-
[quote]תגיד לי, אתה סתם כתבת שאתה קראת את כל הקטע על לימוד התקפות?
אני לא כותב איזה מתקפות הפוקימון יודע בהתחלה, כי בהתחלה הפוקימון יודע רק מתקפות טריוויאליות. כל מתקפה שאינה טריוויאלית מצריכה לימוד. מכת ברק אינה מתקפה טריוויאלית, ואלקיד לא יודע אותה.
[/quote]
אז אפשר לעבור הדרכה ללימוד מתקפות לא טריוויאליות
-
[QUOTE=LordAbizi;800398]דן
לראות את הסוג של הפוקימונים של מאמן כלשהו זה קצת קשה לא?
--
אתה מסיק שזה הגיוני מאוד שיהיו מאמנים במרכז הפוקימונים. אתה הולך לשם, ואתה מבחין במאמן בכל פינה של חדר הכניסה אליו. כעת, תהמר על הפינה שנגד המאמן שנמצא בה תלחם (אפשר להניח שהחדר מלבני, והפינות הן בצד ימין למעלה, שמאל למעלה, וכו')
/QUOTE]
אני לא רוצה להילחם נגד מאמן אני רוצה למצוא מאמן שיש לו פוקימוני אש
--
מסתכל ומחפש רמז למאמן שיש לו פוקימון אש
צועק בקול רם למי יש כאן פוקימון אש?
-
[QUOTE=LordAbizi;800398]
לי
"רטיקייט, קפוץ אל מאחוריו, ותשתמש בהצלפת זנב. לאחר מכן תקוף בחיתוך!" אומר פול מורפי. לוטאד יורה את אקדח המים אך רטיקייט מספיק לקפוץ מעלה. לוטאד מנסה לעקוב אחריו, אבל רטיקייט כבר עובר את לוטאד ולוטאד לא יכול לכוון לשם. רטיקייט נוחת מאחורי לוטאד ומצליף בו ודוחף אותו ממנו. לוטאד מסתובב ויורה עליו עלי תער. לאחר מכן רטיקייט קופץ כדי לחתוך את לוטאד, אך לוטאד מספיק לברוח הצידה.
[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"עלי טער ושאיבה על רטיכייט"
-
יוסי
משום מקום בא איש עם אור סגול מאחוריו והכיתוב "אביזי" מעל ראשו, תופס את היד שלך ואומר
"בוא אחריי" הוא טס איתך לחלל החיצון ומופיע בעולם ריק שהוא פשוט סגול.
"אני לורד אביזי מתכנת המשחק, ואתה רוצה ללמוד על מתקפות. אז קודם כל מתקפות טריוויאליות (אני יודע שלא ביקשת את זה, אבל זה בא ביחד)." הוא מושיט ידו קדימה ויוצר צ'אריזרד מולך. "הסתכל על צ'אריזרד ותמנה לפחות חמש מתקפות לא טריוויאליות שיש לו"
דן
אה
--
כולם מסתכלים עליך בהבעת פנים של 'שתוק' אבל הזה מהפינה השמאלית תחתונה ניגש אליך.
"כן, לי יש. מה אתה רוצה?" הוא אומר לך.
לי
"רטיקייט, הצלפת זנב, ולאחר מכן חיתוך!" אומר פול מורפי. לוטאד מתחיל לשאוב, אבל הוא לא מספיק לשאוב הרבה כשרטיקייט מסתובב ונותן לו מכה עם הזנב. לוטאד שולח עלי תער שפוגעים ברטיקייט. רטיקייט לאחר מכן קופץ וחותך את לוטאד. רטיקייט נראה ממש עייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;800858]
לי
"רטיקייט, הצלפת זנב, ולאחר מכן חיתוך!" אומר פול מורפי. לוטאד מתחיל לשאוב, אבל הוא לא מספיק לשאוב הרבה כשרטיקייט מסתובב ונותן לו מכה עם הזנב. לוטאד שולח עלי תער שפוגעים ברטיקייט. רטיקייט לאחר מכן קופץ וחותך את לוטאד. רטיקייט נראה ממש עייף.[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"אקדח מים ועלי טער על רטיכייט"
-
[quote]יוסי
משום מקום בא איש עם אור סגול מאחוריו והכיתוב "אביזי" מעל ראשו, תופס את היד שלך ואומר
"בוא אחריי" הוא טס איתך לחלל החיצון ומופיע בעולם ריק שהוא פשוט סגול.
