-
[COLOR=#ff0000][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr056.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]כינוי בפורום[/COLOR][COLOR=#000000] : DarkTiger[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]שם במשחק[/COLOR] : אייס דיאמונד[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]גיל במשחק :[/COLOR] 16[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]מחוז :[/COLOR] מים[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]אופי[/COLOR] : עקשן, פסימיסט, חרוץ, אמיץ, אדם סגור, עצמאי, איכפתי, בעל לב זהב, תמים.[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]רקע[/COLOR] : אייס נולד לאם חד הורית, אפילו היא אינה ידעה מיהו אביו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]הוא התגורר בעיר רסקט, מכיוון שהפרופסור רובין היה בן דודה של אימו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]הוא לימד את אייס כל שידע על עולם הפוקימונים, וכך אייס החכים על האגדות השונות.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אך למרות שאייס נראה שמח לעיניי כל בצעירותו, התחושה של ללמוד בבית לבד היא תחושה בודדה, שהשפיעה רבות על אופיו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]הפרופסור נתן לו כחודש לפני היעד לקבלת הפוקימון את הפוקימון שלו, לארביטר- מכיוון שזהו פוקימון סגור יותר מיתר הפוקימונים.[/COLOR]
[COLOR=#000000]בחודש ההוא אייס נהיה חברו הטוב של לארביטר, ולארביטר כבר לא סגור בפניו.[/COLOR]
[COLOR=red][B][COLOR=red][U]זכר[/U][/COLOR][/B] \ נקבה[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]התחלתי : [/COLOR][/COLOR][COLOR=black]לארביטר[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]פוקימונים[/COLOR][/COLOR][COLOR=red] – לא לגעת ! [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]כסף [/COLOR]: 1,500 שקלים , [/COLOR][COLOR=red]לא לגעת ! [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]ציוד[/COLOR] :תיק,פוקדקס,בוחן מתקפות,טלפון,ואוכל לבני אדם ולפוקימונים[/COLOR][COLOR=red](לא לגעת !)[/COLOR]
[COLOR=red]תגי מכון וסרטי תחרות – לא לגעת ! [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]בקשות מיוחדות[/COLOR] : [/COLOR]
-
[SIZE=4][COLOR=blue][B][U]תומר[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][B]אקסאדריל בהתחלה חושב שאתה סתם עושה את זה ולא מסכים כי הוא מתבייש ..[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אבל אתה מעודד אותו והוא זורם איתך .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הוא שם את החישוק על הקרן שלו ומתחיל להסתובב .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]כולם מסתכלים עליו והוא מעט מתבייש .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הוא לא יודע מה לעשות ושובר את החישוק ויושב בצד בגלל שהוא מרגיש מושפל .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה דווקא חושב שזה היה מרשים ויפה .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]לולה אומרת לך " לבוא איתך לעודד איתו ? " בעוד ולאבי עף אליה עם הכדור ויושב על כתפה .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B][U]מה תעשה ? [/U][/B][/COLOR]
[U][SIZE=4][COLOR=magenta][B]לין[/B][/COLOR][/SIZE][/U]
[COLOR=magenta][B]הוא אומר לך שאין צורך להודות לו .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]הוא עונה לך " זה ארגז פוקימונים מהילדות שלי ..אני אהבתי לתפוס אותם ולשחק איתם בלי לחשוב..קחי..את יוכלה לבחור משם פוקימון אם תרצי .."[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]מה תעשי ?[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]מצטער על התגובה הקצרה ..[/B][/COLOR]
[quote=DarkTiger;1035707][COLOR=#ff0000][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr056.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]כינוי בפורום[/COLOR][COLOR=#000000] : DarkTiger[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]שם במשחק[/COLOR] : אייס דיאמונד[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]גיל במשחק :[/COLOR] 16[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]מחוז :[/COLOR] מים[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]אופי[/COLOR] : עקשן, פסימיסט, חרוץ, אמיץ, אדם סגור, עצמאי, איכפתי, בעל לב זהב, תמים.