-
[quote=מאסטר אספיון;898025][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]*תגיד אתה יודע מה זה אומר 'המטפחת השחורה'? [/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]האיש המכונה 'האיש בעל חמשת הפרצופים' מוציא מכשיר קשר קטן והוא אומר:"דמוקליטוס,דמוקליטוס ענה בבקשה מדבר א''ז,אני מצאתי את מפת סירס!",אתה שומע קול מתכתי שאומר:"כאן מדבר אייזקס,דמוקליטוס נעלם חזור למטה!".[/FONT][/COLOR][/quote]
*אני יודע שזה מין קבוצה עם מטלות נהלות או טובות או רעות לא יותר מזה!
"קורומורי,קטרפיח תנסו ללמוד מהחבורה שלהם.שישי בעיה אצל אחד השותפים השאר באים לעזרתו לא נלחמים זה בזה!"אני אומר להם ופונה לא"ז "הייתי שמח לעזור לך אבל גם לי יש בעיות כרגע אז בהצלחה במשימה!"
-
[quote=מאסטר אספיון;898244][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*מעודכן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]ג'ולי יוצאת המכון איתך והיא אומרת לך:"זה יהיה ככה רטטה נגד סניזל,לאלקיד יש חשבון עם מונוזו אז שניהם ילחמו זה בזה,אז בסוף קומטנה נגד טרטוויג,הולך,זה יהיה קרב בלי החלפות,הטוב משלוש,גם אם תנצח שניים מין הפוקימונים שלי אז תזכה בתג".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"בסדר אני מוכן,אתם מוכנים חברים?" אומר ואחייך אליהם ואז אומר לגולי:"אני מקווה שהפעם לא תהיי מרשעת,קדימה סניזל נגד רטטה" אחייך אלייה ואחשוב לעצמי:' יש לי יתרון,עיני העשב זה מתקפת עשב ולעשב יש יתרון על קרח,זה טוב,קדימה כדי שנתחיל' אחייך אל רטטה ואלחש לו באוזן:"זה הקרב השני שלך,הריאשון שהוא רשמי,תקשיב בגלל שלמדתה את המתקפה עיני עשב,יש לך יתרון על קרח,אתה מוכן לנצח?" אחייך אליו הוריד אותו מהידיים אלך לקצה שלי של הזירה ואומר לרטטה:"קדימה הגיע הזמן שלך להוכיח את עצמך רטטה צא!,אתה יכול לעשות את זה,גולי תתחילי" אחייך לגולי מבט חמוד ואתחיל את הקרב
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;896878]
[B][U][COLOR=lime][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את סירס מסתובב והוא נעלם במהירות ואתה שומע צעדים ואתה רואה את חבורת הטריקו בורחת,אתה רואה גבר לבוש שחורים והוא אומר לך:"ילד אני ג'ק סמית הידוע בתור 'החיפושית האדומה' זקוק לעזרה,ראית נער מוזר בעל כוחות על טבעיים,כמו של פוקימון,ולא סתם פוקימון,פוקימון אגדי?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לג'ק: "שלום אני בר נעים להכיר, אני יכול לעזור לך לגבי השאלה שלך עם ראיתי ילד עם כוחות על טבעיים כמו של פוקימון".
"התשובה לשאלה שלך היא שכן ראיתי מישהו כזה קוראים לו סירס והוא ממש נחמד הוא הבן של ארסיוס" אגיד לג'ק בחשדנות שהוא מישהו רע שרוצה לפגוע בסיריס.
~~~~~~~~~~~~~~~;
מצטער שלא הגבתי הרבה זמן פשוט היום היה לי מבחן אז למדתי כמה ימים טובים
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;898025][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]שומר היערות אומר לך:"יש לי חידה קטנה אם תענה אליה הדרך לשם תיפתח,החידה היא:'ביום שחור העננים קודרים ביום לבן העננים נעלמים,רוחות גומרות לעננים לזוז,אז איך אפשר לגרום לשמש לצוץ?".[/FONT][/COLOR]
!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אחשוב מעט ואומר:"מממממ, אולי... אם הרוח תזיז את העננים מיום שחור ליום הלבן השמש תצוץ?" אגיד לא בטוח.
