-
[QUOTE=monster;769293][B][COLOR="Red"]יגאל
גרוטל לא חומק מהורדה של בלדום וסופג אותה.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים על בלדום.בלדום לא מצליח להתחמק מטיפוס הסלעים של גרוטל ונפגע.בלדום משתמש שוב בהורדה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
שארון אומ לך"בסדר אין בעיה.אתה תוקף ראשון אין בעיה לך.צא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/74.png[/IMG] ג'יודיד"שאורן מוציא ג'יודוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
גרוטל נכנכס לפוכדור שלו.אתה מוציא את אלקיד מהפוכדור שלו.אלקיד שמח להכיר אותך.אלקיד מחבק אותך אך לא מחשמל אותך
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
טורצ'יק מתחמק מהדחיפה של ספיל.טורצ'יק רץ אל ספיל ומנקר אותו בחוזקה.ספיל לאא מצליח להתחמק ונפגע קשה ומתעלף לו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מייצר כדור הילה ומראה למונפרו שלמדת כדור הילה.מונפרו נדהם שלמדת כדור הילה תוך מס' דקות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]ניר
אתה לוקח תפוכדור של לרסיטר .לרביטר יוצא וסופג את ברק הלם של מינון .מקופתיו של לרביטר:נקמה נשיכה,חפירה,.מינון תוקף שוב בברק הלם מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
לרביטר חפירה מאחורי מינון ואז נשיכה
ארון פצצת בוץ על מינון ואז נשיכה מהצד השני כדי לסגור עליו!
(ארון סופג את ברק ההלם)
-
[quote]לוקאס
אתה מייצר כדור הילה ומראה למונפרו שלמדת כדור הילה.מונפרו נדהם שלמדת כדור הילה תוך מס' דקות[/quote]
"חחחח תודה.." אני אומר ומלטף אותו בראשו בוא נסתובב כאן באי למצוא לך ולריאולו אימון! "צא ריאולו!" אני מוציא את ריאולו ומסתובב עם שני הלוחמים שלי באי...
-
[QUOTE=monster;769293][B][COLOR="Red"]יגאל
גרוטל לא חומק מהורדה של בלדום וסופג אותה.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים על בלדום.בלדום לא מצליח להתחמק מטיפוס הסלעים של גרוטל ונפגע.בלדום משתמש שוב בהורדה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
שארון אומ לך"בסדר אין בעיה.אתה תוקף ראשון אין בעיה לך.צא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/74.png[/IMG] ג'יודיד"שאורן מוציא ג'יודוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
גרוטל נכנכס לפוכדור שלו.אתה מוציא את אלקיד מהפוכדור שלו.אלקיד שמח להכיר אותך.אלקיד מחבק אותך אך לא מחשמל אותך
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
טורצ'יק מתחמק מהדחיפה של ספיל.טורצ'יק רץ אל ספיל ומנקר אותו בחוזקה.ספיל לאא מצליח להתחמק ונפגע קשה ומתעלף לו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מייצר כדור הילה ומראה למונפרו שלמדת כדור הילה.מונפרו נדהם שלמדת כדור הילה תוך מס' דקות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]ניר
אתה לוקח תפוכדור של לרסיטר .לרביטר יוצא וסופג את ברק הלם של מינון .מקופתיו של לרביטר:נקמה נשיכה,חפירה,.מינון תוקף שוב בברק הלם מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
מהידע שלי בפוקימונים,אנ י נזכר שפוקימוני מים טובים נגד פוקימוני אבן.
'איזה מזל שתפסתי פוליוג' אני חושב לעצמי.
"פוליוג צא!" אני צועק בגאווה ומוסיף "תשתמש באקדח מים על ג'יודוד!"
