-
קייט-
טריפניץ' מתקשח והלהביור לא מזיז לו, הוא מתחיל לרוץ אל האנדאוור בריצה ונושך אותו חזק.
האנדאוור נופל.
דיוויס-
אתה מדבר אבל נראה כאילו המילים שאתה אומר לה לא מגיעים אליה, אחרי כמה דק' שהיא בוהה באוויר היא מסתובבת אליך "מה? אמרת משהו?" היא שואלת
ג'ון-
מריפ משחררת סיבי כותנה לכל מקום ומשלבת אותם עם מכת חשמל! הסיבים מגיעים לטוגפי שנפגע מהם קשה אבל אז מתרפא עם המשאלה ותוקף עם שאיבת ג'יגה את מריפ!
טרביס-
אתה הולך למבנה של התחרות ורואה אישה שמנה וממורמרת יושבת על כיסא מאוד קטן, המראה מצחיק אותך.
אתה ניגש אליה "כן, מה אתה רוצה?" היא שואלת בכעס.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 30 2009, 02:18 PM
[b] קייט-
טריפניץ' מתקשח והלהביור לא מזיז לו, הוא מתחיל לרוץ אל האנדאוור בריצה ונושך אותו חזק.
האנדאוור נופל.
[/b][/quote]
"מעולה טרפינץ'!" אני אומרת וזורקת את הפוקדור על האנדאוור בתקווה לתפוס אותו
-
[b]
דיוויס-
אתה מדבר אבל נראה כאילו המילים שאתה אומר לה לא מגיעים אליה, אחרי כמה דק' שהיא בוהה באוויר היא מסתובבת אליך "מה? אמרת משהו?" היא שואלת
[/b][/quote]
"קרה משהו?" אני שואל אותה.
"וכן, אמרתי משהו, שאלתי אם את רוצה לאכול" אני אומר לה.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 30 2009, 01:18 PM
[b] טרביס-
אתה הולך למבנה של התחרות ורואה אישה שמנה וממורמרת יושבת על כיסא מאוד קטן, המראה מצחיק אותך.
אתה ניגש אליה "כן, מה אתה רוצה?" היא שואלת בכעס. [/b][/quote]
"אפשר כרטיס לתחרות הפוקימונים?" שואל
-
[b]
ג'ון-
מריפ משחררת סיבי כותנה לכל מקום ומשלבת אותם עם מכת חשמל! הסיבים מגיעים לטוגפי שנפגע מהם קשה אבל אז מתרפא עם המשאלה ותוקף עם שאיבת ג'יגה את מריפ!
[/b][/quote]
"מריפ עוד פעם סיבי כותנה ואז מכת ברק במהירות"אני אומר
-
קייט-
את זורקת את הפוכדור על האנדוואור הוא ניכנס פנימה. גלגול ראשון,שני,שלישי ,רביעי,חמישי הוא יוצא!
הוא עייף אבל נעמד ותוקף עם כדור צל את טריפניץ'!
דיוויס-
"מה? לא חשבתי שאני מכירה אותה" היא אומרת בשקט.
"אני לא רעבה כ"כ" היא אומרת בקול חסר חיים.
טרביס-
"הכניסה בחינם" היא אומרת
אתה נכנס פנימה ומתיישב בדיוק שמאמן עולה [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/250.png[/img] ומוציא סוויפר [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa336.png[/img] סוויפר משתמש בלהביור ועוקץ רעל בשביל לשנות את צבע הלהבה לסגול עמוק ויפה!
אתה מתרשם מאוד מהמראה. הבחור יורד מהבמה ואז מכריזים הפסקה של חמש דק' כל האולם יוצא החוצה.
לאן תלך?
ג'ון-
שתי המתקפות פוגעות בשני הצדדים שניהם מעולפים!
השופט מכריז "שני הפוקימונים לא יכולים להילחם!"
"קדימה צאי איבגלי! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa174.png[/img]" דני אומר ויוצאת משם איבליבאף שמתחילה לרקד מסביבכם ומחכה שתוציא פוקימון.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 30 2009, 03:09 PM
[b] קייט-
את זורקת את הפוכדור על האנדוואור הוא ניכנס פנימה. גלגול ראשון,שני,שלישי ,רביעי,חמישי הוא יוצא!
הוא עייף אבל נעמד ותוקף עם כדור צל את טריפניץ'! [/b][/quote]
"דאמיט... אבללא נורא טרפינץ' אנחנו קרובים! תתחמק ותשמש במתקפת עילוף בכל הכוח!"
-
[b] ג'ון-
שתי המתקפות פוגעות בשני הצדדים שניהם מעולפים!
השופט מכריז "שני הפוקימונים לא יכולים להילחם!"
"קדימה צאי איבגלי! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa174.png[/img]" דני אומר ויוצאת משם איבליבאף שמתחילה לרקד מסביבכם ומחכה שתוציא פוקימון. [/b][/quote]
אני מחזיר את מריפ ואז מוצי את אברה ואומר" תשתגר ליד איבגלי ותשתמש בצווחה ואז גל על חושי"
-
[b] דיוויס-
"מה? לא חשבתי שאני מכירה אותה" היא אומרת בשקט.
"אני לא רעבה כ"כ" היא אומרת בקול חסר חיים.
[/b][/quote]
"קרה לך משהו, אני בטוח" אני אומר ומתקרב אליה.
"את יכולה לספר לי מה זה?" אני שואל אותה בלחש
-
קייט-
טריפניץ' מצליח להתחמק מהכדור צל של האנדאוור ואז מפתיע אותו עם התקפת עילוף ומעיף אותו על עץ.
