-
[B][COLOR=darkolivegreen]דסו - אתה זורק עליו פוקדור והוא נכנס פנימה , 3..... 2..... ..... .... 1....... ....... ...... הוא שלך! יש לך גרימר ! הוא רמה 4 המתקפות שהוא יודע הן : חבטה ( Pound ) ; גז רעיל ( Poison Gas ) ; התקשחות ( Harden ) ; גנבה ( Thief ) מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B]לי - אתה חוזר ליער ורידיאן ואתה רואה שם סנורלקס [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa143.png[/IMG]שפשוט נרדם בדרך! , הפוקדע : " סנורלקס הפוקימון השמן , לסנורלקס קיבה שיכולה להכיר יער בגודל של 40 דונם! , אחרי כל ארוחה הוא הולך לישון ומתוערר שהוא רעב " מה תעשה??[/B]
[I][B][COLOR=#000080]ג'קסון - אתה מפרא את כל הפוקימונים שלך ויוצא חזרה לעיר ורידיאן מה תעשה עכשיו?[/COLOR][/B][/I]
-
[QUOTE=SnitchKick;652867][B][COLOR=darkolivegreen]
[B]לי - אתה חוזר ליער ורידיאן ואתה רואה שם סנורלקס [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa143.png[/IMG]שפשוט נרדם בדרך! , הפוקדע : " סנורלקס הפוקימון השמן , לסנורלקס קיבה שיכולה להכיר יער בגודל של 40 דונם! , אחרי כל ארוחה הוא הולך לישון ומתוערר שהוא רעב " מה תעשה??[/B]
[/COLOR][/B][/I][/QUOTE]
אני זורק פוכדור על סנאורלקס ומקווה שיתפס
-
[QUOTE]דסו - אתה זורק עליו פוקדור והוא נכנס פנימה , 3..... 2..... ..... .... 1....... ....... ...... הוא שלך! יש לך גרימר ! הוא רמה 4 המתקפות שהוא יודע הן : חבטה ( Pound ) ; גז רעיל ( Poison Gas ) ; התקשחות ( Harden ) ; גנבה ( Thief ) מה תעשה?[/QUOTE]
"גרימר הא?" אני חושב לעצמי "טוב נו לפחות נראה שהוא מחבב אותי".
אני ימשיך בדרכי לעיר וורידיאן!
*תוכל לעדכן בדף הראשי שיש לי גם גרימר ואת המתקפות שלו? תודה O:
-
[quote=SnitchKick;652628][I][I][B][COLOR=seagreen]קאי - אתה לא יודע מה לעשות פתאום אתה שומע קול : " פידג'יוטו התקפת כנף " ופתאום אתה פידגו'וטוחותך את הבלון של צוות רוקט שנופל ביער מה תעשה?[/COLOR][/B][/I][/I][/quote]
"מי שם?"אני שואל ומסתכל לכיון הקול.
-
[quote=SnitchKick;652628][I][I][B][COLOR=#ff0000]נאולנדו - סקווירטל משתמש בבועות ומצילח להעיר את ג'יודוד מה תעשה?[/COLOR][/B][/I][/I]
[/quote]
"אני מקווה שזה לא היה חזק,ג'דוד תשתמש בחפירה כדי לחפור לנו דרך!"אני אומר.
-
[QUOTE=SnitchKick;652718][B][COLOR=royalblue]לרן - אתה ממשיך לחפש עוד פוקימונים ואתה רואה חמישה פסידקים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa054.png[/IMG], הפוקדע : " פסידק פוקימון הברווז המגושם , פסידק הוא הפוקימון שלמעשה מהאגדה "הברווזון המכוער, פסידק הוא די פוקימון מגושם אבל בכל זאת יש כאלה שאוהבים אותו "[/COLOR][/B][B][COLOR=royalblue]שעומדים לדיך בתנוחה מאוד מוזרה מה תעשה?[/COLOR][/B]
"קדימה סקווירטל צא החוצה תשתמש בהצלפת זנב וישר בלימה על אחד הפייסדקים"
-
[QUOTE=SnitchKick;652628][B][COLOR=#ff8c00]
[B][COLOR=#0000ff]ג'ים - הקרב מתחיל![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]הקרב : [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]דיגלט מתחיל להתקדם לעבר אברה , אבל אברה מעלם ומשתמש בהנגבות ומכה בדיגלט![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]סטטיסטיקה:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa050.png[/IMG]רמה 2 , חיים : 7/14[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]רמה 3, חיים : 31/31 [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmba/63.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
COLOR][/B][/I][/QUOTE]
-----------------------------------------------
"אברה תתגרה בו,ואז שהוא בא לתקוף אותך תשתמש במראה!"אני אומר.
