יש חצי שעה שזה בין הערביים, לא בדיוק יום אבל גם עדיין לא לילה
Printable View
יש חצי שעה שזה בין הערביים, לא בדיוק יום אבל גם עדיין לא לילה
(מהקבר אני מדבר)
צהריים
[QUOTE=BeHappy;716796]ואתם עוד חשדתם בי ודור אני העליתי את הרעיון שהוא מפיונר חח , אנחנו הולכים לזכות.
מור יש לנו חצי שעה ללילה או שעוד חצי שעה יש בוקר?[/QUOTE]
חצי שעה לילה,
פשוט נתתי לכם חצי שעה להגיב עכשיו על התוצאות כי בלילה אסור להגיב.
אוקיי כל מי שרופא/ שריף/ השוטר שיש עכשיו הוא משוגע שכולם ידעו! ספייסמן אמר לי שהוא בדק על עומר ומור אמר לו שהוא מאפיונר אז הוא בטוח רגיל אזכ כל בעלי התפקידים להפעיל את הכוח ושוטר משוגע תזכור שאתהה רואה הפוך מאפיונרים= רגילים רגילים= מאפיונרים
[QUOTE=killerbee;716808]אוקיי כל מי שרופא/ שריף/ השוטר שיש עכשיו הוא משוגע שכולם ידעו! ספייסמן אמר לי שהוא בדק על עומר ומור אמר לו שהוא מאפיונר אז הוא בטוח רגיל אזכ כל בעלי התפקידים להפעיל את הכוח ושוטר משוגע תזכור שאתהה רואה הפוך מאפיונרים= רגילים רגילים= מאפיונרים[/QUOTE]
אני חושב שהשוטר המשוגע לא יודע שהוא משוגע..
ואיך ספייסמן מסוגל לבדוק אנשים אחרי שהוא מת?
[QUOTE=killerbee;716808]אוקיי כל מי שרופא/ שריף/ השוטר שיש עכשיו הוא משוגע שכולם ידעו! ספייסמן אמר לי שהוא בדק על עומר ומור אמר לו שהוא מאפיונר אז הוא בטוח רגיל אזכ כל בעלי התפקידים להפעיל את הכוח ושוטר משוגע תזכור שאתהה רואה הפוך מאפיונרים= רגילים רגילים= מאפיונרים[/QUOTE]
קודם כל אתה לא יכול לדעת כלום עד שעומר לא מת.
לכן,אי אפשר לדעת אם השוטר השני הוא המשוגע או לא
[QUOTE=BeHappy;716819]אני חושב שהשוטר המשוגע לא יודע שהוא משוגע..
ואיך ספייסמן מסוגל לבדוק אנשים אחרי שהוא מת?[/QUOTE]
בטח הוא בדק לפני שמת
הוא בדק לפני שרצחו אותו
[quote=BeHappy;716819]אני חושב שהשוטר המשוגע לא יודע שהוא משוגע..
ואיך ספייסמן מסוגל לבדוק אנשים אחרי שהוא מת?[/quote]
[B]אני בדקתי אותו בלילה שמתתי, כשעוד יכולתי[/B]
ספייסמן בדק את עומר כשהוא עוד היה חי ומור אמר לו שהוא מפיונר, מכאן מסיקים שהשוטר הנותר הוא משוגע.
והם לא יכולים להפעיל את התפקידים עכשיו כי עדיין יום
killerbee.
אחי המשחק נהרס,יודעם עכשיו מי השריף.
[b]מתים תפסיקו להגיב בנושא החיים וחיים תפסיקו להגיב בנושא המתים[/b]
זהו הבוקר נגמר אין אני לא מחכה יותר
שוב לא להגיב פה עד שהלילה ייגמר.
[b]הלילה מתחיל[/b]
[QUOTE=red dd;716827]killerbee.
אחי המשחק נהרס,יודעם עכשיו מי השריף.[/QUOTE]
לא מי יודע?
[b]הלילה התחיל כבר[/b]
נא לא להגיב יותר!
[B]הלילה נגמר[/B]
זה היה לילה ארוך מאוד,כולם כבר נרדמו כשבשעת ערב מאוחרת השריף עוד היה ער,הוא הלך אל ביתו של דור,והציב שם כמה הגנות,בכדי לנסות ולהציל את דור ואז הוא הלך לישון.
בשניה שהוא הלך לישון פסע המאפיונר אל ביתו של דור וזרק עליו רימונים ואז חתם בחול,
"אנחנו ננקום את מותו של אבי."
האזרחים התעוררו מהרעש,ומצאו את ביתו של דור עולה באש,כשהבוקר עלה הם הצליחו לכבות את האש,אבל גופתו החרוכה של דור נמצאה,הם יצאו החוצה ומצאו את הכתובת שהמאפיונר השאיר בחול
דור היה:
[IMG]http://img152.imageshack.us/img152/831/onepiece2sl0.gif[/IMG]
[B]הבוקר התחיל[/B]