האנדאוור מתעלף!
ג'ון-
דני מתחיל לצחוק "איביגלי תתנפחי!" הוא אומר ואיבליבאף מתחילה להתנפח במהירות עצופה ומעיפה בחוזקה את אברה על אחד מהקירות אבל אברה לא ניפגע באופן קשה בגלל שהקירות מרופדים אברה תוקף בעזרת גל-על חושי ופוגע באיבליבאף שמתכווצת בחזרה לגודל הנורמאלי שלה "איבליבאף תשתמשי בפעימת מים!" הוא אומר ופעימת מים חזקה במיוחד מגיעה לכיוון של אברה, אברה מצליח להשתגר מאחוריה ואז הוא שולח אגרוף אש היישר לגב של איביגליבאף ומעיף אותה על הרצפה!
*אברה למד אגרוף אש!*
איבליבאף משתמש בשירה ומרדימה את אברה ותוקפת שוב עם פעימת מים!
דיוויס-
"לא קרה לי כלום הייתה פשוט בטוחה שאני מכירה אותה" היא אומרת ברוגז.
"אני צריכה לעשות משהו" היא אומרת ומתחילה ללכת הלוך ושוב "אני הולך קצת להתאמן" היא אומרת בהיסוס והולכת משם.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 30 2009, 03:36 PM
[b] קייט-
טריפניץ' מצליח להתחמק מהכדור צל של האנדאוור ואז מפתיע אותו עם התקפת עילוף ומעיף אותו על עץ.
האנדאוור מתעלף! [/b][/quote]
"כל הכבוד טרפינץ'!" אני זורק את הפוקדור על האנדאוור
-
[b]
דיוויס-
"לא קרה לי כלום הייתה פשוט בטוחה שאני מכירה אותה" היא אומרת ברוגז.
"אני צריכה לעשות משהו" היא אומרת ומתחילה ללכת הלוך ושוב "אני הולך קצת להתאמן" היא אומרת בהיסוס והולכת משם. [/b][/quote]
"קלי, חכי!" אני צועק ורץ אחריה.
"אני יכול לבוא איתך? זה לא יפגע באף אחד, נכון?" אני שואל אותה בציניות
-
[b] ג'ון-
דני מתחיל לצחוק "איביגלי תתנפחי!" הוא אומר ואיבליבאף מתחילה להתנפח במהירות עצופה ומעיפה בחוזקה את אברה על אחד מהקירות אבל אברה לא ניפגע באופן קשה בגלל שהקירות מרופדים אברה תוקף בעזרת גל-על חושי ופוגע באיבליבאף שמתכווצת בחזרה לגודל הנורמאלי שלה "איבליבאף תשתמשי בפעימת מים!" הוא אומר ופעימת מים חזקה במיוחד מגיעה לכיוון של אברה, אברה מצליח להשתגר מאחוריה ואז הוא שולח אגרוף אש היישר לגב של איביגליבאף ומעיף אותה על הרצפה!
*אברה למד אגרוף אש!*
איבליבאף משתמש בשירה ומרדימה את אברה ותוקפת שוב עם פעימת מים!
[/b][/quote]
אחי אברה תמיד ישן וברגע שהוא מתורר הוא מתפתח אני זוכר את זה מהעונה הראשונה של פוקימון בכול מקרה
"אברה קום ותשתמש ותישתגר מאחורי איבלי ואז עוד פעם אגרוף אש"אני אומר לאברה ומכווה שהוא יצליח להיתורר
-
[b][font=Arial][SIZE=4][color=orange]יש עוד פרס D: הראשון שיפתח את עמוד 35 יוכל ללמד את הפוקימון ההתחלתי שלו מתקפה מיוחדת מאוד! והראשון שיגיב באחד בלילה (שזה תחילת הלילה הלבן) יקבל פוקימון שיוגרל הפוקימון לא יהיה נדיר,זוהר או משהו שיש למאמן אחר! בהצלחה לכולם ^^[/font][/color][/SIZE][/b]
קייט-
את זורקת את הפקדור האחרון שלך על האנדאוור שנתפס מיידית!
תפסת האנדאוור.
לאן את הולכת עכשיו?
דיוויס-
קלי מחייכת קצת ומהנהנת, אתה שם לב שהיא לא הכי מאושרת עם ההחלטה הזאת אבל אתה מעדיף להישאר איתה. היא מוציאה את איווי ואת פוליואג ומתחילה להתאמן איתם ואתה יושב בצל ורואה על העצים כמה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa313.png[/img] שמנסים להתחיל עם [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa314.png[/img] שלא נראת מאושרת כ"כ מהסיטואציה.
ג'ון-
אם לומר לך את האמת אני לא זוכר כמעט כלום מהאנימה XD
___
אברה מתעורר ומשתגר מאחורי איבליבאף ומעיף אותה על הריצפה! איבליבאף משתמשת במשאלה ואז בשיר ערש שניהם נפגעים מהמתקפה אבל עדיין עומדים, המשאלה של איבגלי משפיעה והיא מתחזקת!
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 30 2009, 03:51 PM
[b]
ג'ון-
אם לומר לך את האמת אני לא זוכר כמעט כלום מהאנימה XD
___
אברה מתעורר ומשתגר מאחורי איבליבאף ומעיף אותה על הריצפה! איבליבאף משתמשת במשאלה ואז בשיר ערש שניהם נפגעים מהמתקפה אבל עדיין עומדים, המשאלה של איבגלי משפיעה והיא מתחזקת! [/b][/quote]
"אברה תשתמש בבילבול ואז בעל חושי"אני אומר