-
[QUOTE=SnoopyDisco;1187282]יש עירום(אנושי כמובן, אח"כ לא תכתוב לי שגם פוקימון זה פורנו) זה פורנוגרפיה-נקודה.[/QUOTE]
זה לא פורנו זה כולה אצ'י
כשאתה אומר את זה כך פוקימון זה אצ'י
צונזר עקב פורנוגרפיה.
עמית זה לא פורנוגרפיה זה אצ'י.אצ'י מותר לפרסם בפורום זה רק מגיל 14
אני לא אבכה אם תיתן לי אזהרה
-
[QUOTE=SnoopyDisco;1187284]יש לי ds למה?[/QUOTE]
כי אני רואה מלא משתמשים פה שנירשמו ושחחו מזה פוקימון וכל מה שיש להם זה המשחקים פה והנו"ד ואיזה ויש לך פלטינה או משחקי דור 4?
-
[QUOTE=Yami;1187286]זה לא פורנו זה כולה אצ'י
כשאתה אומר את זה כך פוקימון זה אצ'י
צונזר עקב פורנוגרפיה.
עמית זה לא פורנוגרפיה זה אצ'י.אצ'י מותר לפרסם בפורום זה רק מגיל 14
אני לא אבכה אם תיתן לי אזהרה[/QUOTE]
אני מזכיר לך את הלוגו הטיפה גדול שנמצא בפינה הימנית של העמוד.
מה הוא אומר?שזה פורום פוקימון.
אני לא רוצה להתחיל את הויכוח הזה.
אתה רוצה בכל זאת לפרסם את זה?תשלח במסנג'ר או בה"פ למי שאתה רוצה שיראה את זה(לא לי) או בפורום ס** המתאים לכך.
ותומר-יש לי את שחור,פלטינה,יהלום ולב זהב.
-
[QUOTE=SnoopyDisco;1187290]אני מזכיר לך את הלוגו הטיפה גדול שנמצא בפינה הימנית של העמוד.
אתה רוצה בכל זאת לפרסם את זה?תשלח במסנג'ר או בה"פ למי שאתה רוצה שיראה את זה(לא לי) או בפורום ס** המתאים לכך.
ותומר-יש לי את שחור,פלטינה,יהלום ולב זהב.[/QUOTE]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=NU9JoFKlaZ0&feature=feedlik[/url] שיר יפה :) ואני יודע לנגן אותו על תופים :) :):wink::wink::wink::wink: ויש לך את הואו או לוגיה בפלטינה?
-
[QUOTE=SnoopyDisco;1187290]אני מזכיר לך את הלוגו הטיפה גדול שנמצא בפינה הימנית של העמוד.
אני בעד להעיף מפה את כול הילדים הקטנים שאהבים פוקימון ואז זה היה בסדר
-
[QUOTE=אני בובי בוטן כן;1187292][url]http://www.youtube.com/watch?v=NU9JoFKlaZ0&feature=feedlik[/url] שיר יפה :) ואני יודע לנגן אותו על תופים :) :):wink::wink::wink::wink: ויש לך את הואו או לוגיה בפלטינה?[/QUOTE]
מזל טוב.
ולא אין לי.גם אם יהיה לי אני לא אוכל להעביר לך(הורדתי והווייפיי לא עובד)
[QUOTE=Yami;1187293]אני בעד להעיף מפה את כול הילדים הקטנים שאהבים פוקימון ואז זה היה בסדר[/QUOTE]
אני לא.
-
למה אין אזהרה לליאור?
-
[QUOTE=SnoopyDisco;1187282]יש עירום(אנושי כמובן, אח"כ לא תכתוב לי שגם פוקימון זה פורנו) זה פורנוגרפיה-נקודה.
אם אני אתן אזהרה הם [B]יבכו כמו תינוקות לאמא[/B] בפורום משוב.
אני מעדיף לא לתת.
גאד להיות פקח זה באמת להיות כמו גננת.[/QUOTE]
אצ'י זה לא פונו יא מושפל ><
-
[quote=7;1187295]למה אין אזהרה[/quote]
כמו שאמרתי לליאור-
אם אתה כ"כ רוצה את האזהרה אני לא אתן לך אותה, בכך מצב שאין לך בו אזהרה יהפוך לעונש שלך.
-
[QUOTE=Yami;1187293]אני בעד להעיף מפה את כול הילדים הקטנים שאהבים פוקימון ואז זה היה בסדר[/QUOTE]
גם אני..
הוא להפוך את הפורום לכללי, להוסיף פורום לדיבורים חופשיים (שהם לא ספאם כמובן) וככה הילדים האלה לא ייכנסו O:
-
[QUOTE=SnoopyDisco;1187297]כמו שאמרתי לליאור-
אם אתה כ"כ רוצה את האזהרה אני לא אתן לך אותה, בכך מצב שאין לך בו אזהרה יהפוך לעונש שלך.[/QUOTE]
ממש לא מזיז לי אם אני אדבר פה על סקס לא תביא לי אזהרה?
-
אני לא אני בן 14 וקצת משחק בפוקימון ויש פה עוד מלא כאלה זה לאף אחד אין ביצים לקום וליכתוב על פורנו (ודברים כאלה) אבל זה לא מצידק את זה שצריך להעיף את כל מי שנירשם לפורום הזה כדי לעזור ולקבל עזרה בנוגע לפוקימון
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1187296]אצ'י זה לא פונו יא מושפל ><[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחח עלאאקק אצ'י זה פורנו..חחחחח
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1187299]גם אני..
הוא להפוך את הפורום לכללי, להוסיף פורום לדיבורים חופשיים (שהם לא ספאם כמובן) וככה הילדים האלה לא ייכנסו O:[/QUOTE]
אני שמח שאתם חושבים טוב-לעשות פורום של מעל לגיל 14 וכך יהיה אפשר לדבר שם חופשי.
[QUOTE=7;1187300]ממש לא מזיז לי אם אני אדבר פה על סקס לא תביא לי אזהרה?[/QUOTE]
אני אישית לא אתן, אבל אני אדבר עם רותם/דניס/ארוין שכן יביאו לך.
-
[QUOTE=Yami;1187210]מישהו קורא גאנטז?(מזל שדניס,רותם,ארווין,עמית לא יודעים מה זה בכלל)[/QUOTE]
קראתי קצת...
לא הכי מעניין.