-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1146681]ג'ון-
אתה משחרר את אודיש והוא קופץ אל שפת האגם ומחכה להזדמנות הנכונה ושולח דרך המים עלה תער בודד ופוגע במג'יקארפ אחד הקופץ מהמים במבט חמוץ ואז מתחיל להשפריץ במים. אבל כלום לא קורא.
אתה מסתכל לעברה של מייגן המתחילה לצחקק "זאת המתקפה היחידה שלו אתה יודע" היא אומרת ומתחילה לצחוק בקול גדול עד שמג'יקארפ משפריץ עליה מים והיא נרטבת כולה.
מה תעשה?[/QUOTE]
"אל תצחקי על דברים כאלה... אודיש תתקוף בריח מתוק ואז שוב בעלי תער את מג'יקראפ!" אומר לאודיש
"מייגן את יודעת אם אפשר לגלות מתי יתפתח מג'יקראפ לי השיניים שלו?" אשאל את מייגן בתהייה.
-
[quote=Ritsuka Kun;1146660]נל רק לא כתבת התחלתי ולא מחקת תגים או סרטים.. אז תערכי וסבבה (:[/quote]
שם בפורום: נל
שם במשחק: נל
רקע נל היא ילדה רגילה, כמו כולם, בת 15. נל אוהבת מאוד פוקימוני אש, דרקון ורוח, אבל שונאת סוגי חרק ורעל. נל ידעה שצוות גאדס הוא לא צוות טוב, ושהוא רוצה לשלוט בעולם. חייה היו דווקא מאוד יפים כשהייתה קטנה. הם נמשכו זמן מה. אבל בגיל 10 הכל נגמר. צוות מרושע, הלא הוא צוות גאדס החל להשתלט על המחוז, והיה מסוגל לרצוח פוקימונים ואפילו אנשים! זו הייתה הפתעה גמורה לגבי נל, מפני שצוות גאדס החלו לתקוף יו אחד, בלי אזהרה מוקדמת! זה היה יום האסון. כך החיים של נל נמשכו בפחד גמור. אבל לאחר כמה שנים, נל הלכה לה ביחד עם אחותה, ליאור אל הפארק, אך עדיין במעט חשש, ולפתע הן ראו פוקימון מוזר, שלקח אותן ליער מוזר שהתברר שהוא יער אילייאן. נל וליאור גילו עשרות מאמנים שנלקחו בעזרת הפוקימונים ומטרתם היא להביס את צוות גאדס. נל אומנם נבהלה, אך המו פוקימונים ומאמנים עזרו לה להתאמן ולהצליח! לפתע התעוררתי וסיפרו לי שהצלנו את המחוז! סיפרו לנו שמצאו אותנו מעולפים סתם כך. יותר מכך לא זכרתי, לא זכרתי אפילו אם נלחמתי. רק זכרתי פיצוץ אחד גדול ואז התעוררתי לקול תרועה של המון אנשים. כך הכל חזר לקדמותו והשקט חזר לעיר. אך לאחר חצי שנה, החלו שוב העלמויות מוזרות ומסתוריות של אנשים, מספר אחיות ג'ו ושני מאמנים חזקים, וכולם חששו לדבר הנורא ביותר. צוות גאדס חזר - אבל הפעם, הוא חזר כדי לנקום. חזק יותר מתמיד. מאז, נל נשבעה שהיא תוכל להציל את מחוז קולומביה, לבדה, או עם עוד אנשים! נל תחזיר את המחוז למחוז שקט ורגוע, כמו פעם!
מראה: גבוהה, רזה, שיער חום זהוב.
פוקימון התחלתי:
טרפינץ'
סרטים:
כסף:1000$
ציוד: 5 פוקדורים,פוקדע,אין סוף אוכל ושתייה לבני אדם ופוקימונים,פנס,שעון,
הערות/הארות: אני מקווה שיש מקום. וזה משחק שנראה לי מגניב ממש :)
---
כתבתי התחלתי, טרפינץ'...
רק הבהרתי שאני לא ממש מתמצאת בסוגים, שתדע :)
---
שיניתי, יותר טוב?
-
[quote=Ritsuka Kun;1146632]בלייק-
"אממ אם אני לא טועה זה מכון מסוגל רגיל" הוא אומר בזמן שאתם הולכים "החלטת אם אתה רוצה להיות מאמן או מתאם?" הוא שואל בסקרנות. "יש המון מאמנים חזקים, אבל מתאמים כמעט ואין. זה האמת מאוד נדיר" הוא אומר כדרך אגב בזמן שאתם עוברים בשדרה מלאה חנויות
"אתה רצה לאמץ ביצה?" הוא שואלת שוב.
