-
[QUOTE=LordAbizi;802636]
ג'וני
זה אופנוע ים, ובעוד כמה הודעות אני אוסיף תיאור גרפי של זה.
--
כשאתה מתקרב למבנה השומר עוצר אותך.
"אתה מחוייב לעבור בידוק בטחוני. היה כאן פשע לפני כמה זמן מה." הוא אומר לך.
[/QUOTE]
"ממש מעניין אותי,תעשה את זה מהר" אומר לו ואחכה עד שיעזוב אותי ואכנס למבנה
-
[quote]יוסי
"נכון, אבל תשים לב שלמתקפות ברזל יש כללים קצת אחרים. מתקפת ברזל זה משפט המתקפה בלי הברזל אבל עם הזמן היא מתחזקת. למשל מכת זנב תהפוך עם הזמן לזנב ברזל. אבל יש מתקפות הרבה יותר פשוטות! נשיכה, שריטות, מכת זנב, דחיפה, בעיטה, אגרוף, נגיחה ועוד! בכל מקרה זה ברור?" הוא מסביר
[/quote]
כן
-
[QUOTE=LordAbizi;802636]
תמיר
שנה טובה וכו'.
אתה התחלת ללמד סופת עלים, ובסוף סיכמנו שהוא יכול לשלוט על התנועה, אבל זה הופך אותו לפגיע, כי זה מצריך יותר מדי ריכוז.
--
"קורסולה, אקדח מים על הנדוואר, ובינתיים נידורינו תקוף במכת קרן את בלבאזור!" הוא אומר. בלבאזור מתחיל לשלוח עלים ומשלח אותם לעבר הפוקימונים, בזמן שהנדוואר מבעיר אותם. המתקפות פוגעות בהם, ואז נידורינו וקורסולה קופצים לצדדים מהמתקפה (כך שאי אפשר לפגוע בשניהם ביחד עכשיו). קורסולה יורה אקדח מים אל הנדוואר ומאלץ אותו להפסיק את הלהביור, ובינתיים נידורינו קופץ אל בלבאזור ומכה בו עם הקרן.[/QUOTE]
"בולבאזר,קפוץ לאוויר,והנדוואר,תשתמש בלהביור על נידורינו!בולבאזור,מהאוויר תשתמש בעלי תער ואז גפן מצליפה על קורסולה!"
-
[QUOTE=LordAbizi;802636]דן
מה..? לא קלטתי כלום. אני אטום לגמרי.
--
"בדרך הרגילה. הסברתי לו איך לבצע את זה, והתאמנתי איתו הרבה, ואחרי זמן מה הוא שלט בזה מצויין" הוא אומר לך.
[/QUOTE]
תוכל לי להגיד איך הסברת לו? בנתיים אומר לצארמנדר שיקשיב
-
[QUOTE=LordAbizi;802636]ד
לי
"רטיקייט, תקוף בדחיפה, ואז הצלפת זנב!" אומר פול מורפי. לוטאד שואב מעט כח מרטיקייט, ואז רטיקייט דוחף אותו ומפסיק אותו. רטיקייט מסתובב ומכה עם הזנב בלוטאד. לבסוף לוטאד יורה אקדח מים על רטיקייט והוא נופל.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את רטיקיט. "רטיקייט לא יכול להלחם. 2-1 למאמן" הוא אומר ויוצא מהזירה. "המשיכו!"
"רטיקייט חזור, קלפייבל צאי!" אומר פול מורפי ומבצע את החילוף.
[/QUOTE]
אני אומר ללוטאד"אקדח מים ואז שאיבה על קלפייבל"
-
ג'וני
הוא מבצע את הבידוק הבטחוני ולאחר מכן מאפשר לך להכנס. אתה נכנס פנימה ובביתן יש פשוט שולחן שיושב לידו איש עם מחשב.
יוסי
"עכשיו למתקפות הלא טריוויאליות" אומר לורד אביזי "בלימוד מתקפה לא טריוויאלית יש שלושה חלקים: הסבר אופן ביצוע ההתקפה, הסבר על האיברים שמשתתים במתקפה, ונתינת שם. כעת תבחר מתקפה לא טריוויאלית לצ'אריזארד והסבר אותה"
תמיר
"קורסולה, תירי אבנים בהתחלה על הנדוואר ואז על בלבאזור. נידורינו, תירה עוקץ רעל על הנדוואר!" הוא אומר. בלבאזור קופץ למעלה והנדוואר יורה להביור על נידורינו. קורסולה יורה אבנים על הנדוואר, בזמן שבלבאזור מתחיל לשלוח עליה עלי תער. האבנים פוגעים בהנדוואר ומפסיקים את ההתקפה שלו. העלים פוגעים בקורסולה ואז היא יורית עלים על האבנים ועוצרת אותם. נידורינו מתחיל לירות עוקץ רעל על הנדוואר ופוגע. בלבאזור שולח גפנים והוא מכוון אותם כך שלא יפגעו מהאבנים של קורסולה, ובסוף הוא מצליף בה פעמיים. בלבאזור נוחת חזרה על האדמה.
