-
[QUOTE=LordAbizi;796490]קדימה, בוא נעקוף את Konoha Shinobi!
תמיר
"אה..? זה יכול להיות טוב. בדרך כלל בקרבות פוקימונים המתמטיקה הדיפרנציאלית מסתדרת ממש יפה ואני יכול למצוא פתרון. אוקיי. קרב של כפול? הולך?" הוא שואל.[/QUOTE]
"אוקיי,צאו פרינפלאפ,פיקאצ'ו!"
-
אני יוצא מביתי והולך למעבדה של הפרופסור נכנס ואומר:"שלום באתי לקחת אלקיד"
-
יופי. המשימה שלי הושלמה. עקפתי את Konoha Shinobi. מצידי שעכשיו הפורום יקרוס.
לי
ברור, יש לך את המשחק הכי ארוך בפורום.
--
"רטיקייט, תקוף בחיתוך את העלים ולאחר מכן בדחיפה!" אומר פול מורפי. לוטאד שוב זורק עלים על רטיקייט ושוב רטיקייט חותך אותם. לאחר מכן לוטאד מתחיל לשאוב כח מרטיקייט, ואז רטיקייט קופץ על לוטאד ודוחף אותו ובכך מפסיק את ההתקפה שלו.
תמיר
"צאו, קורסולה, ונידורינו!" הוא אומר ומוציא את שניהם.
יוסי
צטט להבא
--
אתה נכנס למעבדה של הפרופסור וכשאתה אומר את זה איזה ארבעה סטודנטים צמאי דם מתאספים סביבך.
"תקשיב, עוד מעט יהיה מבחן, אז תנסה לו לעשות רעש. אתה רוצה את הפרופסור, הוא נמצא שם בקצה המרוחק של המעבדה" אחד מהם אומר לך ומצביע לכיוון הכללי.
-
[QUOTE=LordAbizi;797211]יופי. המשימה שלי הושלמה. עקפתי את Konoha Shinobi. מצידי שעכשיו הפורום יקרוס.
לי
ברור, יש לך את המשחק הכי ארוך בפורום.
--
"רטיקייט, תקוף בחיתוך את העלים ולאחר מכן בדחיפה!" אומר פול מורפי. לוטאד שוב זורק עלים על רטיקייט ושוב רטיקייט חותך אותם. לאחר מכן לוטאד מתחיל לשאוב כח מרטיקייט, ואז רטיקייט קופץ על לוטאד ודוחף אותו ובכך מפסיק את ההתקפה שלו.
[/QUOTE]
נכון
אני אומר לוטאד"שאיבה ועלי טער על רטיכייט גמור אותו"
-
[quote]יוסי
צטט להבא
--
אתה נכנס למעבדה של הפרופסור וכשאתה אומר את זה איזה ארבעה סטודנטים צמאי דם מתאספים סביבך.
"תקשיב, עוד מעט יהיה מבחן, אז תנסה לו לעשות רעש. אתה רוצה את הפרופסור, הוא נמצא שם בקצה המרוחק של המעבדה" אחד מהם אומר לך ומצביע לכיוון הכללי.
__________________[/quote]
אני הולך לפרופסור ושואל אם אפשר אלקיד
-
[QUOTE=LordAbizi;794949]
דן
צ'ארמנדר רץ ודוחף את מיאו, מיאו בתגובה נועץ את ציפורניו בצ'ארמנדר בעת הפגיעה. לאחר מכן צ'ארמנדר גם שורט אותו. צ'ארמנדר מתחיל להתעייף.
.[/QUOTE]
חשבתי הגבתי כבר
--
אומר לצארמנדר לרוץ ולהתנגש בו בפעם האחרונה
-
[QUOTE=LordAbizi;796490]
ג'וני
מי? ריולו? אני לא ממש יודע מה זה Force Palm, אז לכל צורך מעשי אפשר להניח שזה מתקפה לא טריוויאלית.
--
ריולו נותן כמה אגרופים לדרטיני ואז דרטיני משלח בו זעם דרקון וזורק אותו אחורה. בזמן שהוא מתקרב כדי לתקוף דרטיני יורה עליו פעימת דרקון ופוגע בו. ריולו לאחר מכן קופץ אל דרטיני ובועט בו.
