[QUOTE=LordAbizi;791361
דן
צ'ארמנדר נוגח במיאו, ומיאו משחרר את היד של צ'ארמנדר, ולאחר מכן מיאו דוחף את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר שורט את מיאו ובתגובה מיאו נוגח בצ'ארמנדר.
[/QUOTE]
אומר לצארמנדר לנסות ולשחרר עליו להבה,
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;791361
דן
צ'ארמנדר נוגח במיאו, ומיאו משחרר את היד של צ'ארמנדר, ולאחר מכן מיאו דוחף את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר שורט את מיאו ובתגובה מיאו נוגח בצ'ארמנדר.
[/QUOTE]
אומר לצארמנדר לנסות ולשחרר עליו להבה,
[QUOTE=LordAbizi;791361]
ג'וני
יש לך הבדל מהותי בין מכת ברק לרעם? כי אם לא אז רעם זה פשוט מכת ברק משודרגת (כמו שקרן בועות זה בועות משודרגות, לא צריך ללמד את זה מחדש, זה פשוט הרמה של ההתקפה)
--
סקווירטל שולח שוב פעימת מים שמתפוצצת אחרי זמן רב יותר. פיצ'ו שולח שוב מכת ברק אל העץ ומפורר עוד חלק ממנו. דרטיני שולח את שוב ההתקפות ויש שיפור. אתה מבחין שקומבי מתקרב לעץ בגלל הריח של השרף.[/QUOTE]
"זה הזמן לבחון את המתקפות" אומר לעצמי "אוקי חברים אתם רואים את הקומבי שם? אני רוצה שתנסו את המתקפות שלכם עליו,זה צריך להיות במהירות אז אני אסביר לכם,קודם כל סקווירטל יורה עליו את פעימת המים ואז פיצ'ו שולח את מכת הברק ואחר כך דרטיני שולח את זעם הדרקון ופעימת הדרקון ונראה עד כמה זה יעשה לו נזק" אומר להם בחיוך ואחכה
לי
לי
"רטיקייט, דחיפה ולאחר מכן חיתוך!" אומר פול מורפי. לוטאד מתחיל לשאוב מרטיקייט כח. רטיקייט קופץ אחורה ואז מתנגש במהירות בלוטאד ודוחף אותו אחורה מה שמאלץ אותו להפסיק את השאיבה. לוטאד קם ויורה אקדח מים אל רטיקייט. רטיקייט רץ אל לוטאד דרך אקדח המים (כלומר הוא נפגע) וחותך את לוטאד עם השיניים שלו.
דן
לא הסבר טוב במיוחד...
--
צ'ארמנדר מנסה לעשות את מה שאמרת אבל הוא לא ממש מצליח לרדת לסוף דעתך. מיאו בינתיים מתקרב לצ'ארמנדר כדי לשרוט אותו.
ג'וני
סקווירטל שולח כדור מים שמחזיק מעמד עד שהוא מגיע לקומבי ואז מתפרק עליו ופוגע בו במפתיע. פיצ'ו שולח זרם חשמלי ופוגע בקומבי. קומבי מתחיל לטוס אל סקווירטל כדי לנשוך אותו. דרטיני בדרך שולח זעם דרקון אבל הוא מחטיא. לאחר מכן הוא שולח את פעימת הדרקון שעדיין אין לה בדיוק צורה כדורית אבל זה פוגע בקומבי. קומבי בסוף מגיע אל סקווירטל ונושך אותו.
[QUOTE=LordAbizi;791858]לי
לי
"רטיקייט, דחיפה ולאחר מכן חיתוך!" אומר פול מורפי. לוטאד מתחיל לשאוב מרטיקייט כח. רטיקייט קופץ אחורה ואז מתנגש במהירות בלוטאד ודוחף אותו אחורה מה שמאלץ אותו להפסיק את השאיבה. לוטאד קם ויורה אקדח מים אל רטיקייט. רטיקייט רץ אל לוטאד דרך אקדח המים (כלומר הוא נפגע) וחותך את לוטאד עם השיניים שלו.
[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"אקדח מים ושאיבה על רטיכייט"
[QUOTE=LordAbizi;791858]לי
לי
דן
לא הסבר טוב במיוחד...
--
צ'ארמנדר מנסה לעשות את מה שאמרת אבל הוא לא ממש מצליח לרדת לסוף דעתך. מיאו בינתיים מתקרב לצ'ארמנדר כדי לשרוט אותו.