[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]רקע[/COLOR] : אייס נולד לאם חד הורית, אפילו היא אינה ידעה מיהו אביו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]הוא התגורר בעיר רסקט, מכיוון שהפרופסור רובין היה בן דודה של אימו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]הוא לימד את אייס כל שידע על עולם הפוקימונים, וכך אייס החכים על האגדות השונות.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אך למרות שאייס נראה שמח לעיניי כל בצעירותו, התחושה של ללמוד בבית לבד היא תחושה בודדה, שהשפיעה רבות על אופיו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]הפרופסור נתן לו כחודש לפני היעד לקבלת הפוקימון את הפוקימון שלו, לארביטר- מכיוון שזהו פוקימון סגור יותר מיתר הפוקימונים.[/COLOR]
[COLOR=#000000]בחודש ההוא אייס נהיה חברו הטוב של לארביטר, ולארביטר כבר לא סגור בפניו.[/COLOR]
[COLOR=red][B][COLOR=red][U]זכר[/U][/COLOR][/B] \ נקבה[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]התחלתי : [/COLOR][/COLOR][COLOR=black]לארביטר[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]פוקימונים[/COLOR][/COLOR][COLOR=red] – לא לגעת ! [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]כסף [/COLOR]: 1,500 שקלים , [/COLOR][COLOR=red]לא לגעת ! [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]ציוד[/COLOR] :תיק,פוקדקס,בוחן מתקפות,טלפון,ואוכל לבני אדם ולפוקימונים[/COLOR][COLOR=red](לא לגעת !)[/COLOR]
[COLOR=red]תגי מכון וסרטי תחרות – לא לגעת ! [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]בקשות מיוחדות[/COLOR] : [/COLOR][/quote]
[B][U][SIZE=5][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=5][COLOR=darkslategray]רשום ! ~ [/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=darkslategray]התחלה חדשה בשבילך :[/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=darkslategray][B][U]אייס [/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslategray][B]יום בהיר אחד..[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]אתה מתעורר לבדך בבית ברסקט והולך לפגוש את לארביטר .[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]אתה הולך לפרופ' והוא נותן לך שוב את לארביטר .[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]אתה לא רצית להיות לבד עם הפוכדור כי פחדת שייגנבו אותו ממך .[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]אז אתה הולך ולוקח אותו והיום הפרופ' רוצה לתת לך מתנה נוספת ! [/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]הפרופ' אומר לך " אמ..אייס ! הרבה זמן אתה רק עם לארביטר משחק אז חשבתי..קח את אלה .."[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]והוא מגיש לך פוקדע,5 פוכדורים ופוקטץ' .[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]"חשבתי שתרצה ללמוד על שאר הפוקימונים בעולם ..." הוא אומר .[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]אתה ולארביטר נרגשים מאוד לוקחים את החפצים ומכניסים לתיק .[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]הפרופ' אומר לך " ואם תרצה...תוכל סופסוף להתחיל את המסע שלך ! " [/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=_KoDaK_;1035708][SIZE=4][COLOR=blue][B][U]תומר[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][B]אקסאדריל בהתחלה חושב שאתה סתם עושה את זה ולא מסכים כי הוא מתבייש ..[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אבל אתה מעודד אותו והוא זורם איתך .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הוא שם את החישוק על הקרן שלו ומתחיל להסתובב .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]כולם מסתכלים עליו והוא מעט מתבייש .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הוא לא יודע מה לעשות ושובר את החישוק ויושב בצד בגלל שהוא מרגיש מושפל .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אתה דווקא חושב שזה היה מרשים ויפה .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]לולה אומרת לך " לבוא איתך לעודד איתו ? " בעוד ולאבי עף אליה עם הכדור ויושב על כתפה .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B][U]מה תעשה ? [/U][/B][/COLOR][/QUOTE]
"בוא אקסאדריל עשית את זה יפה אני מאמין בך!אתה יכול לעשות את זה שוב כמוני!"אומר לאקסאדריל בעידוד ואז אגיד ללולה:"כן את יכולה!"ואז אעשה את הדברים עם החישוק.