דן
"לא משהו מיוחד. אמרתי לסלגמה שינסה לקחת כח אש מהגוף שלו, ולשלח אותו מהפה שלו בצורה של פיסות קטנות. לקח קצת זמן עד שהוא הבין איך לעשות את זה, ולקח יותר זמן עד שהוא השתלט על זה לגמרי." הוא אומר לך.
לי
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להכין מטרונום, ולוטאד מתחיל לתקוף אותה. הוא יורה אקדח מים, ולאחר מכן שוב ממנה כח. קלפייבל מסיימת את המטרונום שהופך לקרן איתות (Signal Beam) שפוגעת בלוטאד וממוטטת אותו
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את לוטאד. "לוטאד לא יכול להלחם. תיקו 1. קרב מכריע" הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
-
[quote]יוסי
"עכשיו למתקפות הלא טריוויאליות" אומר לורד אביזי "בלימוד מתקפה לא טריוויאלית יש שלושה חלקים: הסבר אופן ביצוע ההתקפה, הסבר על האיברים שמשתתים במתקפה, ונתינת שם. כעת תבחר מתקפה לא טריוויאלית לצ'אריזארד והסבר אותה"
[/quote]
להביור
הסבר:צ'אריזרד אוגר בפיו כמות אדירה של אש ופולט או החוצה מפיו בצורה של להבה ולכן שמה להביור
-
[QUOTE=LordAbizi;803317]
לי
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להכין מטרונום, ולוטאד מתחיל לתקוף אותה. הוא יורה אקדח מים, ולאחר מכן שוב ממנה כח. קלפייבל מסיימת את המטרונום שהופך לקרן איתות (Signal Beam) שפוגעת בלוטאד וממוטטת אותו
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את לוטאד. "לוטאד לא יכול להלחם. תיקו 1. קרב מכריע" הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"[/QUOTE]
אני מחזיר את לוטאד לפכדור שלו ומוציא את מונפרו לקרב ואומר לו"להביור ואגרופי מאך על קליפבל"
-
[QUOTE=LordAbizi;803317]
תמיר
"קורסולה, תירי אבנים בהתחלה על הנדוואר ואז על בלבאזור. נידורינו, תירה עוקץ רעל על הנדוואר!" הוא אומר. בלבאזור קופץ למעלה והנדוואר יורה להביור על נידורינו. קורסולה יורה אבנים על הנדוואר, בזמן שבלבאזור מתחיל לשלוח עליה עלי תער. האבנים פוגעים בהנדוואר ומפסיקים את ההתקפה שלו. העלים פוגעים בקורסולה ואז היא יורית עלים על האבנים ועוצרת אותם. נידורינו מתחיל לירות עוקץ רעל על הנדוואר ופוגע. בלבאזור שולח גפנים והוא מכוון אותם כך שלא יפגעו מהאבנים של קורסולה, ובסוף הוא מצליף בה פעמיים. בלבאזור נוחת חזרה על האדמה.
[/QUOTE]
'הפרד ומשול'
"בולבזאור,תשתמש בגפן הצליפה שלך כדי להעיף את קורסולה לקצה המרוחק של השדה ואז תתקרב אליה ותשתמש בעלי תער!
הנדוואר,להביור ואז כדור צל על נידורינו!"
(אם לא הבנת,המטרה שלי היא כזו-
אם מדברים מקצה אחד של השדה לשני,זה אמור להראות כך לפי התכנון שלי:
[נידורינו-הנדוואר--------------בולבאזור---קורסולה]
)
-
[QUOTE=LordAbizi;803317]ג'וני
הוא מבצע את הבידוק הבטחוני ולאחר מכן מאפשר לך להכנס. אתה נכנס פנימה ובביתן יש פשוט שולחן שיושב לידו איש עם מחשב.
[/QUOTE]
"היי,אני רוצה להשיכר אופנוע ים לחציית הנהר" אומר לו ואסתכל על המקום
-
יוסי
"מצויין. אבל אין צורך לנמק למה זה השם, אלא אתה פשוט צריך לתת לזה שם. גם יכול לקרוא ללהביור 'מאקאנקוספו' או 'משפט הפירוק הספקטרלי'. בכל מקרה זה הסבר טוב. יש שאלות?" אומר לך לורד אביזי.
לי
"קלפייבל, תקפי באגרופי מגה וחבטת גוף!" אומר פול מורפי. מונפורנו מתחיל לירות להביור, שהפעם יוצא בגוש אחד ופוגע בקלפייבל. קלפייבל רצה אל מונפורנו ונותנו לו מספר אגרופי מגה, ולאחר מכן מונפורנו מגיב באגרופי מאך. לבסוף קלפייבל מתנגשת בחזקה במונפורנו.
תמיר
אוקי...
