-
[quote=טום רידל;996380]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]Pika Food[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי לוקחת את האבן ומאכילה את זורא בזה והיא אומרת לך:"האיש הזה הוא סוג של ספק של מרפאים,אבל אני לא הסכמתי לקנות ממנו,והפציעה כנראה הייתה סימן שאני צריכה להתחרט,אתה תבחר איזו ביצת פוקימון,אלו האפשרויות:ארון,יונירן וגייר מה תבחר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"חשבתי שאמרת פוקימון נדיר,אבל לא משנה. מה עם זורואה? מתי הוא ירגיש טוב?,אני רוצה שהוא יפגוש אותי" אומר לה בחיוך רחב ואחפש בפוקדע מידע על שלושת הפוקימונים בשביל ליראות איזה עדיף .
----------------
אתה יכול לתת לי קישור לדף של יוניריין? שכחתי מי זה
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שאוניקס הקריסטל מביט בך במבט עצבני,אתה שומע קריאה חזקה,אתה רואה שסביב האוניקס המיוחד הזה יש כיותר מחמישים אוניקסים זוהרים,מקריסטל,ורגילים כולם תחת האוניקס קריסטל הזוהר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמתקפת חבטת הג'יגה פוגעת בפיפלאפ קשות מאוד,אתה רואה שפיפלאפ מנסה להתרומם ומצליחה,אתה רואה שליירון צוחק צחוק אפל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]*העל חושי הקטן הירוק מהדור החמישי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי מחייכת אליך ואומרת לך:"זורא הוא פוקימון פראי,הוא ינוח פה כמה ימים וישוחרר למקום שלו,אתה מבין זורא נדירים מאוד ולרוב אסור להם להיות מבויתים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=טום רידל;996397]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]*העל חושי הקטן הירוק מהדור החמישי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי מחייכת אליך ואומרת לך:"זורא הוא פוקימון פראי,הוא ינוח פה כמה ימים וישוחרר למקום שלו,אתה מבין זורא נדירים מאוד ולרוב אסור להם להיות מבויתים".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"האחות גוי אני יכול לקחת את זורואה עד שיחלים במלואו ואז אשחרר אותו?" אשאל אותה בחיוך ואז אחשוב ואומר:"אני רוצה ביצת ארון" אחייך אלייה הוציא את מאדקיפ וולפיקס ואשאל אותם:"מה אתם אומרים? מי לבחור?"
-
[QUOTE=טום רידל;996397][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמתקפת חבטת הג'יגה פוגעת בפיפלאפ קשות מאוד,אתה רואה שפיפלאפ מנסה להתרומם ומצליחה,אתה רואה שליירון צוחק צחוק אפל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"פיפלאפ אני מאמין בך תשתמשי בצעקה על הליירון המרושע ואז ניקור אל האדמה כדי שיווצר בור שתישארי שם עד שאומר לך לצאת טוב?"אומר לפיפלאפ בחשש
ואז אוסיף בשאלה:"יוליוס אחרי הקרב תוכל להגיד לי איפה למצוא ליירון או את התת התפתחות שלו ארון?"
---
תעשה בבקשה שכול הדברים שכתבתי יהיו בהמשך הבא שלך...
