-
עומר - "אתה מבין, אחד הפוקימונים הפראיים שנפצעו... הוא לא שרד ואמא שלו הורסת לנו את המרכז!" היא אומרת ונכנסת אל החדר, כשלפתע אתה רואה טאנגרוות'([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa465.png[/img]) ממין נקבה שהורסת את כל הדברים שנמצאים בחדר.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 7 2009, 01:25 AM
[b] עומר - "אתה מבין, אחד הפוקימונים הפראיים שנפצעו... הוא לא שרד ואמא שלו הורסת לנו את המרכז!" היא אומרת ונכנסת אל החדר, כשלפתע אתה רואה טאנגרוות'([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa465.png[/img]) ממין נקבה שהורסת את כל הדברים שנמצאים בחדר. [/b][/quote]
"טוב ננסה את קלפה" אני אומר בחשש "קלפה תשתמשי בנשיקה מתוקה ואז מטרונום!"
-
עומר - טאנגרווט' מעיפה את קלפה בעזרת חבטה שמעלפת אותה די מהר.
אתה מבין שהיא חזקה מדי ואין לך סיכוי לנצח אותה.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 7 2009, 01:30 AM
[b] עומר - טאנגרווט' מעיפה את קלפה בעזרת חבטה שמעלפת אותה די מהר.
אתה מבין שהיא חזקה מדי ואין לך סיכוי לנצח אותה. [/b][/quote]
"אוי לא קלפה תחזרי" אני אומר "טאנגרווט' למה את עושה את זה? אני מבין שאיבדת את הילד שלך אבל זאת לא סיבה לפגוע באף אחד!" אני אומר בנסיון להרגיע אותה.
-
עומר - טאנגרווט' נראית עצובה, היא משפילה את מבטה ומתחילה לייבב.
לפתע היא מוציאה מבין הגפנים את הגופה של טנגלה, נראה כאילו היא מבקשת מכם לקבור את הגופה.
היא יוצאת עצובה ממרכז הפוקימונים וחוזרת אל היער בו היא חייה.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 7 2009, 01:35 AM
[b] עומר - טאנגרווט' נראית עצובה, היא משפילה את מבטה ומתחילה לייבב.
לפתע היא מוציאה מבין הגפנים את הגופה של טנגלה, נראה כאילו היא מבקשת מכם לקבור את הגופה.
היא יוצאת עצובה ממרכז הפוקימונים וחוזרת אל היער בו היא חייה. [/b][/quote]
"חכי!" אני אומר מהר "תבואי לפחות תראי איפה אני אקבור אותו שתוכלי לראות איפה הוא קבור. אם תרצי להיתאבל או משהו כזה" אני אומר ולוקח את הגופה של טנגלה ויוצא החוצה ומחפש מקום לקבור את טנגלה, כשאני מוצא אני מוציא את כל הפוקימונים שלי "תעזרו לי לחפור בשבילו קבר בסדר?" אני אומר להם ומתחיל לחפור עם הידיים.
-
עומר - טאנגרווט' לא משיבה והולכת אל היער.
אתה מתחיל לקבור את הקבר, מניח את טנגלה בפנים, מכסה את הבור ומתפלפל שבעולם הבא חייו יהיו טובים יותר.
לפתע מתוך הקבר בוקע אור כסוף כשלפת יורד מהשים מן צל ירוק, אתה לא מספיק לראות מה זה היה אבל הוא נראה פחות או יותר כך: [img]http://i28.tinypic.com/2laalae.png[/img].
מתוך הקבר יוצאים כמה גפנים והאור מתחיל לדהות.
"אני חושבת שזה היה... לא, זה לא יכול להיות" מלמלה האחות ג'וי.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 7 2009, 01:48 AM
[b] עומר - טאנגרווט' לא משיבה והולכת אל היער.
אתה מתחיל לקבור את הקבר, מניח את טנגלה בפנים, מכסה את הבור ומתפלפל שבעולם הבא חייו יהיו טובים יותר.
לפתע מתוך הקבר בוקע אור כסוף כשלפת יורד מהשים מן צל ירוק, אתה לא מספיק לראות מה זה היה אבל הוא נראה פחות או יותר כך: [img]http://i28.tinypic.com/2laalae.png[/img].