[/QUOTE]
למה השארת שפיצ'ו יודע את מכת הברק ברמה בינונית? הרי הוא השתפר מאוד
"תנסה לשלוח את פעימת הדרקון ואז את זעם הדרקון ואם הוא מנסה לבעוט או לתת לך אגרופים,תתפוס אותו עם זנבך ותעיף אותו ממך!" אומר לו
-
לי
"רטיקייט, תקוף בדחיפה ולאחר מכן בניב על!" אומר פול מורפי. לוטאד מתחיל לשאוב כח מרטיקייט. רטיקייט קופץ אל לוטאד ודוחף אותו ומפסיק את ההתקפה שלו. לוטאד יורה עלי תער שפוגעים ברטיקייט בזמן שהוא מתקרב ואז רטיקייט נועץ בלוטאד את שיניו.
יוסי
אגב, בגלל שעשית פעולה כל כך נמהירית בתגובה הקודמת, שכחתי לאמר שיש שלט ליד המעבדה שכתוב בו "מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים"
--
כשאתה מגיע לפרופסור הוא נראה שקוע בכל מיני דברים במחשב ואז כשאתה אומר לו את זה הוא מסתובב אליך קצת בהפתעה.
"אוקיי בסדר" הוא אומר, מסתובב חזרה למחשב וכותב שם כמה דברים. על המסך מופיעה הודעה Transmition Successful ועל השולחן מופיע פוכדור. הוא לוקח ממגירה חמישה פוכדורים ופוקדע ומושיט לך אותם "הנה אלקיד, חמישה פוכדורים ריקים, ופוקדע" הוא נותן לך אותם. לאחר מכן הוא מוציא גם טלפון נייד "הנה טלפון נייד. ניסיתי לתת אותו למאמנים אחרים אבל הם כל הזמן מתאבדים. תבדוק את המספר. יש שאלות?"
דן
צ'ארמנדר דוחף את מיאו, ומיאו עדיין מנסה לאגור כוחות כדי לעשות משהו, אבל עכשיו אין לו מספיק כח.
ג'וני
זה כל כך משנה לי, הדברים האלה. למה אתה רוצה שאני אשנה את זה?
--
דרטיני שולח את פעימת הדרקון שפוגעת בריולו המתקרב. דרטיני מנסה לעשות זעם דרקון, וריולו מתקרב עם אגרוף כח. דרטיני מנסה לתפוס אותו עם הזנב ולזרוק אותו, אבל זה דורש ממנו להתרכז בשני דברים שונים בו זמנית, ולכן הוא קודם נפגע מאגרוף הכח, לאחר מכן מעיף את ריולו ממנו עם הזנב, ואז זעם הדרקון מתפוצץ לו בפה כי הוא איבד ריכוז.
-
[QUOTE=LordAbizi;797566]לי
"רטיקייט, תקוף בדחיפה ולאחר מכן בניב על!" אומר פול מורפי. לוטאד מתחיל לשאוב כח מרטיקייט. רטיקייט קופץ אל לוטאד ודוחף אותו ומפסיק את ההתקפה שלו. לוטאד יורה עלי תער שפוגעים ברטיקייט בזמן שהוא מתקרב ואז רטיקייט נועץ בלוטאד את שיניו.
[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"אקדח מים ועלי טער על רטיכיט המעצבן הזה"
-
[QUOTE]
יוסי
אגב, בגלל שעשית פעולה כל כך נמהירית בתגובה הקודמת, שכחתי לאמר שיש שלט ליד המעבדה שכתוב בו "מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים"
--
כשאתה מגיע לפרופסור הוא נראה שקוע בכל מיני דברים במחשב ואז כשאתה אומר לו את זה הוא מסתובב אליך קצת בהפתעה.