-
[CENTER][quote=SnitchKick;652628][B][COLOR=#ff8c00]זאק - " פוקדור צא " , 3...... 2...... 1...... והוא שלך ! תפסת קאטרפי! קאטרפי רמה 3 והוא יודע [/COLOR][COLOR=darkorange]יריית חוט ( String Shot ) ; בלימה ( Tackle ) ; גיוס אנרגיה ( Raising Energy ) מה תעשה?[/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=#9932cc][/COLOR][/B][/I][/quote]
אני אוציא את קטרפי אתכופף את הברכיים ואגיד לו: "אני מצטער שאמרתי לסקווירטל לתקוף אותך, פשוט אני מאוד אוהב קטרפי, אני מקווה שתסלח לי", ואז אנסה ללטף אותו
[/CENTER]
-
[quote=SnitchKick;652867]
[I][B][COLOR=#000080]ג'קסון - אתה מפרא את כל הפוקימונים שלך ויוצא חזרה לעיר ורידיאן מה תעשה עכשיו?[/COLOR][/B][/I][/quote]
אמשיך לעיר פיוטר
-
[QUOTE=SnitchKick;652628][B][COLOR=#ff8c00]
[B][COLOR=#8b0000]קני - הופריון הזה נראה די חברותי ואז מלטף אותך עם הסנפיר שלו מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/I][/QUOTE]
"ופוריון אתה רוצה להצטרף אליי?" אשאל אותו ואוציא פוכדור מהכיס שלי ואראה לו
-
[RIGHT][B][SIZE=5][COLOR=red][U]החלטתי שרמה 1 זה רמה נמוכה מדי , כולם מתחילים מרמה 5 וכל מי שעלה לרמה 2 א ו3 רמה 6 ו7 בהתאמה כנ"ל הפוקימונים הבאים.[/U][/COLOR][/SIZE][/B][/RIGHT]
[B][COLOR=darkred][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]קני - זה נראה לופריון אין שום בעיה , מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080]ג'קסון - אתה מתקדם לעבר העיר פיוטר אבל קודם תאמן את הפוקימונים לקראת המכון???[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#000080][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff8c00][B]זאק - קאטרפי יוצא נרגש ומשתמש בחוטים ויוצר באוויר צורה של לב , מה תעשה עכשיו?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]ג'ים - הקרב ממשיך :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]אברה מסתובב ומכה בתחת שלו ודיגלט מעצבן ומשתמש בזריקת אבנים אך אברה יוצר מראה והמתקפה חוזרת אל דיגלט ומביסה אותו. ( אברה קיבל 20 נקודות ניסיון )[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4169e1]לרן - לפני שאתה מצילח להוציא את פסידק הם מזיזים את הראש מצד לצד ותוך כמה שניו תהם נעלמו משום מקום!! מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4169e1][/COLOR][/B]
[I][I][I][B][COLOR=#ff0000]נאולנדו - ג'יודוד מתחיל לחפור תעלה שתוכלו לעבור דרכה ואחרי 5 דקות הוא מסיים ואתה וסקווירטל עוברים ( ג'יודוד מקבל 14 נקודות ניסיון על התמסרות ) מה תעשה עכשיו?[/COLOR][/B][/I][/I][/I]
[I][B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [/I]
[I][B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [/I]
[I][COLOR=seagreen][B]קאי - אחרי שאתה שואל אתה רואה את פידג'יוטו נוחת לידך ואתה רואה משהו מעליו וזה [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/6e/Bill.jpg[/IMG] ביל! מה תעשה?[/B][/COLOR][/I]
[I][B][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/B] [/I]
[I] [/I]
[B][COLOR=darkolivegreen]דסו - כן אני יעדכן עכשיו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]~~~~~~~~~~~~~~~
דסו - אתה ממשיך בדרכך ואתה מגיע לעיר ורידיאן!! מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]- מרכז פוקימונים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]- מגדל ורידאן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]- בית גידול לפוקימונים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]- בית המוות[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]- מרקט[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]* להמשיך ליער ורידיאן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]* להמשיך לגבעת ורידיאן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#556b2f][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]לי - אתה זורק את הפוקדור 3.. 2.. 1.. והוא נלכד? זה היה קל סנורלקס שהוא ישן הוא יושן ושום דבר לא יכול להעיר אותו , הוא רמה 7 המתקפות שהוא יודע : בלימה ( Tackle ) ; שכבת הגנה ( Defence Curl ) ; אגרוף מפוקס ( Focus Punch ) מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=SnitchKick;654124][RIGHT][B][SIZE=5][COLOR=red][U]החלטתי שרמה 1 זה רמה נמוכה מדי , כולם מתחילים מרמה 5 וכל מי שעלה לרמה 2 א ו3 רמה 6 ו7 בהתאמה כנ"ל הפוקימונים הבאים.[/U][/COLOR][/SIZE][/B][/RIGHT]
[B][COLOR=darkred][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]קני - זה נראה לופריון אין שום בעיה , מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B] [/COLOR][/B][/QUOTE]
אז מה זה אומר? איזה רמה פיקאצ'ו וקאטרפי?
"אוקי צא פוכדור!" אומר ואזרוק עליו פוכדור ואחכה
-
[B][COLOR=#4169e1]לרן - לפני שאתה מצילח להוציא את פסידק הם מזיזים את הראש מצד לצד ותוך כמה שניו תהם נעלמו משום מקום!! מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4169e1][/COLOR][/B]
"אוקיי זה היה דבר מוזר שלא ראיתי לפני טוב נמשיך לחפש פוקימונים חזקים לצוות" אני אומר לעצמי וממשיך בדרכי לחפש פוקימונים
-
[quote=SnitchKick;654124] [B][COLOR=#000080]ג'קסון - אתה מתקדם לעבר העיר פיוטר אבל קודם תאמן את הפוקימונים לקראת המכון???[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][/COLOR][/B][/quote]
לא הבנתי מה לעשות
~~~~~~~~~
אלך לחפש לי מאמנים להילחם נגדם ולאמן את הפוקימונים שלי
-
[quote]דסו - כן אני יעדכן עכשיו.
~~~~~~~~~~~~~~~
דסו - אתה ממשיך בדרכך ואתה מגיע לעיר ורידיאן!! מה תעשה?
- מרכז פוקימונים
- מגדל ורידאן
- בית גידול לפוקימונים
- בית המוות
- מרקט
* להמשיך ליער ורידיאן
* להמשיך לגבעת ורידיאן[/quote]
דבר ראשון אני לך למרכז הפוקימונים לראפות את הפוקימונים שלי
אחרי זה אני ילך לבדוק מה זה בית המוות הזה.