-
[COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
המתקפה המנצחת הא?!? תכניס טיפה יותר יצירתיות בתגובה, תנסה לבוא מקרוב ולא רק מרחוק, תנסה לבלבל אותו, להטיש אותו... לא חסר!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
פרינפלאפ מנשף קצת ואז לוקח נשימה ושולח מתקפת מערבולת, סטילקס כבר מוכן להתגונן אך לפתע פרינפלאפ מוסיף מתקפת בועות שמחזקות משמעותית את המערבולת!
סטילקס מנסה לעדוף את זה, אך המתקפה חזק מידי והוא לא מצליח, ברוק קורא לסטיליקס לא לוותר הוא עושה כמוך ואומר "תראה את זה בסגנון שלי.."
הוא מורה לסטיליקס להשתמש בסופת חול ואז הוא משתמש במפולת סלעים שמשליחה סלעים גדולים לתוך הסופת החול.
סופת החול גדלה, היא שואבת לתוכה את פרינפלאפ שנחבט בפנים מסלעים הגדולים שבפנים ומהחול שניתז עליו!
הוא חייב להתגונן איכשהוא.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
אתה זורק את הפוקדור לעבר טורקול.. אתה וטריקו מסתכלים על הפוקדור בחשש ומכווים שזה יצליח!
מהפוקדור יוצאת קרן אדומה ששואבת לתוכה את טורקול, הפוקדור נסגר ונופל ארצה.. הוא מתחיל להתנדנד.. פעם לשמאל ופעם לימין..
אתה מתחיל לחשוב לעצמך "זה הפוקימון הראשון שאתפוס לבד?", "זה יצליח?" ועוד המון מחשבות שרצות בראשך.
לפתע הפוקדור נעצר, אתה מסתכל עליו מופתע ולפתע הוא משמיע צליל קרן ושקט, הצלחת תפסת טורקול!
[B]איך תגיב? מה תעשה?[/B][/COLOR] [COLOR=Black]
- - - - - - - - - - - - - - -
טורקול יעודכן בעוד מספר רגעים עם המתקפות שלו:wink:[/COLOR]
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
עידכנתי לך את מתקפת הלהביור שלמדת בקרב נגד ארון
- - - - - - - - - - - - - - - -
צ'ימצ'אר ואתה כבר מוכנים, אתה מורה לצ'ימצ'אר להתחמק בחפירה.. שאפט מחפש את צ'ימצ'אר, הוא מסתכל סביב ואינו רואה אותו והוא נתקף חרדה.
לפתע צ'ימצ'אר מגיח מאחור עם גלגל להבה שופגע ישירות בשאפט.. הוא לא מוותר בקלות וקם בזריזות הוא משתמש בצל לילה וגורם לצ'ימצ'אר ליראות הזיות, צ'ימצ'אר מתחיל להשתגע הוא יושב על הרצפה מפוחד עם ידיים על הראש ואינו מוכן לזוז!
שאפט יוצא שוב במתקפת נגיחת ראש..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[U][B]
[COLOR=DarkRed]יגאל:[/COLOR][/B][/U][COLOR=DarkRed]
צ'רמנדר תוקף בנגיחת ראש, נראה שהוא הולך לפגוע ולסיים את הקרב אך לפתע ברוק צועק לו "קדימה ג'יודוד את יכול, ריכוז אנרגיה ואז הפלה!"
לפתע ג'יודוד צועק בחזקה ועולים ממנו אנרגיה צהובה זוהרת.. שריריי הידיים שלו גודלים והוא נראה חזק יותר ממקודם, זה בגלל ריכוז האנרגיה.
ג'יודוד מנזק בקלילות מעל צ'רמנדר, הוא אוחז בידו מסובב אותו באוויר ואז זורק אותו עם הפלה!
צ'ררמנדר נחבט קשה מהמתקפה, הוא מתקשה להתאושש בעוד ג'יודוד יוצא עליו בכדור ג'יירו.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed]
- - - - - - - - - - - - - -
תעשה משהוא מיוחד, מה כל פעם תתחמק ותתקוף ב.. בלה בלה בלה?? תגוון קצת אתה משעמם אותי![/COLOR]
[COLOR=Olive][U][B]דן:[/B][/U]
אתם ממשיכים לתוך דרך 001.. אתה מסתכל סביב ורואה את הפוקימונים שמטיבים בכם ומסתכלים בכם, מרגישים את הצלילים של הטבע באוזנייכם..
