[QUOTE=DarkTiger;751551][COLOR=red][B]ליאור- [/B]"חשבת על הפוקימון שאתה רוצה?" הוא שואל אותך בדרך.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאוגוסטוס"אני שומר פוקימונים אז אני לוקח מינון"
Printable View
[QUOTE=DarkTiger;751551][COLOR=red][B]ליאור- [/B]"חשבת על הפוקימון שאתה רוצה?" הוא שואל אותך בדרך.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאוגוסטוס"אני שומר פוקימונים אז אני לוקח מינון"
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- פוקימון מוצלח" הוא עונה. אתם מגיעים למעבדה ורואים אור בוקע מהחלון.[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;751588][COLOR=red][B]ליאור[/B]- פוקימון מוצלח" הוא עונה. אתם מגיעים למעבדה ורואים אור בוקע מהחלון.[/COLOR][/QUOTE]
אני שואל את אוכסטוס"מזה האור הזה?"אני בודק מזה האור הזה
[QUOTE=DarkTiger;751156][COLOR=darkorchid][B]בר[/B]- "פלאא!!" הוא צועק ומשחרר מתקפה עוצמתית על מי האגם.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]הורסי צף על פני האגם מעולף.[/COLOR][/QUOTE]
"פוקדור צא " אני עושה לכיוון ההורסי ,וביחד אומרת -"תודה פלאסל ,אין כמוך" ומחבקת אותו.
[CENTER][quote=DarkTiger;750716]
[COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- באדו גולש על המים ומתנגש בוופר, הוא אינו מאבד את העשתונות ומשתמש במרץ בשאיבה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]וופר מצליף בזנבו ובאדו מתעופף על האדמה הקשה.[/COLOR][/quote]
אני אומר לבאדו: "אוקי באדו אני יודע שקשה לך, תשתמש שוב בספורט מים ותתנגש בו, תנסה לדחוף אותו לקצה של הבריכה ולסגור עליו, ואז להשתמש בשאיבה עד שיגמר לו האנרגיה"
[/CENTER]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- "זה לא דבר מיוחד" אוגוסטוס מסביר לך "הפרופסור תמיד היה נוהג להדליק את האור, כדי שידעו שהוא במעבדה".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"דרך אגב, אתה יכול לקרוא לי אוגוסט" ממשיך אוגוסטוס.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]בר[/B]- פלאסל מחייך אליך בעוד הפוקדור שועט לעבר הורסי המעולף.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]הורסי נשאב לפוקדור, הפוקדור מתנדנד ונעצר! ההורסי שלך![/COLOR]
[COLOR=#9932cc]*את יכולה לקרוא לפלאסל ולהורסי בכינויים קבועים, כמו במשחקי הפוקימון [כסף, זהב, אדום אש, פלטינה, ברקת וכו']*[/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- לפני שאתה מסיים את המשפט וופר מפתיע אותכם בבועות, שניכם נפגעים מהם.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מיד לאחר מכן הוא צולל לעומק הבריכה.[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;752969][COLOR=red][B]ליאור[/B]- "זה לא דבר מיוחד" אוגוסטוס מסביר לך "הפרופסור תמיד היה נוהג להדליק את האור, כדי שידעו שהוא במעבדה".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"דרך אגב, אתה יכול לקרוא לי אוגוסט" ממשיך אוגוסטוס.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אמר לאוגוסט"אוקי"אני נכנכס למעבדה
[QUOTE=DarkTiger;745327][COLOR=darkgreen][B]
[COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- "טייל" טיילו מעיף את הפוקדור עם מקורו בקלילות אך מאשר את ההצטרפות לצוות.[/COLOR][/QUOTE]
"מצוין" אומר לו בחיוך "טוב אני רוצה לצאת מכאן! את התאמנת יותר ממני אני צריך לעמוד בקצב" אומר ואנסה לקום
[SIZE=4]כולם לראות הודעה ראשית, היה סבב הדחה ופורסם "דירוג הזהב".[/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red][B]ליאור[/B]- הדלת נפתחת בחריקה ו[IMG]http://up203.siz.co.il/up3/lcmzzfwjybjj.png[/IMG] עומד בפתח "שלום לך, מה שמך?".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- אתה מתרומם בקלילות ויוצא מהמיטה, הטיילו מתחילגם הוא להתרומם ו[IMG]http://i149.photobucket.com/albums/s46/pokemonregions/NurseJoy.png[/IMG] נכנסת לחדר "לא, אתה לא" היא נוזפת בטיילו ופונה אליך "הוא צריך להשאר כאן, צריך לטפל במקור שלו".[/COLOR][/SIZE]
[QUOTE=DarkTiger;752969][COLOR=red][B]
[COLOR=darkorchid][B]בר[/B]- פלאסל מחייך אליך בעוד הפוקדור שועט לעבר הורסי המעולף.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]הורסי נשאב לפוקדור, הפוקדור מתנדנד ונעצר! ההורסי שלך![/COLOR]
[COLOR=#9932cc]*את יכולה לקרוא לפלאסל ולהורסי בכינויים קבועים, כמו במשחקי הפוקימון [כסף, זהב, אדום אש, פלטינה, ברקת וכו']*[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני לא יתן להם שם ..
[COLOR=#9932cc]פלאסל מביט בך במבט תוהה, כאילו הוא שואל "לאן עכשיו?".[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;752999][SIZE=4]
[SIZE=2][COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- אתה מתרומם בקלילות ויוצא מהמיטה, הטיילו מתחילגם הוא להתרומם ו[IMG]http://i149.photobucket.com/albums/s46/pokemonregions/NurseJoy.png[/IMG] נכנסת לחדר "לא, אתה לא" היא נוזפת בטיילו ופונה אליך "הוא צריך להשאר כאן, צריך לטפל במקור שלו".[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"עוד כמה זמן הוא ייצא מכאן?" אשאל בתוקף
[QUOTE=DarkTiger;753008][COLOR=darkorchid][B]בר[/B]- אתם נכנסים למעבדה ומרפאים שם את הורסי.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]פלאסל מביט בך במבט תוהה, כאילו הוא שואל "לאן עכשיו?".[/COLOR][/QUOTE]
"פלאסל ,עכשיו הולכים לכייון הדרך הראשונה ,מאמנים שם אותך ואת הורסי " אני מחייכת לו,והולכת לדרך .
[QUOTE=DarkTiger;752999][SIZE=4]כולם לראות הודעה ראשית, היה סבב הדחה ופורסם "דירוג הזהב".[/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red][B]ליאור[/B]- הדלת נפתחת בחריקה ו[IMG]http://up203.siz.co.il/up3/lcmzzfwjybjj.png[/IMG] עומד בפתח "שלום לך, מה שמך?".[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לגרי"שמי לי ואני שומר פוקימונים"
[SIZE=4]כולם לראות הודעה ראשית, היה סבב הדחה ופורסם "דירוג הזהב".[/SIZE]
[COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- "הוא יצטרך להשאר כאן ללילה" היא עונה "אתם יכולים להמשיך לעיירה כרסיליה ונשלח אותו לשם, או שמה אתם מעדיפים לחכות פה?".[/COLOR]
[COLOR=darkorchid][B]בר[/B]- אתם הולכים לעבר דך אחת ואת רואה הבזק קצרצר, את מתקרבת ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr092.png[/IMG] רץ מהמעבדה.[/COLOR]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- "אני גרי אוק, הפרופסור של המחוז" הוא אומר "הכנס וניגש לפוקימון הראשון שלך".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אני אחכה בחוץ" אומר אוגוסט.[/COLOR]