-
ג'וני
"כן, זה יהיה בסדר גמור" הוא אומר ומשולחן מוציא מפתח לאחד מאופנועי הים והוא מחכה שתביא את הפוקדע.
לי
"קלפייבל, השתמשי במטרונום!" אומר פול מורפי. מונפורנו ניגש לקלפייבל ונותן לה מספר אגרופים. קלפייבל מתחילה לטעון מטרונום. מונפורנו יורה עליה להביור ופוגע. קלפייבל משחררת את המטרונום שהופך לזרם חשמלי שפוגע במונפורנו.
יוסי
"הרגע עשית את זה. אין דרך כללית למצוא הסבר למתקפה, כמו שאין דרך לפתור משוואה דיפרנציאלית כללית. אתה פשוט צריך לחשוב, איך המתקפה פועלת, ואיך אפשר להסביר אותה. ברוב המתקפות הנורמליות תמצא הסבר כזה בקלות. פשוט סמוך על עצמך" עונה לך לורד אביזי.
דן
"לא שידוע לי. זה פשוט עניין של תרגול." הוא עונה לך.
-
[QUOTE=LordAbizi;806507]ג'וני
"כן, זה יהיה בסדר גמור" הוא אומר ומשולחן מוציא מפתח לאחד מאופנועי הים והוא מחכה שתביא את הפוקדע.
"לא שידוע לי. זה פשוט עניין של תרגול." הוא עונה לך.[/QUOTE]
"קח" אומר לו ואושיט לו את הפוקידע,אקח את המפתחות לאופנוע ים ואתחיל ליסוע לאט לפי ההוראות שלו
-
[QUOTE=LordAbizi;806507]
לי
"קלפייבל, השתמשי במטרונום!" אומר פול מורפי. מונפורנו ניגש לקלפייבל ונותן לה מספר אגרופים. קלפייבל מתחילה לטעון מטרונום. מונפורנו יורה עליה להביור ופוגע. קלפייבל משחררת את המטרונום שהופך לזרם חשמלי שפוגע במונפורנו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרו"להביור וגחלת על קלפיבל"
-
[quote]
יוסי
"הרגע עשית את זה. אין דרך כללית למצוא הסבר למתקפה, כמו שאין דרך לפתור משוואה דיפרנציאלית כללית. אתה פשוט צריך לחשוב, איך המתקפה פועלת, ואיך אפשר להסביר אותה. ברוב המתקפות הנורמליות תמצא הסבר כזה בקלות. פשוט סמוך על עצמך" עונה לך לורד אביזי.
[/quote]
אוקיי תודה רבה אני אומר תוך כדי שאני מבקש שיחזיר אותי לקרב שלי אם הפיג'י
-
[QUOTE=LordAbizi;806507]
דן
"לא שידוע לי. זה פשוט עניין של תרגול." הוא עונה לך.[/QUOTE]
טוב תודה. לוחץ לו את היד והולך למצוא לי מקום להתאמן
-
כפי שאתם אולי לא יודעים, קיבלתי שני אזהרות על כך שאין לי המשכים מגוחכים, ואני עובר על חוק התגובה המגוחכת. לכן, אם תסלחו לי, אין לי ברירה ואני חייב לכתוב תגובות מגוחכות, או שינעלו לי את המשחק. אז הרשו לגיחוך להתחיל! (אתם יכולים להתעלם מכל קטע לא מודגש בתגובה. הוא נועד אך ורק בשביל Lior Breaker וRitsuka Kun.)