אתם חושבים לעצמכם בחיוך מלווה בהתרגשות קלה "אז זהוא התחלתי עכשיו את המסע", ואז אתה מעביר מבט לעבר טורצ'יק החמוד!
אתה מסתכל עליו, כל-כך תמים וקטן.. "טור-צ'יק, טור-צ'יק, טור-צ'יק" הוא מחייך וצוהל, "גם בשבילו זה המסע הראשון" אתה חושב לעצמך!
לפתע נשלח לעברך תווי חוטים מן העצים, מתוך רפלקס אתה מתחמק.. אתה מבחין שעל העצים עומדים סליקון[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/thmdbwmonjlk.png[/IMG][/URL] וקסקון[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/vtmigkh3mnnj.png[/IMG][/URL]
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[U][B]ג'ון:[/B][/U]
אתם מסתובבים לכם, בשדא מחפשים פוקימון.. הפוקימונים לא רגילים ליראות אדם ונרתעים ממך, לפתע מבין השיחים מאדקיפ מוצא משהוא קטן ולבן..
מדקיפ מחייך רואה את זה בתור משחק ונושך את זה בחזקה!
לפתע נשמעת שאגה חזקה שמבהילה אותך ואת מדקיפ מאוד, מהשיחים יוצא פרסיאן.. והוא נראה עצבני מאוד!
הוא רודף אחריי מדקיפ ניראה שהוא רוצה לחסל אותו..
[B]מה תעשה?[/B]
[COLOR=DarkGreen][U][B]מארק:[/B][/U]
נוצת לבה? באמת? כאילו נוצה יעני של ציפור?
טיילו שולף את הטפרים שלו ומתקדם לעבר נאמל בהטלה ססמית, הוא תופס את נאמל ומנסה להרים אותו לאוויר אך לא מצליח... נאמל גדול מידי ביחס לטיילו וטיילו לא מצליח להרים אותו לגובה גדול.
נאמל נלחם קצת בטיילו ומשתחרר מהאחיזה שלו, טיילו לא מוותר.. הוא עולה לאוויר ויוצא באס אווירי, נאמל שולח מתקפת גחלת שפוגעת בטיילו ישירות!
טיילו נופל ארצה, נראה שהוא לא מסוגל עוד להילחם..
אך לנאמל זה לא מספיק, הוא מחייך ורוקע ברגליו נהנה להלחם בך!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=nivX10;793786][COLOR=Teal][U][B]
צ'ימצ'אר ואתה כבר מוכנים, אתה מורה לצ'ימצ'אר להתחמק בחפירה.. שאפט מחפש את צ'ימצ'אר, הוא מסתכל סביב ואינו רואה אותו והוא נתקף חרדה.
לפתע צ'ימצ'אר מגיח מאחור עם גלגל להבה שופגע ישירות בשאפט.. הוא לא מוותר בקלות וקם בזריזות הוא משתמש בצל לילה וגורם לצ'ימצ'אר ליראות הזיות, צ'ימצ'אר מתחיל להשתגע הוא יושב על הרצפה מפוחד עם ידיים על הראש ואינו מוכן לזוז!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[U][B]
[[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'יחמצ'אר"תנסה לצאת מן הצל הלילה ואז תקוף בלהביור את שאפט"
-
[QUOTE=nivX10;793786][COLOR=Teal][U][B]
אתה זורק את הפוקדור לעבר טורקול.. אתה וטריקו מסתכלים על הפוקדור בחשש ומכווים שזה יצליח!
מהפוקדור יוצאת קרן אדומה ששואבת לתוכה את טורקול, הפוקדור נסגר ונופל ארצה.. הוא מתחיל להתנדנד.. פעם לשמאל ופעם לימין..
אתה מתחיל לחשוב לעצמך "זה הפוקימון הראשון שאתפוס לבד?", "זה יצליח?" ועוד המון מחשבות שרצות בראשך.
