-
[COLOR="DarkRed"][B]ליאור[/B]
אחלה עכשיו יותר נוח לקריאה
-----------------------
טפיג מקשיב לך ונרגע מיד וכמו פוקימון טוב מחכה בשקט לקבלת התג.
"הנה זה" יוצא כריס מן המשרד שלו ומגיעה בחזרה לאיזור הזירה.
"זהו תג מכון החרק ולמרות שנאתך לחרקים אני מקווה שתצליח בהמשך דרכך כמאמן" הוא אומר בחיוך ובצחוק ומגיש לך את תג החרק([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/trozei/trozei167.png[/IMG])
זכית גם ב300$~
לאחר קבלת התג אתה יוצא מן המכון שלפניך מספר אפשרויות
מרכז הפוקימונים
חנות
מרכז ההחלפות
יער איירוסטה[/COLOR]
[COLOR="Blue"]יובל
"פיקה פיקה פיק" הוא אומר לכם מודאג שהוא לא יודע היכן המאמן שלו הוא רק אומר שהוא נחטף על ידי צוות רייג' והצליח לחמוק מהם מה שהוביל אותו לכאן.
"הנה אתה" אתה שומע קול ומן השיחים ואל מולך יוצאת בחורה עם חולצה אדומה ומבט רע בעיניים([IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/25.png[/IMG]).
"תתחפף מכאן ילד אם אתה יודע מה טוב עבורך" היא אומרת ומרימה את פיקאצ'ו בשני ידיה והוא מנסה להתנגד במכת חשמל אך היא לובשת כפפות שמבודדות את החשמל.[/COLOR]
[COLOR="SandyBrown"][B]שקד[/B]
אתה מחכה לתור שיתפנה ומציע לטוטודייל טייל בנמל הגדול.
אתה ניגש לחנות הפוקימונים שנמצאת בצידו השמאלי של הנמל,חנות גדולה ומרהיבה אשר מלאה במאמנים המצטיידים למסע החדש להם בדיוק כמוך.
"שלום לך אדוני אתה צריך עזרה?" שואל אותך אחד העובבדים בחנות בנימוס רב.[/COLOR]
-
[quote=kickass;1125655][COLOR=DarkRed][/COLOR][COLOR=SandyBrown][B]שקד[/B]
אתה מחכה לתור שיתפנה ומציע לטוטודייל טייל בנמל הגדול.
אתה ניגש לחנות הפוקימונים שנמצאת בצידו השמאלי של הנמל,חנות גדולה ומרהיבה אשר מלאה במאמנים המצטיידים למסע החדש להם בדיוק כמוך.
"שלום לך אדוני אתה צריך עזרה?" שואל אותך אחד העובבדים בחנות בנימוס רב.[/COLOR][/quote]
"כן, אני צריך עזרה, תודה" אני אומר לו בנימוס.
"תוכל להגיד לי בבקשה אילו דברים יש לכם לקנייה במחיר של עד 500$?" אני שואל אותו ומחכה בסבלנות
-
[QUOTE=kickass;1125655][COLOR="DarkRed"][B]ליאור[/B]
אחלה עכשיו יותר נוח לקריאה
-----------------------
טפיג מקשיב לך ונרגע מיד וכמו פוקימון טוב מחכה בשקט לקבלת התג.
"הנה זה" יוצא כריס מן המשרד שלו ומגיעה בחזרה לאיזור הזירה.
