-
[QUOTE=LordAbizi;794561]
לי
"השתמש בחיתוך על עלי התער ואז חבטת גוף!" אומר פול מורפי. לוטאד יורה שני עלי תער, ורטיקייט קופץ על כל אחד מהם וחותך אותו עם השיניים. ברגע שהוא מסיים לחתוך את השני הוא נפגע מאקדח מים של לוטאד, ולאחר מכן הוא קופץ ומתנגש בחוזקה בלוטאד.
[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"שאיבה ועלי טער על רטיכייט"
-
[QUOTE=LordAbizi;794561]
דן
צ'ארמנדר מתחיל לתקוף במיאו. מיאו מתגונן מההתקפות (כלומר הוא נפגע, אבל הוא נעמד בתנוחת הגנה שמפחיתה את הנזק). לאחר מכן הוא נושך את היד של צ'ארמנדר ובינתיים שורט אותו, וצ'ארמנדר נוגח בו ומרחיק אותו ממנו.[/QUOTE]
אומר לו לרוץ עליו ולהתנגש בוא ואז לשרוט אותו
-
יש עוד מקום פנוי כי רשום שיש
-
[QUOTE=LordAbizi;794561]ג'וני
הוא אמור לחשוב שאתה נחמד אם תקפת אותו ככה סתם בלי סיבה ואז אתה חייך אליו?
--
אתה ממשיך ללכת, ואתה פוגש ריולו, שכידוע אני חייב לך.
[/QUOTE]
וואו מצטער שאני כזה נחמד,כדאי לך לנסות,וכאילו אני לא מקבל אותו בלי קרב<? טוב לא משנה
"ריולו! מצוין!" אקרא בקול "דרטיני! יעזור לך באימון זעם הדרקון ופעימת הדרקון" אקרא בקול ואשחרר אותו מהפוכדור
"תתשמש בזעם דרקון ואחר כך תתרכז ותירה עליו פעימת דרקון" אומר לו
-
לי
"רטיקייט, נשיכה והצלפת זנב!" אומר פול מורפי. לוטאד שואב כח מרטיקייט בזמן שרטיקייט נושך אותו, ולאחר מכן רטיקיט מתרחק ומצליף עם הזנב לוטאד. לוטאד בתגובה יורה עלי תער על רטיקייט.
דן
צ'ארמנדר רץ ודוחף את מיאו, מיאו בתגובה נועץ את ציפורניו בצ'ארמנדר בעת הפגיעה. לאחר מכן צ'ארמנדר גם שורט אותו. צ'ארמנדר מתחיל להתעייף.
nehorai308
בוא נחשוב בהגיון, אם כתוב שיש מקום, מה אתה מצפה שיקרה? [B]ברור [/B]שיש מקום!! אני לא כותב דברים סתם, וזה חשוב להשכלה כללית במשחק הזה.
ג'וני
מה שאני מנסה לאמר, זה שלתקוף פתאום פוקימון בלי סיבה, ואז לחייך אליו כשנמאס לך לא ממש מותיר רושם של "נחמדות"... בכל מקרה, אם לא הבהרתי זאת טוב, אם לא מצויין אחרת אז פרס של פוקימון זה ההזמדנות לפגוש אותו.
--
דרטיני יוצא ושולח זעם דרקון ברמה סבירה שפוגע בריולו המופתע. ריולו רץ אל דרטיני ובועט בו . דרטיני צובר בפה שלו כח שמסתדר לצורה מאוד קרובה לכדור ואז שולח אותה אל ריולו (ובגלל שריולו קרוב אז חלק מהמכה גם פגעה בדרטיני).
-
[QUOTE=LordAbizi;794949]
ג'וני
מה שאני מנסה לאמר, זה שלתקוף פתאום פוקימון בלי סיבה, ואז לחייך אליו כשנמאס לך לא ממש מותיר רושם של "נחמדות"... בכל מקרה, אם לא הבהרתי זאת טוב, אם לא מצויין אחרת אז פרס של פוקימון זה ההזמדנות לפגוש אותו.
