-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 4 2009, 08:28 PM
[b] פטריק-
אתה וסווינב חוזרים אל פלאט, אתה מגיש לה את סווינב בתוך הפוכדור ומחכה. כעבור כמה דקות האחות ג'וי יוצאת ואומרת:"עוד משהו?"
[/b][/quote]
הכוונה היית שאני אמתאן שוב ואז לרפא. אבל גם בסדר^^.
--
"לא תודה האחות ג'וי" אני אומר לה ומחייך אליה.
אני זורק את הפוכדור של סווינוב באוויר ונותן לו לעלות על כתפי ויחד, אנחנו פונים אל השדה להתאמן שוב.
-
ניב-
אזומריל יוצר בועה, הבועה לא מצליחה להדחיק את דרגונייט ומשאירה אותו בתוכה, אזומריל ממא מים עד שהבועה מתפוצצת, כל הזירה מלאת מים ובלגן ואתם רואים שדרגונייט ואזומריל יצאו די בסדר. "עכשיו אגרוף ממקוד בהנחתה" אומר דרייק, דרגונייט מרים אגרוף מעל אזומריל, הוא ממקד את האנרגיה באגרוף ואז מוריד אותו בחוזקה לכיוון אזומריל, אתה רורה את אזומריל בתוך חור ברוחבו של אזומריל שנוצר מלחיצה חזקה של האגרוף
מיכה-
אתה רץ אל שאקל במטרה לקחת ממנו את הפוקימונים, אתה מסתכל ורואה שהוא מכניס אותו לתוך השיריון
פטריק-
אתם חוזרים לדרך 1, כבר אין רוח ומתחיל להחשיך. בזמן שאתם מתקדמים לכם אתם רואים ספירוו זוהר-[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffsa/dpffsa021.png[/img], הספירוו נראה קשוח ומחפש קרב-אולי הוא אימון מתאים
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 4 2009, 11:26 PM
[b] פטריק-
אתם חוזרים לדרך 1, כבר אין רוח ומתחיל להחשיך. בזמן שאתם מתקדמים לכם אתם רואים ספירוו זוהר-[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffsa/dpffsa021.png[/img], הספירוו נראה קשוח ומחפש קרב-אולי הוא אימון מתאים [/b][/quote]
זוהר :ריר:
----
"וואו יש לו צבעים משונים" אני אומר לסווינוב ומניח אותו על הקרקע, מוכן לקרב.
"תתחיל רוץ אל עץ גבוהה ותסתתר בו" אני אומר לסווינוב ומביט בו עושה את דברי.
"עכשיו תקוף מלמעלה בהשלחת בוץ, כשהוא יתעצבן קופץ עליו בבלימה ותימחץ אותו לאדמה!"
-
[b] ניב-
אזומריל יוצר בועה, הבועה לא מצליחה להדחיק את דרגונייט ומשאירה אותו בתוכה, אזומריל ממא מים עד שהבועה מתפוצצת, כל הזירה מלאת מים ובלגן ואתם רואים שדרגונייט ואזומריל יצאו די בסדר. "עכשיו אגרוף ממקוד בהנחתה" אומר דרייק, דרגונייט מרים אגרוף מעל אזומריל, הוא ממקד את האנרגיה באגרוף ואז מוריד אותו בחוזקה לכיוון אזומריל, אתה רורה את אזומריל בתוך חור ברוחבו של אזומריל שנוצר מלחיצה חזקה של האגרוף [/b][/quote]
"זה לא נראה טוב, מה אני עושה??? כנראה שאין בררה, קשה או לא אני לא יכול לתת לאזומריל להמשיך להיפגע ככה. טוב אזומריל תחזור, נתת את כל מה שיש לך ואפילו יותר וזה מה שחשוב"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 4 2009, 04:07 PM
[b] ארתור-
פיבאס ממשיך להשפריץ מים על אספיון, אבל המים רק עושים אותו יפה יותר
אספיון-100%
פיבאס-90% [/b][/quote]
"פיבאס תשתמש בהשפרצה ואז תעיף אותו בבלימה למקום שהתרכזו בו הכי הרבה מים מההשפרצה שלך" אני צועק ובודק בפוקפון מתי הוא יתפתח כדי להקל על הקרב
-
[b]
מיכה-
אתה רץ אל שאקל במטרה לקחת ממנו את הפוקימונים, אתה מסתכל ורואה שהוא מכניס אותו לתוך השיריון
[/b][/quote]
אתפוס אותו ואשקשק אותו אולי הפוקדורים ילחצו ואז אחד הפוקימונים יצאXD
-
ניב-
"לניב לא נשארו פוקימונים, דרגונייט ודרייק הם המנצחים" אומר השופט. הקהל מריע ומוחא על הקרב המדהים, קונפטים באוויר ובאים המון צלמים, עד רדת השמש נגמרת כל ההמולה. "כל הכבוד על הקרב המדהים" אומר דרייק "נהנת?"
מיכה-
אתה מנענע את ביל בכל הכח, אבל שום דבר לא יוצא מהשיריון
פטריק-
זה נקרא סווינב, לא סווינוב
------------------------
סווינב רץ לאחד העצים, הוא מנסה לטפס עליו ולא מצליח. ספירוו קולט את סווינב ורץ אל בכל כוחו, כאשר הוא מגיע לסווינב הוא מנקר אותו בלי הפסקה
ארתור-
פוקימונים שמתפתחים עם אבן פיתוח, יופי, מקום מסויים, הפוק'פון לא יקלוט אותם-זה יקרה בשנייה הרגע בו הם מתפתחים ואין שום רמז לכך
----------------------------------
"תשתדל להישאר יציב כמה שיותר, הבחור הזה חובבן בתיאום" אומר פיליפ. פיבאש שוב משפריץ מים, הוא דוחף את אספיון השפרצה, אספיון נשאר יציב ולא זז ממקומו. אתה מסתכל ורואה שאספיון יצר לעצמו גלימת טיפות יפיפיות
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 5 2009, 03:02 PM
[b] פטריק-
זה נקרא סווינב, לא סווינוב
------------------------
סווינב רץ לאחד העצים, הוא מנסה לטפס עליו ולא מצליח. ספירוו קולט את סווינב ורץ אל בכל כוחו, כאשר הוא מגיע לסווינב הוא מנקר אותו בלי הפסקה [/b][/quote]
"Fכסה אותו עם בוץ במתקפת השלכת בוץ!" אני קורא אליו סווינב בדאגה.