ג'וני
[B]הוא לוקח את הפוקדע [/B]ואז מביט בך במבט מוזר להפליא ו[B]נותן לך את המפתחות. אתה יוצא מהביתן ועולה על אופנוע ים[/B] ומתניע אותו. בתחילה אתה מסתבך קצת עם המהירות, אבל בקצרה אתה משתלט על האופנוע ונוסע בו בקילילות. [B]אתה רואה את המפל מתקרב אליך, ואתה מבין שבל רגע כעת תצטרך להתחיל לעלות אותו.[/B]
לי
פול מורפי מעריך בקצרה את המצב בקרב ומחליט על המהלך [B]"קלפייבל, השתמשי בבעיטת מגה ולאחר מכן בסטירה כפולה!" אומר פול מורפי.[/B] מונפורנו שואף אוויר [B]ומשתמש בלהביור שפוגע בקלפייבל.[/B] קלפייבל זועקת זעקת כאב איומה, ואז מתחילה בריצה קלה. [B]היא מתקרבת למופורנו ובועטת בו.[/B] מונפורנו מבצע קפיצה טקטית אחורה [B]ולאחר מכן יורה גחלת על קלפייבל. [/B]לבסוף קלפייבל ניגשת אל מונפורנו וסוטרת לו מספר פעמים.
יוסי
[B]"בהצלחה!" אומר לורד אביזי[/B] ולאחר מכן מכוון עליך אלומת אור סגולה מונוכרומטית שמעיפה אותך בין המימדים [B]ומשגרת אותך חזרה לדרך מרוול - זרנטל בדיוק במקום שבו נעלמת.[/B] נראה שהזמן לא חלף כלל במציאות.
דן
[B]נפרדת לשלום [/B]בצורה מכובדת ונאותה [B]מהאיש ויצאת ממרכז הפוקימונים. במרוול ניתן להתאמן בשלושה אזורים: דרך מרוול - זרנטל, דרך מרוול - זאוגוויל ושמורת הפוקימונים בה אסור ללכוד פוקימונים או לפצוע אותם קשה מדי.[/B]
[B]בחר אחד מאזורים אלה כדי להתאמן בו. [/B]
-
[QUOTE=LordAbizi;807771]כפי שאתם אולי לא יודעים, קיבלתי שני אזהרות על כך שאין לי המשכים מגוחכים, ואני עובר על חוק התגובה המגוחכת. לכן, אם תסלחו לי, אין לי ברירה ואני חייב לכתוב תגובות מגוחכות, או שינעלו לי את המשחק. אז הרשו לגיחוך להתחיל! (אתם יכולים להתעלם מכל קטע לא מודגש בתגובה. הוא נועד אך ורק בשביל Lior Breaker וRitsuka Kun.)
לי
פול מורפי מעריך בקצרה את המצב בקרב ומחליט על המהלך [B]"קלפייבל, השתמשי בבעיטת מגה ולאחר מכן בסטירה כפולה!" אומר פול מורפי.[/B] מונפורנו שואף אוויר [B]ומשתמש בלהביור שפוגע בקלפייבל.[/B] קלפייבל זועקת זעקת כאב איומה, ואז מתחילה בריצה קלה. [B]היא מתקרבת למופורנו ובועטת בו.[/B] מונפורנו מבצע קפיצה טקטית אחורה [B]ולאחר מכן יורה גחלת על קלפייבל. [/B]לבסוף קלפייבל ניגשת אל מונפורנו וסוטרת לו מספר פעמים.
[/B][/QUOTE]
אני אומר למוהנפרנו"להביור ואז גחלת על קלפיבל"
-
[quote]"בהצלחה!" אומר לורד אביזי ולאחר מכן מכוון עליך אלומת אור סגולה מונוכרומטית שמעיפה אותך בין המימדים ומשגרת אותך חזרה לדרך מרוול - זרנטל בדיוק במקום שבו נעלמת. נראה שהזמן לא חלף כלל במציאות.