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]שומר היערות אומר לך:"התשובה היא פשוטה,ביום שחור השמיים שחורים כמו היום,במקום אחד,במקום אחר היום הוא יום לבן השמיים בהירים,אתה מבין יש משפט שאומר התמונה בעייני המתבונן ולא בעיניי האמן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סניזל של ג'ולי והרטטה שלך יוצאים לתוך זירת המכון השחורה,אתה רואה את האור מתחיל להיחלש,ואתה רואה את עיניו של רטטה מתחילות לזהור באור ירוק מיסטי מוזר מאוד,אתה רואה שלושה גפנים יוצאים לכיוונו של סניזל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את שאדו-סטרביה משתמש במתקפת חיתוך-שאדו אך ברגע ששאדו-לוגיה רואה אותו אתה רואה איך שאדו סטרביה נופל במהירות רבה מאוד,אתה מרגיש כאב חד בידך הימנית,שאדו אומר לך:"אנחנו עדיין בקרב שאדו,האופל נגמר צא עכשיו!",אתה רואה את כלא קרב השאדו נעלם.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]קרב השאדו נגד שאדו נגמר![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את מיג'ומרו מלאה באבקה מוזרה מאוד,אבקה צהובה,שאתה מתקרב אל עבר האבקה ואתה מרגיש עייפות מוזרה מתחילה לך בגוף,אתה מבין למה מיג'ומרו כול הזמן נרדמת,בגלל שהאבקה היא אבקת שינה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]*תכתוב בגוגל 'המטפחת השחורה'.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]א''ז אומר לך:"מצטער אבל אני לא יכול לעזור לך,אבל אם תסכים לעזור לי למצוא את המפקד שלי,דמוקליטוס אני אגמול לך אפיים,זאת אומרת שאם תעזור לי זה ישתלם לך מאוד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר אומר לך:"הנה חידה קטנה,במעמקי יער שפיקאצ'ו חי בו,יער צהוב נמצא בחלקו,מחבר בין שתי ערים,עיר שהיא צפונית מהעיר הכי חשובה,מזרחית מהר הניצחון ודרום מהעיר של המוזיאון,אז הגד נא לי איפה טוטם העשב?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]ג'ק סמית דוחף אותך והוא אומר לך:"נעים מאוד ג'ק סמית,'החיפושית האדומה' לשעבר בלש של סוכנות ג'וטו-קנטו בהווה צייד ראשים מסוכן מאוד,וכרגע,עזרת לי להשיג את הכוח הכי חזק בעולם!".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;899630][COLOR=blue][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את מיג'ומרו מלאה באבקה מוזרה מאוד,אבקה צהובה,שאתה מתקרב אל עבר האבקה ואתה מרגיש עייפות מוזרה מתחילה לך בגוף,אתה מבין למה מיג'ומרו כול הזמן נרדמת,בגלל שהאבקה היא אבקת שינה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"מעניין איל האבקה הגיע לפה" אני חושב לעצמי "מיג'מרו תחזרי" אני אומר והולך לכיוון מרכז הפוקימונים
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;899630][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]שומר היערות אומר לך:"התשובה היא פשוטה,ביום שחור השמיים שחורים כמו היום,במקום אחד,במקום אחר היום הוא יום לבן השמיים בהירים,אתה מבין יש משפט שאומר התמונה בעייני המתבונן ולא בעיניי האמן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]סניזל של ג'ולי והרטטה שלך יוצאים לתוך זירת המכון השחורה,אתה רואה את האור מתחיל להיחלש,ואתה רואה את עיניו של רטטה מתחילות לזהור באור ירוק מיסטי מוזר מאוד,אתה רואה שלושה גפנים יוצאים לכיוונו של סניזל.