לפתע הפוקדור נעצר, אתה מסתכל עליו מופתע ולפתע הוא משמיע צליל קרן ושקט, הצלחת תפסת טורקול!
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"כל הכבוד לך טריקו!" אקרא בקול וארוץ אליו לחבק אותו "אתה נהדר,ניצחת פוקימון אש!" אקרא בקול וארפא ממנו
"אתה צריך הרבה מנוחה,חזור" אומר לו ואחזיר את טריקו לפוכדור שלו ואגש לפוכדור של טורקול ואקח אותו "אתה תועיל לי מאוד" אמלמל לעצמי,אשים את הפוכדור של טורקול בכיס ואמשיך ליציאה למרכז הפוקימונים הקרוב
-
[QUOTE=nivX10;793786][COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
המתקפה המנצחת הא?!? תכניס טיפה יותר יצירתיות בתגובה, תנסה לבוא מקרוב ולא רק מרחוק, תנסה לבלבל אותו, להטיש אותו... לא חסר!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
פרינפלאפ מנשף קצת ואז לוקח נשימה ושולח מתקפת מערבולת, סטילקס כבר מוכן להתגונן אך לפתע פרינפלאפ מוסיף מתקפת בועות שמחזקות משמעותית את המערבולת!
סטילקס מנסה לעדוף את זה, אך המתקפה חזק מידי והוא לא מצליח, ברוק קורא לסטיליקס לא לוותר הוא עושה כמוך ואומר "תראה את זה בסגנון שלי.."
הוא מורה לסטיליקס להשתמש בסופת חול ואז הוא משתמש במפולת סלעים שמשליחה סלעים גדולים לתוך הסופת החול.
סופת החול גדלה, היא שואבת לתוכה את פרינפלאפ שנחבט בפנים מסלעים הגדולים שבפנים ומהחול שניתז עליו!
הוא חייב להתגונן איכשהוא.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[U][B]
[COLOR=DarkRed]יגאל:[/COLOR][/B][/U][COLOR=DarkRed]
צ'רמנדר תוקף בנגיחת ראש, נראה שהוא הולך לפגוע ולסיים את הקרב אך לפתע ברוק צועק לו "קדימה ג'יודוד את יכול, ריכוז אנרגיה ואז הפלה!"
לפתע ג'יודוד צועק בחזקה ועולים ממנו אנרגיה צהובה זוהרת.. שריריי הידיים שלו גודלים והוא נראה חזק יותר ממקודם, זה בגלל ריכוז האנרגיה.
ג'יודוד מנזק בקלילות מעל צ'רמנדר, הוא אוחז בידו מסובב אותו באוויר ואז זורק אותו עם הפלה!
צ'ררמנדר נחבט קשה מהמתקפה, הוא מתקשה להתאושש בעוד ג'יודוד יוצא עליו בכדור ג'יירו.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed]
תעשה משהוא מיוחד, מה כל פעם תתחמק ותתקוף ב.. בלה בלה בלה?? תגוון קצת אתה משעמם אותי![/COLOR]
אתם ממשיכים לתוך דרך 001.. אתה מסתכל סביב ורואה את הפוקימונים שמטיבים בכם ומסתכלים בכם, מרגישים את הצלילים של הטבע באוזנייכם..
אתם חושבים לעצמכם בחיוך מלווה בהתרגשות קלה "אז זהוא התחלתי עכשיו את המסע", ואז אתה מעביר מבט לעבר טורצ'יק החמוד!
אתה מסתכל עליו, כל-כך תמים וקטן.. "טור-צ'יק, טור-צ'יק, טור-צ'יק" הוא מחייך וצוהל, "גם בשבילו זה המסע הראשון" אתה חושב לעצמך!
לפתע נשלח לעברך תווי חוטים מן העצים, מתוך רפלקס אתה מתחמק.. אתה מבחין שעל העצים עומדים סליקון[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/thmdbwmonjlk.png[/IMG][/URL] וקסקון[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/vtmigkh3mnnj.png[/IMG][/URL]
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתם מסתובבים לכם, בשדא מחפשים פוקימון.. הפוקימונים לא רגילים ליראות אדם ונרתעים ממך, לפתע מבין השיחים מאדקיפ מוצא משהוא קטן ולבן..
