-
[quote=a.v.i.v;673966][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה מביא לו פרי והוא אוכל אותו בהנאה. אתה מנצל את ההזדמנות וסורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו ארמוסטון. לפתע אתה רואה שהוא מסיים לאכול והוא מחייך אליך.[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"ארמוסטון אתה רוצה להיות חלק מהצוות שלי?"
-
במידה ויש עוד מקום אשמח להירשם ולבדוק את המשחק ם:
אגב סלח לי על השם, פשוט זה נוסטלגי, השתמשתי בו כמעט ובכל משחק בחיי.
[COLOR=navy]כינוי: Blacbeard [/COLOR]
[COLOR=navy]שם: שינו אבורמה[/COLOR]
[COLOR=navy]רקע: שינו אבורמה נולד בכפר קטן באזור הצפוני במחוז, אזור חקלאי ושקט.[/COLOR]
[COLOR=navy]בילדותו אהב שינו לשחק עם שאר הילדים, הוא הרגיש כאחד מכולם, ונהנה מהתקופה התמימה. [/COLOR]
[COLOR=navy]כל זאת השתנה כאשר גדלו ילדי אותה תקופה, וגם תמימותם ואחידותם השתנו.[/COLOR]
[COLOR=navy]עם גדילתם, החלו הילדים ליצור קבוצות, כאלו שנחשבות יותר, כאלו שפחות.[/COLOR]
[COLOR=navy]שינו היה שייך לאלו שפחות, לפתע, כל חבריו נטשו אותו ואף גינו אותו.[/COLOR]
[COLOR=navy]כנראה שלא יפה מספיק, כנראה שלא אמיץ מספיק, וכנראה שפשוט והיה לו אופי טוב.[/COLOR]
[COLOR=navy]הוא כבר לא היה שייך לאותה חבורת הפרחחים שגדלה בכפר. [/COLOR]
[COLOR=navy]באותו הזמן, החלו לעזוב מספר ילדים את הכפר, בכדי להתחרות בליגת המחוז.[/COLOR]
[COLOR=navy]שינו קינא בהם, רצה גם הוא, אך בדרך כלל נכשל כשניסה. אך הפעם הוא לא מתכוון לוותר![/COLOR]
[COLOR=navy]שינו רוצה לנקום בכל אלו שצחקו עליו, בכל אלו שחשבו שמקומם מעליו,[/COLOR]
[COLOR=navy]הוא רוצה להוכיח להם שהוא טוב מהם.[/COLOR]
[COLOR=navy]אך בעולם שבו שינו חי, אתה מקבל כבוד על פי יכולתך כמאמן.[/COLOR]
[COLOR=navy]לכן, רק תבוסה שלהם כמאמנים תספק אותו. ואם יצטרך, יעבור כל מאמן מכון במחוז,[/COLOR]
[COLOR=navy]עד שיגיע אל תקופת משחקי הליגה ויביס כל אחד מהם, כדי שיושפלו, כפי שהוא הושפל.[/COLOR]
[COLOR=navy]שינו היה חלוק בדעתו לגבי היציאה למסע, כיוון שתמיד הייתה בו אהבה לפוקימונים,[/COLOR]
[COLOR=navy]אך לא ציפה שמסעו יהיה מלא בזעם ורצון לנקמה...לכן, כמה ימים לפני יציאתו למסע,[/COLOR]
[COLOR=navy]הוא החליט להשאיר בצד את כל הרגשות הרעים, ולהנות מהמסע.[/COLOR]
[COLOR=navy]כשיפגוש אותם, הוא יסביר להם את ההבדל בינם לבינו, ויראה שדווקא הוא, ניצח.[/COLOR]
[COLOR=navy]גיל: 16[/COLOR]
[COLOR=navy]פוקימון התחלתי:[I]סטלד[/I][/COLOR]
[COLOR=navy]בקשות/שאלות: אשמח להתרכז בעיקר באימון הפוקימונים שלי ופחות בצוות הרשע, מאוד אשמח אם יהיו לי פוקימונים מגניבים, למשל סטיקוויג,סומוטון,מילון תפסו את עיניי, פוקימונים יפים כמוהם בהחלט יעשו את העבודה ם: אשמח לפוקימון דרקון כלשהו.[/COLOR]
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
אתה שארמסטון הקטן והחמוד רוצה אבל לפתע אתה רואה שהוא רוצה לעשות קרב נגדך בשביל שתיתפוס אותו.לאחר מכן ריזיד יוצא מין הפקדור ואתה רואה שהוא רוצה להילחם.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="blue"]~שינו~
רשום אבל אנחנו לא נותנים פוקימונים שיש כבר למאמנים אחרים זה פשוט הורס את כל ההפתעה.[/COLOR][/I]
[B]תגיב להתחלה:[/B]
[I][COLOR="Blue"]אתה לוקח את הפוכדור במהירות ורואה שיצוא מימנו פוקימון מוזר [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/wyzymtmz2myu.png[/IMG]
פיתאום הוא משתמש באקדח מים שפוגעת חזק בפוקימון העכביש.
