-
ג'וני
[b]אתה מתיישר חזרה וממשיך ליסוע בנהר בצורה רגילה.[/b] הנוף יפה, וזה מרגיש ממש טוב, ושום דבר מוזר לא קורה. [b]בתום נסיעה לא ארוכה יותר מדי, אתה רואה את הביתן שבו מחזירים את האופנועים.[/b]
לי
[b]"קלפייבל, מטרונום!"[/b] [b]אומר[/b] [b]פול מורפי[/b] בקולי קולות שמערערות את קירות האולם. [b]קלפייבל מתחילה להניע את אצבעותיה[/b] הלוך ושוב [b]בזמן שמונפורנו רץ אליה[/b] בריצה קלה. [b]מונפורנו מגיע אל קלפייבל ומנחית עליה שני אגרופים [/b]איכותיים ביותר. [b]קלפייבל סופגת את המכות, ואז משחררת את המטרונום [/b]בחיוך מטורף [b]שהופך לסופת עלים שפוגעת במונפורנו.[/b] [b]מונפורנו מסתובב במהירות ומטיח את הזנב שלו בקלפייבל.[/b]
דן
תזכור שבמשחק שלי אין אוסף מתקפות קבוע, תמיד אפשר להמציא עוד מתקפות. זה יעזור לך להבין למה הפוקדע לא הצליח לעשות את מה שביקשת.
--
הפוקדע כותב לך הודעת שגיאה. עיקרי ההודעה הם שהמידע הזה יותר מדי כללי, וקשה לעשות רשימה כללית דיה שתכיל את המידע הזה בצורה טובה מספיק.
-
[QUOTE=LordAbizi;809542]
לי
[b]"קלפייבל, מטרונום!"[/b] [b]אומר[/b] [b]פול מורפי[/b] בקולי קולות שמערערות את קירות האולם. [b]קלפייבל מתחילה להניע את אצבעותיה[/b] הלוך ושוב [b]בזמן שמונפורנו רץ אליה[/b] בריצה קלה. [b]מונפורנו מגיע אל קלפייבל ומנחית עליה שני אגרופים [/b]איכותיים ביותר. [b]קלפייבל סופגת את המכות, ואז משחררת את המטרונום [/b]בחיוך מטורף [b]שהופך לסופת עלים שפוגעת במונפורנו.[/b] [b]מונפורנו מסתובב במהירות ומטיח את הזנב שלו בקלפייבל.[/b]
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"זנב ברזל ואגרופי מאך על קלפיבל"
-
[QUOTE=LordAbizi;809542]ג'וני
[b]אתה מתיישר חזרה וממשיך ליסוע בנהר בצורה רגילה.[/b] הנוף יפה, וזה מרגיש ממש טוב, ושום דבר מוזר לא קורה. [b]בתום נסיעה לא ארוכה יותר מדי, אתה רואה את הביתן שבו מחזירים את האופנועים.[/b]
/QUOTE]
"אוקיי נחזיר את האפונוע" אומר ואחזיר את האופנוע למקום שנמצאים כל האופנועים,אכנס לביתן
-
לי
[b]"קלפייבל, חבטת גוף, ולאחר מכן אגרוף מגה!"[/b] [b]אומר פול מורפי [/b]בנחישות ורצון לנצח. [b]קלפייבל קופצת אל מונפורנו כדי לחבוט בו.[/b] מונפורנו מעריך בדיוק רב את התנועה שלה [b]ומציב את הזנב שלו נגדה, אבל זה לא עוצר אותה והיא בכל זאת רומסת אותו קצת.[/b] שניהם קמים ללא מאמץ רב. הפוקימונים מחליפים מבט, ואז פוצחים ב[b]קרב אגרופים, בו שניהם פוגעים.[/b]
ג'וני
אתה מוציא את המפתח ונכנס לביתן. האיש יושב שם, (וכמו כל הדמויות במשחק שלי) עסוק בלהיות שקוע המחשב.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