מה תעשה?[/quote]
"בעיקרון מאמן, אבל אם אפשר להיות גם וגם אז זה סבבה" אני אומר לו.
"ובנוגע לביצה, כן, יכול לצאת ממנה משהו נחמד" אני אומר לו וממשיך ללכת.
אני מגיע למרכז ונכנס, מאמץ ביצה ויוצא.
-
[quote=Ritsuka Kun;1146592]אדם-
"הבעיה היא שאין לנו מושג איפה המערה הזאת" מציינת מל ובריטני מסכימה איתה בהנהון.
"איפה אתה רוצה להתחיל לחפש?" בריטני שואלת ושפשפת את סנטרה בניסיון לחשוב "להתפצל זאת לא אופציה כי נאבד ביער" אומרת בריטני ותורה של מל להסכים איתה.
"מה אתה חושב?" שואלת בריטני.
מה תעשה?
[/quote]
"אוקיי יש לי רעיון,אולי נעזר בפקימונים שלנו בכדי למצוא את המערה" אגיד בחיוך
"אברה,באנירי,שרומיש צאו!" אצעק ואזרוק את הפוכדורים שלהם לאוויר
"אברה אני רוצה שתמשתמש בבילבול על עצמך ותרחף כדי לנסות ולמצוא את המערה הזאת,שרומיש אתה תלך איתנו ותנסה להדריך אותנו ביער,באנירי את תשתמש בניתור שלך ותלכי לידו ותוכלי להגיד לנו לאן אנחנו מתקרבים,אוקיי אז קדימה!" אצעק ואראה את הפוקימונים פועלים
"שימו לב בריטני,מל..שרומיש הוא פוקימון עשב ואולי בעזרת כוחות העשב הוא יוכל להרגיש את היער וע"י שנילך והוא לא ירגיש כלום זאת אומרת שאנחנו מתקרבים לאזור שאין בו יער=המערה!!, הבנתם?"
'אני מאוד מקווה שזה יצליח' אחשוב בתקווה למציאת המערה
-
ג'ון-
"זה היה" היא אומרת ברוגז ומסתכלת בכעס על מג'יקארפ "ולא שמעתי על זה" היא אומרת בזמן שאודיש שלך מתחיל לנער את עליו ויוצר אבקה ורדרדה העפה באוויר וגרמת למג'יקארפ להתחיל להסתחרר מהריח ומקבל פגיעה ישירה מהעלי תער של אודיש.
מג'יקארפ ממשיך להשפריץ לכל עבר אבל כלום לא קורא.
מה תעשה?
נל-
רשומה (:
תגיבי להתחלה ^_^
בלייק-
"זה מסובך" הוא אומר וממשיך ללכת אחריך ולבסוף אתה מגיע למרכז פוקימונים ושם אתה מבחין באישה זקנה המעשנת מקטרת. "מה אתם רוצים?" היא שואלת בכעס ומעשנת את המיקטרת ישרות לפרצופכם.
מה תעשה?
אדם-
אתם מתחילים להתקדם ובעזרת הפוקימונים שלך אתם מסתובבים שעתיים שלוש ברחבי היער ולא מוצאים נדבר.
לבסוף מל נעצרת ומתיישבת על האדמה "זה לא הולך" היא אומרת ומשפשפת את כפות רגליה.
"מל תוציאי את גלורי שלך" אומרת לה בריטני בחיוך ומל משחררת את באטרפריי שלה החוצה "היא יודעת על קולי?" היא שואלת ומל מסתכלת עליה בבלבול "כן.. אבל המתקפה הזאת רק מבלבלת פוקימונים לא?" היא שואלת ומסתכלת על באטרפריי שלה הבינתיים מסתודדת עם הפוקימונים שלך.
"תגידי לה להשתמש במתקפה" היא אומרת ומל מהנהנת בחוסר הסכמה אבל עושה את זה.
באטפריי משתמשת בעל קולי וגלים קטנים מרחפים בכל האיזור. לבסוף גלורי מתמקדת במקום ספציפי אחד ומתחילה לעוף במהירות לכיוונו.
מה תעשה?