[/quote]
אוקיי אלקיד תשתמש באגרוף ברק על עצמך ואז שאתה טעון בחשמל תנסה לטעון אותו ולשחרר אות בצורת ברק
-
[QUOTE=LordAbizi;807771]
ג'וני
[B]הוא לוקח את הפוקדע [/B]ואז מביט בך במבט מוזר להפליא ו[B]נותן לך את המפתחות. אתה יוצא מהביתן ועולה על אופנוע ים[/B] ומתניע אותו. בתחילה אתה מסתבך קצת עם המהירות, אבל בקצרה אתה משתלט על האופנוע ונוסע בו בקילילות. [B]אתה רואה את המפל מתקרב אליך, ואתה מבין שבל רגע כעת תצטרך להתחיל לעלות אותו.[/B]
[/B][/QUOTE]
"אוקיי" אמלמל לעצמי ואתחיל ליסוע על המפל,אזכור כל מה שהאיש אמר לי ולאט לאט אתחיל להעלות על המפל
-
[QUOTE=LordAbizi;807771]
דן
[B]נפרדת לשלום [/B]בצורה מכובדת ונאותה [B]מהאיש ויצאת ממרכז הפוקימונים. במרוול ניתן להתאמן בשלושה אזורים: דרך מרוול - זרנטל, דרך מרוול - זאוגוויל ושמורת הפוקימונים בה אסור ללכוד פוקימונים או לפצוע אותם קשה מדי.[/B]
[B]בחר אחד מאזורים אלה כדי להתאמן בו. [/B][/QUOTE]
מחליט ללכת לדרך זרנטל במהירות ולהתחיל והלתאמן איתו
-
[QUOTE=LordAbizi;804395]
תמיר
אוקי...
שימוש באסטרטגיה גורם גם לי (לנסות) להשתמש באסטרטגיות
--
"קורסולה, השתמשי בזריקת אבנים כדי לעצור את עלי התער שלו, ואז תחפרי בעזרת אקדח מים ותתקרבי לנידורינו! נידורינו, תגיב במתקפת קרן ועוקץ רעל!" הוא אומר. בלבאזור לוקח את קורסולה וזורק אותה אחורה. הנדוואר שולח להביור אל נידורינו. נידורינו יוצא מהלהביור ואז מסתער אל הנדוואר ומכה בו עם הקרן. קורסולה נוחתת ובלבאזור יורה עליה עלי תער. קורסולה שולחת אבנים שעוצרים את רוב העלים. בזמן שבלבאזור מתקרב (הוא לא יותר מדי מהיר) קורסולה מתחילה לחפור, ובלבאזור מאבד אותה כבר כשהוא מגיע. הנדוואר שולח כדור צל אל נידורינו ופוגע, ולאחר מכן נידורינו יורה עוקצי רעל אל הנדוואר.
[/QUOTE]
"הנדוואר,תסוג אחורה מעט,תקפוץ באוויר ואז להביור על נידורינו!בולבאזר,באותו זמן שהוא קופץ,תשתמש בעלי תער על נידורינו והאדמה שמסביבו,ואם קורסולה מגיע תירה עליו!"
-
לי
[b]"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי[/b] בנחישות ובתועזתנות. [b]מונפורנו[/b] פותח את פיו מתרכז [b]ושולח[/b] מפיו את מטיל האש הידוע כ[b]להביור[/b]. [b]קלפייבל מתחילה להניע את אצבעותיה [/b]ימינה ושמאלה בתדירות של אחד הרץ, [b]אך היא נפגעת מהלהביור.[/b] [b]מונפורנו [/b]מבחין בנקל באי התגובה של קלפייבל, [b]ושולח מיד [/b]גיצי אש קטנטים, דהיינו [b]גחלת.[/b] [b]קלפייבל מסיימת את טעינת המטרונום, [/b]באורח פלא בלתי ניתן להסברה [b]הפך לאקדח מים שעוצר את הגחלת ופוגע במונפורנו.[/b]
יוסי
אגרוף חשמל זה לא מתקפה טריוויאלית.
המלצה שלי: את הקרב הראשון תעשה עם מתקפות טריוויאליות בלבד, ואחר כך כבר תנסה להתחיל להמציא דברים.
ג'וני
קיוויתי לדברים קצת יותר ספיציפיים, אבל בסדר.
