע פיג'יוטו נעלם ובקמו מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/18.png[/IMG] פיג'יוט .פיג'יוט למד פלי.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לפיג'יוט: "איך אתה מרגיש להיות פיג'יוט?" ואז אני הולך חזרה לאי המאוחד לחפש פוקימון חשמל.
-
[QUOTE=monster;766110][B][COLOR="Red"]ניר
אתה מתעלם גם מהפיג'י הזה וממשיך בדרכך.כשאאתה הולך בדרך 1 אתה ארון קטן.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
ארון זה ההתפתחות האחרונה שלו אתה מתכוון [IMG]http://pokemonelite2000.com/pkrs070.gif[/IMG]?
--------------------------------------
אני הולך לעברו ושאול אותו: "רוצה להצתרף לחבורה שלי? אם כן אז יש לי פה פוקדור"
-
[quote=monster;765928][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתם מתעלמים מהסוינב וממשיכים בדרכם.אתם רואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/363.png[/IMG] ספיל קטן שזוחל על ריצפת הקרח[/COLOR][/B]
[/quote]
'וואו הספיל הזה נראה טוב' אחשוב
"קדימה טורצ'יק מוכן לקרב קטן?! תשתמש בגחלת על הספיל הזה קדימה!"
ואני יצביע על ספיל
-
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה מוציא את טורצ'יק לקרב.טורצ'יק משתמש בגחלת על ספיל.ספיל קופץ וכך מתחמק מהגחלת של טורצ'יק.ספיל משתמש באקדח מים על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
ארון עושה לך כן עם הראש.אתה מכניס אותו לפוכדור שלו.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונעצר.לכדת ארון יעודכן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]יגאל
אתה חוזר למרכז הפוקימונים ושם האחות ג'וי אומרת לך"מה תרצה ילד שאני יעשה עבורך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
פיג'יוט שמח שהתפתח.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו ויוצא מן הטירה.אתה רואה אלקיד קטן[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;766244][B][COLOR="Red"]אדם
אתה מוציא את טורצ'יק לקרב.טורצ'יק משתמש בגחלת על ספיל.ספיל קופץ וכך מתחמק מהגחלת של טורצ'יק.ספיל משתמש באקדח מים על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
ארון עושה לך כן עם הראש.אתה מכניס אותו לפוכדור שלו.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונעצר.לכדת ארון יעודכן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]יגאל
אתה חוזר למרכז הפוקימונים ושם האחות ג'וי אומרת לך"מה תרצה ילד שאני יעשה עבורך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
פיג'יוט שמח שהתפתח.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו ויוצא מן הטירה.אתה רואה אלקיד קטן[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה לשאני רוצה להחליף את שיפטרי מונפרנו וצ'רמיליון במגבי מינון ואייפום
-
[quote=monster;766244][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא את טורצ'יק לקרב.טורצ'יק משתמש בגחלת על ספיל.ספיל קופץ וכך מתחמק מהגחלת של טורצ'יק.ספיל משתמש באקדח מים על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[/quote]
אחי טוקצ'יק כבר היה בחוץ ציינתי את זה לפני שנכנסתי למערה:big_wink:
-------------------------
"טורצ'יק מהר תתחמק ותתקוף בניקור קדימה!"
-
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
אני חושב לעצמי: "וואו זה היה קל" ומתחיל לרוץ אל עבר השוק.
-
[quote=monster;766244][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פיג'יוט שמח שהתפתח.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו ויוצא מן הטירה.אתה רואה אלקיד קטן[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לעצמי: "יופי, אלקיד מתאים מאוד בשבילי", אני אומר בקול ובהצעקה: "צא גרוטל, תשתמש בדחיפה ואז בעלי טער".
