-
[quote][i]Originally posted by DButcher[/i]@Apr 17 2010, 08:16 AM
[b] [b]ג'וני[/b] -
מנטריק עולה על אחת מהמשקולות הלבנות שמפוזרות בזירת המים ומחכה "פרינפאלפ כנף פלדה!" פרינפלאפ מזנק מתוך המים כשהכנף שלו קשה כברזל,
מנטריק לא מבזבז אף רגע ושולח עליו מכת ברק אך נראה שפרינפלאפ משתמש בכנף שלו כדי להתגונן וברגע שהוא קרוב למנטריק הוא חובט בו בחוזקה,
ומנטריק משתמש במהירות אקסטרים כדי לעבור מהר למשקולת אחרת "קרן בועות!" פרינפלאפ שולח קרן בועות על מנטריק אך נראה שהוא לא מסוגל לפגוע בו עם מהירות אקסטרים,
מה תעשה? [/b][/quote]
"תשתמש במכת וולט בשילוב עם מהירות אקסטרים כדי שהיא תהיה מהירה ואחר כך השתמש עליו בניס קרח על הכנף" אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by DButcher[/i]@Apr 16 2010, 09:44 PM
[b]
[b]סילבר[/b] -
אינפרנייפ מזנק עם גלגל להבה לכיוון דרפיון "השתמש במיספרי איקס כדי להתגונן!" רג'י אומר ודרפיון מצליב את שני הזרועות שלו וברגע שאינפרנייפ פוגע הוא דוחק אותו אחורה,
"עכשיו דרפיון קרן-על!" דרפיון שולח קרן-על אדירה על אינפרנייפ שמשתמש בלהביור נגד קרן-העל וההתנגשות יוצרת פיצוץ אדיר,
שני הפוקימונים חוטפים הרבה נזק ונראה שאינפרנייפ מתקשה לעמוד לעומת דרפיון שמאומן היטב ומצליח להתאושש,
מה תעשה? [/b][/quote]
אני אומר לינפרנייפ להשתמש במאבק צמוד עם גלגל אש ואז לשרוף את דורפיון עם להביור
-
[b]ג'וני[/b] -
מנטריק טס לכיוון פרינפלאפ עם מכת וולט ופוגע בו בחוזקה נראה שפרניפלאפ לא מוותר למרות שהוא לא מסוגל לקום ולפתע הוא מתחיל לזהור באור לבן ומדהים והוא הופך ל[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/395.png[/img] מדהים,
אמפוליאון מצליח להתאושש ומנטריק מזנק עליו עם ניב קרח שמקפיא לו את הכנף הימנית "עכשיו לפני שהוא מתרחק, תותח הידרו!" אמפוליאון תוקף עם תותח הידרו עוצמתי שפוגע בצורה מושלמת,
מנטריק חוטף מכה אדירה ומנסה להתאושש "כנף פלדה, קדימה!" אמפוליאון לא מבזבז שנייה ומרחף במהירות לכיוון מנטריק עם כנף פלדה,
מנטריק לא מצליח להגיב והוא חוטף חבטה אדירה שמפילה אותו למים, מה תעשה?