-
[QUOTE=LordAbizi;810468]לי
[b]"קלפייבל, חבטת גוף, ולאחר מכן אגרוף מגה!"[/b] [b]אומר פול מורפי [/b]בנחישות ורצון לנצח. [b]קלפייבל קופצת אל מונפורנו כדי לחבוט בו.[/b] מונפורנו מעריך בדיוק רב את התנועה שלה [b]ומציב את הזנב שלו נגדה, אבל זה לא עוצר אותה והיא בכל זאת רומסת אותו קצת.[/b] שניהם קמים ללא מאמץ רב. הפוקימונים מחליפים מבט, ואז פוצחים ב[b]קרב אגרופים, בו שניהם פוגעים.[/b]
[/QUOTE]
אני רומק למונפרנו,ארגופי מאך ואז זנב ברזל על קלפיבל"
-
[QUOTE=LordAbizi;809542]
דן
תזכור שבמשחק שלי אין אוסף מתקפות קבוע, תמיד אפשר להמציא עוד מתקפות. זה יעזור לך להבין למה הפוקדע לא הצליח לעשות את מה שביקשת.
--
הפוקדע כותב לך הודעת שגיאה. עיקרי ההודעה הם שהמידע הזה יותר מדי כללי, וקשה לעשות רשימה כללית דיה שתכיל את המידע הזה בצורה טובה מספיק.[/QUOTE]
אני יודע אבל אין פוקימון שיודע 500 מתקפות , וזה הבעיה ולא שכלול
--
אומר לצארמנדר לנסות להתמקד באש שבפנים ולהוציא את זה מהפה
-
[QUOTE=LordAbizi;810468]
ג'וני
אתה מוציא את המפתח ונכנס לביתן. האיש יושב שם, (וכמו כל הדמויות במשחק שלי) עסוק בלהיות שקוע המחשב.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל.[/QUOTE]
"הנה המפתח לאופנוע שלי,אני רוצה את הפוקידע שלי בחזרה" אומר לו ואושיט לו את המפתח
-
לי
[b]"קלפייבל, השתמשי במטרונום!" אומר פול מורפי [/b]וחושב מהר על תוצאות המהלך שלו. [b]מונפורנו מכה בקלפייבל מספר פעמים[/b] וניתן לראות את השקעים באופן רגעי על קלפייבל. [b]קלפייבל כל הזמן הזה מכינה מטרונום[/b], על ידי הנעת אצבעותיה ימינה ושמאלה. [b]מונפורנו [/b]מראה נחישות ואז [b]קופץ אל קלפייבל כדי לחבוט בה עם הזנב. קלפייבל [/b]מחייכת חיוך מרושע [b]ומסיימת לטעון את המטרונום שהופך לכדור צל.[/b] [b]הכדור טס אל מונפורנו, [/b]ואל אכזבתך הרבה, [b]עוצר אותו.[/b]
דן
מה שאני מנסה לאמר זה, שאין הגבלה על כמות המתקפות שאפשר ליצור. הפוקדע לא אמור לחשב מראש כמה לא שפוי המאמן של הפוקימון. כי אם אתה לא שפוי דיו, אז ספירו יכול ללמוד הרבה מאוד מתקפות.
--
[b]צ'ארמנדר [/b]מהנהן ואתה מרגיש שהוא רוצה בכל כוחו להצליח.[b] הוא מנסה, אך מהפה שלו יוצא גיץ קטן וקצת עשן שלא ממש עושים שום נזק[/b], וצ'ארמנדר מתאכזב מעצמו קצת.
ג'וני
"רק רגע" הוא אומר, ואז מסתובב ולוקח את המפתח. הוא מוודא את המספר שלו אז בודק משהו במחשב, מוציא ממגירה את הפוקדע ומושיט לך אותו. "תודה ויום נעים" הוא אומר לך.
