-
[QUOTE][B][COLOR=#000080]ג'וני
אתה מוציא את פיג'י שלך לקרב.אלכס מוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/305.png[/IMG] לירון שלו.אלכס אומר ללירון"לירון תשתמש בכדור ג'ירו על הפיג'י שלו"לירון משתמש בכדור ג'ירו[/COLOR][/B][/QUOTE]פידג'י צלול ליד קדור הגירו והישתמש במתקת כנף!
-
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
פיג'י צולל מתחת לכדור הג'ירו של לירון וכך מתחמק מכדור הג'ירו של לירון.פיג'י משתמש במכת כנף על לירון.לירון לא מצליח להתחמק ממכת הכנף של פיג'י ונפגע קשה.אלכס אומר ללירון שלו"תשתמש בזנב ברזל על פיג'י שלו"לירון משתמש בזנב ברזל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]אדם
טורצ'יק משתמש בגחלת על הקרן הקרח של ספיל.הגחלת עוצרת את קרן הקרח של ספיל.טורצ'יק רץ אל ספיל ומקר אותו בחוזקה רבה.ספיל נפגע.ספיל משתמש בדחיפה על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]יגאל ולוקאס
הרקרוס תוקף באס אירי את הלהביור של מונפרו.לפתע קרן בצבע אדום פוגעת בכם
יגאל אתה רואה שאתה נמצא במקום מוזר על האי המאוחד עם הרקרוס אך לוקאס ומונפרו שלו לא נמצאים.מה תעשה?
לוקאס אתה רואה שאתה נמצא במקום מוזר על האי המאוחד עם מונפרו שלך אך יגאל והרקרוס שלו לא נמצאים.מה תעשה[/COLOR][/B]
שון רשום תגיב להתחלה שבעמ' 1
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גרוטל לא מצליח לחמוק משבירת הלבנים של אלקיד ונפגע קשה.גרוטל משתמש בעלי טער על אלקיד.אלקיד מתחמק מעלי הטער של גרוטל.גרול משתמש בשוטי גפן על אלקיד.אלקיד לא מצליח להתחמק משוטי הגפן של גרוטל ונפגע קשה מאוד.אלקיד משתמש במכת רעם על גרוטל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
המוכר אומר לך"לרויטר עולה פה 4000$ אני מקוה שיש לך סכום כזה בכיסך"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;766828][B][COLOR="Navy"]ג'וני
פיג'י צולל מתחת לכדור הג'ירו של לירון וכך מתחמק מכדור הג'ירו של לירון.פיג'י משתמש במכת כנף על לירון.לירון לא מצליח להתחמק ממכת הכנף של פיג'י ונפגע קשה.אלכס אומר ללירון שלו"תשתמש בזנב ברזל על פיג'י שלו"לירון משתמש בזנב ברזל[/COLOR][/B]
טורצ'יק משתמש בגחלת על הקרן הקרח של ספיל.הגחלת עוצרת את קרן הקרח של ספיל.טורצ'יק רץ אל ספיל ומקר אותו בחוזקה רבה.ספיל נפגע.ספיל משתמש בדחיפה על טורצ'יק[/COLOR][/B]
יגאל אתה רואה שאתה נמצא במקום מוזר על האי המאוחד עם הרקרוס אך לוקאס ומונפרו שלו לא נמצאים.מה תעשה?
לוקאס אתה רואה שאתה נמצא במקום מוזר על האי המאוחד עם מונפרו שלך אך יגאל והרקרוס שלו לא נמצאים.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גרוטל לא מצליח לחמוק משבירת הלבנים של אלקיד ונפגע קשה.גרוטל משתמש בעלי טער על אלקיד.אלקיד מתחמק מעלי הטער של גרוטל.גרול משתמש בשוטי גפן על אלקיד.אלקיד לא מצליח להתחמק משוטי הגפן של גרוטל ונפגע קשה מאוד.אלקיד משתמש במכת רעם על גרוטל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
המוכר אומר לך"לרויטר עולה פה 4000$ אני מקוה שיש לך סכום כזה בכיסך"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למוכר בקול מבואס:"יש לי רק 2000$ חיים קשים" מסתובב והולך לאט
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Red"]ניר
המוכר אומר לך"לרויטר עולה פה 4000$ אני מקוה שיש לך סכום כזה בכיסך"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר להרקרוס לא נורא נלך לחפש לך קרב אחר ואחרי זה אנחנו הולכים לחפש פוקימון חזק
-
[QUOTE=monster;648207]iger רשום תגיב להתחלה שלמעטה
[SIZE="5"][COLOR="Magenta"][FONT="Comic Sans MS"]התחלה לכולם[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="SandyBrown"]אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
"שמי הוא שון"
"באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי" אני אומר לו שכולי מתרגש.
"אפשר להכנס?" נאי שואל אותו בנימוס ומחכה לתגובה.
-
[quote=monster;766828][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גרוטל לא מצליח לחמוק משבירת הלבנים של אלקיד ונפגע קשה.גרוטל משתמש בעלי טער על אלקיד.אלקיד מתחמק מעלי הטער של גרוטל.גרול משתמש בשוטי גפן על אלקיד.אלקיד לא מצליח להתחמק משוטי הגפן של גרוטל ונפגע קשה מאוד.אלקיד משתמש במכת רעם על גרוטל[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגרוטל: "גרוטל, תתחמק מהר מהמכת ברק של פיקאצ'ו ואז תשתמש בשוטי גפן ואז בעלי טער הכי חזקים שלך".
