[quote]
יוסי
הפרד בין דיבורים ומעשים על ידי מרכעות למשל.
--
אתה מנסה לחפש פוקימונים, אבל אתה בתוך עיר ואתה מתקשה למצוא אותם.
[/quote]
אז אני יוצא מהעיר למקום הסמוך ביותר אלי
Printable View
[quote]
יוסי
הפרד בין דיבורים ומעשים על ידי מרכעות למשל.
--
אתה מנסה לחפש פוקימונים, אבל אתה בתוך עיר ואתה מתקשה למצוא אותם.
[/quote]
אז אני יוצא מהעיר למקום הסמוך ביותר אלי
[QUOTE=LordAbizi;798125]
ג'וני
לא שאלתי למה אתה רוצה לשנות (lama) אלא שאלתי למה אתה רוצה לשנות (lema).
תגיד לי Lema לשנות ואני אשנה לזה.
--
דרטיני יורה פעימת דרקון שפוגעת בריולו. ריולו מנסה להתקרב לדרטיני ודרטיני משלח בו את זנבו, אבל ריולו נע בזריזות ומצליח לברוח מהזנב האיטי ואז הוא מגיע לדרטיני ונותן לו אגרוף.
[/QUOTE]
אני רוצה שתשנה לזה שפיצ'ו כבר יודע את מכת הברק,כאילו הוא שולט בה בצורה טובה ושסקווירטל כבר יודע את פעימת המים ושדרטיני קצת שולט בזעם הדרקון ושפעימת הדרקון משתפרת,ומתי יהיה מצב שיהיה אפשר לתפס את ריולו?
"נצטרך להתאמן על זה" אמלמל לעצמי ואומר לדרטיני "תנה ללשוח את זעם הדרקון,להתקרב מהר לריולו אוחר כך לשלוח אליו את פעימת הדרקון" אומר לו
דן
הפוקימון נח טוב בפוכדור אז למעשה זה לא כל כך נורא שהוא קצת עייף.
--
אתה ממשיך להתקדם ואתה כבר רואה מולך שהדרך מובילה הישר למרוול.
לי
"רטיקייט, תקוף בניב על ולאחר מכן בהצלפת זנב!" אומר פול מורפי. לוטאד קופץ ודוחף את רטיקייט. רטיקייט מנצל את הקרבה ונועץ את שיניו בלוטאד. לוטאד קופץ אחורה ויורה עליו עלי תער ופוגע. לאחר מכן רטיקייט קופץ עליו ומצליף בו עם הזנב.
יוסי
דייק להבא, כאן אתה מתכוון שאתה יוצא לכיוון מרוול.
--
אתה יוצא מזרנטל לכיוון מרוול, וכעבור זמן מה אתה פוגש פיג'י.
ג'וני
מה אתה כל כך חסר סבלנות? אתה יודע מה המוטו שלי. אני לא ממהר לשום מקום.
ואני עכשיו אעדכן את ההתקפות.
--
דרטיני שולח זעם דרקון וזורק ממנו את ריולו. הוא מתקרב לריולו ובינתיים מכין פעימת דרקון. הוא שולח את פעימת הדרקון ופוגע בריולו, ולאחר מכן ריולו נותן לו אגרוף כח.
[QUOTE=LordAbizi;798745]דן
הפוקימון נח טוב בפוכדור אז למעשה זה לא כל כך נורא שהוא קצת עייף.
--
אתה ממשיך להתקדם ואתה כבר רואה מולך שהדרך מובילה הישר למרוול.
.[/QUOTE]
ממשיך להתקדם למרוול בריצה
[QUOTE=LordAbizi;798745]
לי
"רטיקייט, תקוף בניב על ולאחר מכן בהצלפת זנב!" אומר פול מורפי. לוטאד קופץ ודוחף את רטיקייט. רטיקייט מנצל את הקרבה ונועץ את שיניו בלוטאד. לוטאד קופץ אחורה ויורה עליו עלי תער ופוגע. לאחר מכן רטיקייט קופץ עליו ומצליף בו עם הזנב.