ג'וני
סקווירטל שולח כדור מים שמחזיק מעמד עד שהוא מגיע לקומבי ואז מתפרק עליו ופוגע בו במפתיע. פיצ'ו שולח זרם חשמלי ופוגע בקומבי. קומבי מתחיל לטוס אל סקווירטל כדי לנשוך אותו. דרטיני בדרך שולח זעם דרקון אבל הוא מחטיא. לאחר מכן הוא שולח את פעימת הדרקון שעדיין אין לה בדיוק צורה כדורית אבל זה פוגע בקומבי. קומבי בסוף מגיע אל סקווירטל ונושך אותו.[/QUOTE]
אומר לצארמנדר לרוץ מהר[כאילו בהפתעה] למיאו ולהתנגש בוא ואז לשרוט אותו
[QUOTE=LordAbizi;791858]
ג'וני
סקווירטל שולח כדור מים שמחזיק מעמד עד שהוא מגיע לקומבי ואז מתפרק עליו ופוגע בו במפתיע. פיצ'ו שולח זרם חשמלי ופוגע בקומבי. קומבי מתחיל לטוס אל סקווירטל כדי לנשוך אותו. דרטיני בדרך שולח זעם דרקון אבל הוא מחטיא. לאחר מכן הוא שולח את פעימת הדרקון שעדיין אין לה בדיוק צורה כדורית אבל זה פוגע בקומבי. קומבי בסוף מגיע אל סקווירטל ונושך אותו.[/QUOTE]
וואו חשבתי שהוא יתעלף XD
"קדימה סקווירטל תשתמש באקדח מים ואחר כך פעימת מים ומיד לאחר מכן פיצ'ו מכת וולט ודרטיני פעימת דרקון!" אקרא לעברם *
קדימה, עוד 24 הודעות עוקפים את Konoha Shinobi, ובכך אני אשלים את המשימה שלי, ואוכל להתאבד.
לי
"רטיקייט, תקוף בהצלפת זנב ולאחר מכן בנשיכה!" אומר פול מורפי. לוטאד שולח אקדח מים ובהתחלה פוגע ברטיקייט, אבל אז רטיקייט קופץ הצידה בורח מאקדח המים ומתנפל על לוטאד ומכה בו עם הזנב. לוטאד מתחיל לשאוב כח מרטיקייט ואז רטיקייט נושך אותו.
דן
צ'ארמנדר רץ למיאו, ומיאו נעצר. צ'ארמנדר דוחף את מיאו ואז מיאו שורט אותו. מיאו נראה ממש עייף. צ'ארמנדר בסוף שורט את מיאו.
ג'וני
נו באמת, זה המשחק שלי. כל קרב פה חייב להיות לפחות אינסוף עמודים!
--
סקווירטל שולח את מתקפות המים ופוגע בקומבי, בעיקר בזכות הקרבה הרבה. פיצ'ו שולח זרם אבל קומבי טס מעלה ומתחמק ממנו. דרטיני שולח פעימת דרקון שעדיין לא יוצאת ממש כדורית אבל פוגעת. לאחר מכן קומבי דוחף את דרטיני.
[QUOTE=LordAbizi;792629]קדימה, עוד 24 הודעות עוקפים את Konoha Shinobi, ובכך אני אשלים את המשימה שלי, ואוכל להתאבד.
לי
"רטיקייט, תקוף בהצלפת זנב ולאחר מכן בנשיכה!" אומר פול מורפי. לוטאד שולח אקדח מים ובהתחלה פוגע ברטיקייט, אבל אז רטיקייט קופץ הצידה בורח מאקדח המים ומתנפל על לוטאד ומכה בו עם הזנב. לוטאד מתחיל לשאוב כח מרטיקייט ואז רטיקייט נושך אותו.
[/QUOTE]
בהצלחה עקפתי אותו
אני אומר ללוטאד"נסה עלי טער פשוט תוציא עלים בצורת סהר ותעיף על רטיכיט ואז אקדח מים עליו"
[QUOTE=LordAbizi;792629]
ג'וני
נו באמת, זה המשחק שלי. כל קרב פה חייב להיות לפחות אינסוף עמודים!
--
סקווירטל שולח את מתקפות המים ופוגע בקומבי, בעיקר בזכות הקרבה הרבה. פיצ'ו שולח זרם אבל קומבי טס מעלה ומתחמק ממנו. דרטיני שולח פעימת דרקון שעדיין לא יוצאת ממש כדורית אבל פוגעת. לאחר מכן קומבי דוחף את דרטיני.[/QUOTE]
למה להתאבד?
"אוקי חברים זה מספיק,תודה לכם" אומר להם ואחזיר אתם לפוכדורים,אחייך לקומבי ואמשיך בדרכי לעיר הבאה
[QUOTE=LordAbizi;792629]קדימה, עוד 24 הודעות עוקפים את Konoha Shinobi, ובכך אני אשלים את המשימה שלי, ואוכל להתאבד.
דן
צ'ארמנדר רץ למיאו, ומיאו נעצר. צ'ארמנדר דוחף את מיאו ואז מיאו שורט אותו. מיאו נראה ממש עייף. צ'ארמנדר בסוף שורט את מיאו.
