-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 9 2009, 11:00 PM
[b] פטריק-
לא תרצה להילחם במכון?
-------------------------
אתה הולך לאחות ג'וי ומגיש לה את הפוקימונים. אחרי דקה מצומצמת של המתנה היא מגיעה, מגישה לך את הפוקימונים ושואלת:"עוד משהו?" [/b][/quote]
בסדר...
---
"לא תודה" אומר לה ואצא החוצה.
אני זורק את הפוכדורים של שתי הפוקימונים שלי "מוכנים למכון הראושן שלנו?!" אשאל אותם בהתרגשות.
ואז שלושתנו נצא אל מכון העיר ורידיאן.
-
ארתור-
האיש בחליפה שוב עוצר את טורטרה, "אתה מפגר? אם עוד פעם אחת תנסה לעשות זאת אקח את טורטרה אם פוכדור AG. "שוב טפרי ברזל" אומר הגנב, אגרון שוב מחדד את טפריו בחוזקה וחותך שנית את טורטרה. פידג'וטו עף אל הגנב מנסה לקחת את הפוכדור, אבל הגנב לא מוותר ותופס בכח את הפוכדור
פטריק-
סווינב וספירוו קופצים משמחה. סווינב עולה על גבו של ספירוו והם מתחילים לעוף לעבר המכון, אתה רץ אחריהם, לפתע אתה מתנגש במישהו-[img]http://i39.tinypic.com/24fz1c4.png[/img] ונופל, "אתה בסדר?" הוא שואל
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 9 2009, 11:33 PM
[b] פטריק-
סווינב וספירוו קופצים משמחה. סווינב עולה על גבו של ספירוו והם מתחילים לעוף לעבר המכון, אתה רץ אחריהם, לפתע אתה מתנגש במישהו-[img]http://i39.tinypic.com/24fz1c4.png[/img] ונופל, "אתה בסדר?" הוא שואל [/b][/quote]
אני קם מהר ומוריד את מביט מטה מהאישיות בה נתקלתי.
"כן אני בסדר גרין" אומר לו ואשלח יד ללחיצה. "אני בדרך למכון ורידיאן"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 9 2009, 11:33 PM
[b] ארתור-
האיש בחליפה שוב עוצר את טורטרה, "אתה מפגר? אם עוד פעם אחת תנסה לעשות זאת אקח את טורטרה אם פוכדור AG. "שוב טפרי ברזל" אומר הגנב, אגרון שוב מחדד את טפריו בחוזקה וחותך שנית את טורטרה. פידג'וטו עף אל הגנב מנסה לקחת את הפוכדור, אבל הגנב לא מוותר ותופס בכח את הפוכדור [/b][/quote]
"טוררטרה חזור צא מיוטו ותשתמש על אגרון באגרוף ממוקד ומיד אחרי זה תשתמש בהחלפת מקום עם אגרון ותיקח לאיש את הפוקדור בלי שהוא ישים לב ובזמן שמיוטו לוקח לו את הפוקדור פיג'יוטו תשתמש על אגרון באס השמיים ואז בבלימה"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 9 2009, 10:39 PM
[b]
מיכה-
"אז בוא איתי" אומר איש. אתם מתקדמים לזירה הראשית באזור הקרב, אתה עומד במקומך ורואמ מולך את מוח הקרב-[img]http://i40.tinypic.com/24nldut.png[/img], "זה יהיה קרב של 3 על 3, לאף אחד מהמתמודדים אין אפשרות להחליף פוקימונים בזמן הקרב. התחילו" אומר השופט. "נעים מאוד להכיר גרטה, צא הרייאמה" אומרת מוח הקרב ומוציאה הרייאמה-[img]http://i40.tinypic.com/2jdif82.png[/img]
[/b][/quote]
"צא גלייסקור, ניב השמל!"
-
פטריק-
"מצטער לבשר לך" אומר גרין "אבל המכון סגור"
מיכה-
"דחוף אותו בעוצמת כף, ונסה לסבול את ניב החשמל" אומרת גרטה. גלייסכור מזנק לעבר הרייאמה בניב חשמל, הרייאמה מחזק את כף ידו ודוחף את גלייסכור לקיר, גלייסכור נושך את כף ידו של הרייאמה אבל הרייאמה מצליח לספוג את המכה ווממשיך ללחוץ על גלייסכור כאשר הוא דבוק לקיר
ארתור-
מיוטו מחליף מקומות את אגרון, הגנב נבהל לרגע אך אז מיוטו חוטף את הפוכדור ומתרחק. פידג'וטו עולה לאוויר, הוא מחדד את גופו ונוחת בחוזקה אל אגרון, אגרון כבד מאוד וגופו עשוי ממתכת-פידג'וטו לא מצליח בכלל להוזיז או לפגוע באגרון
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 10 2009, 08:53 PM
[b] פטריק-
"מצטער לבשר לך" אומר גרין "אבל המכון סגור" [/b][/quote]
לא אמרת כבר את זה?!
---
"שיט" אומר בכעס והביט בגרין.
"יש סיכוי שאני בכלל יצליח -כי רק עכשיו התחלתי ויש לי רק שתי פוקימונים.. אני יכול לנצח את מאמן מהכון?!" אמר בעצב ואעצור את הדמעות בעיניי.
"יש דרך שבא אוכל להתחזק גרין?"