[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"תםוס את רטיכייטעם שוטי גפן.פשוט תוציא מהגוף שלך שוטים גפן ואז עלי טער על רטיכיט"
דן
בלי מאמץ מיותר, אתה מגיע למרוול. (Lior Breaker, אם אתה קורא את זה ומרגיש שבא לך לצעוק אליי, רק תבין שכל מילה נוספת שהייתי כותב כאן מיותרת. זה סתם מפריע לשחקן להתרכז בעיקר כשיש הרבה תפל.)
לי
"רטיקייט, חיתוך!" אומר פול מורפי. לוטאד מתאמץ להוציא גפנים מהגוף שלו, אבל הם יוצאים קצרים נורא, ולא יכולים לעשות כלום. רטיקייט חותך את לוטאד, ולאחר מכן לוטאד יורה עליו עלי תער. רטיקייט מתחיל להתעייף.
[QUOTE=LordAbizi;798983]
לי
"רטיקייט, חיתוך!" אומר פול מורפי. לוטאד מתאמץ להוציא גפנים מהגוף שלו, אבל הם יוצאים קצרים נורא, ולא יכולים לעשות כלום. רטיקייט חותך את לוטאד, ולאחר מכן לוטאד יורה עליו עלי תער. רטיקייט מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"נסה שוב שוטי גפן ואחרי זה אקדח מים ישר לפרצופו של רטיכייט"
[QUOTE=LordAbizi;798745]
ג'וני
מה אתה כל כך חסר סבלנות? אתה יודע מה המוטו שלי. אני לא ממהר לשום מקום.
ואני עכשיו אעדכן את ההתקפות.
--
דרטיני שולח זעם דרקון וזורק ממנו את ריולו. הוא מתקרב לריולו ובינתיים מכין פעימת דרקון. הוא שולח את פעימת הדרקון ופוגע בריולו, ולאחר מכן ריולו נותן לו אגרוף כח.[/QUOTE]
"תשתמש בחניקה ואחר כך פעימת דרקון!|" אומר לו
[quote]דייק להבא, כאן אתה מתכוון שאתה יוצא לכיוון מרוול.
--
אתה יוצא מזרנטל לכיוון מרוול, וכעבור זמן מה אתה פוגש פיג'י.
[/quote]
אני מוציא את אלקיד
לי
"רטיקייט, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. לוטאד מנסה להוציא גפנים אבל הם עדיין קצרים מכדי לעשות משהו. רטיקייט מגיע אליו וחובט בו. לוטאד לאחר מכן יורה עליו אקדח מים. לוטאד מתחיל להתעייף.
ג'וני
דרטיני קופץ אל ריולו וכורך את עצמו. ריולו אבל קטן, ולכן קשה לקשור את הידים שלו, והוא מכה בדרטיני. דרטיני קופץ אחורה ויורה עליו פעימת דרקון. ריולו מתחיל להתעייף.
יוסי
אוקיי. כל הכבוד לך.
[quote]. השתדלו שלא לכתוב הערות "ריקות מתוכן", כלומר הערות שאין בהם פנייה אמיתית לדמות שאינכם מגלמים, למשל אם תאמרו לפוקימון "מצוין" וזה הכל, לא ישתנה המצב במשחק, וכך נתקע עוד הודעה על אותו מצב, וחבל [/quote]
(לקוח מתוך "הערות")
[QUOTE=LordAbizi;798983]דן
בלי מאמץ מיותר, אתה מגיע למרוול. (Lior Breaker, אם אתה קורא את זה ומרגיש שבא לך לצעוק אליי, רק תבין שכל מילה נוספת שהייתי כותב כאן מיותרת. זה סתם מפריע לשחקן להתרכז בעיקר כשיש הרבה תפל.)