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את שאדו-סטרביה משתמש במתקפת חיתוך-שאדו אך ברגע ששאדו-לוגיה רואה אותו אתה רואה איך שאדו סטרביה נופל במהירות רבה מאוד,אתה מרגיש כאב חד בידך הימנית,שאדו אומר לך:"אנחנו עדיין בקרב שאדו,האופל נגמר צא עכשיו!",אתה רואה את כלא קרב השאדו נעלם.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]קרב השאדו נגד שאדו נגמר![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]*תכתוב בגוגל 'המטפחת השחורה'.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]א''ז אומר לך:"מצטער אבל אני לא יכול לעזור לך,אבל אם תסכים לעזור לי למצוא את המפקד שלי,דמוקליטוס אני אגמול לך אפיים,זאת אומרת שאם תעזור לי זה ישתלם לך מאוד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר אומר לך:"הנה חידה קטנה,במעמקי יער שפיקאצ'ו חי בו,יער צהוב נמצא בחלקו,מחבר בין שתי ערים,עיר שהיא צפונית מהעיר הכי חשובה,מזרחית מהר הניצחון ודרום מהעיר של המוזיאון,אז הגד נא לי איפה טוטם העשב?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]ג'ק סמית דוחף אותך והוא אומר לך:"נעים מאוד ג'ק סמית,'החיפושית האדומה' לשעבר בלש של סוכנות ג'וטו-קנטו בהווה צייד ראשים מסוכן מאוד,וכרגע,עזרת לי להשיג את הכוח הכי חזק בעולם!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את סטרביה והולך לדרכי כדי להיתאמן
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;899630][
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"זה חידה קשה.טוב נאמר על העיר פיושה.צדקתי?אם כן זה רחוק מהאי סינבר.אני מעדיף מקום קרוב לפה"
-
[quote=מאסטר אספיון;899630]
[COLOR=lime][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"טוב מאוד רטטה,התכנית עובדת,עכשיו מתקפת זנב בשביל שלא יזוז" אומר לו בחיוך ואז אלחש לאלקיד:"תגיד לטרטוויג שיתחיל לעודד ותעודד גם אתה,תשתמש באגרוף רעם חלש בשביל ליזרוק ניצוצות של עידוד,וטרטוויג תשתמש בכדור אנרגיה קטן כדי שיזהר,ויעזור לרטטה ליראות" אחייך אל שניהם ואז אחזור לקרב ואומר לגולי:"אז מה,נכון הוא ניראה חזק?,הוא לא רק ניראה חזק,הוא גם חזק פיזית,רוצה ליראות?,קדימה רטטה,מתקפת זנב שוב ושוב,תעזר באור שטרטוויג ואלקיד מאירים בשבילך" אחייך אליו ואומר להם:"קדימה מהר כדי שיוכל ליראות" אומר לגולי:"מקווה שיהיה כיף,עם גורג היה כיף" אחייך שוב ואחזור להסתכל על הקרב בעיניים מצומצמות בשביל ליראות דרך החושך
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;899630]
[COLOR=lime][FONT=Arial]ג'ק סמית דוחף אותך והוא אומר לך:"נעים מאוד ג'ק סמית,'החיפושית האדומה' לשעבר בלש של סוכנות ג'וטו-קנטו בהווה צייד ראשים מסוכן מאוד,וכרגע,עזרת לי להשיג את הכוח הכי חזק בעולם!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לג'ק: "תזהר לך אני השיב לך מלחמה אני לא התן לך לעשות זאת אני יגיד לסירס שמישהו מחפש אותך ושהיה מוכן."
"קדימה טריקו צא ותשתמש בחבטה על ג'ק המסוכן שרוצה לפגוע בסירס תחשוב על זה סירס המציא אותך אז תיתן את כל מה שיש לך" אגיד לטריקו בעידוד.