[b]סילבר[/b] -
אינפרנייפ מתאושש וקופץ על דרפיון עם מאבק צמוד בסגנון אש ונראה שהוא מצליח לגרום לו נזק רב אך הוא מצליח להתאושש,
"דרפיון מספרי איקס, קדימה!" דרפיון מתאושש במהירות ופוגע באינפרנייפ פגיעה ישירה מטווח קרוב שגורמת לו נזק רב,
אינפרנייפ בקושי מצליח להתאושש "דרפיון עכשיו סיים את זה עם מספרי איקס!" דרפיון מזנק על אינפרנייפ פעם נוספת עם מספרי איקס,
רגע לפני שהוא פוגע נראה שהיכולת המיוחדת של אינפרנייפ בלייז מופעלת והלהבה על ראשה נהיית עצומה והוא משחרר על דרפיון להביור אדיר מטווח אפס,
דרפיון לא מסוגל להתגונן וחוטף התקפה חזקה במיוחד שמפילה אותו לגמרי ומעלפת אותו השופט מסתכל על דרפיון ומכריז:"דרפיון לא מסוגל להלחם המנצח באתגר המכון הוא סילבר מג'וטו!",
"דרפיון הייתי אדיר, עכשיו תנוח..." אומר רג'י ומחזיר אותו לפוקדור הוא מתקרב אלייך עם חיוך ואומר:"מדהים.. פשוט מדהים! לא היה לי כזה קרב זמן רב,
סילבר אתה מאמן נהדר ויש לך פוקימון נהדר הנה זכית בו ביושר עכשיו רק תשמור על עצמך" הוא מסיים לדבר ומגיש לך את תג היהלום,
מה תעשה? [b]זכית בתג היהלום! אינפרנייפ עלה 4 רמות![/b]
-
[quote][i]Originally posted by DButcher[/i]@Apr 17 2010, 08:58 AM
[b] [b]ג'וני[/b] -
מנטריק טס לכיוון פרינפלאפ עם מכת וולט ופוגע בו בחוזקה נראה שפרניפלאפ לא מוותר למרות שהוא לא מסוגל לקום ולפתע הוא מתחיל לזהור באור לבן ומדהים והוא הופך ל[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/395.png[/img] מדהים,
אמפוליאון מצליח להתאושש ומנטריק מזנק עליו עם ניב קרח שמקפיא לו את הכנף הימנית "עכשיו לפני שהוא מתרחק, תותח הידרו!" אמפוליאון תוקף עם תותח הידרו עוצמתי שפוגע בצורה מושלמת,
מנטריק חוטף מכה אדירה ומנסה להתאושש "כנף פלדה, קדימה!" אמפוליאון לא מבזבז שנייה ומרחף במהירות לכיוון מנטריק עם כנף פלדה,
מנטריק לא מצליח להגיב והוא חוטף חבטה אדירה שמפילה אותו למים, מה תעשה?
[/b][/quote]
"מנקטריק צא מהמים מהר והשתמש במכת ברק ואחר כל השתמש במהירות אקסטרים כדי להתחמק מהמתקפות שלו" אומר ואגיד "וואו אמפוליאון נראה מאוד חזק עכשיו" אומר למנהיג המכון
-
[quote][i]Originally posted by DButcher[/i]@Apr 17 2010, 08:58 AM
[b]
[b]סילבר[/b] -
אינפרנייפ מתאושש וקופץ על דרפיון עם מאבק צמוד בסגנון אש ונראה שהוא מצליח לגרום לו נזק רב אך הוא מצליח להתאושש,
"דרפיון מספרי איקס, קדימה!" דרפיון מתאושש במהירות ופוגע באינפרנייפ פגיעה ישירה מטווח קרוב שגורמת לו נזק רב,
אינפרנייפ בקושי מצליח להתאושש "דרפיון עכשיו סיים את זה עם מספרי איקס!" דרפיון מזנק על אינפרנייפ פעם נוספת עם מספרי איקס,
רגע לפני שהוא פוגע נראה שהיכולת המיוחדת של אינפרנייפ בלייז מופעלת והלהבה על ראשה נהיית עצומה והוא משחרר על דרפיון להביור אדיר מטווח אפס,
דרפיון לא מסוגל להתגונן וחוטף התקפה חזקה במיוחד שמפילה אותו לגמרי ומעלפת אותו השופט מסתכל על דרפיון ומכריז:"דרפיון לא מסוגל להלחם המנצח באתגר המכון הוא סילבר מג'וטו!",
"דרפיון הייתי אדיר, עכשיו תנוח..." אומר רג'י ומחזיר אותו לפוקדור הוא מתקרב אלייך עם חיוך ואומר:"מדהים.. פשוט מדהים! לא היה לי כזה קרב זמן רב,
סילבר אתה מאמן נהדר ויש לך פוקימון נהדר הנה זכית בו ביושר עכשיו רק תשמור על עצמך" הוא מסיים לדבר ומגיש לך את תג היהלום,
מה תעשה? [b]זכית בתג היהלום! אינפרנייפ עלה 4 רמות![/b] [/b][/quote]
אני מחבק את אינפרנייפ ומשבח אותו על הקרב אני הולך לרפא אותו ואז מוציא את כל הפוקימונים שלי ומתחיל להמאן אותם במתקפות: רמפרדוס קרן סולארית הרקרוס תעופה כרוכונה קרן קרח ואינפרנייפ פיצוץ שריפה ופיצוץ אש
-
[b]ג'וני[/b] -
"אמופליאון תצלול ותגמור אותו עם מקור מקדחה!" מנטריק מנסה לצאת מהמים אך אמופליאון צולל ומקשה עליו בזמן שהוא מתקדם לעברו עם מקור מקדחה אדיר,
אמפוליאון מתקרב במהירות אדירה ומנטריק לא מבזבז זמן ומשתמש במכת ברק אדירה שמחשמלת את כל הזירה ומנטריק ואמפוליאון עפים מתוך המים,
מנטריק מצליח להתאושש ולעמוד על רגליו אך נראה שאמפוליאון נופל ומתעלף והשופט מכריז:"אמפוליאון לא מסוגל להלחם! המנצח באתגר הספיר הוא ג'וני מקנטו!",
קאי מתקרב אלייך ומגיש לך את תג הספיר ושולח אותך לדרכך, מה תעשה?