"זהו תג מכון החרק ולמרות שנאתך לחרקים אני מקווה שתצליח בהמשך דרכך כמאמן" הוא אומר בחיוך ובצחוק ומגיש לך את תג החרק([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/trozei/trozei167.png[/IMG])
זכית גם ב300$~
לאחר קבלת התג אתה יוצא מן המכון שלפניך מספר אפשרויות
מרכז הפוקימונים
חנות
מרכז ההחלפות
יער איירוסטה[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לטאפיג " יאלה בוא למרכז הפוקימונים.שם ירפאו אותך ואת ראפלסט מהנזק שחטפתם בקרב "
אני מתחיל ללכת עם טאפיג לעבר מרכז הפוקימונים של העיר
.כשאגיע לשם אבקש מהאחות שתרפא לי את הפוקימונים
-
"ובכן,יש לנו מתחת ובמחיר הזה את כל סוגי הכדורים מלב מאסטר בול שהוא עולה 1000$ ויש לנו מבחר של אבני פיתוח ב 100$ בלבד" הוא אומר בקולו החלש והמנומס.
"תרצה משהו מבין אלו?" הוא שואל.
באותו הזמן אתה גם מסתכל טיפה החוצה אל עבר הדוכן ושם לב שהוא מתחיל להתרוקן בצורה מהירה.[/COLOR]
"בדיוק חזרת מקרב המכון?ניצחת?" שואלת האחות ג'וי בזמן שהיא לוקחת ממך את הפוקימונים.
לאחר שתי דקות בלבד של המתנה הפוכדורים חוזרים ישר אליך.
"בהצלחה בהמשך המסע ואל תדאג כל האחיות ג'וי ברחביי המחוז הן בדיוק כמוני" היא אומרת לך בחיוך ובצורה נחמדה.[/COLOR]
-
[QUOTE=kickass;1125670][COLOR="SandyBrown"][B]
"בדיוק חזרת מקרב המכון?ניצחת?" שואלת האחות ג'וי בזמן שהיא לוקחת ממך את הפוקימונים.
לאחר שתי דקות בלבד של המתנה הפוכדורים חוזרים ישר אליך.
"בהצלחה בהמשך המסע ואל תדאג כל האחיות ג'וי ברחביי המחוז הן בדיוק כמוני" היא אומרת לך בחיוך ובצורה נחמדה.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאחות ג'וי " תודה על שריפאת לי את הפוקימונים. כן חזרתי מקרב מכון בידיוק ניצחתי את המנהיג של המכון "
אקח את הפוקימונים שלי מהאחות ג'וי ואלך ליער איירוסטה
-
[quote=kickass;1125670][COLOR=SandyBrown][B]שקד[/B]
"ובכן,יש לנו מתחת ובמחיר הזה את כל סוגי הכדורים מלב מאסטר בול שהוא עולה 1000$ ויש לנו מבחר של אבני פיתוח ב 100$ בלבד" הוא אומר בקולו החלש והמנומס.
"תרצה משהו מבין אלו?" הוא שואל.
באותו הזמן אתה גם מסתכל טיפה החוצה אל עבר הדוכן ושם לב שהוא מתחיל להתרוקן בצורה מהירה.[/COLOR][/quote]
"טוב, תן לי שני גרייט בול בבקשה, ואם אפשר אז זריז" אני אומר לו וסתכל שוב החוצה עם קצת לחץ.
אחרי שהוא נותן לי אותם, אני שם בתיק, אומר לו תודה ויוצא החוצה בריצה אל עבר הדוכן.
-
[COLOR="DarkRed"]ליאור
אתה עוזב את מרכז הפוקימונים שהפוקימונים שלך בריאים,שלמים ומוכנים למעבר המתיש ביער איירוסטה הגדול.
אתה מחפש את הכניסה ליער ולאחר רבע שעה של הליכה בעיר אתה מגיעה לקצה העיר ונכנס ליער.
העצים היפים,הפרחים הצבעונים השמש הזורחת ורעשי הפוקימונים הופכים לדבר נעים ונחמד.
אתה מתחיל ללכת ביער ומתוך השיחים הרבים יוצא לו וופר כחול וקטן ומחייך שמביט לכל עבר([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/194.png[/IMG]).[/COLOR]
אתה מקבל מן המוכר גרייט בול ואתה משלם לו.
בשנייה שהוא נותן לך את השקית אתה ממהר בריצה אל עבר הדוכן הרחוק.