--
דרטיני יוצא ושולח זעם דרקון ברמה סבירה שפוגע בריולו המופתע. ריולו רץ אל דרטיני ובועט בו . דרטיני צובר בפה שלו כח שמסתדר לצורה מאוד קרובה לכדור ואז שולח אותה אל ריולו (ובגלל שריולו קרוב אז חלק מהמכה גם פגעה בדרטיני).[/QUOTE]
ותערוך שפיצ'ו כבר יודע את מכת הברק ברמה טובה ושזעם הדרקון משתפרר ושפעימת הדרקון בלמידה,ושסקווירטל שולט בפעימת מים
"המתקפות משתפרות" אמלמל לעצמי "אוקי דרטיני תזדחל אליו במהירות ותשגר את זעם הדרקון! ואחר כך את הפעימה במהירות!" אקרא לעברו
-
שם:יוסי
צורת פנייה:יוסי
אופי:בודד,מהיר,קשוח,עצבני
רקע:ליוסי היה אח גדול שאהב מאוד פוקימונים
וכך גם הוא התחיל לאהוב פוקימונים הוא החליט
לצאת למסע ולהיות לוחם פוקימונים כמו אחיו
ועכשיו הוא מתרגש ועומד להתחיל את המסע
פוקימון:אלקיד
בקשות:ללכוד בלדום דרטיני ושאלקיד יתפתח לאלקטיויר
מודע לשחקנים אחרים:כן
תמונה:[IMG]http://fc07.deviantart.net/fs51/f/2009/322/c/3/Sir_Aaron_trainer_sprite_by_nissemann123456789.png[/IMG]
-
[QUOTE=LordAbizi;794949]לי
"רטיקייט, נשיכה והצלפת זנב!" אומר פול מורפי. לוטאד שואב כח מרטיקייט בזמן שרטיקייט נושך אותו, ולאחר מכן רטיקיט מתרחק ומצליף עם הזנב לוטאד. לוטאד בתגובה יורה עלי תער על רטיקייט.
[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"עלי וטער ואקדח מים על רטיכייט"
-
ג'וני
אוקיי, מיד משנה את זה.
--
דרטיני מתקרב לריולו ובינתיים ריולו מתקרב לדרטיני עם מכת כח (Force Palm באנגלית). דרטיני עוצר ויורה את זעם הדרקון. הוא פוגע בריולו ואז ריולו מנחית עליו את מכת הכח. דרטיני מכין את הפעימה, ובינתיים ריולו בועט בו. דרטיני יורה את פעימת הדרקון ופוגע בריולו.
יוסי
אוקיי, זה בסדר. עכשיו כמה דברים סטנדרטיים שעליי לוודא שהבנת (אתה יכול להתחיל את המשחק, אבל רק תענה על השאלות)
1. האם הבנת איך מתקפות פועלות במשחק הזה (מהבחינה של מתקפות טריוויאליות ולא טריוויאליות)
2. האם קראת את כל מה שכתוב בדף הראשון (במיוחד החלק "הערות")?
3. האם תרצה לעבור הדרכה למשחק (ראה מידע בהודעה השלישית)?
לי
"רטיקייט, התרחק אחורה, לאחר מכן קפוץ קדימה בחבטת גוף, ואז ניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ אחורה ולוטאד יורה שני עלי תער, שאחד מהם מחטיא את רטיקייט והשני פוגע. לאחר מכן רטיקייט קופץ ודוחף את לוטאד. לוטאד יורה אקדח מים על רטיקייט. רטיקייט קופץ מעלה נוחת מאחורי לוטאד ונועץ בו את שיניו.
-
[QUOTE=LordAbizi;795810]
לי
"רטיקייט, התרחק אחורה, לאחר מכן קפוץ קדימה בחבטת גוף, ואז ניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ אחורה ולוטאד יורה שני עלי תער, שאחד מהם מחטיא את רטיקייט והשני פוגע. לאחר מכן רטיקייט קופץ ודוחף את לוטאד. לוטאד יורה אקדח מים על רטיקייט. רטיקייט קופץ מעלה נוחת מאחורי לוטאד ונועץ בו את שיניו.[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"אקדח מים בכל הכח ועלי טער הכי חזקים שלך על רטיכייט"
-
1כן
2כן
3אני רוצה כבר להתחיל
-
[QUOTE=LordAbizi;795810]ג'וני
אוקיי, מיד משנה את זה.