-
[QUOTE=טום רידל;996397][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שאוניקס הקריסטל מביט בך במבט עצבני,אתה שומע קריאה חזקה,אתה רואה שסביב האוניקס המיוחד הזה יש כיותר מחמישים אוניקסים זוהרים,מקריסטל,ורגילים כולם תחת האוניקס קריסטל הזוהר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאוניקס"אוקי אני מבין את הסימן שאתה רומז לי.עלי להזסתלק מפה במהירות אחרת אני יפגע.אם כך להתראות אוניקס". אני אומר לטאפיג ולאיווי"רוצו אחרי הכי מהר שאתם יכולים" אני מתחיל לברוח מן האוניקיסים ביחד עם טאפיג ואיווי שלי
-
[QUOTE=טום רידל;994582][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את האיש המסתורי מכניס את האקדח לכיסו ונעלם,אתה רואה שהערפל נעלם איתו ואתה חוזר לעיר ג'ול-ריו,אתה רואה דמות מסתכלת אליך מהיער.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את גפני העלים תופסים את סלבי שמשתמש במתקפת סוד היער,אתה רואה שהגפנים חוזרים לכיוון טורטרה והם פוגעים בו בצורה חזקה מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את סולרוק משתמש במתקפת כוח עתיק,אתה רואה כחמישה שישה אבנים בזוהר סגול מתחילות לעוף והם פוגעות בצ'רמנדר שלך,אתה רואה שהוא מתעורר אחרי זה ולא מצליח להתחמק מהמתקפות שפוגעות בו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהגיבל מתחיל להתעייף,אתה מסתכל על מתקפת מטאור הדרקון נעלמת כלא הייתה,אתה מבין שהמתקפה שלו לא מושלמת,אתה רואה את גיבל מתקרב אליך ומביט בך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=3]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'ימצ'אר ישן לו שנת ישרים,הריינג'ר שעזר לך אומר לך:"הוא ישן קצת,זה בסדר הוא סבל,סבל אימים הוא סבל,תחזיר אותו לפוכדור ותיקח אותו למרכז הפוקימונים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=3]Pika Food[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה גבר שעונה בדיוק לתיאור של האחות ג'וי,גבר גבוה בעל שיער שחור ועיניים כחולות,לידו צץ גבר גבוה,שיער לבן ועיניים אפורות כפלדה,אתה רואה ששניהם מחייכים חיוך מרושע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסולרוק משתמש במתקפת הדף על חושי שהודף את טריקו שלך לחוץ הזירה,אתה שומע את דיימונד צועק:"קדימה אהוד קדימה תנצח אותו!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=3]Itai[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רץ כמה דקות בשדה פרחים לכיוון שבו האיש המסתורי אמר לך איפה הים,אתה רואה שהשדה נגמר בקו ישר מסתורי,אתה רואה שאחרי הקו יש כמה מטרים של אדמה יבשה ואז אתה רואה פסל ענקי עשוי אבן של קיוגר,אתה רואה מאחוריו ים ענקי שמתפרס לכול הכיוונים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תשתמש בכדור אנרגיה ותתפוס אותו בשוטי גפן ותעיף את שניהם על סליב" אגיד לטורטרה
-
[quote=טום רידל;996330]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי משיבה לך במבט חולמני:"לא אני לא מדברת על הריינג'רים עצמם או שומרי הפוקימונים,אני מדברת על ליאו,שמעתי שעכשיו מעלים את כולם דרגה,על המבצע הזה,הלוואי שהוא יסכים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=green]אומר לאחות ג'וי:"לא כל כך הבנתי מה את מנסה לומר? מי זה ליאו? איזה העלת דרגה ? על מה הוא צריך להסכים? ולמה את כל כך רוצה בזה? מאיפה את מכירה אותו?"[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את אוניקס מסתכל בך ומסמן לך ללכת,אתה,איווי ופוקאבו ממשיך בדרככם,אתה נכנס שוב לשטח של העיר ג'ול-ריו,אתה רואה בשמיים פוקימון מעופף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]BarMaster[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסלבי ממשיך להדוף לך את מתקפות העשב,שום פעם ושוב פעם,אתה רואה שד שחור מוזר,שנראה בדיוק כמו סלבי,אתה מבין שזהו שד-סלבי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שפיפלאפ מתקשה להשתמש בניקור ובצעקה בגלל המתקפה הקטלנית של ליירון,אתה רואה שיוליוס מביט בך והוא אומר לך:"במקדש הנצח הנצחי,השמש שמה לא,עזוב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי מסתכלת בך והיא אומרת לך:"ליאו הוא ריינג'ר נחמד מאוד,הוא יהפוך ממתלמד לריינג'ר,למה שהוא צריך להסכים זה לא עינייך,אני מכירה אותו וזה לא חשוב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמדקיפ ו-וולפיקס לא יודעים מה להגיד לך,אתה רואה שאחות ג'וי אחרת לוקחת את זורא,האחות ג'וי מושיטה לך ביצת ארון,אתה רואה שהיא חומה-אפורה כולה עם סוג עיניים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]השגת ביצת ארון![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=טום רידל;996642][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את אוניקס מסתכל בך ומסמן לך ללכת,אתה,איווי ופוקאבו ממשיך בדרככם,אתה נכנס שוב לשטח של העיר ג'ול-ריו,אתה רואה בשמיים פוקימון מעופף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מתעלם מן הפוקימון המעוטפפף שעף מעל ראשי ואז אומר לטאפיג ואיווי"כנסו לפוכדורים תנוחו שם.עשיתם מספיק ליום אחד".אני חזיר אותם לפוכדורים שלי ואז נכנכס למרכז הפוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי שתרפא את הפוקימונים שלי
-
[QUOTE=טום רידל;996642][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שפיפלאפ מתקשה להשתמש בניקור ובצעקה בגלל המתקפה הקטלנית של ליירון,אתה רואה שיוליוס מביט בך והוא אומר לך:"במקדש הנצח הנצחי,השמש שמה לא,עזוב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
*אפשר להחליף פוקימונים?