-
[QUOTE=LordAbizi;811517]לי
[b]"קלפייבל, השתמשי במטרונום!" אומר פול מורפי [/b]וחושב מהר על תוצאות המהלך שלו. [b]מונפורנו מכה בקלפייבל מספר פעמים[/b] וניתן לראות את השקעים באופן רגעי על קלפייבל. [b]קלפייבל כל הזמן הזה מכינה מטרונום[/b], על ידי הנעת אצבעותיה ימינה ושמאלה. [b]מונפורנו [/b]מראה נחישות ואז [b]קופץ אל קלפייבל כדי לחבוט בה עם הזנב. קלפייבל [/b]מחייכת חיוך מרושע [b]ומסיימת לטעון את המטרונום שהופך לכדור צל.[/b] [b]הכדור טס אל מונפורנו, [/b]ואל אכזבתך הרבה, [b]עוצר אותו.[/b]
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"זנב ברזל והלהביור של קפיבל"
-
[QUOTE=LordAbizi;808798]
תמיר
[b]"קורסולה, עלי לפני השטח בעוד חמישה מטרים בדיוק, וברגע שאתה עולה תירי אקדח מים על הנדוואר. נידורינו, קפוץ למעלה ומעט ימינה לא גבוה מדי, ותנחת על הגב של קורסולה! בזמן הנחיתה שלח עוקצי רעל אל בלבאזור" אומר המאמן [/b]כשהוא מוצא תכנית הגנה מתוחכמת למדי.[b] הנדוואר נוסג אחורה[/b] נובח[b] קופץ ושולח להביור. נידורינו קופץ למעלה, ובלבאזור שולח עלי תער. [/b]באופן מפתיע למדי, [b]קורסולה עולה לפני השטח וסופגת בעצמה את עלי התער, ויורה אקדח מים אל הנדוואר ופוגעת בו [/b]באופן מדוייק למדי. [b]נידורינו נוחת על קורסולה ויורה עוקצי רעל [/b]שגומעים (או גומאים) את המרחק בקלות [b]ופוגעים בבלבאזור. [/b][/QUOTE]
"הנדוואר,להביור ובלובאזר עלי תער על שניהם!"
-
לי
[b]"קלפייבל, השתמשי באגרוף מגה וסטירה כפולה!" אומר פול מורפי [/b]בנחישות המאפיינת מנהיגי מכון. [b]שני הפוקימונים מתקרבים זה לזה במהירות [/b]עם מבט רצחני, [b]ומונפורנו קופץ וחובט בקלפייבל עם זנבו. קלפייבל נפגעת, [/b]אך לא מאבדת את השאיפה הרצחנית שלה, [b]ונותנת אגרוף מגה למונפורנו. קלפייבל [/b]לא עוצרת, ו[b]ממשיכה בסטירות כפולות שפוגעות במונפורנו. מונפורנו קופץ אחורה ומשגר [/b]בריכוז [b]להביור שפוגע בקלפייבל.[/b]
תמיר
סלח לי אם אני מניח שאתה רוצה לעשות משהו שאתה לא.
--
[b]"קורסולה, זרקי בוץ על עלי התער הבוערים, ונידורינו תירה עוקצי רעל על הנדוואר!" אומר המאמן. [/b]בלבאזור והנדוואר מתאמים את המהלכים ביניהם, ואז [b]הנדוואר מתחיל לירות בכיוון הכללי של היריבים להביור, ובלבאזור יורה דרך הלהביור עלי תער כך שנוצרים עלי תער בוערים. קורסולה [/b]מגיבה במהירות להוראות המאמן, [b]ושולחת בוץ אל העלים, שבולם אותם. [/b]הפוקימונים עדיין לא מאבדים תקווה, [b]והלהביור של הנדוואר פוגע בנידורינו (שהבוץ לא הגן עליו). [/b]אבל לא רק התכנית שלך צולחת, [b]ועוקצי הרעל של נידורינו פוגעים בהנדוואר.[/b]
-
[QUOTE=LordAbizi;811517].