.[/QUOTE]
מחפש מאמן פוקימוני אש בעיר
[quote]יוסי
אוקיי. כל הכבוד לך.
ציטוט:
. השתדלו שלא לכתוב הערות "ריקות מתוכן", כלומר הערות שאין בהם פנייה אמיתית לדמות שאינכם מגלמים, למשל אם תאמרו לפוקימון "מצוין" וזה הכל, לא ישתנה המצב במשחק, וכך נתקע עוד הודעה על אותו מצב, וחבל
(לקוח מתוך "הערות")[/quote]
סליחה
אני אומר לאלקיד לטעון את החשמל ולשחרר אותו במכת ברק על פיג'י(לא רשמתי לי איזה מתקפות הוא יודע אבל הוא יודע מכת ברק נכון)
[QUOTE=LordAbizi;799716]לי
"רטיקייט, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. לוטאד מנסה להוציא גפנים אבל הם עדיין קצרים מכדי לעשות משהו. רטיקייט מגיע אליו וחובט בו. לוטאד לאחר מכן יורה עליו אקדח מים. לוטאד מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"אקדח מים ואז עלי טער על רטיכייט"
[QUOTE=LordAbizi;799716]
ג'וני
דרטיני קופץ אל ריולו וכורך את עצמו. ריולו אבל קטן, ולכן קשה לקשור את הידים שלו, והוא מכה בדרטיני. דרטיני קופץ אחורה ויורה עליו פעימת דרקון. ריולו מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
"זמן מושלם לתפיסה" אמלמל לעצמי ואכין פוכדור ריק ביד שלי "קדימה תירה עליו זעם דרקון ואחר כך פעימת דרקון!" אומר לו ואחרי זה אזרוק על ריולו את הפוכדור
דן
לראות את הסוג של הפוקימונים של מאמן כלשהו זה קצת קשה לא?
--
אתה מסיק שזה הגיוני מאוד שיהיו מאמנים במרכז הפוקימונים. אתה הולך לשם, ואתה מבחין במאמן בכל פינה של חדר הכניסה אליו. כעת, תהמר על הפינה שנגד המאמן שנמצא בה תלחם (אפשר להניח שהחדר מלבני, והפינות הן בצד ימין למעלה, שמאל למעלה, וכו')
יוסי
תגיד לי, אתה סתם כתבת שאתה קראת את כל הקטע על לימוד התקפות?
אני לא כותב איזה מתקפות הפוקימון יודע בהתחלה, כי בהתחלה הפוקימון יודע רק מתקפות טריוויאליות. כל מתקפה שאינה טריוויאלית מצריכה לימוד. מכת ברק [b]אינה[/b] מתקפה טריוויאלית, ואלקיד [b]לא יודע אותה.[/b]
לי
"רטיקייט, קפוץ אל מאחוריו, ותשתמש בהצלפת זנב. לאחר מכן תקוף בחיתוך!" אומר פול מורפי. לוטאד יורה את אקדח המים אך רטיקייט מספיק לקפוץ מעלה. לוטאד מנסה לעקוב אחריו, אבל רטיקייט כבר עובר את לוטאד ולוטאד לא יכול לכוון לשם. רטיקייט נוחת מאחורי לוטאד ומצליף בו ודוחף אותו ממנו. לוטאד מסתובב ויורה עליו עלי תער. לאחר מכן רטיקייט קופץ כדי לחתוך את לוטאד, אך לוטאד מספיק לברוח הצידה.
ג'וני
דרטיני יורה זעם דרקון על ריולו, וריולו נותן לו אגרוף כח. דרטיני יורה פעימת דרקון וריולו מתחמק ממנה ומנחית בעיטה על דרטיני. אתה זורק את הפוכדור על ריולו לאחר שהוא מנחית את הבעיטה והוא נכנס פנימה. הפוכדור מתנדנד מעט ואז נעצר. לכדת ריולו יעודכן מיד.