"היי ילד?! מה אתה עושה!" צועק איש אחד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG].
"תודה ילד! אומר הנער אם השעיר הירוק תופס לך את היד ורץ למסוק שהיה שם.
לפתע המסוק מתחיל להמריא ואתם בפנים.
"תודה ילד אני לא יודע מה היה קורה לי אם לא ההיתה עוזר לי!" אומר הנער אם השעיר הירוק.
"האא דרך אגב קוראים לי ג'ק! איך קוראים לך?" שואל ג'ק.[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Blue"]מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[I][COLOR=blue][QUOTE]
[I][COLOR=blue]~שינו~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]רשום אבל אנחנו לא נותנים פוקימונים שיש כבר למאמנים אחרים זה פשוט הורס את כל ההפתעה.[/COLOR][/I]
[B]תגיב להתחלה:[/B]
[I][COLOR=blue]אתה לוקח את הפוכדור במהירות ורואה שיצוא מימנו פוקימון מוזר [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/wyzymtmz2myu.png[/IMG][/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]פיתאום הוא משתמש באקדח מים שפוגעת חזק בפוקימון העכביש.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"היי ילד?! מה אתה עושה!" צועק איש אחד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG].[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"תודה ילד! אומר הנער אם השעיר הירוק תופס לך את היד ורץ למסוק שהיה שם.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]לפתע המסוק מתחיל להמריא ואתם בפנים.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"תודה ילד אני לא יודע מה היה קורה לי אם לא ההיתה עוזר לי!" אומר הנער אם השעיר הירוק.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"האא דרך אגב קוראים לי ג'ק! איך קוראים לך?" שואל ג'ק.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/I][/quote]
[/QUOTE][/COLOR][/I]
אז הלך על מילון אה? ><
טוב תודה על ההרשמה, אהיה רציני במשחק
---
אביט בו בבלבול ולא אבין מה פשר ההתרחשות שהייתי עד אליה.
"שמי שינו, אתה יכול להסביר לי מה קרה עכשיו?" אומר לו.