-
[quote=monster;769293][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טורצ'יק מתחמק מהדחיפה של ספיל.טורצ'יק רץ אל ספיל ומנקר אותו בחוזקה.ספיל לאא מצליח להתחמק ונפגע קשה ומתעלף לו[/COLOR][/B]
[/quote]
"כל הכבוד טורצ'יק! אתה גדול!" אצעק
"פוכדור צא!" ואני אזרוק פוכדור על ספיל ואחכה
-
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה זורק פוכדור על ספיל.הפוכדור מכניס אליו את ספיל.הפוכדור מתנדנד ומתנד ונעצר ברכותי לכדת ספיל.יעודכן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
אתה מוציא תפוכדור של פולואג ומצוציא אותו החוצה.פולויאג משתמש באקדח מים על ג'יודוד.גיודוד לא מצליח להתחמק מהאקדח המים של פולויראת ונפגע קשה.שאורן אומר לג'יודוד שלו"אבנים מתגנבות עכשיו"ג'יודוד משתמש באבנים מתגנבות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את ריולו שילך איתך ועם מונפרו.אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/336.png[/IMG] סויפר שמאים עליך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
ארון סופג את ברק הלם של מינון.לרויטר משתמש בחפירה.לרויטר נעלם ואז יוצא ומתכון לנשוך את מינון.ארון משתמש בפצת בוץ על מינון.מינון לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ של ארון ונפגע.אז לרויטר וארון נושכים אותו בחוזקה.מינון מתעלף.החיל מחזיר את מינון ואומר לך"אנו עוד נתראה"החיל מסתלק מהמקום שהיה בו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]יגאל
גרוטל סופג את הורדה של בלדום.גרוטל משתמש בעלי טער על בלדום.בלדום מצליח להתחמק מעלי הטער של גרוטל.גרוטל משתמש בפוטוסינטזה ומרפא את עצמו.בלדום משתמש בהורדה
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אלקיד חוזר לפוכדור שלו.לא תרצה לאמן קצת את האלקיד שלך לפני הקרב?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;769799][B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה זורק פוכדור על ספיל.הפוכדור מכניס אליו את ספיל.הפוכדור מתנדנד ומתנד ונעצר ברכותי לכדת ספיל.יעודכן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
אתה מוציא תפוכדור של פולואג ומצוציא אותו החוצה.פולויאג משתמש באקדח מים על ג'יודוד.גיודוד לא מצליח להתחמק מהאקדח המים של פולויראת ונפגע קשה.שאורן אומר לג'יודוד שלו"אבנים מתגנבות עכשיו"ג'יודוד משתמש באבנים מתגנבות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את ריולו שילך איתך ועם מונפרו.אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/336.png[/IMG] סויפר שמאים עליך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
ארון סופג את ברק הלם של מינון.לרויטר משתמש בחפירה.לרויטר נעלם ואז יוצא ומתכון לנשוך את מינון.ארון משתמש בפצת בוץ על מינון.מינון לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ של ארון ונפגע.אז לרויטר וארון נושכים אותו בחוזקה.מינון מתעלף.החיל מחזיר את מינון ואומר לך"אנו עוד נתראה"החיל מסתלק מהמקום שהיה בו[/COLOR][/B]
גרוטל סופג את הורדה של בלדום.גרוטל משתמש בעלי טער על בלדום.בלדום מצליח להתחמק מעלי הטער של גרוטל.גרוטל משתמש בפוטוסינטזה ומרפא את עצמו.בלדום משתמש בהורדה
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אלקיד חוזר לפוכדור שלו.לא תרצה לאמן קצת את האלקיד שלך לפני הקרב?[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לגרוטל לתקוף את ההורדה בטיפוס סלעים
-
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]ניר
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אלקיד חוזר לפוכדור שלו.לא תרצה לאמן קצת את האלקיד שלך לפני הקרב?[/COLOR][/B][/QUOTE]
מהזעם שאני נזכר בסוויפר שתקף אותי ואת גראוליט' אני קופץ עליו בעצמי ותוקף אותו עם כדורי הילה בילתי פוסקים "תוך כדי שאני צועק איפה גראוליט'!?"
-
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]ניר
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אני אומר למוכר: "הרגע הצלתי לך את החנות,תן לי הנחה אחרת אני ילך
-
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]ניר
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
"פוליוג תשתמש באקדח מים אל עבר התקפה!"
-
[quote=monster;769799][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אלקיד חוזר לפוכדור שלו.לא תרצה לאמן קצת את האלקיד שלך לפני הקרב?[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לעצמי: "יותר עדיף שאני ינוח עד הקרב ואז להלחם מול אותו אדם, אני יאמן את אלקיד אחרי הקרב עם מרק".
-
[QUOTE=monster;767554][B][COLOR="Blue"]מרי
ארון מתחמק דרך המים מופר התמכת של פרינפלאפ.ארון רץ אל פריהננפלאפ בראשיה חזקה.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מהראשיה של ארון ונפגע קשה.אלכס אומר לפרינפלאפ שלו"משאבת הידרו"פרינפלאפ משתמש במשאבת הידרו על ארון[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תתחמק ואז טופר מתכת וראשייה !"