.[/QUOTE]
צועק לצארמנדר שהוא עייף שיתנגש בוא עוד פעם ואז ישרוט אותו
לי
אני מניח שההסבר הזה סביר כי המתקפה הזו די הזויה, הוא פשוט יוצר עלים יש מאין.
--
"רטיקייט, חבטת גוף ולאחר מכן ניב על!" אומר פול מורפי. לוטאד מנסה לזרוק עלים אבל יוצאים לו רק שני עלים שעפים, ואחד מהם פוגע ברטיקייט בזמן שרטיקייט מתקרב ללוטאד. רטיקייט מגיע ללוטאד ודוחף אותו. לוטאד יורה אקדח מים בזמן שרטיקייט שוב סוגר על לוטאד ונועץ בו את שיניו.
ג'וני
א. למות זה טוב.
ב. למה לעזאזל אתה מחייך כל כך הרבה?
3. מה פוקימון שכרגע תקפת בלי כל סיבה אמור לחשוב אם אתה פתאום מחייך אליו?
--
אתה ממשיך להתקדם, אותה רואה שיש נהר, שזורם לכיוון העיר. אתה ליד הנהר רואה איש אחד (או כמה אנשים, לבחירתך) שדג.
דן
להזכירך, בקרבות נגד פוקימונים פראיים אתה קובע מתי לסיים את הקרב.
--
צ'ארמנדר רץ קדימה ודוחף את מיאו. מיאו נוגח בצ'ארמנדר. צ'ארמנדר שורט את מיאו ומיאו מגיב גם הוא בשריטות.
[QUOTE=LordAbizi;792869]
ג'וני
א. למות זה טוב.
ב. למה לעזאזל אתה מחייך כל כך הרבה?
3. מה פוקימון שכרגע תקפת בלי כל סיבה אמור לחשוב אם אתה פתאום מחייך אליו?
--
אתה ממשיך להתקדם, אותה רואה שיש נהר, שזורם לכיוון העיר. אתה ליד הנהר רואה איש אחד (או כמה אנשים, לבחירתך) שדג.
[/QUOTE]
למה זה טוב?
ואני מחייך הרבה קודם כל כי זה טוב וגם אני מעביר לפוקימונים שלי הרגשת שמחה
וסתם שהקומבי יראה שאני נחמד
"כדאי שנגיע כבר למכון הבא,אנחנו צריכים לזכות" אמלמל לעצמי ואמשיך בדרך
[QUOTE=LordAbizi;792869]לי
אני מניח שההסבר הזה סביר כי המתקפה הזו די הזויה, הוא פשוט יוצר עלים יש מאין.
--
"רטיקייט, חבטת גוף ולאחר מכן ניב על!" אומר פול מורפי. לוטאד מנסה לזרוק עלים אבל יוצאים לו רק שני עלים שעפים, ואחד מהם פוגע ברטיקייט בזמן שרטיקייט מתקרב ללוטאד. רטיקייט מגיע ללוטאד ודוחף אותו. לוטאד יורה אקדח מים בזמן שרטיקייט שוב סוגר על לוטאד ונועץ בו את שיניו.
[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"עלי טער ואז אקדח מים על רטיכייט"
[QUOTE=LordAbizi;792869]
דן
להזכירך, בקרבות נגד פוקימונים פראיים אתה קובע מתי לסיים את הקרב.
--
צ'ארמנדר רץ קדימה ודוחף את מיאו. מיאו נוגח בצ'ארמנדר. צ'ארמנדר שורט את מיאו ומיאו מגיב גם הוא בשריטות.[/QUOTE]
אני יודע אני רוצה לבדוק מה הוא יכול .
--
אומר לו לנגווח במיאו ואז לשרוט אותו כשהוא לא מוכן לנגוח בוא ואז לשרוט ולהמשיך ככה
ג'וני
הוא אמור לחשוב שאתה נחמד אם תקפת אותו ככה סתם בלי סיבה ואז אתה חייך אליו?
--
אתה ממשיך ללכת, ואתה פוגש ריולו, שכידוע אני חייב לך.
לי
"השתמש בחיתוך על עלי התער ואז חבטת גוף!" אומר פול מורפי. לוטאד יורה שני עלי תער, ורטיקייט קופץ על כל אחד מהם וחותך אותו עם השיניים. ברגע שהוא מסיים לחתוך את השני הוא נפגע מאקדח מים של לוטאד, ולאחר מכן הוא קופץ ומתנגש בחוזקה בלוטאד.
דן
צ'ארמנדר מתחיל לתקוף במיאו. מיאו מתגונן מההתקפות (כלומר הוא נפגע, אבל הוא נעמד בתנוחת הגנה שמפחיתה את הנזק). לאחר מכן הוא נושך את היד של צ'ארמנדר ובינתיים שורט אותו, וצ'ארמנדר נוגח בו ומרחיק אותו ממנו.