[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 28 2009, 11:44 AM
[b] טוקסי:אתה מגיע אל בניין הצוותים,אתה שומע רעשים מלמטה אבל השער נעול ובדיוק ממולו יש פתח ביוב
[/b][/quote]
אין לי ברירה.
אכנס אל הביוב.
Printable View
[b] טוקסי:אתה מגיע אל בניין הצוותים,אתה שומע רעשים מלמטה אבל השער נעול ובדיוק ממולו יש פתח ביוב
[/b][/quote]
אין לי ברירה.
אכנס אל הביוב.
[b] פוקו:הוא נעלב ומתחיל ללכת מהמקום [/b][/quote]
"תודה רבה!" אני אומר לו וממשיך לאכול
[b] זיפו:"אם תלך אם התחושות שלך,תלך אם העיד,אם לא,העתיד ילך איתך" הוא אומר במסטוריות [/b][/quote]
"טוב אז אני הלך משם "אני אומר ומתחיל ללכת לכיוון שהצבעתי אליו .
"הא תודה לך אדון קאסטו "אני מסתובב ואומר לו.
-----------------
עזוב אני פורש אתה סתם תוקע אותי בכוונה ואתה מערב את זה שאנחנו רבים בשביל שאני לא יזוז .
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 28 2009, 10:20 AM
[b] טרי:"טעות של צ'אטוט" הוא אומר ואתה רואה את פניו הזועפים של צ'אטוט שלא חושב שזאת אשמתו כלל וכלל,אתה מפנה את ראשך ומתפעל מהחדר,הוא חדר עגול וענק שבו שתי לוחות מודעות ובכל פינה יש קבוצות פוקמונים שמשוחחות על משהו,בצד יש חדר שהוא כנראה של אלקאזם וגרם מדרגות המוביל למעלה,ככל הנראה אל הכניסה.
אתה סוקר את החדר סביבך כשפתאום אתה רואה את קיט וצ'ופי,ואז אתה נזכר בפראליגטור ובטוטודייל,שעדיין תקועים בתא! [/b][/quote]
"קיט, צ'ופי! בואו מהר!" אני צועק לעברם.
"תקשיב אלאקזם, יש בעיה... בתא שהייתי היה תינוק שנאסר ללא שום סיבה, תינוק שלא עשה עוד כלום בחייו ולא מגיע לו להיות בכלא. אני אוכל להוציא אותו ולטפל בו?" אני שואל את אלאקזם.
גיל:"הצלה!" אומר פאנפ "מבוקשים!" אומר נאט,זה לא עוזר לך במיוחד
טוקסי:אתה מסתכל מטה לפני שאתה מוציא את הביוב אבל אתה לא רואה תחתית,לפתע אתה שומע מלמטה "שים את רגלך על המשטח,זר! שים את רגלך על המשטח,זר!"
פוקו:אתה ממשיך לאכול וכעבור כמה דקןת הוא חוזר עם מנקטריק[[img]http://i27.tinypic.com/amqjhw.gif[/img]] עצבני,הוא מצביע עליך ואומר זה שפגעתה בו ומנקטריק תוקף אותך בניצוץ
זיפו:טוב,תחשוב מה שבאלך,אבל אתה לא חוזר
צ'ופי וטרי:טרי קורא לצ'ופי וקיט שבאים מיד,ומספר לאלקאזם על טוטודייל,אלקאזם שולח את צ'אטוט למטה ואתם שומעים את צ'אטוט ממלמל "הוא יכול פשוט לזמן אותו" אלקאזם מסתכל עליכם ואומר "טוב,אני מניח שאתם רוצים להיות צוות?"
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 28 2009, 07:35 PM
[b]
צ'ופי וטרי:טרי קורא לצ'ופי וקיט שבאים מיד,ומספר לאלקאזם על טוטודייל,אלקאזם שולח את צ'אטוט למטה ואתם שומעים את צ'אטוט ממלמל "הוא יכול פשוט לזמן אותו" אלקאזם מסתכל עליכם ואומר "טוב,אני מניח שאתם רוצים להיות צוות?" [/b][/quote]
"כן" אני אומר ומהנהנן.
