-
[B]עמית~[/B]
תשקיע בתגובות שלך אל תכתוב לי המשך עם 4-5 מילים בלבד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מצווה עליהם לתקוף שוב עם ההתקפות, ואתה מבחין שיש סדק קטן בסלעים. זה סדק מאוד מאוד קטן שבקושי אפשר לראות.
[B]תומר~[/B]
אתה מסכים לקרב ומוציא החוצה את אברה שמרחף לו בנמנום אל מול המאמן. בינתיים, אתה משיב את רוזליה לפוכדור שלו ומוציא את גלמיאו שתצפה בקרב. המאמן משליך את הפוכדור שלו קדימה ומתוכו מגיח החוצה פיפלאפ קטן שנראה מוכן לקרב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/393.png[/IMG] "פיפלאפ, השתמש בבועות!" פוקד המאמן. פיפלאפ רץ קדימה ומשחרר בועות קטנות שעפות אל עבר אברה ופוגעות בו, אך אברה נראה כאילו הם לא פגעו בו כלל וכלל.
-
QUOTE=Kogarasumaru;1041413]] [B]תומר~[/B]
אתה מסכים לקרב ומוציא החוצה את אברה שמרחף לו בנמנום אל מול המאמן. בינתיים, אתה משיב את רוזליה לפוכדור שלו ומוציא את גלמיאו שתצפה בקרב. המאמן משליך את הפוכדור שלו קדימה ומתוכו מגיח החוצה פיפלאפ קטן שנראה מוכן לקרב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/393.png[/IMG] "פיפלאפ, השתמש בבועות!" פוקד המאמן. פיפלאפ רץ קדימה ומשחרר בועות קטנות שעפות אל עבר אברה ופוגעות בו, אך אברה נראה כאילו הם לא פגעו בו כלל וכלל.[/QUOTE]
"אברה אתה מעולה!עכשיו תשתמש בשיגור כדי להיות מאחורי פיפלאפ ואז תבלבל אותו בעזרת בילבול!אתה מסוגל אברה!"אצעק לעבר אברה בשמחה כדי שהוא ישמח ואז יפגע בפיפלאפ קשות.
-
[b]ליאור - ערכתי לך בסוף עמוד קודם.[/b]
[b]תומר~[/b]
אברה משתמש בשיגור ונעלם, הוא מופיע מאחורי פיפלאפ ופוגע בו ישירות עם בילבול, מעיף את פיפלאפ קדימה אך פיפלאפ חוזר לעצמו די מהר "בסדר פיפלאפ, עבור לניקור!" קורא המאמן. פיפלאפ רץ קדימה כאשר מקורו זוהר באור לבן וגדל, ופיפלאפ מתקרב אל אברה במהירות מדהימה.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1041402][SIZE=6
[B][SIZE=3]ליאור~[/SIZE][/B]
[SIZE=3]"נילחם קרב 2-2 רגיל" אומר לך ארל. אתה מוציא החוצה את לוקסיו והוא נראה מוכן לקרב "יש לך לוקסיו נחמד מאוד, נראה אם הוא יצליח לנצח את הסקיפלום שלי" אומר ארל ומוציא החוצה סקיפלום [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/188.png[/IMG] "תתחיל אתה" הוא אומר לך. [/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לארל"תודה אימנתי את לוקסיו שלי שהיה פוקימון חזק.הלוקסיו שלי הולך לנצח את הסקיפלום שלך.בהצלחה לשנינו שהטוב ביותר ינצח". אני אומר ללוקסיו"טוב קוץ אליו מהירות ואז תסתער עליו בניב חשמלי לאחר מכן תנשוך לו תגוף"
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1041419]
[b]תומר~[/b]
אברה משתמש בשיגור ונעלם, הוא מופיע מאחורי פיפלאפ ופוגע בו ישירות עם בילבול, מעיף את פיפלאפ קדימה אך פיפלאפ חוזר לעצמו די מהר "בסדר פיפלאפ, עבור לניקור!" קורא המאמן. פיפלאפ רץ קדימה כאשר מקורו זוהר באור לבן וגדל, ופיפלאפ מתקרב אל אברה במהירות מדהימה.[/QUOTE]
אומר לאברה בעצלנות רבה:"אברה זה בשבילך בדיחה אז תשתמש בשיגור כדי להתחמק ואז תשתמש בבילבול ואז תנסה לעשות כדור צל או על-חושי לעבר פיפלאפ כדי שהוא יתעלף!אני מאמין בך אברה!"