-
[quote=monster;769799][B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה זורק פוכדור על ספיל.הפוכדור מכניס אליו את ספיל.הפוכדור מתנדנד ומתנד ונעצר ברכותי לכדת ספיל.יעודכן[/COLOR][/B]
[/quote]
אני רץ לחבק את טורצ'יק ואומר:"כל הכבוד חבר עכשיו בוא נצא מהמערה הזאת" ואחייך
ואני ימשיך בדרכי לעבר המכון הראשון
-
[B][COLOR="SandyBrown"]אדם
אתה רץ ומחבק את טורצ'יק מרוב אושר שתפסת ספיל.אתה ממשיך במערת הקרח.לאחר זמן מה אתה רואה את היציה מן מערת הקרח והכניסה אל העיר סנוי ושם נמצא המכון ה1 שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]מרי
ארון מתחמק ממשאבת הידרו של פרינפלאפ.ארון משתמש בטופר מתכת על פרינפלאפ.פרינפלךאפ מתחמק מטופר המתכת של ארון.ארון משתמש בראשיה על פרינפלאפ.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהראשיה של ארון.פרינפלאפ נראה תשוש.אלכס אומר לפרינפלאפ"טופר מתכת על ארון"פרינפלאפ משתמש בטופר מתכת על ארון [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה הולך באי המאוחד ורואה מרכז פוקימונים אתה נכנכס אליו ואחות ג'וי אומרת לך"שלום מה תרצה.תרצה חדר לישון בו את הלילה?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]שון
פולויאג משתמש באקדח מים על האבנים המגנבות של ג'יודוד.ג'יודוד נפגע בעצמו מזה.שאורן אומר לג'יושדוד שלו"תשתמש בגילגול"ג'יודוד משתמש בגילגול על פולויאג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]ניר
המוכר אומר לך"לא הצלת את החנות שלי אבל אני מסכים לת לך את לרויטר תמורת 2000$.אתה מסכים למחיר הזה הורדתי בחצי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה משתמש בכדורי הילה על סוויפר.סוויפר מצליח להתחמק מכמה מהם ומכמה להיפגע.סוויעפר משתמש בעוקץ רעל עליך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
גרוטל תוקף את הורדה של בלדום בטיפוס סלעים.שני המתקפות מתנגשות .שני הפוקימונים נפגעים קשה מהתקפה של היריב השני[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;770487][B][COLOR="SandyBrown"]אדם
אתה רץ ומחבק את טורצ'יק מרוב אושר שתפסת ספיל.אתה ממשיך במערת הקרח.לאחר זמן מה אתה רואה את היציה מן מערת הקרח והכניסה אל העיר סנוי ושם נמצא המכון ה1 שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]מרי
ארון מתחמק ממשאבת הידרו של פרינפלאפ.ארון משתמש בטופר מתכת על פרינפלאפ.פרינפלךאפ מתחמק מטופר המתכת של ארון.ארון משתמש בראשיה על פרינפלאפ.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהראשיה של ארון.פרינפלאפ נראה תשוש.אלכס אומר לפרינפלאפ"טופר מתכת על ארון"פרינפלאפ משתמש בטופר מתכת על ארון [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה הולך באי המאוחד ורואה מרכז פוקימונים אתה נכנכס אליו ואחות ג'וי אומרת לך"שלום מה תרצה.תרצה חדר לישון בו את הלילה?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]שון
פולויאג משתמש באקדח מים על האבנים המגנבות של ג'יודוד.ג'יודוד נפגע בעצמו מזה.שאורן אומר לג'יושדוד שלו"תשתמש בגילגול"ג'יודוד משתמש בגילגול על פולויאג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]ניר
המוכר אומר לך"לא הצלת את החנות שלי אבל אני מסכים לת לך את לרויטר תמורת 2000$.אתה מסכים למחיר הזה הורדתי בחצי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה משתמש בכדורי הילה על סוויפר.סוויפר מצליח להתחמק מכמה מהם ומכמה להיפגע.סוויעפר משתמש בעוקץ רעל עליך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
גרוטל תוקף את הורדה של בלדום בטיפוס סלעים.שני המתקפות מתנגשות .שני הפוקימונים נפגעים קשה מהתקפה של היריב השני[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לגרוטל לתקוף בעלי טער ואחר כך בטיפוס סלעים שוב
-
[quote=monster;770487][B][COLOR=sandybrown]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown]אתה רץ ומחבק את טורצ'יק מרוב אושר שתפסת ספיל.אתה ממשיך במערת הקרח.לאחר זמן מה אתה רואה את היציה מן מערת הקרח והכניסה אל העיר סנוי ושם נמצא המכון ה1 שלך[/COLOR][/B]
[/quote]
"קדימה הגיע הזמן לזכות בתג המכון הראשון שלי" אלחש
ואני ירוץ לעבר המכון כדי לאתגר את המנהיג