"פיפלאפ את יכולה,אני מאמין בך תשתמשי בצעקה ואז בניקור אל ליירון בכול הכוח!"אצעק לעבר פיפלאפ ואקווה לטוב
-
[quote=טום רידל;996642][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי מסתכלת בך והיא אומרת לך:"ליאו הוא ריינג'ר נחמד מאוד,הוא יהפוך ממתלמד לריינג'ר,למה שהוא צריך להסכים זה לא עינייך,אני מכירה אותו וזה לא חשוב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
[SIZE=2][COLOR=green]אומר לאחות ג'וי:"אין בעיה, בהצלחה לך ולריינג'ר שלך! כשתגמרי לרפאות את צ'ימצ'אר שלי אני אמשיך במסע, תודה לך!"[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=טום רידל;996642]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמדקיפ ו-וולפיקס לא יודעים מה להגיד לך,אתה רואה שאחות ג'וי אחרת לוקחת את זורא,האחות ג'וי מושיטה לך ביצת ארון,אתה רואה שהיא חומה-אפורה כולה עם סוג עיניים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]השגת ביצת ארון![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"האחות גוי אני מקווה שתטפלי בו טוב,ותספרי לו עליי שהוא יתעורר" אומר לה בחיוך אחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדור ואז אומר לה:"יש לי שני שאלות. הריאשונה היא:יש לך מיכל או משהו בו אני יוכל לעשים את הביצה? והשאלה השנייה שלי היא אם את יכולה להגיד לי איפה המכון הקרוב"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדורים וכעבור חמש דקות האחות ג'וי מחזירה לך את הפוכדורים שלך,היא מחייכת אליך,וכעבור מספר דקות,נכנס מנהיג המכון יוליוס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*לא אמרתי,קרב המכון של יוליוס לא דוגל בהחלפת פוקימונים בזמן קרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שפיפלאפ מנידה בראשה והיא מתמוטטת ומפסידה,אתה מבין שהליירון הזה הביס אותה קשות,אתה רואה שיוליוס מחייך אליך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ הפסידה 1-0 ליוליוס.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#808000][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי נותנת לך את הפוכדור של צ'ימצ'אר,אתה יוצא מהמרכז ואתה רואה שהשמש יוקדת על העיר,אתה מרגיש איך הרוח הקרירה משתלבת עם קרני השמש החמימות,אתה מרגיש איך המזג אוויר נעים במיוחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#008000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]Pika Food[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי מגישה לך את מיכל ביצת הפוקימון במהירות רבה והיא אומרת לך:"המכון הקרוב ביותר נמצא בעיר,הזאת,תמסור דרישת שלום למנהיג המכון".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;997007][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*לא אמרתי,קרב המכון של יוליוס לא דוגל בהחלפת פוקימונים בזמן קרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שפיפלאפ מנידה בראשה והיא מתמוטטת ומפסידה,אתה מבין שהליירון הזה הביס אותה קשות,אתה רואה שיוליוס מחייך אליך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ הפסידה 1-0 ליוליוס.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
"תחזירי פיפלאפ"אומר בכעס ואז אוסיף:"צא גיבל תעשה ציפורן ברזל על ליירון בכול הכוח ואז שתפגע תנסה לעשות דרכו מטאור"
-
[QUOTE=טום רידל;997007][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדורים וכעבור חמש דקות האחות ג'וי מחזירה לך את הפוכדורים שלך,היא מחייכת אליך,וכעבור מספר דקות,נכנס מנהיג המכון יוליוס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אל יוליוס בפרצוף שמח ואז אומר לו"הי יוליוס.אני יכול להילחם נגדך בקרב מכון חוזר.הפעם אני מקוה שאלחם בך ולא במישהו אחר?.אז אתה יכול עכשיו להילחם נגדי בקרב מכוןן רשמי?".ניגש אל האחות ג'וי לוקח את הפוכדורים שלי ושם בתיק שלי