לפתע נשמעת שאגה חזקה שמבהילה אותך ואת מדקיפ מאוד, מהשיחים יוצא פרסיאן.. והוא נראה עצבני מאוד!
[B]מה תעשה?[/B]
[COLOR=DarkGreen][U][B]מארק:[/B][/U]
נוצת לבה? באמת? כאילו נוצה יעני של ציפור?
טיילו שולף את הטפרים שלו ומתקדם לעבר נאמל בהטלה ססמית, הוא תופס את נאמל ומנסה להרים אותו לאוויר אך לא מצליח... נאמל גדול מידי ביחס לטיילו וטיילו לא מצליח להרים אותו לגובה גדול.
נאמל נלחם קצת בטיילו ומשתחרר מהאחיזה שלו, טיילו לא מוותר.. הוא עולה לאוויר ויוצא באס אווירי, נאמל שולח מתקפת גחלת שפוגעת בטיילו ישירות!
טיילו נופל ארצה, נראה שהוא לא מסוגל עוד להילחם..
אך לנאמל זה לא מספיק, הוא מחייך ורוקע ברגליו נהנה להלחם בך!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר לקום מהר ולתקוף את כדור ג'יירו בנגיחת ראש ושולבת עם להביור בכל הכוח
-
[quote]דן:
לפתע נשלח לעברך תווי חוטים מן העצים, מתוך רפלקס אתה מתחמק.. אתה מבחין שעל העצים עומדים סליקון וקסקון
מה תעשה?
[/quote]
"זה קרב מצוין בשבילנו" אני אומר לטורציק ומוסיף "אז צא ותילחם בקסקון,תתחיל את הקרב בניקור,תרוץ לעבר קסקון ותשתמש בניקור לאחר מיכן תקפוץ אחורה" אני מתחיל את הקרב בהתרגשות
-
[QUOTE=nivX10;793786][COLOR=Teal][U][B
[B]מה תעשה?[/B]
[/QUOTE]
[SPOILER]גם לי פרסיאן הא?[/SPOILER]
"אוי לא" אני אומר בנימת פחד קטנה.
"מאדקיפ תשתמש בבועות!" אני צועק לעבר מאדקיפ.
-
אתה נותן לצ'ימצ'אר הוראות אך הוא לא מסוגל להקשיב.. הוא יותר מידי סגור בתוך עצמו, מפחוד.
שאפט מצליח לפגוע בצ'ימצ'אר שסופג ישירות את נגיחת הראש!
צ'ימ'צאר שחטף את המכה חזקה יוצא מהשפעת צל הלילה.. אך רגע, שאפט מכין כדור צל, כדור הצל הזה נראה ממוקד וחזק מאוד!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתה ממשיך בדרכך.. האקלים והחול פשוט מקשים עליך את ממשיך ללכת ורואה דיונה קטנה, אתה עובר אותה ושם למטה אתה מבחין בילד ההוא..
זה שפגשת בתחילת המסע שלך (תבדוק בהתחלה) אתה רואה שהוא כרגע סיים קרב עם גרבלר, ואתה מבין שהוא מתאמן.
הוא מסתכל מסביב לחפש עוד פוקימונים ולפתע מבחין בך, הוא צועק לעברך "היי, זה שוב אתה.. הילד שנתקל באנשים כל הזמן" הוא אומר בגיחוך קל!
[B]איך תגיב? מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][U][B]יגאל:[/B][/U]
זה היה רעיון יפה, יופי תמשיך ככה זה הכיוון.. תנסה להוסיף גם מחשבות ודיבור לפוקימון בישביל לעודד אותו וכו'.. תראה מה אני עושה!
- - - - - - - - - - - - -
אתה קורא לצ'רמנדר "קדימה, אתה יכול צ'רמנדר קום!", צ'רמנדר שומע לקריאות העידוד שלך, זה מדרבן אותו והוא קם בזריזות.
הוא שולח להביור לעבר ג'יודוד, ואז מחליף את זה לנגיחת ראש... נגיחת הראש ממשיכה את הלהביור ויוצרת אש מסביב לראשו של צ'רמנדר!
