-
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהקלף הוא 'קיסוס רעיל' אתה רואה שגראסיוס מצליח להשתמש בלחש מוזר שמחזיר את הכישוף אליך,אתה מצליח להתחמק ממנו,אתה רואה שגראסיוס מנצל את זה כדי להתמזג עם פרח קטן שנמצא לידו,אתה רואה שהצמח בורח ליד עץ וגראסיוס מתמזג עם העץ.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה מחסום אור נפתח,אתה רואה שאחד,כנראה הוא הראש מהם אומר לך:"חכה,אתה לא הולך לשום מקום עדיין,אני רוצה לטפל בך באופן אישי,מי שאומר שאני שייך למכשפי הצללים ישלם על זה!" הוא שולף קלף ואתה רואה מפלצת עשויה אור טהור נוצרת משום מקום.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1198587][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהקלף הוא 'קיסוס רעיל' אתה רואה שגראסיוס מצליח להשתמש בלחש מוזר שמחזיר את הכישוף אליך,אתה מצליח להתחמק ממנו,אתה רואה שגראסיוס מנצל את זה כדי להתמזג עם פרח קטן שנמצא לידו,אתה רואה שהצמח בורח ליד עץ וגראסיוס מתמזג עם העץ.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'למה אני לא מכשף אש...' אני חושב לעצמי בזעם ושולף עוד שני קלפים,מקווה למשהו טוב.
-
[QUOTE][SIZE=2][COLOR=#ff0000][B][U]Druddigon Man
[/U][/B][FONT=Arial]אתה רואה מחסום אור נפתח,אתה רואה שאחד,כנראה הוא הראש מהם אומר לך:"חכה,אתה לא הולך לשום מקום עדיין,אני רוצה לטפל בך באופן אישי,מי שאומר שאני שייך למכשפי הצללים ישלם על זה!" הוא שולף קלף ואתה רואה מפלצת עשויה אור טהור נוצרת משום מקום.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אשלוף 3 קלפים ביחד. "מה אתה רוצה ממני? אתה בעצמך אמרת שזה שמועות! מה אתה עצבני עליי?!" אתרגז עליו.
-
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף שני קלפים נוספים ויוצר שילוב של 'קיסוס רעיל' ו'כבלי טבע' ולוכד את העץ,אתה מרגיש שמישהו נוגע לך בכתף,אתה מסתובב ורואה את גראסיוס שמשתמש בלחש כבלי טבע שלוכד אותך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף שלושה קלפים ברציפות 'שריון אש' 'שליטה בלהבות' ו'נחש אש' ויוצר שילוב משולש,אתה רואה יצור אש חזק במיוחד שמתמזג איתך,אתה רואה שגם מכשף האור מצליח להתמזג עם יצור האור שלו,אתה רואה ששניכם נמצאים באותו כוח,אחרי כמה מכות פיזיות חזקות,אתה והוא נחלשים ומאבדים את היצורים שלכם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1198597][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף שני קלפים נוספים ויוצר שילוב של 'קיסוס רעיל' ו'כבלי טבע' ולוכד את העץ,אתה מרגיש שמישהו נוגע לך בכתף,אתה מסתובב ורואה את גראסיוס שמשתמש בלחש כבלי טבע שלוכד אותך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף שלושה קלפים ברציפות 'שריון אש' 'שליטה בלהבות' ו'נחש אש' ויוצר שילוב משולש,אתה רואה יצור אש חזק במיוחד שמתמזג איתך,אתה רואה שגם מכשף האור מצליח להתמזג עם יצור האור שלו,אתה רואה ששניכם נמצאים באותו כוח,אחרי כמה מכות פיזיות חזקות,אתה והוא נחלשים ומאבדים את היצורים שלכם.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אשלוף עוד קלף. "אתה יריב טוב.. איזה רמה אתה?" אשאל אותו ואנסה להסיח את דעתו מהקרב בתקווה שזה יעזור..