-
[B][COLOR="Red"]נוספו פוקימונים חדשים לשוק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מוציא את גרוטל לקרב.גרוטל רץ אל אלקיד בדחיפה.אלקיד מתחמק מהדחיפה של גרוטל.גרוטל משתמש בעלי טער על אלקיד.אלקיד לא מצליח להתחמק מעלי הטער של גרוטל ונפגע קשה.אלחקיד משתמש בשבירת לבנים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]ניר
אתה רץ אל השוק ותוך 5 דקות מגיע אליו.איש אחד ניגש אליך ואומר לך"לאיזה דוכן תרצה להגיע אני יגיד לך איך להגיע אליו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אופס
טורצ'יק מתחמק מאקדח המים של ספיל.טורצ'יק רץ אל ספיל ומנקר אותו בחוזקה.ספיל נפגע קשה.ספיל משתמש בקרן קרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]יגאל
האחות ג'וי אומרת לך"בסדר החלפתי" אחות ג'וי החליפה לך את הפוקימונים[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;766349][B][COLOR="Red"]נוספו פוקימונים חדשים לשוק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מוציא את גרוטל לקרב.גרוטל רץ אל אלקיד בדחיפה.אלקיד מתחמק מהדחיפה של גרוטל.גרוטל משתמש בעלי טער על אלקיד.אלקיד לא מצליח להתחמק מעלי הטער של גרוטל ונפגע קשה.אלחקיד משתמש בשבירת לבנים[/COLOR][/B]
אתה רץ אל השוק ותוך 5 דקות מגיע אליו.איש אחד ניגש אליך ואומר לך"לאיזה דוכן תרצה להגיע אני יגיד לך איך להגיע אליו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אופס
טורצ'יק מתחמק מאקדח המים של ספיל.טורצ'יק רץ אל ספיל ומנקר אותו בחוזקה.ספיל נפגע קשה.ספיל משתמש בקרן קרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]יגאל
האחות ג'וי אומרת לך"בסדר החלפתי" אחות ג'וי החליפה לך את הפוקימונים[/COLOR][/B][/QUOTE]
אחי 5000$ ללרביטר זה התעללות,אתה יודע שאני רוצה.
--------------------------------------------------------------
אני אומר לאיש: " אני רוצה לקנות לרביטר
מה המחיר הקיים?"
-
[QUOTE=monster;766349][B][COLOR="Red"]נוספו פוקימונים חדשים לשוק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אופס
[B][COLOR="DarkRed"]יגאל
האחות ג'וי אומרת לך"בסדר החלפתי" אחות ג'וי החליפה לך את הפוקימונים[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה תודה ויוצא לבחוץ לבשביל לאמן את אייפום ומגבי
-
[quote=monster;766349][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את גרוטל לקרב.גרוטל רץ אל אלקיד בדחיפה.אלקיד מתחמק מהדחיפה של גרוטל.גרוטל משתמש בעלי טער על אלקיד.אלקיד לא מצליח להתחמק מעלי הטער של גרוטל ונפגע קשה.אלחקיד משתמש בשבירת לבנים[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגרוטל: "גרוטל תתחמק מהשבירת הלבנים של אלקיד ואז תשתמש בעלי טער ואז בשוטי גפן הכי חזקים שלך".
-
כינוי: shonnn
שם במשחק: שון טסו
רקע: שון גר יחד עם הוריו במחוז העשב וחיי חיים נורמלים וטובים לנער בגילו.
חלומו של שון הוא ליהיות מאמן פוקימונים דגול ולנצח בכל מחיר.
המוטו שלו הוא"לא לוותר אף פעם" ויחד עם מוטו זה הוא חיי את חייו בדרך להגשמת חלומו.
מחוז: עשב
פקימון התחלתי: טריקו(ראיתי שהוא פנוי)
פוקימונים אצל הפרופסור: (לא לגעת)
כסף: 5000$
ציוד: פקוידע פוכדורים וטלפון אם אפשר,אני לא יודע מה מותר
הערות/בקשות: להתקבל המשחק נראה טוב מאוד
-
לא הבנתי על מה אני צריך להגיב יגאל המשיך הלהתאמן ולא להילחם אז מה לעשות
------------------------------------------------------------------------------
ובנוגע לאס האווירי "מונפרנו להביור כדי לעצור את המתקפה(אש עושה נזק X2) ואז אגרוף אש משולב עם אגרוף מאך(אני קורא לזה אגרוף מאך לוהט)
-------------------------------------------------------------------------------------
-
[quote=monster;766349][B][COLOR=red]נוספו פוקימונים חדשים לשוק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אופס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]טורצ'יק מתחמק מאקדח המים של ספיל.טורצ'יק רץ אל ספיל ומנקר אותו בחוזקה.ספיל נפגע קשה.ספיל משתמש בקרן קרח[/COLOR][/B]
[/quote]
"מהר טורצ'יק תשתמש בגחלת כדי לעצור את קרן הקרח ואז תשתמש שוב בניקור קדימה!"