-
[quote=_KoDaK_;1035647]
[B][SIZE=4][COLOR=red]לי[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=red]קווין אומר "יודע מה ? הגזמת ..אני מנסה לעזור לך מאוד ואתה לא אומר תודה אפילו ! הלכתי ! בוא שינקס ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הוא אומר והם הולכים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]בינתיים הקרב ממשיך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הוא קופץ בסחרור תוך כדי לעיסה אבל אנפאנט משתמש בסופה ומפיל אותו ללמטה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]סאנדייל משתמש בסופת חול ומעיף אותו אחורה מעט אך לא גורם לנזק כלל .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אנפאנט משתמש באס אווירי וסאנדייל הזריז קופץ עליו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מה תעשה ?[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna][/COLOR][/quote]
אני אומר לקווין"להתראותץ לך חבר". אני אומר לסאנדייל"יופי עכשיו שאתה מעל אנפאט תנשך לו את הראש בנשיכה הכי חזקה שלך שאתה יכול.ואז תשתמש בלעיסה על הגוף שלו כך שיתמוטט לקרקע ותנצח אותו"
-
[quote=_KoDaK_;1035708]
[U][SIZE=4][COLOR=magenta][B]לין[/B][/COLOR][/SIZE][/U]
[COLOR=magenta][B]הוא אומר לך שאין צורך להודות לו .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]הוא עונה לך " זה ארגז פוקימונים מהילדות שלי ..אני אהבתי לתפוס אותם ולשחק איתם בלי לחשוב..קחי..את יוכלה לבחור משם פוקימון אם תרצי .."[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]מצטער על התגובה הקצרה ..[/B][/COLOR]
[/quote]
"באמת? איזה מגניב!" אני אומרת בהתרגשות ומתקדמת אל הארגז ומתחילה לגושש בין הפוכדורים. אני לוקחת פוכדור אקראי ופותחת אותו, סקרנית לראות מה יצא.
-
[quote=_KoDaK_;1035708][SIZE=4][COLOR=darkslategray][B][U]אייס [/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslategray][B]יום בהיר אחד..[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]אתה מתעורר לבדך בבית ברסקט והולך לפגוש את לארביטר .[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]אתה הולך לפרופ' והוא נותן לך שוב את לארביטר .[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]אתה לא רצית להיות לבד עם הפוכדור כי פחדת שייגנבו אותו ממך .[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]אז אתה הולך ולוקח אותו והיום הפרופ' רוצה לתת לך מתנה נוספת ! [/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]הפרופ' אומר לך " אמ..אייס ! הרבה זמן אתה רק עם לארביטר משחק אז חשבתי..קח את אלה .."[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]והוא מגיש לך פוקדע,5 פוכדורים ופוקטץ' .[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]"חשבתי שתרצה ללמוד על שאר הפוקימונים בעולם ..." הוא אומר .[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]אתה ולארביטר נרגשים מאוד לוקחים את החפצים ומכניסים לתיק .[/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]הפרופ' אומר לך " ואם תרצה...תוכל סופסוף להתחיל את המסע שלך ! " [/B][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR][/quote]
"תודה" אענה לו בהתלהבות כשאקבל את החפצים.
"באמת?" אשאל כלא מאמין כאשר הוא יודיע לי שאני מוכן להתחיל את המסע "תודה רבה".
אצא עם לארביטר [אני אקרא לו לארי] מהמעבדה ומיד אחזור פנימה ואשאל את פרופ. רובין "לאן כדאי לי ללכת?"