-
[QUOTE=Primo;1198597][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Mashine-X[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שולף שלושה קלפים ברציפות 'שריון אש' 'שליטה בלהבות' ו'נחש אש' ויוצר שילוב משולש,אתה רואה יצור אש חזק במיוחד שמתמזג איתך,אתה רואה שגם מכשף האור מצליח להתמזג עם יצור האור שלו,אתה רואה ששניכם נמצאים באותו כוח,אחרי כמה מכות פיזיות חזקות,אתה והוא נחלשים ומאבדים את היצורים שלכם.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"לעזאזל!" עכשיו עוד קלף!" אני אורמ ומנסה לשלוף עוד קלף מהחפיסה,ואם אני לא מצליח אני מנסה לשלוף אחד בכוח המחשבה.
-
[QUOTE]SnoopyDisco
נרווס אומר לך:"זה לא כזה פשוט,אני מכשף טבע,גראסיוס יכול לשלוט בכול דבר שאני אשלח עליו,חיות,קסמים,אילו רק הייתי מכשף חצוי".[/QUOTE]
"אני מקווה שבסוף תגלה שאתה דווקא כן אחד כזה.." אומר לנרווס "תגיד,אתה יודע במקרה את הדרך לממלכת החשמל?"
-
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה לשלוף עוד קלף אך אתה לא יכול,אתה רואה שהכבלים לאט לאט מתחילים להיחלש,אתה רואה שכך גם גראסיוס,אתה רואה שהכבלים נעלמים,הוא אומר לך:"הכוח שלי נחלש,אסור לשליטים להתמזג יותר מידי בזמן מועט,זה גומר אותנו" הוא פותח לך שער באחד העצים ואומר לך:"אתה יכול מפה להגיע לממלכת הטבע".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]מכשף האור לא עונה לך הוא משתמש בעוד לחש שהודף את הלחש שבאת להשתמש בו,אתה רואה שהאור מתחיל להפוך לחול,אתה רואה סופת חול,אתה מאבד את ההכרה וכשאתה מתעורר אתה רואה שאתה נמצא באמצע המדבר לבד לגמרי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]הלנה אומרת לך:"כול אחד יכול להיות מכשף חצוי,אך מעטים באמת כאלה,מכשפים חצויים יכולים לשלוט בשני יסודות בו זמנית,נגיד אנחנו מכשפי החשמל יכולים לשלוט גם ביסוד אש ומכשפי טבע כמו נרווס יכולים לשלוט גם ביסוד אדמה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]נרווס אומר:"זה היה יכול להיות נחמד רק חבל שיסוד האדמה הוא נחשב כיסוד נכחד,והנה הדרך לממלכת החשמל,תחזור ליער,תילחם ותביס את אלקטרה ותגיע לממלכת החשמל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE][SIZE=2][COLOR=#ff0000][B][U]Druddigon Man
[/U][/B][FONT=Arial]מכשף האור לא עונה לך הוא משתמש בעוד לחש שהודף את הלחש שבאת להשתמש בו,אתה רואה שהאור מתחיל להפוך לחול,אתה רואה סופת חול,אתה מאבד את ההכרה וכשאתה מתעורר אתה רואה שאתה נמצא באמצע המדבר לבד לגמרי.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"הוא ניצח אותי..." אמל בשקט ואקלל אותו בליבי. אז אביט מסביבי "טוב, מה לעשות..? בוא נחזור לג'ון, ואספר לו על כל מה שקרה.." אסיק לעצמי ואתחיל ללכת לעבר ממלכת הלהבות הצולבות.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחפש את דרך היציאה אך אתה לא מוצא אותה,אתה רואה שני מכשפים אחד בעל גלימה לבנה ואחד בעל גלימה שחורה,אתה שומע כמה מילים מהשיחה שלהם בעל הגלימה השחורה אומר:"בני הולך להרוס את העולם,אני לא יודע מה לעשות" המכשף בעל הגלימה הלבנה אומר:"שמע לי כאוס ידידי הוותיק,בעזרת שנינו ומכשף הזמן טיימוס נוכל לעצור את בנך" כאוס אומר:"אבל מאגיוס,ברגע שאנחנו בעזרת טיימוס נהרוס את בני,אתה תתפצל לתשעה יצורים שונים,אתה מודע לזה?" מאגיוס אומר:"אני יודע אבל אין משהו אחר לעשות" אתה רואה עוד סופת חול ואחרי זה אתה רואה את שאתה נמצא בחדר,אתה רואה שאתה שוכב על מיטה שלידך יש עוד שתי מיטות