"מה?!" ברוק קורא בכל מופתע, צ'רמנדר וג'יודוד מתנגשים זה בזה ונוצר פיצוץ אדיר שמעיף הרבה עשן ואבק...
אתה וברוק מחכים בציפיה שזה יתפזר כדי ליראות את מצב הקרב.. לעט לעט זה מתחיל להתפזר.. אתה מבחין שצ'רמנדר עומד מתנשף בעוד ג'יודוד שוכב על הזירה מעולף!
לפתע השופט קורא "ג'יודוד אינו מסוגל להילחם, המנצח בקרב הראשון הוא צ'רמנ'דר!"
טורצ'יק מהנהן בראשו "טורצ'יק!" הוא אומר ומסמן שהוא הבין אותך, הוא רץ לעבר קסקון ומשתמש בניקור.. הוא מכה על ראשו שוב ושוב..
ואז מזנק בחזרה לאחור, קסקון לא נשאר חייב, הוא שולח תווי חוטים לעבר טורצ'יקהוא תופס את רגלו ומשליח אותו אל האוויר!
טורצ'יק נופל ארצה.. הוא נפגע קצת אך זה לא מה שמייאש אותו והוא קם במהירות, לפתע סילקון מתערב.. הוא שולח עוקץ רעל אל עבר טורצ'יק.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
מה אני יעשה.. היו כל-כך הרבה שנרשמו ופרשו שלא נשאר לי כבר איך ליהיות יצירתי! אני יוכל להחליף עם תרצה..
- - - - - - - - - - - -
אתה צועק למדקיפ בעודו בורח מפרסיאן, הוא מחליט לסמוך עליך, הוא מסתובב אל פרסיאן ותוקף בבועות בכל הכוח שעודפות את פרסיאן לאחור...
פרסיאן מתרגז, הוא שוב שואג בחזקה ולאחר מכן תוקף בכדור-צל חזק שמעיף את מדקיפ אל אחד העצים!
מדקיפ קם ולא מוותר, הוא נחוש ורוצה להראות לך למה הוא מסוגל בקרב הראשון שלכם.. הוא מחכה לפקודה שלך.
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B]
-
[QUOTE=nivX10;795493][COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
אתה נותן לצ'ימצ'אר הוראות אך הוא לא מסוגל להקשיב.. הוא יותר מידי סגור בתוך עצמו, מפחוד.
צ'ימ'צאר שחטף את המכה חזקה יוצא מהשפעת צל הלילה.. אך רגע, שאפט מכין כדור צל, כדור הצל הזה נראה ממוקד וחזק מאוד!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתה ממשיך בדרכך.. האקלים והחול פשוט מקשים עליך את ממשיך ללכת ורואה דיונה קטנה, אתה עובר אותה ושם למטה אתה מבחין בילד ההוא..
זה שפגשת בתחילת המסע שלך (תבדוק בהתחלה) אתה רואה שהוא כרגע סיים קרב עם גרבלר, ואתה מבין שהוא מתאמן.
הוא מסתכל מסביב לחפש עוד פוקימונים ולפתע מבחין בך, הוא צועק לעברך "היי, זה שוב אתה.. הילד שנתקל באנשים כל הזמן" הוא אומר בגיחוך קל!
זה היה רעיון יפה, יופי תמשיך ככה זה הכיוון.. תנסה להוסיף גם מחשבות ודיבור לפוקימון בישביל לעודד אותו וכו'.. תראה מה אני עושה!
- - - - - - - - - - - - -
אתה קורא לצ'רמנדר "קדימה, אתה יכול צ'רמנדר קום!", צ'רמנדר שומע לקריאות העידוד שלך, זה מדרבן אותו והוא קם בזריזות.
הוא שולח להביור לעבר ג'יודוד, ואז מחליף את זה לנגיחת ראש... נגיחת הראש ממשיכה את הלהביור ויוצרת אש מסביב לראשו של צ'רמנדר!
"מה?!" ברוק קורא בכל מופתע, צ'רמנדר וג'יודוד מתנגשים זה בזה ונוצר פיצוץ אדיר שמעיף הרבה עשן ואבק...