-
[quote=_KoDaK_;1035607][SIZE=7][COLOR=black][B]איוונט ![/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=black]מה אתם מעדיפים ?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green][B]*1. מבט אל העבר - איוונט מאובנים[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue][B]*2. חנות שימושית בחינם - איוונט חפצים כמו אופניים,חכה,וכו' ..[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][B]*3. ביקור בבסיס הרשע! - ביקור אל תוך הבסיס של צוות O .[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]תצביעו 1,2 או 3 ! [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=black][B][U]תחרות[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=blue][SIZE=4][COLOR=black]מי שישקיע הכי הרבה ממחר ועד יום שבת הבא יזכה[/COLOR][/SIZE] [B]באגדי ! [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=darkslateblue][B]נל[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue][B]את זורקת אל אייפום פוכדור .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]נידנוד 1..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]נידנוד 2...[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]נידנוד 3...[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]ונתפס ![/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]את הולכת למרכז הפוקימונים עם בל ואתן מרפאות את הפוקימונים .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]ואתן ממשיכות לעיר הבאה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]יש 3 דרכים ללכת בהן .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]את רואה שלט שבו כתוב [/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]:" בפנייה השמאלית יש את דרך השביל ,עם הפוקימון החלשים והידודיתיים ביותר אך הדרך הארוכה ביותר.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkslateblue]בפנייה הישרה הלא היא דרך הביצות ישנה דרך רגילה לא קצרה ולא ארוכה ועם פוקימונים נורמליים לא חזקים ולא חלשים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]בפנייה הימנית הלא היא דרך הערפל והעפר היא הדרך הקלה ביותר ללכת לעיר הבאה אך הקשה ביותר מבחינת הפוקימונים ."[/COLOR][/B][/quote]
2
---
"בואי נלך בדרך הארוכה וככה נתאמן יותר עם הפוקימונים ונתפוס אותם." אומר לה ואוציא את אייפום ואת דירלינג ואכיר בינהם מעט. "אייפום, קצת אימון בעצים לא יזיק לך ודירלינג, ריצה קלה גם לא תזיק לך." אומר לה. "טוב, אני רוצה להתאמן איתם ולכן אעשה קרב בינהם. אייפום, צא!" אקרא ואז אזכר שלא בדקתי את אייפום בפוקטץ' שלי. אבדוק אותו ואת המתקפות שלו ואבחון את מינו ואת סוגו ואראה את רמתו. "בל, אולי תתאמני קצת בדרך גם?" אשאל אותה בינתיים.
-
[QUOTE=_KoDaK_;1035607][SIZE=7][COLOR=black][B]איוונט ![/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=black]מה אתם מעדיפים ?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green][B]*1. מבט אל העבר - איוונט מאובנים[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue][B]*2. חנות שימושית בחינם - איוונט חפצים כמו אופניים,חכה,וכו' ..[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][B]*3. ביקור בבסיס הרשע! - ביקור אל תוך הבסיס של צוות O .[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]תצביעו 1,2 או 3 ! [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=7][COLOR=black][B][U]תחרות[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=blue][SIZE=4][COLOR=black]מי שישקיע הכי הרבה ממחר ועד יום שבת הבא יזכה[/COLOR][/SIZE] [B]באגדי ! [/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=4][COLOR=darkorange]בר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkorange]פתליל מבין אותך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]הוא משתמש בצמיחה כמה פעמים אך הוא לא מספיק להתחמק לעוקץ רעל בגלל שהוא היה שקוע בצמיחה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]הוא נפגע מהעוקץ רעל ועף אחורה . הוא משתמש שוב בצמיחה אך זובאט שוב פוגע בו עם עוקץ רעל והוא מתעלף .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]זובאט עוזב את המקום . [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"פתליל מצטער עשיתי טעות אתה כנראה עוד לא מוכן, קדימה אנחנו חייבים למצוא איזה פרח קטן חזור הוציא אותך שיהיה, ליאנה קדימה בואי נלך למצוא" אגיד והלך לחפש פרח.