ואתה רואה שג'ון וג'נט ישנים שמה,אתה מסתכל על השעון ואתה רואה שהשעה היא שתיים בלילה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1198644][SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Druddigon Man[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחפש את דרך היציאה אך אתה לא מוצא אותה,אתה רואה שני מכשפים אחד בעל גלימה לבנה ואחד בעל גלימה שחורה,אתה שומע כמה מילים מהשיחה שלהם בעל הגלימה השחורה אומר:"בני הולך להרוס את העולם,אני לא יודע מה לעשות" המכשף בעל הגלימה הלבנה אומר:"שמע לי כאוס ידידי הוותיק,בעזרת שנינו ומכשף הזמן טיימוס נוכל לעצור את בנך" כאוס אומר:"אבל מאגיוס,ברגע שאנחנו בעזרת טיימוס נהרוס את בני,אתה תתפצל לתשעה יצורים שונים,אתה מודע לזה?" מאגיוס אומר:"אני יודע אבל אין משהו אחר לעשות" אתה רואה עוד סופת חול ואחרי זה אתה רואה את שאתה נמצא בחדר,אתה רואה שאתה שוכב על מיטה שלידך יש עוד שתי מיטות ואתה רואה שג'ון וג'נט ישנים שמה,אתה מסתכל על השעון ואתה רואה שהשעה היא שתיים בלילה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני חוזר לישון בהרהור 'השיחה הזאת הייתה חלום..?' אזכר בשיחה של שניהם "מי זה הבן של כאוס הזה..?"
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה לחשוב מי זה בנו של כאוס ואז נזכרה בפרט שסיפרו לך פעם,שטיימוס הוא אחד מהמכשפים שהצליחו לעצור את המכשף האפל,ואז אתה נזכר שכאוס אמר "בני הולך להרוס את העולם" ואז אתה קולט שהמכשף האפל הוא בעצם בנו של כאוס![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שג'נט התעוררה וגם ג'ון,הם מסתכלים זה על זה ואז הם קולטים שגם אתה ער.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לכם:"אתם לא מאמנים על מה חלמתי,חלמתי שאני באמצע המדבר ואני רואה את כאוס ומאגיוס מדברים על המכשף האפל שמנסה להרוס על העולם" ג'נט אומרת לג'ון:"גם אני חלמתי על זה!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]SnoopyDisco
הלנה אומרת לך:"כול אחד יכול להיות מכשף חצוי,אך מעטים באמת כאלה,מכשפים חצויים יכולים לשלוט בשני יסודות בו זמנית,נגיד אנחנו מכשפי החשמל יכולים לשלוט גם ביסוד אש ומכשפי טבע כמו נרווס יכולים לשלוט גם ביסוד אדמה".
נרווס אומר:"זה היה יכול להיות נחמד רק חבל שיסוד האדמה הוא נחשב כיסוד נכחד,והנה הדרך לממלכת החשמל,תחזור ליער,תילחם ותביס את אלקטרה ותגיע לממלכת החשמל".[/QUOTE]
"אז למה בכלל הלכנו לממלכת הטבע?" אשאל את הלנה ואחזור איתה ליער.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]הלנה אומרת לך:"אנל'א יודעת,יצאו מהיער,פגשנו את גראסיוס הוא הציע לנו להילחם נגדו,הסכמנו,ניצחנו,אתה רצית לעבור בפורטל המעבר לא אני" אתם חוזרים ליער ויוצאים לכיוון ממלכת השמיים,הלנה אומרת:"וואי,האוצר של אלקטרה אצלנו,אם ניתן לה אותו היא תיתן לנו כרטיס מעבר בלי קרב!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Primo;1198668][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]SnoopyDisco[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]הלנה אומרת לך:"אנל'א יודעת,יצאו מהיער,פגשנו את גראסיוס הוא הציע לנו להילחם נגדו,הסכמנו,ניצחנו,אתה רצית לעבור בפורטל המעבר לא אני" אתם חוזרים ליער ויוצאים לכיוון ממלכת השמיים,הלנה אומרת:"וואי,האוצר של אלקטרה אצלנו,אם ניתן לה אותו היא תיתן לנו כרטיס מעבר בלי קרב!".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"זאת תהיה הקלה." אומר להלנה ואלך איתה לעבר אלקטרה.