-
[I][COLOR=blue]~שינו~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]טוב שינו תקשיב אני חלק מארגון מיוחד שמטרתו לנצח צוות מרשוע בשם צוות גיאזרון או צוות G"[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"אנחנו עפים עכשיו לאי סודי שלא הרבה מכירים אותו. קוראים לו אי גריטלור,שם נימצאת המפקדה" אומר ג'ק ונוחת על אי גדול.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]פתאום האדמה מתחילה לרעוד ואתם יורדים למטה עד שאתה רואה אור מוזר.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]אתה מתקרב על האור ורואה המון מכונות פוקימונים משונים ועוד..[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"בוא שינו,אני אראה לך את מנהיג הארגון" אומר ג'ק ולוקח אותך לחדר גדול.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"היי ג'ק מה קורה? מי זה הילד?" שואל איש מוזר אם כובע ומעיל אדום [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG].[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"תציג את עצמך,שינו" אומר ג'ק בעד שאתה עומד ליד מנהיג הארגון.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=a.v.i.v;674116][I][COLOR=blue]~שינו~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]טוב שינו תקשיב אני חלק מארגון מיוחד שמטרתו לנצח צוות מרשוע בשם צוות גיאזרון או צוות G"[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"אנחנו עפים עכשיו לאי סודי שלא הרבה מכירים אותו. קוראים לו אי גריטלור,שם נימצאת המפקדה" אומר ג'ק ונוחת על אי גדול.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]פתאום האדמה מתחילה לרעוד ואתם יורדים למטה עד שאתה רואה אור מוזר.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]אתה מתקרב על האור ורואה המון מכונות פוקימונים משונים ועוד..[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"בוא שינו,אני אראה לך את מנהיג הארגון" אומר ג'ק ולוקח אותך לחדר גדול.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"היי ג'ק מה קורה? מי זה הילד?" שואל איש מוזר אם כובע ומעיל אדום [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr102.png[/IMG].[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"תציג את עצמך,שינו" אומר ג'ק בעד שאתה עומד ליד מנהיג הארגון.[/COLOR][/I]
"שלום, שמי שינו" אומר בהיסוס ואתחיל לחשוב איך אני יוצא מן הצרה הזו.
'הגעתי למפקדה חשאית, באי שאיני יודע את הדרך ממנו...הדברים רק יכולים להסתבך' אחשוב.
-
[I][COLOR=blue]~שינו~
"אם כך אני ג'ד.תפוס!" אומר ג'ד ונותן לך חמישה פקדורים ופוקדע.
"מעכשיו אתה חלק מצוות S.R.L צוות שמטרתו לעצור את צוות G.הפוקדע יסביר לך על הפוקימונים המיוחדים שיש על האי הזה. טוב ג'ק יהיה איתך בקשר ובנתיים אתה ראשי להמשיך את תחילת המסע שלך על האי!" אומר ג'ד בעד שג'ק לוקח אותך לעיר גדולה שיש על האי.
"טוב,נדבר שינו!" אומר ג'ק והולך.
פיתאום אתה רואה את הפוקימון שהישתמשתה בו קודם יוצא מאחד הפקדורים שלך.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=a.v.i.v;674145][I][COLOR=blue]~שינו~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"אם כך אני ג'ד.תפוס!" אומר ג'ד ונותן לך חמישה פקדורים ופוקדע.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"מעכשיו אתה חלק מצוות S.R.L צוות שמטרתו לעצור את צוות G.הפוקדע יסביר לך על הפוקימונים המיוחדים שיש על האי הזה. טוב ג'ק יהיה איתך בקשר ובנתיים אתה ראשי להמשיך את תחילת המסע שלך על האי!" אומר ג'ד בעד שג'ק לוקח אותך לעיר גדולה שיש על האי.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]"טוב,נדבר שינו!" אומר ג'ק והולך.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=blue]פיתאום אתה רואה את הפוקימון שהישתמשתה בו קודם יוצא מאחד הפקדורים שלך.[/COLOR][/I]
אומנם לא אהיה בטוח שאני רוצה להיכנס לכל הצרות הללו,
אך אתרגש מכך שאני עומד להתחיל את המסע שלי, ואפילו קיבלתי 5 פודקורים ופוקידע.
אסתכל על הפוקימון שהשתמשתי בו ממקודם, ואחליט להתכופף כדי שנהיה באותו הגובה,
אשאל אותו האם הוא רוצה להיות חבר שלי.
'הוא נראה פוקימון מעניין, אולי הוא יהיה הפוקימון הראשון שלי' אחשוב.
---
אגב זה השתמשת גם לזכר וגם לנקבה
-
[COLOR=blue]~שינו~[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה רואה שהוא מסתכל עליך כמה שניות ואז פתאום קופץ עליך ומלקק אותך. אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו סאלטד והמתקפות שלו הן:אקדח מים,דחיפה,צעקה. לפתע אתה רואה פוקימון קטן וחמוד דמוי גוזל [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/kzywmvyizwgr.png[/IMG]. אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו פלווק.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=afikafik1999;674003][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]אתה שארמסטון הקטן והחמוד רוצה אבל לפתע אתה רואה שהוא רוצה לעשות קרב נגדך בשביל שתיתפוס אותו.לאחר מכן ריזיד יוצא מין הפקדור ואתה רואה שהוא רוצה להילחם.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/quote]
"אז קדימה בואו נתחיל בקרב! רייזיד תשתמש בזנב ברזל צא!"
