-
[QUOTE=LordAbizi;788356]
ג'וני
אוקיי.
--
הפוקימונים שולחים את המתקפות, ואצל כולם ניכר שיפור. הכדור של סקווירטל מחזיק מעמד יותר זמן, פיצ'ו מפורר עוד קצת את העץ, ודרטיני מרכז יותר את הכח שלו.[/QUOTE]
"אוקי חברים עכשיו בנוסף למתקפות שאתם מתאמנים עכשיו אנחנו נתאמן על עוד כמה" אומר להם בחיוך "אוקי סקווירטל בנוסף לפעימת המים אתה תתאמן על אקדח המים והבועות,פיצ'ו תתאמן על מכת הברק ועכישו תנסה ללמוד מתקפה מהירה,רואה את העץ? תנסה לרוץ אליו הכי מהר שאתה יכול ותנסה לפגוע בו כמו בערך שתאה פוגע עם דחיפה ודרטיני בנוסף לזעם הדרקון תנסה ללמוד פעימת דרקון,זה בערך כמו פעימת מים רק תנסה לקבץ את כוח הדרקון ככדור ואחר כך לשגר אותו" אומר להם בחיוך "תתחילו!"
-
[QUOTE=LordAbizi;786727]תמיר
אתה בורח מפיינקו ואתה מגיע לנקודת האיחוד של הדרך הימנית והשמאלית מהפיצול ממקודם. אתה מבחין שיש יותר אור כי יש פחות עצים מסביבך. אתה רואה מסביבך כמה גלומים.
[/QUOTE]
בלית יכולת לתפוס פוקימונים,אני ממשיך בדרך הישרה.
-
לי
לא, אני לא מסכן, כי אני עושה הכל מבחירה, אז אין לי סיבה להיות מסכן.
--
"בידוף, שריטות!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה מטה, ובידוף שורט אותו. לאחר מכן סטארלי מנקר את בידוף ובידוף קורס.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את בידוף. "בידוף אינו יכול להלחם. 3-2 למאמן" הוא אומר ויוצא מהזירה. "המשיכו!" הוא אומר.
"בידוף חזור, רטיקייט צא!" אומר פול מורפי, מחזיר את בידוף ומוציא את רטיקייט.
דן
אני מעדיף שאתה לא תתכנן תכניות קרב מחזוריות כאלה, אלא שפשוט תאמר לפוקימון מה לעשות עכשיו.
--
צ'ארמנדר דוחף את מיאו ואז מיאו שורט אותו (בזמן שהם מתנגשים). לאחר מכן צ'ארמנדר דוחף אותו שוב ומיאו מתקרב לצ'ארמנדר וצ'ארמנדר נוגח בו, ובזמן הנגיחה מיאו נותן מכה עם הזנב לצ'ארמנדר.
ג'וני
מתקפה מהירה היא טריביאלית.
--
סקווירטל שולח את כל המתקפות, עם אקדח מים ובועות אין שום בעיה, פעימת המים משתפרת לאט לאט. פיצ'ו שולח את מתקפות החשמל ואז מסתער במהירות על העץ. דרטיני שולח תחילה את זעם הדרקון שמתמקד קצת יותר ונראה יותר כמו קרן, ואת זעם הדרקון שנראה שהוא קצת מתקשה לרכז את זה לכדי כדור.
תמיר
תתחדש על הכינוי.
אם לא פוקימונים, אז מאמנים.
--
אתה ממשיך ללכת, והיער נראה שמתחיל להיות דליל יותר, ואתה מוצא מישהו שפשוט עומד בצד ומהרהר במשהו.
-
[QUOTE=LordAbizi;789586]לי
לא, אני לא מסכן, כי אני עושה הכל מבחירה, אז אין לי סיבה להיות מסכן.
--
"בידוף, שריטות!" אומר פול מורפי. סטארלי טס מטה מטה, ובידוף שורט אותו. לאחר מכן סטארלי מנקר את בידוף ובידוף קורס.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את בידוף. "בידוף אינו יכול להלחם. 3-2 למאמן" הוא אומר ויוצא מהזירה. "המשיכו!" הוא אומר.
"בידוף חזור, רטיקייט צא!" אומר פול מורפי, מחזיר את בידוף ומוציא את רטיקייט.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי"רוח חזקה ואז ניקור על רטייקיט"
-
[QUOTE=LordAbizi;789586]
תמיר
תתחדש על הכינוי.
אם לא פוקימונים, אז מאמנים.
--
אתה ממשיך ללכת, והיער נראה שמתחיל להיות דליל יותר, ואתה מוצא מישהו שפשוט עומד בצד ומהרהר במשהו.[/QUOTE]
ת'נקיו...
--
מה הקטע שכולם במשחק שלך בוהה באוויר?
--
"היי חבר,מה אתה עושה?" אני שואל ומנפנף בכף ידי מול עיניו,שיתייחס אלי.
-
[QUOTE=LordAbizi;789586
ג'וני
מתקפה מהירה היא טריביאלית.