-
[b]ליאור~[/b]
"סקיפלום, התחמק" אומר ארל. לוקסיו רץ וקופץ עם ניב חשמלי על סקיפלום שמתחמק בקלות מההתקפה "עבור לכדורי זרע" מצווה ארל. לוקסיו מסתובב כדי לתקוף עם נשיכה, אל סקיפלום פוגע בו קודם עם כדורי זרע ומוריד לו חלק נאה מהחיים "השתמש באבקת שיתוק" אומר ארל וסקיפלום מפזר אבקה שמתקרבת אל לוקסיו במהירות.
[b]תומר~[/b]
אברה ממתין לרגע הנכון ועומד להשתגר אך פיפלאפ רץ מהר יותר פתאום ופוגע בו עם ניקור. אברה נהדף לאחור אך מספיק לשלוח בילבול ולפגוע בפיפלאפ, שמתחיל להיות מסוחרר ולתת מכות לעצמו. הוא מבולבל! "קדימה אל תוותר! תקוף עם בועות!" קורא המאמן, אולם פיפלאפ עדיין מושפע מהבילבול ולא תוקף.
-
[quote]
עמית~
תשקיע בתגובות שלך אל תכתוב לי המשך עם 4-5 מילים בלבד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מצווה עליהם לתקוף שוב עם ההתקפות, ואתה מבחין שיש סדק קטן בסלעים. זה סדק מאוד מאוד קטן שבקושי אפשר לראות.[/quote]
אני מנסה..
--------------
"קדימה תנסו שוב-אתם יכולים להרוס את האבן." אעודד את טנטקרול והרקרוס ואחשוב לעצמי 'מעניין איזו אסטרטגיה צריך בשביל לשבור את האבנים.."
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1041433][b]תומר~[/b]
אברה ממתין לרגע הנכון ועומד להשתגר אך פיפלאפ רץ מהר יותר פתאום ופוגע בו עם ניקור. אברה נהדף לאחור אך מספיק לשלוח בילבול ולפגוע בפיפלאפ, שמתחיל להיות מסוחרר ולתת מכות לעצמו. הוא מבולבל! "קדימה אל תוותר! תקוף עם בועות!" קורא המאמן, אולם פיפלאפ עדיין מושפע מהבילבול ולא תוקף.[/QUOTE]
"אברה תסיים את הקרב הזה בבילבול בכול כוחך!אתה מסוגל אברה!"אצעק לעבר אברה בשמחה כדי שהוא ינצח את פיפלאפ במהירות.
-
[b]עמית~[/b]
טנטקול והרקרוס ממשיכים לתקוף את האבנים עם ההתקפות, אבל לא נראה שיש שינוי כלשהו, עד שטנטקול שולח חומצה לאבן של הרקרוס והיא מתחילה להינמס ולהיסדק.
[b]תומר~[/b]
אתה מעודד את אברה לסיים את הקרב והוא שולח בילבול שפוגע ישירות בפיפלאפ. פיפלאפ מסתחרר מהמכה, ונופל מעולף על הקרקע "חזור!" קורא המאמן ומשיב אותו "היה לך מזל ילד!" הוא אומר, קופץ וצולל בחזרה אל המים. אתה מביט בו במבט מופתע שכזה.
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1041433][b]ליאור~[/b]
"סקיפלום, התחמק" אומר ארל. לוקסיו רץ וקופץ עם ניב חשמלי על סקיפלום שמתחמק בקלות מההתקפה "עבור לכדורי זרע" מצווה ארל. לוקסיו מסתובב כדי לתקוף עם נשיכה, אל סקיפלום פוגע בו קודם עם כדורי זרע ומוריד לו חלק נאה מהחיים "השתמש באבקת שיתוק" אומר ארל וסקיפלום מפזר אבקה שמתקרבת אל לוקסיו במהירות.