[b]מנטריק עלה 3 רמות ו40%! זכית בתג הספיר![/b]
[b]סילבר[/b] - [b]תכנס [/b][url=http://www.serebii.net/pokedex-dp/409.shtml]לקישור הזה [/url] [b]כדי לראות איזה מתקפות הם יכולים ללמוד![/b]
רמפרדוס מתאמן קשה אך נראה שמבחינת סוגים אין לו אפשרות להשתמש בקרן סולארית אבל כן מצליח להתחזק,
הרקרוס לא מבין מה אתה רוצה ממנו מפני שהוא יודע לעוף מהרגע שצמחו לו כנפיים וקרוקונה לאחר לא מעט אימונים מצליח לבצע קרן קרח ונראה שהוא מוכן להתפתח,
קרוקונה נעמד מולך ומתחיל לזהור באור לבן ומדהים ולהתפתח ותוך מספר שניות עומד מולך[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/160.png[/img] מדהים כוחו,
אינפרנייפ מתאמן קשה מאוד ומתחזק מאוד ונראה שהוא מצליח ללמוד פיצוץ אש אך אין לך את הידע המתאים כדי ללמד אותו פיצוץ שריפה,
מה תעשה? [b]רמפרדוס עלה 3 רמות! קרוקונה עלה 4 רמות והתפתח ולמד קרן קרח! אינפרנייפ עלה 3 רמות ולמד פיצוץ אש![/b]
-
[quote][i]Originally posted by DButcher[/i]@Apr 17 2010, 09:17 AM
[b] [b]ג'וני[/b] -
"אמופליאון תצלול ותגמור אותו עם מקור מקדחה!" מנטריק מנסה לצאת מהמים אך אמופליאון צולל ומקשה עליו בזמן שהוא מתקדם לעברו עם מקור מקדחה אדיר,
אמפוליאון מתקרב במהירות אדירה ומנטריק לא מבזבז זמן ומשתמש במכת ברק אדירה שמחשמלת את כל הזירה ומנטריק ואמפוליאון עפים מתוך המים,
מנטריק מצליח להתאושש ולעמוד על רגליו אך נראה שאמפוליאון נופל ומתעלף והשופט מכריז:"אמפוליאון לא מסוגל להלחם! המנצח באתגר הספיר הוא ג'וני מקנטו!",
קאי מתקרב אלייך ומגיש לך את תג הספיר ושולח אותך לדרכך, מה תעשה?