שימוש באסטרטגיה גורם גם לי (לנסות) להשתמש באסטרטגיות
--
"קורסולה, השתמשי בזריקת אבנים כדי לעצור את עלי התער שלו, ואז תחפרי בעזרת אקדח מים ותתקרבי לנידורינו! נידורינו, תגיב במתקפת קרן ועוקץ רעל!" הוא אומר. בלבאזור לוקח את קורסולה וזורק אותה אחורה. הנדוואר שולח להביור אל נידורינו. נידורינו יוצא מהלהביור ואז מסתער אל הנדוואר ומכה בו עם הקרן. קורסולה נוחתת ובלבאזור יורה עליה עלי תער. קורסולה שולחת אבנים שעוצרים את רוב העלים. בזמן שבלבאזור מתקרב (הוא לא יותר מדי מהיר) קורסולה מתחילה לחפור, ובלבאזור מאבד אותה כבר כשהוא מגיע. הנדוואר שולח כדור צל אל נידורינו ופוגע, ולאחר מכן נידורינו יורה עוקצי רעל אל הנדוואר.
ג'וני
"אוקיי. המכיר הוא פיקדון לבד. אני אסביר לך איך אופנוע הים עובד" הוא אומר. אצרף כעת את התרשים הבא:
[IMG]http://img259.imageshack.us/img259/6536/20063437.jpg[/IMG]
"אתה עומד על הלוח, וקושר את הרגליים שלך כדי שלא תיפול. עם ידית ההאצה אתה מגביר ומפחית מהירות. אתה מסובב לכיוון שלך כדי להאט, והחוצה כדי להאיץ. את ידית הכיוון אתה משתמש בה רק כשאתה מגיע למפל. זה גורם לך לנוע במאונך. אם תנסה להשתמש בזה קודם יכולות להיות תוצאות לא טובות. אתה מסובב את זה לכיוון החוצה כשאתה רוצה להעלות למפל, ולכיוונך כשאתה רוצה לחזור למצב אופקי. אחרי המפל תהיה ביתן נוסף ובו תוכל לקבל חזרה את הפיקדון בתמורה לזה שתחזיר את האופנוע. אז מה אתה מפקיד כפיקדון?" הוא מסביר ואומר לך.
-
[QUOTE=LordAbizi;804395]
ג'וני
"אוקיי. המכיר הוא פיקדון לבד. אני אסביר לך איך אופנוע הים עובד" הוא אומר. אצרף כעת את התרשים הבא:
[IMG]http://img259.imageshack.us/img259/6536/20063437.jpg[/IMG]
"אתה עומד על הלוח, וקושר את הרגליים שלך כדי שלא תיפול. עם ידית ההאצה אתה מגביר ומפחית מהירות. אתה מסובב לכיוון שלך כדי להאט, והחוצה כדי להאיץ. את ידית הכיוון אתה משתמש בה רק כשאתה מגיע למפל. זה גורם לך לנוע במאונך. אם תנסה להשתמש בזה קודם יכולות להיות תוצאות לא טובות. אתה מסובב את זה לכיוון החוצה כשאתה רוצה להעלות למפל, ולכיוונך כשאתה רוצה לחזור למצב אופקי. אחרי המפל תהיה ביתן נוסף ובו תוכל לקבל חזרה את הפיקדון בתמורה לזה שתחזיר את האופנוע. אז מה אתה מפקיד כפיקדון?" הוא מסביר ואומר לך.[/QUOTE]
"הפוקידע שלי תוכל להיות בסדר?" אשאל ואוציא אותה מהתיק
-
[QUOTE=LordAbizi;804395]
לי
"קלפייבל, תקפי באגרופי מגה וחבטת גוף!" אומר פול מורפי. מונפורנו מתחיל לירות להביור, שהפעם יוצא בגוש אחד ופוגע בקלפייבל. קלפייבל רצה אל מונפורנו ונותנו לו מספר אגרופי מגה, ולאחר מכן מונפורנו מגיב באגרופי מאך. לבסוף קלפייבל מתנגשת בחזקה במונפורנו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרונו"אגרופי מאך ולהביור על קלפיבל"
-
[quote]יוסי
"מצויין. אבל אין צורך לנמק למה זה השם, אלא אתה פשוט צריך לתת לזה שם. גם יכול לקרוא ללהביור 'מאקאנקוספו' או 'משפט הפירוק הספקטרלי'. בכל מקרה זה הסבר טוב. יש שאלות?" אומר לך לורד אביזי.[/quote]
כן איך מלמדים פוקימון מתקפה לא טריוואלית
-
[QUOTE=LordAbizi;803317]
דן
"לא משהו מיוחד. אמרתי לסלגמה שינסה לקחת כח אש מהגוף שלו, ולשלח אותו מהפה שלו בצורה של פיסות קטנות. לקח קצת זמן עד שהוא הבין איך לעשות את זה, ולקח יותר זמן עד שהוא השתלט על זה לגמרי." הוא אומר לך.
[/QUOTE]
יש לך אולי שיטות שאתה מכיר כדאי לזרז את התהליך? או מישהו שמאמן פוקימוני אש טוב באזור כאן?