כשהמצא פרח אגיד: "צא פתיל בשארית ככוחותך תשתמש בשאיבה על הפרח שהיתמלאו כוחותיך אתה תצליח זה כלום את תתמלא באנרגיה אני מבטיח לך קדימה חבר" אגיד לו בעידוד רב
- - - - - -- - - - - - -
1
-
[RIGHT][B][U][SIZE=5]תוצאות האיוונט לבינתיים[/SIZE][/U][/B][/RIGHT]
[SIZE=4]1-:):)[/SIZE]
[SIZE=4]2-:)[/SIZE]
[SIZE=4]3-:):)[/SIZE]
[SIZE=4][B][U]כל מי שעוד לא ענה!יש את סקר האיוונט בעמוד הקודם!נא לענות![/U][/B][/SIZE]
[B][SIZE=4][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=blue]אקסדריל מקשיב שנייה ללולה ומסכים למה שהיא אומרת .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מתקרב ושואל מה היא אמרה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לולה מסבירה לך "יש לי רעיון ..תגיד אתה אוהב כדורסל ? אז ככה..מסתבר שאקסדריל אוהב כדורסל..לםי מה שהבנתי ואם תיתן לי שנייה את החישוק .." היא באה ולוקחת את החישוק ונותנת לואלבי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]היא ממשיכה " ולאבי יעוף עם החישוק ואני ואתה נצטרך לקלוע סלים לחישוק עם הכדור..ואקדריל יגן על הסל שלא נוכל לקלוע ..מה אתה אומר ? " והיא מחכה לתשובתך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה ?[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=red][B]לי[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][B]סאנדייל נושך את אנפאנט אך אנפאנט מתמקד במטרתו.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]הוא עף בסיבובים אך סאנדייל לא יורד ממנו .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]לפתע אנפאנט יורד לכיוון סלע ומשתמש בציפור אמיצה .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]סאנדייל לא יודע זאת וממשיך להיות עליו .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אנפאנט פוגע בסלע ונגרם לו מעט נזק אך פחות ממה שנגרם לסאנדייל .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]סאנדייל בקושי עומד על רגליו ומתעלף .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=magenta][B]לין[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=magenta][B]את מוציאה פוכדור מהארגז ובטעות את מפילה עוד כמה פוכדורים , כך שנפתחו 3 פוכדורים .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=magenta]מהפוכדור הראשון יוצא [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=517[/IMG][מונה] קטן , הוא מרחף אלייך ומצחקק .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta] מהפוכדור השני יוצא [IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=313[/IMG][וולביט] מבוהל . הוא הולך אל ג'יי ומסתתר האחוריו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]מהפוכדור השלישי יוצא [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=158[/IMG][טוטודייל] עליז. הוא ניגש אלייך ונושך אותך ברגל לאות שמחה .(לא כהתקפה )[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]"נו את רוצה מישהו? " אומר ג'יי (זה ג'יי [IMG]http://www.israup.net/images/41b9140f62a017488b99c3f1aa02221d.bmp[/IMG])[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הפוקימונים שלך יוצאים וכל אחד מהם רוצה שתבחרי מישהו אחר חוץ מהאונדור שלא בוחר אף אחד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]מה תעשי ?[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkslategray][B]אייס [/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslategray][B]תוכל להגיב לסקר על האיוונט בעמוד הקודם ?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkslategray]והצבע הזה נוח לך ?[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]הפרופ' אומר לך "אין בעד מה בני ! ותזכור אם תצטרך אני כאן ! "[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]אתה חוזר והוא שואל "מה קרה ? "[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]אתה שואל אותו לאן כדי ללכת והוא עונה "מדובר בסוגי הפוקימון... יש את היער שנמצא מלפני העיר רסקט ויש את הנהר שכאן ממש אחרי העיר .." אתה ולארביטר חושבים לאן ללכת .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]את בודקת בפוקטץ' את אייפום והפוקטץ' אומר :[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]שם: אייפום[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]סוג: נורמל[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]מין: זכר[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]יודע: שריטה,מכת חול,הנפת זנב,הבהלה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkslateblue]את מתרגשת מהמתקפות ובל שואלת אותך "עכשיו שלשנינו יש 2 פוקימונים ..רוצה קרב זוגות ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]אייפום ודירלינג מתרגשים מההצעה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]מה תעשי?