-
[QUOTE=Real Spartan;1157657]הפורום [B]כבר[/B] חי טוב.
ואל תתחמק, אם אתה [B]לא[/B] רוצה להיות מנהל [B][COLOR=red]תגיד[/COLOR][/B], אם אתה [B]כן [/B]רוצה [B][COLOR=red]תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני רוצה והוא לא, המשתמשים הם ספאמרים לא מעולם הזה ורק בגלל תחילת הלימודים זה קרה.
דניס תתעורר, אתה צריך לנסות לעשות דברים לפורום הזה כי שהמשתמשים החדשים שלא יספאמו כמו זומבים צמאים ספאם.
-
אל תגיד, תעשה.
זוכר את הה"פ? הוא באמת היה שווה משהו?
-
[QUOTE=Real Spartan;1157659]אל תגיד, תעשה.
זוכר את הה"פ? הוא באמת היה שווה משהו?[/QUOTE]
אם תתעלם ממה שכתבתי לך אז אני אתעלם ממה שכתבת לי, זה הדדי.
-
[QUOTE=~!~Judas~!~;1157647]אני אפרסם, אבל שאני עשיתי כאלה דברים בפורום אף-אחד מגיב מחוץ מחידונים עלובים שיתנו להם ווינר...
תראה, הפורום הדרדר [U][B][COLOR="Black"][SIZE="3"]ואתה עם רותם צריכים לעשות משהו (הכוונה בהחזרת משתמשים ישנים ועוד...), והמשתמשים צריכים להשקיע.[/SIZE][/COLOR][/B][/U][/QUOTE]
כי זה לא מעניין אף אחד.... אותו דבר. לפחות מבוכים ודרקונים יותר פעיל מאוכל ומתכונים. וואי חרוז
-
[QUOTE=scizor-x;1157663]כי זה לא מעניין אף אחד.... אותו דבר. לפחות מבוכים ודרקונים יותר פעיל מאוכל ומתכונים. וואי חרוז[/QUOTE]
כי אתה שם מדריכים שמעניינים רק אותך, אבל את המשתמשים לא
-
יש משתמשים
אוכל ומתכונים לא מעניין אף אחד
אתה לא קורא את המדריכים אז זה לא מעניין אותך אבל אם תקרא את המדריכים זה יעניין אותך
-
[QUOTE=scizor-x;1157667]יש משתמשים
אוכל ומתכונים לא מעניין אף אחד
אתה לא קורא את המדריכים אז זה לא מעניין אותך אבל אם תקרא את המדריכים זה יעניין אותך[/QUOTE]
לא, זה משחק של אנשים שיחיו במרתף של ההורים שלהם עד גיל 30
-
-
-
[QUOTE=~!~Judas~!~;1157656]5-10%[/QUOTE]
תודה
-
מי ערך לי את התגובה????
ניב יש לך נקודות בחנות אתה יכול לקנות איתם
-
-
יונתן, כתבת ת'פרק הראשון?
-
התגובה שכתבתי למעלה... רותם מחק את התגובות שלו אז כנראה הוא ערך את שלי. הסברתי לתומר שיפסיק להגיד לי שמבוכים ודרקונים לא מעניין אף אחד כי אני משקיע והוא יורק על זה. זה מאוד קשה לעשות את זה והוא סתם אומר לי כל פעם שאני מפרסם אשכול "זה לא מעניין" בלי שהוא נכנס לזה בכלל
מצטער עוד לא ניסיתי להתחיל אבל אני לא יודע איך לכתוב את ההתחלה. הפתיחה הראשונה יש לך מסן או סקייפ? אני אסביר לך בדיוק
-
אני לא בטוח במה לבחור לתחרות- פוקירדות או בוסט