-
[quote][i]Originally posted by flupy[/i]@Sep 2 2009, 09:51 PM
[b] דניאל:
אתה מתחיל ללכת אחריי הקבוצה של הילדים שפתאום צארמנדר יוצאת לך מהפוכדור ומתחילה לרוץ לכיוון הנגדי מהילדים.
מה תעשה? [/b][/quote]
'מח ציפור... אני חייב להבהיר לה בהזדמנות איך אנחנו צריכים להיות בסימביוזה.' אני חושב, ומתחיל לרוץ אחרי צ'ארמנדר, תוך כדי זה שאני מנסה להבין לאיזה כיוון אני רץ (הביניינים או לא ביניינים) ואני צועק "צ'ארמנדר, חכי רגע! לאן את רצה?"
-
[quote][i]Originally posted by flupy[/i]@Sep 2 2009, 09:46 PM
[b] אספיון:
אתה יוצא מהאולם ופתאום אתה רואה מולך את פרופסור אוק .
הוא בדיוק מתחיל ללכת לאן שהוא .
מה תעשה? [/b][/quote]
"פרופסור אוק!" אני אקרא לו "ברמקולים הודיעו שצריך ללכת למרכז הספינה,אבל אין שם אף אחד"
-
נדב :
סלעים שתוקעים באדמה @:
----------
שאתה מתקרב אתה רואה שזה פוכדור שכולו מלא אבק ושריטות .
המצב של פראליגאטר מתדרדר ופתאום אתה רואה אור שמגיע מהביצה .
מה תעשה?
דניאל:
סימביוזה...O:? אני סך הכל תלמיד חטיבה ><
------------
אתה רץ אחריי צארמנדר שעומד מול המאמן שנלחמת נגדו מקודם נראה שהיא לא מוכנה לוותר לו .
מה תעשה?
אספיון:
הוא לא שומע אותך וממשיך ללכת .
אתה מתחיל לעקוב אחרייו ואחריי כמה שניות מולך אתה רואה אי יפייפה שבצד אחד שלו יש בניינים ענקיים ובצד השני פרדסים עם אגם גדול.
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by flupy[/i]@Sep 3 2009, 09:56 PM
[b] נדב :
סלעים שתוקעים באדמה @:
----------
שאתה מתקרב אתה רואה שזה פוכדור שכולו מלא אבק ושריטות .
המצב של פראליגאטר מתדרדר ופתאום אתה רואה אור שמגיע מהביצה .
מה תעשה?
[/b][/quote]
"פראליגאטר, חזור!" אני צועק בזמן שאני מרים את הפוקדור ומכוון עליו, מקווה שזה הפוקדור שלו.
-
[b] דניאל:
סימביוזה...O:? אני סך הכל תלמיד חטיבה ><
------------
אתה רץ אחריי צארמנדר שעומד מול המאמן שנלחמת נגדו מקודם נראה שהיא לא מוכנה לוותר לו .
מה תעשה? [/b][/quote]
אני לא יודע את הפירוש המדויק, אבל זה משהו בסגנון: לי יש משהו שאתה רוצה, לך יש משהו שאני רוצה, אז בוא נעבוד ביחד ונרוויח, שזה בערך מה שאני שואף אליו עם צ'ארמנדר.
--
"תצטרכי להסביר לי יום אחד איך ראית אותה מהפוקדור ומהספינה..." אני אומר באגביות "מסתבר שהצ'ארמנדר שלי דורשת את המשך הקרב, לא משהו שאני תומך בו, אבל אם אתה מסכים להמשיך להלחם, אז נמשיך" אני אומר למאמן.
-
נדב:
ברגע שאתה מרים את הפוכדור נכנס מאמן שברגע שהוא רואה אותך הוא אומר "גנב תלך מפה !"עם קול עצבני ואז מוסיף "פראליגאטרים תתקפו אותו במשאבת הידרו"ומולך עומדים לפחות עשרים פראליגאטרים שטוענים משאבת הידרו עוצמתית .
מה תעשה?