[/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=darkorange]בר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkorange]פתליל עצוב ואתם הולכים לחפש פרח אבל אתם לא מוצאים .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]המקום נראה כאילו הייתה בו מלחמה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לפתע אתה רואה שני פוקימונים עצומים בגודלם רבים בינהם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה מצליח לזהות [IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=34[/IMG][נידוקינג] ולידו [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=31[/IMG][נידוקווין] .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה רואה שהם נלחמים בינהם וכנראה שהם נלחמים על השטח הזה ובגלל השטח נראה נורא .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לפתע מתקפת גל ארס\רעל עפה לעברכם ואתם לא מצליחים להתחמק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אבל אתה רואה שמגן נבט מגן עליכם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה מסתכל סביבך ורואה את טרטוויג שלך ו[IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=465[/IMG][טאנגרות'] מגנים עליכם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה רואה שליאנה ועוד מישהו רצים אליכם .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]כשהיא מגיעה היא אומרת לך שזה אח שלה שהיה במקרה במקום הזה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]טאנגרות' ניגש לפתליל ומגיש לו ברי (גרגיר) שמרפא אותו מיד והוא רגיש הרבה יותר טוב .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה ?[/COLOR][/B]
-
[quote=_KoDaK_;1035876]
[COLOR=magenta][B]את מוציאה פוכדור מהארגז ובטעות את מפילה עוד כמה פוכדורים , כך שנפתחו 3 פוכדורים .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=magenta]מהפוכדור הראשון יוצא [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=517[/IMG][מונה] קטן , הוא מרחף אלייך ומצחקק .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta] מהפוכדור השני יוצא [IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=313[/IMG][וולביט] מבוהל . הוא הולך אל ג'יי ומסתתר האחוריו .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]מהפוכדור השלישי יוצא [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=158[/IMG][טוטודייל] עליז. הוא ניגש אלייך ונושך אותך ברגל לאות שמחה .(לא כהתקפה )[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]"נו את רוצה מישהו? " אומר ג'יי (זה ג'יי [IMG]http://www.israup.net/images/41b9140f62a017488b99c3f1aa02221d.bmp[/IMG])[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הפוקימונים שלך יוצאים וכל אחד מהם רוצה שתבחרי מישהו אחר חוץ מהאונדור שלא בוחר אף אחד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]מה תעשי ?[/COLOR][/B][B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B][/quote]
אני מהרהרת כמה רגעים ומצחקקת למראה הטוטודייל שנושך אותי ברגל. "אני בוחרת במונה." אני אומרת ומחייכת אליו.
-
[COLOR=magenta][B]"מונה אה.." אומר ג'יי וקורא שנייה למונה אליו .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]הוא אומר לך "מונה מסכימה ..אבל תטפלי בה טוב,בסדר? " ג'יי שואל אותך ומצחקק .[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]הוא גם אומר לך "מונה יודעת :קרן על-חושית,סלסול הגנה,פיהוק,שיר מזל."[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]מונה מרחפת לעברך ומחבקת אותך .[/B][/COLOR]
-
[quote=_KoDaK_;1035876][B][U][SIZE=5]תוצאות האיוונט לבינתיים[/SIZE][/U][/B]
[SIZE=4][B][U]כל מי שעוד לא ענה!יש את סקר האיוונט בעמוד הקודם!נא לענות![/U][/B][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue][B]את בודקת בפוקטץ' את אייפום והפוקטץ' אומר :[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]שם: אייפום[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]סוג: נורמל[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]מין: זכר[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]יודע: שריטה,מכת חול,הנפת זנב,הבהלה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkslateblue]את מתרגשת מהמתקפות ובל שואלת אותך "עכשיו שלשנינו יש 2 פוקימונים ..רוצה קרב זוגות ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]אייפום ודירלינג מתרגשים מההצעה .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]מה תעשי?[/COLOR][/B][/quote]
"בואי!" אומר לה. "אייפום, צא! דירלינג, צאי!" אקרא להם. "אייפום, תשתמש במכת חול ותסתובב במקום! גם את דירלינג!" אקרא להם ואוסיף: "אם הם תוקפים אתכם תשתמש בהנפת זנב, אייפום! ודירלינג, אם הם תוקפים תשתמשי בבלימה!" אקרא להם ואחכה שבל תתקיף.