ג'וני
"רק רגע" הוא אומר, ואז מסתובב ולוקח את המפתח. הוא מוודא את המספר שלו אז בודק משהו במחשב, מוציא ממגירה את הפוקדע ומושיט לך אותו. "תודה ויום נעים" הוא אומר לך.[/QUOTE]
"תודה" אומר לו במהירות ואצא מהבקתה,אלך לפי הדרך שממשיכה לעיר הבאה
-
[QUOTE=LordAbizi;812571]
תמיר
סלח לי אם אני מניח שאתה רוצה לעשות משהו שאתה לא.
--
[b]"קורסולה, זרקי בוץ על עלי התער הבוערים, ונידורינו תירה עוקצי רעל על הנדוואר!" אומר המאמן. [/b]בלבאזור והנדוואר מתאמים את המהלכים ביניהם, ואז [b]הנדוואר מתחיל לירות בכיוון הכללי של היריבים להביור, ובלבאזור יורה דרך הלהביור עלי תער כך שנוצרים עלי תער בוערים. קורסולה [/b]מגיבה במהירות להוראות המאמן, [b]ושולחת בוץ אל העלים, שבולם אותם. [/b]הפוקימונים עדיין לא מאבדים תקווה, [b]והלהביור של הנדוואר פוגע בנידורינו (שהבוץ לא הגן עליו). [/b]אבל לא רק התכנית שלך צולחת, [b]ועוקצי הרעל של נידורינו פוגעים בהנדוואר.[/b][/QUOTE]
לא ממש לא.זה פחות או יותר מה שהתכוונתי...
אה,ושבוע טוב...
נ.ב:מעכשיו עד בערך עוד שבוע הבא(לא זוכר תאריך מדויק) אני בחופש...:)
--
"הנדואר,כדור צל על נידורינו!בולבאזר,אחרי שכדור הצל פוגע או מפספס,תשתמש בגפן מצליפה כדי להרים את נידורינו ולהעיף אותו על קורסולה!"
-
[QUOTE=LordAbizi;811517]
דן
מה שאני מנסה לאמר זה, שאין הגבלה על כמות המתקפות שאפשר ליצור. הפוקדע לא אמור לחשב מראש כמה לא שפוי המאמן של הפוקימון. כי אם אתה לא שפוי דיו, אז ספירו יכול ללמוד הרבה מאוד מתקפות.
--
[b]צ'ארמנדר [/b]מהנהן ואתה מרגיש שהוא רוצה בכל כוחו להצליח.[b] הוא מנסה, אך מהפה שלו יוצא גיץ קטן וקצת עשן שלא ממש עושים שום נזק[/b], וצ'ארמנדר מתאכזב מעצמו קצת.
/QUOTE]
אומר לצארמנדר לנסות שוב פעם יותר חזק !
-
[QUOTE=LordAbizi;812571]לי
[b]"קלפייבל, השתמשי באגרוף מגה וסטירה כפולה!" אומר פול מורפי [/b]בנחישות המאפיינת מנהיגי מכון. [b]שני הפוקימונים מתקרבים זה לזה במהירות [/b]עם מבט רצחני, [b]ומונפורנו קופץ וחובט בקלפייבל עם זנבו. קלפייבל נפגעת, [/b]אך לא מאבדת את השאיפה הרצחנית שלה, [b]ונותנת אגרוף מגה למונפורנו. קלפייבל [/b]לא עוצרת, ו[b]ממשיכה בסטירות כפולות שפוגעות במונפורנו. מונפורנו קופץ אחורה ומשגר [/b]בריכוז [b]להביור שפוגע בקלפייבל.[/b]
[/b][/QUOTE]
אני אומר למונפרנו"להביור ואז זנב ברזל"