.[/QUOTE]
אני אומר ללוקסיו"תעמוד במקום אל תתחמק שיתוק לא עובד על פוקימוני חשמל ואתה פוקימון חשמל.רוץ במהירות אל סקיפלום ותקוף אותו בניב חשמלי לאחר מכן רוץ אליו ותרוץ במעגלי סביבו כשהוא היה מבולבל תקוף אותו בנשיכה"
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1041439][b]תומר~[/b]
אתה מעודד את אברה לסיים את הקרב והוא שולח בילבול שפוגע ישירות בפיפלאפ. פיפלאפ מסתחרר מהמכה, ונופל מעולף על הקרקע "חזור!" קורא המאמן ומשיב אותו "היה לך מזל ילד!" הוא אומר, קופץ וצולל בחזרה אל המים. אתה מביט בו במבט מופתע שכזה.[/QUOTE]
"גלמיאו למדת משהו מהקרב הזה?"אשאל את גלמיאו ישר ואז אגיד לאברה:"אברה אתה גדול עכשיו תנוח בפוקדור"ואז אחזיר אותו לפוקדור שלו בשמחה תוך כדי שאני מחכה לתשובה של גלמיאו.
אחרי התשובה של גלמיאו אחזיר אותה לפוקדור שלה ואז אמשיך במסעי לעיר אזליה.
-
[quote]עמית~
טנטקול והרקרוס ממשיכים לתקוף את האבנים עם ההתקפות, אבל לא נראה שיש שינוי כלשהו, עד שטנטקול שולח חומצה לאבן של הרקרוס והיא מתחילה להינמס ולהיסדק.[/quote]
"עבודה טובה טנטקרול!" אומר לטנטקרול ואחפש מטרה טובה בשביל הרקרוס ואחזיר את טנטקרול לפוכדור שלו.
-
[quote=Kogarasumaru;1041388]
[B]ניב~[/B]
גרואולייט פוצח בריצה על השביל ומתקרב במהירות אל עבר באנירי. גורואלייט משתמש בנשיכה, אך באנירי משתמשת בניתור ומצליח לחמוק מהמכה. היא משתמשת במתקפה מהירה שפוגעת בגרואולייט, אך הוא מפתיע אותה עם הנשיכה, תופס ברגלה ומטיח אותה בקרקע. שני הפוקימונים פצועים בינוני.
באנירי מתרוממת לאט לאט מהקרקע ומשתמשת בתיסכול, והמתקפה מתקרבת במהירות אל עבר גרואולייט.[/quote]
אחי לא תארת לי את פני הזירה.. ומה עושה תיסכול?!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אסתכל על גרולייט במעט לחץ, אך אמשיך לעודד אותו ולתת לו מוטיבציה לנצח "זה היה טוב מאוד גרולייט!"
ואז מיד אמהר לפקוד עליו "קדימה במהירות זנק הצידה ומתחמק!"
ולאחר מכן מיד אוסיף "עכשיו תתקדם אליה לעט תוך כידי שאתה תוקף בגחלת חזקה ואל תרפא ממנה, נסה לדחוק אותה לפינה מסויימת!"
-
[QUOTE=Kogarasumaru;1041388]
[B]עומר~[/B]
אתה משליך פוכדור נוסף לעבר מסקריין, הפוכדור נוגע בו והוא נשאב פנימה. כעבור כמה שניות בלבד, הפוכדור נעצר. מסקריין נלכד! כעת יהיה עליך לבחור בין שני הפוקימונים כשהתחרות תסתיים "נותרה עוד רבע שעה לסיום התחרות!" נשמע קולו של הכרוז. אתה מבחין במאמנים שרצם לידך ומחפשים אחר פוקימון מעניין.
אתה מתחיל לחפש אחרי פוקימון מעניין נוסף, אך לדאבונך אינך מוצא אחד.
"והזמן... נגמר!" קורא הכרוז וצפירה נשמעת ברחבי המתחם, והפוכדורים הרקים שברשותך נעלמים. כעת עליך לבחור באיזה פוקימון אתה רוצה - בידריל או מסקריין?
[/QUOTE]
אפשר לדעת את המתקפות שלהם לפני זה?
-
אחי תקפיא אותי זמנית בבקשה אם ההקפאה ההיא לא נשארה תודה מראש =]