-
[quote=monster;766828][B][COLOR=darkorange]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]טורצ'יק משתמש בגחלת על הקרן הקרח של ספיל.הגחלת עוצרת את קרן הקרח של ספיל.טורצ'יק רץ אל ספיל ומקר אותו בחוזקה רבה.ספיל נפגע.ספיל משתמש בדחיפה על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[/quote]
"טורצ'יק מהר תתחמק ותשתמש בגחלת על ספיל ותחסל אותו קדימה!"
'אני מקווה שהמכה הזאת תחסל אותו' אחשוב
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Red"]ניר
אני אומר ריולו אני ואתה נתאמן עכשיו בוא תנסה ללמוד אגרוף שאיבה לפוקימון כמוך זה יהיה קל אני ביינתיים אתאמן על לזהות את ההילה שלך
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
ריולו בולע את TM 60 ומנסה אגרוף שאיבה.ריולו לא מצליח אגרוף שאיבה.אתה מנסה לחוש הילות אך גם לא מצליח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
טורציק מתחמק מהדחיפה של ספיל.טורצ'יק משתמש בגחלת על ספיל.ספיל לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.ספיל משתמש באקדח מים על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גרוטל מתחמק מהמכת רעם של אלקיד.גרוטל מתשתמש בעלי טער על אלקיד.אלקיד מתחמק מעלי הטער של אלקיד.גרוטל משתמש בשוטי גפן על אלקיד .אלקיד לא מצליח להתחמק משוי הגפן של גרוטל ונפגע קשה.אלקיד משתמש בשבירת לבנים על גרוטל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]שון
לפתע הדלת ניפתחת ומולך עומד פרופסור בירץ' הוא אומר לך"תיכנס שון"אתה נכנכס למעבדתו והוא סוגר תדלת.פרופסור בירץ' שואל אותך"כבר החלטת באיזה פוקימון תבחר שהוה היה שותפ למסע הקשה הזההז.אם כן תגיד לי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה והרקרוס מחפשים קרב.אתם רואים פינסיר חזק מאוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]ניר
אתה יוצא מהשוק וממשיך בדרכך.לפתע אתה מותקף במכת ברק אך מכת ברק מפספסת אותך.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;767096][B][COLOR="Blue"]לוקאס
ריולו בולע את TM 60 ומנסה אגרוף שאיבה.ריולו לא מצליח אגרוף שאיבה.אתה מנסה לחוש הילות אך גם לא מצליח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
טורציק מתחמק מהדחיפה של ספיל.טורצ'יק משתמש בגחלת על ספיל.ספיל לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.ספיל משתמש באקדח מים על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גרוטל מתחמק מהמכת רעם של אלקיד.גרוטל מתשתמש בעלי טער על אלקיד.אלקיד מתחמק מעלי הטער של אלקיד.גרוטל משתמש בשוטי גפן על אלקיד .אלקיד לא מצליח להתחמק משוי הגפן של גרוטל ונפגע קשה.אלקיד משתמש בשבירת לבנים על גרוטל[/COLOR][/B]
לפתע הדלת ניפתחת ומולך עומד פרופסור בירץ' הוא אומר לך"תיכנס שון"אתה נכנכס למעבדתו והוא סוגר תדלת.פרופסור בירץ' שואל אותך"כבר החלטת באיזה פוקימון תבחר שהוה היה שותפ למסע הקשה הזההז.אם כן תגיד לי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה יוצא מהשוק וממשיך בדרכך.לפתע אתה מותקף במכת ברק אך מכת ברק מפספסת אותך.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מתעלם ממנו והולך לחפש פוקימון אש
-
אתה יוצא מהשוק וממשיך בדרכך.לפתע אתה מותקף במכת ברק אך מכת ברק מפספסת אותך.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מסתכל מי זה.
-
[quote=monster;767096][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גרוטל מתחמק מהמכת רעם של אלקיד.גרוטל מתשתמש בעלי טער על אלקיד.אלקיד מתחמק מעלי הטער של אלקיד.גרוטל משתמש בשוטי גפן על אלקיד .אלקיד לא מצליח להתחמק משוי הגפן של גרוטל ונפגע קשה.אלקיד משתמש בשבירת לבנים על גרוטל[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגרוטל: "תתחמק מהר מהשבירת לבנים ואז תשתמש בשוטי גפן פעמיים בכל הכוח כדיי לנצח את אלקיד".
-
[QUOTE=monster;767096][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]אדם
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Red"]יגאל
מרוב התרגשות כמעט ולא הצלחתי להוציא את המילה.
"טריקו,בבקשה" אמרתי לו בלחש ופניי התמלאו בשמחה
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
פיג'י צולל מתחת לכדור הג'ירו של לירון וכך מתחמק מכדור הג'ירו של לירון.פיג'י משתמש במכת כנף על לירון.לירון לא מצליח להתחמק ממכת הכנף של פיג'י ונפגע קשה.אלכס אומר ללירון שלו"תשתמש בזנב ברזל על פיג'י שלו"לירון משתמש בזנב ברזל[/color][/b]
[/quote]פידג'יתשתמש ברוח לכיון האדמה בכך שיעיףאותך גבוהה!ואז הסתחרר באוין ותשתמש במכת כנף מפתיעה תוך מהירות של מתקפה מהירה!
-
[quote]--------------------------------------------------------------------------------
לוקאס
ריולו בולע את Tm 60 ומנסה אגרוף שאיבה.ריולו לא מצליח אגרוף שאיבה.אתה מנסה לחוש הילות אך גם לא מצליח[/quote]
'מה זה המקןם הזה?' אני חושב ואמר לריאולו "שוב אגרוף שאיבה!"