--
סקווירטל שולח את כל המתקפות, עם אקדח מים ובועות אין שום בעיה, פעימת המים משתפרת לאט לאט. פיצ'ו שולח את מתקפות החשמל ואז מסתער במהירות על העץ. דרטיני שולח תחילה את זעם הדרקון שמתמקד קצת יותר ונראה יותר כמו קרן, ואת זעם הדרקון שנראה שהוא קצת מתקשה לרכז את זה לכדי כדור.
[/QUOTE]
אני מדבר על פעימת דרקון לא זעם
"אוקי חברים מצוין! סקווירטל תנסה את פעימת המים ופיצ'ו מכת הברק תנסה יותר חזק,הייתי רוצה ללמד אותך עוד מתקפות אבל אי אפשר,אין הרבה מתקפות שאפשר ללמד אותך בתור פיצ'ו,לא שיש לי בעיה עם זה ממש לא! פשוט נצטרך להתאמן לפחות על מכת הברק רק ודרטיני תנסה את שתי המתקפות שוב" אומר להם ואחכה
-
[QUOTE=LordAbizi;789586]
דן
אני מעדיף שאתה לא תתכנן תכניות קרב מחזוריות כאלה, אלא שפשוט תאמר לפוקימון מה לעשות עכשיו.
--
צ'ארמנדר דוחף את מיאו ואז מיאו שורט אותו (בזמן שהם מתנגשים). לאחר מכן צ'ארמנדר דוחף אותו שוב ומיאו מתקרב לצ'ארמנדר וצ'ארמנדר נוגח בו, ובזמן הנגיחה מיאו נותן מכה עם הזנב לצ'ארמנדר.
[/QUOTE]
אני רק אומר לצארמנדר מה לעשות הרי הוא לא הצליח להתחמק פעם אחת אז אני אומר לנסות ולתקוף כשהוא מתקרב
--
אומר לצארמנדר לצועק ואז להתנגש בוא בכל הכוח
-
שימו לב, אני עייף נורא, אז אתם יכולים לצפות שאני אכתוב שטויות בהמשכים שלכם.
לי
"רטיקייט, חיתוך!" אומר פול מורפי. סטארלי מתחיל ליצור רוח, ורטיקייט קופץ במהירות ומתקרב אל סטארלי. סטארלי מבין שהרוח לא תשפיע והוא עובר לניקור. הוא מנקר את רטיקייט ואז נפגע מהחיתוך ונופל על רצפת המכון.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את סטארלי "סטארלי לא יכול להלחם. תיקו 2" הוא יוצא מהזירה. "המשיכו!"
תמיר
אין לי מושג, יכול להיות שזה מעיד משהו על האישיות שלי. אבל כאן הוא לא סתם בוהה באוויר, אלא הוא מהרהר במשהו.
--
"אני רואה אותך, לא צריך לעשות סימנים מוזרים" הוא אומר ומתרחק קצת ממך. "אני סתם עצרתי לחשוב פה על בעיה שאותי אישית מאוד מטרידה, כי היה נראה לי שאני מתקדם לאנשהו בפתרון שלה"
ג'וני
אה כן, גם כשכתבתי את התגובה הקודמת הייתי עייף למדי אז הגיוני שהתבלבלתי שם.
דבר נוסף, שאתה לא חייב ללכת בקו אחד עם סרבי. סרבי רק נותנים קו מנחה של המתקפות שאפשר ללמד. אפשר לנסות ללמד פיצ'ו גם מתקפות אחרות (ומתקפות שלא קיימות ב"מציאות"), השאלה היא האם בתור פיצ'ו יש לו יכולת מספיק טובה בחשמל כדי לעשות אותה. ואת התשובה לזה אני אקבע, בהתאם למתקפה שתנסה ללמד.
--
סקווירטל שולח את פעימת המים והיא מצליחה לעוף את רוב הדרך בלי להתפרק באמצע. פיצ'ו שולח מכת ברק ושוב פוגע בעץ, ומפרק אותו עוד, ואתה מרגיש את הריח של השרף המתגבר (יכול להיות שאני כותב כאן שטויות, בוטנלוגיה לא התחום שלי). דרטיני שולח את הזעם והוא מתלכד יותר לכדי קרן. עם הפעימה הוא עדיין מתקשה להגיע לצורת כדור טובה.
דן
צ'ארמנדר צועק ואז מסתער על מיאו. מיאו מתכונן לדחוף חזרה את צ'ארמנדר. הם מתנגשים בחזקה. נראה שמיאו מתחיל להתעייף.
--
-
[QUOTE=LordAbizi;790197]
דן
צ'ארמנדר צועק ואז מסתער על מיאו. מיאו מתכונן לדחוף חזרה את צ'ארמנדר. הם מתנגשים בחזקה. נראה שמיאו מתחיל להתעייף.
--[/QUOTE]
אומר לצארמנדר להמשיך ולהתנגש בוא מרחוק ולנגוח בוא מקרוב
-
דן
איך אפשר להתנגש מרחוק? בשביל להתנגש הוא צריך לרוץ אליו... (אם הוא אכן עומד רחוק ממנו)
--
צ'ארמנדר רץ קדימה ודוחף אותו. מיאו שורט את צ'ארמנדר, לאחר מכן צ'ארמנדר נוגח בו. לבסוף מיאו נושך את היד של צ'ארמנדר.