-
[quote=Ritsuka Kun;1146721]בלייק-
"זה מסובך" הוא אומר וממשיך ללכת אחריך ולבסוף אתה מגיע למרכז פוקימונים ושם אתה מבחין באישה זקנה המעשנת מקטרת. "מה אתם רוצים?" היא שואלת בכעס ומעשנת את המיקטרת ישרות לפרצופכם.
מה תעשה?[/quote]
"קודם כל, תפסיקי לעשן עלינו.." אני אומר לה במבט כזה: :um_face:
"ועכשיו, באנו כדי לאמץ ביצה של פוקימון, תראי לנו מה יש לך בבקה" אני מוסיף אחר כך.
-
[quote]ג'ון-
"זה היה" היא אומרת ברוגז ומסתכלת בכעס על מג'יקארפ "ולא שמעתי על זה" היא אומרת בזמן שאודיש שלך מתחיל לנער את עליו ויוצר אבקה ורדרדה העפה באוויר וגרמת למג'יקארפ להתחיל להסתחרר מהריח ומקבל פגיעה ישירה מהעלי תער של אודיש.
מג'יקארפ ממשיך להשפריץ לכל עבר אבל כלום לא קורא.
מה תעשה?[/quote]
"בוא ננסה לתפוס אותו..." אמלמל לעצמי ואז אזרוק פוכדור ריק על מג'יקראפ שמשפריץ לכל עבר.
-
[quote=Ritsuka Kun;1146721]
אדם-
אתם מתחילים להתקדם ובעזרת הפוקימונים שלך אתם מסתובבים שעתיים שלוש ברחבי היער ולא מוצאים נדבר.
לבסוף מל נעצרת ומתיישבת על האדמה "זה לא הולך" היא אומרת ומשפשפת את כפות רגליה.
"מל תוציאי את גלורי שלך" אומרת לה בריטני בחיוך ומל משחררת את באטרפריי שלה החוצה "היא יודעת על קולי?" היא שואלת ומל מסתכלת עליה בבלבול "כן.. אבל המתקפה הזאת רק מבלבלת פוקימונים לא?" היא שואלת ומסתכלת על באטרפריי שלה הבינתיים מסתודדת עם הפוקימונים שלך.
"תגידי לה להשתמש במתקפה" היא אומרת ומל מהנהנת בחוסר הסכמה אבל עושה את זה.
באטפריי משתמשת בעל קולי וגלים קטנים מרחפים בכל האיזור. לבסוף גלורי מתמקדת במקום ספציפי אחד ומתחילה לעוף במהירות לכיוונו.
מה תעשה?[/quote]
"אני חובש שהבנתי,גלי הקול חוזרים לגלורי ע"י כך שהם מכים במקום חזק כמו סלעים,וככה גלורי יכולה לשמוע מאיפה הקול חוזר וללכת לכיוונו, כל הכבוד בריטני" אגיד בחיוך
"אוקיי כולם חיזרו!" אצעק ואחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדורים שלהם ואתחיל לרוץ עם כולם אחרי גלורי
-
בלייק-
"לא ולא" היא אומרת וממשיכה לעשן. "אני לא מחלקת ביצים לילדים חסרי אחריות ופרחחים עד העצם. עכשיו קישטה!" היא צועקת עליכם ואש יוצאת מעייניה בכעס.
"בוא לא כדאי לעצבן אותה" אומר לך דון.
מה תעשה?
ג'ון-
אתה זורק עוד פוקדור על מג'יקארפ וכולא אותו בפנים.
מג'יקארפ נלכד.
"יופי תפסת דג בלי מתקפות!" אומרת בציניות מייגן ומגלגלת את עיניה.
מה תעשה?
אדם-
אתה רודפים אחרי גלורי כמעט חצי שעה עד שאתם מגיעים לחור קטן באדמה וגלורי מעופפת מסביבו שוב ושוב.
"כל הכבוד גלורי!" אומרת בחיבה מל "עכשיו איך נכנסים?" היא שואלת אתכם ומסתכלת בחריץ הקטן. "בזה אני ממש לא יודעת" אומרת בריטני ומנסה לחשוב.
מה תעשה?
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1146743]ג'ון-
אתה זורק עוד פוקדור על מג'יקארפ וכולא אותו בפנים.
מג'יקארפ נלכד.
"יופי תפסת דג בלי מתקפות!" אומרת בציניות מייגן ומגלגלת את עיניה.
מה תעשה?[/QUOTE]
"אני האמן אותו ואני אהפוך אותו לפוקימון הכי טוב בעולם!" אומר בכעס למייגן ואז אוציא אותו החוצה, "מג'יקראפ אני צריך שתתפתח! ואם לא אודיש יראה לך איך זה להיות מעולף!" אומר למג'יקראפ בכעס.