"אוקיי בסדר" הוא אומר, מסתובב חזרה למחשב וכותב שם כמה דברים. על המסך מופיעה הודעה Transmition Successful ועל השולחן מופיע פוכדור. הוא לוקח ממגירה חמישה פוכדורים ופוקדע ומושיט לך אותם "הנה אלקיד, חמישה פוכדורים ריקים, ופוקדע" הוא נותן לך אותם. לאחר מכן הוא מוציא גם טלפון נייד "הנה טלפון נייד. ניסיתי לתת אותו למאמנים אחרים אבל הם כל הזמן מתאבדים. תבדוק את המספר. יש שאלות?"[/QUOTE]
לא תודה רבה
אני יוצא מההמעבדה של הפרופסור ומתחיל לחפש באזור פוקימונים
-
[QUOTE=LordAbizi;797566]
ג'וני
זה כל כך משנה לי, הדברים האלה. למה אתה רוצה שאני אשנה את זה?
--
דרטיני שולח את פעימת הדרקון שפוגעת בריולו המתקרב. דרטיני מנסה לעשות זעם דרקון, וריולו מתקרב עם אגרוף כח. דרטיני מנסה לתפוס אותו עם הזנב ולזרוק אותו, אבל זה דורש ממנו להתרכז בשני דברים שונים בו זמנית, ולכן הוא קודם נפגע מאגרוף הכח, לאחר מכן מעיף את ריולו ממנו עם הזנב, ואז זעם הדרקון מתפוצץ לו בפה כי הוא איבד ריכוז.[/QUOTE]
למה משנה לך כל כך?
"דרטיני תנסה לירות את פעימת הדרקון ואחר כך אם הוא ינסה לפגוע בך אז תתפוס אותו בזנבך ותעיף אותו ממך!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;797566]
דן
צ'ארמנדר דוחף את מיאו, ומיאו עדיין מנסה לאגור כוחות כדי לעשות משהו, אבל עכשיו אין לו מספיק כח.
.[/QUOTE]
מחליט להכניס את צארמנדר לפוקדור ולברוח לפני שמיאו יאגור כוחות לעשות משהו
-
לי
"רטיקייט, הצלפת זנב ולאחר מכן דחיפה!" אומר פול מורפי. רטיקייט מצליף בזנבו בלוטאד, ולאחר מכן לוטאד יורה בו אקדח מים ולוטאד בורח הצידה. לוטאד יורה עלי תער ופוגע ברטיקייט, ואז רטיקייט קופץ קדימה ודוחף את לוטאד.
יוסי
הפרד בין דיבורים ומעשים על ידי מרכעות למשל.
--
אתה מנסה לחפש פוקימונים, אבל אתה בתוך עיר ואתה מתקשה למצוא אותם.
ג'וני
לא שאלתי למה אתה רוצה לשנות (lama) אלא שאלתי למה אתה רוצה לשנות (lema).
תגיד לי Lema לשנות ואני אשנה לזה.
--
דרטיני יורה פעימת דרקון שפוגעת בריולו. ריולו מנסה להתקרב לדרטיני ודרטיני משלח בו את זנבו, אבל ריולו נע בזריזות ומצליח לברוח מהזנב האיטי ואז הוא מגיע לדרטיני ונותן לו אגרוף.
דן
אתם בורח בהצלחה ממיאו, ואתה ממשיך להתקדם. כעבור הליכה של זמן מה אתה רואה פיג'י.
-
[QUOTE=LordAbizi;798125]
דן
אתם בורח בהצלחה ממיאו, ואתה ממשיך להתקדם. כעבור הליכה של זמן מה אתה רואה פיג'י.[/QUOTE]
מחליט שצארמנדר עייף מדי ועוזב את הפיגי לנפשו . ממשיך להתקדם
-
[QUOTE=LordAbizi;798125]לי
"רטיקייט, הצלפת זנב ולאחר מכן דחיפה!" אומר פול מורפי. רטיקייט מצליף בזנבו בלוטאד, ולאחר מכן לוטאד יורה בו אקדח מים ולוטאד בורח הצידה. לוטאד יורה עלי תער ופוגע ברטיקייט, ואז רטיקייט קופץ קדימה ודוחף את לוטאד.
[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"תנסה להשתמש בדחיפה ואז עלי טער על רטיכייט"