אתה וברוק מחכים בציפיה שזה יתפזר כדי ליראות את מצב הקרב.. לעט לעט זה מתחיל להתפזר.. אתה מבחין שצ'רמנדר עומד מתנשף בעוד ג'יודוד שוכב על הזירה מעולף!
לפתע השופט קורא "ג'יודוד אינו מסוגל להילחם, המנצח בקרב הראשון הוא צ'רמנ'דר!"
טורצ'יק מהנהן בראשו "טורצ'יק!" הוא אומר ומסמן שהוא הבין אותך, הוא רץ לעבר קסקון ומשתמש בניקור.. הוא מכה על ראשו שוב ושוב..
ואז מזנק בחזרה לאחור, קסקון לא נשאר חייב, הוא שולח תווי חוטים לעבר טורצ'יקהוא תופס את רגלו ומשליח אותו אל האוויר!
טורצ'יק נופל ארצה.. הוא נפגע קצת אך זה לא מה שמייאש אותו והוא קם במהירות, לפתע סילקון מתערב.. הוא שולח עוקץ רעל אל עבר טורצ'יק.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
מה אני יעשה.. היו כל-כך הרבה שנרשמו ופרשו שלא נשאר לי כבר איך ליהיות יצירתי! אני יוכל להחליף עם תרצה..
- - - - - - - - - - - -
אתה צועק למדקיפ בעודו בורח מפרסיאן, הוא מחליט לסמוך עליך, הוא מסתובב אל פרסיאן ותוקף בבועות בכל הכוח שעודפות את פרסיאן לאחור...
פרסיאן מתרגז, הוא שוב שואג בחזקה ולאחר מכן תוקף בכדור-צל חזק שמעיף את מדקיפ אל אחד העצים!
מדקיפ קם ולא מוותר, הוא נחוש ורוצה להראות לך למה הוא מסוגל בקרב הראשון שלכם.. הוא מחכה לפקודה שלך.
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/QUOTE]
אני רץ אל צ'רמנדר ומחבק אותו חזק ואחרי זה אני אומר לו כל הכבוד ושהוא היה גדול בקרב
ואז אני שואל את ברוק מי הפוקימון הבא שלו
-
[QUOTE=nivX10;795493][COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תתחמק בחפירה ואז תפתיע בלהביור את שאפטט"
-
[QUOTE=nivX10;795493][COLOR=Purple][U][B]
- - - - - - - - - - - -
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/QUOTE]
"מאדקיפ תשתמש גם אתה בנהמה ואז שוב בועות!"
-
[QUOTE=nivX10;795493][COLOR=Purple][U][B]
[/B][/QUOTE]
"שלום לך" אומר לו בחיוך "אני אשמח להילחם איתך,רק תוביל אותי למרכז פוקימונים ואחר כך אני אשמח להילחם איתך קרב 2 על 2 מוסכם?" אומר לו
-
[quote]דן:
מה תעשה? [/quote]
"תקפוץ ותתחמק מהמתקפה שלו" אני קורא לטורציק וממשיך "תשתמש בגחלת כשאתה קופץ ולאחר מיכן שוב בניקור,כך שהוא יפול על האדמה".
-
[quote=nivX10;793786][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]המתקפה המנצחת הא?!? תכניס טיפה יותר יצירתיות בתגובה, תנסה לבוא מקרוב ולא רק מרחוק, תנסה לבלבל אותו, להטיש אותו... לא חסר![/COLOR]
[COLOR=teal]- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - [/COLOR]
[COLOR=teal]פרינפלאפ מנשף קצת ואז לוקח נשימה ושולח מתקפת מערבולת, סטילקס כבר מוכן להתגונן אך לפתע פרינפלאפ מוסיף מתקפת בועות שמחזקות משמעותית את המערבולת![/COLOR]
[COLOR=teal]סטילקס מנסה לעדוף את זה, אך המתקפה חזק מידי והוא לא מצליח, ברוק קורא לסטיליקס לא לוותר הוא עושה כמוך ואומר "תראה את זה בסגנון שלי.."[/COLOR]
[COLOR=teal]הוא מורה לסטיליקס להשתמש בסופת חול ואז הוא משתמש במפולת סלעים שמשליחה סלעים גדולים לתוך הסופת החול.[/COLOR]
[COLOR=teal]סופת החול גדלה, היא שואבת לתוכה את פרינפלאפ שנחבט בפנים מסלעים הגדולים שבפנים ומהחול שניתז עליו![/COLOR]
[COLOR=teal]הוא חייב להתגונן איכשהוא.[/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
'מה אני יכול לעשות אני חייב להוציא את פרינפלר משם' אחשוב בדאגה
"פרינפלפ מהר תשתמש בקרן בועות תוך כדי הסיבוב כדי להעיף את הסלעים לעבר סטיליקס ואז תשגר פעימת מים לעבר ראשו קדימה!"
