-
[QUOTE=אדון פלריון;737116][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]האחות ג'וי לוקחת את הפוכדור שלך ואחרי דקה היא מחזירה לך אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאחות ג'וי"תודה"והולך אל מכון ורידיאן
-
[QUOTE=אדון פלריון;737124][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את הירח אתה רואה אור קטן מין התיק שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]MatanS23[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=#666699][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן אומר לך :"אני בנו של פרייס מנהיג מכון הקרח הייתי פעם מרביעיית העלית,אז אני לא לוזר,אני אגיד לך למה אתה לוזר יותר נכון למה הטורצ'יק שלך לוזר בגלל שהטורצ'יק שלך לא יודע מתקפת אש אפילו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני פותח את התיק וחושב שאולי הביצה של פיצ'ו בוקעת
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה את השמש שעולה רוח נעימה מתחילה לנשב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה את מכון ורידיאן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את הביצה של ה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/172.png[/IMG] שבאמת עומדת לבקוע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]The Joker[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=#666699][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]וויל אומר לך :"יש לך ולטורצ'יק שלך פוטנציאל אדיר רק אתה צריך ללמד אותו מתקפות אש כגון גחלת,קח את הפוקימון הזה הוא יעזור לך במסע שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]וויל מעביר לידך פוכדור והוא הולך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Arial]אני מבקש שאם אתם רוצים לשנות כינוי תגידו לי קודם לאיזה כינוי אתם רוצים לשנות.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;738139][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה את השמש שעולה רוח נעימה מתחילה לנשב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה את מכון ורידיאן.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני נכנכס למכון ורידיאן
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה נכנס אל המכון ואתה רואה מאמן צעיר רץ בוכה בידו פוכדור.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;738155][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה נכנס אל המכון ואתה רואה מאמן צעיר רץ בוכה בידו פוכדור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אליו ואומר לו"מה קרה לך הפסדת במכון"
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]הילד אומר :"כן הפסדתי בעוד שהמכון הוא מסוג אש ואני השתמשתי בסלופוק שהוא על-חושי ומים".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;738170][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הילד אומר :"כן הפסדתי בעוד שהמכון הוא מסוג אש ואני השתמשתי בסלופוק שהוא על-חושי ומים".[/FONT][/COLOR]
אני אומר לילד"תודה על המידע"ומחפש את מנהיג המכון
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה שומע קול שאומר :"המתמודד הבא על תג "כנפי ורידיאן" אתה לא רואה אף אחד ואתה מבין שאתה מבין שאתה המתמודד הבא על התג.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;738200][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה שומע קול שאומר :"המתמודד הבא על תג "כנפי ורידיאן" אתה לא רואה אף אחד ואתה מבין שאתה מבין שאתה המתמודד הבא על התג.[/FONT][/COLOR]
אני אומר למנהיג"אני מתאגר אותך לקרב מכון ורידיאן"
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]המאמן אומר :"שמי לואיס ואני מנהיג המכון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה שהזירה נפתחת ואתה רואה לבה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]השופט אומר :"הקרב יהיה אחד על אחד".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;738217][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]המאמן אומר :"שמי לואיס ואני מנהיג המכון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה שהזירה נפתחת ואתה רואה לבה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]השופט אומר :"הקרב יהיה אחד על אחד".[/FONT][/COLOR]
אני אומר ללאויס"אין בעיה.צא צ'ימצ'אר," אני מוציא את צ'ימצ'אר לקרב
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]לואיס אומר :"צא וולוויקס".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה לפניך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/37.png[/IMG] חזק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]השופט אומר :"התמודד האורח מתחיל".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;738229][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]לואיס אומר :"צא וולוויקס".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה לפניך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/37.png[/IMG] חזק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]השופט אומר :"התמודד האורח מתחיל".[/FONT][/COLOR]
אני אומר לצ'ימצ'אר"אגרוף ממוקד ואז צעקה על ולקיס"
-
[quote=אדון פלריון;738139]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]The Joker[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]וויל אומר לך :"יש לך ולטורצ'יק שלך פוטנציאל אדיר רק אתה צריך ללמד אותו מתקפות אש כגון גחלת,קח את הפוקימון הזה הוא יעזור לך במסע שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]וויל מעביר לידך פוכדור והוא הולך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
סליחה שלא הודעתי לך, אבל שיניתי את הכינוי כמו ששמת לב מMatanS23 לThe Joker
-----------
אני חושב לעצמי בזמן שאני מסתכל על הפוכדור שוויל נתן לי:'מה קרה כאן עכשיו? לפני רגע הוא חשב שאני לוזר ופתאום אומר לי דברים חיוביים? מה זה צריך להיות?'
אני מוציא את הפוקימון מתוך הפוכדור שוויל נתן לי כדי לראות איזה פוקימון זה, ביחד עם טורצ'יק שאקרא לו להיות לידי.