--
דרטיני מתקרב לריולו ובינתיים ריולו מתקרב לדרטיני עם מכת כח (Force Palm באנגלית). דרטיני עוצר ויורה את זעם הדרקון. הוא פוגע בריולו ואז ריולו מנחית עליו את מכת הכח. דרטיני מכין את הפעימה, ובינתיים ריולו בועט בו. דרטיני יורה את פעימת הדרקון ופוגע בריולו.
[/QUOTE]
אז הוא יודע מתקפה לא טרוויאלית? או שלא?
"דרטיני תנסה לירות את הזעם וישר אחריו את הפעימה! אתה ממש טוב!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;790197]שימו לב, אני עייף נורא, אז אתם יכולים לצפות שאני אכתוב שטויות בהמשכים שלכם.
תמיר
אין לי מושג, יכול להיות שזה מעיד משהו על האישיות שלי. אבל כאן הוא לא סתם בוהה באוויר, אלא הוא מהרהר במשהו.
--
"אני רואה אותך, לא צריך לעשות סימנים מוזרים" הוא אומר ומתרחק קצת ממך. "אני סתם עצרתי לחשוב פה על בעיה שאותי אישית מאוד מטרידה, כי היה נראה לי שאני מתקדם לאנשהו בפתרון שלה"
[/QUOTE]
"אני בטוח..." אני אומר בפרצוף 'כן-בטח'.
"טוב,מכייון שזהו רצונו של לורד אביזי,מה דעתך על קרב פוקימונים?" אני שואל
-
קדימה, בוא נעקוף את Konoha Shinobi!
לי
"רטיקייט, תקוף בחיתוך, ולאחר מכן בהצלפת זנב!" אומר פול מורפי. לוטאד משתחרר מניב העל של רטיקייט קופץ אחורה ושולח אקדח מים אל רטיקייט. רטיקייט קופץ וחותך את לוטאד. רטיקייט לאחר מכן מסתובבו מצליף בלוטאד עם הזנב וזורק אותו מעט אחורה. לוטאד באמצע התנועה שולח עלי תער שפוגעים ברטיקייט.
יוסי
אוקיי, ההתחלה בתגובה הראשית, תתחיל בזמנך החופשי.
ג'וני
מי? ריולו? אני לא ממש יודע מה זה Force Palm, אז לכל צורך מעשי אפשר להניח שזה מתקפה לא טריוויאלית.
--
ריולו נותן כמה אגרופים לדרטיני ואז דרטיני משלח בו זעם דרקון וזורק אותו אחורה. בזמן שהוא מתקרב כדי לתקוף דרטיני יורה עליו פעימת דרקון ופוגע בו. ריולו לאחר מכן קופץ אל דרטיני ובועט בו.
תמיר
"אה..? זה יכול להיות טוב. בדרך כלל בקרבות פוקימונים המתמטיקה הדיפרנציאלית מסתדרת ממש יפה ואני יכול למצוא פתרון. אוקיי. קרב של כפול? הולך?" הוא שואל.
-
[QUOTE=LordAbizi;796490]קדימה, בוא נעקוף את Konoha Shinobi!
לי
"רטיקייט, תקוף בחיתוך, ולאחר מכן בהצלפת זנב!" אומר פול מורפי. לוטאד משתחרר מניב העל של רטיקייט קופץ אחורה ושולח אקדח מים אל רטיקייט. רטיקייט קופץ וחותך את לוטאד. רטיקייט לאחר מכן מסתובבו מצליף בלוטאד עם הזנב וזורק אותו מעט אחורה. לוטאד באמצע התנועה שולח עלי תער שפוגעים ברטיקייט.
[/QUOTE]
עקפתי אותו
אני אומר ללוטאד"עלי טער ושאיבה על רטיכייט"