"אבל מה עם טוטודייל, ומה עם פראליגאטר?" אני שואל את אלאקאזם.
טופס הרשמה:
הפוקימון[הפוקימון שבחרתם מלמעלה]: טריקו
שם הפוקימון[מכיוון שיש עוד ממינכם תצטרכו לבחור לעצמכם שם]: טריק
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 28 2009, 08:35 PM
[b] גיל:"הצלה!" אומר פאנפ "מבוקשים!" אומר נאט,זה לא עוזר לך במיוחד
[/b][/quote]
"אממ.... לפעמים להיות שלישייה זה יכול לעצבן, עכשיו אני צריך לקבוע" אני אומר מתוסכל, "נו טוב, נלך למשימת הצלה קטנה, ואולי מחר נלך למשימת מבוקשים" אני אומר ומקווה שגזר הדין שלי הגון ומקובל על שניהם, כשאראה שכן אגש אל לוח ההצלה ויבחר משימה בדרגה ה'(הכי נמוכה הכוונה).
טרי:אתה צריך לחכות לצ'ופי,אני אגיב לשניכם כשהוא יגיב
טריק:הכח מצוין בטופס,חוץ מזה שאין רקע!
גיל:"לא!" אומר נאט "כן!" אומר פאנפ נראה שהשתיים מתחילים לריב
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 28 2009, 08:58 PM
[b] גיל:"לא!" אומר נאט "כן!" אומר פאנפ נראה שהשתיים מתחילים לריב [/b][/quote]
"אוקי אוקי, דיי לריב" אני אתערב "נטיל מטבע, אם יוצא פיקצ'ו אנחנו נעשה משימת הצלה. אם יוצא P אז נעשה מבוקשים" אני מציא פשרה ומטיל פוקמאני (בעזרת האף כמובן, כמו כלב ים ><) ופועל לפי מה שיוצא.
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 28 2009, 07:58 PM
[b]
טריק:הכח מצוין בטופס,חוץ מזה שאין רקע!
[/b][/quote]
אפשר להירשם בלי לרשום רקע? כי גם ככה הוא לא משפיע בכלל במשחק
גיל:אתם מטילים ויוצא פיקאצ'ו "לא רוצה!!!" אומר נאט בכעס
טריק:זה מראה לי כמה רציני אתה,ובנתיים אתה לא נראה רציני במיוחד...
[b] טוקסי:אתה מסתכל מטה לפני שאתה מוציא את הביוב אבל אתה לא רואה תחתית,לפתע אתה שומע מלמטה "שים את רגלך על המשטח,זר! שים את רגלך על המשטח,זר!"
[/b][/quote]
במעט חשש אתקדם ואשים את רגלי על המשטח.
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 28 2009, 09:20 PM
[b] גיל:אתם מטילים ויוצא פיקאצ'ו "לא רוצה!!!" אומר נאט בכעס
[/b][/quote]
"אין בעיה, אם כך לא נעשה בכלל משימה היום אם אינכם מצליחים לבחור מה לעשות לא עושים בכלל" אני אומר בכעס "אם אנחנו רוצים להיות צוות טוב אנחנו צריכים לדעת להתפשר מעט מדי פעם אחרת לא נגיע לשום מקום!" אני אומר בעצבנות כה רבה ופתאומית עד שהם יתקשו לענות ולהמשיך להתווכח.
[b] צ'ופי וטרי:טרי קורא לצ'ופי וקיט שבאים מיד,ומספר לאלקאזם על טוטודייל,אלקאזם שולח את צ'אטוט למטה ואתם שומעים את צ'אטוט ממלמל "הוא יכול פשוט לזמן אותו" אלקאזם מסתכל עליכם ואומר "טוב,אני מניח שאתם רוצים להיות צוות?" [/b][/quote]
"כן" אני אומר לו ומסתכל על טרי