-
[quote=nivX10;786407][COLOR=Sienna][U][B]יגאל:[/B][/U]
צ'רמנדר נראה רענן ובטוח בעצמו.. הוא מתחמק מכדור הג'יירו ביעילות ועובר לנגיחת ראש, אך ג'יודוד לא מתרשם..
הוא חוסם את צ'רמנדר דיי בקלות ותוקף באגרוף ממוקד שפוגע בדיוק בבטן של צ'רמנדר ומעיף אותו לאחור!
צ'רמנדר לא מוותר הוא קם על רגליו מיד, ברוק לא מגלה רחמים ושולח את ג'יודוד למתקפת אגרוף ממוקד נוספת.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
פרינפלאפ יוצא החוצה, מאז מרכז הפוקימונים לא השתמשת בוא והוא נראה רענן ומוכן לקרב.
פרינפלאפ יוצא בקרן בועות אך ברוק מחזיר את ג'יודוד בחזרה לפוקדור, אתה מסתכל עליו בסקרנות והוא אומר "רגע, תמתין.. מכוון שהרגע סיימנו קרב אני רשאי להחליף פוקימון, עכשיו אני יתן לך קרב שלא תשכח בחיים!" הוא אומר לך בחיוך..
לפתע הוא מוציא מהכיס פוקדור זורק אותו בעצמה וצועק "קדימה סטיליקס, צא החוצה!!!"
לפתע עומד מולך סטילקס שניראה גדול ובריא[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/5mojtlrkttmk.png[/IMG][/URL] אתה שולף את הפוקדע ולומד עליו מידע בעוד אתה נדהם מכמה שהוא נראה עצמתי!
סטיליקס שואג שגאה חזק וארוכה ואז ברוק אומר "קדימה בוא נתחיל!"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אני במקומך ההיתי אומר לטריקו להתקופף למטה ולחפש את רגליו של טורקול, פחות מסובך..אבל גם שלך רעיון!
- - - - - - - - - - - - - - - - -
טריקו מזנק לאוויר הכי גבוהה שהוא רק יכול, הוא מחפש את טורקול אך לא מצליח ליראות.. לפתע הוא מבחין בתזוזות קלות בעשן..
הוא משתמש במהירות בקליע זרעים, זה היה אכן טורקול שנפגע בראשו, מסך העשן מתדלל... טורקול נראה עצבני!
הרבה קיטור יותר יוצא מימנו לפתע הוא מתחיל לזהור באור אדום חזק, אתם לא מבינים מה קורה..
ואז הוא משחרר מתקפת חימום יתר עצמתית שפוגעת ישירות בטריקו!
נראה שהוא נפגע ממש חזק.. הוא נשכבעל הרצפה אתה רץ להרים אותו ולפתע הוא עוצר מבעדיך, הוא לא מוכן להיכנע ומחכה להוראה הבאה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=SlateGray][U][B]ניב: [/B][/U]
אתה לא יכול לבקש ממנו להתחמק מכל המתקפות.. אתה יכול לעשות את זה במשחק? ראית מישהוא עושה את זה בסדרה? מאיפה אתה יודע במה הוא ישתמש?
... תערוך (פעם רביעית כבר..)[/COLOR][/quote]
ערכתי כבר תגיב לי
-
אחי נהמה זה לא עושה ממש משהוא.. זה כמו growl, כל עוד הוא לא תוקף אותך זה לא משפיע כלל..