דניאל:
"אז אתה רוצה קב חוזר"אומר לך המאמן .
"טוב תתכונן להפסיד "הוא אומר ואז מוציא את הורטרטל ממקודם.
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by flupy[/i]@Sep 3 2009, 10:54 PM
[b] נדב:
ברגע שאתה מרים את הפוכדור נכנס מאמן שברגע שהוא רואה אותך הוא אומר "גנב תלך מפה !"עם קול עצבני ואז מוסיף "פראליגאטרים תתקפו אותו במשאבת הידרו"ומולך עומדים לפחות עשרים פראליגאטרים שטוענים משאבת הידרו עוצמתית .
מה תעשה?
[/b][/quote]
"אתה לא מבין! גארידוס נכנס ותקף את הפראליגאטר הזוהר הזה! אני רוצה לקחת אותו אל מרכז הפוקימונים בשביל לטפל בו! לא ידעתי שהוא שלך!" אני צועק בפאניקה ומניח את הכדור על הרצפה.
"תקשיב, באמת שאני רק רוצה לעזור, אתה חייב להאמין לי!" אני מתחנן בפניו.
-
[quote][i]Originally posted by flupy[/i]@Sep 3 2009, 10:54 PM
[b] דניאל
"אז אתה רוצה קב חוזר"אומר לך המאמן .
"טוב תתכונן להפסיד "הוא אומר ואז מוציא את הורטרטל ממקודם.
מה תעשה? [/b][/quote]
"לא אמרתי שאני רוצה קרב חוזר, אמרתי שהצ'ארמנדר שלי רוצה, אבל התוצאה הסופית היא אותה תוצאה" אני אומר "אוקיי צ'ארמנדר, השתמשי בשריטה!"
-
[b] אספיון:
הוא לא שומע אותך וממשיך ללכת .
אתה מתחיל לעקוב אחרייו ואחריי כמה שניות מולך אתה רואה אי יפייפה שבצד אחד שלו יש בניינים ענקיים ובצד השני פרדסים עם אגם גדול.
מה תעשה? [/b][/quote]
אני אלך אל הבניינים.
-
נדב :
@: שתוק
~~~~~~~~
"כריס זה אתה ?" הדמות שואלת לפתע.
לפתע במקום הביצה נמצאת שם [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/158.png[/img]
מה תעשה?
דניאל:
"אותו דבר"הוא אומר ואומר מהר לורטרטל משהו שאתה לא מצליח לשמוע ופתואם ורטרטל זז במהירות עצומה לכיוון צארמנדר .
"פה לפחות אני לא צריך לוותר לך "אומר המאמן .
מה תעשה?
אספיון:
אתה הולך לכיוון הבניינים ושם אתה רואה את פרופסור אוק שממשיך ללכת .
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by flupy[/i]@Sep 5 2009, 10:13 AM
[b] נדב :
@: שתוק
~~~~~~~~
"כריס זה אתה ?" הדמות שואלת לפתע.
לפתע במקום הביצה נמצאת שם [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/158.png[/img]
מה תעשה?
[/b][/quote]
'מה לעזא...' אחשוב בליבי ואתקרב אל טוטודייל וארים אותו, ואז אגיד "כן, זה אני! מי זה?"
-
[b] דניאל:
"אותו דבר"הוא אומר ואומר מהר לורטרטל משהו שאתה לא מצליח לשמוע ופתואם ורטרטל זז במהירות עצומה לכיוון צארמנדר .
"פה לפחות אני לא צריך לוותר לך "אומר המאמן .
מה תעשה? [/b][/quote]
"לוותר לי? בחיים לא ביקשתי את זה. עינוי עצמי זה דרך חיים! צ'ארמנדר, קפצי אחורה ותירי גחלת במסלול של ווטרטל!" אני אומר לה.
-
[b] אספיון:
אתה הולך לכיוון הבניינים ושם אתה רואה את פרופסור אוק שממשיך ללכת .
מה תעשה? [/b][/quote]
אני אלך אחריו.