--
אתה מעלה בזכרונך באופן בהיר מאוד את הוראות האיש, ו[b]אתה מבצע אחריהן במדוייק. אתה משתמש בידית הכיוון, והאופנוע משנה את המצב שלו וכעת נע אנכית קצת.[/b] אתה מפחד קצת. [b]לא לוקח יותר מדי זמן ואתה רואה שהמפל עומד להסתיים.[/b]
דן
[b]אתה הולך לדרך מרוול - זרנטל[/b], הליכה אשר לוקחת זמן קצר להפליא. אתה מסתובב שם ברוגע מוחלט ומאזין לקולות הטבע, ואז אתה פותח את העיניים שלך [b]ורואה מולך ספירו.[/b]
תמיר
[b]"קורסולה, עלי לפני השטח בעוד חמישה מטרים בדיוק, וברגע שאתה עולה תירי אקדח מים על הנדוואר. נידורינו, קפוץ למעלה ומעט ימינה לא גבוה מדי, ותנחת על הגב של קורסולה! בזמן הנחיתה שלח עוקצי רעל אל בלבאזור" אומר המאמן [/b]כשהוא מוצא תכנית הגנה מתוחכמת למדי.[b] הנדוואר נוסג אחורה[/b] נובח[b] קופץ ושולח להביור. נידורינו קופץ למעלה, ובלבאזור שולח עלי תער. [/b]באופן מפתיע למדי, [b]קורסולה עולה לפני השטח וסופגת בעצמה את עלי התער, ויורה אקדח מים אל הנדוואר ופוגעת בו [/b]באופן מדוייק למדי. [b]נידורינו נוחת על קורסולה ויורה עוקצי רעל [/b]שגומעים (או גומאים) את המרחק בקלות [b]ופוגעים בבלבאזור. [/b]
-
[QUOTE=LordAbizi;808798]
ג'וני
קיוויתי לדברים קצת יותר ספיציפיים, אבל בסדר.
--
אתה מעלה בזכרונך באופן בהיר מאוד את הוראות האיש, ו[b]אתה מבצע אחריהן במדוייק. אתה משתמש בידית הכיוון, והאופנוע משנה את המצב שלו וכעת נע אנכית קצת.[/b] אתה מפחד קצת. [b]לא לוקח יותר מדי זמן ואתה רואה שהמפל עומד להסתיים.[/b]
[/b][/QUOTE]
"כמעט הגענו" אמלמל לעצמי ואמשיך ליסוע בזהירות
-
[QUOTE=LordAbizi;808798]לי
[b]"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי[/b] בנחישות ובתועזתנות. [b]מונפורנו[/b] פותח את פיו מתרכז [b]ושולח[/b] מפיו את מטיל האש הידוע כ[b]להביור[/b]. [b]קלפייבל מתחילה להניע את אצבעותיה [/b]ימינה ושמאלה בתדירות של אחד הרץ, [b]אך היא נפגעת מהלהביור.[/b] [b]מונפורנו [/b]מבחין בנקל באי התגובה של קלפייבל, [b]ושולח מיד [/b]גיצי אש קטנטים, דהיינו [b]גחלת.[/b] [b]קלפייבל מסיימת את טעינת המטרונום, [/b]באורח פלא בלתי ניתן להסברה [b]הפך לאקדח מים שעוצר את הגחלת ופוגע במונפורנו.[/b]
[/b][/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"אגקופי מאך ואז זנב ברזל על קלפיבל"
-
[QUOTE=LordAbizi;808798]
דן
[b]אתה הולך לדרך מרוול - זרנטל[/b], הליכה אשר לוקחת זמן קצר להפליא. אתה מסתובב שם ברוגע מוחלט ומאזין לקולות הטבע, ואז אתה פותח את העיניים שלך [b]ורואה מולך ספירו.[/b]
. [/b][/QUOTE]
מוציא את הפוקדע שלי ומסתכל איזה מתקפות יודע ספירו