-
[QUOTE=_KoDaK_;1035647][SIZE=6][B]
[SIZE=4][COLOR=sienna][B]עידן[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=sienna][B]אני אשים ..[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]תענה על השאלה (בהודעה הקודמת שלי לאחרים ..זה חובה לענות על זה אם אתה רוצה איוונט ! )[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]אתה בודק אותם והפוקטץ' אומר : [/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]שם: בליצל[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]סוג: חשמל[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]יודע: ניצוץ,מתקפה מהירה,הנפת זנב.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]שם: ריולו[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]סוג: לחימה[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]יודע: סבל(Endure),ראיית מראה(Foresight),מתקפה מהירה[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][/COLOR]
[COLOR=sienna][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]שם: תרנקוויל[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]סוג: נורמל\תעופה[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]יודע: סופה,מתקפה מהירה,נהימה,פזילה,חתך אוויר,לול(roost)[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]אתם מוציאים את כולם ועושים הכרות .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]לפתע דרומקה ניגש אליך ואומר לך שהוא רעב .[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR][/QUOTE]
*2
----------------------------------------------------------------
''לאון מה דעתך שנצא החוצה והאכל כולם ביחד??'',
אומר ללאון ואצא עם כולם החוצה, אפתח את תיקי ואוציא משם אוכל לפוקימונים ואביא לכל אחד מנה,
לאחר שאוודא שכולם אוכלים אוכל בעצמי ואחכה ללאון.
-
[QUOTE=_KoDaK_;1035876]
[SIZE=4][COLOR=darkslategray][B]אייס [/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslategray][B]תוכל להגיב לסקר על האיוונט בעמוד הקודם ?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkslategray]והצבע הזה נוח לך ?[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]הפרופ' אומר לך "אין בעד מה בני ! ותזכור אם תצטרך אני כאן ! "[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]אתה חוזר והוא שואל "מה קרה ? "[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]אתה שואל אותו לאן כדי ללכת והוא עונה "מדובר בסוגי הפוקימון... יש את היער שנמצא מלפני העיר רסקט ויש את הנהר שכאן ממש אחרי העיר .." אתה ולארביטר חושבים לאן ללכת .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]מה תעשה ?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
3, אני מעדיף ירוק כהה, אבל הוא בסדר.
״לאן אתה רוצה ללכת?״ אשאל את לארי
-
[QUOTE=_KoDaK_;1035876][RIGHT][B][U][SIZE=5]תוצאות האיוונט לבינתיים[/SIZE][/U][/B][/RIGHT]
[B][SIZE=4][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=blue]אקסדריל מקשיב שנייה ללולה ומסכים למה שהיא אומרת .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מתקרב ושואל מה היא אמרה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לולה מסבירה לך "יש לי רעיון ..תגיד אתה אוהב כדורסל ? אז ככה..מסתבר שאקסדריל אוהב כדורסל..לםי מה שהבנתי ואם תיתן לי שנייה את החישוק .." היא באה ולוקחת את החישוק ונותנת לואלבי .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]היא ממשיכה " ולאבי יעוף עם החישוק ואני ואתה נצטרך לקלוע סלים לחישוק עם הכדור..ואקדריל יגן על הסל שלא נוכל לקלוע ..מה אתה אומר ? " והיא מחכה לתשובתך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה ?[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"רעיון מצוין לולה!"אומר ללולה ואז אגיד לאקסאדריל:"אתה צריך להגן שאני לא אצליח לקלוע בתוך החישוק מוכן?"ואז אזרוק כדורים לתוך החישוק.