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את סניזל רץ במהירות רבה מאוד בעזרת טופר מתכת והוא גוזר את שלושת הגפנים הענקיים,אתה רואה את סניזל משתמש במתקפת אגרוף ממוקד,אתה נזכר שהמתקפה היא מסוג לחימה מה שיכול לגמור את רטטה במכה אחת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*אתה עדיין בעולם השאדו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את שאדו רץ אליך והוא אומר לך:"ילד זה אינו שייך לעולמנו יהיה שלום לו מין המקום!",אתה רואה אור שחור ואז אור לבן חזק ואתה מוצא את עצמך בעיר ורידיאן,ליד המקום שבו תפסת את הפיקאצ'ו שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה הולך לכיוון מרכז הפוקימונים ואתה רואה את האחות ג'וי מקבלת את פניך בשמחה רבה והיא אומרת לך:"שלום לך מאמן צעיר,אהה אני זוכרת אותך,אתה הילד שבא לפה מהעיירה פאלט לא,מה מעשיך פה עכשיו האם נלחמת מול מנהיג המכון?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר עושה לא עם הראש והוא אומר לך:"במעמקי היער שפיקאצ'ו חי זה אומר יער ורידיאן,יש שם חלקה קטנה בשם היער הצהוב שבו חיים רב פיקאצ'ו,העיר הדרומית מין היער היא ורידיאן והיא צפונית מפאלט המקום הכי חשוב,ביתו ומעבדו של הפרופסור,העיר ורידיאן נמצאת ליד רמת אינדיגו,יש בעיר פיוטר שצפונית מורידיאן מוזיאון,נס פא,בעברית זה הלוא כן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את טריקו מפחד מין ג'ק סמית 'החיפושית האדומה' צייד הראשים,אתה רואה את סירס מתקרב אליך והוא אומר:"להבא בקש עוד מידע על האנשים שמסביבך אתה לא יודע מי חבר ומי אויב!",אתה רואה את סירס משתמש בגל הלם על ג'ק סמית.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;899729][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את סניזל רץ במהירות רבה מאוד בעזרת טופר מתכת והוא גוזר את שלושת הגפנים הענקיים,אתה רואה את סניזל משתמש במתקפת אגרוף ממוקד,אתה נזכר שהמתקפה היא מסוג לחימה מה שיכול לגמור את רטטה במכה אחת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*אתה עדיין בעולם השאדו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את שאדו רץ אליך והוא אומר לך:"ילד זה אינו שייך לעולמנו יהיה שלום לו מין המקום!",אתה רואה אור שחור ואז אור לבן חזק ואתה מוצא את עצמך בעיר ורידיאן,ליד המקום שבו תפסת את הפיקאצ'ו שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה הולך לכיוון מרכז הפוקימונים ואתה רואה את האחות ג'וי מקבלת את פניך בשמחה רבה והיא אומרת לך:"שלום לך מאמן צעיר,אהה אני זוכרת אותך,אתה הילד שבא לפה מהעיירה פאלט לא,מה מעשיך פה עכשיו האם נלחמת מול מנהיג המכון?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר עושה לא עם הראש והוא אומר לך:"במעמקי היער שפיקאצ'ו חי זה אומר יער ורידיאן,יש שם חלקה קטנה בשם היער הצהוב שבו חיים רב פיקאצ'ו,העיר הדרומית מין היער היא ורידיאן והיא צפונית מפאלט המקום הכי חשוב,ביתו ומעבדו של הפרופסור,העיר ורידיאן נמצאת ליד רמת אינדיגו,יש בעיר פיוטר שצפונית מורידיאן מוזיאון,נס פא,בעברית זה הלוא כן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את טריקו מפחד מין ג'ק סמית 'החיפושית האדומה' צייד הראשים,אתה רואה את סירס מתקרב אליך והוא אומר:"להבא בקש עוד מידע על האנשים שמסביבך אתה לא יודע מי חבר ומי אויב!",אתה רואה את סירס משתמש בגל הלם על ג'ק סמית.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את פיקאצ'ו ואומר לו ''שעכשיו אני רוצה שהוא ילמד לתקוף במתכפת וולט''
ואני אומר לו'' לרוץ מהר והישתמש במכת ברק''
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;899729]
/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"הטוטם בחר לעצמו מקום גרוא ולא קשור לעשב.טוב אני הרוס גם תטוטם הזה.אני לא ארוס אותו .לא בא ילי שאני היה מבוקש.תגיד אפשר להילחם נגדך 1 על 1?"
-
[quote=מאסטר אספיון;899729][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"רטטה תקשיב טוב ותיזהר,קודם כל תפנה לצדדים בזיג זג,ועכשיו בגלל שהוא מרוכז במקום אחד והיד שלו תפוסה תבוא מאחורי הגב שלו ותשתמש בעיני עשב!" אומר בלחץ אל רטטה ואז אומר לאלקיד:"תשתמש במכת וולט ותקיף את כל המגרש בלי להיכנס אליו,זה יאיר את כל הזירה" אחייך אליו ואבקש מימנו לעשות את זה"
-
[quote=מאסטר אספיון;899729][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"לא, אני נילחמתי באמנת והפסדתי" אני אומר לאחות ג'וי בעצב קל "את יכולה לרםא את הפוקימונים שלי?" אני שואל אותה