"אני לורד אביזי מתכנת המשחק, ואתה רוצה ללמוד על מתקפות. אז קודם כל מתקפות טריוויאליות (אני יודע שלא ביקשת את זה, אבל זה בא ביחד)." הוא מושיט ידו קדימה ויוצר צ'אריזרד מולך. "הסתכל על צ'אריזרד ותמנה לפחות חמש מתקפות לא טריוויאליות שיש לו"[/quote]
להביר,גחלת,ניב אש,חיתוך אוויר,צעקה
-
[QUOTE=LordAbizi;800858]
דן
אה
--
כולם מסתכלים עליך בהבעת פנים של 'שתוק' אבל הזה מהפינה השמאלית תחתונה ניגש אליך.
"כן, לי יש. מה אתה רוצה?" הוא אומר לך.
[/QUOTE]
שואל אותו אם הוא מוכן להראות לי את הפוקימון שלו ואת המתקפות שהוא יודע
-
[QUOTE=LordAbizi;800398]
ג'וני
דרטיני יורה זעם דרקון על ריולו, וריולו נותן לו אגרוף כח. דרטיני יורה פעימת דרקון וריולו מתחמק ממנה ומנחית בעיטה על דרטיני. אתה זורק את הפוכדור על ריולו לאחר שהוא מנחית את הבעיטה והוא נכנס פנימה. הפוכדור מתנדנד מעט ואז נעצר. לכדת ריולו יעודכן מיד.[/QUOTE]
"מצוין!" אקרא בקול ואחבק את דרטיני "היית מעולה" אומר ואחזיר אותו לפוכדור,אכניס את הפוכדור של ריולו ודרטיני לתיק ואמשיך בדרכי
-
לי
"רטיקייט, חבטת גוף וניב על!" אומר פול מורפי. לוטאד יורה אקדח מים על רטיקייט ופוגע. רטיקייט קופץ ומוחץ את לוטאד. לוטאד יוצא ממנו מתרחק ויורה עליו עלי תער. העלים פוגעים ברטיקייט, ולאחר מכן רטיקייט נועץ את שיניו בלוטאד. לוטאד נראה ממש עייף.
יוסי
"צדקת רק בצעקה ואולי בחיתוך אוויר." אומר לך לורד אביזי. "מתקבל לי הרושם שלא קראת היטב או שלא הבנת את ההגדרה של מתקפה טריוויאלית: מתקפה טריוויאלית היא מתקפה שאופן הביצוע ברור משם ההתקפה, לפוקימון יש איבר מתאים לביצוע ההתקפה, ולא נדרש תחכום רב לביצוע ההתקפה. קדימה, תמנה עוד 3 מתקפות טריוויאליות"
דן
"יש לי סלגמה. הוא יודע גחלת. למה אתה שואל?" הוא אומר לך.
ג'וני
אתה ממשיך להתקדם, ואתה רואה בקתה ליד הנהר. כתוב על שלט לידה:
"תחנת השכרה של אופנועי ים לצורך חציית נהר רום. המחיר: פיקדון בלבד". כמובן שיש שומר (הסיבה לכך: בערך בעמוד 50, במשחק של ירין)
-
[QUOTE=LordAbizi;801769]
דן
"יש לי סלגמה. הוא יודע גחלת. למה אתה שואל?" הוא אומר לך.
[/QUOTE]
לא רע שקלטת את המטרה שלי
--
שואל אותו איך הוא לימד את הפוקימון שלו גחלת בנתיים מוציא את צארמנדר מהפוקדור
-
[quote]
יוסי
"צדקת רק בצעקה ואולי בחיתוך אוויר." אומר לך לורד אביזי. "מתקבל לי הרושם שלא קראת היטב או שלא הבנת את ההגדרה של מתקפה טריוויאלית: מתקפה טריוויאלית היא מתקפה שאופן הביצוע ברור משם ההתקפה, לפוקימון יש איבר מתאים לביצוע ההתקפה, ולא נדרש תחכום רב לביצוע ההתקפה. קדימה, תמנה עוד 3 מתקפות טריוויאליות"
[/quote]
כנף פלדה,זנב ברזל ושבירת לבנים
-
[QUOTE=LordAbizi;801769]לי
"רטיקייט, חבטת גוף וניב על!" אומר פול מורפי. לוטאד יורה אקדח מים על רטיקייט ופוגע. רטיקייט קופץ ומוחץ את לוטאד. לוטאד יוצא ממנו מתרחק ויורה עליו עלי תער. העלים פוגעים ברטיקייט, ולאחר מכן רטיקייט נועץ את שיניו בלוטאד. לוטאד נראה ממש עייף.