-
[b] מיכה-
"דחוף אותו בעוצמת כף, ונסה לסבול את ניב החשמל" אומרת גרטה. גלייסכור מזנק לעבר הרייאמה בניב חשמל, הרייאמה מחזק את כף ידו ודוחף את גלייסכור לקיר, גלייסכור נושך את כף ידו של הרייאמה אבל הרייאמה מצליח לספוג את המכה ווממשיך ללחוץ על גלייסכור כאשר הוא דבוק לקיר
[/b][/quote]
"עוקץ רעל וניב אש"
-
גרוטל-
בגלל מעבר השרת חזרנו אחורה בזמן :o . ומספיק לקרוא לו גרין-רק הרגע פגשת אותו והוא בכלל לא אלוף
-----------------------------------
"ברור, וגם אם לא אז לא נורא-העיקר שתתחזק" אומר הבחור בחיוך
מיכה-
"תמשיך ללחוץ על בעוצמת כף יד" אומרת גרטה. הרייאמה לוחץ בכל כוחו על גלייסכור, גלייסכור מנסה להשתמש בעוקץ רעל אבל אינו מצליח. הרייאמה ממשיך ללחוץ עד שלפתע הקיר נשבר וגלייסכור יוצא מחוץ למבנה. גלייסכור לוקח קצת תנופה ומזנק אל הרייאמה בניב אש כאשר הוא נושך את ידו, מהפתעה זאת הרייאמה נופל אל הריצפה, גלייסכור מסיים את הזינוק עליו ואז נסוג מעט לאחור
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 10 2009, 09:19 PM
[b] גרוטל-
בגלל מעבר השרת חזרנו אחורה בזמן :o . ומספיק לקרוא לו גרין-רק הרגע פגשת אותו והוא בכלל לא אלוף
-----------------------------------
"ברור, וגם אם לא אז לא נורא-העיקר שתתחזק" אומר הבחור בחיוך [/b][/quote]
למה אתה קורא לי גורטל OO"
---
אני מחזיר את סווניב לפוכדור ונותן לספירוו לעופף לגובה.
"אז נסהל נצח אותי בקרב!" אומר לו באומץ והביט בפוקימון שהוא שולח לקרב.
-
פטריק-
טעות
----------
"נו נו..." אומר הבחור בהיתפלאות "שיהיה, צא פוריגון 2" והבחורק מוציא פוריגון2-[img]http://i44.tinypic.com/209sy8h.png[/img]. "מכת ברק" הוא צועק
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 10 2009, 09:19 PM
[b]
מיכה-
"תמשיך ללחוץ על בעוצמת כף יד" אומרת גרטה. הרייאמה לוחץ בכל כוחו על גלייסכור, גלייסכור מנסה להשתמש בעוקץ רעל אבל אינו מצליח. הרייאמה ממשיך ללחוץ עד שלפתע הקיר נשבר וגלייסכור יוצא מחוץ למבנה. גלייסכור לוקח קצת תנופה ומזנק אל הרייאמה בניב אש כאשר הוא נושך את ידו, מהפתעה זאת הרייאמה נופל אל הריצפה, גלייסכור מסיים את הזינוק עליו ואז נסוג מעט לאחור [/b][/quote]
"ניב קרח"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 10 2009, 10:39 PM
[b] פטריק-
טעות
----------
"נו נו..." אומר הבחור בהיתפלאות "שיהיה, צא פוריגון 2" והבחורק מוציא פוריגון2-[img]http://i44.tinypic.com/209sy8h.png[/img]. "מכת ברק" הוא צועק [/b][/quote]
"תחמק!" אני קורא אל ספירוו בקול.
"תשתמש בצווחה ואז בניקור!"
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 9 2009, 08:49 PM
[b]
עומר-
"שטויות, הגנה סוואמפרט" אומר טאקר. האנטר שולח בילבול לעבר סוואמפרט, אבל ההגנה מגנה עליו מהבילבול. האנטר מנסה שנית בהיפנוזה, ושוב ההגנה חוסמת אבל אז המגן מתנפץ. "להביור על סטיליקס הונדום, ורעידת אדמה סוואמפרט" אומר טאקר. סטיליקס קם ומעט מתאושש, הוא מניף את זנבו למען התקפת זנב ברזל ואז הונדום ממלא את פיו באש ויורה להביור שמפיל מחדש את סטיליקס-סטיליקס מתחיל להיסתחרר. סוואמפרט מכה באדמה חזק כל כך שנוצרת רעידת אדמה, רעידת האדמה מפילה את האנטר ופוגעת שוב בסטיליקס [/b][/quote]
"סטיליקס תתאושש ואז תשלח זנב ברזל ואז זריקת אבנים על האנדאוום! האנטר בילבול בכל הכוח על סוואמפרט!"
-
[b] ארתור-
מיוטו מחליף מקומות את אגרון, הגנב נבהל לרגע אך אז מיוטו חוטף את הפוכדור ומתרחק. פידג'וטו עולה לאוויר, הוא מחדד את גופו ונוחת בחוזקה אל אגרון, אגרון כבד מאוד וגופו עשוי ממתכת-פידג'וטו לא מצליח בכלל להוזיז או לפגוע באגרון [/b][/quote]
לא כתבתה את זה כבר?
היינו בקטע שמיוטו עשה חילוף מקומות עם אגרון והעיף אותו באגרוף ממוקד ואז עשה חילוף מקומות עם פיג'יוטו ופיג'יוטו עף אליי