מתוך הקבר יוצאים כמה גפנים והאור מתחיל לדהות.
"אני חושבת שזה היה... לא, זה לא יכול להיות" מלמלה האחות ג'וי. [/b][/quote]
"מה זה היה?!" אני שואל אותה בפליאה.
-
עומר - "אני חושבת..." מלמה האחות ג'וי והמשיכה: "אני חושבת שזה היה סלבי, רוח היער. הוא חי ביער אחר לפי מה שאני יודעת, אבל הוא שומר על כל היערות בעולם, ומכיוון שהטנגלה הזה בעצמו מהיער, אני מניחה... שסלבי עשה משהו למענו".
"השעה כבר מתחילה להיות מאוחרת, אולי כדאי שתלון במרכז הפוקימונים" מציעה האחות ג'וי.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 7 2009, 01:53 AM
[b] עומר - "אני חושבת..." מלמה האחות ג'וי והמשיכה: "אני חושבת שזה היה סלבי, רוח היער. הוא חי ביער אחר לפי מה שאני יודעת, אבל הוא שומר על כל היערות בעולם, ומכיוון שהטנגלה הזה בעצמו מהיער, אני מניחה... שסלבי עשה משהו למענו".
"השעה כבר מתחילה להיות מאוחרת, אולי כדאי שתלון במרכז הפוקימונים" מציעה האחות ג'וי. [/b][/quote]
"אממ כן אני מניח" אני אומר מבוהל טיפה מהמראה "תוכלי גם לרפא את הפוקימונים שלי?" אני אומר ומוסיף "וגילתי למה יש המון פוקימון פצועים איזה מאמן אחד נלחם איתם הוא אפילו הרג סנטרט מול העיניים שלי!" אני אומר בכעס ועצב מעורבבים.
-
עומר - בכיין פחחחחח D:
"הרג סנטרט?! זה ממש נורא!" האחות ג'וי אומרת מבוהלת ונראית עצובה.
"אני אדאג שיטפלו בו" היא אומרת בכעס.
אתם הולכים למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מרפאה לך את הפוקימונים.
"הנה המפתוח לחדר שלך, לינה נעימה" היא אומרת ואתה עולה אל החדר שלך בקומה השנייה.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 7 2009, 02:07 AM
[b] עומר - בכיין פחחחחח D:
"הרג סנטרט?! זה ממש נורא!" האחות ג'וי אומרת מבוהלת ונראית עצובה.
"אני אדאג שיטפלו בו" היא אומרת בכעס.
אתם הולכים למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי מרפאה לך את הפוקימונים.
"הנה המפתוח לחדר שלך, לינה נעימה" היא אומר ואתה עולה אל החדר שלך בקומה השנייה. [/b][/quote]
"תודה ג'וי" אני אומר בחיוך ועולה לחדר והולך לישון.
-
עומר - אתה הולך לישון.
אחרי שינה ארוכה וקצת חלומות אתה מתעורר.
השעה היא 10 בבוקר, השמיים בהירים, העצים ירוקים והנוף נראה מדהים - יום מושלם לבלות קצת.
מצד אחר, אתה יכול ללכת אל תחרות הקרבות שבעיר.
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 7 2009, 02:13 AM
[b] עומר - אתה הולך לישון.
אחרי שינה ארוכה וקצת חלומות אתה מתעורר.
השעה היא 10 בבוקר, השמיים בהירים, העצים ירוקים והנוף נראה מדהים - יום מושלם לבלות קצת.
מצד אחר, אתה יכול ללכת אל תחרות הקרבות שבעיר.
מה תעשה? [/b][/quote]
אני מתארגן והולך לתחרות הקרבות.
-
עומר - אתה מתארגן והולך אל בניין גדול.
"אזור הקרבות זה כאן..." אתה אומר ונכנס לתוכו.
אתה רואה שבתוך הבניין יש אצטדיון, ומאמן צעיר מקבל אותך.
"שלום, זה יהיה קרב של 6 נגד 6" הוא אומר.
"גראבלר! צא!" הוא צועק ומוציא גראבלר.
לפתע אתה שם לב שלבניין נכנס הרטטה מאתמול.