"עכשיו תקוף אותו עם בלימה עד שהוא מכוסה בבוץ!"
-
פטריק-
סווינב זורק בוץ לעבר ספירוו, הספירוו משתדל להיתחמק אך לפתע אחד גושי בוץ פוגע בעיניו ומפריע לו לראות. סווינב מנצל את ההיזדמנות ומתחיל לרוץ לעבר ספירוו, כאשר הוא מגיע אליו הוא דוחף אותו בבלימה
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 5 2009, 05:03 PM
[b] פטריק-
סווינב זורק בוץ לעבר ספירוו, הספירוו משתדל להיתחמק אך לפתע אחד גושי בוץ פוגע בעיניו ומפריע לו לראות. סווינב מנצל את ההיזדמנות ומתחיל לרוץ לעבר ספירוו, כאשר הוא מגיע אליו הוא דוחף אותו בבלימה [/b][/quote]
"נסה להשתשמ בבלימה ולדחוף אותו אל העץ. כשהוא יהיה מרותק לעץ השתמש בהשלחת בוץ!" אני קורה אל סווינב בשמחה
-
[b]
מיכה-
אתה מנענע את ביל בכל הכח, אבל שום דבר לא יוצא מהשיריון
[/b][/quote]
אשקשק את הדביל בעצבים ואומר "מה אני צריך לעשות כדי שתפסיק לעצבן אותי?!?"
-
[b] ארתור-
פוקימונים שמתפתחים עם אבן פיתוח, יופי, מקום מסויים, הפוק'פון לא יקלוט אותם-זה יקרה בשנייה הרגע בו הם מתפתחים ואין שום רמז לכך
----------------------------------
"תשתדל להישאר יציב כמה שיותר, הבחור הזה חובבן בתיאום" אומר פיליפ. פיבאש שוב משפריץ מים, הוא דוחף את אספיון השפרצה, אספיון נשאר יציב ולא זז ממקומו. אתה מסתכל ורואה שאספיון יצר לעצמו גלימת טיפות יפיפיות [/b][/quote]
אוף רציתי שיקרה משהו מפתיע ופיבאס יתפתח בדיוק בשניה שאניט יבדוק בפוקפון <_<
[b] ניב-
"לניב לא נשארו פוקימונים, דרגונייט ודרייק הם המנצחים" אומר השופט. הקהל מריע ומוחא על הקרב המדהים, קונפטים באוויר ובאים המון צלמים, עד רדת השמש נגמרת כל ההמולה. "כל הכבוד על הקרב המדהים" אומר דרייק "נהנת?" [/b][/quote]
הקהל לא ברח כשאלקטיוור פוצץ את הזירה? חשבתי שזה רק אני, דרייק והשופט
פטריק-
במקור השלכת בוץ זו לא מתקפה שאמורה לפגוע, רק להפריע
---------------------------------------
סווינב בכל כוחו דוחף את ספירוו אל עץ, ספירוו מקבל מכות די חזקות אך עדיין שורד. לפתע סווינב שולח בוץ לעברו, ואז ספירוו חומק לאוויר ונשאר בשמיים מעל סווינב
מיכה-
אתה ממשיך לנענע, אחרי כמה זמן אחד הפוכדורים יוצא
ארתור-
פיבאס שוב משפריץ מים, אחר כך הוא מזנק לאוויר, לפני שהוא מספיק להגיע למים פיליפ אומר:"על חושי אספיון", ואספיון משאיר את פיבאס באוויר. אחרי שאספיון תופס את פיבאס הוא משליך אותו בחוזקה למים והורס את המהלך
פיבאס-85%
אספיון-100%
ניב-
אחר כך הוא חזר, הוא לא יפספס קרב ליגה כזה מגניב
--------------------------------------------------
"מה פתאום, אני השתדלתי. וזה לא קל לנצח את האלוף-אפילו אם כל השישיה שלך היית מתפתחת" אומר דרייק "ומה הטובה שאתה צריך בדיוק?"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 5 2009, 10:20 PM
[b] ניב-
אחר כך הוא חזר, הוא לא יפספס קרב ליגה כזה מגניב
--------------------------------------------------
"מה פתאום, אני השתדלתי. וזה לא קל לנצח את האלוף-אפילו אם כל השישיה שלך היית מתפתחת" אומר דרייק "ומה הטובה שאתה צריך בדיוק?" [/b][/quote]
אתה מחמיא לי, עוד מעט אני אסמיק, תראה הכתב שלי הפך אדום
"עזרה באימון הפוקימונים. אם אני רוצה לגבור על פלטינה אני צריך לחזק את הפוקימנים שלי, וכשראיתי את אלקטיוור ודרגונייט שלך נלחמים הבנתי למה אני עדיין לא מנצל את מלוא הפוטנציאל של הפוקימונים שלי, לימוד מתקפות מסוגים אחרים. אני אשמח אם תעזור לי ללמד את הפוקימונים שלי מתקפות מסוגים שונים, כמו למשל ללמד את אלקטיוור זנב ברזל"