[b]מנטריק עלה 3 רמות ו40%! זכית בתג הספיר![/b]
[/b][/quote]
"כל הכבוד לך" אומר ואחזיר את מנקטריק לפוכדור שלו ואוציא את פלוטזל,טורטרה וצ'ריזרד ואומר "אוקי פלוזל אני רוצה שתתאמן על מערבולת,טורטרה תתאמן על (אני לא יודע איך קוראים למתקפה אבל השם שלה זה rock polish ) וצ'ריזרד תתאמן על אגרוף רעם" אומר להם ואחרי האימון אני אלך לחפש פוקימונים לשישיה שלי עם כל הפוקימונים שלי
-
[quote][i]Originally posted by DButcher[/i]@Apr 17 2010, 09:17 AM
[b] [b]סילבר[/b] - [b]תכנס [/b][url=http://www.serebii.net/pokedex-dp/409.shtml]לקישור הזה [/url] [b]כדי לראות איזה מתקפות הם יכולים ללמוד![/b]
רמפרדוס מתאמן קשה אך נראה שמבחינת סוגים אין לו אפשרות להשתמש בקרן סולארית אבל כן מצליח להתחזק,
הרקרוס לא מבין מה אתה רוצה ממנו מפני שהוא יודע לעוף מהרגע שצמחו לו כנפיים וקרוקונה לאחר לא מעט אימונים מצליח לבצע קרן קרח ונראה שהוא מוכן להתפתח,
קרוקונה נעמד מולך ומתחיל לזהור באור לבן ומדהים ולהתפתח ותוך מספר שניות עומד מולך[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/160.png[/img] מדהים כוחו,
אינפרנייפ מתאמן קשה מאוד ומתחזק מאוד ונראה שהוא מצליח ללמוד פיצוץ אש אך אין לך את הידע המתאים כדי ללמד אותו פיצוץ שריפה,
מה תעשה? [b]רמפרדוס עלה 3 רמות! קרוקונה עלה 4 רמות והתפתח ולמד קרן קרח! אינפרנייפ עלה 3 רמות ולמד פיצוץ אש![/b] [/b][/quote]
אני אומר כל הכבוד. אני ממשיך באימונים כדי שרמפרדוס ילמד כח עתיק ופרליגטור ילמד סופת שלג ורעידת אדמה הרקרוס ילמד קרן על ורעידת אדמה ושאינפרנייפ ילמד רעידת אדמה וחימום יתר.
-
[b]ג'וני[/b] -
אתה מתחיל לאמן את הפוקימונים שלך למשך כמה זמן ולאחר אימונים קשים נראה שצ'אריזרד שולט בטכניקה של אגרוף הרעם,
טורטרה לומד הברקת סלע בקלות ומתחזק ופלוטזל מצליח ללמוד מערבולת לאחר שמן קצר ונראה שהוא שולט בזה,
אתה מתקדם מתוך המעבורת למקום עם פוקימונים פראיים ולפתע אדם זקן ומיסתורי שעומד בכניסה למעבורת אומר לך:"היי אתה מה דעתך לפגוש את הפוקימון הקדום ספריון?",
מה תעשה? [b]צ'אריזרד עלה שתי רמות ו70% ולמד אגרוף רעם! פלוטזל עלה 3 רמות ולמד מערבולת! טורטרה עלה שתי רמות ו30% ולמד הברקת סלע![/b]
[b]סילבר[/b] -
אתה ממשיך להתאמן במשך כמה ימים,
-כעבור חמישה ימים -
רמפרדוס מתאמן קשה אך נראה שאין לך את הידע ללמד כח עתיק ולכן המתקפה נכשלת פרליגטור לומד מהר מאוד את סופת השלג ושולט בה לאחר זמן קצר,
פרליגטור ממשיך להתאמן ולבסוף גם שולט ברעידת אדמה הרקרוס מצליח ללמוד קרן-על אך מתקשה ללמוד רעידת אדמה,
אינפרנייפ מתאמן הרבה ומצליח ללמוד רעידת אדמה וחימום יתר בצורה מושלמת ונראה שהוא יתחזק מאוד ונראה שהפוקימונים שלך מותשים,
מה תעשה? [b]פרליגטור עלה 4 רמות ולמד סופת שלג ורעידת אדמה! רמפרדוס עלה 3 רמות!
הרקרוס עולה 3 רמות ולומד קרן-על! אינפרנייפ עולה 4 רמות ולומד חימום יתר ורעידת אדמה![/b]
-
[quote][i]Originally posted by DButcher[/i]@Apr 16 2010, 04:47 PM
[b] [b]דניס[/b] -
"ספטייל קליע זרעים, קדימה!" ספטייל תוקף את מטאנג עם קליע זרעים חזק במיוחד אך לפני שהמתקפה פוגעת מטאנג משתמש בבילבול כדי להחזיר אותה לספטייל,
ספטייל נפגע מההתקפה של עצמו אך לא נפצע יותר, מה תעשה? [/b][/quote]
"אגרוף מטאורים מטאנג! מהר!"