לאחר ריצה של דקה אתה מגיע לדוכן שכבר נותר ריק ממאמנים.
"שלום לך מאמן תביא לי את כרטיס המאמן שלך ואני ארשום אותך" היא אומרת לך ישר שהיא רואה את טוטודייל.
אתה נותן לה את הכרטיס והיא מכניסה אותך לרשומים.
"בהצלחה ועכשיו כדאי שתמשיך לדרך מספר 1" היא אומרת כאשר היא מגישה לך את כרטיס המאמן חזרה ומצביעה לכיוון בו מתחילה הדרך.[/COLOR]
-
[QUOTE=kickass;1125689][COLOR="DarkRed"]ליאור
אתה עוזב את מרכז הפוקימונים שהפוקימונים שלך בריאים,שלמים ומוכנים למעבר המתיש ביער איירוסטה הגדול.
אתה מחפש את הכניסה ליער ולאחר רבע שעה של הליכה בעיר אתה מגיעה לקצה העיר ונכנס ליער.
העצים היפים,הפרחים הצבעונים השמש הזורחת ורעשי הפוקימונים הופכים לדבר נעים ונחמד.
אתה מתחיל ללכת ביער ומתוך השיחים הרבים יוצא לו וופר כחול וקטן ומחייך שמביט לכל עבר([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/194.png[/IMG]).[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אל וופר בנחמדות ושלא ירגיש מאוים.
אני אומר לו " הי ווופר יש לי שאלה אליך .האם תרצה להצטרף לצוות שלי.אני אזדק לפוקימון חזק כמוך "
אני מכין פוכדור שהיה ביד שלי
-
[quote=kickass;1125689][COLOR=DarkRed][/COLOR][COLOR=SandyBrown][B]שקד[/B]
אתה מקבל מן המוכר גרייט בול ואתה משלם לו.
בשנייה שהוא נותן לך את השקית אתה ממהר בריצה אל עבר הדוכן הרחוק.
לאחר ריצה של דקה אתה מגיע לדוכן שכבר נותר ריק ממאמנים.
"שלום לך מאמן תביא לי את כרטיס המאמן שלך ואני ארשום אותך" היא אומרת לך ישר שהיא רואה את טוטודייל.
אתה נותן לה את הכרטיס והיא מכניסה אותך לרשומים.
"בהצלחה ועכשיו כדאי שתמשיך לדרך מספר 1" היא אומרת כאשר היא מגישה לך את כרטיס המאמן חזרה ומצביעה לכיוון בו מתחילה הדרך.[/COLOR][/quote]
"תודה רבה, הצלת אותי, חשבתי שאני מאחר" אני אומר לה.
אני מתקדם יחד עם טוטודייל לדרך 1 ונכנס אליה.
"תסתכל טוב טוב אם יש פוקימונים באיזור, זה יהיה אימון מצוין" אני אומר לטוטודייל ומחפש גם בעצמי.
-
"וופ וופ!" הוא אומר לך ומקפץ אחורה.
וופר מעוניין בקרב,נראה שהוא לוחם אמיתי והוא מעניין להלכד בכבוד.
"וופ וופ!" הוא מאיץ בך להוציא פוקימון והלחם בו.[/COLOR]
"יש לך מזל באמת עוד כמה דקות והייתי סוגרת" היא אומרת בחיוך.
לאחר מכן את הולך לדרך 1 ואומר לטוטודייל להשאר עירני לכל פוקימון שיגיע.
טוטודייל כמו צייד טוב שם יד על מצחו משקיף לכל עבר ולוקח את עניין ברצינות רבה.
"טוטו טוטו טוטו!" הוא צועק ובשנייה שאתה מסתכל אליו הוא קופץ ותוקף צ'יקוריטה([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/152.png[/IMG]) שיוצאת החוצה מההרתעה של טוטודייל.[/COLOR]
-
[quote=kickass;1125708][COLOR=DarkRed][/COLOR][COLOR=SandyBrown][B]שקד[/B]
"יש לך מזל באמת עוד כמה דקות והייתי סוגרת" היא אומרת בחיוך.