מאדקיפ תוקף בבועות אך פריסאן תוקף בזנב ברזל ומעיף את כל הבועות לצדדים, הוא תוקף את מדקיפ בזנב ברזל שמעיף אותו על הקרקע בחזקה!
מדקיפ עם הרבה שריטות ושפשופים מצליח לעמוד, הוא מסתכל עליך ומחייך קצת הוא מראה שהוא עדיין סומך עלייך.
פרסיאן לא עוצר פה, הוא שוב מסתער במהירות על מאדקיפ הפעם עם מתקפת זעם!
[B]מה תעשה?[/B]
אחי הוא עוד לא תקף, שים לב היטב למה שאני כותב לך.. לא משנה חפיף.
צ'ימצ'אר ממהר לברוח מכדור הצל בחפירה, לפתע הודיני אומר בחיוך "שוב פעם? הפעם זה לא יעבוד!".
הוא מורה לשאפט לשגר את כדור הצל לתוך הבור מהחפירה של צ'ימצ'אר, כדור הצל פוגע בוא ומעיף אותו החוצה מבור!!
צ'ימצ'אר נחבל קשה אך הוא עומד על רגליו ומפתיע את שאפט והודיני בלהביור אמתני.. הקרב נראה כי מגיע לקיצו, שני הפוקימונים תשושים ועייפים!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
ברוק מחייך עליך ואומר "קרב מעולה, נהנתי מאוד.. אבל חכה ותראה!" ואז הוא מוציא את סטיליקס!
אתה עומד ומולך סטילקס עצום וקשוח שואג ודופק בזנבו בחזקה בקרקע...
ברוק מסתכל עליך ואז שואל "אתה ממשיך עם צ'רמנדר? או בוחר פוקימון אחר?"
טורצ'יק מנזק מעל לעוקץ הרעל בקלות ועובר לגחלת, הגחלת פוגעת גם בסילקון וגם בקסקון ומשפיעה עליהם מאד!
הם מתרגזים.. טורצ'יק יוצא בניקור אך קסקון עוצר אותו בבלימה שמעיפה את שניהם לאחור.. לאחר מכן שניהם תוקפים בתווי חוטים שקושר טורצ'יק מרגליו ועד ראשו.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=SlateGray][U][B]ניב:[/B][/U]
סנדקוויל מזנק הצידה ומתחמק בזריזות מהלהביור של צ'ימצ'אר, לאחר מכן סנדקוויל עושה כדבריך ורץ לעבר צ'ימ'צאר עם נגיחת ראש.
"חחחח... ממש לא מקורי!" אומר לך ניב בגיחוך, "צא צ'ימצ'אר תתחמק מעל סנדקוויל במהירות ואת תקוף בגחלת!"
וכך צ'ימצ'אר עושה הוא מזנק על ראשו של סנדקוויל ומפיל אותו אז תוקף בחזקה את גבו של סנדקוויל בגחלת..
סנדקוויל נופל ארצה, הוא מתקשה לקום!
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
"אתה לא מבין שום דבר האא? הצ'ימצ'אר שלי יחסל את הטריקו שלך קליל!" הוא אומר בשחצנות.. לאחר מכן הוא מצביע לכיוון מסויים ואומר "שם העיר סטון-וויל, לך תרפא במרכז.."
הוא אומר לך מסתובב וממשיך לדרכו.. אתה חושב לעצמך "מי הוא חושב שהוא, מתנסה עליי ככה, אני עוד יראה לו למה אני מסוגל!".
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
לא כל-כך הבנתי את העדכון, הוא נראה קצת לא הגיוני.. לא היה יותר פשוט לנפץ את הסלעים בניקור מקדחה ואז להיכנס ללב הסערה? (איפה שאין לחץ).. אני ינסה לזרום!
פרינפלאפ מתחיל להסתחרר ומשחרר קרן בועות שמנפצת את הסלעים ומעטה את המערבולת.
לאחר מכן הוא שולח פעימת מים חזקה היישר לסטיליקס!
סטיליקס נפגע אך מתאושש ושולח שוב פעימת דרקון שמעיפה שוב את צ'ימצ'אר גבוהה לאוויר..
"לעזזל זה פשוט לא מספיק, שום התקפה מרחוק לא עובדת!" אתה חושב לעצמך..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]