-
[COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]רייזיד משתמש בזנב ברזל אך ארמוסטון מתחמק ותוך שניה משתמש בבלימה שמעיפה את רייזיד אך הוא עדיין בסדר. לפתע ארמוסטון משתמש בגלגול ומתקדם אל עבר רייזיד![/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=a.v.i.v;674218][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]רייזיד משתמש בזנב ברזל אך ארמוסטון מתחמק ותוך שניה משתמש בבלימה שמעיפה את רייזיד אך הוא עדיין בסדר. לפתע ארמוסטון משתמש בגלגול ומתקדם אל עבר רייזיד![/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"מהר רייזיד תשתמש בחפירה ואז סופת חול כדי לחסום את הראיה של ארמוסטון ואז זנב ברזל צא!"
-
[quote=a.v.i.v;674167][COLOR=blue]~שינו~[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה רואה שהוא מסתכל עליך כמה שניות ואז פתאום קופץ עליך ומלקק אותך. אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו סאלטד והמתקפות שלו הן:אקדח מים,דחיפה,צעקה. לפתע אתה רואה פוקימון קטן וחמוד דמוי גוזל [IMG]http://up203.siz.co.il/up2/kzywmvyizwgr.png[/IMG]. אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו פלווק.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אשמח עד מאוד מההתחברות שלי עם סאלטד ואפנה את תשומת לבי לפוקימון דמוי הגוזל.
'פלווק, פוקימון מסוג אש ומעופף. נשמע מעניין, אולי הוא יוכל לגדול ולהיות לפוקימון חזק.
מעופף ואש הם סוגים מעולים, ואני חושב שאשמח לשילוב הזה' אחשוב לעצמי.
"הגד לי מה דעתך סאלטד, האם אתה רוצה לעזור לי בלכידה הראשונה שלי?" אומר לו ואקרוץ.
"אם כן, צא אליו במהירות תוך כדי שימוש בצעקה, כך שתוכל להבהילו ולגרום לו לנוס.
לאחר מכן, קפוץ לאוויר כדי לקבל מרווח תקיפה אפשרי גדול והשתמש באקדח מים!" אומר לו בהתלהבות.
-
[COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]רייזיד חופר ומתחמק מהמתקפה. לאחר מכן הוא משתמש בסופת חול וארמוסטון לא מצליח לראות כלום ורייזיד משתמש בזנב ברזל שמעיף את ארמוסטון אך עוד כשהוא באוויר,ארמוסטון משתמש בגלגול פעם נוספת ובהפתעה פוגע ברייזיד וכמעט מחסל אותו![/COLOR]
[COLOR=blue]~שינו~[/COLOR]
[COLOR=blue]סאלטד מסכים איתך והוא נותן לך מבט של ניצחון. לאחר מכן הוא רץ אל פלווק במהירות תוך שימוש בצעקה ופלווק מנסה לברוח אך בעיניים עצומות והוא נתקע בטעות בעץ. לאחר מכן סאלטד קופץ ומשתמש באקדח מים חזק מאוד שמחסל את פלווק.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=a.v.i.v;674550][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]רייזיד חופר ומתחמק מהמתקפה. לאחר מכן הוא משתמש בסופת חול וארמוסטון לא מצליח לראות כלום ורייזיד משתמש בזנב ברזל שמעיף את ארמוסטון אך עוד כשהוא באוויר,ארמוסטון משתמש בגלגול פעם נוספת ובהפתעה פוגע ברייזיד וכמעט מחסל אותו![/COLOR]
[/quote]
"רייזיד תשתמש במכת ברק כדי לנסות ולשתק את ארמוסטון ואז קפוץ באויר וזנב ברזל מלמעלה"