-
[b]דניס[/b] -
מטאנג מרחף במהירות לכיוון ספטייל ומכין את האגרוף שלו ובמהירות חובט בספטייל שלא מצליח להתגונן בחוזקה וגורם לו נזק רב,
"ספטייל קרן סולארית!" ספטייל טוען קרן סולארית, מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by DButcher[/i]@Apr 17 2010, 08:06 AM
[b] [b]רד[/b] -
אבסול מזנק במהירות על שיפטרי עם שסע לילה חזק במיוחד שמפיל אותו ונראה שהוא לא מסוגל להלחם,
"וויביל ציפורן פלדה!" וויביל רץ לכיוון אבסול בזמן שהוא מקשה את ציפורניו ואבסול מתכונן להשתמש בשסע לילה בכל הכח,
ההתקפות של השניים מתנגשות ונראה שהכח שלהן זהה שני הפוקימונים נסוגים לאחור, מה תעשה?
[/b][/quote]
רוח טער מהר לפני שיתעושש ואז שסע לילי בכל הכוח
-
[quote][i]Originally posted by DButcher[/i]@Apr 17 2010, 10:44 AM
[b] [b]דניס[/b] -
מטאנג מרחף במהירות לכיוון ספטייל ומכין את האגרוף שלו ובמהירות חובט בספטייל שלא מצליח להתגונן בחוזקה וגורם לו נזק רב,
"ספטייל קרן סולארית!" ספטייל טוען קרן סולארית, מה תעשה? [/b][/quote]
"הגנת ברזל!" צעקתי "תשתמש בבילבול כדי להעיף את ספטיל ואגרוף מטאורים!"
-
[b]רד[/b] -
אבסול תוקף במהירות עם רוח טער שגורמת לוויביל נזק רב ולפני שוויביל מספיק לזוז הוא מזנק עליו עם שסע לילה חזק במיוחד וגומר אותו!
"תחזור, היית מצויין!" רג'י אומר ומחזיר את וויביל שמחוסר הכרה והשופט מכריז:"שתי הפוקימונים של מנהיג המכון לא מסוגלים להלחם המנצח באתגר טירת היהלום הוא היריב רד מהוואן!",
רג'י מתקרב אלייך ומושיט לך את תג היהלום המדהים והבוהק שעשוי מרסיס יהלום, מה תעשה?
[b]אבסול עלה 4 רמות! סוולו עלה 3 רמות ו40%! זכית בתג היהלום![/b]
[b]דניס[/b] -
מטאנג מתקשח במהירות וסופג את הקרן הסולארית האדירה שספטייל משחרר וכתוצאה מכך נגרם לו נזק רב אך הוא מתאושש,
"ספטיל עלה להב, צא!" ספטייל מזנק על מטאנג עם עלה הלהב אך לפני שהוא נוגע בו מטאנג מחזיק אותו עם בילבול ומעיף אותו באוויר בזמן שהוא מכין את האגרוף שלו,
ספטייל תלוי באוויר ומטאנג מזנק עליו עם אגרוף מטאור אדיר ופוגע בו פגיעה ישירה שמנצחת אותו! "תחזור, היית מצויין!
זה היה קרב אדיר דניס אני מקווה שתהיה לי הזדמנות שנייה יום אחד, עד אז להתראות!" אש מסיים לדבר והולך משם,
מה תעשה? [b]מטאנג עלה 4 רמות ו60%![/b]
-
[quote][i]Originally posted by DButcher[/i]@Apr 17 2010, 10:56 AM
[b] [b]דניס[/b] -
מטאנג מתקשח במהירות וסופג את הקרן הסולארית האדירה שספטייל משחרר וכתוצאה מכך נגרם לו נזק רב אך הוא מתאושש,
"ספטיל עלה להב, צא!" ספטייל מזנק על מטאנג עם עלה הלהב אך לפני שהוא נוגע בו מטאנג מחזיק אותו עם בילבול ומעיף אותו באוויר בזמן שהוא מכין את האגרוף שלו,
ספטייל תלוי באוויר ומטאנג מזנק עליו עם אגרוף מטאור אדיר ופוגע בו פגיעה ישירה שמנצחת אותו! "תחזור, היית מצויין!
זה היה קרב אדיר דניס אני מקווה שתהיה לי הזדמנות שנייה יום אחד, עד אז להתראות!" אש מסיים לדבר והולך משם,
מה תעשה? [b]מטאנג עלה 4 רמות ו60%![/b] [/b][/quote]
אני הולך לרפא את הפוקימונים
ומסתכל מה יש מחוץ למרכז