-
ג'ון-
אתה מוציא את מג'יקארפ החוצה והוא רק מסתכל עליך ומתחיל להשתמש שוב בהשפרצה.
"פשש איזה חזק הוא" אומרת לך מייגן ומתחילה ללכת.
מה תעשה?
-
[quote=Ritsuka Kun;1146743]אדם-
אתה רודפים אחרי גלורי כמעט חצי שעה עד שאתם מגיעים לחור קטן באדמה וגלורי מעופפת מסביבו שוב ושוב.
"כל הכבוד גלורי!" אומרת בחיבה מל "עכשיו איך נכנסים?" היא שואלת אתכם ומסתכלת בחריץ הקטן. "בזה אני ממש לא יודעת" אומרת בריטני ומנסה לחשוב.
מה תעשה?[/quote]
"בזה אני חושב שאני יכול לעזור, שרומיש אברה צאו!"
'זו תיהיה הזדמנות טובה לשרומיש להתאמן על המתקפה החדשה שלו'
"שרומיש זוכר את האימונים שלנו? שניסית בעזרת שאיבת מגה לשאוב את המתקפה של אברה ולשגר אותה החוצה בעזרת אגרוף ניקוד...עכשיו ננסה אותה שוב אבל הפעם תתקוף את החריץ הזה...קדימה מוכנים?!" אגיד בקול נחוש ואחכה שניות ספורות כדי שהפוקימונים שלי יתכוננו
"עכשיו! אברה גל חבוי צא..." אצעק ואראה את אברה משתמש במתקפת הגל החבוי שלמד
"שרומיש קדימה! תשתמש בשאיבת מגה ואז אגרוף ניקוז אל עבר הסלע!" אצעק ואראה את הפוקימונים שלי בתקווה להצלחה
-
[quote=Ritsuka Kun;1146743]בלייק-
"לא ולא" היא אומרת וממשיכה לעשן. "אני לא מחלקת ביצים לילדים חסרי אחריות ופרחחים עד העצם. עכשיו קישטה!" היא צועקת עליכם ואש יוצאת מעייניה בכעס.
"בוא לא כדאי לעצבן אותה" אומר לך דון.
מה תעשה?[/quote]
"למי את קוראת פרחח חתיכת מפגרת מתכלה שכמוך, אם כל השנים שלך בטח ראית דינוזאורים יא מכוערת שכמוך, תשרפי" אני אומר לה ויוצא יחד עם דון החוצה.
-
אדם-
שני הפוקימונים שלך משלבים מתקפות ופוגעים בכניסה למערה ופותחים אותה לגמרי ומשאיריפ פתח באדמה כדי שתוכלו להכנס.
"זה חשוך מאוד" אומרת בריטני ונצמדת למל בקצת חשש "אל תדאגי גלורי הבזק" היא אומרת לגלורי וכנפיה של גלורי מתחילות לזרוח באור בהיר וחזק ומאירות את פני המערה.
"נו נכנס?" שואלת מל ומסתכלת עליך.
מה תעשה?
בלייק-
"הזהר חוצפן. כי בבוא היום עוד תזדקק לי" היא אומרת בשקט וממשיכה לעשן ומחייכת לעצמה "רק תזכר את השורה הזאת ועוד תתחרט עליה!" היא מכריזה בקול בזמן שאתה יוצא מהמרכז.
"אממ נראה לי שאתה צריך להתנצל" אומר דון בקול חושש מעט.
מה תעשה?
-
[quote=Ritsuka Kun;1146787]בלייק-
"הזהר חוצפן. כי בבוא היום עוד תזדקק לי" היא אומרת בשקט וממשיכה לעשן ומחייכת לעצמה "רק תזכר את השורה הזאת ועוד תתחרט עליה!" היא מכריזה בקול בזמן שאתה יוצא מהמרכז.
"אממ נראה לי שאתה צריך להתנצל" אומר דון בקול חושש מעט.
מה תעשה?[/quote]
"למה שאני אתנצל בפני הזקנה הזאת?!" אני שואל עצבני מעט.
"אני לא צריך אותה, היא לא חשובה, אני יכול לקחת ביצה ממקום אחר" אני אומר לו והולך בכעס לכיוון המכון.
אני בודק שם אם אפשר להתחיל את קרב המכון עכשיו ואם לא אז מתי אפשר.