לאחר מכן את הולך לדרך 1 ואומר לטוטודייל להשאר עירני לכל פוקימון שיגיע.
טוטודייל כמו צייד טוב שם יד על מצחו משקיף לכל עבר ולוקח את עניין ברצינות רבה.
"טוטו טוטו טוטו!" הוא צועק ובשנייה שאתה מסתכל אליו הוא קופץ ותוקף צ'יקוריטה([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/152.png[/IMG]) שיוצאת החוצה מההרתעה של טוטודייל.[/COLOR][/quote]
"זה לא הסוג שאנחנו טובים נגדו, אבל ננסה" אני אומר לטוטודייל קצת בחשש.
"אם הוא תוקף תשתמש באקדח מים על הרצפה כדי לקפוץ גבוה ולהתחמק" אני לוחש לטוטודייל.
"תקוף עם שריטה בזמן הזה" אני קורא ומצביע על צ'יקוריטה בנחישות.
-
כפי שחזית צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער ומהעלה שעל ראשה יוצאים עלים רבים אשר עפים לכיוונו של טוטודייל.
"טוטו טוטודייל!" הוא אומר להוט ונלהב מקפץ לכל עבר ולמרבה הפלא גם מתחמק מן העלים.
טוטדייל רץ לעברה של צ'יקוריטה ומשתמש בשריטה אל עבר פניה.
צ'יקוריטה תופסת אותו בעזרת שוטי הגפן שהיא מוציאה מגבה ומחזיקה את טוטודייל באוויר.[/COLOR]
-
[quote=kickass;1125732][COLOR=SandyBrown][B]שקד[/B]
כפי שחזית צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער ומהעלה שעל ראשה יוצאים עלים רבים אשר עפים לכיוונו של טוטודייל.
"טוטו טוטודייל!" הוא אומר להוט ונלהב מקפץ לכל עבר ולמרבה הפלא גם מתחמק מן העלים.
טוטדייל רץ לעברה של צ'יקוריטה ומשתמש בשריטה אל עבר פניה.
צ'יקוריטה תופסת אותו בעזרת שוטי הגפן שהיא מוציאה מגבה ומחזיקה את טוטודייל באוויר.[/COLOR][/quote]
"תשתמש באקדח מים על הפנים שלה כדי שהיא תאבד את הריכוז באחיזה" אני אומר לו.
"עכשיו נשיכה, ישר עליה, בזמן שהיא מתושתשת קצת" אני מוסיף.
-
טוטדייל מקשיב לך ויוצא חיש במתקפת אקדח מים שפוגעת בפניה של צ'יקוריטה.
מהפגיעה הקשה בעיניים צ'יקוריטה לא מתרכזת ומאבדת אחיזה בטוטודייל שרץ אליה ומבצע נשיכה חזקה ביותר!
טוטודייל עוזב אותה מהנשיכה והולך לאחור.
צ'יקוריטה מנסה לזוז אך קשה לה ונראה שהיא נפגעה קשה מהנשיכה של טוטודייל.
[/COLOR]
-
[QUOTE=kickass;1125708][COLOR="DarkRed"][B]ליאור[/B]
"וופ וופ!" הוא אומר לך ומקפץ אחורה.
וופר מעוניין בקרב,נראה שהוא לוחם אמיתי והוא מעניין להלכד בכבוד.
"וופ וופ!" הוא מאיץ בך להוציא פוקימון והלחם בו.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לוופר " טוב רצית קרב אתה תקבל קרב ".
אני מוציא החוצה את פוצ'יאנה מן הפוכדור שלו
אני אומר לו " תשתמש בפרצוף מפחיד ואז במתקפת נשיכה על וופר "