-
[QUOTE=LordAbizi;790197]
לי
"רטיקייט, חיתוך!" אומר פול מורפי. סטארלי מתחיל ליצור רוח, ורטיקייט קופץ במהירות ומתקרב אל סטארלי. סטארלי מבין שהרוח לא תשפיע והוא עובר לניקור. הוא מנקר את רטיקייט ואז נפגע מהחיתוך ונופל על רצפת המכון.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את סטארלי "סטארלי לא יכול להלחם. תיקו 2" הוא יוצא מהזירה. "המשיכו!"
[/QUOTE]
אני מחזיר את סטארלי ומוציא את לוטאד ואומר לו"אקדח מים ואז עלי טער על קטיכייט"
-
[QUOTE=LordAbizi;790372]דן
איך אפשר להתנגש מרחוק? בשביל להתנגש הוא צריך לרוץ אליו... (אם הוא אכן עומד רחוק ממנו)
--
צ'ארמנדר רץ קדימה ודוחף אותו. מיאו שורט את צ'ארמנדר, לאחר מכן צ'ארמנדר נוגח בו. לבסוף מיאו נושך את היד של צ'ארמנדר.[/QUOTE]
אומר לצארמנדר לנגוח בוא ואז לשרוט אותו
-
[QUOTE=LordAbizi;790197]
ג'וני
אה כן, גם כשכתבתי את התגובה הקודמת הייתי עייף למדי אז הגיוני שהתבלבלתי שם.
דבר נוסף, שאתה לא חייב ללכת בקו אחד עם סרבי. סרבי רק נותנים קו מנחה של המתקפות שאפשר ללמד. אפשר לנסות ללמד פיצ'ו גם מתקפות אחרות (ומתקפות שלא קיימות ב"מציאות"), השאלה היא האם בתור פיצ'ו יש לו יכולת מספיק טובה בחשמל כדי לעשות אותה. ואת התשובה לזה אני אקבע, בהתאם למתקפה שתנסה ללמד.
--
סקווירטל שולח את פעימת המים והיא מצליחה לעוף את רוב הדרך בלי להתפרק באמצע. פיצ'ו שולח מכת ברק ושוב פוגע בעץ, ומפרק אותו עוד, ואתה מרגיש את הריח של השרף המתגבר (יכול להיות שאני כותב כאן שטויות, בוטנלוגיה לא התחום שלי). דרטיני שולח את הזעם והוא מתלכד יותר לכדי קרן. עם הפעימה הוא עדיין מתקשה להגיע לצורת כדור טובה.
[/QUOTE]
אני אנסה
"אוקי סקווירטל טוב מאוד את הצריך להתאמן על זה עוד עד שזה יהיה מושלם" אומר לו ואפנה לפיצ'ו ודרטיני "פיצ'ו מכת הברק שלך משתפרת מאוד עכשיו אני רוצה שתנסה לקבץ בגופך יותר חשמל,הרבה יותר חשמל בשביל מכת הברק בשביל ללמוד רעם ודרטיניתנסה שוב את שתי המתקפות" אומר להם
-
לי
אין לו עלי תער. יש לו שאיבה אקדח מים ובועות. (מבין המתקפות הלא טריוויאליות)
--
"רטיקייט, ניב על!" אומר פול מורפי. לוטאד שולח אקדח מים בזמן שרטיקיט מתקרב אל לוטאד. רטיקייט נפגע מאקדח המים אבל לבסוף הוא סוגר על לוטאד ונועץ בו את שיניו.
דן
צ'ארמנדר נוגח במיאו, ומיאו משחרר את היד של צ'ארמנדר, ולאחר מכן מיאו דוחף את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר שורט את מיאו ובתגובה מיאו נוגח בצ'ארמנדר.
ג'וני
יש לך הבדל מהותי בין מכת ברק לרעם? כי אם לא אז רעם זה פשוט מכת ברק משודרגת (כמו שקרן בועות זה בועות משודרגות, לא צריך ללמד את זה מחדש, זה פשוט הרמה של ההתקפה)
--
סקווירטל שולח שוב פעימת מים שמתפוצצת אחרי זמן רב יותר. פיצ'ו שולח שוב מכת ברק אל העץ ומפורר עוד חלק ממנו. דרטיני שולח את שוב ההתקפות ויש שיפור. אתה מבחין שקומבי מתקרב לעץ בגלל הריח של השרף.
-
[QUOTE=LordAbizi;791361]לי
אין לו עלי תער. יש לו שאיבה אקדח מים ובועות. (מבין המתקפות הלא טריוויאליות)
--
"רטיקייט, ניב על!" אומר פול מורפי. לוטאד שולח אקדח מים בזמן שרטיקיט מתקרב אל לוטאד. רטיקייט נפגע מאקדח המים אבל לבסוף הוא סוגר על לוטאד ונועץ בו את שיניו.
[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"שאיבה ואקדח מים על רוטיכייט"