[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"שאיבה ואקדח מים על רטייכיט"
-
[QUOTE=LordAbizi;801769]
ג'וני
אתה ממשיך להתקדם, ואתה רואה בקתה ליד הנהר. כתוב על שלט לידה:
"תחנת השכרה של אופנועי ים לצורך חציית נהר רום. המחיר: פיקדון בלבד". כמובן שיש שומר (הסיבה לכך: בערך בעמוד 50, במשחק של ירין)[/QUOTE]
"אוקי,כדאי שנשכיר סירה" אומר לעצמי ואכנס למבנה
-
[QUOTE=LordAbizi;797211]יופי. המשימה שלי הושלמה. עקפתי את Konoha Shinobi. מצידי שעכשיו הפורום יקרוס.
תמיר
"צאו, קורסולה, ונידורינו!" הוא אומר ומוציא את שניהם.
[/QUOTE]
"צאו הנדוואר,בולבזור!" אני קורא ומוציא אותם
"בולבאזור,סופת עלים(אם לא לימדתי אותו בסוף אז עלי תער),הנדוואר להביור על עלי התער/סופת עלים!תתקפו את שניהם!"
--
שנה טוב לכולם:D
-
דן
מה..? לא קלטתי כלום. אני אטום לגמרי.
--
"בדרך הרגילה. הסברתי לו איך לבצע את זה, והתאמנתי איתו הרבה, ואחרי זמן מה הוא שלט בזה מצויין" הוא אומר לך.
יוסי
"נכון, אבל תשים לב שלמתקפות ברזל יש כללים קצת אחרים. מתקפת ברזל זה משפט המתקפה בלי הברזל אבל עם הזמן היא מתחזקת. למשל מכת זנב תהפוך עם הזמן לזנב ברזל. אבל יש מתקפות הרבה יותר פשוטות! נשיכה, שריטות, מכת זנב, דחיפה, בעיטה, אגרוף, נגיחה ועוד! בכל מקרה זה ברור?" הוא מסביר
לי
"רטיקייט, תקוף בדחיפה, ואז הצלפת זנב!" אומר פול מורפי. לוטאד שואב מעט כח מרטיקייט, ואז רטיקייט דוחף אותו ומפסיק אותו. רטיקייט מסתובב ומכה עם הזנב בלוטאד. לבסוף לוטאד יורה אקדח מים על רטיקייט והוא נופל.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את רטיקיט. "רטיקייט לא יכול להלחם. 2-1 למאמן" הוא אומר ויוצא מהזירה. "המשיכו!"
"רטיקייט חזור, קלפייבל צאי!" אומר פול מורפי ומבצע את החילוף.
ג'וני
זה אופנוע ים, ובעוד כמה הודעות אני אוסיף תיאור גרפי של זה.
--
כשאתה מתקרב למבנה השומר עוצר אותך.
"אתה מחוייב לעבור בידוק בטחוני. היה כאן פשע לפני כמה זמן מה." הוא אומר לך.
תמיר
שנה טובה וכו'.
אתה התחלת ללמד סופת עלים, ובסוף סיכמנו שהוא יכול לשלוט על התנועה, אבל זה הופך אותו לפגיע, כי זה מצריך יותר מדי ריכוז.
--
"קורסולה, אקדח מים על הנדוואר, ובינתיים נידורינו תקוף במכת קרן את בלבאזור!" הוא אומר. בלבאזור מתחיל לשלוח עלים ומשלח אותם לעבר הפוקימונים, בזמן שהנדוואר מבעיר אותם. המתקפות פוגעות בהם, ואז נידורינו וקורסולה קופצים לצדדים מהמתקפה (כך שאי אפשר לפגוע בשניהם ביחד עכשיו). קורסולה יורה אקדח מים אל הנדוואר ומאלץ אותו להפסיק את הלהביור, ובינתיים נידורינו קופץ אל בלבאזור ומכה בו עם הקרן.